ALUPOL PACKAGING S.A.

Tychy

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 35 ocen.

Opinie o ALUPOL PACKAGING S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALUPOL PACKAGING S.A.

Pracownik

Witam jak wyglada praca na drukarkach??? Ciezko jest czy pracuje sie dobrze po wdrozeniu w temat? I jak wygladaja nadgodziny? Dzieki

Noname

Mowimy o kwotach brutto czy netto ?

Waldek
@Noname 12.10.2017 12:47
Mowimy o kwotach brutto czy netto ?

Brutto oczywiście

Druk

Jak jesteś dobry to zarobisz lepiej Na drukarce Zależy kto co umie

Nowy

Czyli ok Dzieki

Noname

Czy jest jakis dowoz do pracy, ile zarabia drukarz flekso? I jaki socjal jest co idzie zniego dostać.

zbychu
@Noname 11.10.2017 14:47
Czy jest jakis dowoz do pracy, ile zarabia drukarz flekso? I jaki socjal jest co idzie zniego dostać.

dowoz jest z ket przez oswiecim, drukarz flekso zarabia roznie zalezy ile nadgodzin zrobi aczkolwiek 1-2 latach jest to 18 - 20 zl przy tej stawce robiac po 12h np 2 - 3 tyg plus jakies soboty wychodzisz niezle ale roboty nie do przerobienia naciski z gory i zapomnij o zyciu prywatnym. socjal dobry pod warunkiem ze masz duza rodzineosoby samotne i sa traktwani w tej kwestii gorzej czyli dostaja mniej.

Pracowałem

Nie polecam

Agg1111

Kierownik na galwano spoko swoj chlop majster bez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pracownika sie nie odezwie praca i ludzie spoko a nawet lepiej ogolnij aha jest jeszcze kadrowa ... zastanowcie sie jak chcecie pracowac tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

PRACOWNIK

Według mnie a pracuje już tam wystarczająco długo , sytułacja jest marna. Dziękuję i do widzenia. Zresztą i tak pracuje tylko do grudnia. Bony i w styczniu nowa firma.

Oświęcim

takie same pozdrawiam

Zainteresowana
@Oświęcim 02.10.2017 06:07
takie same pozdrawiam

Przyjmują kobiety w Oświęcimiu??? Jest tam 4 brygadowka?

Waldek
@Zainteresowana 02.10.2017 20:42
Przyjmują kobiety w Oświęcimiu??? Jest tam 4 brygadowka?

Kobieto ile razy można Ci pisać nie, nie przyjmują kobiet w żadnym z tych 3 zakładów gdyż na produkcji jest za ciężka praca dla nich jedynie zrobić studia znać najlepiej jakiś język lub dwa i próbować do biura !

Ciacho

Czy w Oświęcimiu jest podobny socjal i stawki ?

Abcd

Cześć Dzięki za ten wpis jest dla mnie bardzo ważny Mas rację w wakacje było mniej przeszeregowań i koncentrowaliśmy się na najmniej zarabiających Nie wiem dlaczego,ale zawsze w wakacje jest więcej wpadek jakościowych nie wiem jest nas mniej jesteśmy bardziej rozkojarzeni i wyniki są gorsze i mniej jest kasy na przeszeregowania Wiesz na pewno że od sierpnia ruszyły przeszeregowania dla wszystkich Załoga nasza to ok 300 osób w samym wrześniu Daliśmy ok 100 przeszeregowan Wszystkim wg oceny Nie są to duże przeszeregowania bo po 1 zł na godz ale są często Jesteśmy z Wami cały czas na maszynach dzielimy się odpowiedzialnością nie jesteście sami z decyzjami Jak uważacie ze jesteście niedoceniani zawsze podchodzicie i rozmawiamy Nigdy nie będzie tak ze nasza ocena pokryje się z Waszą samooceną Niektórym nie przedłużamy umów co rodzi w nich frustrację Rozumiemy to ale sami często widzicie ze nie możemy inaczej

Pracownik
@Abcd 30.09.2017 10:40
Cześć Dzięki za ten wpis jest dla mnie bardzo ważny Mas rację w wakacje było mniej przeszeregowań i koncentrowaliśmy się na n...

Jeśli chodzi o wpadki to ja powiem dlaczego ano dlatego że ciągle jest za mało ludzi kiedyś było po 2 i 3 osoby na maszynie i nie było problemu pomocnik był równy operatorowi dziś jest tak że niejednokrotnie ludzie pracują sami lub z pomocnikami którym nawet kota nie można powierzyć bo mają 2 lewe ręce ba pół biedy jeśli mają 2 lewe ręce to jeszcze ok o ile mają chęci ale dzisiejsi pomocnicy po prostu mają to w nosie wszystko i tylko patrzą żeby się nie urobic ponadto właśnie przedłużanie umowy wszystkim totalnie niezdarnym i lewym pracownikom nawet takim których nie ma pół roku w roku bo "chorują" pomimo ze pracownicy i majstrowie zglaszaja kierownika żeby niektórym umowy nie przedłużać to w odpowiedzi jest hasło to kto tutaj będzie robił?. Fajnie że jesteście i jesteście otwarci miejmy nadzieję że się coś w końcu zmieni w tej kwestii dlatego że coraz więcej ludzi z większym stażem odchodzi a na maszynach jada właśnie mniej doświadczeni młodszy koledzy co jest kolejnym punktem do wpadek i reklamacji, zresztą pomyślcie proszę sami jeśli ktoś pracując na wszystkich maszynach ma stawkę po powiedzmy 10 czy 15 latach 25 zł a młody który przychodzi po roku ma już 20 i tak na prawdę niewiele potrafi (są oczywiście wyjatki) to jak ma sie czuc ten stary pracownik ?? A teraz widzicie co się dzieje ludzi mało a kolejne maszyny stawiają i znowu będzie przychodzić w soboty i na 12stki i myślicie że ludzie dalej będą chodzić? Nie będzie tak że będą odmawiać tłumacząc niech młodzi chodzą się wykażą albo ja nie jadę dziś na maszynie młody jest ma prawie tyle co ja niech jedzie ja będę pomagał i wtedy dopiero będzie problem pozdrawiam

polecam

To jest bardzo nowoczesny zakład więc tam robią ludzie młodzi i bardzo młodzi teraz uruchamiają 3 nowe maszyny - drukarki laminarki to jest bardzo dobry moment jak chce się ktoś związać z firmą na długo bo jak rośniesz z maszyną to masz szybko podwyżki Wiem ba sam tak mam oni co roku uruchamiają nowe maszyny Podwyżki są cały czas jest ich bardzo dużo Mają taką fajną dużą dodatkową pensję - trzynastkę z funduszu płac można dobrze zarobić jak się starasz

Pracownik
@polecam 30.09.2017 07:22
To jest bardzo nowoczesny zakład więc tam robią ludzie młodzi i bardzo młodzi teraz uruchamiają 3 nowe maszyny - drukarki lami...

Zgadzam się podwyżki są częste ale powiedz dla kogo ano dla młodych od czerwca zostały wstrzymane dla osób które mają powyżej 20 zł firma dobra ale dla ludzi którzy chcą tu porobić do kilku lat jeśli ktoś chce się rozwijać iść wyżej zarabiać więcej albo marzy mu się jakąś karierę zrobić nie tylko jako ryl to nie w tej firmie

Odp

Tam praktycznie nie ma Czterobrygadowki na kilkaset osób kilku robi w ciągłym Natomiast jest dużo nadgodzin Ale dobrze płatnych

pytanie

czy pracuje się w czterobrygadówce czy normalnie?

Pomocny

Cały czas przyjmują pracowników Zarrudniają tylko bezpośrednio Nie przez agencję Pracuje się dobrze mają nowoczesne urządzenia Po okresie próbnym możesz liczyć na ok 18 zł na godz.plus dodatki Jest ubezpieczenie emerytalne i zdrowotne Opłacają dojazd z kęt i okolic Dużo nowych urządzeń Bardzo dużo młodych pracowników

Lekarz

Zatem uważasz że jeden pracownik z 10-20 letnim stażem jest lepszy niż dziesięciu pracowników z mniejszym stażem. No cóż Myślę że jestem już bliski diagnozy Proszę jeszcze o kilka wpisów i myślę że będę mógł ci pomóc Choć wolałbym się spotkać osobiście Wtedy terapia będzie z całą pewnością skuteczniejsza

Oni
@Lekarz 28.09.2017 14:30
Zatem uważasz że jeden pracownik z 10-20 letnim stażem jest lepszy niż dziesięciu pracowników z mniejszym stażem. No cóż Myśl...

A tu akurat ja też się zgodzę że jeden doświadczony pracownik który potrafi obsłużyć wiele maszyn jest cenniejszy jak 10 lewych ciągle chodzących na l4 młodych lewusow którym się nie chce nic

asde

karp będzie smaczny ale dla zarządu dyrektorow i kierownikow na pewno nie dla ciebie

Kęty

nie przyjmują Ostatnio Przyjmują w oswiecimiu Tam jest inna specyfika produkcji

Kolega

A skond Tychy maja o tym wiedzieć ???????????????

Wkurzona

Czy ktoś może w końcu napisać czy jest praca dla kobiet w kętach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szymon

No cóż ulało ci się porządnie Cieszę się ze przyznałeś mi rację odnośnie karpia i wakacji Jaki będzie karp w tym roku nikt jeszcze nie wie bo zależy to od wyników więc się nie nakręcaj Ale taki masz widać charakter ze nawet jak przyznałeś ze wprowadziłeś wszystkich w błąd to piszesz ze ok było dobrze ale będzie źle. A nie będzie :( źle. Ot taka zła dla Ciebie i tobie podobnych informacja. Nie nakręcaj starych na młodych bo to nie jest w porządku . Większość młodych uważa odwrotnie niż ty ze robią to samo co starzy albo i więcej/lepiej a zarabiają od nich mniej .....tak wiec wszyscy są pokrzywdzeni czyli ok Forum nie jest dobrym miejscem żeby rozpisywać się o problemach takich czy innych rodzin z dziećmi bez dzieci itp. To są prywatne sprawy ludzi związane z ich życiowymi wyborami. Wydaje mi się że twój poziom frustracji osiągnął już taki poziom ze powinieneś rozważyć zmianę pracy Zarabiasz rzeczywiscie bardzo mało i powinno ci to tez dać do myślenia jeśli to prawda plus te długie dojazdy . W kętach jest przecierz roboty maks. Na każdym słupie ogłoszenie . Przyjmują wszystkich. Ludzi szuka też sąsiad z Bierunia zawsze to bliżej http://m.bankier.pl/wiadomosc/ERG-wyda-4-5-mln-zl-na-nowa-linie-do-produkcji-folii-i-zainwestuje-w-automatyzacje-produkcji-7545422.html

15 letni
@Szymon 27.09.2017 08:23
No cóż ulało ci się porządnie Cieszę się ze przyznałeś mi rację odnośnie karpia i wakacji Jaki będzie karp w tym roku nikt j...

zgadzam sie w wiekszosci z Tobą po czesci, nie poruszam tematu rodziny jak mowisz bo to jest temat prywatny kazdego chodzilo mi bardziej o niesprawiedliwy system wyplacania socjalu, co do tego co piszesz o mlodych to absolutnie sie nie zgadzam oni musza sobie zdac sprawe ze nawet 10 mlodych pracownikow nie jest warte tyle ile jeden z 10 czy 20 letnim stażem ale oni otworzą oczy i to wkrótce jak ruszą nowe maszyny tylko że może być juz za późno i sam chyba mi przyznasz rację co do tego że trudno aby chłop po roku miał zbliżoną stawkę do tego który pracuje 20 lat ? to było by co najmniej chore !! to doświadczenie wyjdzie kiedy zaczyna się coś dziać na maszynie marsczczyc zaciągac rysy zachlapania itd pozatym kiedys operator mógł jechać na kazdej maszynie i dalej moze a te mlode osoby jednej ogarnac nie portafia a co do mojej frustracji zgadzam sie z Toba w 100 % poczekam do konca roku zgarne bony swiateczne i sie pozegnam i mam nadzieje ze zrobi tak wiecej dlugoletnich pracownikow ktorych sie nie szanuje w tej firmie moge dac kilka przykladow ale po co niech sami otworzą oczy pozdrawiam Cie przy okazji

Chłopaki nie placzom

Nie tylko ze ich wylali ale się nigdzie nie zachaczyli. I jest spinka

Robol

I ci ci ich wylali he he. Firma spoko

Anty nieudacznik

Dzisiaj na forach płaczą i jątrzą tylko nieudacznicy i konkurencja Na dwa miejsca pracy w strefie jest jeden pracownik Jestem dobry idę gdzie indziej Jestem leń nikt mnie niechce płaczę na forach i pluję

Anty nieudacznik

A gdzie nie ma?

asdef

skoro jest tak dobrze to skad taka rotacja?

Zainteresowana

Oj to na przyjęcie nie mam szans a orientuje się ktoś jak jest w Kętach???

Grzes

Jeden i drugi bajkopisaze Szymus ty nie pisz co ci wywiesili na kartkach tylko ileś dostał W grudniu było niecałe trzy tysiaki na renke A wsierpniu przelali niecałe półtora Żadnych 3700 nie widziałem

Szymon

Ależ 15 letnio stażowy pracowniku nie wprowadzaj ludzi w błąd Oczywiście nie piszę o dopłatach do wczasów czy do koloni dla dzieci które są również:) Pisałem o dodatkowym 1800 brutto które dostałem w lipcu - specjalnie sprawdziłem Pisałem o dodatkowym 3700 brutto które dostaliśmy również w grudniu :) Jak masz bardzo bardzo duży dochód ba jednego członka rodziny to mogłeś dostać po kilkaset złotych mniej W żadnej znanej mi firmie gdzie robiom koleżki nikt się nawet nie zbliża do takiego socjalu Podwyżki są Na Bierząco Co do pracy dla Kobiet na produkcji to się zgadzam z tobom ze jest za ciężka Co robiom kobiety w biurach i ile języków muszą znać to nie wiem Ale czy w dzisiejszych czasach trzeba mieć znajomosci żeby dostać pracę to ci się chyba epiki pomyliły

15 letni
@Szymon 26.09.2017 05:14
Ależ 15 letnio stażowy pracowniku nie wprowadzaj ludzi w błąd Oczywiście nie piszę o dopłatach do wczasów czy do koloni dla dz...

bzdury podajesz kwoty brutto i tyle sa 4 progi najwyzszy to 2700 a najnizszy 2100 netto na siweta ale od tego roku zostalo to podzielone czyli dostajesz polowe na wakacje i polowe na swieta ja dostalem 1100 i 1100 w grudniu nie wprowdzaj ludzi w blad ze dostajesz i na swieta tyle i na wczasy, owszem masz racje chory system socjalu jest bo osoby samotne mimo niskiej stawki laduja w najnizszym progu a osoby ktore na.. gromadke dzieci pomimo ze duzo zarabiaja i tak dostaja najwiecej i to jest glupota bo osoba samotna rowniez placi rachunki czynsz kredyty i jest mu jeszcze gorzej bo nie dostaje 500 plus i nie ma zony ktora rowzniez zarabia wiec sie zastanow ! co do podwyzek owszem sa na biezaco dla młodych !! pooczekaj dojdziesz 20 zl to zobaczysz ze gówno dostaniesz to jest chore ze osoby pracuja po 2 lata maja po 20 21 zl a osoby pracujace po lat 15 jak ja maja 23 zl !! pozatym dodaj jakich ludzi sie zatrudnia takich ktorzy nic nie potrafia lebry lesery na ktorych my musimy pracowac ja po 3 miesiacach musialem pracowac jako operator na nie jednej maszynie a te matoly ktorych przyjmuja po 2 latach nic nie potrafia !! a tylko by podwyzki ciagle chcieli !! oczywiste jest ze na produkcje sie dostac mozna bez problemu ale do biura dzieciaku zapomnij że kogoś przyjma bez znajomosci wiem co mowie bo sam chcialem zone wkrecic ktora ma wyzsze wyksztalcenie i uslyszalem ze moge zapomniec ze tam juz wszystko swoimi jest obstawione pozatym jest jeszcze kwestia dojazdu tracimy 2 lub 2.5h w obie strony wiec mi nie mow ze to wszystko takie piekne cudne a odpowiadajac na twoje pytanie o socjal owszem jest na terenach kilka firm ktore maja tez tak dobry socjal jak my ze juz nie wspomne o mundurówce czy górnikach !

Zainteresowana

A jaki jest system zmianowy interesują mnie trzy zmiany ale nie 4-brygadowka. CV złożyłam tydzień temu i czekam na telefon.

15 lat pracy
@Zainteresowana 25.09.2017 12:47
A jaki jest system zmianowy interesują mnie trzy zmiany ale nie 4-brygadowka. CV złożyłam tydzień temu i czekam na telefon....

Zainteresowana zapomnij jeśli jesteś kobietą nie masz szans na pracę na produkcji jest za ciężka dla kobiet a do biura albo po znajomości albo musisz znać że 2 języki obce

Pomocny

Na początek płacą 16 na godzinę Transport zakładowy opłacają z kęt bo tam też mają zakład Autobus jedzie chyba przez Oświęcim i po drodze zbierają pracowników Dopisuję bo nie doczytałem pytania

Pomocny

Przyjmują bez pośredników Firma bardzo nowoczesna płace Normalne Dobry socjal Na pewno dużo pań pracuje u nich w ich zakładzie W oświęcimiu W Tychach też są panie ale praca może być dla nich zbyt ciężka Wiem ze pracowały na nożycach Nie wiem czy jeszcze pracują Powodzenia

Zainteresowana

Ile na początek dają? Jest transport zakładowy? A jak z umową na ile dają pierwsza ? I czy jest jakaś firma pośrednicząca czy zostaje się od razu przyjętym przez alupol???

Heniek

Przyjmujom Będą się z tobą napewno zdzwaniac

Poweł

Czy są jeszcze przyjęcia Dwa tygodnie temu złożyłem papiery i cisza Odezwiom się czy nie przyjmują już?

Silni w przyjaźni

Oprócz bardzo ale to bardzo fajnych i dobrych kierowników mamy jeszcze bardzo fajnego i do rany przyłóż dyrektora na produkcji Bez nich byłoby nam bardzo ale to bardzo źle Są super i ekstra Pozdrawiamy ich bardzo bardzo bardzo

Mądry Polak po szkodzie

:) Nie prawniki tylko internauci tacy jak ty choć używam internetu w trochę innych celach niż ty Jeśli tyś to jest od tych węglowodanów to żadne usuwanie ci już zbytnio nie pomoże Są dwa warianty obrony dobrego imienia przed hejterami Jeden to jeśli pojedziesz nie po osobie publicznej Nie wiem żona , kumpel, itp wtedy oni muszą złożyć pozew cywilny i udowodnić że naruszyłeś ich dobra osobiste takie jak dobre imię, godność itp Jest z tym trochę zabawy ale można iść za to siedzieć Jednak obrażonym często nie chce się występować na drogę sądową bo jest z tym tak jak pisze trochę zachodu I drugi który cię niestety dotyczy, że znieważonym jest funkcjonariusz publiczny bo wtedy sprawa jest bardzo prosta Ktokolwiek kto poczuł się obrażony bo np głosował w wyborach na danego kandydata a on został znieważony , zgłasza do prokuratury podejrzenie popełnienia przestępstwa i w tym wypadku prokuratura musi ! wszcząć postępowanie z urzędu I to na niej spoczywa ciężar dowodowy ze do zniesławienia nie doszło Ale jako ze dotyczy ,więc wystarczy włączyć tv i zobaczyć ile tego rodzaju wyroków zapada codziennie Nikt nie da się obrażać bezkarnie i tyle Trzeba było myśleć wcześniej Działa to tak ze po zgłoszeniu do prokuratury prokurator występuje do właściciela portalu o zabezpieczenie materiału dowodowego W tym wypadku twoje IP i wpisów naruszających dobra osobiste osób trzecich Potem delikwenta namierzają odpowiednie słóżby Twoja nadzieja w tym ze nie masz wrogów i nikt na ciebie nie doniesie ...No ale co najmniej dwóch to chyba już masz ...:( Tak więc teraz to już polecam na sobotę i niedzielę węglowodany w płynie

Tur

Się ma Widzę ze się jakieś prawniki powlaczaly Jest pytanko bo miałem kiedyś sytuacje Ze się pomyliłem i umieściłem wpis na stronie innej firmy niż chciałem i to wtedy można jakoś usunąć ze to pomyłka ? Dzięki za odpowiedz

Lojalny obywatel

Mam nadzieję że będzie przeprowadzone postępowanie prokuratorskie za Znieważenie publiczne funkcjonariusza publicznego w randze ministra Kto znieważy funkcjonariusza publicznego podlega karze grzywny i pozbawieniu wolności do roku a po uprawomocnieniu wyroku przez kolejne 10 lat będzie odnotowany jako karany

Znik

Czyli som kirowniki Bo wylazły myślał że nie ma Tylko komputery uzyski godziny

Robotnik

Anka zatrudnią cię Bo tu są tacy fajni kierownicy Bardzo ich lubimy Są bardzo fajni szczególnie jeden Są spoko równe chłopaki Kochani kierownicy Napiszcie coś jeszcze chłopaki Proszę ....każdy kto tu pracuje wie o nich wszystko Ale najważniejsze ze są tacy fajni fajni i równi Naprawdę bardzo ale to bardzo ich lubimy Chłopaki zarządzajcie nami dalej tak fajnie jak to robicie Firma jest beznadziejna Ale kierownicy na medal A szczególnie jeden Co nam węglowodory i prezesy co się czepiają naszych kierowników naszych fajnych chłopaków Chłopaki kochamy was za polot i ułańską fantazję której nigdy wam nie brakowało Chwała naszym kierownikom Jak kończę zmianę to już się martwię ze nie zobaczę naszych kierowników nie wiem nie wiem do jutra Do jutra

Anka

Złożyłam papiery i mówili, że są duże szanse Czy jak tak mówią to są szanse?

Napoleon Cybulski

Opinie pisane przez kadrową... Praca ciezka lub bardzo cieżka w zależnosci od dzialu, warunki w ciaglym kontakcie z weglowodorami kierownicy spoko chyba że dostaja po uszach od prezesa a prezes bawil sie na podwórku z Macierewiczem wiec poziom obłąkania ten sam. Po 10 latach nie na produkcji 27 na godz. ale szukam czegos innego

Kate

Witam czy są przyjęcia? Umowę dostaje się pod firmą czy jest jakaś firma pośrednicząca? A jak z pierwszą umową? Na ile się dostaje? O której są przerwy i ile? Jest jakiś transport zakładowy?

monika

Witam czy przyjmują kobiety

Z

Dzięki

Henryk

Przyjmą 16 zł dostaniesz na wstępie

Zdzichu

Cześć Czy oni przyjmują mężczyzn w wieku ok 40 lat? Ile płacom na początku? Dziękuję za odpowiedzi.

Antybajarz

Jak czytam te wpisy to chyba nie dotyczą tej firmy Ciężka robota ?????? Ci co piszą chyba nigdzie indziej nie robili Robię tu od dwóch lat i jeszcze się nie zmęczyłem hehe Klimatyzowane hale!!!!!gdzie tak macie???? Nowiuteńkie maszyny , a że je niszczycie i o nie niedbacie to fakt. Kie snują się po hali byle minęła dniówka i nikt ich nie zaczepił oczy w podłodze, Ludzie po kilka lat robią na bobiniarkach i nie umieją zrobić przebudowy i nic im za to nikt nie zrobi. Z tego co widzę to upierniczą się na rotach przy przebudowach. Reszta ? Jaka ciężka robota? Bujać to my a nie nas. Kasiora nie wnikam każdy ma ile sobie wywalczył i ile akceptuje pracy dookoła od groma a nikt nikogo na siłę nie trzyma. Nie widzieliście ciężkiej roboty.

Nie zadowolony

Nie pierniczcie. Zasuwać trzeba jak nie wiem co. Dodatki są wszendzie tak wiec żadnej łaski nie robiom. Ja robie 8 godzin dziennie i tylko 5 dni w tygodniu bo tak się ze starom umówiłem . Potem tv i piwko z żonom . Jedyne tylko co jest dobre to to ze w grudniu dostałem ekstra pensje 3700 i teraz w lipcu 1800 No to to jest dobre bo to dom dwie dodatkowe pensje . No to tyle. Reszta to ciągły zapieprz . Nie polecam

Zostaw opinię o ALUPOL PACKAGING S.A. - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALUPOL PACKAGING S.A.