Largo Group S.A.

Adres: Świętokrzyska 18, 00-052 Warszawa

NIP: 5252484425 KRS: 0000361095

Largo Group S.A.
5 57 6 1

Opinie o Largo Group S.A.

dario boretti

Brak wypłaty na czas, a raczej 70% jej brak mimo wypełnienia listy ewidencji. Koordynator nie rozgarnięty brak jakichkolwiek informacji z jego strony oczywiście podejmuję stosowne kroki celem wyegzekwowania wynagrodzenia które mi się nalezy. Ale dla wszystkich nowych i tych ktorzy są zainteresowani podjęciem wspolpracy z LARGO nie POLECAM. Zwodzenie, zero kontaktu. Jest wiele innych agencji które wypłacają na czas. A smieszne i załosne jest to, że mają az 21 dni na wypłate wynagrodzenia od zakonczenia miesiąca woła to o pomstę do nieba.

Mati

Largo to moja firma od dawna, jestem zadowolona z pracy. Czasami poczytam wpisy na forum i aż się nie chce mówić. Wszystko można przedstawić w złym świetle. Myślę, że niektóre osoby w ten sposób muszą się rozładować i piszą ludzie z innych agencji.

Pati

Zdecydowanie nie polecam.(usunięte przez administratora) gdy się chce tę kwestię wyjaśnić, koordynatorka nie odbiera telefonu. Nie tylko ja ale wiele moich znajomych zostało oszukanych.

Maciek
@Pati 14.01.2019 21:12

Pati napisz do swojego koordynatora informacje mailową w związku z rozbieżnościami. U mnie nie ma problemów. Koordynatorka na indywidualną prośbę przesyła potwierdzenia godzin z hali, na podstawie, których można ustalić finalne wynagrodzenie ( 21 wg. umowy). Grafiki są elastyczne, dopasowane do dyspozycyjności. Nie narzucają nic ze swojej strony. Dobre rozwiązanie szczególnie w przypadku studentów.

Pati
@Maciek 15.01.2019 05:10

Powiem Ci ze już nie chce mi sie z nią pisać. Mam dosyć tych oszustw i nie chce mi się walczyć z bardzo bezczelną (usunięte przez administratora). Ale dziękuję Ci bardzo za chęć pomocy. Ani ja ani nikt z moich znajomych już nie skorzystają na pewno z jej usług.

Danuta

pracuję w firmie Largo od stycznia i dopiero teraz wiem, że co miesiąc jestem oszukiwana przy wypłacie. Poprzednia firma płaciła uczciwie i nie było problemów, a tutaj mało że oszukują , to jeszcze co miesiąc pobierają 10 zł za przelew. to chyba jakaś totalna kpina, oszustwo. Nikt nie informował, że za przelewy biorą 10 zł. To jest godz. mojej pracy. (usunięte przez administratora) nie odbiera telefonów, nie płaci obiecanych dodatkowych pieniędzy, które sam proponował.

Nieznajoma
@Danuta 21.10.2018 16:37

Dzień dobry Pani Danuto jak Pani została oszukana przez tą firmę to bym była wdzięczna jak by się Pani ze mną skontaktowała, bo ja też zostałam oszukana

Danuta
@Nieznajoma 09.01.2019 18:29

Dziękuję za oznaczenie. Przeprosiłam za wystawiony komentarz. Chodziło o firmę Market Access. Dodałam tutaj bo juz sama nie wiedziałam, która firma obsługiwała Carrefour. Ja pracuje w Largo i jest w porządku. Późno wypłaty, ale zgodnie z umową do 21. Ale firma Largo się skontaktowała i wszystko zostało wyjaśnione, że to inna firma. U nich pracuje i polecam.

Wiola

Wypłata na czas. Niestety tylko 2 zmiany. Kontakt z koordynatorka dobry. Umowa zlecenie z odprowadzani składkami. Grafik miesięczny z dopasowana moja dyspozycyjnością. Kierownicy przeciętni Carrefour. Ale zawsze jest możliwość przeniesienia przez koordynatora na inny obiekt bądź dział. Polecam Skorosze.

Nieznajoma

Witam nie polecam tej firmy, bo jest koordynator który nie jest kopetentny nie potrafi niczego ogarnąć oszukuje w wypłaceniem wypłat. Myślałam że to jest dobra firma ale się pomyliłam co do tej firmy

Anna
@Nieznajoma 09.01.2019 18:23

Panie (usunięte przez administratora)zabawne jest to, iż pracowałam z Panem w Carrefour w Galerii Mokotów. Nie przychodził Pan do pracy. Sklep dał Panu zakaz wstępu. Pisze Pan komentarz, a jednocześnie dalej w tej samej firmie pracuje Pan na Arkadii. Nie polecam takich nieuczciwych osób. Tygodniówki (zaliczki 80% ) są tylko wypłacane dla osób przychodzących zgodnie z grafikiem, Ponadto sam sklep twierdzi, iż osoby, które chcą szybkie wypłaty to w większości(usunięte przez administratora). Niestety. Nagle po wypłacie znikają. Atmosfera dobra. Zimno na sklepie. Wypłata zawsze do 21. (Pracuje 5 miesiąc)

Michał
Zweryfikowany użytkownik

Generalnie od początku same problemy. Pani ustala grafik jak chce i informuje już po fakcie, a teraz od ponad miesiąca czekam na swoją wypłatę. Nie wiem jak jest w innej lokalizacji,ale galerii Mokotów stanowczo nie polecam ... Od kiedy upominam się o swoją wypłatę (która miała być w systemie tygodniowym) Pani na początku (po miesiącu upominania się o zaległe wynagrodzenie) stwierdziła, że płatności tygodniowych nie ma w umowie(pomimo iż treść ogłoszenia,oraz ustalenia i zapewnienia ustne mówiły wlaśnie o takiej formie rozliczeń), następnie,że przelew zostanie wykonany 04.01.2019,a potem zerwała kontakt. Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na sms . Bardzo przykra sytuacja, przed świętami nie dostałem.ani grosza, a Pani,ktora pracuje dla firmy largo , ktora z kolei reprezentuje takiego giganta jakim jest Carrefour mówi i polazuje jawnie,że ma to w (poszanowaniu) . Czy takiego zachowania oczekujemy w XXI wieku od.pracodawców ? Człowiek ciężko pracuje, niejednokrotnie wspomagając firmę własnym kosztem by zostać jawnie oszukanym ? Okradzionym ? Proszę stabowczo przemyśleć zatrudnienie w firmie Largo Group S.A. Moje sugestie dla Largo Group S.A.: Stanowczo sprawdźcie osoby zajmujące się rekrutacją i stanowiące piecze nad pracownikami najniższego szczebla, bo bez nich nie będzie was . Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Stanowczo sprawdźcie osoby zajmujące się rekrutacją i stanowiące piecze nad pracownikami najniższego szczebla, bo bez nich nie będzie was.

nick

Moje pytanie dotyczy raczej procesu rekrutacji - gdy dzwonię, by dowiedzieć się o ofertę pracy i ewentualnie umówić na spotkanie, oczekuje się ode mnie podania danych typu imię i nazwisko, PESEL, do wypełnienia formularza, aby dopiero po tym umówić się na spotkanie. Brzmi jak niezłe krętactwo - kto rozsądnie myślący podaje takie dane tylko po to, by umówić się na spotkanie i być może zostać zatrudnionym? Ktoś miał podobne doświadczenia?

Alicja
@nick 03.01.2019 15:47

Umowy są elektroniczne. Pracuje w tej firmie. Niestety tak jest. Ale proces przebiega pomyślnie. Ja pracuje na Głębockiej, wypełniasz umowę przez internet - jeżeli zrezygnujesz umowa jest kończona automatycznie. Na maila otrzymujesz w PDF umowę z podpisem firmy Largo. Wypłata na czas (tzn zgodnie z umową). Nigdy po terminie. Na sklepie masz szkolenie i otrzymujesz bluzę. Polecam prace na zamówieniach internetowych. Praca lekka, aczkolwiek trochę zimno na sklepie, ale pełen luz oprócz jednego naburmuszonego kierownika. Ogółem polecam - umowy takie ta firma posiada. Można podejść na sklep i nawet zwyczajnie zapytać pracowników. Polecam Carrefour na Głębockiej.

Dominik

Wypłaty na czas. Praca na Składkowskiego super. Możliwe szybkie wypłaty. Przez kilka dni siedzieliśmy i nic nie robiliśmy a i tak mieliśmy płacone.

Zuza

Moje sugestie dla Largo Group S.A.: Podczas 9 miesięcy pracy poznałam 3 koordynatorki - najlepiej pracowało się z tą, której firma się pozbyła, a najmniej ogarnięta przywozi pracowników swoim służbowym samochodem spóźniona do pracy. Wypłaty z opóźnieniem. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Lepsza komunikacja z pracownikami.

Teresa
@Zuza 20.11.2018 22:03

Ja mam na Wileńskim koordynatorkę od samego początku tą samą. Jestem zadowolona. Moja nazywa się Ola. Jak nie ma zmian to proponuje mi inną lokalizację. Z tego co rozmawiam z kierownikami tam nie ma problemu. Wypłaty dosyć późno, ale zgodnie z umową do 21. Polecam Galerię Wileńską. Możliwość wyboru zmian. Atmosfera nienajgorsza, aczkolwiek jedna liderka wiecznie na burmuszona. Kontakt z koordynatorką bez zastrzeżeń.

Małgorzata
@Teresa 22.11.2018 10:52

A na jakie stanowiska pracy można liczyć podejmując współpracę z Largo Group? Piszesz o tym, że jak nie ma zmian, proponowana jest inna lokalizacja - wygląda więc na to, że firma oferuje dość stałe i stabilne zatrudnienie. Na jakie stawki można liczyć podejmując współpracę z Largo Group?

suli

Od 07.09.18 pracuje w largo wszystko ok wyplata nawet na czas mc temu.zgłosiłam ze chce miec składki chorobowe płacone i te wsteczne i bieżące i za wrzesień i październik nic nie zostałozaplacone i nie pobrali mi nic z wypłaty posze o nr telefonu do firmy

Zuza
@suli 22.11.2018 13:03

proszę napisać na maila mazowieckie1@largogroup.pl Szybko odpowiadają i załatwią sprawę.

asdf

Nie polecam, nie dostalem calej wyplaty. Pani Joanna strasznie arogancka.

Ania
@asdf 21.11.2018 16:30

Pracowałam u tej koordynatorki. Mi nawet buty przywoziła jak była w okolicy, poszła do sklepu i kupiła, sklep zadzwonił ze mnie nie wpuści na szkolenie. Może i jest arogancka jak ktoś jest taki sam w stosunku do niej. Nie miałam z nią problemów. Słyszałam różne opinie. Sama nie byłam optymistycznie nastawiona na współpracę. Okazała się konkretna. Nie dyskutuje z pracownikami, trzyma dystans. Ale jak coś było nie tak, sama dzwoniła na sklep, żeby zwracali uwagę na danego pracownika bo się źle czuje i nie chce się przyznać. Kiedyś przyjechała na Arkadię o 23 w nocy, w sobotę rozliczyć się z pracownikami czekała do 1 w nocy na ostatniego aż wyjdzie z pracy, kogo mogła odwiozła na najbliższy dworzec. Recepcja na Arkadii potwierdzi.

Anna

Zna ktoś może numer telefonu do tej firmy bo nigdzie nie ma a pilnie potrzebuję.. Jeśli tak to bardzo proszę o kontakt pod adresem email : twojamisia1995@interia.pl

Kaja
@Anna 19.11.2018 12:37

Proszę napisać na maila mazowieckie1@largogroup.pl. Tam pomogą.

Valentyna

Polecam. Wypłaty zawsze na czas, grafiki miesięczne. Trochę niska stawka. Umowa zlecenie z ubezpieczeniem. Możliwość wyboru zmian.

Zuza

Lubię atmosferę w Largo Group S.A. za: wypłaty przychodzą na czas, ale organizacja pracy niezbyt dobra, bo często zmieniają się koordynatorki

Były pracownik

Obsługa administracyjna arogancka i nie życzliwa. Wszystko jest dobrze do momentu próby skorygowania wszechobecnego chaosu. Opóźnienia w wypłatach. Stawka minimalna. Błędy w kontakcie z kadrą bezpośrednią ( np: problem z odebraniem listy obecności pracownika od kierownika sklepu ). Jest jedna jedyna koordynatorka regionalna która zna się na swoim fachu. Miła i konkretna. Generalnie na dłuższą metę nie polecam. Moje sugestie dla Largo Group S.A.: Sugeruję wymianę pracowników z działu rekrutacji i koordynatorów Warszawskich. Przez zachowanie tych kilku ludzi tracą Państwo nie tylko pracowników ale również dobry wizerunek i opinie o firmie. Proponuje również szkolenia kompetencyjne oraz spotkanie profilaktyki mobbingu dla nowych pracowników aby uniknąć podobnych sytuacji na przyszłość. Pozdrawiam i mimo wszystko sukcesu życzę.

Michał

Witam. Również potrzebuję do nich numer telefonu. Proszę kto może o kontakt na michal_k@int.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

Ania

Ja polecam. Pracuje u tej koordynatorki u jeżeli przychodzi się zgodnie z grafikiem to wszystko jest ok. Nie ma żadnych kar. Wypłata na czas. Minus, że mała stawka godzinowa. Atmosfera w Carrefour do przeżycia.

Bartek
@Ania 03.07.2018 13:11

Pani (usunięte przez administratora)to najmilsza osoba na świecie. Chyba to jasne, ze trzeba trzymać sie grafiku i przychodzić wtedy kiedy sie deklarowało ze przyjdzie. Chociaz i tak nie było problemu z odwołaniem jeśli uprzednio sie o tym poinformowało. Ja polecam

banana
@Bartek 15.08.2018 11:06

A na wypłatę długo czekałyście?

Bartek
@banana 11.10.2018 22:09

To zależy jak się rozliczasz. Ja miesięcznie i zgodnie z umową wypłata do 21 kolejnego miesiąca, trochę długo, ale zawsze się wszystko zgadza. Pracuję od lutego. Często na weekendy są zwiększone stawki. Polecam przeglądać oferty,

banana
@Bartek 11.10.2018 22:51

pytam ponieważ mam problem ... pracuje już od 3 tygodni i z panią (usunięte przez administratora)umówiłam się na tygodniowki ... ostatecznie nie dostałam jeszcze żadnych pieniędzy,a gdy pisze i pytam to leci śpiewka "nie dostałam jeszcze pieniędzy od księgowej " ...

Bartek
@banana 19.10.2018 07:37

Skontaktuj się lepiej z Panią (usunięte przez administratora), jeżeli tak napisała tzn. że tak jest. Pracowałem już niejednokrotnie na zleceniach za gotówkę. Jeżeli była możliwość, wypłaty były bez względu na porę, po zleceniu, w trakcie zlecenia. Przecież nie wypłacają gotówki ze swojego prywatnego budżetu tak jak im się podoba.

Teresa

Potrzebuję do nich nr tel, maila. Muszę coś wyjaśnić. Proszę o pomoc. Teresa, teresapolubiec5@gmail.com

Karola s

Polecam, dużo ofert i lokalizacji. Dostałam pracę i jestem zadowolona. Pracuję 2 miesiąc i wszystko na czas.

Włodzimierz
@Karola s 29.08.2018 08:38

W jaki sposób zawarłaś umowę, ja pracuję ale umowy nie widziałem nie wiem co mama robić napisz

Karola s
@Włodzimierz 10.10.2018 18:37

Umowa przez internet. Wypełniasz formularz. Skontaktuj się z koordynatorką. Wszystko bez problemu. Wypłata zawsze przed czasem, a pracuje od stycznia.

kxxxxx

Polecam, dużo ofert. Z początku bałam się być zatrudniona przez agencję z racji pracy w konkurencji na dziale kas. Miła odmiana. Super kontakt z koordynatorką. Szybko i konkretnie. Grafik na cały miesiąc. Polecam pracę w Carrefour Mokotów. Kierowniczka Justyna z działu kas miła - nie tak jak większość puszących się kierowników na sklepach.

Marek

Polecam, dużo ofert. Kasa na czas.

Kris

Polecam. Dostałem po miesiącu wypłatę na czas. Grafik na cały miesiąc wysyłany na maila. Polecam Largo.

Iwona

Polecam. Wypłata na czas. Umowa zlecenie. Firma nie oferuje umowy o pracę. Miła koordynatorka i mili kierownicy.

Dodo

Nie polecam.

Bronisław

Wasze opinie są dość skrajne, może jest to spowodowane stanowiskiem lub też okresem zatrudnienia? Możecie napisać, jak wygląda obecna sytuacja? Czy Largo zapewnia umowę o pracę? Czy przed zatrudnieniem w firmie oferowane są szkolenia?

Edyta

Również polecam. Umowa rozwiązana zgodnie z ustaleniami. Jak wrócę do Warszawy to z pewnością skorzystam. Carrefour w Zlotych Tarasach i w Galerii Wileńskiej polecam. Nie ma do czego się doczepic, może prócz braku wystarczającej ilości szafek. Kontakt z koordynatorkami szybki i sprawny. Wypłata na konto 2 dni przed czasem.

Ewa

Polecam! Wypłata na czas. Umowa przez Internet. Wszystko się zgadza. Atmosfera w Galerii Targowej bardzo miła.

Bronisław

@Robakowski, czy często zdarzały się sytuacje, o których piszesz? Jak duże opóźnienia w płatnościach występowały? Rozmawiałeś na ten temat z pracodawcą? Czy poza tymi incydentami mógłbyś polecić pracę w Largo Gruop? Na jaki rodzaj umowy pracujesz/pracowałeś? @Lucky, co dokładnie rozumiesz przez zastraszanie? Możesz powiedzieć coś jeszcze na temat tej sprawy?

MB
@Bronisław 24.04.2018 20:06

A ja Wam powiem ciekawszą rzecz. Pracowałam na warzywach co prawda kilka dni bo się uczę. Wypłata na czas, umowa podpisana przed. Do firmy nie mam zastrzeżeń. Ale atmosfera na hali żadna. Krzyczący kierownicy. Wchodząc na halę upewniłam się osób w Largo czy wypłata jest na czas. Oczywiście wszyscy potwierdzili i byli zadowoleni. Kontakt z koordynatorką Largo ok. Po tych dniach zadzwoniłam do koordynatorki i zapytałam się czy nie ma czegoś innego w postaci szybkiej wypłaty - przekazała, że tylko wypłaty miesięczne przelewem na konto. Podziękowałam, a po chwili zadzwoniła inna koordynatorka oferując gotówkę po pracy. Dostała kontakt od koordynatorki z Largo. Okazało się, że to firma GTS (na sklepach są 2). Okazało się, że to krętacze i (usunięte przez administratora) Pani Sylwia zapewniała, że wypłata po pracy. Potem nie odbierała telefonów, następnego dnia po wielu telefonach wypłaciła mi obiecane 150 zł. Po tym zadzwoniła koordynatorka z Wileńskiej również z GTS, po nocy okazało się, że Pani śpi. Wszyscy czekali. A jak przyjechała to przekazała, że dyrektor nie dał jej pieniędzy, sama narzekała na firmę i, że wypłaca ze swoich. Nie polecam GTS i minus dla Largo za dawanie kontaktów do firmy, która nie wypłaca pieniędzy. Byłam bardzo zadowolona, ale teraz nie skorzystam. Widać ze firmy są powiązane.

Robakowski

Pracodawca to zwykły (usunięte przez administratora) nie wypłaca pieniędzy na czas oraz dzwoni po nocach i prosi o przyjazd na nocną zmianę.

Paulina
@Robakowski 05.04.2018 00:02

Witam, Pracuję w Carrefour. Na Largo nie ma nocek. Maksymalnie 2 razy na 3 miesiące na dział warzywa. Zapewne mowa o firmie GTS. Jeżeli chodzi o to co piszesz to kłamstwo, ponieważ Pan Wojtek już dawno nie pracuje w Carrefour na Mokotowie, a na Północnej. Magda jest bardzo miła - być może miała gorszy dzień, Konrad z warzyw młody chłopak, aż dziwne to co piszesz.

Zostaw opinię o Largo Group S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Largo Group S.A.