E-Towers Famaba Poland

Głogów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 76 ocen.

E-Towers Famaba Poland
3 76 6 1

Opinie o E-Towers Famaba Poland

wódka jointy karabiny

Cieszę się, że tu jestem. Cóż, dopiero teraz... długi to tylko pionek na tej całej szachownicy ;] pracowałem dwa lata; syf/zapylenie/zero wyciągów!!!, brak jakiegokolwiek poszanowania pracownika, wyzysk,kontakt przełożony-pracownik kabaret.... BHP dba tylko o swoje potrzeby ;) łamanie przepisów i praca na zużytym sprzęcie to codzienność trzech zmian. Najlepiej żebyś nie przestawał pracować. i ciesz się automatami na stołówce z baszczem za darmo hahaa ktoś pisze o benefitach?!! Jakich kurczę grzecznie zapytam?!? MultiSport?! I śmieszne dofinansowanie?!? haha 112 złotych składka miesięczna a dofinansowanie daliście 10zl brutto za miesiac aktywnosci haha ŻENADA... karta dla drugiej osoby koszt ok 200 a dla biurowych i ich bliskich jak wygląda sprawa?? kursy?! Jakie kursy i rozwój?! przychodzisz z wykształceniem i uprawnieniami a po dwóch latach zarabiasz tyle co nowy; tabularasa... ;] Dojazdy?! sprawa sporna. Nie zazdroszczę, fajnie, że taki bonus jest jak ktoś mieszka daleko ale ludzie z miasta również jakoś muszą dostać się na czas do pracy., prawda? Dlaczego nie mają chociaż karty miejskiej na j*bany autobus?!? tak samo sponsorujecie chrobrego. super. brawo za rozwoj sportu w naszym miescie ale tu nasuwa mi się kolejne pytanie: skoro firma wspiera miejskie drużyny sportowe dlaczego nie może załatwić chociażby 10-20% zniżki na bilety na mecze czy inne wydarzenie sportowe?!? pewnie i tak skorzystałoby tylko kilka osób a poprawia to ogólny wizerunek firmy ;) propozycję dalszego rozwoju długi widzi tak: zrób kurs to pomyślimy o podwyżce. Zrób kurs (cokolwiek: suwnica/135/121/palnik/wózek/podnośnik) koszt ok. 800zł. dostaniesz max 1zł podwyżki, oczywiście pod warunkiem, że zbierasz POKEMONY więc po roku ci się zwróci. Co do premii. Co długi ma wspólnego z twoją premią?!? Nie powinien twój mistrz czy majster nią dysponować??? A ta śmieszna absencja; kiedy boisz się zachorować 28 bylektórego miesiąca i wziąć zwolnienie na tydzień a premii nie zobaczyć za dwa miesiące...?!? Haha dobrze piszecie, że systemowcy pozjadali własnego ego bo co to kurczę nie oni może warto by było się zastanowić dlaczego ludzie odchodzą?!? Chłopaki wolą zjeżdzać pod ziemię niż pracować w waszych warunkach, niedługo zostaniecie z ludźmi, którzy nie odróżniają kątownika od kątomierza. sami będziecie musieli pracować żeby to jakoś poturlać Hahaha niektórzy bez wyświetlacza na suwmiarce nie wiedzieliby do czego służy ten przedmiot. Chociaż panie z narzędziowni, a propos suwmiarek, ogromny szacunek i gorące pozdrowienia :D dla pań sprzątaczek również, jak dla mnie praca na 5+ ! Więc dlaczego ktoś im zazdrości, że zarabiają 2800?!? Nie zasłużyły? Może warto się zastanowić na tym jak traktujecie pracowników. Chyba, że: FIRMĄ RZĄDZĄ PEWNE ZALEŻNOŚCI I ALBO SIĘ Z NIMI POGODZISZ ALBO NIE :) dyrektor P.M. ST(r)ACH się bać,nie?!? hahaha A pani wice prezez chciałem powiedzieć, że te śmieszne pieniążki z premii, które wtedy pani chciała mi wypłacić ze swojej kieszeni żebym już dał spokój, ze niby taka paniusia kasiasta na stołku to na wszystko są taśmy, także ten... myślę, że uda się pani wreszcie znaleźć merytoryczne treści w mojej wypowiedzi bo do tej pory tylko tego pani oczekiwała. Zresztą warunki to temat rzeka w firmie... a umowa cieszę się, że została rozwiązana. FAMABA to była kiedyś. Używacie tylko marki i nazwy, która została wypracowana dawno temu i nie należy do was. Nieliczni są korzeniami obecnej firmy. Wstyd, że używacie tej nazwy reprezentując teraz takie dziadostwo. Nie polecam, z całym szacunkiem dla nielicznych ;)

pracuś
@wódka jointy karabiny 09.12.2018 01:30

jak ci tak źle było to to trzeba było wcześniej zwolnić nikt nie kazał pracować ci skoro tak narzekasz. Albo poprosić o przeniesienie na inna hale

Jaś
@pracuś 09.12.2018 23:23

Co sta...chu prawda cię zakuła i byś nie wytrzymał bez odpowiedzi zaraz jeszcze prezeska się odezwie.

Andrzej
@wódka jointy karabiny 09.12.2018 01:30

Masz rację

Tom

To nie jest tak zle jak podwyzki beda

Joanna
@Tom 08.12.2018 12:32

Jeśli to, co piszesz, jest prawdą, to w takiej sytuacji należałoby jedynie chwalić E-Towers Famaba Poland za to, że chce docenić swoich pracowników. Ale teraz już skupmy się na Tobie: zdradź Nam, za co konkretnie jesteś odpowiedzialny w tym przedsiębiorstwie. Jesteś zatrudniony w oparciu o umowę o pracę, czy raczej zlecenie?

ZAŁOGA 3 ZMIANOWA

Witamy doszły nas słuchy o warunkach jakie związki zawodowe zażądały od zarządu w sprawie podwyżek dla systemu jeżeli zostaną spełnione to załoga stanie murem nie może być takiej przepaści co do zarobków z poszanowaniem zaloga

Żaba
@ZAŁOGA 3 ZMIANOWA 11.11.2018 20:01

Nie bądź taki pazerny postaw się w ich sytuacji ty kiedy masz wolne weekendy oni tyrana jak woła aby zapewnić ciągłość produkcji a i nie jeden z 3 zmianowym ma lepszą stawkę to po pierwsze a po drugie to możecie stawać murem każdy wie ze nie ma zgrania i tyle w temacie a do systemu trafiają najlepsi widocznie nie byłeś zbyt dobry skoro bujasz się w 3 zmianowym zmianie zawsze masz inne wyjscia

NibyNiktAKtoś
@Żaba 11.11.2018 20:46

Do systemu w większości weszły (usunięte przez administratora) Taka jest prawda. I wciąż im mało bydlakom! Soboty i niedziele zawalony robotą? A w tygodniu na nadgodziny z chęcią przychodzą. A kiedy czas dla rodziny? Przy stawce 20 zł między 3- a 4- brygadówką w miesiącu wychodzi 1200 różnicy. A z 3-brygadówka 20 zł/h to średnia, a 4-brygadówka średnia 25(jak nie więcej)/H. Więc niech nie pier... ą, że mało mają. Na wazelinę starcza z nawiązką!!!!! Famaba wazeliną stoi!

Filut

Nie polecam. Młody Tycho jak i Gerd ciągle chodzą po hali i konteoluja patrza na ręce. Młody potrafi nawet przyjechać przed.6 rano na kontrol. Trochę to takie dziwne jak robota jest dobrze wykonywana.

Tom

Mam HL-045 I pracowalem na projektach offshore

Tom

Sa jakies przyjecia?

Jacek
@Tom 05.12.2018 17:43

Tak ale trzeba być fachowcem żeby trafić do 3 brygadowki chyba że jesteś zwykłym robolem i za grosze wolisz przychodzić w weekendy jak system i mieć tą samą stawkę

QuickNick
@Jacek 06.12.2018 10:06

Problem polega na tym ze dla wielu z nas najwiekszym osiagnieciem w zyciu bylo dostanie sie do "systemu" , i dla tych osob jest to powod do tego by sie dowartosciowac i miec rozbujałego ego ... Coz taka natura jesli cale zycie nic nie szlo...a tu taki SUKCES. ! Wyłączając Renifera sa w systemie tez fajne, trzezwo myślące chlopaki ktorzy znaja sie na robocie i maja dobry kontakt z 3brygadowka. Z jednej i z drugiej strony sa lepsi i gorsi pracownicy. Niektorzy nie powinni byc w systemie ( ktory jest bardzo nadety w swoim mniemianiu zajebistoscia) ale i w 3brygadowce sa tez lepsze chlopaki od gwiazdorow. Także nie mozna generalizowac ;)

Marwork

Na jakie zarobki moze liczyć osoba świeżo po kursach spawalniczych? I czy ma szansę na prace.

Pawel
@Marwork 29.11.2018 19:46

1800zl

Marwork
@Pawel 29.11.2018 20:37

A czy jest to firma która pozwoli mi sie rozwinąć w zawodzie, ale tez czy nie bedzie tyrania ze względu ze jeszcze nabieram praktyki ? I w późniejszym czasie jak wygląda to zarobkowo mniej więcej.

Nick
@Marwork 29.11.2018 23:05

Jak zaczynalem prace 4 lata temu zarabialem jakies 2700 na reke, firma robi uprawnienia na 121 czyli automat i na suwnice. Wg mnie w Famabie ani na poczatku ani teraz nie bylo tyrania. Po 4 latach pracy mam o 5zl/h wiecej i tak to wyglada mniej wiecej.

Tragedia
@Nick 02.12.2018 16:36

Tyranie sie zaczyna i atmosfera kisnie i to bardzo mocno na zmianie u generała żołnierza

Ja

To ile fachowcy zarabia?

rtm

Jest zima odczuwalna temperatura -10 a ogrzewanie nie chodzi zimno a oni nic sobie z tego powodu nie robią inspektor pracy powinien się tym zająć i tak jest co roku a potem premię zabierają że ktoś chory żenada

Żaba
@rtm 29.11.2018 03:53

Przestań się użalać nad sobą, dlaczego tylko tobie nie pasuje zatrudnij się do piekarni tam jest ciepło ha ha

Joanna
@Żaba 29.11.2018 12:48

Tutaj każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania - jakiekolwiek by ono nie było. Dlatego proszę, żebyś nie robiła sobie tutaj żartów, a skupiła się na ukazaniu Nam, z własnej perspektywy, tego, jak w E-Towers Famaba Poland wygląda praca. Dbają tam o Wasz rozwój, poprzez organizację cyklicznych szkoleń?

Ja

A jak ma 10 lat doswiadczenia HL-045, TIG BW , I jeszcze inne uprawnienia na zwyżki itp....

ZAŁOGA

A jeszcze jedno o załogę się nie martw zobaczymy czy system będzie ciągną robotę w sob i niedz jak nikt z załogi nie przyjdzie a o nasze zgranie się nie martw pozdrowienia

Żaba
@ZAŁOGA 12.11.2018 12:49

Kolego zejdź na ziemię, kto nie przyjdzie na nadgodziny wy, to mało zarobisz dobrze o tym wiesz na dwudziestu pracowników 3 zmianowych na nadgodziny przyjdzie ich aż 15 osób a uwierz mi że system bez was sobie poradzi bo za dużo jest tam fachowców i specjalistów nie tak jak u was sami papudroki co wady robią na cienkich blachach i pseudo spawacze co tylko szlifierkami pracują więc pomyśl co ty piszesz

Zaloga
@Żaba 12.11.2018 14:57

Kolego nadgodzin nie mieliśmy pół roku i przeżyliśmy tak więc damy radę nie martw się sam napisałeś że mało zarabiamy a system chce jeszcze wiecej

Abc
@Żaba 12.11.2018 14:57

"Fachowcow i specjalistow" haha juz nie raz po tych specach trzeba bylo poprawiac. Cos Ty za jeden w ogole? Pewnie jeden z tych "fachowscow i specjalistow"

Renifer
@ZAŁOGA 12.11.2018 12:49

1 z systemu zrobi tyle co 4 paprokow z 3 zmianowki i to jeszcze będzie trzeba iść i poprawić. Macie po 20zl brutto to zamknąć się A jak nie to już do zwolnienia nygusy!

Xxx
@Renifer 12.11.2018 22:34

Kolego a czemu nie napisałeś jakie stawki ma system

Renifer
@Xxx 13.11.2018 12:42

No wiadomo że mamy lepsze stawki w systemie niż 3 zmianowa. Zaczynają się od 25zl brutto ale to mało kto tyle ma bo fachowcy mają dobrze!!

Nestle
@Xxx 13.11.2018 12:42

Człowieku zjedz sneackersa

Nestle
@Nestle 13.11.2018 15:26

Ten sneackers to dla reniferka

Renifer
@Nestle 13.11.2018 15:28

Od twojej starej

Pracownik
@ZAŁOGA 12.11.2018 12:49

3 cebule na pewno przyjdą

Xxx
@Renifer 12.11.2018 22:34

Taa chyba na miotle

Renifer
@Xxx 19.11.2018 10:07

Nie ważne na co dla nich się liczy że w ogóle ktoś jest nawet jak jest nie potrzebny ale jest. Bo jak załoga byłaby zgrana i miała jaja to by się zapadło i w nawał roboty weekendy zrobili by sobie wolne nawet 1 miesiąc po Tak Długiej przerwie co i tak by nikogo nie zbawiło ten miesiąc dłużej bez nad godzin A tak lipa nigdy nic nie będzie bo mat....ły będą przyłazic nawet takie jak 3 cebule

rtm
@Renifer 12.11.2018 22:34

Ty renifer sam się zwolnij paproku nie było cię rok i wrzystko było w porządku jak ci się nie podoba to wracaj do Finlandii czy tam gdzieś albo na zielony rynek

Żaba
@rtm 29.11.2018 03:59

o odezwał się specjalista a co do renifera to on więcej zapomniał jak ty żeś się nauczył a co do paproka to chyba większego jak ty to nie ma

Zaloga

Do systemu trafiają najlepsi nie rosmiszaj mnie haha połowa z nich to paproki a co do systemu za sobotę i niedzielę mają płacone 80% żaden zakład tak nie płaci dla systemu sob i niedz to zwykły dzień w pracy płacony jest tylko dodatek systemowy a oni żądają Bóg wie co a co do tyrania to cie OSTRO ponioslo

rtm
@Zaloga 12.11.2018 04:42

I to jest prawda!!!!! I jeszcze oni narzekają

Ja

Czy wracaja koszty dojazdu?

Andrzej
@Ja 24.11.2018 16:15

Tak

Renifer
@Andrzej 24.11.2018 16:54

O jest i anzej papudrok celebryta famaba hahaha

Andrzej
@Renifer 24.11.2018 23:09

O co chodzi

Gal Anonim

Prowadzą teraz rekrutację ? Jakie stawki są dla spawaczy ?

Ja

A jaka jest stawka za kilometr?

Szumacher

Mistrzostwo świata nie można narzekać.

Joanna
@Szumacher 13.11.2018 19:43

Nie do końca jasne jest, do czego właściwie należałoby odnieść Twój post. Bardzo prawdopodobne jest, że jesteś zatrudniony w firmie E-Towers Famaba Poland. Proszę w takim razie, abyś wypowiadał się tu tylko o szeroko pojętych warunkach zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie. Czy pracownicy, oprócz pensji podstawowej, dostają jeszcze jakieś inne benefity?

Renifer
@Joanna 15.11.2018 18:10

O i Pani prezes poczuła się urażona.na ta firmę to te benefity to są wielkie dom można za nie postawić za te benefity

Joanna
@Renifer 15.11.2018 21:20

Twój komentarz jest bardzo niespójny i trudno z niego cokolwiek wywnioskować. Ale musisz mieć na uwadze to, że nie jestem w żadnym razie pracownikiem firmy E-Towers Famaba Poland, tylko moderatorem tego wątku. Może w związku z powyższym odpowiesz mi w sposób normalny na pytanie: czy można w tej firmie liczyć na dodatki pozapłacowe?

Andrzej
@Szumacher 13.11.2018 19:43

Hahaha

pracuś

Witam! W naszej firmie są kolejne podwyżki od kwietnia 3%do stawki godzinowej. A także dodatkowe 3% zależne od oceny twojej osoby,ogulnie od całokształtu twojej osoby. Czyli nie jest tak zle jak tu niektórzy opisują. Firma dba o pracownika weryfikuje i ocenia umiejętności i pracowitość pracownika. Nieroby i pasożyty które dużo gadaja a mało robią moim zdaniem nic nie powinni dostać. Firma jest dobrym zakładem.Nie ma mobingu ani zmuszania pracownika do pracy. To tylko niektórzy ludzie sami się nakręcają i narzekają bo ciągle im mało. Polecam jeżeli ktoś jest chętny.

Xxxx
@pracuś 23.05.2018 10:08

A są jakieś wolne etaty u nich albo czy rekrutują i do kogo można składać Cv ??z góry dzięki

pracuś
@Xxxx 23.05.2018 16:32

Tak młodzi się pozwalniali.Czemu,ponieważ chcieli udowodnić sobie wokół innym że są bardzo mocni na boszach i nie do zajechania.Lecz gdy proponowano im uprawnienia na metode 121 to nie chcieli się dalej rozwijać bo nie chcieli się wiązać z firmą na dłużej.W tej chwili trwa nabur nowych pracowników,a czas pokaże czy się nadadzą.

Xxxx
@pracuś 06.06.2018 18:11

Do pracuś z chęcią bym zamienił się miejscami z nimi ale Cv składam i na chwile obecna cisza jest

Dgl
@pracuś 06.06.2018 18:11

Nie tylko młodzi odeszli ,znam kilku starszych co mieli met 121 I też odeszli.

Vladimir
@pracuś 23.05.2018 10:08

@pracuś i powiesz mi że w taki sposób pisze spawacz albo inny fizol bez wykształcenia ???hahahha.

Lodówka whirlpool
@pracuś 06.06.2018 18:11

Kłamiesz nikt komu oferowano od początku zeszłego roku uprawnienia na 121 sie nie zwolnił. Owszem zwolnili sie tacy co maja ale tych których chcieli szkolic to sie wyszkolili. Także nie kłam jak już piszesz cos o tej firmie bo jeszcze ktos pomyśli pracus ze z biura jesteś i propagandę siejesz.

Krzychu
@Lodówka whirlpool 18.11.2018 12:45

Bo jak sie podnosi swoje kwalifikacje zawodowe i się dobrze to robi to powinno się dostać podwyżkę A nie być na równi za świeżakiem albo za nim żenada A Ty S.L. Paj...cu nie siej propagandy tylko za robotę się weź

Lodówka whirlpool
@Krzychu 18.11.2018 13:48

Nie rozumiem drugiej części tekstu Krzychu.... To normalne ze powinni dostac podwyżkę chyba jasne. Ale kłamstwem jest to co pracus pisze i nie o hajsie tu mowa

Dziki dzik

Czekaj czekaj???? do systemu trafiają najlepsi ... Jasne jest pare osób co robią dobrze i bardzo dobrze ale jakas tam część systemu nie radzi sobie jako "pseudo spawacze" ze szlifierkami więc o kim co to świadczy . Stary to co szlifierki musza robić po fachowcach to prosi o pomstę.

Nowy91695

Gadanie, narzekanie i tak w kółko. Typowe zachowanie większości pracowników tej spółki. Wiecznie niezadowolony bo Stasiu bo ten czy tamten nie podoba się zmień pracę, pracuje tam już parę lat i nie narzekam ani na zarobki ani na pracę i polecę pracę każdemu. Mogło by być lepiej ale jak.na nasz region tragedii nie ma. Pozdrawiam wszystkich lubiących PLOTY w naszym zakładzie:)

Joanna
@Nowy91695 31.10.2018 16:05

@Nowy91695 Każdy z Nas może mieć zupełnie różne oczekiwania wobec pracodawcy i to właśnie stąd mogą wynikać takie opinie. Ale dobrze, iż chociaż Ty postanowiłeś wypowiedzieć się w bardziej optymistycznym tonie o E-Towers Famaba Poland. Jak zatem oceniłbyś poziom miesięcznych zarobków w tym przedsiębiorstwie?

Nowy91695
@Joanna 03.11.2018 16:21

Poziom zarobków? Sprawa indywidualna. Spawasz, nie robisz wad to i zarobisz. Także polecam każdemu nikt nikomu nie da od razu zarobić nie wiadomo ile.:)

Joanna
@Nowy91695 05.11.2018 07:07

A zatem, powołując się bezpośrednio na Twój wpis, wysokość zarobków w E-Towers Famaba Poland zależy od jakości wykonywanej pracy. W pewnym sensie można uznać to za plus. A co jakimś dodatkami pozapłacowymi - macie je zapewnione, czy niekoniecznie?

pawlo

Są jakieś przyjęcia ? I czy warto dać podanie ?

Renifer
@pawlo 17.10.2018 16:44

Jak pójdziesz bezpośrednio do biura to tydz i robisz bo nie mają ludzi. Jak robisz obecnie za 2300 to lepiej iść tam na ślifierke za 2800 i robić jakież czas tam ale jak masz doświadczenie jako spawacz to szukaj sobie gdzieś indziej bo że stażem i umiejętnościami to szkoda życia na ten zakład!!

Martin
@pawlo 17.10.2018 16:44

Nie warto. Pisze szczerze.

astral
@Martin 17.10.2018 20:56

Jestem operatorem walcarki i nie narzekam

Renifer
@astral 21.10.2018 09:16

No bo robiłeś 10 lat temu w rękach i miałeś 1500zl A teraz złapałes Staszka za nogi albo (usunięte przez administratora)

Renifer
@astral 21.10.2018 09:16

Remach. Panie pa..ów!!

Mała Mi
@Renifer 17.10.2018 16:57

Ślifierka - a co to? Gdzie można zrobić na to urządzenie kurs? Buhahaha! Szlifuje się szlifierką i to też trzeba umieć!

Renifer
@Mała Mi 26.10.2018 23:20

Na to urządzenie to dla Ciebie w famabie też robiłeś te uprawnienia i pokazywali ci jak to się robi bo jak pracowałeś na stacji benzynowej lub jakimś markecie to tam nie nauczyli.jestes typowy famabowiec literówka to dla Ciebie wielka satysfakcja i powód do śmiechu przejdź się po chwali i poopowiadaj ludzią że ktoś tak napisał

Nowy91695
@pawlo 17.10.2018 16:44

Podanie zawsze warto Dac. Co chwilę są nowi pracownicy:)

Misiek

Na jaką stawkę można liczyć bez większego doświadczenia na montażu? Są aktualnie przyjęcia? Na stronie nic nie ma. Dzięki za pomoc.

Pawel
@Misiek 04.11.2018 16:35

16

Staszek

Cała Famaba jest ciekawa kto się kryje pod nickiem Joanna? Czy to nasza Pani prezes?

Renifer
@Staszek 17.10.2018 21:59

No A kto by inny Tak stacha broni i pisze cały czas że stawki to sprawa indywidualna.

Joanna
@Staszek 17.10.2018 21:59

@Staszek Nie jestem w żaden sposób związana z firmą na E-Towers Famaba Poland - musisz o tym pamiętać. Jestem za to moderatorem tego forum, więc moim zadaniem jest aktywna pomoc jego użytkownikom w zebraniu prawdziwych wiadomości o tym pracodawcy. Może zatem chciałbyś coś dorzucić w wyżej wskazanym temacie - warto tam aplikować?

Renifer
@Joanna 21.10.2018 13:27

Ciekawe czy bycie wiceprezesem to jest żaden sposób związany z firmą??

Joanna
@Renifer 21.10.2018 21:09

@Renifer Ciebie również muszę zapewnić, że nie jestem pracownikiem firmy E-Towers Famaba Poland, a tym bardziej jej wiceprezesem. Skup się proszę na opisywaniu warunków pracy, które są tam oferowane. Zacznij może od atmosfery - można uznać ją za zdrową?

Joanna

@Krzys Czasami nie da się uniknąć takiego rodzaju zachowania, ale faktycznie - sprawia ono, że mamy mniejsze chęci do pracy. Jak długo już jesteś zatrudniony w E-Towers Famaba Poland? Znamy już Twoje zdanie, dotyczące atmosfery między pracownikami tego przedsiębiorstwa, a teraz z chęcią poznamy jeszcze inne kwestie, związane ze specyfiką pracy. Zdradź je nam.

Krzys

Gadanie jeden na drugiego to norma w famabie. Nic tylko uciekać jak znajdzie się coś lepszego.

Joanna

@żaba Należy po części przyznać Ci rację - nie wypowiadaj się tylko w tak nieprzychylny sposób o osobach, które się tu wypowiadają. Dobrze, że Tobie praca w tej firmie odpowiada. Czym się tam zajmujesz i na podstawie jakiej umowy? @Lakiernik Nicki nie zawsze są takie oczywiste, jakby można się było tego spodziewać. Wiesz coś na temat rekrutacji w E-Towers Famaba Poland? Jeśli ją planują, to na jakie stanowiska są wakaty? @Pracuś Kwestia zarobków jest raczej indywidualna, bo uzależniona od konkretnych potrzeb. A oprócz pensji macie jakieś dodatki pozapłacowe?

Żaba
@Joanna 08.10.2018 12:46

@Joanna praca na czas nieokreślony moja praca polega na produkcji wież wiatrowych lubię to co robię mimo to że praca jest ciężka chociaż nie jestem już młodziakiem

Lakiernik
@Joanna 08.10.2018 12:46

Na lakiernie nie ma i nic się raczej nie zapowiada. A sam się chyba zwolnie bo nie widzę tu przyszłości. Brak podwyżek. A jak są to tylko dla wybranych. Premia dodatkowej nigdy nie dostałem choć pracuje sumiennie i wykonuje swoje obowiązki. Nie ma po mnie poprawek. Tutaj mówi się głośno o pracowniku który coś spartoli A o tych co robią dobrze cisza. Staszek tylko chodzi i ciągle mówi że mało. Paranoja jakaś. Powinni ustalić jakieś normy które pracownik musi wykonać. A nie jedni doginają A przyjdą zmiennicy i nie robią nawet połowy z tego.. zróbcie coś z tym..

Pracuś

Powiem tak.Robota jest fajna. Ale zarobki już nie .Nie doceniają pracowników którzy zasówają i nie gadają Zwolnią się następni.

Joanna

@Lakiernik Nie, nie wiem, o kogo Ci chodziło. Ja miałam tylko na myśli to, żebyś nie wypowiadał się o nikim w nieprzychylny sposób. Nie odpowiedziałeś na moje poprzednie pytanie - co robisz w FAMABA? @R i P Czy szkolenie, o którym mówisz, będzie miało miejsce w rzeczywistości, czy to jedynie sarkazm? @Wacek Dobrze, że jest poznać tego pracodawcę z jego lepszej strony. Proszę tylko, abyś nie posługiwał się tu danymi personalnymi swoich współpracowników. Macie jakieś benefity pozapłacowe?

Lakiernik
@Joanna 02.10.2018 13:58

Lakieruje:D chyba można się domyśleć po niku

żaba

Ludzie ale się nakręcacie jeżeli jest wam tak źle i ciągle narzekacie na wszystko i na wszystkich po prostu miejcie odwagę i znajdźcie sobie innego pracodawcę a nie gadanie że szef to taki i siaki.Jesteście zwykłymi tchórzami i wolicie pracować w Famabie i narzekać niż odejść do innego pracodawcy bo tak wam po prostu jest wygodnie

Wacek

Ja już trochę pracuje w tej firmie i nie narzekam zarobki na godnym poziomie Stacha omijam szerokim łukiem bo z nim nie ma o czym gadac choc niektórzy mistrzowie sa chyba wybierani na chybił trafił ale liczy sie 8 godzin i do domu nie jest źle

Mały Ja

Tu najlepiej ma transport wiecznie śpią

Popek
@Mały Ja 23.09.2018 22:46

Jakbyś sie uczyl tez bys spal

Zostaw opinię o E-Towers Famaba Poland - Głogów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-Towers Famaba Poland