Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.

Tychy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 55 ocen.

Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.
3 55 6 1

Opinie o Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Witamina

Cuż robić robić...niepszeszkoleni pracownicy...na szybko produkcja eh potem reklamacje i każdy głupa rżnie ale winnego trza znaleść i premie zabrać. Żeby zarobić trzeba dobrze kombinować osoba słabsza zawsze kozłem zostanie. Może nie na wszystkich ringach ale dobrze by było wiedzieć co to grupa i jak wzajemnie przechodzić problem. W takich sytuacjach widać jak na dłoni kto jest fałszywy.

Ja
@Witamina 06.09.2018 08:28

A dlaczego nie ma kto tych pracowników przeszkolić ? Od czego każdemu majstrowi jest dwóch szkoleniowców? Co chwile nowe stanowiska 10 inżynierów 10 technologów, a jak jest problem to nawet na halę nie wyjdą. Za to jak się zbliża audyt to biegają jak szczury po tonącym okręcie. Na kontroli jakości też świat nie jest idealny chyba się coś paną w głowach pomieszało bo wzywając was nie chodzi nam o to by sobie na was popatrzeć i pouśmiechać się do was ( bo naprawdę nie ma na kogo ) ale to już inna bajka. Tylko wzywamy was w sprawie braków co może być spakowane, a co nie. Później strzelacie fochy i bronicie się jak możecie, że nie ja nie kazałem ja mówiłem co innego. Troszkę mniejsze troszkę większe, a co my mamy cyrklem to mierzyć które braki są ok, a które nie. Na jednej zmianie wielki pan z kontroli puszcza jakieś sztuki, a na drugiej zmianie następny pan z kontroli blokuje produkcję i tego nie puszcza. Więc oco chodzi sami się między sobą dogadać nie umią, a po tyłku dostajemy my. Co nie zmienia faktu, że jak dziewczyny wyłapią coś na początku zmiany to mają z tego wielkie gó..... a kontrola biegnie do biura ze sztuką chwaląc się, że coś jest nie tak. Jest garstka dziewczyn które tak naprawdę widzą wszystko nie ma na nie zwrotów itp. I nic z tego nie mają nawet złotówki. Są też takie które mają zwrot za zwrotem i nic sobie z tego nie robią więc sprawiedliwością tej firmy jest to, że bardzo dobry pracownik jest traktowany jak ten co przychodzi na wczasy, a nie do pracy i jeszcze mu za to płacą. Na każdej zmianie jest garstka pracowników którzy wyrabiają ponad normę, robią na prawoe wszystkich modelach patrzą na jakość nie chodzą na l4 itp. Każdy majster u siebie na zmianie takie osoby by zliczył na palcach dwóch rąk. Dziewczyny nie mają z tego nic za to liderki zgarniają pulę za normy i za osoby które zasuwają też za innych bo przecież liderka może sobie ustawić tablicę tak by dać tych słabszych z mocnymi, niech da tych najsłabszych na jeden ring wtedy zobaczy czy jej norma zejdzie. Więc będą coraz większe kłótnie i spięcia bo my przychodzimy pracować na swoje pensje, a nie na kogoś i świecić oczami przy reklamacji jako cały ring bo na kontrol staje osoba której nic nie interesuje. Na docenienie dobrego pracownika nie ma funduszy bo jest spadek produkcji ale na przedłużanie umów na czas nieokreślony pracownikowi który potrafi tylko gapić się w telefon, chodzić na l4 i obrabiać tyłki wszystkim zamiast zająć się pracą to jakoś fundusze są. I dzięki temu, że tak jest inni robią tak samo bo po co wracać do domu ledwo żywym za taką samą pensję co ci którzy mają pensję za to, że tylko się zjawią na 8h i coś porobią. Tu jest problem i będzie coraz większy bo dobrzy pracownicy odchodzą i ta garstka też odejdzie ale to niech już się martwią inni ci na wyższych stołkach. Tylko nie wrzucajcie do jednego wora tych co zapie..... bo mają kredyty i na utrzymaniu rodzinę, z tymi pustymi lalami co przychodzą pogadać o szminkach i paznokciach i wychwytują ciekawostki kto z kim gdzie po co.

Kami
@Ja 08.09.2018 18:22

A nie mówiłam i już się rozniosło w tępie ekspresowym. Fajnie jest popatrzeć, że co niektóre osoby łączą tylko ploty i wpisy na forum ale basta. Szkoda, że nie są takie zgrane jak jest problem. A plot na temat ktoś coś na kogoś powiedział nie słuchajcie chodzi głównie o kontrol bo później robią się niepotrzebnie chore sytuacje. Wystarczy podejść i się spytać chłopaków z kontroli napewno odpowiedzą bo jakby nie było jesteśmy jedną zmianą i wszyscy powinniśmy trzymać się razem, a napewno będzie nam się lepiej współpracować. A te co roznoszą ploty, że chłopaki coś na kogoś mówią widocznie tak się dowartościowują i robią się chore sytuacje. Nerwy zostawmy na boku w każdej firmie jest tak samo są ludzie i ludziska tego nie przeskoczycie jedynie się zgodzę, że jakby mniej osób plotkowało i mniej osób nastawiało innych przeciwko sobie to by atmosfera była lepsza. Pozdrawiam

123
@Ja 08.09.2018 18:22

Zgadzam się...nie ma czasu na szkolenie pracowników nie ma ludzi a lider jest po to żeby kase ściągać a jak przychodzi co do czego to osoba ucząca się np. na kontroli wcale tam nie jest tylko wyrabia norme za lderke bo przecież ona ma tyle spraw na głowie !!! To jest jeden wielki (usunięte przez administratora) Jak pracowałam tam na samym początku to myślałam że lepiej trafić nie mogłam, a teraz zamiast się polepszyć to jest coraz gorzej. Dziewczyny się zaczą wkońcu buntować ile można

Kami
@123 11.09.2018 13:49

Wydaje mi się, że jak ktoś chce się czegoś nauczyć to ma prawo iść do majstra i poprosić czy dziś np może dać jedną osobę do pomocy by zeszła taka norma jaka jest w planie, a nie ma teraz aż tylu zamówień więc to jest najlepszy czas na szkolenia i majster ma duży wybór w ludziach. Co do liderek one też kolorowo nie mają ale faktycznie powinny wszystkich traktować jednakowo, bo w pracy nie ma przyjaciół tylko pracownicy. To samo jest z takim głupim nakręcaniem osób które sobie nie dają w kaszę dmuchać ostatnio jest nagonka na chłopaków z kontroli bo któryś ostatnio jakiejś czymś podpadł więc co tam opowiem bajki na jego temat paru osobą takimco każdemu wszystko wygarną i popatrzę sobie z boku co się będzie działo. Dziewczyny się wkur.... Kontrol jakości nie wie oco chodzi i powstaje błędne koło każdy się nakręca na każdego. Jesteście dorosłymi ludźmi i sobie wyjaśnijcie problem, a nie kierujcie się tym, że ktoś wam coś nagadał na wasz temat bo niektórym o takie sensacje chodzi i z boku z uśmieszkiem patrzą na waszą reakcję. A buntować się nie ma sensu bo się każdy nakręca sytuację z liderem zgłasza się majstrowi , jeśli majster nie reaguje kierownikowi, kierownik już dalej wie co robić i nie przejmujcie się bo nawet jeśli kierownik pozwala temu liderowi na takie zachowania to jest jeszcze dwóch dyrektorów wystarczy, że cały ring się zgra tak jak było na Fordzie dziewczyny dostały nową liderkę i już nie ma żadnych problemów, jedna pani lider czuje się nietykalna ale spokojnie takie zachowania toleruje się do czasu jej dziewczyny już pękają i po mału wyciekają na halę opinie na jej temat, a jest bardzo dużo osób z całej hali które pracując na modelach wspomnianej pani lider ma bardzo dużo do powiedzenia odnośnie warunków pracy i szczacunku tej osoby do innych pracowników więc jeśli będzie jakaś krzywa akcja z panią lider macie świadów w postaci osób które też robiły normę za nią bo wiecznie coś załatwia plus słuchały jej obelg

Ambafatima
@Witamina 06.09.2018 08:28

W tej firmie co druga osoba jest fałszywa i nawet na własnym ringu nikomu nie można zaufać, bo zaraz plotki chodzą po hali i głuchy telefon. Nasz majster niestety nic sobie z tego nie robi, a naprawdę na zmianie robi się już gownoburza, każdy zaczyna mieć wszystko w (usunięte przez administratora) Nie ma nadgodzin nie ma pracy nie ma nic.

Gil
@Ambafatima 13.09.2018 14:02

Widocznie za małe normy skoro mają czas na głuche telefony, lub po prostu kompleksy. Kwestia przyzwyczajenia nawet te co nie mówią nic na nikogo bo mają to po prostu w czterech literach i tak są osądzane, że nawijają na każdego więc sensacji ktoś sobie szuka na siłę by mieć tylko temat do pogadania. A majster co ma do tego majster on ma inne obowiązki niż zajmowanie się dorosłymi histeryczkami które zachowują się jakby były w przedszkolu. Same sobie stwarzają taką atmosferę więc nikt nie jest w stanie tego ukrucić. Bo ja nie rozumię jak można specjalnie nakręcać ploty tylko po to by mieć jak najwięcej znajomych w pracy. Osobiście współczuję takim osobą przykro się robi, że jedyne co ich interesuje to sprawy innych, to musi być smutne i puste życie poza murami pracy.

Pracownik ringu

Ciekawe co piszecie.ktore panie wchodzą w przysłowiowy tyłek?bo wydaje mi się ,że po prostu zazdrościcie polotu innych.

Bogo
@Pracownik ringu 29.08.2018 10:58

Wystarczy wyjść na halę gdy jest zmiana Majstra M.K i zobaczyć. Dlaczego jedni muszą zap..... Jak woły na najgorszych modelach i jeszcze pomagać innym by norma zeszła, a inni w tym dwie panie liderki mogą sobie chodzić po hali 8h i mają płacone za to, że dziewczyny za nie robią bo potrzęsą tyłeczkiem przed majstrem. Szkoda, że dyrektor nie ma czasu się tym zainteresować kto naprawdę w tej firmie zasuwa, a kto przychodzi na wczasy albo wypoczywa wiecznie na l4, a szczególnie na zmianie tego majstra, skoro nawet nie warto mu zgłaszać problemów bo jak się widzi jego durny uśmiech i te odzywki to się ma dość. Niech zrobią anonimową ankietę na temat Majstrów i warunków pracy z kontrolą jakości itp to przestaną się dziwić czemu jest tyle reklamacji bo może wtedy ludzie odważą się mówić.

Jarek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może ktoś słyszał czy potrzebują ludzi? Jakie zarobki są w możliwe do wyciągnięcia?

Bożena

@Kat/nut/tra/kre @Zen @Jup @Aloha Bardzo wam dziękuję za tę wymianę zdań. Bardzo wiele mówi ona na temat Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o., a jednocześnie pokazuje, że to forum wbrew dość częstym obiegowym opiniom, jest nie tylko miejscem do wylewania żali na pracodawców, ale również miejscem, dającym możliwość anonimowej wymiany poglądów i doświadczeń pomiędzy obecnymi pracownikami oraz między pracownikami i menagerami\zarządami, a przez to ma szanse wpłynąć na poprawę tych obszarów, które wymagają zmian. Super. Zachęcam was do dalszej inicjatywy i wpisów na temat bieżącej sytuacji w Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.

Jup

Dziewczyny same sobie stwarzają taką atmosferę i po co. Pracujemy w jednej firmie więc powinnyśmy dążyć w jednym kierunku, a nie być przeciwko sobie. Gdyby każda zajęła się pracą, a nie plotkami to by mniej problemów było. Usłyszycie coś na chali i to się niesie jak echo jeszcze te największe plotkary coś dodadzą i robi się wielka afera która się ciągnie tak długo, aż nie wymyślicie czegoś innego. Przychodząc do pracy macie płacone za wymyślanie plot czy za zrobienie produkcji. Są ciekawsze tematy jak opowiadanie o życiu innych żeby się dowartościować. Macie problemy zasięgnijcie porady psychologa lub psychiatry bo to że nadajecie na kogoś automatycznie obraca się też przeciwko wam. Nadajecie na każdego jak przekupy na targu może macie zaniżone normy skoro macie czas wymyślać takie ploty wyssane z palca. Czepiacie się każdego czepcie się same siebie bo nie jesteście w niczym lepsze od innych pracujecie w tej samej firmie, zarabiacie tyle samo więc każdy jest na takim samym poziomie. Macie prawo kogoś nie lubić, ale kto wam dał prawo do oczerniania go to tylko świadczy o waszym poziomie inteligencji i dzięki wam wszystkie tak jesteśmy odbierane. Bo same doprowadzacie do tego, że wszyscy się z nas śmieją i nie traktują poważnie, ale dziwić się dlaczego tak jest to się potraficie.

anonymous
@Jup 30.06.2018 05:52

Dobre! A najwięcej maja dopowiedzenia na temat wyglądu osoby, które same uroda i figura nie grzesza

Jup
@anonymous 30.06.2018 22:37

Dlatego ja wogólę się dziwię co w tej firmie się wyczynia. Dla mnie pojęcie pracy to jest takie, że przychodzę robię to za co mam płacone i wychodzę nie interesuję się kto z kim gdzie bo mam swoje życie. To,że pogadam sobie na temat kogoś to ma mnie uszczęśliwić, dowartościować nie wiem. Patzą na wygląd jakby to był jakiś wybieg miss to nie ta branża. Każdy lubi pożartować i też święta nie jestem ale bez przesady. Nie jedna osoba przy kości pracuje lepiej jak te co uważają się za pięknisie. Jest jedna dziewczyna taka szczupła na ringu nie wysoka pracuje jak motorynka widać po co przychodzi do pracy . Nie raz się słyszało jak potrafi nawet warknąć na swoją liderkę i dziewczyny, że zamiast rozmawiać mają robić. I takich osób powinno być więcej nastawionych na pracę, a nie na wymyślanie plotek i ocenianie wyglądu innych. Dziewczyny tak jak wy zaczniecie się szanować na wzajem tak inni będą was szanować bo ani ja ani żadna z was nie jest idealna, ale to naskakiwanie na siebie nie zmieni ani waszej pensji ani posady w tej firmie jedynie co się zmienia to stwarzacie coraz gorszą atmosferę do pracy. Bo cichymi fałszywymi szczurami potrafią być wszyscy ale tylko garstka osób potrafi powiedzieć na całą halę co im się nie podoba czy to liderka czy nawet majster. Ale ta garstka ludzi nie jest w stanie polepszyć wam pracy skoro macie na ringach osoby które nie wyrabiają normy i ściemniają, że czegoś nie umią czy nie będą tego robić czemu nie zgłosicie tego majstrowi te osoby dostają pensję za nic, a wy musicie zarobić na swoją pensję ciężką pracą by norma została zrobiona.

Kat/nut/tra/kre

To i my się tu trochę rozpiszemy bo widać że ludzie z pracy to czytają. Duzo rozmawiałyśmy z ludźmi i coś wam możemy przekazać. Choć pewnie nic to nie zmieni. Produkcja; Dziewczyny jeżeli będziemy współpracować to łatwiej będzie nam się żyło w pracy. Jednak to wymaga obustronnych ustępstw na rzecz innych. Napewno najazdy jedną na drugą bez podstaw nic tu nie da a jak wiemy rozmowy z liderkami też są bez skutku. Dlatego trzeba razem zmieniać atmosferę w pracy eliminując negatywne zachowania innych, nikt nie jest tu dlatego że chce tylko dlatego że musi więc popatrzcie na to że nie tylko wy macie gorszy dzień. Liderka jest tak samo pracownikiem jak my tylko ma dodatkowe obowiązki ale to nie znaczy że mamy pracować za nie bądź wiecznie być na najgorszym stanowisku bo ona tak powiedziała. Co do liderek to docencie osoby które wam robią pracę bo macie dzięki nim spokój. Jeżeli rozmowa kilku osób z liderkami nic nie da to jest majster. Jak nic nie zrobi jest dyrektor. A jeżeli to nic nie da to 10 wypowiedzeń na stole da im coś do namysłu i zwrócą na nas uwagę. Atmosfera dużo zmienia w pracy i warto o nią dbać! O wszystko są problemy a my nie mamy na nic wpływu, jeżeli nie mamy części to nie nasza wina a tym bardziej nie powinnyśmy wysłuchiwać krzyków lidera z magazynu że andona daliśmy. Krzyczeć możecie sobie w domu a nie w pracy. Wszyscy szukają o co by się tu przyczepić ale sami nie wnoszą nic. Klejarze; Jesteście ostatnia zgrana ekipa w tej firmie i jakoś się trzymacie jednak uwagi w wasze strony powinny być wysłuchane a nie kontratakowane .... Nie macie złej pracy więc nie utrudnianie jej innym a żarty są często przesadzone. Ale to i tak nic w porównaniu do reszty. Magazyn; Wiecznie narzekacie że macie dużo pracy a uwierzcie nam że za waszą wypłatę my byśmy nie narzekały... Ale to nie nasza wina że macie dużo tej pracy choć my tak tego nie widzimy, są ludzie jak wspominany tutaj Kamil.D czy inni którzy sobie świetnie radzą i z praca i przede wszystkim z szacunkiem do innych. Jest was chłopaki paru ale większość wam robi zła robotę ! 2 z 3 liderów powinno dawno wylecieć za to jak się odzywają do ludzi i komentują każde zachowanie. My nie mamy waszej stawki więc nam tak nie zależy a po 2 jakbyscie umieli normalnie rozmawiać zawsze się można dogadać. Słyszałyśmy że już magazynierzy sami zaczęli z tym walczyć bo ich to też dotyka a ponad to nie mają zamiaru patrzeć na takie zachowanie wobec innych jednak się spotkali ze ścianą i zrobili z nich debili a teraz się mszczą na każdym kto odważył się powiedziec co robią pupile kierownikow i kierownicy. Chłopaki odpuścili tylko dlatego że sprawa dotyka głównego kierownika który chciał ich uciszyć lecz niedokonca mu się udało. Choć dyrektor jest pewny że ma rację. Więc uwierzcie nam że jeżeli wam coś w magazynie nie pasuje to teraz warto to zgłaszać bo chłopaki sami już ten mur ukruszyli! I może wkoncu zostaną tam ludzie ktorzy pracują i szanują innych a nie się obijają i szukają wszędzie problemów. Niespełnione ambicje zabierzcie do domu a nie wylewacie ich na nas i siebie nawzajem. Kontrola jakość Sami mówicie że nie macie złej pracy więc docencie też trochę innych i odbierajcie telefony!!! Invenio to nie wasze biurko do pracy, macie je w akwarium i dobrze by było was czasem moc szybciej znaleźć. Choć wiemy że na prace nie macie co narzekać to na współpracę i komunikację z innymi już tak. Jednak to tak jak w przypadku magazynu nie nasza wina. Mechanicy; Tutaj najgorsze już chyba za nami i możemy się w miarę dogadywać choć również wam się wydaje że robimy wam na złość... Róbcie co do was należy to nikt nie będzie narzekał. Co do biura nie jest to kompletnie moja sprawa choć miło by było spotkać tam więcej konkretnych osób z którymi da się wyrazie czego dogadać a nie traktowanie nas jak maszyn z wyliczoną każda sekunda pracy... jesteśmy podstawą tej pracy która z każdej strony i za wszystko zniechęcają do pracy dając nam wzorce godne podziwu. Jeżeli majster,kierownik czy dyrektor pochwala osoby kompletnie nienadające się do pracy ale do pogawędki już tak to jaka ta jest zachętą dla innych ? A tak wgl fakt że zamienimy 2 zdania między sobą nie znaczy że nic nie robimy tylko większość z nas się zna dłuższy czas i mamy wspólne tematy dzięki czemu możemy lepiej współpracować ! Popatrzcie jak to wygląda z każdej strony a nie tylko swojej bo tak będzie się tu dalej tylko pogorszac. Firma kompletnie nie ma pomysłu na organizację piknik o którym wszyscy będą mówić przez najbliższy tydzień to trochę mało ! Mogło by go nie być a za wprowadźcie nakaz współpracy między ludzkiej i szacunek wobec innych oraz uswiadomcie kto co może i jak ma prawo si zwracać do wszystkich naokoło. Ludzie nie chcą wyjść przed szereg bo pojedyncze incydenty są obracane przeciw nam a nie o to tu chodzi. Każdy chce wyników i miłej pracy a to się da połączyć tylko trzeba coś z tym zrobić a nie patrzeć na słupki i się cieszyć że wszystko jest ok. Napisałby byśmy wam jeszcze parę rzeczy ale limit

Zen
@Kat/nut/tra/kre 22.06.2018 23:51

Pięknie napisane wielkie brawa tylko jest jeden problem którego nie przeskoczymy szczególnie na naszej zmianie sam majster chodzi do ludzi i wyśmiewa się z innych. To jaki ludzie mają mieć do siebie szacunek skoro majster go nie ma. Idąc do niego i mówiąc mu, że liderka czy zastępca zamiast robić siedzi przy telefonie kiwa głową po czym idzie do tej osoby i sobie z nią żartuje, że ta i ta powiedziała, że siedzi na telefonie. Liderką wchodzi w tyłek jak tylko może żeby kto kolwiek go popierał. Idąc na skargę do kierownika czy dyrektora też się z tego nic nie ma dyrektor widzi tylko, że normy schodzą ale nie widzi kto co potrafi kto gdzie robi. Są dziewczyny które robią bardzo szybko i robią wszędzie nie mają z tego nic dosłownie nic są też takie które dwa lata robią na jednym modelu i mają taką podwyżkę jak te które zasuwają jaka to jest motywacja raczej żadna. Niby jest ocena pracownika jaka ocena, że ta co nigdzie się nie wyrabia ma podwyżkę taką co te które zapierniczają. Tak samo są dziewczyny które wogóle mie chodzą na l4, a są takie które z głupim katarem na l4 lądują oczywiście przychodzi taka po l4 i dostaje bidulka najlepszą robotę, a nie te co zapierniczają non stop. Dyrektor 10 wypowiedzeń na biurku wyśmieje bo zatrudnią nowych tylko to, że jest coraz więcej zwrotów bo te nowe mają wszystko w czterech literach yo się nie liczy. Upał na hali dziewczyny zostają wywożone ciągle wypadki ale co tam. Jakbyśmy miały mało obowiązków to jeszcze trzeba firmę sprzątającą prosić żeby nam śmieci wyrzuciła bo panowie i panie przesiadują na drugich zmianach i nockach wiecznie na fajce i stołówce narzekając jak im ciężko. Nie raz się zdażyło, że człowiek leci do ubikacji sprzątaczka myje podłogę i ma pretensje, że akurat w tym momencie komuś się zachciało bezczelność z każdej strony. Nie jesteśmy w przedszkolu by biegać ze wszystkim do dyrektora bo on ma inne obowiązki, a nawet jak się pójdzie to dla niego jesteśmy i tak zwykłymi robolami i marginesem. Widzi jak jest bo nie uwierzę, że nie widzi skoro połowa zmiany patrzeć na majstra nie potrafi, a on ściemnia jak chce winę zwala na każdego na kontrol kierownika dyrektora, a on taki wspaniały. Po czym idzie do niego ktoś z kontroli to zapomina, że 5 min wcześniej (usunięte przez administratora) mu obrabiał i udaje przyjaciela.

Kat/nut/tra/kre
@Zen 24.06.2018 14:58

Dyrektora obowiązkiem jest dbanie o ocenę firmy która tutaj wypada marnie. Zawsze można opisać cały problem w liście opisać do dyrektora i wrzucić do skrzynki kadr czy jakiejkolwiek. Ew. Jak masz odwagę to zebrać parę osób i osobiście z nim porozmawiac. Może nic to nie da a może coś zmieni, trzeba spróbować. Natomiast uważam że osoby które robią normę a nawet często za kogoś powinny nauczyć się odzywać. Grzecznie ale stanowczo aby dać do zrozumienia że każdy tutaj przyszedł do pracy. Jest mega dużo problemów komunikacyjnych między wszystkimi które bardzo psują atmosferę w pracy a za to była kiedyś ceniona. Wiadomo że każdy chce mieć wyniki jednak wielu po wyjściu z pracy potrafi normalnie spojrzeć w lustro i dalej żyć, co ni każdy może powiedziec. Napewno trzeba interweniować w sytuacjach w/w. Osoby z boku powinny się wtrącić że liderka czy majster źle robi a jako osoba posiadająca jakiekolwiek inne prawa jest bardziej nacenzurowanym. Z wyższego stołka mocniej się spada ;)

Deru

Na produkcję raczej nie. Lecą zwolnienia.

Patryk

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Ola

Czekam i czekam az Gośka znajdzie czas dla mnie bo nadal paru rzeczy nie wiem a ksieżniczki na magazynie wziely by sie wkoñcu za robote czesci nie doworzą jeden jedyny mormalny i pracowity to kamil zawsze wszystko zalatwi i bez głupich tekstów przywiezie powinniscie brac przyklad z niego

Kati
@Ola 20.06.2018 14:52

No cóż nie ma czasu, bo biega kablować na poprzednią zmianę, to wychodzi jej najlepiej ????

Zuza
@Kati 20.06.2018 23:27

Na poprzednią i na swoją tak się robi karierę w Bosie nie ważne, że nic nie potrafisz ważne, że kablujesz

Megi

Widzę, że tu jest więcej osób z jednej zmiany. Faktycznie wasi szkoleniowcy mało ogarniają wiecznie roztrzepane i nie odpowie na nic bez zgody majstra. Jak majstrem był Sławek wasza zmiana była bardziej przyjazna teraz jeden na drugiego kabluje, obgaduje itp by mieć z czym lecieć do majstra. Sławek sobie na takie rzeczy nie pozwalał. Jeśli chodzi o wózkowych to prawda Kamil jest najlepszym wózkowym w tej firmie szkoda tylko, że nic z tego nie ma! Na niego zawsze można liczyć i jak jeździ na ciufie to nie ma problemu z brakiem części zawsze kulturalny nawet jak nie ma humoru to nie odzywa się do nas jak do bydła tylko odpowie grzecznie. Ogólnie jeśli się tyczy wszystkich zmian dziewczyny strasznie na siebie naskakują obgadują wtykają nos w nie swoje sprawy. Przychodzą do pracy by poplotkować, oczernić innych chciały by wszystko o każdym wiedzieć, a jak nie wiedzą to sieją takie plotki, że masakra. Zamiast interesować się życiem innych patrzcie co puszczacie i jak robicie a tyle zwrotów nie będzie. Nażekacie na normy, ale przy telefonach macie czas stać, stać godzinę przy maszynie i obgadywać wszystkich też macie czas czyli widocznie normy są zaniżone bo gdyby było odwrotnie to nie miały byście czasu ingerować w życie innych. Zawistne małpy które tylko czekają komu podwinie się noga by mieć o czym plotkować.

Natka

Zastanawia mnie to kiedy góra wkońcu otworzy oczy i zobaczy co się dzieje. Za wszystko odbierają premię zakazy nakazy itd... A może wkońcu weźcie się za tych biurowch bo to jest chore żeby pracownik biegał miesiąc za technologiem i prosił o pomoc. Skoro biurowi mają na tą robotę wykipane to dlaczego pracownicy mają się starać zarabiamy trzy razy mniej, a jeszcze robotę za technologów mamy robić. Biegać za nimi i prosić o wszystko po 10 razy. Szkoleniowcy tacy wyuczeni, że robiąc nam szkolenie pytają się nas o nazwy części i musimy im pokazywać jak co się montuje bo nie wiedzą. Mamy dawać pomysły jak ulepszyć pracę itp, a co drugi pomysł odrzucony bo jest nam to nie potrzebne. Jeszcze trochę i będzie papier toaletowy na zapisy po rolce na miesiąc dla każdego bo szukają oszczędności. To niech wkońcu pozwalniają tych co normy nie robią i na l4 non stop chodzą bo i tak nic z nich nie ma, a pensję trzeba zapłacić. Lepiej dać premię tym co naprawdę robią normę, a nie pseudo liderką za które trzeba zasuwać bo wiecznie siedzą przed komputerem i 8h stukają w klawisze jak raport sobie napisać na koniec zmiany. Po co są te andony skoro liderka za 100 zł jest w stanie się pokroić i każe nadrabiać wszystko tak jakby to była nasza wina, że maszyna padła. Może maszyny już też nie wyrabiają przy normach które ustala blondi, a ludzie mają wyrabiać żenada

Ola
@Natka 13.06.2018 18:35

Z szkoleniowcami zgodze sie lepiej zapytac jaskiniowca niż goske przynajmiej lepiej go zrozumiesz niz ją bo ona i tak pdpowie ze nadal nic sie nie wie albo nie ma czasu jak zawsze a co do liderek to szkoda słów zenułaaaaa w tylek wchodza bo majster ahhhhhh masakra mam nadzieje ze ktos z góry dostrzeże problem byle szybko

Natka
@Ola 17.06.2018 20:03

Majster niestety jest jaki jest chociaż trochę się pochamował i przestał ubliżać ludzią co nie zmienia faktu, że zwykli pracownicy na hali bardziej ogarniają produkcję jak on. Nie interesuje go nic olewa wszystko, a pod koniec zmiany wychodzi dumny jak paw i głupio się pyta ile normy zeszło. Liderki wchodzą mu w tyłek jak tylko mogą fałszywe gnidy niektóre to już wogóle zapomniały co to jest praca. Gośka nigdy nic nie wiedziała i tak zostało do dzisiaj zresztą ma godnego zastępce na Audi. Ale co tam to dyrektora obcjodzi skoro widzi, że normy schodzą nieważne, że ludzie już siadają fizycznie i psychicznie. Majster narcyz który docenia tylko te które mu w tyłek wchodzą i komplementy pociskają. Dyrektor jest ok do niego nikt nic nie ma i miejmy nadzieję, że wkońcu dostrzeże, że majsterek kogucik winę o wszystko zwala na dyrektora i kierownika o wszystko, a wychodzi że to kolejna ściema żeby wszyscy dyrektora mieli za .... a majsterka za tego najcudowniejszego najwspanialszego.

Gutek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?

Nowy

Pracuje jeszcze tam p. Jankiewicz Magdalena? Taka blondynka z odcieniem rozowego? Czy udaje znowu chora i siedzi na l4? W poprzedniej firmie narobila takiego balaganu ze szok. Dziewczyna majaca cos z glowa wszystkim mowi co innego, wszedzie wtyka nos. No a chorowita strasznie... Co chwile siedzi na l4, a widuje ja co chwile w roznych miejscach, od knajpek pijaca piwko i tanczaca po parki spacerujaca z roznymi facetami lub psem. Dziewczyna ma cos z glowa, udowodnila to w top plastic. Sprawdzcie jej l4 czy napewno jest taka chora. Gwarantuje ze zatrudniacie pracownika ktory oszukuje i liczy na drapane.

Gojo
@Nowy 24.05.2018 00:11

To dobrze trafiła akurat w tej firmie jest takich osób bardzo dużo co ciągną l4 za l4 i nie ponoszą żadnych konsekwencji . A nawet traktowane są lepiej jak te co na l4 wogóle nie chodzą. Umowę na stałe dostają bez problemu stawiane są na jednej szali z dziewczynami które na l4 wogóle nie chodzą, chodzą do roboty z gorączką itp. Więc ta pani wkońcu znalazła swój zakład gdzie dłużej zadomowi bo akurat tu ludzi z l4 się docenia

Bożena

@Monika, a jakieś dodatkowe benefity daje firma?Czy są przyznawane premie? Zachęcam Was do pozostawienia na tym forum aktualnych informacji dotyczących tej firmy. Wszystkie Wasze uwagi będą służyć jako pomoc dla osób, które planują zatrudnienie w Bos Automotive Products.

Bożena

@Monika, a napisz proszę jaka panuje atmosfera wśród pracowników Bos Automotive Products? Jakie są godziny pracy? Czy firma daje umowę o pracę od pierwszego dnia? Ile czasu trwa okres próbny?

Monika
@Bożena 10.05.2018 09:47

Jak to na każdej hali produkcyjnej dziewczyny ze sobą gadają podśmiechują, a za plecami obgadują są też takie które wchodzą każdemu w tyłek i garstka takich co powiedzą człowiekowi w twarz co myślą o nich bo przychodzą do pracy robić swoje, a nie fałszywie się przyjaźnić. Osobiście znam jedną taką dziewczynę co do kogo ma to mu powie prosto w twarz i nie patrzy kto ją lubi, a kto nie gdyby było więcej takich szczerych osób nie było by tyle plot na hali. Co do godzin pracy są 3 zmiany 6-14 14-22 22-6 z tego co wiem umowę nowe osoby dostają różnie zależy przez jakiego pośrednika próbna jest jakoś 3 dni później następna tak jak pośrednik oferuje. Pod Bosa dostaje się umowę różnie czasem po 3 miesiącach czasem dłużej to zależy od majstra.

Monika

Jako tako firma do najgorszych nie należy gorzej z ludźmi, ale chyba tak jest wszędzie. Jedyne co można negować to to, że kadra nie docenia starszych pracowników i zarobkowo stoją w miejscu. Są dziewczyny które robią ponad normę i są takie które normy po dwóch latać wyrobić nie umią, a może inaczej nie przykładają się do tego by ją zrobić, a liderki i majstrowie z tym nic nie robią. Szkoda tylko, że te co wyrabiają ponad normę zaczynają się zwalniać bo już nie dużo takich zostało. Jeśli chodzi o jakość też woła o pomstę do nieba puszczają buble za bublem więc dziewczyny już nawet kontroli jakości nie wołają bo i tak wiedzą, że będą musiały puszczać buble, lub kontrola rozmawia z nimi jak z głupimi więc garstka tych dziewczyn którym zależy na jakości, a nie ilości też się wykrusza. Szkoda bo parę lat wstecz była to super firma niestety już prawie nic z tych czasów nie zostało. I bardzo nie pozdrawiam liderki z audi która nic nie robi poza chodzeniem za bieganiem za majstrem i jeszcze potrafi mieć pretensje, że dziewczyny nie robią za nią normy, a odzywki ma takie, że mobing to idealne określenie. Pozdrawiam te dziewczyny które naprawdę robią swoje oby kierownictwo wkońcu wam to wynagrodziło, a za tych ściemniaczy wkońcu się wzieło.

Adi

Veni, Vidi, Vici. Ogólnie nie było najgorzej ???? Pozdrawiam starych pracowników.

Bożena

@Ela, udało się aplikować? Odbyła się rozmowa rekrutacyjna? @anonymous, na jaka umowę może liczyć nowy pracownik? Opinie dotyczące warunków zatrudnienia w Bos Tychy, to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w firmie. Kto jeszcze wypowie się o firmie? Są aktualnie przyjęcia?

Ela

Czy polecacie prace w tej firmie dla kobiety?

Mańka
@Ela 29.03.2018 17:30

Oczywiście, że dla nowej osoby bardzo polecana firma zarobki duże, umowa pod firmę po paru miesiącach, normy nie trzeba robić bo zrobią ją te dziewczyny które pracują długo. Tylko zastrzegam, że nie opłaca się pracować jako nowa osoba bo za 5 lat zarobi pani tyle co osoba nowo przyjęta, a za kablowanie jeszcze jakaś premia wskoczy

Ela

znalazlam oferte na ulicy turyńskiej w Bos ktos z was tam pracuje??

Bożena

Możecie powiedzieć coś więcej na temat urlopu oraz zmian? Czy w tej firmie również są zmiany nocne albo czterobrygadówka? Jak wygląda kwestia przerw w pracy - czy nie ma problemu aby wyjść na papierosa albo coś zjeść? Nie udało mi się znaleźć żadnych aktualnie prowadzonych rekrutacji - czy można aplikować do firmy? Są prowadzone nabory?

Joo
@Bożena 26.03.2018 12:09

Bardzo dobra firma ,sama poczytaj jak się w niej pracuje ,za zbijanie bąków co niektórzy maja bardzo wysokie pensje

anonymous
@Bożena 26.03.2018 12:09

Praca w systemie trzy zmianowym. Przyjmują przez randstad,invenio. Przerwa trwa 25 min wtedy można sobie zapalić, zjeść itp. Urlopy jak ktoś wie, że będzie jechał na wczasy w danym miesiącu to najlepiej sobie zaklepać urlop na początku roku. Lub się idzie jak dany model stoi.

Jo

Majster obmacuje Liderke jego ulubieniec.

majstrowa
@Jo 09.01.2018 21:26

Który majster obmacuje?

Edzio
@Jo 09.01.2018 21:26

A niech maca ile chce skoro mu się daje szkoda tylko ich rodzin. A co do majstra każdy tylko potrafi gderać na ringu jaki on jest pozwala sobie na chamskie odzywki z jego strony, i żarciki które bawią tylko jego. Od czego macie kierownika i dyrektora? Laski potrafią tylko gderać na ringu co by to nie zrobiły, a widzą majstra i wchodzą mu w tyłek po co? Z całej tej zmiany znam tylko dwie dziewczyny które potrafią się odezwać jak coś jest nie tak, a nie tylko gderają na ringu. Dziewczyny robią ponad normę widać, że przychodzą robić swoje i sobie nie pozwolą by jakiś pożal się boże majster który poza prężenieniem klaty nic nie potrafi odnosił się do nich jak do bydła. Wystarczy mieć trochę odwagi i iść do odpowiednich osób jaka jest sytuacja, a nie za plecami płakać i udawać przed kierownikiem, że jest ok.

Piotr

Niektórym osobom najlepiej norma wychodzi w narzekaniu!!! Może doceńcie pracę w dobrej firmie?

Daj
@Piotr 09.02.2018 16:42

Faktycznie dobra firma gdzie zamiast doceniać garstkę dobrych pracowników i chociaż dać im zarobić z szacunku do nich, że jeszcze nie uciekli to doceniają nowych którzy nic nie robią ważne, że przyszli i mają większą ilość osób i zaludnioną firmę.

mariusz

a jak z urlopami jest jakis postoj

nieznany

Aktualnie w obozie skrócona przerwa o 5 minut na sprzątnięcie ze względu na to ze na hali panuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jakaś część spadnie na podłogę trzeba od razu podnieść bo majstrowa będzie chodzić po hali i premie zabierać jak będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wokół stanowiska i nie mogą sie wysypywać śmieci z kosza na ringu. Co do zalewania sie (herbata,kawa) ma iść tylko jedna osoba wyznaczona z ringu a nie parami żeby chodzić. Zmuszanie do nadgodzin, nie chcesz iść ? To i tak cię wpisze na nadgodziny jak nie ma ludzi i nie ma wycofywania się .... Chore to wszystko.

Nowaa
@nieznany 10.03.2017 10:34

Hej chciałam zapytać jak z pracą, dzwonili do mnie pośrednicy . Jak wyglądają szkolenia nowych pracowników , zarobki itp?

Xxxx
@Nowaa 14.03.2017 18:31

NIE POLECAM! Od pierwszych dni wymagają normę i będą Cię poganiać. Nie mówiąc o obgadywaniu. Wielka porażka.

Szczypek
@Xxxx 31.01.2018 21:05

To chyba zależy na jakim modelu bo nie przypominam sobie gdzie wymagano od nowej osoby zrobienia normy w pierwszy dzień. Nowa osoba ma czas na poznanie modelu jaki robi i na naukę zrobienia normy z czasem sama podłapuje tępo by zrobić normę. I ogólnie na nową osobę nie robi się normy przez minimum miesiąc. Ale piszę o osobach które przychodzą i wykazują jakie kolwiek chęci do pracy, bo jak narazie jest coraz więcej nowych osób które myślą, że przyjdą nic nie zrobią i wyjdą nie mają nawet chęci by czego kolwiek się nauczyć. Powinno być tak jak było kiedyś majster sam obserwował osoby i decydował czy się nadaje czy nie, teraz jest tak, że po trzech lub więcej miesiącach nowa osoba nie wyrabia normy ba nawet nie ma chęci by ją spróbować zrobić, a my musimy za nią zasuwać bo norma musi zejść. Ba nowe osoby teraz mają wypas bo mogą sobie pół roku robić na jednym ringu bo nigdzie indziej nie wyrabiają się. Wcześniej było tak, że gdzie majster kogo dał musiał robić i tyle na każdym modelu, ale jak ktoś przychodzi robić, a nie leżeć to robi tam gdzie go dadzą, a nie leży i pachnie pół roku na jednym i tym samym ringu, a inne dziewczyny muszą zasuwać na ciężkich modelach. Więc nie dziwcie się, że są wkurzone bo do wypłaty nie mają nawet złotówki więcej, a zapierniczają za innych.

Kamil?

A jakie zarobki na hali?

Noga
@Kamil? 22.01.2018 13:52

Jak to na produkcji ci którzy przychodzą i robią jak woły zarabiają najmniej, a ci którzy przychodzą podkładają tzw świnie kablują, obsmarowują tyłki zarabiają więcej

Ola

Jakie zmiany sa??

Plum

Rudy majster prowadzi mobing.

Szczypek
@Plum 09.01.2018 21:25

Jeśli ktoś przychodzi robić swoje, a nie ściemniać to majster jest też dla niego ok. A skoro dla kogoś mobingiem jest to, że wkońcu się wziął za tych nie robów co potrafili 8h z telefonem w ręku stać lub szli na inny model na jeden dzień, a na drugi już brali l-4 bo nie będą gdzie indziej robić to nie z majstrem jest problem tylko z ludzmi.

Kabanosik
@Szczypek 16.01.2018 20:12

Serio Szczypek mu (usunięte przez administratora) bronisz???? Przez niego ludzie będą się zwalniać z pracy.Otwórz oczy

Szczypek

No właśnie, że nie wchodzę i nie mam zamiaru, co myślę to powiem i pół firmy o tym wie. Nikomu nie trzeba lizać (usunięte przez administratora) wystarczy normalnie porozmawiać i poprosić, a nie każdego osądzać o lizanie (usunięte przez administratora) bo ktoś ma urlop, a ktoś nie. Jeśli się jest fer z kimś to ktoś dla niego też jest fer. Akurat jestem ostatnią osobą która może majstrowi wchodzić w tyłek bo to mi wziął premię, i dużo osób potwierdzi, że im się podoba to, że majster wziął się za bumelantów bo my nie mamy nic poza garbem z tego, że za nich robimy Amen

Szczypek

Oczywiście hahaha gdyby każdy pilnował swojej roboty, a nie zajmował się opier...tyłka innym to byście żadnego problemu z normą nie miały. Wazelina mi nie potrzebna wystarczy, że przychodzę robię swoje i wychodzę. Na firmie widać kto wazeliny używa a kto nie ale cóż zawistne mordeczki same sobie dodadzą co chcą więc zero stresu Hahahaha

Kabanosik
@Szczypek 18.01.2018 16:00

Jestem fer play co do niego,nigdy nic mu nie zrobiłam,nie sprzeciwilam się ,robię normę ,chodzę do pracy i co? Ci tego mam?To,że muszę się prosić o swój własny urlop,słuchać jego niesmacznych docinek.

Szczypek
@Kabanosik 19.01.2018 07:44

No co do Ciebie kabanosiku się zgodzę, i nie mam pojęcia oco chodzi. Ale ile jest osób które non stop biorą l4, idąc na inny model specjalnie nie robią normy lub jak w przedszkolu idą na inny model i na drugi dzień biorą żądacza bo wielce obrażone lub tupią nogą, że nie będą tam pracować. Jak są takie cwane to niech się przedstawią, a nie piszą anonimowo. Akurat w Bosie nic się nie ukryje i mam rycie z tych osóbek nigdzie nie wychodzą poza swój ring i jeszcze płaczą jak im zle. Za niedługo będą gadać, że te co robią nadgodziny wchodzą majstrowi w tyłek.

1234

Witam jakie zarobki są na magazynie na wózek widłowy pod Bosen na początek podstawa i czy jakieś premie są?

Anonim
@1234 20.09.2017 18:44

Wózkowi mają bardzo dobre zarobki nie znam zakładu gdzie wózkowi na start dostają tyle i stawka im rośnie. Wózkowy nowo przyjęty zarabia ponad połowę tego co osoba pracująca na ringu. Niektórzy zachowują się jak na wczasach i widocznie też nie mają żadnych konsekwencji. Pozdrowię przy okazji najlepszych wózkowych z tej firmy na których zawsze można liczyć. Kamil.D Piotrek i Jarek ????????????

Pro...
@Anonim 01.10.2017 10:42

Słabo jesteś z orientowany w Pro-Cars na Wilkowyje mają ponad 3 wiem bo robie z 4 sobotami i kwartalna mam 4800zl ale u was slyszalem ze tez w miare...

heniu

Jaki jest zarobek

Zostaw opinię o Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o. - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.