Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k.
3 205 6 1

Opinie o Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k.

On

Pracowałem kilka lat w lombardzie i ogólnie w wielkim skrócie praca może sama w sobie nie jest zła, ale wynagrodzenie wg. Tych godzin w miesiącu to już robi się śmieszne, gdzie jak się przyjmowałem to zaznaczone zawsze było możliwość awansu i wysokie wynagrodzenie, a pracując kilka /kilkanaście lat pensja wcale nie szła w górę stała wiecznie w miejscu. I co z tego, że młoda ekipa, młody szef jak na końcu okazuje się, że i tak sam na siebie musisz liczyć. A dodatkowe zmiany owszem bywały, ale co z tego skoro później i tak trzeba było iść na swoją zmianę i tak dwa dni pracy kończyło się na 7 dni w tyg, a urlop najlepiej go nie brać pod stołem dadzą Ci kasę bo tak prościej bo przecież kogoś na twoje miejsce muszą wsadzić. Ale pracować gdzieś trzeba więc to jest dobra opcja dla młodych ludzi, którzy nie wiedzą co to znaczy jeszcze normalne wydatki, życie bo zarabiając 2/2.5tys po upływie 8 lat pracy jest co najmniej żałosne , a oczywiście jak zapytasz o podwyżkę to tak oczywiście będzie, ale w którym roku to kto to wie :)

P. K.
@On 10.12.2018 22:11

Podwyżka jest co roku na koncie... jak się zwiększa najniższa krajowa, ale wtedy premie idą w dół bo szef nie może tracić na pracownikach. Wychodzi na to samo przez x lat. Jedno wielkie dno.

Jak na lato

Wypłata w granicach 2 tysiący, 3 tys to zobaczysz w innej pracy:) Wolne niedzielę oczywiście są ustawowo, a tutaj trzeba w tygodniu przychodzić odrabiać :) Problem z wolnym to norma w tej sieci. Pracownik za dużo ma do powiedzenia to idzie do zwolnienia:) Przy zwolnieniu zostawią cię bez grosza. Krótko zwięźle i na temat całej sieci. Pozytywne opinie kierownictwa bo nie mogą znaleźć ludzi do pracy.

K_K

NA LOGIKE, skoro jest tyle różnorodnych opinii na temat loombardów, to zależy to przede wszystkim od SZEFA, potem ewentualnie kierownika. Przeważnie w każdym mieście jest inne szefostwo, a co za tym idzie inne warunki. To, że zarabiacie najniższa krajową, to sprawa tylko i wyłącznie pracodawcy a nie sieci! Ja pracuje w w loombardzie ponad dwa lata, zaczynałam od wypłaty 1600zł, teraz moja wypłata jest CO NAJMNIEJ 2 razy większa. Wypłata zależna jest od obrotu. Słabszy miesiąc - słabsza wypłata i odwrotnie. Pracuje na ten moment 13/14 dni w miesiącu po 14h, ponieważ doszły niedziele bez handlu. Problemu z urlopem nigdy nie było! Zastępstwo płacone jest dodatkowo 200zł za dniówkę. Prace zaczynam od kawy i śniadania (no chyba, że rzeczywiście ktoś juz stoi przy okienku) Nie ma żadnego parcia na pracę, że musisz teraz to czy tamto zrobić, robisz swoje, masz na to cały dzień. Masz po prostu zrobić to co do Ciebie dzisiaj należy. I tez nic sie wielkiego nie stanie jak nie zdążysz, bo był duży ruch nadrobisz to na następny dzień! Problemu ze zwolnieniem się do lekarza czy cokolwiek tez nie ma, nie wiem gdzie wy pracowaliście, ale szczerze wam współczuję :) Dodam jeszcze, że jako pracownik mam mega zniżkę na sprzęt, co jest dodatkowym atutem. Atmosfera w pracy jest (usunięte przez administratora) młoda ekipa, łącznie z Szefem. Organizujemy sobie co jakiś czas spotkania integracyjne. Przykro sie czyta wasze wypociny, ale to nie wina sieci tyko człowieka, który był waszym szefem ;) Z minusów to rzeczywiście, dużo się siedzi przy komputerze, ale wtedy można sobie np. coś posprzatać. Robota sie zawsze znajdzie, chyba, że jesteś leniem ;) Robota dla ludzi ambitnych, którzy chcą zarabiać i wiedza jak to się robi ;)

Jjj
@K_K 11.10.2018 14:54

Jezeli czytasz opinie o tej pracy to ta jest jak najbardziej trafna. Jezeli pracujesz systematycznie i sprawdzasz dobrz sprzet to nie ma mowy o jakis karach finansowych. Pracuje tam juz wiele lat i nie uwazam zeby bylo zle. Jezeli ktos jest leserem to o kazdej pracy napisze zle. Jezeli ktos sie nie stara to niech sie nie dziwi ze dostal slaby punkt.

Zbigniew
@Jjj 24.10.2018 10:41

Na podstawie Twojego doświadczenia związanego z pracą w firmie Loombard.pl można określić, że jest to miejsce pracy dobre dla osób, które cenią sobie rozwój i stabilność zatrudnienia? Firma docenia pracowników, zapewniając im stałe i pewnie miejsce zatrudnienia?

K_K
@Zbigniew 25.10.2018 13:34

Dokładnie tak. Odpowiedzi zawarł Pan już w swoich pytaniach :)

miki
@K_K 11.10.2018 14:54

Jakich ambitnych ludzi - taniej siły roboczej. Wypłata dwa razy wyższa od 1600 zł?! hahaha.... zapomnijcie ... Wrocław omijać szerokim łukiem.

Zbigniew
@miki 05.11.2018 17:20

Zechciej nam proszę powiedzieć, jak wyglądało w Twoim przypadku wynagrodzenie, które otrzymywałeś za prace w firmie Loombard.pl. Pracodawca oferował stałe i niezmienne wynagrodzenie, czy może prowizyjne? To dość istotna kwestia. Zachęcam, abyś podzielił się swoimi doświadczeniami w tej sprawie.

miki
@Zbigniew 06.11.2018 11:46

Nie muszę nic uzasadniać odnośnie złej opinii o pracy w całej sieci Loombard. Jak dowierzacie pozytywnym opiniom, które piszą tylko właściciele i kierownicy to namawiam do tego aby samemu sprawdzić na własnej skórze a potem wyrazić swoje rozczarowanie na tej stronie ku potomnym.

Zbigniew
@miki 12.11.2018 18:38

Oczywiście nie musisz, jednak uzasadniona opinia jest bardziej miarodajna dla osób, które rozważają podjęcie zatrudnienia w firmie Loombard.pl. Tym bardziej że zapytałem o aspekt pracy, który dla większości osób jest kluczowym aspektem przed podjęciem pracy w danym miejscu. Może kto inny będzie w stanie odpisać, jak to wygląda?

Miki
@Zbigniew 12.11.2018 19:08

Miarodajna opinia będzie tylko wtedy, kiedy zainteresowany delikwent podejmie pracę w tej firmie a potem wściekły na siebie, że nie posłuchał negatywnych opinii zacznie wylewać swoje żale na tej stronie. Chcesz zarabiać grosze prowadząc wolontariat dla szefa z własnej wypłaty to serdecznie zapraszam do współpracy z Loombard :)

Lotos
@miki 05.11.2018 17:20

Widocznie nie znasz się na swojej pracy i nie potrafisz zarobić. Nie obrażaj jednak innych którzy wiedza jak to zrobić! Klienci przychodzą do Nas - pracowników. Tam gdzie wiedza ze siedzi ktoś normalny. Albo szukają Jeleni do wciskania bubli. Widocznie Ciebie brali za ta druga opcje. Kto pracuje wie jak jest Kolego

Lily
@miki 12.11.2018 18:38

Nic nie powiesz bo brak Ci argumentów. Jeżeli chodzi o opinię to negatywne są pisane przez frustratow którym nie wyszło. Praca dla inteligentnych i ambitnych osób.

Nick Name
@Lily 18.11.2018 17:33

Praca dla inteligentnych i ambitnych osób? :D a to ciekawe, bo w naszym mieście była to praca tylko dla ludzi młodych, nieświadomych, dających się oszukiwać- typowe jelenie lub dla ludzi w bardzo trudnej sytuacji finansowej, z nożem na gardle. Cieszyli się, że dostają te 2000 na rękę (najniższa+reszta na czarno) i prowadzili wolontariat dla szefa i kierowników za wiele nadgodzin, sobót, niedziel i dodatkowych dni z których nic nie mieli. Nikt ambitny i inteligentny nie pracowałby w takim miejscu i nie wiązałby z nim przyszłości, nie rozśmieszajcie ludzi, którzy tam byli i to widzieli na własne oczy.

Miki
@Lily 18.11.2018 17:33

Małe sprostowanie...nie wyszło im ze mną :) A nie jest tajemnicą, że tylko właściciele i kierownicy piszą tutaj pozytywne opinie. Wypłata rzędu 3700 zł ? dobre sobie :) Nawet kierownicy w mieście głównej siedziby tyle nie mają ;) . Masz tyle bo kręcisz lewizny za plecami właściciela

GBP
@Miki 21.11.2018 02:01

przed chwilą pisałeś że Cię oszukali na złocie a teraz że im nie wyszło? Strasznie kręcisz Kolego. To że Ty tyle nie zarabiałeś nie znaczy że inni nie zarabiają. Chyba ze w księgowości też pracowałeś i wiesz hahaha Twoje bajki kupy się nie trzymają

Zbigniew
@GBP 21.11.2018 14:38

To jak w końcu wygląda to wynagrodzenie za pracę w tym miejscu? Czytając ostatnie opinie, można odnieść wrażenie, że zarobki są bardzo zróżnicowane, ponieważ jedni piszą o stawce najniższej krajowej, drudzy zaś o tym, że w firmie można bardzo dobrze zarobić. Ktoś jest w stanie precyzyjnie przedstawić zarobki na podstawie swoich doświadczeń? Pamiętajcie, aby dodawać opinie zgodne z prawdą, aby nie wprowadzać w błąd czytelników tego wątku.

To ja
@Zbigniew 22.11.2018 10:43

1600 na rękę reszta w kopercie

Miki
@GBP 21.11.2018 14:38

Kupy to się nie trzymają Wasze Panie właścicielu Harry pozytywne opinie i stek (usunięte przez administratora) odnośnie wysokości wynagrodzenia czy też samych warunków pracy, nie wspominam już o samym kodeksie pracy. Czytajcie tylko ludzie negatywne komentarze. Rozpoznacie je po liczbie polubień bo to one są prawdziwie miarodajne.

miki
@GBP 21.11.2018 14:38

czytaj ze zrozumieniem albo zamilcz

Miki
@Zbigniew 25.10.2018 13:34

Rozwój? Ty idź poczytaj choćby kodeks pracy może wtedy nastąpi u Ciebie rozwój Niedorozwoju!

K_K
@Miki 26.11.2018 16:12

weź, ty sie pierd**nij w łeb :) nie wrzucaj wszystkich do tego samego wora. Powodzenia życze ;)

Miki
@K_K 30.11.2018 17:23

Cała sieć lombardowa to jeden ch.j !!!

Zbigniew
@Miki 30.11.2018 19:29

Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi na forum publicznym, ponieważ takimi komentarzami łamiecie regulamin, który obowiązuje na tym forum. Zapoznajcie się z nami, aby na przyszłość nie używać słów wulgarnych i obelżywych https://www.gowork.pl/regulamin. Wracając do sprawy, o której dyskutujecie to, możecie przedstawić, jak z reguły kończą się sprawy, gdy sąd wzywa na przesłuchania w charakterze strony z uwagi na przyjęcie kradzionego towaru? Pracownik ma z tego tytułu jakieś nieprzyjemności? Odpowiedzcie, jak to wygląda.

TOJA
@Zbigniew 22.11.2018 10:43

Ogólnie - pracuję ilość godzin zbliżoną do miesięcznej normy czasu pracy. Czasami w miesiącu zdarza się, że ilość ta jest większa ale na to się godziłem przy podjęciu pracy. Wynika to głównie z faktu, że są różne ilości dni pracy w danym miesiącu. Pracuję w systemie dwa dni pracy / dwa dni wolne W pracy siedzę łącznie 13 godzin dziennie ale w tym jest godzina bezpłatnej przerwy. Przerwa jest rozłożona na wolne minuty które mogę sobie wykorzystać jak chcę. Dostałem do wyboru - albo mam godzinę wolną rozłożoną w czasie kiedy nie ma klientów i wolnych chwilach robię co chce albo mam określoną godzinę wolną (i tylko godzinę o określonej porze) ale mogę zapomnieć o tym aby robić sobie wolne gdy wszystko zrobię. Wybrałem to pierwsze rozwiązanie. Minimalne wynagrodzenie na dzień dzisiejszy to bodajże 2200 netto. Nawet jakbym chciał do najniższej krajowej doliczyć te parę nadgodzin które mi czasami wychodzą to i tak byłaby to niższa kwota. Do tego doliczana jest premia za wynik na punkcie. Jak punkt idzie lepiej, są lepsze wyniki - jest większa premia ale jest też więcej pracy. Jak na czymś dam ciała to musze ponieść za to konsekwencje. Jak nie chce mi się sprawdzić złota i wierzę klientowi na slowo, że to zloto - a późnij okazuje się że niestety nie to - sami rozumiecie... trzeba płacić. Ogólnie - bardzo dużo zależy od relacji ze zmiennikiem, z kierownikiem, z właścicielem. Kazdy jest człowiekiem i ma lepsze i gorsze dni. Pod szyldem loombard pracuje na punktach ok 1500 (!) osób Natomiast kilkanaście czy kilkadziesiąt osób są to osoby które są "rotacyjne". Tak mnie zastanawia jak czesto właśnie one zmieniają pracę i z czego to wynika. Czy jest to zawsze wina pracodawcy czy może coś z nimi jest nie tak? Wszystko im się nie podoba, szukają dziury w całym, wszystkiego się czepiają i najczęściej to one właśnie tutaj piszą te wszystkie niepochlebne opinie. Pozytywnych opinii raczej nie można się spodziewać na takich portalach bo ludzie o pozytywach nie piszą. Ale patrząc na skalę ile osób pracuje tutaj (i to w niektórych przypadkach po ładnych kilka lat) to o czymś świadczy.

Xxx
@K_K 11.10.2018 14:54

(usunięte przez administratora)

Jak na lato
@K_K 11.10.2018 14:54

Wypłata w granicach 2 tysiący, 3 tys to zobaczysz w innej pracy:) Wolne niedzielę oczywiście są ustawowo, a tutaj trzeba w tygodniu przychodzić odrabiać :) Problem z wolnym to norma w tej sieci. Pracownik za dużo ma do powiedzenia to idzie do zwolnienia:) Przy zwolnieniu zostawią cię bez grosza. Krótko zwięźle i na temat całej sieci. Pozytywne opinie kierownictwa bo nie mogą znaleźć ludzi do pracy.

TOJA

Ogólnie - pracuję ilość godzin zbliżoną do miesięcznej normy czasu pracy. Czasami w miesiącu zdarza się, że ilość ta jest większa ale na to się godziłem przy podjęciu pracy. Wynika to głównie z faktu, że są różne ilości dni pracy w danym miesiącu. Pracuję w systemie dwa dni pracy / dwa dni wolne W pracy siedzę łącznie 13 godzin dziennie ale w tym jest godzina bezpłatnej przerwy. Przerwa jest rozłożona na wolne minuty które mogę sobie wykorzystać jak chcę. Dostałem do wyboru - albo mam godzinę wolną rozłożoną w czasie kiedy nie ma klientów i wolnych chwilach robię co chce albo mam określoną godzinę wolną (i tylko godzinę o określonej porze) ale mogę zapomnieć o tym aby robić sobie wolne gdy wszystko zrobię. Wybrałem to pierwsze rozwiązanie. Minimalne wynagrodzenie na dzień dzisiejszy to bodajże 2200 netto. Nawet jakbym chciał do najniższej krajowej doliczyć te parę nadgodzin które mi czasami wychodzą to i tak byłaby to niższa kwota. Do tego doliczana jest premia za wynik na punkcie. Jak punkt idzie lepiej, są lepsze wyniki - jest większa premia ale jest też więcej pracy. Jak na czymś dam ciała to musze ponieść za to konsekwencje. Jak nie chce mi się sprawdzić złota i wierzę klientowi na slowo, że to zloto - a późnij okazuje się że niestety nie to - sami rozumiecie... trzeba płacić. Ogólnie - bardzo dużo zależy od relacji ze zmiennikiem, z kierownikiem, z właścicielem. Kazdy jest człowiekiem i ma lepsze i gorsze dni. Pod szyldem loombard pracuje na punktach ok 1500 (!) osób Natomiast kilkanaście czy kilkadziesiąt osób są to osoby które są "rotacyjne". Tak mnie zastanawia jak czesto właśnie one zmieniają pracę i z czego to wynika. Czy jest to zawsze wina pracodawcy czy może coś z nimi jest nie tak? Wszystko im się nie podoba, szukają dziury w całym, wszystkiego się czepiają i najczęściej to one właśnie tutaj piszą te wszystkie niepochlebne opinie. Pozytywnych opinii raczej nie można się spodziewać na takich portalach bo ludzie o pozytywach nie piszą. Ale patrząc na skalę ile osób pracuje tutaj (i to w niektórych przypadkach po ładnych kilka lat) to o czymś świadczy.

Lily
@TOJA 04.12.2018 16:51

Dokładnie tak. Dziś są takie czasy że pracy jest pełno... Nikt nie pracuje tu z musu. Lubimy to co robimy :-)

POZYTYWNE WPISY KIEROwNIKÓW
@TOJA 04.12.2018 16:51

Sorry, ale takie pochlebstwa mógł napisać tylko kierownik lub szef i nikt więcej. Widzę, że macie gorąco w firmie i próbujecie tworzyć dobre opinie, ale niestety wam to kiepsko wychodzi. Bo czy można nazwać przywilejem dla pracownika to, że może sobie odbierać godziną przerwę (!bezpłatną )w minutach gdy nic nie robi a cały czas jest w gotowości. Nawet się nie ośmieszajcie. To jak ktoś wejdzie do toalety to już mu się stoper włącza a jak wyjdzie wyłącza, pije herbatę włącza, odłoży kubek wyłącza? :D To dlatego nie płacicie ludziom za nadgodziny, bo wykorzystują wolne minuty w czasie gdy według was nic nie robią tylko siedzą w gotowości, czekają na klientów czy telefon? :D Praca przy komputerze ponad 8 godzin dziennie (powinna być dodatkowa przerwa co godzinę - 5 minutowa) Śmiechu warte. Wynagrodzenie minimalne 2200 :D Śmieszne, chyba 1530, bo premii nie ma w umowie a co do nadgodzin to już sobie wyjaśniliśmy... Premia jak już to około 150-500 złotych przy np. 220 godzinach (nawet nie na konto, bo janusze biznesu są po prostu oszustami podatkowo-zusowskimi). I znając utarg z danego miesiąca i tak nie wiesz na ile możesz liczyć, bo niestety dla szarego człowieka nie są znane mechanizmy jej obliczania. Nawet Einstein nie wiedziałby co jak i na jakiej podstawie, wierzcie mi. Następna sprawa, rotacje pracowników. Co chwile nowi ludzie, szkolenia, problemy z urlopami, zastępstwami, tyranie po 5 dni w tygodniu po kilkanaście godzin. Ok 80% składu zmienia się w ciągu roku nawet parokrotnie. Nie wciskajcie ludziom bajeczek, że kilkanaście osób na 1500 to osoby rotacyjne :D Chyba 1450, w to już można uwierzyć, lecz i tak grubo zawyżone. TO ewidentnie pokazuje, że warunki w loombardach nie są wyśnione i zostają najbardziej pożądane jednostki - czyli takie którym wszystko jest obojętne, nawet to czy ktoś im za pracę płaci czy nie. Dziękuję za uwagę

STO PROCENT PRAWDY!
@POZYTYWNE WPISY KIEROwNIKÓW 04.12.2018 23:30

Święte słowa!!!

Anonim
@TOJA 04.12.2018 16:51

Miesięczna norma czasu to 160 godzin, jeśli dla Ciebie ponad 200 godzin to przybliżenie tej normy to jesteś... niemądry.

TOJA

SUPER FIRMA. BAAARDZO DUŻO SIĘ ZMIENIŁO NA PRZESTRZENI OSTATNICH LAT. ŻADNYCH PROBLEMÓW. WSZYSTKO ZGODNIE Z TYM NA CO SIĘ UMÓWILIŚMY. Moje sugestie dla Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k.: WSZYSTKO OK Lubię atmosferę w Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k. za: WSZYSTKO MI SIĘ PODOBA

BULWERS

Zbigniewie, pracownicy są wzywani na przesłuchanie w roli świadka (a często nawet nie przyjmowali towaru o które jest halo, bo z taką rotacją ludzi to nie ma co się dziwić). Idą na przesłuchanie poświęcając swój czas wolny, czyli po pracy po 14 godzinach lub w dniu wolnym. Dojeżdżają na własny koszt. Nikt im za to nie zwraca pieniędzy. Sami policjanci dziwią się czemu nie możemy jechać w godzinach pracy, przecież to jest nawet niezgodne z prawem, że poświęcamy swój prywatny czas na sprawy związane z pracą. Co innego jeśli jesteśmy wzywani w charakterze świadka do prywatnej sprawy a co innego jak praca to jakby na nas wymusza. W czym zatem problem? Nie ma chętnych ludzi do przyjścia na 2-3 godziny na zastępstwo bo się to zwyczajnie nie opłaca. Kto siądzie? KIEROWNIK/ KIEROWNICZKA? :D SZEF? :D Nie ma szans. Punktu zamknąć nie można nawet na godzinę, czyli zostaje tyrać dla szefa 15-16 godzinę :D

BULWERS
@BULWERS 03.12.2018 18:11

15-16 godzinę za DARMO (to trzeba podkreślić) ;)

Pracujący

Wszystkie pozytywne komentarze są pisane przez kierowników i wazeliny kierowników. Praca dla ludzi mieszkających u mamy i taty nie płacąca za rachunki. Zero awansu z reszta co to za awans robiąc pracę za kierownika bo sie nie wyrabia. Kiero dostaje ta sama wypłatę a ty 200-300 więcej za bieganie za niego. Jak sprzęt okaże sie kradziony policja wzywa cie na komendę skladasz zeznanaia na papier po tem wzywają Cię na sprawę. W twójj wolny dzień bo nie zamkniesz punkty bo nie pozwolą ci iść na tą sprawę gdy jesteś w pracy. Albo musisz zapłacić zmiennikowi by przyszedł na te 2-3h ale komu się chce przychodzić po 2 dniach lub po 3 dniach pracy po 14h mając rodzine. Szukam czegoś nowego bo w tak toksycznym miejscu nie da się wiedzieć.

Xsawier

Mam prośbę do osób, które w Loombard pracują ale sfrustrowane rozglądają się za czymś innym i zbierają haki aby uprzykrzyć w przyszłości życie Januszowi biznesowemu w Lombardzie. Zbierajcie ludzie wszystkie dowody jak emaile, nagrywajcie rozmowy z kierownikami, filmujcie moment przekazania Wam koperty z pseudo premią. Planujemy zebrać osoby z dowodami i wystąpić do Sądu z konkretnymi dowodami przeciwko Loombard.pl Coś na wzór kolejnej Biedronki.

Gaq

Słuchajcie, pracowalem tutaj i szczerze odradzam, praca po 13h, problemy ciągle z ludzmi, jak trafisz na zmiany z kims ok to bedzie w miare ale to rzadkosc. Placa niska i strach ze po pracy oberwiesz lub ze potraca za cos z wypłaty. Nie wszystko da sie sprawdzic bo wady wychodzą po jakimś czasie uzytkowania. Szczerze to dobrze zetam nie pracuje, teraz mam normalna prace dla ludzi z ambicjami. Pozdrawiam

czarna/kawa

Pracuję w sieci już 6 lat we Wrocławiu .Pracowałem na kilku punktach i z różnymi zmiennikami .Na wypłatę nie mogę narzekać , ponieważ większa część premii jest od obrotu . Co jakiś czas mogę pozwolić sobie na kupienie sobie czegoś taniej ;) W listopadzie przepracuje 150 h z Netflixem jestem za Pan brat więc nie ma co narzekać ;)))W tej firmie sprawdza się powiedzenie jaka praca taka płaca .

Monia
@czarna/kawa 26.11.2018 16:21

Ja też nie mam co narzekać bo u innego pracodawcy mam dobrą wypłatę, wszystko na konto, legalnie. Premie na konto, aneksy do umowy. Zawsze ok 160 h w miesiącu, konkretnie, uczciwie. I mam 8 h dziennie, potem mam czas dla siebie i na robienie tego na co mam ochotę. Weekendy wolne. Nie tracę życia na siedzenie w pracy po 14 godzin i odsypianie na drugi dzień. Maratony filmowe urządzam w domu, w fotelu a nie w pracy, gdzie co chwile ktoś mi przerywa. Polecam!

GBP
@Monia 26.11.2018 19:14

I bardzo dobrze. Jeżeli tam Ci lepiej. Nie zapominajmy że ważne jest to co lubimy robić. Ja uwielbiam handlować i negocjować. Tak jak w hardcorowym loombardzie :) czuje się królem Cyganów! Całe rodziny się u mnie zastawiaja. To ważne by się spełniać.

GBP
@GBP 26.11.2018 21:52

Ej a może dasz Koledze namiary? Bo jeden szuka tu pracy bo go zwolnili.

N.o.k
@GBP 26.11.2018 21:57

TYLKO NIE W FINANSACH BO PEWNIE KRK NIE PRZEJDZIE HAHA

S.P.S.
@N.o.k 26.11.2018 22:06

Niedługo wy nie tyle co nie przejdziecie KRK to pójdziecie siedzieć za te szemrane interesy, oszustwa podatkowe, zaległe składki ZUS i łamanie prawa pracy. Skończą się te zakłamane komentarze szefów i kierowników. To jest wasza najbliższa przyszłość.

S.P.S.
@S.P.S. 27.11.2018 12:32

a każdy pracownik w czasie niezapowiedzianego nalotu dostanie paserkę za kradziony sprzęt na punkcie

S.P.S.
@S.P.S. 27.11.2018 14:34

Paserke to dostaną kierownicy punktów za przenoszenie kradzionych rzeczy z punktu na punkt, bo szef nie może tracić. Będziecie nas pozdrawiać z więzienia. I nie podszywaj się złodzieju.

S.P.S.
@S.P.S. 27.11.2018 14:34

I przez to co napisałeś widać jakie jest twoje podejście do pracownika, żenada. Ale nie martw się pracownicy nie będą mieli żadnej odpowiedzialności za przyjmowanie rzeczy, które okażą się kradzione. Słowo wyjaśnienia na komendzie (jak to w praktyce bywa) i tyle. Na kradzionych rzeczach nie jest napisane, że są kradzione, a pracownicy w paserke się nie bawią. A jak nazwiesz ukrywanie przedmiotu, który już wiesz, że jest kradziony? Znajomo brzmi? Od pracowników się odwal, lepiej zapłać im uczciwie za wypracowane dni, godziny i wtedy się wypowiadaj oszuście.

miki

napisałem że najbardziej miarodajne są negatywne opinie bo to one są najwięcej lajkowane a w przeciągu dwóch dni posypały się lajki przy pozytywnych pisanych przez ekipę szefostwa na Brylantowej hahaha..... jednak boli, że prawda została ujawniona :)

Lotos
@miki 25.11.2018 06:49

Myśle ze się mylisz. Ja nie jestem szefem a pracownikiem jednak uwazam ze obrażając cała firmę oczerniasz rowniez i Pracowników którzy pracują po kilka ładnych lat. Nie zachowuj się jak (usunięte przez administratora) tylko wyjaśnij z ,,ekipa szefostwa ” a nie gorzkie żale wylewasz...

Miki
@Lotos 25.11.2018 17:59

Po to jest ta strona Harry aby napisać co faktycznie jest grane w tej całej Twojej firmie. Nie podszywaj się pod pracowników bo zajeżdża jak zwykle ŻENUAAAA!

GBP
@Miki 26.11.2018 05:12

Kolega na bezrobociu to się nudzi co? Poznali się na Tobie i już nie pracujesz... Porażka boli ja wiem.

Miki
@GBP 26.11.2018 11:01

Tak pozbyli się świetnego pracownika dzięki swej głupocie :) Tacy eksperci tam pracują :)))

GBP
@Miki 26.11.2018 16:09

Po Twoich wypowiedziach widać jaki z Ciebie suuuuper pracownik był hahaha,,Monia"

N.o.k
@Lotos 25.11.2018 17:59

Dokładnie jak macie coś do poszczególnych szefów to wyjaśnijcie to z nimi !!!A nie obrazacie wszystkich w koło i z pracujących tam ludzi robicie kretynow którzy niby pracuje jak w kolchozie!

N.o.k
@GBP 26.11.2018 21:45

Zapewne pracownik roku;)))....Nie pracownik miesiąca... bo jak taki bystry na jakiego sie kreuje to pewnie dłużej nie pracował w tym wyzysku i pospulstwie co uwłacza czlowieczeństwu;)

N.o.k
@miki 25.11.2018 06:49

Miki ma żal że nie wybrali go na pracownika miesiąca dlatego taki sfrustrowany? :) Polecam więcej wazelinki i uśmiechnij się smutasie:)

miki
@N.o.k 26.11.2018 22:27

Miki chętnie walnął by ekstra bombę aby te szemrane interesy pozamykać

elficki

A ja powiem tak byłem w jednym punkcie i pracowałem jeden dzień, i co widziałem, a to że babka z lombardu chciała wcisnąć gościowi telefon który nie czyta kart sim inaczej (zepsuty lub jak kto woli uszkodzony) wmawiając że jest sprawny :D na szczęście gość miał własną kartę sim przy sobie i sprawdził, ale jak tacy ludzie sprzedają w tych lombardach to nie fajnie :/ wszystko dla prowizji czy żeby kierownik był zadowolony, no i trzeba dodać że telefon kosztował 35 zł (porażka). Dodatkowo młoda dziewczyna pracowała tam 1,5 miesiąca i pozjadała wszystkie rozumy. Z tego co wiem od niej 14 godziny dziennie i na dodatek jechała piąty dzień z rzędu bo brakowało im pracowników bez żadnej przerwy (pozdro 600) a kasa 1500 zł na czysto czyli syf :D. Mnie chcieli do nowego punktu który miał być otwarty 24/h, że niby 24 siedze na miejscu i dwa dni wolnego ale już to widze i jeszcze za te pieniądze.

przestańcie kłamać
@elficki 26.06.2015 15:01

Wszystko co zostało tu napisane o zarobkach i godzinach pracy to prawda .

Bury
@przestańcie kłamać 27.06.2015 12:53

co oznacza "prawda"? bo opinie były różne - zarówno pozytywne jak i negatywne

Monia
@Bury 27.06.2015 14:21

Prawdą są opinie negatywne, zapewniam! A jak nie wierzycie to przekonajcie się sami na własnej skórze :)

Joanna

@ŻENADA @Mikolaj Wspominacie w swoich wpisach o tzw. obciążeniach, czy możecie wytłumaczyć przyszłym kandydatom do pracy w tej firmie, na czym one polegają? Dlaczego takie obciążenia są naliczane pracownikom? Warto o tym porozmawiać, ponieważ wielu kandydatów poszukuje właśnie takich informacji.

ŻANADA
@Joanna 30.04.2018 10:02

Oczywiście, że mogę wytłumaczyć. Weźmy choćby pod uwagę złoto, które pracownicy są zobowiązani przyjmować. Nie trudno o przyjęcie tombaku (czyt. nie złota). Jesteście szkoleni na prehistorycznych cieczach probierczych, które służą do sprawdzania autentyczności złota, a które nie dają 100% pewności. Kiedy i tak przyjmiecie tombak to pracodawcy nie interesuje, że narzędzia do pracy dał wam felerne i tak was obciąży twierdząc, że to wasza wina. Można nieźle popłynąć z wypłaty kiedy gram złota próby 585 kosztuje ok. 90 zł przy na przykład łańcuszku ważącym 10 gram. Rachunek... wypłata 2000 zł - (łańcuszek 10 g x 90 zł)=wypłata 1100 zł. Ciecze probiercze dodatkowo wietrzeją i to wy jesteście zobowiązani tego pilnować!!!Hahaha!. Łańcuszki , pierścionki mogą być grubo pozłacane a w ich środku mogą się znajdować inne metale nieszlachetne. Ciecze probiercze tego Wam nie wykryją a wina i tak zostanie wam przypisana. Nie wspominam tutaj o sprzętach , które tez przyjmujecie. Już ktoś napisał - wymagają biegłych znawców a macie płacone jakbyście długopisy składali. Lombard zarabia 25 000 tys miesięcznie a wasza wypłata oscyluje w granicach tylko 2000-2500 tys. Przy takiej koniunkcji zarobkowej potrafią Wam nawet duperele rozliczyć bo pracodawca zarabiając dziesięciokrotnie więcej od was nie może tracić ale wy możecie pomimo, iż taki wynik lombardu jest wasza zasługą. WAŻNE!!! Tutaj opisze jak pracodawca omija przepisy o obciążeniach pracownika. W paragrafie ustawodawca pozwala na obciążenie pracownika średnią kwotą z waszego wynagrodzenia z ostatnich 3 miesięcy ok. 4500 zł (bo przecież macie na umowie najniższą krajową ;) wiec tylko do tej kwoty może was obciążyć i to za WASZĄ ZGODĄ lub WYROKIEM SĄDU. Co kiedy przyjęliście sprzęt lub złoto przekraczające tą kwotę? Proste... cwaniak rozkłada wam to na raty a kłopot ciągnie się za wami jak (usunięte przez administratora) w betoniarce. Nie dajcie się i nie obawiajcie Harego albo Zalewy. Często nawet nie wymagają waszej zgody tylko obciążają. Wymagajcie papierka potwierdzającego obciążenia was. Zarabiają na niewiedzy pracowników, klientów i państwa. Ta praca jest (usunięte przez administratora) warta.

Monia
@ŻANADA 04.05.2018 21:54

Za każde ściągnięte pieniądze żądajcie potwierdzenia pisemnego i dowodu. Czyli płacę, udowodnij za co i oddaj mi ten przedmiot, bo za niego zapłaciłam!

zzzz

15x14 to210 :) płacą za nadgodziny ?

Nina
@zzzz 18.03.2017 17:15

Oczywiście że płacą. ;)

anonymous
@Nina 18.03.2017 20:38

Nie kłam. Nie płacą w ŻADNYM PUNKCIE!

Ex lombard
@zzzz 18.03.2017 17:15

Nie ma szans na płatne nadgodziny, nie w tej firmie:)

Jatoja
@zzzz 18.03.2017 17:15

Hah w życiu że nie płacą. To twoje "tylko" pol miesiąca pracy ciul ze godzinowo dluzsze o dobrych pare dni pracy przeciętnego Kowalskiego przez caly miesiac.

Eloziom
@zzzz 18.03.2017 17:15

wszytskie dodatkowe godziny są płatne, anonimy które tu sie wypowiadają widocznie nie potrafia przypilnować swojego wynagrodzenia i sie godza na to co dostają

Ja
@Nina 18.03.2017 20:38

Chyba w tzw. premii, która niby jest od obrotu, a nie nadgodzin. Weź człowieku pracowałam tam trzy lata mijasz się z prawdą, albo liczyć nie potrafisz.

robot
@Ja 04.02.2018 00:04

płaca płacą, potwierdzam. zmniejszyli godziny otwarcia punktów

Ja
@robot 07.02.2018 13:35

Tylko dlatego, że zostali przez rząd do tego zmuszeni, ale oczywiście będzie drugie dno tej super cudownej zmiany.

Merkury
@zzzz 18.03.2017 17:15

W dalszym ciagu nie placa !!!

Nick
@zzzz 18.03.2017 17:15

Nie płacą za nadgodziny, chyba, że w tej premii z twojego procentu co otrzymujesz pod stołem to może, ale często wychodzi mniej niż jest tych nadgodzin. Tak naprawdę to nie mówmy o premii, to są jakieś ochłapy za wiele nadliczbowych godzin a nie premia od utargu. Ludzie uciekajcie!

inny
@Merkury 05.06.2018 21:34

możesz podać swój e-mail ? chciałbym skonsultować parę spraw jestem byłym pracownikiem

Monia
@zzzz 18.03.2017 17:15

Nie ma szans. Nie płacą za nadgodziny ani grosza.

Monia

Nie dajcie się nabrać na połowę miesiąca wolną, ja mam 20 dni pracujących po 8 h, w loombardzie jest ok 15 dni po 14 h. Proszę weźcie kalkulator i sobie przeliczcie... czy siedzenie w pracy po 210 godzin miesiącu za najniższą krajową Wam się opłaca? O premii można zapomnieć bo nie jest uwzględniona w umowie, nie dostajesz jej na konto! Premia nie pokrywa nawet połowy Waszych nadgodzin i dni ekstra, to około 500 złotych... Tragedia... Jak jeszcze macie wątpliwości to zadzwońcie do Państwowej Inspekcji Pracy, na infolinię i zapytajcie, kupcie sobie Kodeks Pracy, nie dajcie się wykorzystywać!!!

Nick Name

Wynagrodzenie to najniższa krajowa na konto i reszta w premii uznaniowej, której nie ma w umowie, czyli mogą Ci dać lub nie dać. Za nadgodziny i dodatkowe dni nie płacą, według ich księgowych nie przekraczasz godzinowo pełnego etatu. Zarobki marne za ok 200 godzin w miesiącu, ledwo co przekraczasz 2000. Norma czasu przekroczona, niedostateczny odpoczynek tygodniowy i dobowy, niezgodny z prawem pracy. Jakieś przekręty na których zawsze traci pracownik, obciążenia za używany sprzęt, który może zepsuć się w każdej chwili. Naprawdę nie warto tracić czasu i nerwów. STANOWCZO NIE POLECAM!

Nick Name

Witajcie zastanawiający się nad pracą w którymś z loombardów, mam nadzieję, że moja opinia będzie dla was pomocna. Do pracy przystąpiłem po zapoznaniu się z opiniami z gowork, większość była negatywna, ale miałem trudną sytuację finansową i postanowiłem spróbować. Miałem jeszcze takie przekonanie- teraz wiem, że całkowicie mylne- że taka duża sieć nie może sobie pozwolić na machlojki i złe traktowanie pracowników. Niestety szybko okazało się, że wszystkie negatywne aspekty, które zostały przedstawione na tej stronie są prawdziwe. Jest to po prostu trudne do uwierzenia, dlatego jeśli zastanawiacie się nad pracą w którymś z loombardów to przemyślcie sobie czy warto w ogóle wchodzić w układ z tak nieuczciwą siecią. Historii jest wiele, szkoda czasu na opisywanie wszystkich negatywów, wystarczy cofnąć się do poprzednich stron i czytać negatywne opinie- wszystkie są prawdziwe. Schemat działania powtarza się i czytając negatywy potwierdzam, że miałem tak samo złe doświadczenia jak inni i niestety wiem, że dałem się oszukać. Nie krytykujemy jednego loombardu, regionu a całą sieć, co już powinno dawać do myślenia potencjalnemu pracownikowi. Większość pozytywnych opinii jest pisanych przez kierownictwo co da się wyczuć- jak ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej to te same formułki słyszał od osoby rekrutującej, która przedstawiała pracę w samych superlatywach. Kierownicy od siedmiu boleści- zamiast zakłamywać rzeczywistość to może pora na małą refleksję? Przypominam, że nie żyjemy w czasach niewolnictwa a w Państwie Prawa, obowiązują nas pewne zasady i prawo, np. prawo pracy, które powinniście przestrzegać a nie łamać. A co do potencjalnego kandydata na stanowisko Pracownik lombardu, mam pytanie. Czy chciałbyś pewnego dnia dowiedzieć się, że źle przyjąłeś złoto, które zostało zabrane z twojego punktu, o znacznej wartości, po czym wartość ta zostałaby odjęta z twojego wynagrodzenia a przedmiotu za który zapłaciłeś de facto kilka stów nie zobaczysz już na oczy? Nie masz szans zweryfikować czy na pewno był to przedmiot, który przyjmowałeś, nie masz możliwości skonsultować się z innym złotnikiem. Czy to jest uczciwe wobec pracownika i zgodne z prawem? Dlatego jeśli zastanawiasz się nad pracą w loombardzie to szczerze odradzam, pierwszy raz spotkałem się z tak otwartym łamaniem praw pracownika, wyzyskiem i matactwem. Szkoda czasu, zdrowia a nawet linijki do wpisu w twoim CV.

Biuro.loombard
@Nick Name 20.11.2018 12:17

Zapraszamy do kontaktu biuro@loombard.pl wyjaśnimy sprawę. Złoto przyjmowane przez Pracowników które okazuje się metalem nieszlachetnym zawsze jest zwracane osobie która je przyjmowała. Jeżeli Pracował Pan na jednym punkcie ciężko obiektywnie oceniać całą sieć.

Miki
@Biuro.loombard 20.11.2018 13:09

O czym Wy jełopy w tym biurze piszecie? Jakie sprostowanie? Osoba która przyszła do mnie na zastępstwo za mnie ukradła spory pierścionek a Ja i mój zmiennik musieliśmy zapłacić bo kierownictwu nie chciało się odtworzyć z kamer dni zastępstwa. Piękna niespodzianka po L4. I też nikt tego nie wyjaśniał tylko obciążyli niewinnych ludzi.

GBP
@Miki 21.11.2018 02:31

Hmm w swoim poście napisałeś że zostało Ci odliczone za coś co niby źle przyjąłeś i nikt Ci tego nie dał więc jakoś się mieszasz kolego w zeznaniach. Krętacz z Ciebie i tyle.

Miki
@GBP 21.11.2018 14:35

Ty...GBP czytaj ze zrozumieniem albo zmień dilera bo interes lombardowy poprzestawiał Ci klepki i jakoś czytanie ze zrozumieniem widzę przychodzi ciężko. Jełop lombardowy.

Nick Name
@Biuro.loombard 20.11.2018 13:09

Znam co najmniej 2 takie przypadki, że pracownikowi, który zapłacił za metal nieszlachetny, który niby przyjął nie został on zwrócony. Ale o czym my mówimy skoro pieniądze zabierane są z tej całej premii/nadgodzin z koperty i rozkładane na raty. Jak mam zwrócić się do biura skoro nawet księgowa wylicza mi pensję nie wiem na jakiej podstawie jak nie ma podpisanej przeze mnie listy obecności. Prawdopodobnie wszyscy w tym siedzą i ręka rękę myje. Nie wiem co tam się dzieje w centrali, ale pora na porządne kontrole różnych zainteresowanych urzędów.

misiaczka

Reasumując: pozytywne opinie są tutaj pisane tylko przez współwłaścicieli i właścicieli oraz kierowników. Pracownicy zza biurka lombardowego nigdy by pozytywnie się nie wypowiedzieli o tych obozach pracy... O zarobkach rzędu 2 800zł zapomnijcie. Bliżej 1700 zł - średnio 200 zł za jakieś wpadki wg niżej wymienionych pasożytów. Właściciele chcą Cię wy...bać na ( sprzęcie, złocie, nadgodzinach) Kierownicy (na sprzęcie, złocie, zastępstwach) Klienci ( na sprzęcie, złocie , pieniądzach) Księgowa ( na paragonach z ewentualnych zwrotów i ewentualnych wysyłkach) Zmiennik ( na wszystkim co zostało wymienione ) Inni pracownicy lombardowi ( na kwotach za wyproszone zastępstwa . Stawki potrafią być potrojone za jeden dzień ) PS. o studiowaniu zapomnijcie!!! Osoby z zewnątrz ( zagrożone twoje życie _NAPAD ) I niech mi właściciel nie pieprzy głupot, że praca bezstresowa bo za dużo tych obciążeń finansowych na tych którzy są motorem napędowym tego 'ZŁOMOWISKA.PL"

Ja
@misiaczka 30.08.2017 18:48

Hahaha Złomowisko.pl. Lepiej nie można było tego opisać. Dzięki chodzę i się śmieję już z pół godziny :)

K_K
@misiaczka 30.08.2017 18:48

HAHAHAHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nick Name
@misiaczka 30.08.2017 18:48

Otóż to!

Miki
@misiaczka 30.08.2017 18:48

Jak coś zginie w czasie włamania to Wasza wina i płacicie :) i nie ma że boli.

VickyCristinaWroc.pl

A czemu nikt z Was nie wspomniał że wypłaty nie spadły mimo mniejszej ilości godzin? Przez niedzielę nie handlowe mamy często mniej niż etat godzinowo. Od nowego roku znów o jedna mniej więc to naprawdę duży plus tej pracy. Widzę tu same żale a nikt nie wpomni obiektywnie o plusach.

PRACOWNICA LOMBARDU
@VickyCristinaWroc.pl 24.11.2018 21:16

A ile godzin wynosi Twój etat w miesiącu? Bo mój wynosił ponad 190h w każdym miesiącu :) Czyli mam dziękować pracodawcy, że jeszcze nie zabrał mi pieniędzy za niedzielę za którą tak czy siak by mi nie zapłacił :D Teraz to pojechałaś.

Janusz

Witam. Praca naprawdę godna polecenia!!! Wcześniej 6 lat pracowałem w innej dużej sieci handlowej gdzie naprawdę nie doceniali pracowników - wiecznie dużo obiecywali a jak przyszło do wypłaty to człowiek załamywał ręce... Przez ten okres otrzymałem 3 awanse (pracowałem jako specjalista ds. sprzedaży) i nie zarabiałem takich pieniędzy jak w firmie KWIATEK (wcześniej Gracja). Wypłata zawsze na czas i bez żadnej ściemy:) Pracujemy co prawda po 15 dni w miesiącu (po 14 H) i kolejne 15 dni mamy wolne więc naprawdę nie jest źle - grafik ustalamy sobie sami więc wszystko zależy tylko od nas :)PRACA BEZ ŚCIEMY - robisz to co musisz a nie ponad normę,a resztę czasu masz dla siebie. Wypłaty przynajmniej w moim przypadku są BARDZO ZADOWALAJĄCE, zmieniając pracę naprawdę nie myślałem że aż tyle można tutaj zarobić! A co do rozpisywania uszkodzonych rzeczy... Hmm proste wystarczy tylko dobrze sprawdzić jak coś przyjmujesz. Jeśli sprzęt posiada jakąś wadę po prostu nie przyjmujesz tego i tyle. No chyba że ktoś jest na tyle leniwy że nawet tego nie chce mu się robić no to cóż płaci tylko i wyłącznie za swoje błędy i zaniedbania. Ja przez 1,5 roku zapłaciłem tylko raz za brak sprzętu całe 40 zł więc naprawdę jeśli dobrze sprawdzasz sprzęt zanim go przyjmiesz nie ma czego się obawiać. POLECAM PRACĘ W 100%

Anks
@Janusz 02.04.2014 13:12

Coś czuję, że Janusz Biznesu ????

miki
@Anks 12.10.2018 12:57

a któż by inny ;p

Zainteresowany

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!

do Zainteresowanego
@Zainteresowany 21.05.2018 22:54

Rozumiem że słyszałeś to od Niego samego . Bo wystarczy poczytać opinie od ludzi którzy to sprawdzili (które mówią zupełnie coś innego . ) Nie pisz dla zasady samego pisania tylko poczytaj

Mirek
@do Zainteresowanego 23.05.2018 22:35

albo niech sam osobiscie sprawdzi ;) przyda sie w przyszlosci kolejny negatywny komentarz ku przestrodze przy naborze kolejnych naiwnych pracownikow ;)

Regina L
@Zainteresowany 21.05.2018 22:54

PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY WE WROCŁAWIU Zwracam się z wnioskiem o zweryfikowanie czy praktyki stosowane wobec pracowników przez firmę Loombard są zgodne z prawem . W dniu ………… odpowiedziałam na ogłoszenie o pracę, na pierwszym spotkaniu dostałam informację , że muszę odbyć niezbędne szkolenie do podjęcia samodzielnej pracy. Przez następne …. tygodnie odbywałam szkolenia w , bez żadnej umowy i informacji kiedy szkolenie się zakończy. Kiedy byłam już „przygotowana „ , rozpoczęłam pracę po 13 godzin na dobę. -dowód : zdjęcia grafiku w załączeniu Po wielu prośbach dostałam umowę zlecenia, którą podpisałam i odesłałam mailem służbowym, niestety umowy podpisanej przez pracodawcę nie otrzymałam nigdy. -dowód : umowa w załączeniu W związku z tym , że pracodawca po pierwszej wypłacie poinformował mnie, że wykazuje tylko część moich zarobków rozpoczęłam poszukiwania pracy. -dowód: rachunki w załączeniu Na jakiekolwiek zapytania o umowę byłam wciąż zbywana. W dniu ……….. złożyłam wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym. -dowód: wypowiedzenie w załączeniu Przy tzw. „ wypłacie „ w następnym miesiącu , zostałam poinformowana o kilku zaskakujących rzeczach 1. Zostaje mi potrącone 150 zł – za szkolenie ( na które nie miałam żadnej umowy, dojeżdżałam na własny koszt i pracodawca w tym czasie niczego mi nie zapewniał 2. Umowy w dalszym ciągu popisanej przez pracodawcę nie otrzymam 3. Mam do obioru kilka rzeczy, które wzięłam pod zastaw, pod zarzutem , że były wadliwe W tej sytuacji poinformowałam lojalnie, że będę to zgłaszać do PIP , na co usłyszałam , że mam uważać bo wszystko działa w 2 strony. PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY WE WROCŁAWIU Zwracam się z wnioskiem o zweryfikowanie czy praktyki stosowane wobec pracowników przez firmę Loombard są zgodne z prawem . W dniu ………… odpowiedziałam na ogłoszenie o pracę, na pierwszym spotkaniu dostałam informację , że muszę odbyć niezbędne szkolenie do podjęcia samodzielnej pracy. Przez następne …. tygodnie odbywałam szkolenia w , bez żadnej umowy i informacji kiedy szkolenie się zakończy. Kiedy byłam już „przygotowana „ , rozpoczęłam pracę po 13 godzin na dobę. -dowód : zdjęcia grafiku w załączeniu Po wielu prośbach dostałam umowę zlecenia, którą podpisałam i odesłałam mailem służbowym, niestety umowy podpisanej przez pracodawcę nie otrzymałam nigdy. -dowód : umowa w załączeniu W związku z tym , że pracodawca po pierwszej wypłacie poinformował mnie, że wykazuje tylko część moich zarobków rozpoczęłam poszukiwania pracy. -dowód: rachunki w załączeniu Na jakiekolwiek zapytania o umowę byłam wciąż zbywana. W dniu ……….. złożyłam wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym. -dowód: wypowiedzenie w załączeniu Przy tzw. „ wypłacie „ w następnym miesiącu , zostałam poinformowana o kilku zaskakujących rzeczach 1. Zostaje mi potrącone 150 zł – za szkolenie ( na które nie miałam żadnej umowy, dojeżdżałam na własny koszt i pracodawca w tym czasie niczego mi nie zapewniał 2. Umowy w dalszym ciągu popisanej przez pracodawcę nie otrzymam 3. Mam do obioru kilka rzeczy, które wzięłam pod zastaw, pod zarzutem , że były wadliwe W tej sytuacji poinformowałam lojalnie, że będę to zgłaszać do PIP , na co usłyszałam , że mam uważać bo wszystko działa w 2 strony. PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY WE WROCŁAWIU Zwracam się z wnioskiem o zweryfikowanie czy praktyki stosowane wobec pracowników przez firmę Loombard są zgodne z prawem . W dniu ………… odpowiedziałam na ogłoszenie o pracę, na pierwszym spotkaniu dostałam informację , że muszę odbyć niezbędne szkolenie do podjęcia samodzielnej pracy. Przez następne …. tygodnie odbywałam szkolenia w , bez żadnej umowy i informacji kiedy szkolenie się zakończy. Kiedy byłam już „przygotowana „ , rozpoczęłam pracę po 13 godzin na dobę. -dowód : zdjęcia grafiku w załączeniu Po wielu prośbach dostałam umowę zlecenia, którą podpisałam i odesłałam mailem służbowym, niestety umowy podpisanej przez pracodawcę nie otrzymałam nigdy. -dowód : umowa w załączeniu W związku z tym , że pracodawca po pierwszej wypłacie poinformował mnie, że wykazuje tylko część moich zarobków rozpoczęłam poszukiwania pracy. -dowód: rachunki w załączeniu Na jakiekolwiek zapytania o umowę byłam wciąż zbywana. W dniu ……….. złożyłam wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym. -dowód: wypowiedzenie w załączeniu Przy tzw. „ wypłacie „ w następnym miesiącu , zostałam poinformowana o kilku zaskakujących rzeczach 1. Zostaje mi potrącone 150 zł – za szkolenie ( na które nie miałam żadnej umowy, dojeżdżałam na własny koszt i pracodawca w tym czasie niczego mi nie zapewniał 2. Umowy w dalszym ciągu popisanej przez pracodawcę nie otrzymam 3. Mam do obioru kilka rzeczy, które wzięłam pod zastaw, pod zarzutem , że były wadliwe W tej sytuacji poinformowałam lojalnie, że będę to zgłaszać do PIP , na co usłyszałam , że mam uważać bo wszystko działa w 2 strony. Tak właśnie jest

Monika
@Regina L 09.07.2018 12:18

BRAWO!!! Czasem sie zastanawiam aby uruchomic strone dla bylych pracownikow, aby zainicjowac pozew zbiorowy wobec loombard.Pl. Liczba pokrzywdzonych szybko by sie uzbierala a koszty sadowe bylyby smieszne gdybysmy rozlozyli je na taka liczbe poszkodowanych pracownikow. Trzeba nad tym pomyslec.

Nick
@Regina L 09.07.2018 12:18

SUPER! Ludzie nie ma co patyczkować się z tymi ''pracodawcami'', wielka sieć a pracowników ma za nic i prawo również. To w mniejszych lokalnych firmach nie ma takiego dziadostwa i wyzysku. Szkolenie a raczej pierwszy miesiąc pracy bez umowy (szkolenie przez innego pracownika a nie firmę szkoleniową, czyli normalne przyuczenie do pracy), praca po 13-14 godzin, premia w kopercie uzależniona od widzi mi się kierownika, która nawet nie jest procentem od utargu a niestety naszymi wypracowanymi nadgodzinami (niestety i tak nie dostaniemy pieniędzy za wiele nadgodzin, można o tym zapomnieć). Dodatkowy dzień 13/14 godzin 100 złotych :D Jak ktoś odpadnie lub zachoruje automatycznie dostajesz dodatkowe dni co daje nawet 5-6 dni po 13/14 godzin w tygodniu. Podpisywanie umowy bez przekazania regulaminu/zasad działania firmy a na końcu jakieś śmieszne rozliczanie z przedmiotów. Regina BRAWO!

KKK
@Regina L 09.07.2018 12:18

Czy sprawa ruszyła? Też myślę nad zgłoszeniem, naprawdę wszystko w życiu widziałam, ale bez przesady...

MD

Ja pracowałam prawie pół roku w loombardzie. Punkt był okropny, bez WC i pomieszczenia socjalnego. Poszłam na L4, bo bardzo zachorowałam. Po L4 od razu mnie zwolnili, mówiąc, że jestem dobrym pracownikiem. Pierwszy raz słyszę aby się dobrych pracowników zwalniało. Za coś czego nie zrobisz zabiorą Ci całą wypłatę. To nie jest normalne. Złodzieje i tyle. Wiele się przez nich nauczyłam chociaż, aby nikomu nie ufać. Bo za dobre serce wyrzucą Cię z pracy.

Xxx
@MD 10.01.2017 15:21

Widzę że nie jestem jedną osobą oszukana na pieniądze, zwolnilam się sporo czasu temu a wypłaty nie dostałam ani 1zl , za cały przerobiony miesiąc.

XyN
@Xxx 21.04.2017 22:08

Nie dostałaś bo nazbierałaś zapewne podczas pracy mnóstwo uszkodzonych rzeczy i fałszywego złota, które zostały Ci rozliczone w ostatnim miesiącu pracy. Wolałaś swoją odpowiedzialność odkładać do końca niż rozliczać na bieżąco drobne kwoty. Tutaj każdy powtarza jak mantrę: nie ufaj klientom bo oszukują i sprawdzaj każdą rzecz nawet kilka razy, a unikniesz wpadek i odpowiedzialności finansowej.

Anks
@XyN 14.09.2017 00:29

Pracodawca nie ma prawa zabierać z pensji pracownika, tego minimum krajowego ani złotówki. Jest to niezgodne z prawem! Z najniższej krajowej to jedynie alimentu mogą być ściągnięte. Ludzie nie dawajcie się tym jawnym oszustom!

Zbigniew
@Anks 12.10.2018 14:01

Widzę, że obserwujesz temat opinii o pracy w firmie Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k., dlatego zastanawia mnie, czy masz jakieś doświadczenia związane z pracą w tym miejscu? Może mógłbyś dodać coś, co nie zostało jeszcze poruszone w tym wątku? Zachęcam do wyrażenia swojej opinii.

Xmz
@Xxx 21.04.2017 22:08

Witam ja też pracowałem 4 lata i naprawdę nie polecam nikomu tam pracy , zero szacunki dla pracownika a to co piszą to sami chyba szefowie i kierownicy. To co człowiek zarobi to i musi oddać, urlopy kiepsko płacone a jak się zwolniłem to i tak mnie obrażono nie polecam !!!

Zbigniew
@Xmz 26.10.2018 10:49

Dlaczego napisałeś, że, co pracownik zarobi pracując w firmie Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k. to musi oddać? Czy chodziło tutaj o sytuacje, gdzie z winy pracownika firma ponosiła jakieś straty? Jak dokładnie były rozliczane urlopy wypoczynkowe? Jeżeli możesz, to napisz precyzyjnie, jak to wyglądało.

KKK
@MD 10.01.2017 15:21

Też nie otrzymałam pieniędzy za nadgodziny, nie ma szans, jedyna droga to sądowa.

Nick Name

Witajcie zastanawiający się nad pracą w którymś z loombardów, mam nadzieję, że moja opinia będzie dla was pomocna. Do pracy przystąpiłem po zapoznaniu się z opiniami z gowork, większość była negatywna, ale miałem trudną sytuację finansową i postanowiłem spróbować. Miałem jeszcze takie przekonanie- teraz wiem, że całkowicie mylne- że taka duża sieć nie może sobie pozwolić na machlojki i złe traktowanie pracowników. Niestety szybko okazało się, że wszystkie negatywne aspekty, które zostały przedstawione na tej stronie są prawdziwe. Jest to po prostu trudne do uwierzenia, dlatego jeśli zastanawiacie się nad pracą w którymś z loombardów to przemyślcie sobie czy warto w ogóle wchodzić w układ z tak nieuczciwą siecią. Historii jest wiele, szkoda czasu na opisywanie wszystkich negatywów, wystarczy cofnąć się do poprzednich stron i czytać negatywne opinie- wszystkie są prawdziwe. Schemat działania powtarza się i czytając negatywy potwierdzam, że miałem tak samo złe doświadczenia jak inni i niestety wiem, że dałem się oszukać. Nie krytykujemy jednego loombardu, regionu a całą sieć, co już powinno dawać do myślenia potencjalnemu pracownikowi. Większość pozytywnych opinii jest pisanych przez kierownictwo co da się wyczuć- jak ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej to te same formułki słyszał od osoby rekrutującej, która przedstawiała pracę w samych superlatywach. Kierownicy od siedmiu boleści- zamiast zakłamywać rzeczywistość to może pora na małą refleksję? Przypominam, że nie żyjemy w czasach niewolnictwa a w Państwie Prawa, obowiązują nas pewne zasady i prawo, np. prawo pracy, które powinniście przestrzegać a nie łamać. A co do potencjalnego kandydata na stanowisko Pracownik lombardu, mam pytanie. Czy chciałbyś pewnego dnia dowiedzieć się, że źle przyjąłeś złoto, które zostało zabrane z twojego punktu, o znacznej wartości, po czym wartość ta zostałaby odjęta z twojego wynagrodzenia a przedmiotu za który zapłaciłeś de facto kilka stów nie zobaczysz już na oczy? Nie masz szans zweryfikować czy na pewno był to przedmiot, który przyjmowałeś, nie masz możliwości skonsultować się z innym złotnikiem. Czy to jest uczciwe wobec pracownika i zgodne z prawem? Dlatego jeśli zastanawiasz się nad pracą w loombardzie to szczerze odradzam, pierwszy raz spotkałem się z tak otwartym łamaniem praw pracownika, wyzyskiem i matactwem. Szkoda czasu, zdrowia a nawet linijki do wpisu w twoim CV.

Gbp

Czytam te niektóre wypociny i śmieje się sam do siebie .Miejcie choć trochę odwagi i piszcie z jakiego MIASTA jesteście Tak aby nie obrażać wszystkich właścicieli/kierowników....nie kazdemu psu na imie Burek ....

Kardridż

Uszczuplę tutaj całą bajkę o pracy w Loombard. Przyjmujecie głównie różnorodny sprzęt elektroniczny i złoto oraz prowadzicie kantor. Wymaga się od Was znajomości każdej funkcji owego sprzętu i gruntowne jej sprawdzenie bo inaczej pracodawca obciąży waszą pensję sumą pożyczki jakiej udzieliliście na zepsuty bubel. Wiedza jaką musielibyście posiadać jak już się sami domyślacie jest ogromna i nie do ogarnięcia . Pominę, że co chwila wychodzą nowe cudeńka techniki. Nawet w takich sklepach jak; MediaMarkt i inne pokrewne pracownicy są podzieleni na działy a i tak sami często i gęsto zaglądają do instrukcji obsługi bo co sprzęt to inne funkcje. W takich sklepach zarabiają średnio 2000-2500 zł mając jeden dział pod swoją pieczą. Rozmowa z klientem takiej osoby trwa ok.20 min. Nie mają tak olbrzymiej odpowiedzialności finansowej choćby był to napad. Ty w lombardzie masz obsłużyć w przeciągu kilku minut w przeciągu których masz gruntownie sprawdzić sprzęt czy jest wolny od wad nawet tych ukrytych. Warto tu wspomnieć, że interesant niejednokrotnie przychodzi bez instrukcji obsługi. W lombardzie właściciel płaci Wam 1700-2000-2500 w zależności jaki to punkt lombardowy z zastrzeżeniem, że może coś odliczyć od tej pensji uszkodzonego! Co zdarza się dosyć często. Szkolenie na początku jest ale zostaniecie wstępnie tylko wprowadzeni. Temat złota. Wyroby złotnicze mogą być grubo pozłacane a w środku metal nieszlachetny czego wam metoda jaką pokazał Wam pracodawca nie wykryje. W tym przypadku możecie popłynąć nawet kilkanaście tysięcy w plecy. Kantor to następna pułapka - sprawa wszystkim znana falsyfikatów a Dolary przodują w tej materii. Na chłopski rozum - chcecie zarabiać czy bawić się w dofinansowywanie szemranego interesu właściciela?

Lotos
@Kardridż 15.11.2018 04:00

W takim razie uwazam to za komplement dla osób które pracują już po kilka lat i świetnie sobie radzą z ,,cudeńkami i nowinkami „ technicznymi ???????????? co za bezsens. Skoro Ty nie ogarniasz nie znaczy ze każdy z Nas jest ma takim poziomie.

Kardridż
@Lotos 18.11.2018 13:08

Ja nie obrażam tutaj pracowników bo sam pracowałem kilka lat ale po to napisałem swój wywód aby uświadomić ludziom że nie warto w tym miejscu pracować a rynek pracy oferuje za większe pieniądze i mniejszą odpowiedzialność finansową miejsca pracy.

Lotos
@Kardridż 19.11.2018 12:38

Uważam że jest to indywidualna kwestia. Dla Ciebie się nie opłaca a dla mnie tak. Po tylu latach pracy naprawdę ciężko by mi było robić coś innego bo po prostu lubię to co robię. Zarabiam bardzo dobrze i nie po to mi tyle lat doświadczenia żeby teraz to zmarnować. Każdy niech sam decyduje. Nie wspominając o stażowym które co roku jest doliczane do wypłaty :) Ciężko na start dostać umowę o pracę i 3,700 zł na rękę. Za 12 dni pracy w miesiącu :) Niedziele bez handlu piękna rzecz!!!!

Lombard

Tak jeszcze nadmienię ...jak się sami nie powykańczacie to 500+ Was już wykańcza...Za moment będziecie zmuszeni przyjmować tylko kradzione rzeczy aby zarobić choćby na koszty a to skutkuje zwiększoną liczbą konfiskat ( strat ) , samoistną redukcją pracowników bo nikt nie będzie chciał mieć paserki wlepionej . Wspaniały scenariusz na najbliższe lata :D

Piątek
@Lombard 17.08.2017 23:43

Nie chcę nikogo bronić ale popatrzeć na to bardziej obiektywnie... 1. Warunki pracy są oczywiście takie jakie są i zalezą od lokalizacji. Fakt - jedne są w lepszym stanie inne w gorszym ale nigdy nie zdarzyło się aby "solariowy" żałował pieniędzy na remont, poprawę warunków pracy, zakup potrzebnego sprzętu czy wyposażenia. To jak punkt wygląda w środku i na zewnątrz zależy od osób które na nim pracują. Dlaczego jest dużo towaru na punkcie - najczęściej dlatego, że nie jest wystawiony i nie jest sprzedawany. Dlaczego na punkcie jest bałagan - dlatego że nikt nie dba o porządek. To chyba proste i oczywiste. Oczekujesz że "solariowy" czy jego "sekretarze" przyjadą i zrobią Tobie porządek za Ciebie - bądźmy poważni. 2. Wynagrodzenie jest uzależnione od wyników punktu. Jak pracowałeś i masz inny pomysł jak sprawiedliwie wynagradzać pracowników opisz to - na pewno ktoś się temu przyjrzy i być może to właśnie Twoje rozwiązanie będzie wprowadzone i rozpowszechnione. Jest podstawa, jest premia stażowa, jest premia za wynik na punkcie... Jak to wszystko się zliczy to wychodzi określona kwota. Oczywiście, że każdy chciałby zarabiać jak najwięcej i do tego jak najmniej się napracowac ale bądźmy dorośli i odpowiedzialni. Pracownicy z punktów gdzie jest więcej pracy zarabiają więcej - to jest chyba normalne. Tam gdzie tej pracy nie ma - nie ma też wyników i wtedy faktycznie wychodzi w przeliczeniu na godziny najniższa krajowa... Ale to tak naprawdę jest w rękach pracownia czy punkt będzie funkcjonował dobrze czy tak sobie. 3. Rozliczanie za błędy pracownicze. Pracując tutaj jesteś odpowiedzialny za powierzone Tobie pieniądze. To ty decydujesz ile wydasz na jakąś rzecz przyjętą od klienta i za ile to później sprzedajesz. To Twoim obowiązkiem jest sprawdzenie czy taka rzecz jest tyle warta czy nie. To również do Ciebie należy aby sprawdzić czy coś jest sprawne czy nie. Jak sobie wyobrażasz prowadzenie takiego biznesu bez konsekwencji w działaniu pracownika? Może też coś zaproponujesz i będzie można to wykorzystać... 4. Godziny pracy - z tego co wiem to każdy pracownik ma możliwość wybory aby pracować osiem godzin codziennie albo po 12-14 co drugi dzień. Z punktu widzenia pracodawcy lepiej jest aby pracownik pracował 8 godzin i był wypoczęty i miał sprawny umysł ale problem polega na tym że ludziom wygodniej jest odbębnić te 12-14 godzin i później mieć dzień lub dwa dni wolnego. Chyba nie mijam się tutaj z prawdą więc nie można mieć o to pretensji do "solariowego"... Godzinna przerwa - sam wiesz jak wygląda praca na punkcie. Na pewno nie można tego porównać do pracy ciągłej takiej jak w chociażby w sklepie spożywczym, gdzie cały czas stoisz, nosisz skrzynki, wystawiasz towar i masz cały czas ruch. Nie mówiąc już o pracy przy taśmie czy pracy kierowcy - non stop. Godzinna przerwa wliczona do godzin pracy po prostu jest przez każdego pracownika wykorzystywana - a nawet dużo więcej niż ta godzina - a więc gdzie tutaj tak naprawdę jakaś nieścisłość... 5. Z awansem ściśle związane są predyspozycje i chęci danej osoby. Jeżeli chciałeś tak bardzo awansować to czy chociaż zadałeś sobie trud aby powiedziec o tym "solariowemu"? Nie sądzę... Awansować można ale wiąże się to z tym że po prostu ...zasuwasz... 6. Zastępstwa - z tego co wiem są ludzie którzy nigdy nie biorą zastępstw, więc o czym piszesz... Skoro chciałeś wziąć te zastępstwa to brałeś. To że nie jesteś asertywny to nie jest wina "solariowego". Zresztą sam przekaz jaki wynika z Twojej wypowiedzi jest nielogiczny. Jak można kogoś zmusić do czegokolwiek... Zwłaszcza dzisiaj, gdzie w każdej chwili pakujesz się i masz pracę gdzie indziej... 7. Szkolenia - a jak można nazwać to, że siedzisz miesiąc i uczysz się wykonywać swoje przyszłe czynności tak aby nie popełniać błędów. Przecież to jest w Twoim interesie. Prawda jest też taka, że ile wyciągniesz z takiego szkolenia to przekłada się to później na wyniki Twojej pracy. Na podejście do obowiązków, klienta etc. 8. Jakoś tak się składa, że pracuje tutaj nie 200 ale dużo więcej osób. Każda na umowę o pracę, każda ma dom, rodzinę większą czy mniejszą, wydatki takie czy owakie itd. Niektórzy pracują ładnych parę lat, niektórzy przychodzą tylko po to aby przetrzymać i znaleźć sobie coś innego. Jeżeli ktoś podchodzi do tej pracy z takim nastawieniem to nie ma szansy na to aby pracę taką wykonywał dobrze. Do niej, tak jak do każdej innej też trzeba się przyłożyć a bez chęci nic z tego nie będzie. Jeżeli nie miałeś czasu na spotykanie się ze znajomymi z powodu tej pracy to znaczy że masz jakieś problemy z planowaniem

DoxaWro
@Piątek 18.08.2017 12:31

Popieram w 100%

VickyCristinaWroc.pl

Każdy kto pracuje w loombard.pl dłużej powie że praca jest interesująca i ciężko z niej zrezygnować gdy już się tutaj trafiło. Oczywiście jak wszystko w życiu nie jest dla każdego. Trzeba posiadać pewien zestaw cech by się tu odnaleźć. Asertywność, umiejętność kreatywnego myślenia oraz uczciwość i zaangażowanie to podstawa. Nie ma nic za darmo... Prowadzisz punkt jak swój wlasny - myślisz co robisz, na czym zarobisz a na czym nie. Ja codziennie mam czas przez 13h pracy na wykonanie wszystkich swoich obowiązków, posiedzenie na neci i obejrzenie filmu. Nikt z tego powodu nie robi problemu kiedy wszystko jest zrobione. Mój punkt zarabia bardzo dobrze i na wypłatę nie narzekam. Wszystko jest kwestia podejścia i chęci. A jeżeli chodzi o Szefostwo to zawsze można się dogadać. Jeżeli widać że Ci zależy i kasa się zgadza a punkt zarabia to zawsze docenia. Logiczne że przecież właśnie o to chodzi żeby razem zarabiać. Napewno nie jest to praca dla osób którzy chcą przyjść i odbebnic swoje. Tutaj widać od razu co i ile kto robi. Sieć ciągle się rozwija i pracują tu naprawdę w większości świetni ludzie. Logiczne jest to że nikt nie siedziałby tam gdzie mu źle. Moim zdaniem negatywne opinie piszą nieudacznicy którzy nic nie robią tylko narzekają. Jak tak Wam źle czemu nie macie na tyle odwagi żeby wyjaśnic to z Kierownikiem albo Właścicielem?! Słabe podejście. Ale cóż... Haters gonna hate

anonim

(usunięte przez administratora)

Lobby

i sztuczne paszkwile na stanowiskach kierowniczych. Więcej sztucznych rzęs, paznokci, tatuaży permanentnych i pseudo sałatek odchudzających. Zastanawiasz się czy masz do czynienia z kobietami czy transwestytami.

Joanna

@K_K, Twoja opinia różni się nieco od tego, co mieliśmy okazję czytać w ostatnim czasie w wątku opinii o pracy w firmie Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k., dlatego zastanawia mnie, czy przy negocjacji stawki wynagrodzenia za pracę w tym miejscu pracy kluczowe znaczenie ma doświadczenie potencjalnego pracownika? Firma wymaga od pracowników, aby mieli doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta? Podziel się z nami tym, jak to wygląda.

K_K
@Joanna 12.10.2018 08:15

Joanno, zatrudniając sie w tej firmie, moim jedynym doświadczeniem była praca w handlu. Nigdy wcześniej nie korzystałam z lombardu, ani nawet się nie zagłębiałam w to jak on działa. Na rozmowę poszłam, praktycznie nie przygotowana ;) Na pewno jakimś atutem jest doświadczenie w handlu. Moja wypłata rosła z każdym miesiącem praktycznie. Dużo pracy wkładałam w rozwój lombardu i było widać efekty. Na pieniądze trzeba zapracować, nikt Ci nie da na start 3 tys. Więcej pracy - większa wypłata, większa wypłata - jeszcze więcej pracy, bo jest motywacja do jeszcze lepszej kasy ;) Szef u nas docenia pracowników, mamy premie od obrotu + premia od zrobionej normy. Zarabiamy bardzo dobrze ;) jednak nie każdy nadaje sie do takiej pracy.

Krzysztof W.

Witam. Jak wyglada praca w tym punkcie lecz w Ostrowie Wielkopolskim? Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać za 195h ? Czy pracodawca z punktu wyżej wymienionego jest uczciwy? Praca na wariackich papierach bo ma się tyle na głowie czy raczej spokojnie? Przerwę wyznacza pracodawca czy samemu można zrobić pauzę ? Proszę o opinie o plusach i minusach i tylko z punktu z miasta Ostrowa Wielkopolskiego .

Monia
@Krzysztof W. 26.09.2018 01:07

Nie masz co się łudzić, że któryś z punktów jest mega fair wobec pracowników, wystarczy poczytać opinie, głównie te negatywne (niestety prawdziwe), które są idealnym obrazem polityki firmy. Szefostwo i kierownicy chyba sami odbywają szkolenie jak oskubać pracownika, czyt. postępować z jeleniem, żeby oni mieli więcej a pracownik mniej.

Zostaw opinię o Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Loombard.pl Sp. z o.o. sp.k.