GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

wiktor

16.01.2023 10:10

firma godna polecenia, bardzo dobre i rzetelne doradztwo, na plus terminowość i fachowość ekipy. Polecam.
    Malon

10.01.2023 15:55

Firma bardzo solidna i rzetelna, pracuje bardzo sprawnie. Kultura pracy montażystów bardzo wysoka - świetnie wyposażeni we wszystko, co potrzeba do takiej pracy
    berry

10.01.2023 15:55

Jeśli miałbym ponownie wybierać firmę do instalacji fotowoltaiki to zdecydowałbym się na firmę Genergy. Naprawdę świetne podejście do wspólpracy maja
    bb

09.01.2023 13:31

Czy Państwo dzwonią do biura w weekendy i dni świateczne? Infolinia działa normalnie i kontakt jest- czeka się czasami w kolejce ale nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby ktoś nie odebrał
    Anna B

03.01.2023 16:37

Jestem bardzo zadowolona wszystkim polecam usługi firmy Genergy
    Janka

03.01.2023 16:36

Niedawno zakładałam panele fotowoltaiczne na gruncie - usługa wykonana profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona. Ogromny plus za wytłumaczenie wszystkiego

24.12.2022 19:00

Klientka

30.12.2022 15:07

Dokładnie tak. Najlepsze są jej kłamstwa haha mówi że pompa przyjedzie np w sobotę, pompa nie przyjechała pytasz się jej dlaczego, a ona pyta kto ci powiedział że pompa będzie w sobotę.

04.11.2022 16:21

My wpłaciliśmy połowę kwoty za pompę ciepła w lipcu ,pompę przywieźli nam w październiku i do dzisiaj nie zamontowano jej i nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy to nastąpi.Kontakt z firmą żaden dramat IDZIE ZIMA WĘGLA NIMA koszmar
    Klientka

30.12.2022 15:04

Polecam udać się do prawnika. Miałam podobną sytuację, kilka miesięcy nie mogłam się doprosić. Kasę dostali i nagle nikt nic nie wiedział, co kiedy i jak... Montaż przekładany za każdym razem kiedy była mowa że przyjadą. Dopiero interwencja prawnika i wysłane do nich pismo zadziałało i nagle im się przypomniało że mają mi pompę zamontować.
    Jolanta

28.12.2022 16:23

Rzetelne podejście do klienta. Jak umówione tak zrobione, kompetentni, rzetelni wykonawcy. Jestem zadowolona i polecam
    Liks

28.12.2022 16:02

Super kontakt przed realizacją zamówienia, jak i po, profesjonalny montaż. Tanio, szybko i solidnie. Firma w sposób profesjonalny podchodzi do klienta. Polecam w 100%
    Milosz

28.12.2022 15:59

Profesjonalne podejście od początku do samego końca! Już po pierwszym spotkaniu z doradcą byliśmy pewni, że to właśnie ta firma wykona dla nas instalacje i dobrze wybralismy
    Witkor

28.12.2022 15:13

Profesjonalne doradztwo, montaż zgodnie z ustalonym terminem, szybko i estetycznie. Po wykonaniu instalacji monterzy zostawili po sobie porządek
    Durek

28.12.2022 15:12

Komunikacja bezproblemowa, odpowiedzi rzetelne, jasne i konkretne. Po prostu profesjonalne doradztwo. Montaż wykonany bardzo szybko i sprawnie
    Kotowski

28.12.2022 11:53

Szybka i profesjonalna wycena oraz obsługa, dobór najlepszego rozwiązania lokalizacji oraz doboru mocy instalacji,. W sumie uzyskałem większą pomoc niż w ogóle się spodziewałem
    Pyter

28.12.2022 11:52

Firma godna polecenia. Kontakt świetny, rzetelne i merytoryczne podejście do tematu fotowoltaiki. Wszystko wytłumaczone i rozwiane wszelkie wątpliwości.
    Grzesiek

28.12.2022 09:21

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wspaniała obsługa klienta. Profesjonalny i solidny montaż paneli! Koniec podwyżek za prąd. Jeszcze raz polecam.
    Mateusz

28.12.2022 09:20

Firma solidna, szybki termin montażu i dokładność jego wykonania. Rzeczowo wyjaśniono zasady. Firma Genergy poprowadziła cały proces od A do Z
    Nastek

27.12.2022 15:22

Obsługa klienta ok – było zainteresowanie i chęć odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Na starcie dostałem sporo wiedzy i ogromne wsparcie za co bardzo dziekuje!
    Kuba90

27.12.2022 11:14

jestem mega zadowolony, doskonały kontakt zarówno przed, w trakcie jak i po zakończeniu montażu. Gorąco polecam bo rzadko się spotyka takie profesjonalne firmy na swojej drodze
    arkadiusz

27.12.2022 11:14

W pełni profesjonalna I fachowa,a przy tym bardzo miła obsługa. Fachowcy znają się na tym co robią a pracę wykonują profesjonalnie I rzetelnie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Konrad

27.12.2022 08:23

Fachowe podejście, sprawna i estetyczna realizacja, pomoc w formalnościach. Instalacja zrealizowana w ustalonym terminie bez przekladania i odwlekania
    Nina

27.12.2022 08:23

Bardzo profesjonalna i godna polecenia firma. Świetny kontakt przez cały czas realizacji inwestycji. Całość zrealizowana szybko i sprawnie, zarówno montaż, jak i wszelka pomoc oraz doradztwo
    Mirek

26.12.2022 11:39

Jestem pod wrażeniem rzetelności i kompleksowego podejścia do klienta. Profesjonalna współpraca zaczynając od wyceny poprzez kolejne kroki
    Dorczek

25.12.2022 10:55

Profesjonalne podejście do klienta, przede wszystkim bardzo dobry kontakt z firmą, miła obsługa i montażyści . Polecam.
    Bogdan

25.12.2022 10:55

Bardzo profesjonalne podejście do klienta i szybka reakcja, co nie jest takie oczywiste w tego rodzaju usługach Ja polecam i wiem ze firma jest solidna
    Bobi

24.12.2022 12:34

Przyznaję, że oferty na rynku są kuszące, ale to u nich dostaniecie najlepszą obsługę i najbardziej opłacalną ofertę. Super kontakt.
    Birok

24.12.2022 12:07

Montaż instalacji został wykonany naprawdę wzorowo. Miałem super kontakt z Panami, mogłem liczyć na dobre porady i super nam się dogadywało.
    Lukasz

23.12.2022 15:45

Przeprowadzili montaż instalacji w pełni profesjonalnie i z dbałością o najmniejszy szczegół. Wytłumaczyli każdy drobiazg, doradzali i wyjasnili wszystko szczegolowo :)
    Irek

23.12.2022 10:29

Polecam. Firma przyjechała,dokonała pomiaru, ustaliła termin wykonania. Wszystko zrobiono w terminie. Z takimi firmami wspolpracuje się najlepiej
    Nina p

23.12.2022 08:30

Najwyższy poziom profesjonalizmu. Trzymają się sumiennie terminów, doradzają, dbają o klienta. Zdecydowanie polecam!
    Arkadiusz

23.12.2022 08:00

Profesjonalna firma z dużym doświadczeniem i pełna zaangażowania. Jestem zadowolona z mojej instalacji, wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie,a kontakt z firmą był więcej niż świetny
    Karol

23.12.2022 07:59

Usługa wykonana profesjonalnie i terminowo. Pierwszy rok panele przepracowały bez zarzutów. oby tak dalej!
    Koryk

22.12.2022 16:12

Obsługa miła, z uśmiechem, na poziomie. Nie trzeba długo czekać na ofertę i termin na instalacje. Ogólnie cała wspolpraca sprawna
    Emma

22.12.2022 12:23

bardzo rzetelny doradca z ogromną wiedzą. Zarówno monterzy paneli jak i elektrycy wykonali swoją pracę w 100 procentach. Wszystko estetycznie, dokładnie i profesjonalnie.
    Dorf

20.12.2022 11:32

Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Produkt w dobrej cenie. Wszystko wykonane na czas, terminowo profesjonalnie.

21.12.2022 13:37

Zagraj w Lotto jak masz takie szczęście z tą firmą. Nawet w Wojewódzkim Fundusz Środowiska nazywają ich zgrają naciągaczy
    Krzysztof

20.12.2022 12:01

Firma bardzo solidna. Obsługa miła, konkretna i bezproblemowa. Instalacja przebiegła bardzo sprawnie, co było szczególnie ważne bo odbywała się jeszcze w czasie pandemii

21.12.2022 13:34

Jak montaż był w czasie pandemii czemu dopiero teraz piszesz? Co to za firma która sama sobie pisze opinie.
    Majka

21.12.2022 10:12

Firma Genergy wywiązała się z usługi - nie ma na co narzekać. ogólnie wszystko w porządku. Zdecydowanie najlepsza oferta sposród tych ktore sprawdzaliśmy
    Stefan

20.12.2022 15:35

Super firma! Rzetelne, konkretne i dopasowane do klienta doradztwo, kompetentna ekipa montażowa, konkurencje ceny. Tak naprawdę wszystko jest tak jak nalezy
    Feliks

19.12.2022 18:20

Polecam - naprawdę od a do z super podejście i wszystko załatwione sprawnie. Termin bardzo szybko dostaliśmy na montaż instalacji i już widzimy korzyści z tej inwestycji
    Tomaszewski

19.12.2022 17:07

Mogę tylko polecić firmę. Wszystkie etapy montażu instalacji fotowoltaicznej przebiegły bez żadnego problemu. Instalacja działa pierwszy miesiąc i produkcja jest na bardzo dobrym poziomie mimo ze mamy obecnie grudzien

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ