E-Towers Famaba Poland

Adres: Portowa 1, 67-200 Głogów

NIP: 6930006738 KRS: 0000087646

E-Towers Famaba Poland
3 80 279 5 1

Opinie o E-Towers Famaba Poland

Filtruj opinie po kryteriach:

Tito
 Opinia

Witam wszystkich gdzie w famabie można dostarczyć swoje CV?,, ????

Pomocna?
TakNie
Palony
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Niesamowite... strona stworzona do pomgania pracownikom w trudnych sytuacjach, a tu kłótnie na poziomie żuli z pod sklepu, sami pod sobą dołki kopiecie. A strachu,trawa itd. te komentarze do kawy dla łacha czytają.

Pomocna?
Tak1Nie
Terminator
 Opinia
@Palony 16.05.2019 01:28

Dołki to ty sobie kop w swoim ogródku.Jak ci się nie podobają komentarze to wejdź na stronę z pornosami może tam się lepiej zabawisz, bo my tu poważne rzeczy omawiamy.Nie polecam tu pracy dla innych, w tej chwili zwalniają, pierwszych obiboków życiowych, potem z lewym L4, następnie nierobów.Ci co robili przez ostatnie 4 lata systematycznie nie mają się czego obawiać jedynie sami się zwolnią bo kilkunastu fachowców już się zwolniło na przełomie 2 lat.Panuje niemiła atmosfera młody lata po chali i zwalnia jak siedzą, śpią,czy bawią się telefonami.Pozdrawiam tych co by tu chcieli pracować.

Pomocna?
Tak2Nie
Zorientowany
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Terminator 16.05.2019 11:06

Zwalniają tych którzy mają najwięcej chorobowego i na pewno wszyscy nie są obibokami. Ma to działać na pozostałych .Nie chorować bo możecie być następni.

Pomocna?
TakNie
Człowiek z PiSu
 Opinia

Nowa Hala, nowe biura, (usunięte przez administratora), a ja juz 6 godzinę chodzę i szukam uchwytu na rurach.

Pomocna?
Tak2Nie
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Głowy już lecą i to nie koniec teraz czas na mistrzów A szczególnie generał i (usunięte przez administratora)bo nam robotą nic nie zrobią ktoś musi na Belgów pracować szkoda tylko Geerda !

Pomocna?
Tak1Nie4
Były
 Opinia
@Ja 12.04.2019 19:34

A kogo wyzwalają?

Pomocna?
TakNie1
Były
 Opinia
@Były 13.04.2019 21:27

Zwalniają

Pomocna?
TakNie
Bukmacher
 Opinia
@Ja 12.04.2019 19:34

Trzeba by zacząć jakies zakłady robic, głosować tudzież smsy wysyłać żeby ktos to podliczal i moze jakaś wygrana worek wybiegów albo talon na rogaliki 7days z automatu.

Pomocna?
TakNie
Robocop
 Opinia
@Ja 12.04.2019 19:34

Tak generała pierwszego powinni zwolnić największy pogranicza z nich wszystkich.Zbyt dużo ludziom napsół krwi.

Pomocna?
TakNie
Robocop
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Robocop 10.05.2019 20:39

Stop poganiaczom w Famabie. Nie ma jedności, musimy się zjednoczyć.Nie bójcie się odezwać, nic wam nie zrobią. Traktują nas jak śmieci czy nie widzicie tego.Jesteście chłopami czy babami bo w większości babami.Pierwszych pozwalniają poganiaczy ci co (usunięte przez administratora) są nietykalni.Pierwszego Generała powinni zwolnić bo zapomniał że już w wojsku nie pracuje tylko w E- Towers.

Pomocna?
TakNie3
NibyNiktAKtoś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Robocop 11.05.2019 21:34

Czy Ty człowieku czytasz to co piszesz? Śmiejesz bunt na forum, które służy do innych celów. Nie podajesz żadnej konkretnej informacji, prócz tego, że wypowiadasz się za grupę. Nie jestem śmieciem, więc nie czuję się, aby mnie tak traktowano. Twoja frustracja wynika pewnie z tego, że czujesz się niedowartośiowany. Każdy zna swoją wartość. Jeśli masz ją zaniżoną to zmień pracę., bo ta Ciebie niszczy. W tej firmie nie ma ludzi niezastąpionych.

Pomocna?
Tak2Nie
Robocop
 Opinia
@Robocop 11.05.2019 21:34

Nie mam negatywnej osobowości, owszem czuję się niedowartościowany. Lecz to co się tu i teraz rozgrywa jest godne pożałowania, ludzi wyrzucają z roboty,zaczęli od obiboków i tych z lewym zwolnieniach lekarskimi,mogli by to robić mniej oficjalnie,po cichu.A tak to atmosfera jest zepsuta. Ludzie nie są niewolnikami tylko pracownikami.Wiem że robią czystki,ale niech to robią mniej oficjalnie.

Pomocna?
TakNie
ZAŁOGA
 Opinia

A jeszcze jedno o załogę się nie martw zobaczymy czy system będzie ciągną robotę w sob i niedz jak nikt z załogi nie przyjdzie a o nasze zgranie się nie martw pozdrowienia

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żaba
 Opinia
@ZAŁOGA 12.11.2018 12:49

Kolego zejdź na ziemię, kto nie przyjdzie na nadgodziny wy, to mało zarobisz dobrze o tym wiesz na dwudziestu pracowników 3 zmianowych na nadgodziny przyjdzie ich aż 15 osób a uwierz mi że system bez was sobie poradzi bo za dużo jest tam fachowców i specjalistów nie tak jak u was sami papudroki co wady robią na cienkich blachach i pseudo spawacze co tylko szlifierkami pracują więc pomyśl co ty piszesz

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaloga
 Opinia
@Żaba 12.11.2018 14:57

Kolego nadgodzin nie mieliśmy pół roku i przeżyliśmy tak więc damy radę nie martw się sam napisałeś że mało zarabiamy a system chce jeszcze wiecej

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Abc
 Opinia
@Żaba 12.11.2018 14:57

"Fachowcow i specjalistow" haha juz nie raz po tych specach trzeba bylo poprawiac. Cos Ty za jeden w ogole? Pewnie jeden z tych "fachowscow i specjalistow"

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Renifer
 Opinia
@ZAŁOGA 12.11.2018 12:49

1 z systemu zrobi tyle co 4 paprokow z 3 zmianowki i to jeszcze będzie trzeba iść i poprawić. Macie po 20zl brutto to zamknąć się A jak nie to już do zwolnienia nygusy!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@Renifer 12.11.2018 22:34

Kolego a czemu nie napisałeś jakie stawki ma system

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Renifer
 Opinia
@Xxx 13.11.2018 12:42

No wiadomo że mamy lepsze stawki w systemie niż 3 zmianowa. Zaczynają się od 25zl brutto ale to mało kto tyle ma bo fachowcy mają dobrze!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nestle
 Opinia
@Xxx 13.11.2018 12:42

Człowieku zjedz sneackersa

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nestle
 Opinia
@Nestle 13.11.2018 15:26

Ten sneackers to dla reniferka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Renifer
 Opinia
@Nestle 13.11.2018 15:28

Od twojej starej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@ZAŁOGA 12.11.2018 12:49

3 cebule na pewno przyjdą

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@Renifer 12.11.2018 22:34

Taa chyba na miotle

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Renifer
 Opinia
@Xxx 19.11.2018 10:07

Nie ważne na co dla nich się liczy że w ogóle ktoś jest nawet jak jest nie potrzebny ale jest. Bo jak załoga byłaby zgrana i miała jaja to by się zapadło i w nawał roboty weekendy zrobili by sobie wolne nawet 1 miesiąc po Tak Długiej przerwie co i tak by nikogo nie zbawiło ten miesiąc dłużej bez nad godzin A tak lipa nigdy nic nie będzie bo mat....ły będą przyłazic nawet takie jak 3 cebule

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rtm
 Opinia
@Renifer 12.11.2018 22:34

Ty renifer sam się zwolnij paproku nie było cię rok i wrzystko było w porządku jak ci się nie podoba to wracaj do Finlandii czy tam gdzieś albo na zielony rynek

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żaba
 Opinia
@rtm 29.11.2018 03:59

o odezwał się specjalista a co do renifera to on więcej zapomniał jak ty żeś się nauczył a co do paproka to chyba większego jak ty to nie ma

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@Renifer 12.11.2018 22:34

Zdaje mi się że renifer to nie T.T tylko R.G

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia
@Xxx 16.12.2018 15:11

Zarówno komentarze powyżej, jak i ten Twój, znacznie odbiegają od tematu, na którym powinniście się skupić. Najlepiej byłoby już zatem, jakbyś zaczął dyskutować o ogólnych warunkach pracy w E-Towers Famaba Poland. Czy w tej firmie organizują Wam jakieś kursy podnoszące w znacznym stopniu kwalifikacje zawodowe? Myślę, że wiele osób interesuje ta sprawa, a więc proszę Cię o poważną odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Joanna 17.12.2018 12:38

No i co z tego że coś tam robią jak tylko stacha pupile za to podwyżkę dostają A reszta zapomnij

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nieważne
 Opinia
@Abc 12.11.2018 18:20

Popieram! J...ać paprochow z systemu!!! Będziecie mieli łupke odebrać to nie dacie rady. Bo tacy z was fachowcy że nawet piątki nie potraficie zrobić.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia
@Nieważne 19.12.2018 11:48

W dalszym ciągu Wasze wpisy nie dotyczą tego, czego powinny - w tym także i ten Twój. Co więcej, muszę Ci przypomnieć o stosowaniu się do regulaminu serwisu GoWork, z którego wynika, iż nie wolno tu posługiwać się wulgarnym słownictwem. Może teraz już zechcesz napisać Nam coś merytorycznego na temat specyfiki pracy w E-Towers Famaba Poland? Może organizują tam jakieś ciekawe staże dla studentów?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NibyNiktAKtoś
 Opinia
@Żaba 12.11.2018 14:57

(usunięte przez administratora) jesteś i tyle. Fachowe z czterobrygadówki to ściemniacze, z trzybrygadówki partacze. "Pany" na posługach! Średniowiecze. Tylko się przewalacie między 3 a 4 brygadowką. Dorośnijcie. Utwórzcie sobie portal na Insta lub Facebook i tam się licytujcie kto i za ile "policzki nadstawił". Jak dzieci. A w realu kawkę popijacie razem na stołówce. Popis w necie dajecie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robocop
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Żaba 12.11.2018 14:57

Tak jak piszesz, z tą różnicą że są jeszcze goście z poza czterobrygadówki co by niejednemu systemowcowi (usunięte przez administratora) skopali na robocie przychodzą w łykendy nie jak niektórzy ze systemu przesiedzieć 8 godzin.Tylko (usunięte przez administratora) robią dużo więcej jak system.

Pomocna?
TakNie
Maniek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak wyglada sprawa zarobkowa dla załogi pracującej na pierwszych zmianach poza systemu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robocop
 Opinia
@Maniek 07.03.2019 16:52

Krótko ci powiem żenada.

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

Panowie to jak juz koniec rewolucji w formie?można składać cv

Pomocna?
Tak1Nie
Robocop
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ja 23.04.2019 18:04

Bardzo szkoda że tak późno, się za nich wzięli.Tyle krwi nam zepsuli co ponieiektórzy wiedzą o kogo chodzi Powinni ich dawno pozwalać.Ci co (usunięte przez administratora) na całą resztę krwiopijców nie mają się o co martwić są nietykalni

Pomocna?
TakNie
Ja wiem
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Narazić może być a później się zobaczy (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
nowy
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Mam pytanko czy wiecie coś o przyjęciach do famaby w najbliższym czasie na spawacza ???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ty
 Opinia

A jak chłopaki zarabia z 4 brygadowki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@Ty 15.01.2019 19:14

ok 3500

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
System
 Opinia
@ja 16.01.2019 16:41

Nie najgorzej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żaba
 Opinia
@ja 16.01.2019 16:41

To jest norma co miesiac

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brajan
 Opinia
@ja 16.01.2019 16:41

Ja tyle mam w 3 brygadowce

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pimpek
 Opinia
@ja 16.01.2019 16:41

3500 to brutto, nie pisz (usunięte przez administratora) plotek

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy9120
 Opinia
@pimpek 11.02.2019 20:10

(usunięte przez administratora) prawda ja w 3 brygadowce bez nadgodzin mam 3300/3400 na reke:) jak się opierd... I nic nie potrafisz to zarobisz tak jak pimpek

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Famabowiec
 Opinia
@Nowy9120 08.03.2019 15:12

Ta a i pewnie walisz robotę od dzwonka do dzwonka i na kawkę z automatu to w ogóle nie chodzisz. Porażka że młody nie doświadczony robi za tyle co Stary wyga w tej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie lubię poniedziałków
 Opinia
@Famabowiec 15.03.2019 07:50

78k w 2018, 79k 2017, 68k 2016 - wiec coś ok 6-6,5k brutto miesięcznie - 20h nadgodzin miesięcznie (maksymalnie). Oczywiście uwzględnione są tutaj wszystkie dodatki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Famabowiec
 Opinia
@nie lubię poniedziałków 22.03.2019 08:13

Ta A w tym roku to ze 100k na rozliczeniu będziesz miał. Weź chłopie nie siej propagandy bo co któryś uwierzy że to prawda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie lubię poniedziałków
 Opinia
@Famabowiec 23.03.2019 10:47

Tak plasują się mniej więcej zarobki. 100k myślę, że wychodzi dopiero przy 29-31 zł za h, jeszcze trochę mi brakuję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie lubię poniedziałków
 Opinia
@Famabowiec 23.03.2019 10:47

na szybko 30*168-5400 20*60-1200 5% -250 10%-540 dodatek zmianowy +-400 co daje -7800x12 co daje 93k plus 13, świateczne, spokojnie 100 wyjdzie, co uważam za dość śmieszną kwotę na obecne czasy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Famabowiec
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@nie lubię poniedziałków 24.03.2019 09:47

Poniosło cię z tymi kwotami trochę znam realia i wiemy że tak w rzeczywistości nie jest także nie pisz takich bzdur z tymi kwotami. A dodatkowo zmianowych jest 210 lub max 250zł A nie +-400 za 2 zmianę jest 70 zł za cały tydzień i reszta za nocki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzychu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ciężko dostać pracę w Famabie jako spawacz ?Jak wygląda rozmowa ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Famabowiec
 Opinia
@Krzychu 23.02.2019 18:30

Ciężko nie jest zapotrzebowanie jest duże. Jeśli masz doświadczenie w 135 mag to cie przyjmą ale dostaniesz na rękę z ABS i premia max 2600-2700 syfu jest dużo bardzo dużo. Masek z filtrami. Nie ma. A każą wlazic do wysoegnikow i spawac

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pogubiony alfonso
 Opinia
@Famabowiec 25.02.2019 13:39

Nie rozumiem co znaczy karzą wlazic do wysiegnikow i spawac?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Krzychu 23.02.2019 18:30

Cv gdzie trzeba zostawić ??? Jeżeli ktoś nie ma doświadczenia to jakie szanse na zatrudnienie ???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Borinon
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pogubiony alfonso 28.02.2019 09:42

Wchodzisz albo nie jak nie zaczniesz spawać będą pretensje maska 1 razowa starcza ci w takich warunkach na 5 minut polecam spawanie latem jak blacha jest nagrzana. Bardzo przyjemna rzecz będziesz mógł się zrelaksować

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Gdzie najlepiej złożyć papiery ? Czy jedyna opcja to tylko zostawić na bramie i martwić się czy poszły dalej czy może nie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mhm
 Opinia
@Gość 28.01.2019 16:35

Napewno dalej poszły na górę ale co tam sie wydarzyło to tylko pan Bóg wie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Onaona

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja

Witam, wszystkich, a czy może wiecie czy kobiety mają szansę na zatrudnienie w famabie? Ewentualnie na jakich stanowiskach? Posiadam wykształcenia średnie techniczne, Czy też tylko że znajomościami jest szansa na zatrudnienie??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ty
 Opinia

A z HL-045 przyjmują?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tito
 Opinia

Chciałabym zacząć swoją karierę zawodową jako spawacz. Która metoda jest najbardziej poszukiwana w zakładzie?, i od której zacząć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiesio
 Opinia
@Tito 22.01.2019 20:00

MAG

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ty
 Opinia

To nie za dużo...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ty
 Opinia

A jak wygląda wynagrodzenie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brajan
 Opinia
@Ty 14.01.2019 14:21

1900netto

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NibyNiktAKtoś
 Opinia
@Brajan 14.01.2019 16:52

Ale bujda na resorach. 1900 netto po odliczeniu zobowiązań. Najniższa stawka daje większą średnią. Chyba że ktoś nie dostał dodatkowej kasy. Chłopaki z hal biorą najmniej ok 2500 netto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia
@NibyNiktAKtoś 15.01.2019 05:45

Dobrze, że skorygowałeś informacje, które przekazał nam użytkownik @Brajan. Widać, że sporo wiesz o działaniu firmy E-Towers Famaba Poland. Od dawna w niej pracujesz? A czy ta kwota zawiera w sobie już jakieś dodatki (mam na myśli premie), czy jest to tylko sama podstawa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ty
 Opinia

To jak spawacz zarabiaj tyle to coś nie halo jest.....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ty
 Opinia

Panowie napiszcie coś o tej cztero brygadowce jak to wygląda robicie w weekend a w tygodniu wolne wypada tak?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tifo
 Opinia
@Ty 13.01.2019 00:52

Czterobrygadowy system pracy 1111 wolne 2222 wolne 3333 dwa dni wolne. Nie pracują w święta jak przykładowo KGHM niektóre oddział Huty. Swięta wolne dla wszystkich pracowników, Nadgodziny płatne 100 % dla pracowników poza systemowych . Pracownicy z czterobrygadówki jak wypada im sobota i niedziela dodatkowo 80 %. Czyli dodatek za sobote i niedzielę jest tylko pozostałe dni tygodnia płatne normalnie. Pracownicy z 3 zmianowego systemu pracy - nadgodziny 100% premia absencyjna 300 zł , jakościowa 10 %. Jakościowa jest ruchoma uznawana wielkość zależy od przełozonego czyli może być od 0 do 10 %. System czterobrygadowy - sobota niedziela 80% , 300 zł premii absencyjnej , 300 zł dodatku za system i 3% premia jakościowa także ruchoma . Wszyscy dodatkowo maja dodatek za drugą i trzecią zmiane. Pracownikom przysługuje bezpłatna opieka zdrowotna bo wszyscy mają obowiozkowe ubezpieczenie ZUS . Dodatkowe jest też PZU . Można takze w prywatnym dodatkowo ubezpieczyc żonę. To tyle . Ogólnie praca jak praca . Wiadomo każdy by chciał więcej. Napewno dobry zakład na przetarcie dla tych co planują wyjazd za granicę .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia

Witam prawda jest to że gdy teraz zapisze się na nadgodziny a nie przyjdę to zabierają jest 300zl brutto z wypłaty?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia
@Dawid 08.01.2019 17:01

Twoje pytanie dotyczy niezwykle istotnej kwestii. Mam zatem nadzieję, że ktoś szybko udzieli Nam tych informacji. Ale na razie zajmijmy się Tobą. Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony w E-Towers Famaba Poland? Czy każdemu pracownikowi tego przedsiębiorstwa przysługuje dostęp do bezpłatnej opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Remik
 Opinia
@Joanna 09.01.2019 13:15

Też mam taką nadzieję. O jaką pomoc chodzi ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NibyNiktAKtoś
 Opinia
@Dawid 08.01.2019 17:01

Prawda.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia
@NibyNiktAKtoś 11.01.2019 07:08

To chore. Pewnie dużo ludzi zacznie szukać nowej pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NibyNiktAKtoś
 Opinia
@Dawid 11.01.2019 20:27

To jest premia abstencyjna, więc jeśli ktoś bawi się w "ciuciu babkę" z pracodawcą to znaczy, że mu te 300 zł różnicy nie robi. Jest jasny regulamin i wydaje mi się, że nikt z tego powodu się nie będzie zwalniać. Najwyżej nie zapisze się na setki. Mała strata dla 4-brygadówki hahaha

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gumiś
 Opinia

Żaba ten twój fachowiec właśnie (usunięte przez administratora) na obwodzie nawa B W1 tyle (usunięte przez administratora) potraficie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żaba
 Opinia
@gumiś 09.01.2019 10:12

Ale cię Gumiś fantazja poniosła chciałbyś aby tak było ale nie tak nie jest, jak dobrze wiesz to ten obwód mógł zepsuć tylko i wyłącznie A.K a z tego co mi jest wiadoma to on jest z 3 zmianówki i dlatego takie gamonie nie trafiają do systemu aby nie psuli wizerunku a tak na marginesie to system obstawia nawe A więc jak nie wiesz to nie pisz kłamstw

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ty
 Opinia

Jeszcze zależy ile jest tego hajsu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ty
 Opinia

Famaba ma dużo roboty.? Czy robią aby robic

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia
@Ty 08.01.2019 17:45

Nic nie robią i dostajesz hajs

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Związki zawodowe
 Opinia

Dlaczego pracownicy nic z tym nie robicie? Może czas żeby Głogów się dowiedział całej prawdy o famabie? Czekam na odważne komentarze

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@Związki zawodowe 17.12.2018 21:49

Oczym chcesz pisać o tym że zarząd ma ludzi za nic o tym że ludzie z 3 brygadowki są ruchami w (usunięte przez administratora) o tym że związki dbają tylko o swoją (usunięte przez administratora) szkoda liter na to co tu się dzieję

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wódka jointy karabiny
 Opinia

Cieszę się, że tu jestem. Cóż, dopiero teraz... długi to tylko pionek na tej całej szachownicy ;] pracowałem dwa lata; syf/zapylenie/zero wyciągów!!!, brak jakiegokolwiek poszanowania pracownika, wyzysk,kontakt przełożony-pracownik kabaret.... BHP dba tylko o swoje potrzeby ;) łamanie przepisów i praca na zużytym sprzęcie to codzienność trzech zmian. Najlepiej żebyś nie przestawał pracować. i ciesz się automatami na stołówce z baszczem za darmo hahaa ktoś pisze o benefitach?!! Jakich kurczę grzecznie zapytam?!? MultiSport?! I śmieszne dofinansowanie?!? haha 112 złotych składka miesięczna a dofinansowanie daliście 10zl brutto za miesiac aktywnosci haha ŻENADA... karta dla drugiej osoby koszt ok 200 a dla biurowych i ich bliskich jak wygląda sprawa?? kursy?! Jakie kursy i rozwój?! przychodzisz z wykształceniem i uprawnieniami a po dwóch latach zarabiasz tyle co nowy; tabularasa... ;] Dojazdy?! sprawa sporna. Nie zazdroszczę, fajnie, że taki bonus jest jak ktoś mieszka daleko ale ludzie z miasta również jakoś muszą dostać się na czas do pracy., prawda? Dlaczego nie mają chociaż karty miejskiej na j*bany autobus?!? tak samo sponsorujecie chrobrego. super. brawo za rozwoj sportu w naszym miescie ale tu nasuwa mi się kolejne pytanie: skoro firma wspiera miejskie drużyny sportowe dlaczego nie może załatwić chociażby 10-20% zniżki na bilety na mecze czy inne wydarzenie sportowe?!? pewnie i tak skorzystałoby tylko kilka osób a poprawia to ogólny wizerunek firmy ;) propozycję dalszego rozwoju długi widzi tak: zrób kurs to pomyślimy o podwyżce. Zrób kurs (cokolwiek: suwnica/135/121/palnik/wózek/podnośnik) koszt ok. 800zł. dostaniesz max 1zł podwyżki, oczywiście pod warunkiem, że zbierasz POKEMONY więc po roku ci się zwróci. Co do premii. Co długi ma wspólnego z twoją premią?!? Nie powinien twój mistrz czy majster nią dysponować??? A ta śmieszna absencja; kiedy boisz się zachorować 28 bylektórego miesiąca i wziąć zwolnienie na tydzień a premii nie zobaczyć za dwa miesiące...?!? Haha dobrze piszecie, że systemowcy pozjadali własnego ego bo co to kurczę nie oni może warto by było się zastanowić dlaczego ludzie odchodzą?!? Chłopaki wolą zjeżdzać pod ziemię niż pracować w waszych warunkach, niedługo zostaniecie z ludźmi, którzy nie odróżniają kątownika od kątomierza. sami będziecie musieli pracować żeby to jakoś poturlać Hahaha niektórzy bez wyświetlacza na suwmiarce nie wiedzieliby do czego służy ten przedmiot. Chociaż panie z narzędziowni, a propos suwmiarek, ogromny szacunek i gorące pozdrowienia :D dla pań sprzątaczek również, jak dla mnie praca na 5+ ! Więc dlaczego ktoś im zazdrości, że zarabiają 2800?!? Nie zasłużyły? Może warto się zastanowić na tym jak traktujecie pracowników. Chyba, że: FIRMĄ RZĄDZĄ PEWNE ZALEŻNOŚCI I ALBO SIĘ Z NIMI POGODZISZ ALBO NIE :) dyrektor P.M. ST(r)ACH się bać,nie?!? hahaha A pani wice prezez chciałem powiedzieć, że te śmieszne pieniążki z premii, które wtedy pani chciała mi wypłacić ze swojej kieszeni żebym już dał spokój, ze niby taka paniusia kasiasta na stołku to na wszystko są taśmy, także ten... myślę, że uda się pani wreszcie znaleźć merytoryczne treści w mojej wypowiedzi bo do tej pory tylko tego pani oczekiwała. Zresztą warunki to temat rzeka w firmie... a umowa cieszę się, że została rozwiązana. FAMABA to była kiedyś. Używacie tylko marki i nazwy, która została wypracowana dawno temu i nie należy do was. Nieliczni są korzeniami obecnej firmy. Wstyd, że używacie tej nazwy reprezentując teraz takie dziadostwo. Nie polecam, z całym szacunkiem dla nielicznych ;)

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracuś
 Opinia
@wódka jointy karabiny 09.12.2018 01:30

jak ci tak źle było to to trzeba było wcześniej zwolnić nikt nie kazał pracować ci skoro tak narzekasz. Albo poprosić o przeniesienie na inna hale

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaś
 Opinia
@pracuś 09.12.2018 23:23

Co sta...chu prawda cię zakuła i byś nie wytrzymał bez odpowiedzi zaraz jeszcze prezeska się odezwie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia
@wódka jointy karabiny 09.12.2018 01:30

Masz rację

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@wódka jointy karabiny 09.12.2018 01:30

Młody nie był wcale złym pracownikiem swoje robił

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaloga
 Opinia

Do systemu trafiają najlepsi nie rosmiszaj mnie haha połowa z nich to paproki a co do systemu za sobotę i niedzielę mają płacone 80% żaden zakład tak nie płaci dla systemu sob i niedz to zwykły dzień w pracy płacony jest tylko dodatek systemowy a oni żądają Bóg wie co a co do tyrania to cie OSTRO ponioslo

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rtm
 Opinia
@Zaloga 12.11.2018 04:42

I to jest prawda!!!!! I jeszcze oni narzekają

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
System
 Opinia
@Zaloga 12.11.2018 04:42

Cytuję " a oni żądają Bóg wie co" widocznie znają swoją wartość i umiejętności . Ty też możesz z resztą załogi żadać Bóg wie co ale sam wiesz jak się to dla was kończy . Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzychu
 Opinia
@System 11.12.2018 13:06

Weź skończ!!!!. Wystarczy popatrzeć na wzdłużne tam w szczególności sami fachowcy zapewne JESTEŚ jednym z nich!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom
 Opinia

To nie jest tak zle jak podwyzki beda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia
@Tom 08.12.2018 12:32

Jeśli to, co piszesz, jest prawdą, to w takiej sytuacji należałoby jedynie chwalić E-Towers Famaba Poland za to, że chce docenić swoich pracowników. Ale teraz już skupmy się na Tobie: zdradź Nam, za co konkretnie jesteś odpowiedzialny w tym przedsiębiorstwie. Jesteś zatrudniony w oparciu o umowę o pracę, czy raczej zlecenie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZAŁOGA 3 ZMIANOWA
 Opinia

Witamy doszły nas słuchy o warunkach jakie związki zawodowe zażądały od zarządu w sprawie podwyżek dla systemu jeżeli zostaną spełnione to załoga stanie murem nie może być takiej przepaści co do zarobków z poszanowaniem zaloga

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żaba
 Opinia
@ZAŁOGA 3 ZMIANOWA 11.11.2018 20:01

Nie bądź taki pazerny postaw się w ich sytuacji ty kiedy masz wolne weekendy oni tyrana jak woła aby zapewnić ciągłość produkcji a i nie jeden z 3 zmianowym ma lepszą stawkę to po pierwsze a po drugie to możecie stawać murem każdy wie ze nie ma zgrania i tyle w temacie a do systemu trafiają najlepsi widocznie nie byłeś zbyt dobry skoro bujasz się w 3 zmianowym zmianie zawsze masz inne wyjscia

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NibyNiktAKtoś
 Opinia
@Żaba 11.11.2018 20:46

Do systemu w większości weszły (usunięte przez administratora) Taka jest prawda. I wciąż im mało bydlakom! Soboty i niedziele zawalony robotą? A w tygodniu na nadgodziny z chęcią przychodzą. A kiedy czas dla rodziny? Przy stawce 20 zł między 3- a 4- brygadówką w miesiącu wychodzi 1200 różnicy. A z 3-brygadówka 20 zł/h to średnia, a 4-brygadówka średnia 25(jak nie więcej)/H. Więc niech nie pier... ą, że mało mają. Na wazelinę starcza z nawiązką!!!!! Famaba wazeliną stoi!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Filut
 Opinia

Nie polecam. Młody Tycho jak i Gerd ciągle chodzą po hali i konteoluja patrza na ręce. Młody potrafi nawet przyjechać przed.6 rano na kontrol. Trochę to takie dziwne jak robota jest dobrze wykonywana.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom
 Opinia

Mam HL-045 I pracowalem na projektach offshore

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o E-Towers Famaba Poland - Głogów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej