Opinie o ASM GROUP

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASM GROUP

Weronika

@Serio, co masz na myśli? Czy możesz sprecyzować oraz uargumentować swoją wypowiedź? Uważasz, że ASM GROUP nie wypłaca wynagrodzenia swoim pracownikom?

Weronika

Zainteresowani aktualnymi ofertami pracy ASM GROUP? Sprawdzajcie je tutaj http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,24328,0,0,aktualne_oferty_pracy Czy któreś stanowisko Was zaciekawiło?

tomek

A może wie ktoś jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na młodszego specjalistę ds. sprzedaży? Dobrze, ze jest zapewniona umowa o pracę, a oprócz podstawy doliczają prowizje do tego. W końcu wypłata i tak jest niezła.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hj

Nie ma szansy. Stabilizacji poszukaj gdzieś indziej!

Carol

Słaba firma co widać po ciągłych ogłoszeniach na te same stanowiska. Stawki na zasadzie miski ryżu aż 7,5 dla serwisantów. Umowy podpisywane najlepiej na kogoś kto ma umowę o pracę lub studenta w celu uniknięcia płacenia zusu. Wynagrodzenia wiecznie opóźnione itd.

Nie nie nie

Nie polecam przy w tej firmie.nie płacą.

Nicky

A JA SZCZERZE NIE POLECAM CZYTANIA takich opinii. To w końcu kiedy tam pracowałaś, bo jesli w lutym i dostałaś wynagrodzenie ostatnio to nie są to 3 miesiące oczekiwania he, he

Marita

SZCZERZE NIE POLECAM PRACY DLA ASM!!!! Przepracowałam kilka godzin w lutym i musiałam zrezygnować, dostałam atrakcyjniejszą ofertę. Napisałam do koordynatorki o mojej decyzji, kazała mi wysłać kartę z godzinami i poinformowała kiedy otrzymam wynagrodzenie, którego ku mojemu zdziwieniu nie otrzymałam. Napisałam do owej pani o braku przelewu, była bardzo zdziwiona i powiedziała że to wyjaśni i chyba nie wyjaśniła, bo przelew za dosłownie dwa tygodnie pracy dostałam dziś! Pisałam do asm, kontakt był utrudniony i miałam wrażenie że piszę z osobą nie do końca inteligentną. Dopiego po wysłaniu emaila do głównego sekretariatu z groźbą zgłoszenia sytuacji do Państwowej Inspekcji Pracy otrzymałam pieniądze, po trzech miesiącach!! Nie polecam

Poszukująca

Witam, czy warto nawiązać współpracę z tą firmą? Dostałam zaproszenie na II etap, oferują niestety umowę zlecenie, która nie bardzo mi pasuje ale nic innego nie mam w tej chwili. Stanowiska zwiazane z projektami, administracją. Opinie tutaj są mało przekonywujące, być może się mylę, dlatego prośba o opinie czy coś się zmieniło? Pozdrawiam Poszukująca

haha

Żałosne.

anonim

(usunięte przez administratora)

Katarzyna

Nie dadzą umpowy o pracę. Zlecenie albo własna działalność

paulllla

witam.ja mam takie pytanie .mam umowe na zlecenie i dzielo pracowalam trzy dni i po tych trzech dniach chcialam sie zwolnic dzwoniac do pana z agencji i tlumaczac ze chce sie zwolnic on do mnie ze musze pracowac jeszcze dwa tygodnie a jesli nie bede to dostane kare tysiac zl . a i jeszcze jedno podpisujac umowe nie dostalam jej do reki miala przyjsc poczta czekam juz tydzien....

oszukana

Nie polecam ASM! Wcześniej słyszałam, złe opinie, że z wypłatami lecieli w kulki. Ja przez rok byłam zadowolona, wszystko zawsze na czas. Teraz to jakiś koszmar !! Wypłatę miałam dostać w tamtym miesiącu i do dnia dzisiejszego ani widu ani słychu wypłaty. Podobnie jak kilka innych dziewczyn z którymi pracowałam. Koszmar po prostu! Aż odechciewa się pracować dla kogoś takiego

anonim

(usunięte przez administratora)

smieszne.

A co ma piernik do wiatraka? Kto tu cokolwiek wspominal o jezyku? Chodzi o to ze opinie na forum sa filtrowane przez asm zeby przypadkiem ktos postronny nie trafil na te negatywne.

smieszne.

Gowork to widze kolejny "bezstronny" portal weryfikujacy czy odpowiedzi podobaja sie opisywanym firmom czy nie...

Domi

Kazdy zaczyna od akcji w tzw.markecie. W Krakowie ludzie pracują za 10 zł za h wiec chyba nie ma tragedi :P

Taaaaak!!!!!

" Na umowę o pracę nie licz. Bałagan mają straszny, brak organizacji w centrali skutkuje chaosem w terenie. Mam wrażenie że wyższe stanowiska otrzymuje się po znajomości a nie za umiejętności" W 100 % SIĘ ZGADZAM Z TĄ OPINIĄ. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. BRAWO ZA PRAWDĘ WRESZCZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

einstein
@Taaaaak!!!!! 11.12.2015 12:22
" Na umowę o pracę nie licz. Bałagan mają straszny, brak organizacji w centrali skutkuje chaosem w terenie. Mam wrażenie ż...

Jasne. Nie wierzcie w takie opinie ze ludzie mowia to czy tamto. Lepiej samemu sprawdzic. Przez takie opinie mialem nie pojsc do nich na spotkanie i dobrze ze poszedlem, bo mam robote i pracuje dla duzych firm. Ciezko jest bo ooziom trzymaja, ale zalezy po co sie idzie obijac czy pracowac.

Lola

Nie polecam. Totalny chaos i brak kompetencji pracowników centrali. Wszystkie wiadomości i aktualizację wysyłają ze sporym opóźnieniem, tak samo umowy. Koordynator uważa cię za najgorszego wroga jednocześnie narzekając na małą wypłatę i brak dobrej umowy przez co musi prowadzić działalność. Pieniądze w porównaniu z innymi agencjami są marne. Radzę trzymać się z daleka

:/

Nie polecam. Żenada chaos i bardzo niesympatyczne podejście do innych brak szacunku a wypłata to śmiech na sali koszmar serio

nie polecam.

Na umowę o pracę nie licz. Bałagan mają straszny, brak organizacji w centrali skutkuje chaosem w terenie. Mam wrażenie że wyższe stanowiska otrzymuje się po znajomości a nie za umiejętności.

Bodzio16

Witam pracuje już trzeci miesiąc i powiem że nie narzekałem gdyby nie fakt że a to ucinane pensje za ankiety , a to za brak podpisu na liście obecności (gdybym chciał to sam bym sobie podpisywał bo nikt nie sprawdza ) a na początku trzeciego miesiąca usłyszalem nawet że nie jestem od tych żeczy od których sie wywiązuje mimo że ze swoim koordynatorem jestem w kontakcie niemalże co dziennie NIE POLECAM !!!!!!!

Anka

Chciałam się dowiedzieć czy ktoś z Was podjął pracę w w/w firmie kontaktując się przez Tablicę/OLX ? znalazłam tam wiele ofert pracy właśnie z ASM Group ale nie wiem czy to jakaś podpucha? Nie ma podanego numeru telefonu ani maila tylko ogłoszenie z podpisem Kinga. Proszę o jakieś informacje, pozdrawiam.

ja

Nie mam im nic do zarzucenia...kasa na czas, premie, nawet jakieś szkolenia... jest ok. Jeden z bardziej rzetelnych pracodawców u jakiego pracowałem.

Fox

Nieźle się wystraszyłam, czytając te opinie. Pracowałam jako hostessa w Piasecznie. Jednak poza absurdalnymi rubrykami w raportach i ciśnienia ze strony koordynatora, nie mam nic do zarzutu. Pierwsza firma, która tak szybko (a w zasadzie po prostu terminowo) wypłaciła pieniądze. Trzeba tylko dokładnie czytać maile, szczególnie te pisane małym druczkiem ;)

śmieszne

wszystkie negatywne opinie moich znajomych dotyczące współpracy z asm są kasowane. nie dadzą napisać prawdy .... a teraz jeszcze wymyslili ze ktos im się podszywa (pod nich) zeby się wybielic i poprawic beznadziejna reputacje (jako pracodawcy..) Skasowane już?

mary

Witam, 230.06.15 ponoć wasza firma szukała pracowników produkcji z książeczką sanepidowską we wrocławiu, brak było info czego to jest produkcja, formy zatrudnienia, i podpisane było KINGA.Maila wysłałam juzz do was.

ASM GROUP
pracodawca
@mary 25.06.2015 08:23
Witam, 230.06.15 ponoć wasza firma szukała pracowników produkcji z książeczką sanepidowską we wrocławiu, brak było info czeg...

Witamy. Dziękujemy za przesłane CV. Życzymy powodzenia w dalszym etapie rekrutacji. Pozdrawiamy!

ASM GROUP
pracodawca

Szanowni Państwo, w związku z faktem, iż oszuści nadal działają aktywnie ponownie załączamy komunikat. Jest on także dostępny na naszej stronie internetowej: www.asmgroup.pl OSTRZEŻENIE W związku z pojawieniem się w internecie fałszywych ogłoszeń rekrutacyjnych, w których ktoś bezprawnie posługuje się logo i znakiem towarowym ASM GROUP S.A, nasza Spółka ostrzega przed ewentualną możliwością oszukańczych działań. W treści tych ogłoszeń wskazany jest kontakt w postaci adresu email: kontakt@asm-group.pl. ASM GROUP S.A. oświadcza, iż nie jest autorem przedmiotowych ogłoszeń. ASM GROUP S.A, informuje, iż jedynym i oficjalnym adresami mailowym naszej Spółki są adresy @asmgroup.pl (bez spacji). Osoby, które posługują się mailem kontakt@asm-group.pl.wyłudzają od osób szukających zatrudnienia dane osobowe, dokumenty i informacje o rachunkach bankowych najprawdopodobniej w celu dokonanie innych nieuczciwych czynności. Podkreślamy, iż ASM GROUP S.A. nie pobiera i nigdy nie pobierała żadnych opłat z tytułu zatrudnienia w naszej Spółce, nie wymagamy żadnych przedpłat od osób które chciałyby świadczyć usługi na rzecz naszej Spółki, a przesyłana korespondencja przez osoby z adresu email: kontakt@asm-group.pl, jest podpisywana przez człowieka, który zgodnie z naszymi oficjalnymi danymi rejestrowymi znajdującymi się w Krajowym Rejestrze Sądowym nigdy nie był członkiem Zarządu naszej Spółki. ASM GROUP S.A. informuje, iż podjęła niezbędne działania prawne, w tym złożyła zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na szkodę Spółki i osób które zgłosiły do Spółki taki proceder, w celu zablokowania dalszego podszywania się pod naszą firmę i prowadzenia nieuczciwej korespondencji. W przypadku wątpliwości, czy ogłoszenie lub otrzymana korespondencja zawierająca w adresie nadawcy nazwę ASM GROUP S.A. pochodzi od naszej Spółki, czy jest też tylko próbą podszycia się pod naszą firmę, prosimy o kontakt na adres sekretariat@asmgroup.pl bądź pod numerem telefonu 22 829 94 61. Uprzejmie prosimy wszystkie osoby, które skorzystały z rekrutacji prowadzonej pod adresem email: kontakt@asm-group.pl., o niezwłoczny kontakt z sekretariatem Spółki bądź pracownikami działu prawnego ASM GROUP S.A. pod numerem tel. 22 829 94 61.

Paulina

W związku z tym co przeczytałam o mailach chciałam przestrzec przed kolejnymi próbami oszustwa z maila pod adresem biuro@asmgrouponline.pl z tego co wyczytałam nie jest to oficjalny mail firmy, podaje również treść która od początku była dla mnie dziwna, gdyż musiałabym przelać złowótke na konto Witam, Audyt polegałby na odwiedzeniu placówki ICB Meritum Bank S.A. i ocenie pracy doradcy klienta indywidualnego. Audyt można przeprowadzić w dowolnej placówce odpowiadającej miejscu zamieszkania. W opisie przebiegu rozmowy z doradcą klienta musi zostać zawarta informacja o tym, która była to placówka i przy jakiej ulicy się mieści i jak nazywał się doradca. Głównym zadaniem jest zadawanie pytań na temat zawarcia umowy rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego pod nazwą "Konto z Gwarancją". Proszę zanotować sobie wszelkie szczegóły na temat przeprowadzanego audytu. Ostateczna ocena pracy doradcy klienta indywidualnego powinna się opierać na podstawie kompletności informacji udzielonych przez doradcę, Kwota wynagrodzenia za przeprowadzany audyt to 344,60 zł netto. Przed przystąpieniem do realizacji audytu należy wykonać przelew zgłoszeniowy w kwocie 1zł, w celu nadania numeru audytora. Oczywiście ta kwota wraca na rachunek nadawcy, a w tytule będzie zawierać wymagany numer, konieczny do finalizacji audytu. Jest to zabezpieczenie banku przed wielokrotną realizacją audytu przez jednego audytora, dzięki temu przelewowi zostanie potwierdzona również zgodność danych adresowych z tymi z umowy jak i imię i nazwisko audytora.. Numer rachunku do przelewu zgłoszeniowego wraz z wszelkimi danymi zostanie podany po odesłaniu podpisanej umowy. Pozdrawiam, Karolina Skarżyńska ASM GROUP SA

APip

WItam, chciałam wpszystkich przestrzec przed ogłoszeniami pojawiającymi się na olx czy gumtree na stanowisko np. tajemniczy klient, audytor itp. Oszust podszywa się pod firmę ASM Group podpisując się Karolina Skarżyńska. Adres e-mail z którego wysyłają wiadomości to biuro@asmgrouponline.pl wiec bardzo podobny z tym że teraz dodali online. Dla osób chcących coś dorobić i dostających od nich oferte na przeprowadzenie audytu jako "tajemniczy klient" w placówce bankowej i zarobienia troche kasy jest to zachęcające. Ja zawsze sprawdzam firmę, która do mnie pisze czy zaprasza na spotkanie tym bardziej, że oni wysłali w załączniku umowę o dzieło do wypełnienia przeze mnie (dane adresowe, PESEl itd) i odesłania a następnie do wpłacenia 1zł na konto celem założenia mi indentyfikatora "audytora", a później owa złotówka niby zwracana jest. Wszystko to oszustwo bo oni mają już tym samym dane, żeby np kredycik czy szybką pożyczkę zaciągnąć na nasze dane, a wiadomo, że nie zawsze tzw. szybkie pożyczki sprawdzaja i weryfikują dane. Była już powyżej opisywana podobna sprawa z podszywającymi się pod tą firmę i nawet artykuł z lutego 2015r: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,17484823,Chwyt_z_jedna_zlotowka__Uwaga_na_nowy_sposob_oszustow.html?lokale=local tym razem troszke adres e-mail zmienili i działają dalej. A pod stroną internetową z e-maila www.asmgrouponline.pl nic nie ma. Także zanim podacie swoje dane przez internet sprawdzcie wszystko. Ja aby się upewnić zadzwoniłam do tej firmy (istniejącej ASM Group) i zapytałam czy pani Karolina Skarżyńska u nich pracuje. Oczywiście nie! A na umowie, którą mi przesłali mam nawet jej pieczątke z podpisem, pieczątka skopiowana z istniejącej firmy (wszak pieczatke każdy moze sobie wyrobić i nikt nic nie sprawdza przy tym. Masakra. Uważajcie

dadka13
@APip 13.05.2015 17:14
WItam, chciałam wpszystkich przestrzec przed ogłoszeniami pojawiającymi się na olx czy gumtree na stanowisko np. tajemniczy kli...

ja dostałam dokładnie tego samego maila i już miałam prawie wysyłać ale dzieci mi umowę pobrudziły :) i nie wysłałam. Dla mnie mail od "pani Karoliny" był zastanawiający z dwóch powodów. Po pierwsze wpłata tej złotówki już mi nie pasowała a po drugie pracuję już jaki czas jako TK i wiem, żeby zarobić tyle kasy to trzeba się naprawdę narobić. Wysłałam do nich pytanie o kilka szczegółów audytu no i dostałam odpowiedź dość swobodną, która mi wiele nie wyjaśniła jak mam przeprowadzić zlecenie. Więc wysłałam jeszcze jednego maila dopytującego ale na niego do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi. Przez weekend poszperałam w necie no i wyszło szydło z worka. A najlepsze, że odpowiedź na ogłoszenie wysłałam pod koniec kwietnia a oni dopiero w połowie maja się odezwali. Więc uważajcie i nie odpisujcie gdy trzeba wysłać nawet złotówkę.

ewelina

UWAGA! 08.05.2015 na portalu gumtree zostało wrzucone ogłoszenie "Tajemniczy klient-Warszawa" treść ogłoszenia:Wymagania: - dyspozycyjność - komunikatywność - wysokie poczucie odpowiedzialności za powierzone zadania - doświadczenie w pracy tajemniczego klienta będzie dodatkowym atutem Obowiązki: - przeprowadzanie audytów dla klientów indywidualnych jak i korporacyjnych - kontrole w SPA, salonach fryzjerskich, zakładach mechanicznych, ale również w bankach i większych instytucjach Oferujemy: - umowę o dzieło przy każdym zleceniu - wysokie wynagrodzenie w stosunku do nakładu pracy - dla najaktywniejszych tajemniczych klientów umowę o pracę Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. W dniu dzisiejszym otrzymała maila: Witam, Audyt polegałby na odwiedzeniu placówki ICB Meritum Bank S.A. i ocenie pracy doradcy klienta indywidualnego. Audyt można przeprowadzić w dowolnej placówce odpowiadającej miejscu zamieszkania. W opisie przebiegu rozmowy z doradcą klienta musi zostać zawarta informacja o tym, która była to placówka i przy jakiej ulicy się mieści i jak nazywał się doradca. Głównym zadaniem jest zadawanie pytań na temat zawarcia umowy rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego pod nazwą "Konto z Gwarancją". Proszę zanotować sobie wszelkie szczegóły na temat przeprowadzanego audytu. Ostateczna ocena pracy doradcy klienta indywidualnego powinna się opierać na podstawie kompletności informacji udzielonych przez doradcę, Kwota wynagrodzenia za przeprowadzany audyt to 344,60 zł netto. Przed przystąpieniem do realizacji audytu należy wykonać przelew zgłoszeniowy w kwocie 1zł, w celu nadania numeru audytora. Oczywiście ta kwota wraca na rachunek nadawcy, a w tytule będzie zawierać wymagany numer, konieczny do finalizacji audytu. Jest to zabezpieczenie banku przed wielokrotną realizacją audytu przez jednego audytora, dzięki temu przelewowi zostanie potwierdzona również zgodność danych adresowych z tymi z umowy jak i imię i nazwisko audytora.. Numer rachunku do przelewu zgłoszeniowego wraz z wszelkimi danymi zostanie podany po odesłaniu podpisanej umowy. Pozdrawiam, Karolina Skarżyńska ASM GROUP SA W załączniku została dołączona umowa. Wszystko wygląda BARDZO WIARYGODNIE!!! Dobrze, że trafiłam na to forum, skontaktowałam się z sekretariatem i nie wpadłam w pułapkę oszustów. Dlatego przestrzegam kolejnych poszukujących pracy!

merch

osobiście pracuję dla ASM jako merchandiser od roku w Łodzi i nie mam żadnych problemów z wynagrodzeniami. Na wszystkie pytania mailowe otrzymuje odpowiedź jeszcze tego samego dnia. Moj koordynator tez bez problemu odbiera telefony. Czesto udaje mi sie tez brac dodatkowe akcje ktore sa niezle platne. Oczywiscie polecam prace dla tej firmy(nie wiem jak w innych czesciach Poslki)

prawdawoczykole

prawda, pelno jest ogloszen z ofertami rzekomej pracy, sprawdzcie sobie lepiej ogloszenie w sremie, nowy tomysl, pleszew, jedna i ta sama osoba wstawia te ogloszenia, ludzie sie nabieraja ale nie ja bo kak widze ogloszenie gdzie nie ma nr.telefonu to jest podejrzane, patrzcie dobrze na ogloszenia, wyszukujcie ewentualne nr. moze cos znajdziecie

nikiciki

Chaos i dezinformacja.. tak w skrócie określę współpracę z agencją ASM Group. Koordynatorzy nie interesują się tym co się dzieje na hali, z ważnymi kwestiami zostaje się samemu. Możesz pisać maile, dzwonić a odpowiedzi na zadawane pytania i tak nie dostaniesz. Teraz od kwietnia wszedł nowy system wynagrodzenia ale oczywiście zero informacji od kogokolwiek.

ASM GROUP
pracodawca
@nikiciki 14.04.2015 17:27
Chaos i dezinformacja.. tak w skrócie określę współpracę z agencją ASM Group. Koordynatorzy nie interesują się tym co się dziej...

Witamy, dziękujemy za wiadomość. Postaramy się pomóc i wyjaśnić sprawę. Prosimy o kontakt telefoniczny: 22 829 94 61 lub mailowy: sekretariat@asmgroup.pl. Pozdrawiamy.

ja

A ja tam wysłałem swoje CV. Sprawdziłem duża firma, robią fajne rzeczy. Mam nadzieję ze zaproszą mnie na rozmowę i dostanę robotę.

MzT
@ja 11.03.2015 15:51
A ja tam wysłałem swoje CV. Sprawdziłem duża firma, robią fajne rzeczy. Mam nadzieję ze zaproszą mnie na rozmowę i dostanę robo...

fajne rzeczy robią ??? a jakie :)??? Zrobią Ci z głowa fajne rzeczy jak sie dowiesz ze masz obciętą wypłatę albo nie dostaniesz nic bo "karta pracy nie dotarła do biura" ..... No chyba, ze Ty na Koordynatora startujesz - to też powodzenia :) rotacja taka jak w żadnej innej tego typu agencji świadczy o tym jak tam jest dobrze.

.

ciekawe czy moja opinia zostanie usunięta, bo po wpisach widzę że ktoś te negatywne usuwa.. domyślam się kto. fatalna firma. w ogóle nie szanują ludzi.. dużo obiecują, nic w zamian nie dając. haha .. haha żenada. 0 po prostu ZERO.

LOLKA 2505

U NAS NA OLX CO PARE DNI SĄ JAKIEŚ OGŁOSZENIA (praca leżajsk ) ŻE GRUPA ASM SZUKA DO PRACY ALE NIE MA ŻADNEGO EMEJLA TYLKO KINGA JAKAŚ PRAKTYCZNIE WYSYŁA SIĘ DO NIEJ CO PRAWDA NIGDY NIE DOSTAŁAM ŻADNEJ ODPOWIEDZI CZY TO NIE JEST JAKIEŚ OSZUSTWO ?!!!a poza tym skąd w leżajsku tyle ofert pracy ? i cały czas podobnych

ASM GROUP
pracodawca

Zachęcamy także do przeczytania artykułu, gdzie opisany jest mechanizm działania oszustów: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,17484823,Chwyt_z_jedna_zlotowka__Uwaga_na_nowy_sposob_oszustow.html?lokale=local#BoxNewsLink

pytająca zuza

można wiedzieć co aktualnie zrobiliście z ludźmi którzy się podawali jako asm group (a to byli oszuści), co dalej z ta sprawą?

verifier
@ASM GROUP S.A. 27.02.2015 19:42
ASM GROUP S.A. podjęła niezbędne działania prawne, w tym złożyła do organów ścigania zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa n...

poproszę kopię zawiadomienia do prokuratury

ASM GROUP
pracodawca
@verifier 11.03.2015 20:18
poproszę kopię zawiadomienia do prokuratury

Witamy. Wniosek o ściganie został złożony ustnie do protokołu sporządzonego przez osobę prowadzącą postępowanie.

śmiechu warte

Wystawiają na całą Polskę i nabijają sobie bazę, dopiero jak ktoś złoży wypowiedzenie, albo go zwolnią, wracają do kandydatów nawet po pół roku od złożenia cv.

paula

maja mnstwo ogłoszeń.....czy ktoś był na rekrutacji??? jak to wygląda....szukają merchy, przedstawicieli , regionalnych i to wszędzie......az tylu ludzi potrzebują???

oczywiście

negatywne opinie są usuwane przez dyrektorów tego przybytku, którzy nie mają życia prywatnego, tylko siedzą z nosami przyklejonymi do ekranu komputera. odpowiedziami na komentarze chcą pokazać że są profesjonalni, co jest niestety fikcją. nie zdziwię się, jeśli ten komentarz również zniknie...

anonim

(usunięte przez administratora)

T

Na jakiej podstawie uwazasz, że opinie są usuwane? Czyżbyś pisał pod różnymi nickami?? ha, ha

ASM GROUP
pracodawca

OSTRZEŻENIE W związku z pojawieniem się w internecie fałszywych ogłoszeń rekrutacyjnych, w których ktoś bezprawnie posługuje się logo i znakiem towarowym ASM GROUP S.A, nasza Spółka ostrzega przed ewentualną możliwością oszukańczych działań. W treści tych ogłoszeń wskazany jest kontakt w postaci adresu email: kontakt@asm-group.pl. ASM GROUP S.A. oświadcza, iż nie jest autorem przedmiotowych ogłoszeń. ASM GROUP S.A, informuje, iż jedynym i oficjalnym adresami mailowym naszej Spółki są adresy @asmgroup.pl (bez spacji). Osoby, które posługują się mailem kontakt@asm-group.pl.wyłudzają od osób szukających zatrudnienia dane osobowe, dokumenty i informacje o rachunkach bankowych najprawdopodobniej w celu dokonanie innych nieuczciwych czynności. Podkreślamy, iż ASM GROUP S.A. nie pobiera i nigdy nie pobierała żadnych opłat z tytułu zatrudnienia w naszej Spółce, nie wymagamy żadnych przedpłat od osób które chciałyby świadczyć usługi na rzecz naszej Spółki, a przesyłana korespondencja przez osoby z adresu email: kontakt@asm-group.pl, jest podpisywana przez człowieka, który zgodnie z naszymi oficjalnymi danymi rejestrowymi znajdującymi się w Krajowym Rejestrze Sądowym nigdy nie był członkiem Zarządu naszej Spółki. ASM GROUP S.A. informuje, iż podjęła niezbędne działania prawne, w tym złożyła zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na szkodę Spółki i osób które zgłosiły do Spółki taki proceder, w celu zablokowania dalszego podszywania się pod naszą firmę i prowadzenia nieuczciwej korespondencji. W przypadku wątpliwości, czy ogłoszenie lub otrzymana korespondencja zawierająca w adresie nadawcy nazwę ASM GROUP S.A. pochodzi od naszej Spółki, czy jest też tylko próbą podszycia się pod naszą firmę, prosimy o kontakt na adres sekretariat@asmgroup.pl bądź pod numerem telefonu 22 829 94 61. Uprzejmie prosimy wszystkie osoby, które skorzystały z rekrutacji prowadzonej pod adresem email: kontakt@asm-group.pl., o niezwłoczny kontakt z sekretariatem Spółki bądź pracownikami działu prawnego ASM GROUP S.A. pod numerem tel. 22 829 94 61.

Aga
@ASM GROUP S.A. 10.02.2015 14:15
OSTRZEŻENIE W związku z pojawieniem się w internecie fałszywych ogłoszeń rekrutacyjnych, w których ktoś bezprawnie posługuj...

Na OLX nadal pełno jest ogłoszeń z nazwa ASM GROUP, dużo osób się nabiera, bo ogłoszenia naprawde są napisane w atrakcyjny sposób, szczególnie dla osób bardzo potrzebujących pracy...

p.

zlecenie lub własna działalność, o umowie o pracę możesz pomarzyć.

heniek

pytanie do pracujących u asm group- pracujecie na umowę o pracę czy pracujecie na zlecenie albo dzieło?

liliana

jak w tej firmie jest podpisywana umowa, przez internet bo siedziba jest w warszawie więc nie wiem jak to jest

kiki

a jak podpisuje sie umowę? bo firma rekrutująca jest w warszawie ta ASM a pracuja dla firmy ze śląska. dozwolone jest zawieranie umów przez internet?

ASM GROUP
pracodawca
@kiki 05.02.2015 17:53
a jak podpisuje sie umowę? bo firma rekrutująca jest w warszawie ta ASM a pracuja dla firmy ze śląska. dozwolone jest zawierani...

Umowy podpisywane są przez przez regionalnych przedstawicieli odpowiedzialnych za tego typu działania. Pozdrawiamy

ciekawy

Jak to jest że ta agencja prowadzi rekrutacje na różne stanowiska dla niby swoich klientów a nikt nie dostaje nawet telefonu na rozmowe kwalifikacyjną.Zbierają dane osobowe i handlują nimi czy co?

Andrzej

Dla jakiego producenta jest nowy projekt - merchandiser mobilny ?

ASM GROUP
pracodawca
@Andrzej 24.01.2015 16:37
Dla jakiego producenta jest nowy projekt - merchandiser mobilny ?

Merchandiser mobilny to projekt, który prowadzimy dla wielu firm w całej Polsce. Pozdrawiamy

katjusza

kiedyś PARTNER ASM do teraz ASM GROUP a teraz MARLIN ... co tu się dzieje ??? ciągłe zmiany nazwy i siedziby "firmy" to jest podejrzane

ASM GROUP
pracodawca
@katjusza 22.01.2015 15:37
kiedyś PARTNER ASM do teraz ASM GROUP a teraz MARLIN ... co tu się dzieje ??? ciągłe zmiany nazwy i siedziby "firmy"...

Spółka ASM GROUP współpracuje z wieloma podwykonawcami w zależności od potrzeb biznesowych. Nie jest to nic nadzwyczajnego w tym sektorze usług. Firma istnieje od 1998 roku, a od 2013 notowana jest na rynku NewConnect. Pozdrawiamy

Zostaw opinię o ASM GROUP - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASM GROUP