Tyco Electronics

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 942 ocen.

Tyco Electronics
3 942

Opinie o Tyco Electronics

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tyco Electronics

Zła

Czy ta pani z kolejowego moze przestać urządzać sobie wycieczki na trzecie?

Stara
@Zła 17.07.2018 20:47

A czy Ty zamiast zajmowac sie czytaniem i pisaniem na goworku mozesz zająć się pracą ? Potrafimy tylko u innych dostrzec złe zachowanie ...

Adam

A jak wygląda praca na magazynie i ile się zarabia i jaka jest atmosfera? Złożyłem CV i we wtorek mam rozmowę kwalifikacyjną :) Dziękuje za pomoc.

BrylJANtyna
@BRYLJANTYNA 07.06.2018 19:08

A w magazynie od przyszłego miesiąca podwyżki ☺ jupi ????????????

Bezkasy

Będzie dzisiaj wypłata?

bez siły
@Bezkasy 08.05.2018 18:11

Ludzie !!!!! w umowie jest że wypłata do 10, pracuję 4 lata jeszcze nigdy nie było wypłaty po 10 zawsze zdążyli. Jak masz rachunki do 10 to poszukaj pracy gdzie płacą do 31.

Robole

Sami debile tam robią nie ma nikogo co by coś potrafił smutne ale prawdziwe

Zyta
@Robole 14.07.2018 13:25

Jakby debile robili,i jakby źle robili zakładu by nie było. Każdy robi błędy wiadomo jak się uczy później jak się wprawia to tych błędów jest mniej lub wcale. Nie obrażaj ludzi nikt nie przychodzi do pracy dla przyjemności.

Ewelina

@tom na kilu portalach możesz znaleźć ogłoszenia o wolnych wakatach w Tyco Electronics. Zawsze możesz też złożyć swoja aplikację poprzez e-mail: hrpol@te.com lub osobiście. @Prezes jak Ci się pracuje w Tyco Electronics? Napisz coś więcej o warunkach i atmosferze tu panującej.

Prezes
@Ewelina 12.07.2018 08:46

Praca potrafi być stresująca, ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Poza tym jak do tej pory zawsze mogłem liczyć na porady w wielu sytuacjach osób z którymi pracuje i problemy znikały. Atmosfera i warunki zatrudnienia ok. Naturalnie ludzką rzeczą jest chcieć więcej. Myślę, że atmosfera to kwestia chęci dogadania się i zawiązania zdrowych relacji w pracy. Jeżeli poddasz się w wir plotek, staniesz się jedną z nich. Wystarczy robić swoje, gdzieś tam w międzyczasie pożartować i 8 godzin mija jak mrugnięcie okiem. W mojej ocenie warto spróbować, warto poszukać u nas pracy. Pozdrawiam

tom

Szukają może planisty?

Pracujaca
@tom 10.07.2018 22:56

Na tablicy w zakładzie jest informacja że zatrudnia planiste

Nowa

Na kablach stare baby nie dają żyć! Myślicie ze jesteście kimś? Robimy to samo a zachowujecie się jakbyście były nie wiem kim. Czy brygadzistka nie widzi jak traktujecie innych? Właśnie dlatego ludzie odchodzą, przez takie stare larwy jak wy. Pewnie się boicie ze nowe was wygryzą, słusznie. Pora przejść na emeryturę.

Haha dobre
@Stara Larwa 25.06.2018 13:38

Stare nie siedzą w telefonie? Śmieszne. Ale na fajkę można chodzić co 15 minut? Albo do koleżanki na plotki. Proszę mnie nie rozśmieszać bo to żenada. Robiłam z starymi które dzwoniły na telefonach.

Glonojad

Jak ktoś szuka pracy to potrzebują lidera sdwt na kablach umiejętności żadne ha. Jak okażesz się zerem to powiedzą że awansujesz na sample cudowna firma. Mam nadzieję że kiedyś ta farsa skończy się. .. Przepraszam jednak nie mam nadziei...

SDWT
@Demi 06.07.2018 16:05

Liderki uczą pracy i wymagają wydajności. Trudne zadanie przed nimi biorąc pod uwagę że pracują z osobami które nie rozumieją dobrze języka polskiego

Ewelina

@SDWT możesz przybliżyć na czym polega praca lidera/ liderki? Czy jest ona związana również z pracą fizyczną czy może zarządzanie zespołem wymaga tu wielu ciężkich manewrów? Czy jako pracownik Tyco Electronics możesz liczyć na umowę o pracę i dodatki za pracę w nadgodzinach, jeśli takie mają miejsce w zakładzie?

SDWT
@Ewelina 04.07.2018 10:29

Liderzy SDWT zarządzają kilkoma liniami produkcyjnymi, opiekują się około 30 pracownikami, szkolą nowe osoby, dbają o dostępność detali, dopilnowuja kolejki zlecen, sprawdzaja liste obecnosci, dbaja o dyscypline. Jak widac - duzo obowiązków. Tak, możemy pracować na nadgodziny

Fantastyczna

ale się porobiło, teraz wszyscy będą przychodzić do tajko bo po krótkim czasie dają umowy o pracę. Nareszcie będzie dobrze.

Ewelina

Ostatnio bardzo dużo komentarzy ma jakiś plotkarski charakter, a chyba nie takiego rodzaju informacji poszukują osoby, myślące o podjęciu pracy w firmie Tyco Electronics. Czy z myślą o takich właśnie osobach ktoś mógłby w kilku prostych zdaniach napisać na czym polega praca w tej firmie, jakie są relacje między pracownikami, na ile zmian się pracuje i na jakie wynagrodzenie można liczyć?

Agnieszka
@Ewelina 26.06.2018 22:26

A skąd wiesz jakich informacji szukają potencjalni nowi pracownicy? Może atmosfera w nowym miejscu pracy liczy się bardzo i chcieliby przeczytać nawet w formie plotek.

pracownik

Dlaczego starych stażem pracowników traktuje się w tym zakładzie jak zło konieczne. Dobrym przykładem jest żółty budynek, gdzie przenosi się ich z miejsca na miejsce, co chwilę inne stanowisko pracy. Natomiast z młodymi i świeżymi pracownikami pieszczą się, żeby się tylko nie zwolnili, dają jeszcze dobrą stawkę dla podpuchy. No i oczywiście "dożywotnio" jedno stanowisko. Niestety dobra zmiana na górze nie poszła w odpowiednim kierunku. Jeden odszedł drugi przyszedł i tyle w temacie...

Anna r..
@pracownik 26.06.2018 07:02

Ze mna jako nowym pracownikiem nikt sie nie piescil...to co wyprawiają niektóre starsze panie ze stazem wieloletni na kablach na 2 i 3 pietrze woła o pomstę do nieba..a brygadzistka Katarzyna oczywiscie nic niewidzi bo to jej kolezaneczki.jak tak dalej pójdzie to nikkt nie Bedzie tam pracowal z agencjii....chyba tylko ukraincy bo lepiej sa traktowani jak Polacy

Kimi

Stare i nowe siedzą w telefonach, albo tez latają po działach, czy stołówkach i podrywają . Faceci to samo. Przykładów chyba podawać nue trzeba . Generalnie takie czasy nie ważne co robisz, ważne na kim siedzisz ????

Igor

Mam zamiar aplikować , słyszałem dobrze o firmie. Trochę mieszacie swoimi opiniami!

Była
@Zadowolony 21.06.2018 19:35

firma krzak, bazująca na niskich zarobkach pracowników, masa obowiązków, żmudna i nudna robota, dużo papierologii, towarzystwo o kulturze takim jak poziom zarobków, mega rotacja - nowi pracownicy zwalniają się po kilku dniach, ciągłe szukanie nowych frajerów za najniższe możliwe pieniądze przez HR i niezliczoną liczbę agencji pracy.

Nowy

Witam, mam pytanie, ile zarabia u Was technolog?? I czy to prawda, że "otwieracie się" w parku przemysłowym??

AntyPark
@Myslacy 15.05.2018 17:21

Produkcja tak stara że o Witos ok.

Zainteresowana32

Witam czy zatrudniaja tylko przez agencje? ????jak zarobki?

Mimi
@Zod88 22.06.2018 01:12

Zarobki 1500 netto

Justa

Żenada. Pani Office Manager of Trade Office jest tak nieprofesjonalna, że aż wstyd, robi firmie straszną opinię. Jest nieprzyjemna, opryskliwa, już po samej rozmowie telefonicznej odechciewa się rozmowy rekrutacyjnej.

Ramona
@Heniutek 10.02.2018 01:39

Teraz pani office meneger się przemianowała na HR partner. Dziwne, że jom awansowali. Po co trzymać nieroba co nic nie robi, tylko zgarnia tyle pieniędzy co 5 pracowników na produkcji. Tego nie mogę objąć rozumem ? A do tego to takie niemiłe babsko.

Nowa

Czy 1 czerwca firma pracuje

Kim
@Koko 30.05.2018 13:19

Urlopy były wypisywane

Ewelina

Czasami tak się zdarza, że sąsiadują ze sobą dwie wykluczające się opinie. A żeby było jeszcze trudniej podjąć decyzję, czy warto aplikować, żadna z nich nie jest wzbogacona o choćby zdawkowe uzasadnienie. Zatem, żeby nie skazywać poszukujących pracy w Tyco Electronics na przypadkowość, poproszę, aby zarówno @Tymoteusz jak i @Bbb rozwinęli bardziej swoje komentarze, tak, aby znalazły się tam argumenty broniące ich opinii.

Tymoteusz

Myślę, że tylko marudzić potraficie, bo firma jest dobra!!

Mimi
@Tymoteusz 23.05.2018 23:09

Hahahahahahahaha :D

Ewelina

@Rr, co masz dokładnie na myśli? Długo już pracujesz w Tyco Electronics w Bydgoszczy? Jak oceniasz tego pracodawcę? @Bezkasy, czy opóźnienie w zapłacie wynagrodzeń jest duże? Może firma ma tylko jakieś chwilowe problemy? @Kim, rozumiem, że pracujesz w Tyco Electronics. Co możesz powiedzieć o tym pracodawcy oraz warunkach, jakie oferuje?

Zadowolony
@Gall Anonim 23.05.2018 16:32

Oj chyba jakaś nadinterpretacja Kodeksu Pracy. Termin wypłaty określa Art 85 § 2-. Wynagrodzenie za pracę płatne raz w miesiącu wypłaca się z dołu, niezwłocznie po ustaleniu jego pełnej wysokości, nie później jednak niż w ciągu pierwszych 10 dni następnego miesiąca kalendarzowego."Nie ma tu mowy o sytuacjach nadzwyczajnych. Co jak co ale wypłaty w tej firmie były i są ZAWSZE na czas.

Pracujaca

Nie rozumiem o co chodzi co niektórym tu piszącym (usunięte przez administratora)jest naprawdę w porządku ....pracę rozdaje sprawiedliwie jak co zawsze można się dogadać jest ok.Praca w TE nie należy do łatwiejszych ale dla chcącego nic trudnego wszystkiego idzie się nauczyc

Balbina
@Zastanawiająca się 15.04.2018 17:24

Zbyt krótko tu pracujesz i wiele rzeczy nie wiesz

Robol

Wystawili pudełko i zamykają się na dwa razy nic dobrego to nie wróży

Obserwator

Cieszcie sie ze w ogole macie wypłaty bo w Pesie nie dostali a tez do 10. powinni dostać i dziś 10.a kasy nie ma

anonymous
@Dzidzio 11.05.2018 11:30

To idź do PESY i skończ z narzekaniem

Rr

No niestety kadry się nie wyrabiaja po stracie swojej szefowej.

Mimi
@Kim 09.05.2018 14:38

Dzisiaj może będzie po 17-stej przelew :'/

Bezkasy

A dzisiaj będzie?

#

ABB się rozrasta aby tylko do tych dwóch czarownic nie trafić

$
@Janek 07.05.2018 13:10

My juz dobrze ich znamy Tak naprawdę. ..

Tinibikini

Witajcie, kto się wybiera na piknik Metalowcow? Bedzie dobra zabawa?????????

EKB
@Tinibikini 03.05.2018 01:49

kto daje zaproszenia?

Romanse

Jakby żony wiedziały jak ustawiacze się zachowują, to by już dawno ich wyrzuciły z domu.

Kin
@Romanse 20.04.2018 10:50

Jak raz poszła to pewne ze nie z jednym Kwestia czasu Takie to już u nas środowisko Rozum zostawiają w domach

Redi

Czy moze ktos normalny napisac jakie sa zarobki w Tyco,bo same bzdury piszecie a nic czego dotyczy temat. A wiec prosze o info jakie sa stawki na produkcji czy wszystko na legalu czy wiadomo inaczej czy tylko najnizsza krajowa i nic wiecej

Gall Anonim
@Redi 19.04.2018 16:41

Najniższa krajowa, zatrudnienie przez agencję pracy tymczasowej, umowa przedłużana co miesiąc. Więc odpuść sobie tę firmę.

Zostaw opinię o Tyco Electronics - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tyco Electronics