GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Tymon

08.02.2023 15:45

Firma wyrobiła się z całym montażem w terminie, a na tym najbardziej mi zależało. Na pewno poleciłbym ich dalej bo są naprawdę rzetelni i słowni
    Darwin

07.02.2023 15:39

Bardzo polecam usługi firmy genergy - znają się na swojej pracy! super wykonana instalacja
    Alan

07.02.2023 13:20

Szybki, fachowy projekt i instalacja, doskonały kontakt z wykonawcą. Opinia po blisko trzech miesiącach użytkowania. Gorąco polecam.
    Soldier

07.02.2023 13:19

Gorąco polecam. Firma dopilnowała wszystkich formalności, a mnie pozostawiła cieszenie się niskimi rachunkami za prąd.
    Dawid P

06.02.2023 09:37

Instalacja wykonana bardzo sprawnie, dobrej jakości komponenty. Ja nie mam uwag. Wszystko działa tak jak powinno a ja się ciesze oszczędnościami
    K

30.01.2023 19:29

(usunięte przez administratora) Przez caly okres trwania umowy, zero komtaktu z firma. Jak juz sie udalo to obiecywali co chwile inny termin. Wg Funduszu nie ma zwrotu i takiego dofinansowania jakie.mi obiecali. (usunięte przez administratora) Ostrzegam wszystkich !!!! Widze, ze jest wiecej poszkodowanych. (usunięte przez administratora)
    Aleksandra

28.01.2023 09:53

Moje zlecenie na wykonanie instalacji fotowoltaicznej zostało wykonane przed ustalonym terminem. Bardzo miło mnie to zaskoczyło, za co jestem bardzo wdzięczna.
    Tarasiuk

28.01.2023 09:43

Firma godna polecenia, bardzo rzeczowa wycena i profesjonalne doradztwo to w dzisiejszych czasach rzadko spotykane, bardzo dobry kontakt.
    denny

27.01.2023 19:28

mam bardzo nowoczesną instalację, wszystko zostało wykonane w takim terminie jak się umawialiśmy. nie ma obaw o rzetelnosc
    Szams

27.01.2023 16:01

Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę. Bardzo profesjonalne podejście od konsultacji po montaż. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pełen profesjonalizm.
    Borys

27.01.2023 15:56

Profesjonalna i szybka obsługa i doradztwo. Atrakcyjne ceny w porównaniu z firmami konkurencyjnymi z ktorymi mialem kontakt
    Mariusz

27.01.2023 11:20

Montaż paneli to była rewelacyjna decyzja. Koszty się obniżyły, polecam, firma jest sprawdzona. Solidni i slowni
    Leonard

27.01.2023 11:18

To bardzo solidna firma fotowoltaiczna. Używam ich produktów, więc z całego serca polecam! Naprawde super podejscie do klientow
    wiktor

27.01.2023 09:39

Korzystam kolejny raz z usług tej firmy. Kontakt, jak i jakość usług na najwyższym poziomie. Panele w obu domach dzialaja jak nalezy
    Kamil

27.01.2023 09:36

Fachowa obsługa, szybki czas realizacji. Duże zaangażowanie całej ekipy od momentu przedstawienia oferty. Sprawny montaż i uruchomienie.
    Kacper

26.01.2023 14:06

Takie firmy wlasnie dlatego tyle lat dzialaja na rynku - bo stawiają na jakość uslug. Super podejście do klienta, montaż terminowy, żadnego opoznienia co dla mnie bylo istotne
    Derbin

26.01.2023 13:25

Panele działają bez zarzutów, montaż sprawny i terminowy. Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Polecam.
    Joanna

25.01.2023 14:55

Jednym słowem rewelacja! Nie mam zastrzeżeń, montaż profesjonalny i dokładny, współpraca z nimi to czysta przyjemność.
    Henry

25.01.2023 14:31

Moc instalacji dobrana idealnie. Z jakości wykonania również jestem bardzo zadowolony. Polecam
    Mialn

25.01.2023 13:48

Najbardziej profesjonalna firma na rynku. Kompleksowa opieką nad klientem Super fachowcy. Firma godna polecenia!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Pola

25.01.2023 13:11

Na każde pytania udzielana wyczerpująca odpowiedź i wyjaśnienia. W trakcie całej budowy jedyna profesjonalna firma!!!Polecam.
    Ryszard

25.01.2023 13:10

Dobrze, że trafiłem na takich specjalistów w tej dziedzinie. Panele zamontowane jak należy, bardzo kontaktowi i słowni ludzie. Polecam.
    Marcin

25.01.2023 12:02

Wszystko uzgodnione i wykonane błyskawicznie. Ekipa montażowa cechująca się pełnym profesjonalizmem oraz dbałością o szczegóły. Instalacja wykonana zgodnie z normami
    Michał

25.01.2023 10:09

Profesjonalizm na każdym etapie. Dbałość o detale i jakość przeszła moje oczekiwania. Nie warto trscić czasu na inne firmy bo Genergy jest niesamowicie profesjonalne
    Edwind

25.01.2023 10:09

Pracownicy zespołu montażowego wykazali się wszechstronnością i odpowiedzialnością. Instalacja wykonana zgodnie z wszystkimi wymogami bezpieczeństwa.
    Dżin4

24.01.2023 15:33

U mnie instalacja przebiegła prawidłowo, w zupełności nie mam się do czego przyczepić. A do tego szybko i fachowo i w dobrej cenie w porównaniu do konkurencji
    Zuzana

24.01.2023 11:29

Polecam z całego serca nie ma co się zastanawiać tylko korzystać z takiej możliwości! Fotowoltaika to świetne i bardzo ekonomiczne rozwiązanie a firma Genergy ze wszystkim pomoze
    Grażyna

23.01.2023 15:01

Bardzo rzetelna i fachowa firma. Nie można nic złego powiedzieć. Wszystko zrobione i dobrane idealnie w rozsądnej cenie. Z serca polecam.
    Zdzisław

23.01.2023 13:33

Bardzo sprawnie zajęli się dachem i panelami. Cała instalacja w jeden dzień, nic nie poniszczone i elegancko wygląda. Polecam.
    Sebastian Pach

23.01.2023 12:29

Uczciwa i słowna firma z wysokimi kompetencjami w fotowoltaice. Montaż wykonali perfekcyjnie 8,2 kW, w bardzo konkurencyjnej cenie
    Anika

23.01.2023 12:29

Wybór firmy okazał się bardzo dobry. Od 4 miesięcy instalacja działa bezproblemowo. Polecam!
    Janas

22.01.2023 12:11

Bardzo uczciwie podeszli do oferty, nie naciągali, oferta od początku była atrakcyjna. Samo wykonanie bez zastrzeżeń, w jeden dzień montaż
    Dobromir

22.01.2023 12:11

Śmiało mogę polecić ich usługi, nasze 50 kW na dachu było bardzo dobrym wyborem. Rzetelna firma!
    Henryk

20.01.2023 09:47

Instalacja fotowoltaiczna na naszej firmie zrobiona perfekcyjnie i niezwykle fachowo przez bardzo sprawną ekipę, widać było ich doświadczenie, solidność i sumienność
    Marian

20.01.2023 09:43

Sprawny i szybki montaż na gruncie, fachowe wykonanie, polecam.
    Kacper

19.01.2023 13:12

Przyjechali punktualnie, uwinęli się w ciągu jednego dnia, (który razem wcześniej ustaliliśmy). Zgrana ekipa, szczerze polecam.
    Bob

19.01.2023 12:56

Wystawiam bardzo pozytywny komentarz, zarówno dla Pana który przedstawił projekt instalacji, jak i dla zespołu montującego instalację. Pełen profesjonalizm.
    Natan

17.01.2023 13:28

Współpraca bez zastrzeżeń, bez długich terminów. Szybkie i sprawne zamontowanie. Zdecydowanie polecam firmę
    Leon

17.01.2023 10:26

Bardzo profesjonalna Firma. Monterzy szybko i profesjonalnie wykonali montaż, a przy tym bardzo mili i sympatyczni. Firma załatwiła wszystkie formalności, dotrzymała terminu wiec moge tylko z czystym sumieniem polecic
    Dawid

17.01.2023 10:26

Monterzy szybko i sprawnie wykonali montaż instalacji przy tym uprzejmi i mili. Firma dotrzymała terminów prac. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ