Largo Group S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 44 ocen.

Largo Group S.A.
5 44 6 1

Opinie o Largo Group S.A.

Teresa

Potrzebuję do nich nr tel, maila. Muszę coś wyjaśnić. Proszę o pomoc. (usunięte przez administratora), teresapolubiec5@gmail.com

Kasienka123456

Nie polecam! Od kwietnia nowa koordynatorka jest p. Joanna mobinguje ludzi, straszy ze musza byc w pracy podczas gdy sama kaze zostawiac ludziom swoja dyspozycję dni!! Masakra wywala ludzi za nic i daje kary nie polecam!!!

Ania
@Kasienka123456 29.06.2018 17:04

Ja polecam. Pracuje u tej koordynatorki u jeżeli przychodzi się zgodnie z grafikiem to wszystko jest ok. Nie ma żadnych kar. Wypłata na czas. Minus, że mała stawka godzinowa. Atmosfera w Carrefour do przeżycia.

Bartek
@Ania 03.07.2018 13:11

Pani Joanna to najmilsza osoba na świecie. Chyba to jasne, ze trzeba trzymać sie grafiku i przychodzić wtedy kiedy sie deklarowało ze przyjdzie. Chociaz i tak nie było problemu z odwołaniem jeśli uprzednio sie o tym poinformowało. Ja polecam

banana
@Bartek 15.08.2018 11:06

A na wypłatę długo czekałyście?

Bartek
@banana 11.10.2018 22:09

To zależy jak się rozliczasz. Ja miesięcznie i zgodnie z umową wypłata do 21 kolejnego miesiąca, trochę długo, ale zawsze się wszystko zgadza. Pracuję od lutego. Często na weekendy są zwiększone stawki. Polecam przeglądać oferty,

Karola s

Polecam, dużo ofert i lokalizacji. Dostałam pracę i jestem zadowolona. Pracuję 2 miesiąc i wszystko na czas.

Włodzimierz
@Karola s 29.08.2018 08:38

W jaki sposób zawarłaś umowę, ja pracuję ale umowy nie widziałem nie wiem co mama robić napisz

Karola s
@Włodzimierz 10.10.2018 18:37

Umowa przez internet. Wypełniasz formularz. Skontaktuj się z koordynatorką. Wszystko bez problemu. Wypłata zawsze przed czasem, a pracuje od stycznia.

kxxxxx

Polecam, dużo ofert. Z początku bałam się być zatrudniona przez agencję z racji pracy w konkurencji na dziale kas. Miła odmiana. Super kontakt z koordynatorką. Szybko i konkretnie. Grafik na cały miesiąc. Polecam pracę w Carrefour Mokotów. Kierowniczka Justyna z działu kas miła - nie tak jak większość puszących się kierowników na sklepach.

Marek

Polecam, dużo ofert. Kasa na czas.

Kris

Polecam. Dostałem po miesiącu wypłatę na czas. Grafik na cały miesiąc wysyłany na maila. Polecam Largo.

Iwona

Polecam. Wypłata na czas. Umowa zlecenie. Firma nie oferuje umowy o pracę. Miła koordynatorka i mili kierownicy.

Dodo

Nie polecam.

Bronisław

Wasze opinie są dość skrajne, może jest to spowodowane stanowiskiem lub też okresem zatrudnienia? Możecie napisać, jak wygląda obecna sytuacja? Czy Largo zapewnia umowę o pracę? Czy przed zatrudnieniem w firmie oferowane są szkolenia?

Edyta

Również polecam. Umowa rozwiązana zgodnie z ustaleniami. Jak wrócę do Warszawy to z pewnością skorzystam. Carrefour w Zlotych Tarasach i w Galerii Wileńskiej polecam. Nie ma do czego się doczepic, może prócz braku wystarczającej ilości szafek. Kontakt z koordynatorkami szybki i sprawny. Wypłata na konto 2 dni przed czasem.

Ewa

Polecam! Wypłata na czas. Umowa przez Internet. Wszystko się zgadza. Atmosfera w Galerii Targowej bardzo miła.

Bronisław

@Robakowski, czy często zdarzały się sytuacje, o których piszesz? Jak duże opóźnienia w płatnościach występowały? Rozmawiałeś na ten temat z pracodawcą? Czy poza tymi incydentami mógłbyś polecić pracę w Largo Gruop? Na jaki rodzaj umowy pracujesz/pracowałeś? @Lucky, co dokładnie rozumiesz przez zastraszanie? Możesz powiedzieć coś jeszcze na temat tej sprawy?

MB
@Bronisław 24.04.2018 20:06

A ja Wam powiem ciekawszą rzecz. Pracowałam na warzywach co prawda kilka dni bo się uczę. Wypłata na czas, umowa podpisana przed. Do firmy nie mam zastrzeżeń. Ale atmosfera na hali żadna. Krzyczący kierownicy. Wchodząc na halę upewniłam się osób w Largo czy wypłata jest na czas. Oczywiście wszyscy potwierdzili i byli zadowoleni. Kontakt z koordynatorką Largo ok. Po tych dniach zadzwoniłam do koordynatorki i zapytałam się czy nie ma czegoś innego w postaci szybkiej wypłaty - przekazała, że tylko wypłaty miesięczne przelewem na konto. Podziękowałam, a po chwili zadzwoniła inna koordynatorka oferując gotówkę po pracy. Dostała kontakt od koordynatorki z Largo. Okazało się, że to firma GTS (na sklepach są 2). Okazało się, że to krętacze i (usunięte przez administratora) Pani Sylwia zapewniała, że wypłata po pracy. Potem nie odbierała telefonów, następnego dnia po wielu telefonach wypłaciła mi obiecane 150 zł. Po tym zadzwoniła koordynatorka z Wileńskiej również z GTS, po nocy okazało się, że Pani śpi. Wszyscy czekali. A jak przyjechała to przekazała, że dyrektor nie dał jej pieniędzy, sama narzekała na firmę i, że wypłaca ze swoich. Nie polecam GTS i minus dla Largo za dawanie kontaktów do firmy, która nie wypłaca pieniędzy. Byłam bardzo zadowolona, ale teraz nie skorzystam. Widać ze firmy są powiązane.

Robakowski

Pracodawca to zwykły (usunięte przez administratora) nie wypłaca pieniędzy na czas oraz dzwoni po nocach i prosi o przyjazd na nocną zmianę.

Paulina
@Robakowski 05.04.2018 00:02

Witam, Pracuję w Carrefour. Na Largo nie ma nocek. Maksymalnie 2 razy na 3 miesiące na dział warzywa. Zapewne mowa o firmie GTS. Jeżeli chodzi o to co piszesz to kłamstwo, ponieważ Pan Wojtek już dawno nie pracuje w Carrefour na Mokotowie, a na Północnej. Magda jest bardzo miła - być może miała gorszy dzień, Konrad z warzyw młody chłopak, aż dziwne to co piszesz.

admin

Opowiedz o firmie LARGO GROUP S.A na naszym forum. Wiele karier jest w Twoich rękach.

Kicki
@admin 11.08.2015 19:49

Czy largo wyplaca pieniadze w terminie?

Kamil
@Kicki 19.02.2018 17:12

Tak, ja pracuje na Mokotowie na warzywach i zawsze mam na czas i zgodnie z wypłatą. Jedynie odciągane 11,50 z wypłaty za koszta administracyjne czego nie rozumiem. Kolega na Promenadzie i tak samo. Mogłaby być stawka wyższa.

Lucky
@Kamil 04.03.2018 20:55

Mi nie zapłacili za wszystkie godziny pracy nie polecam też pracowałem na Mokotowie w Carrefour jest tam kierowniczka Magda co zastrasza ludzi ze ciebie zwolni następny Wojtek i Kondrat też zastraszają

Lily

Firma wyplaca w terminie ale.oszukuja na wyplatach.

kateryna;****
@Lily 20.02.2018 12:18

Ja dostałam dobrze za pracę na wędlinach, jednak Gruppo ich druga firma płaci lepiej, tam można za wykładanie na Wileńskiej dostać w gotówcę i wypłata za 2 dni. Można negocjować stawkę jak nie mają ludzi. Polecam GTS.

Zostaw opinię o Largo Group S.A. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Largo Group S.A.