Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.

Tychy

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 50 ocen.

Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.
4 50

Opinie o Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.

Patryk

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

   
Kat/nut/tra/kre

To i my się tu trochę rozpiszemy bo widać że ludzie z pracy to czytają. Duzo rozmawiałyśmy z ludźmi i coś wam możemy przekazać. Choć pewnie nic to nie zmieni. Produkcja; Dziewczyny jeżeli będziemy współpracować to łatwiej będzie nam się żyło w pracy. Jednak to wymaga obustronnych ustępstw na rzecz innych. Napewno najazdy jedną na drugą bez podstaw nic tu nie da a jak wiemy rozmowy z liderkami też są bez skutku. Dlatego trzeba razem zmieniać atmosferę w pracy eliminując negatywne zachowania innych, nikt nie jest tu dlatego że chce tylko dlatego że musi więc popatrzcie na to że nie tylko wy macie gorszy dzień. Liderka jest tak samo pracownikiem jak my tylko ma dodatkowe obowiązki ale to nie znaczy że mamy pracować za nie bądź wiecznie być na najgorszym stanowisku bo ona tak powiedziała. Co do liderek to docencie osoby które wam robią pracę bo macie dzięki nim spokój. Jeżeli rozmowa kilku osób z liderkami nic nie da to jest majster. Jak nic nie zrobi jest dyrektor. A jeżeli to nic nie da to 10 wypowiedzeń na stole da im coś do namysłu i zwrócą na nas uwagę. Atmosfera dużo zmienia w pracy i warto o nią dbać! O wszystko są problemy a my nie mamy na nic wpływu, jeżeli nie mamy części to nie nasza wina a tym bardziej nie powinnyśmy wysłuchiwać krzyków lidera z magazynu że andona daliśmy. Krzyczeć możecie sobie w domu a nie w pracy. Wszyscy szukają o co by się tu przyczepić ale sami nie wnoszą nic. Klejarze; Jesteście ostatnia zgrana ekipa w tej firmie i jakoś się trzymacie jednak uwagi w wasze strony powinny być wysłuchane a nie kontratakowane .... Nie macie złej pracy więc nie utrudnianie jej innym a żarty są często przesadzone. Ale to i tak nic w porównaniu do reszty. Magazyn; Wiecznie narzekacie że macie dużo pracy a uwierzcie nam że za waszą wypłatę my byśmy nie narzekały... Ale to nie nasza wina że macie dużo tej pracy choć my tak tego nie widzimy, są ludzie jak wspominany tutaj Kamil.D czy inni którzy sobie świetnie radzą i z praca i przede wszystkim z szacunkiem do innych. Jest was chłopaki paru ale większość wam robi zła robotę ! 2 z 3 liderów powinno dawno wylecieć za to jak się odzywają do ludzi i komentują każde zachowanie. My nie mamy waszej stawki więc nam tak nie zależy a po 2 jakbyscie umieli normalnie rozmawiać zawsze się można dogadać. Słyszałyśmy że już magazynierzy sami zaczęli z tym walczyć bo ich to też dotyka a ponad to nie mają zamiaru patrzeć na takie zachowanie wobec innych jednak się spotkali ze ścianą i zrobili z nich debili a teraz się mszczą na każdym kto odważył się powiedziec co robią pupile kierownikow i kierownicy. Chłopaki odpuścili tylko dlatego że sprawa dotyka głównego kierownika który chciał ich uciszyć lecz niedokonca mu się udało. Choć dyrektor jest pewny że ma rację. Więc uwierzcie nam że jeżeli wam coś w magazynie nie pasuje to teraz warto to zgłaszać bo chłopaki sami już ten mur ukruszyli! I może wkoncu zostaną tam ludzie ktorzy pracują i szanują innych a nie się obijają i szukają wszędzie problemów. Niespełnione ambicje zabierzcie do domu a nie wylewacie ich na nas i siebie nawzajem. Kontrola jakość Sami mówicie że nie macie złej pracy więc docencie też trochę innych i odbierajcie telefony!!! Invenio to nie wasze biurko do pracy, macie je w akwarium i dobrze by było was czasem moc szybciej znaleźć. Choć wiemy że na prace nie macie co narzekać to na współpracę i komunikację z innymi już tak. Jednak to tak jak w przypadku magazynu nie nasza wina. Mechanicy; Tutaj najgorsze już chyba za nami i możemy się w miarę dogadywać choć również wam się wydaje że robimy wam na złość... Róbcie co do was należy to nikt nie będzie narzekał. Co do biura nie jest to kompletnie moja sprawa choć miło by było spotkać tam więcej konkretnych osób z którymi da się wyrazie czego dogadać a nie traktowanie nas jak maszyn z wyliczoną każda sekunda pracy... jesteśmy podstawą tej pracy która z każdej strony i za wszystko zniechęcają do pracy dając nam wzorce godne podziwu. Jeżeli majster,kierownik czy dyrektor pochwala osoby kompletnie nienadające się do pracy ale do pogawędki już tak to jaka ta jest zachętą dla innych ? A tak wgl fakt że zamienimy 2 zdania między sobą nie znaczy że nic nie robimy tylko większość z nas się zna dłuższy czas i mamy wspólne tematy dzięki czemu możemy lepiej współpracować ! Popatrzcie jak to wygląda z każdej strony a nie tylko swojej bo tak będzie się tu dalej tylko pogorszac. Firma kompletnie nie ma pomysłu na organizację piknik o którym wszyscy będą mówić przez najbliższy tydzień to trochę mało ! Mogło by go nie być a za wprowadźcie nakaz współpracy między ludzkiej i szacunek wobec innych oraz uswiadomcie kto co może i jak ma prawo si zwracać do wszystkich naokoło. Ludzie nie chcą wyjść przed szereg bo pojedyncze incydenty są obracane przeciw nam a nie o to tu chodzi. Każdy chce wyników i miłej pracy a to się da połączyć tylko trzeba coś z tym zrobić a nie patrzeć na słupki i się cieszyć że wszystko jest ok. Napisałby byśmy wam jeszcze parę rzeczy ale limit

   
Zen
@Kat/nut/tra/kre 22.06.2018 23:51

Pięknie napisane wielkie brawa tylko jest jeden problem którego nie przeskoczymy szczególnie na naszej zmianie sam majster chodzi do ludzi i wyśmiewa się z innych. To jaki ludzie mają mieć do siebie szacunek skoro majster go nie ma. Idąc do niego i mówiąc mu, że liderka czy zastępca zamiast robić siedzi przy telefonie kiwa głową po czym idzie do tej osoby i sobie z nią żartuje, że ta i ta powiedziała, że siedzi na telefonie. Liderką wchodzi w tyłek jak tylko może żeby kto kolwiek go popierał. Idąc na skargę do kierownika czy dyrektora też się z tego nic nie ma dyrektor widzi tylko, że normy schodzą ale nie widzi kto co potrafi kto gdzie robi. Są dziewczyny które robią bardzo szybko i robią wszędzie nie mają z tego nic dosłownie nic są też takie które dwa lata robią na jednym modelu i mają taką podwyżkę jak te które zasuwają jaka to jest motywacja raczej żadna. Niby jest ocena pracownika jaka ocena, że ta co nigdzie się nie wyrabia ma podwyżkę taką co te które zapierniczają. Tak samo są dziewczyny które wogóle mie chodzą na l4, a są takie które z głupim katarem na l4 lądują oczywiście przychodzi taka po l4 i dostaje bidulka najlepszą robotę, a nie te co zapierniczają non stop. Dyrektor 10 wypowiedzeń na biurku wyśmieje bo zatrudnią nowych tylko to, że jest coraz więcej zwrotów bo te nowe mają wszystko w czterech literach yo się nie liczy. Upał na hali dziewczyny zostają wywożone ciągle wypadki ale co tam. Jakbyśmy miały mało obowiązków to jeszcze trzeba firmę sprzątającą prosić żeby nam śmieci wyrzuciła bo panowie i panie przesiadują na drugich zmianach i nockach wiecznie na fajce i stołówce narzekając jak im ciężko. Nie raz się zdażyło, że człowiek leci do ubikacji sprzątaczka myje podłogę i ma pretensje, że akurat w tym momencie komuś się zachciało bezczelność z każdej strony. Nie jesteśmy w przedszkolu by biegać ze wszystkim do dyrektora bo on ma inne obowiązki, a nawet jak się pójdzie to dla niego jesteśmy i tak zwykłymi robolami i marginesem. Widzi jak jest bo nie uwierzę, że nie widzi skoro połowa zmiany patrzeć na majstra nie potrafi, a on ściemnia jak chce winę zwala na każdego na kontrol kierownika dyrektora, a on taki wspaniały. Po czym idzie do niego ktoś z kontroli to zapomina, że 5 min wcześniej (usunięte przez administratora) mu obrabiał i udaje przyjaciela.

   
Ola

Czekam i czekam az Gośka znajdzie czas dla mnie bo nadal paru rzeczy nie wiem a ksieżniczki na magazynie wziely by sie wkoñcu za robote czesci nie doworzą jeden jedyny mormalny i pracowity to kamil zawsze wszystko zalatwi i bez głupich tekstów przywiezie powinniscie brac przyklad z niego

   
Zuza
@Kati 20.06.2018 23:27

Na poprzednią i na swoją tak się robi karierę w Bosie nie ważne, że nic nie potrafisz ważne, że kablujesz

   
Megi

Widzę, że tu jest więcej osób z jednej zmiany. Faktycznie wasi szkoleniowcy mało ogarniają wiecznie roztrzepane i nie odpowie na nic bez zgody majstra. Jak majstrem był Sławek wasza zmiana była bardziej przyjazna teraz jeden na drugiego kabluje, obgaduje itp by mieć z czym lecieć do majstra. Sławek sobie na takie rzeczy nie pozwalał. Jeśli chodzi o wózkowych to prawda Kamil jest najlepszym wózkowym w tej firmie szkoda tylko, że nic z tego nie ma! Na niego zawsze można liczyć i jak jeździ na ciufie to nie ma problemu z brakiem części zawsze kulturalny nawet jak nie ma humoru to nie odzywa się do nas jak do bydła tylko odpowie grzecznie. Ogólnie jeśli się tyczy wszystkich zmian dziewczyny strasznie na siebie naskakują obgadują wtykają nos w nie swoje sprawy. Przychodzą do pracy by poplotkować, oczernić innych chciały by wszystko o każdym wiedzieć, a jak nie wiedzą to sieją takie plotki, że masakra. Zamiast interesować się życiem innych patrzcie co puszczacie i jak robicie a tyle zwrotów nie będzie. Nażekacie na normy, ale przy telefonach macie czas stać, stać godzinę przy maszynie i obgadywać wszystkich też macie czas czyli widocznie normy są zaniżone bo gdyby było odwrotnie to nie miały byście czasu ingerować w życie innych. Zawistne małpy które tylko czekają komu podwinie się noga by mieć o czym plotkować.

   
Natka

Zastanawia mnie to kiedy góra wkońcu otworzy oczy i zobaczy co się dzieje. Za wszystko odbierają premię zakazy nakazy itd... A może wkońcu weźcie się za tych biurowch bo to jest chore żeby pracownik biegał miesiąc za technologiem i prosił o pomoc. Skoro biurowi mają na tą robotę wykipane to dlaczego pracownicy mają się starać zarabiamy trzy razy mniej, a jeszcze robotę za technologów mamy robić. Biegać za nimi i prosić o wszystko po 10 razy. Szkoleniowcy tacy wyuczeni, że robiąc nam szkolenie pytają się nas o nazwy części i musimy im pokazywać jak co się montuje bo nie wiedzą. Mamy dawać pomysły jak ulepszyć pracę itp, a co drugi pomysł odrzucony bo jest nam to nie potrzebne. Jeszcze trochę i będzie papier toaletowy na zapisy po rolce na miesiąc dla każdego bo szukają oszczędności. To niech wkońcu pozwalniają tych co normy nie robią i na l4 non stop chodzą bo i tak nic z nich nie ma, a pensję trzeba zapłacić. Lepiej dać premię tym co naprawdę robią normę, a nie pseudo liderką za które trzeba zasuwać bo wiecznie siedzą przed komputerem i 8h stukają w klawisze jak raport sobie napisać na koniec zmiany. Po co są te andony skoro liderka za 100 zł jest w stanie się pokroić i każe nadrabiać wszystko tak jakby to była nasza wina, że maszyna padła. Może maszyny już też nie wyrabiają przy normach które ustala blondi, a ludzie mają wyrabiać żenada

   
Natka
@Ola 17.06.2018 20:03

Majster niestety jest jaki jest chociaż trochę się pochamował i przestał ubliżać ludzią co nie zmienia faktu, że zwykli pracownicy na hali bardziej ogarniają produkcję jak on. Nie interesuje go nic olewa wszystko, a pod koniec zmiany wychodzi dumny jak paw i głupio się pyta ile normy zeszło. Liderki wchodzą mu w tyłek jak tylko mogą fałszywe gnidy niektóre to już wogóle zapomniały co to jest praca. Gośka nigdy nic nie wiedziała i tak zostało do dzisiaj zresztą ma godnego zastępce na Audi. Ale co tam to dyrektora obcjodzi skoro widzi, że normy schodzą nieważne, że ludzie już siadają fizycznie i psychicznie. Majster narcyz który docenia tylko te które mu w tyłek wchodzą i komplementy pociskają. Dyrektor jest ok do niego nikt nic nie ma i miejmy nadzieję, że wkońcu dostrzeże, że majsterek kogucik winę o wszystko zwala na dyrektora i kierownika o wszystko, a wychodzi że to kolejna ściema żeby wszyscy dyrektora mieli za .... a majsterka za tego najcudowniejszego najwspanialszego.

   
Gutek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?

   
Bożena

Przypominam wszystkim użytkownikom o obowiązującym na forum regulaminie - https://www.gowork.pl/regulamin - mimo że wypowiadacie się anonimowo to wciąż obowiązują Was zasady kultury oraz polskie prawo. Publikujecie komentarze na forum publicznym, na którym nie można używać obraźliwych określeń wobec nikogo.

   
Nowy

Pracuje jeszcze tam p. Jankiewicz Magdalena? Taka blondynka z odcieniem rozowego? Czy udaje znowu chora i siedzi na l4? W poprzedniej firmie narobila takiego balaganu ze szok. Dziewczyna majaca cos z glowa wszystkim mowi co innego, wszedzie wtyka nos. No a chorowita strasznie... Co chwile siedzi na l4, a widuje ja co chwile w roznych miejscach, od knajpek pijaca piwko i tanczaca po parki spacerujaca z roznymi facetami lub psem. Dziewczyna ma cos z glowa, udowodnila to w top plastic. Sprawdzcie jej l4 czy napewno jest taka chora. Gwarantuje ze zatrudniacie pracownika ktory oszukuje i liczy na drapane.

   
Gojo
@Nowy 24.05.2018 00:11

To dobrze trafiła akurat w tej firmie jest takich osób bardzo dużo co ciągną l4 za l4 i nie ponoszą żadnych konsekwencji . A nawet traktowane są lepiej jak te co na l4 wogóle nie chodzą. Umowę na stałe dostają bez problemu stawiane są na jednej szali z dziewczynami które na l4 wogóle nie chodzą, chodzą do roboty z gorączką itp. Więc ta pani wkońcu znalazła swój zakład gdzie dłużej zadomowi bo akurat tu ludzi z l4 się docenia

   
Bożena

@Monika, a jakieś dodatkowe benefity daje firma?Czy są przyznawane premie? Zachęcam Was do pozostawienia na tym forum aktualnych informacji dotyczących tej firmy. Wszystkie Wasze uwagi będą służyć jako pomoc dla osób, które planują zatrudnienie w Bos Automotive Products.

   
Bożena

@Monika, a napisz proszę jaka panuje atmosfera wśród pracowników Bos Automotive Products? Jakie są godziny pracy? Czy firma daje umowę o pracę od pierwszego dnia? Ile czasu trwa okres próbny?

   
Monika
@Bożena 10.05.2018 09:47

Jak to na każdej hali produkcyjnej dziewczyny ze sobą gadają podśmiechują, a za plecami obgadują są też takie które wchodzą każdemu w tyłek i garstka takich co powiedzą człowiekowi w twarz co myślą o nich bo przychodzą do pracy robić swoje, a nie fałszywie się przyjaźnić. Osobiście znam jedną taką dziewczynę co do kogo ma to mu powie prosto w twarz i nie patrzy kto ją lubi, a kto nie gdyby było więcej takich szczerych osób nie było by tyle plot na hali. Co do godzin pracy są 3 zmiany 6-14 14-22 22-6 z tego co wiem umowę nowe osoby dostają różnie zależy przez jakiego pośrednika próbna jest jakoś 3 dni później następna tak jak pośrednik oferuje. Pod Bosa dostaje się umowę różnie czasem po 3 miesiącach czasem dłużej to zależy od majstra.

   
Monika

Jako tako firma do najgorszych nie należy gorzej z ludźmi, ale chyba tak jest wszędzie. Jedyne co można negować to to, że kadra nie docenia starszych pracowników i zarobkowo stoją w miejscu. Są dziewczyny które robią ponad normę i są takie które normy po dwóch latać wyrobić nie umią, a może inaczej nie przykładają się do tego by ją zrobić, a liderki i majstrowie z tym nic nie robią. Szkoda tylko, że te co wyrabiają ponad normę zaczynają się zwalniać bo już nie dużo takich zostało. Jeśli chodzi o jakość też woła o pomstę do nieba puszczają buble za bublem więc dziewczyny już nawet kontroli jakości nie wołają bo i tak wiedzą, że będą musiały puszczać buble, lub kontrola rozmawia z nimi jak z głupimi więc garstka tych dziewczyn którym zależy na jakości, a nie ilości też się wykrusza. Szkoda bo parę lat wstecz była to super firma niestety już prawie nic z tych czasów nie zostało. I bardzo nie pozdrawiam liderki z audi która nic nie robi poza chodzeniem za bieganiem za majstrem i jeszcze potrafi mieć pretensje, że dziewczyny nie robią za nią normy, a odzywki ma takie, że mobing to idealne określenie. Pozdrawiam te dziewczyny które naprawdę robią swoje oby kierownictwo wkońcu wam to wynagrodziło, a za tych ściemniaczy wkońcu się wzieło.

   
Adi

Veni, Vidi, Vici. Ogólnie nie było najgorzej ???? Pozdrawiam starych pracowników.

   
Bożena

@Ela, udało się aplikować? Odbyła się rozmowa rekrutacyjna? @anonymous, na jaka umowę może liczyć nowy pracownik? Opinie dotyczące warunków zatrudnienia w Bos Tychy, to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w firmie. Kto jeszcze wypowie się o firmie? Są aktualnie przyjęcia?

   
Ela

Czy polecacie prace w tej firmie dla kobiety?

   
Mańka
@Ela 29.03.2018 17:30

Oczywiście, że dla nowej osoby bardzo polecana firma zarobki duże, umowa pod firmę po paru miesiącach, normy nie trzeba robić bo zrobią ją te dziewczyny które pracują długo. Tylko zastrzegam, że nie opłaca się pracować jako nowa osoba bo za 5 lat zarobi pani tyle co osoba nowo przyjęta, a za kablowanie jeszcze jakaś premia wskoczy

   
Ela

znalazlam oferte na ulicy turyńskiej w Bos ktos z was tam pracuje??

   
Bożena

Możecie powiedzieć coś więcej na temat urlopu oraz zmian? Czy w tej firmie również są zmiany nocne albo czterobrygadówka? Jak wygląda kwestia przerw w pracy - czy nie ma problemu aby wyjść na papierosa albo coś zjeść? Nie udało mi się znaleźć żadnych aktualnie prowadzonych rekrutacji - czy można aplikować do firmy? Są prowadzone nabory?

   
anonymous
@Bożena 26.03.2018 12:09

Praca w systemie trzy zmianowym. Przyjmują przez randstad,invenio. Przerwa trwa 25 min wtedy można sobie zapalić, zjeść itp. Urlopy jak ktoś wie, że będzie jechał na wczasy w danym miesiącu to najlepiej sobie zaklepać urlop na początku roku. Lub się idzie jak dany model stoi.

   
Jo

Majster obmacuje Liderke jego ulubieniec.

   
Edzio
@Jo 09.01.2018 21:26

A niech maca ile chce skoro mu się daje szkoda tylko ich rodzin. A co do majstra każdy tylko potrafi gderać na ringu jaki on jest pozwala sobie na chamskie odzywki z jego strony, i żarciki które bawią tylko jego. Od czego macie kierownika i dyrektora? Laski potrafią tylko gderać na ringu co by to nie zrobiły, a widzą majstra i wchodzą mu w tyłek po co? Z całej tej zmiany znam tylko dwie dziewczyny które potrafią się odezwać jak coś jest nie tak, a nie tylko gderają na ringu. Dziewczyny robią ponad normę widać, że przychodzą robić swoje i sobie nie pozwolą by jakiś pożal się boże majster który poza prężenieniem klaty nic nie potrafi odnosił się do nich jak do bydła. Wystarczy mieć trochę odwagi i iść do odpowiednich osób jaka jest sytuacja, a nie za plecami płakać i udawać przed kierownikiem, że jest ok.

   
Piotr

Niektórym osobom najlepiej norma wychodzi w narzekaniu!!! Może doceńcie pracę w dobrej firmie?

   
Daj
@Piotr 09.02.2018 16:42

Faktycznie dobra firma gdzie zamiast doceniać garstkę dobrych pracowników i chociaż dać im zarobić z szacunku do nich, że jeszcze nie uciekli to doceniają nowych którzy nic nie robią ważne, że przyszli i mają większą ilość osób i zaludnioną firmę.

   
mariusz

a jak z urlopami jest jakis postoj

   
nieznany

Aktualnie w obozie skrócona przerwa o 5 minut na sprzątnięcie ze względu na to ze na hali panuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jakaś część spadnie na podłogę trzeba od razu podnieść bo majstrowa będzie chodzić po hali i premie zabierać jak będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wokół stanowiska i nie mogą sie wysypywać śmieci z kosza na ringu. Co do zalewania sie (herbata,kawa) ma iść tylko jedna osoba wyznaczona z ringu a nie parami żeby chodzić. Zmuszanie do nadgodzin, nie chcesz iść ? To i tak cię wpisze na nadgodziny jak nie ma ludzi i nie ma wycofywania się .... Chore to wszystko.

   
Szczypek
@Xxxx 31.01.2018 21:05

To chyba zależy na jakim modelu bo nie przypominam sobie gdzie wymagano od nowej osoby zrobienia normy w pierwszy dzień. Nowa osoba ma czas na poznanie modelu jaki robi i na naukę zrobienia normy z czasem sama podłapuje tępo by zrobić normę. I ogólnie na nową osobę nie robi się normy przez minimum miesiąc. Ale piszę o osobach które przychodzą i wykazują jakie kolwiek chęci do pracy, bo jak narazie jest coraz więcej nowych osób które myślą, że przyjdą nic nie zrobią i wyjdą nie mają nawet chęci by czego kolwiek się nauczyć. Powinno być tak jak było kiedyś majster sam obserwował osoby i decydował czy się nadaje czy nie, teraz jest tak, że po trzech lub więcej miesiącach nowa osoba nie wyrabia normy ba nawet nie ma chęci by ją spróbować zrobić, a my musimy za nią zasuwać bo norma musi zejść. Ba nowe osoby teraz mają wypas bo mogą sobie pół roku robić na jednym ringu bo nigdzie indziej nie wyrabiają się. Wcześniej było tak, że gdzie majster kogo dał musiał robić i tyle na każdym modelu, ale jak ktoś przychodzi robić, a nie leżeć to robi tam gdzie go dadzą, a nie leży i pachnie pół roku na jednym i tym samym ringu, a inne dziewczyny muszą zasuwać na ciężkich modelach. Więc nie dziwcie się, że są wkurzone bo do wypłaty nie mają nawet złotówki więcej, a zapierniczają za innych.

   
Kamil?

A jakie zarobki na hali?

   
Noga
@Kamil? 22.01.2018 13:52

Jak to na produkcji ci którzy przychodzą i robią jak woły zarabiają najmniej, a ci którzy przychodzą podkładają tzw świnie kablują, obsmarowują tyłki zarabiają więcej

   
Ola

Jakie zmiany sa??

   
Plum

Rudy majster prowadzi mobing.

   
Szczypek
@Kabanosik 19.01.2018 07:44

No co do Ciebie kabanosiku się zgodzę, i nie mam pojęcia oco chodzi. Ale ile jest osób które non stop biorą l4, idąc na inny model specjalnie nie robią normy lub jak w przedszkolu idą na inny model i na drugi dzień biorą żądacza bo wielce obrażone lub tupią nogą, że nie będą tam pracować. Jak są takie cwane to niech się przedstawią, a nie piszą anonimowo. Akurat w Bosie nic się nie ukryje i mam rycie z tych osóbek nigdzie nie wychodzą poza swój ring i jeszcze płaczą jak im zle. Za niedługo będą gadać, że te co robią nadgodziny wchodzą majstrowi w tyłek.

   
1234

Witam jakie zarobki są na magazynie na wózek widłowy pod Bosen na początek podstawa i czy jakieś premie są?

   
Pro...
@Anonim 01.10.2017 10:42

Słabo jesteś z orientowany w Pro-Cars na Wilkowyje mają ponad 3 wiem bo robie z 4 sobotami i kwartalna mam 4800zl ale u was slyszalem ze tez w miare...

   
heniu

Jaki jest zarobek

   
Byku

ble ble nigdy za ta pania nie przepadalem pusta jakas boguslawa malawy manipulantka

   
Byku
@Byku 29.11.2017 14:46

Proszę o usunięcie tego postu ta pani jest wporzadku

   
garen

najlepiej narzekać,jakich opinii na temat jakiegokolwiek zakłau nie czytałam to ciągle źle!

   
deal

Witam może ktoś napisać ile wozkowy dostaje na początek :) i czy są i jeśli tak to ile premie wakacyjne bądź świąteczne z góry dziękuję za odpowiedź

   
nowaa

Jak u was płacą za soboty? Po przejściu pod firmę jest jakiś dodatek socjalny jak np sodexo?

   
Anonim....

Zgadzam sie z poprzedniczkom robi sie coraz gorzej normy z kosmosu ...marzeniem jest zeby te biurowe pokazaly jak ta norme sa w stanie zrobic Zmuszaja do pracy w soboty za co ten zaklad byl ceniony ze weekendy byly dla rodziny masakra . .

   

Zostaw opinię o Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o. - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bos Automotive Products Polska Sp. z o.o.