GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Ostrzegam !!!

02.03.2023 18:05

Uważać na pana (usunięte przez administratora)wcisnal moim rodzicom instalacje za ogromne pieniądze trzykrotnie ponad wartość rynkowa !!! Rodzice nawet nie wiedzieli ze biorą kredyt który przewyższa ich możliwości finansowe !!! Sprawę kieruje do odpowiednich organów !!!
    Klient

02.03.2023 17:57

U mojego ojca założyli fotowoltaike dach uszkodzili nie poczuwają się do naprawy od pół roku wiadro stoi w pokoju i zbiera wodę jak udało się dodzwonić do biura i powiedziałem ze się do nich wybieram to pani powiedziała ze nikt mnie nie wpuści bo i tak ich nie znajdę to się nadaje do telewizji (usunięte przez administratora)i draństwo z obiecanych dotacji ojciec nie dostał nic został tylko kredyt do płacenia a pan który podpisywał umowę nie pracuje już w tej firmie niepolecam i unikać radzę !!!!
    Kazimierz

01.03.2023 12:12

Pompy jak nie było tak nie ma. Wypowiedziałem umowę bo nie idzie się dogadać. Szkoda nerwów.
    Mirek

01.03.2023 09:16

Całe szczęście, ze w porę zrezygnowałem z umowy, bo widzę jakie teraz problemy z pompą od nich ma sąsiad, pompa lub raczej to coś nazywane przez nich pompą nie działa wcale, a po firmie ni widu ni słychu,(usunięte przez administratora)
    Rebson

28.02.2023 08:38

Firma pod każdym względem godna polecenia. Świetna organizacja pracy, wszystko rzetelnie i terminowo. . Ekipa monterska niezwykle sprawna, od razu widać, że to doświadczeni fachowcy
    janek

27.02.2023 18:05

Zlecenie wykonane prawidłowo. Wszystko funkcjonuje jak należy. Polecam firmę każdemu kto chce mieć sprawną instalacje która pozwoli mu zaoszczędzić sporo kaski
    Wiktor

27.02.2023 15:21

Firma jak najbardziej godna polecenia. Fachowe doradztwo, czas realizacji zgodny z umową. Montaż wykonany starannie, czysto i co najważniejsze bez żadnych uszkodzeń.
    Tobby

26.02.2023 00:29

Fachowość, rzetelność, sprawna i dobra obsługa. Wszystko przebiegło sprawnie. Świetny kontakt z firmą, firma montażowa na wysokim poziomie, widać że znają się na robocie.
    Irmine

25.02.2023 12:46

Mogę polecić każdemu mega profesjonalni, rzeczowi a przede wszystkim uczciwi i którzy zawsze doradzą. Zarówno od strony handlowej, jak i operacyjnej nie mam żadnych zastrzeżeń
    Baks

24.02.2023 22:48

Profesjonalne podejście do klienta. Można omówić i ustalić wszystkie szczegóły. Profesjonalne doradztwo i atrakcyjna cena zaproponowanej instalacji fotowoltaiczej, bardzo wysokiej jakości składniki zestawu. Polecam
    Grzegorz

24.02.2023 11:18

Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Realizacja w terminie. Fachowi instalatorzy byli w stanie odpowiedzieć na każde pytanie. Polecam każdemu!
    Kris

24.02.2023 11:17

Pełna profesjonalna firma Bardzo duze wsparcie w temacie oraz fachowy montaz przez Profesjonalistów Polecam z czystym Sumieniem
    Wojtek5

23.02.2023 15:27

Polecam jak najbardziej, montaż wykonany mega sprawnie, szybko i solidnie. Ekipa bardzo ogarnięta, widać że znają się na tym co robią.
    Dreake

23.02.2023 15:26

Polecam! Solidna firma, znają się na tym co robią, a to w dzisiejszych czasach nie jest takie popularne. Montaż byl wykonany bardzo dokladnie, co jest dla mnie bardzo ważne
    Jack

22.02.2023 15:19

Jeśli szukacie profesjonalnego podejścia do klienta oraz naprawdę dobrego produktu, to będzie najlepsze miejsce. super cena kontakt jak i montaz, wszystko wedlug umowy. Polecam
    Kazimierz

22.02.2023 11:55

Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej i miłej obsługi. Polecam ta firme. Bardzo szybki montaż instalacji przez doświadczony zespół.
    Fiodr

22.02.2023 11:54

Fachowa obsługa klienta, szybki czas realizacji co było najważniejsze. Bardzo profesjonalne i kompleksowe podejscie. Jestem mega zadowolony
    Etsy

20.02.2023 20:21

Ekipa sprawna i profesjonalna. Usługa wykonana bez zastrzeżeń. Podłączone i skonfigurowane tak jak powinno być. Polecam!
    Czesław

20.02.2023 17:37

Polecam zdecydować się na usługi tej firmy - wszystko dopięte na ostatni guzik, bez żadnych poślizgów czy stresu! Profesjonalni, rzetelni, godni zaufania!
    Mieczysław

20.02.2023 15:32

Pełen profesjonalizm, świetnie wykonanie i błyskawiczny czas realizacji. Bardzo polecam każdemu kto zastanawia się nad wykonaniem instalacji fotowoltaicznej. Nie będziecie żalować

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    zigi

20.02.2023 14:03

Bardzo fachowe doractwo od samego początku. Otrzymałem pomoc w wyborze fotowoltaiki :) Cała instalacja działa idealnie. Jestem bardzo zadowolony z całej usługi.
    Jacek

20.02.2023 09:27

Widać że panowie pracujący tutaj lubią swoją pracę, co daje oczywiście bardzo dobre efekty. Instalacja wykonana rzetelnie, bardzo solidnie, na dobrym osprzęcie.
    Denis

20.02.2023 09:25

Każda współpraca zakończona z Genergy kończy się dobrze wykonaną robota z ich strony. Są świetni!!!
    Derek

20.02.2023 08:03

Solidni, naprawdę profesjonalni i bezblędnie zajeli się montażem. Super ekipa - a do tego wszyscy bardzo symaptyczni
    Ignar

20.02.2023 08:02

serdecznie polecam! dobra firma, pracują na dobrych produktach, instalacja dzięki temu jest bardzo wydajna i trwala!
    Morawski

19.02.2023 11:23

Genergy to bardzo profesjonalna firma. Sceptycyzm był zbędny. Nigdy nie miałem do czynienia z takimi fachowcami! Super rzetelni
    Kasandra

19.02.2023 11:22

Firmę poleciła mi koleżanka.Nie zawiodłam się. Świetna profesjonalna ekipa szybko sprawnie. Polecam wszystkim szukającym firmy do fotowoltaiki
    SINDI

17.02.2023 14:52

Najwyższej jakości komponenty. Rzetelna firma. montaż instalacji fotowoltaicznej wykonany zgodnie z zasadami bezpieczeństwa, bardzo szybko i sprawnie!
    Maks

16.02.2023 12:11

Firma solidna, uczciwa, naprawdę stają na wysokości zadania. Bardzo sprawny kontakt na każdym etapie. Ja polecam i nie żałuje wybrania Genergy
    Agnieszka R

16.02.2023 09:41

My z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z fachowej obsługi ze strony firmy, od początku do końca mieliśmy kontakt z firmą bez zastrzeżen. Instalacja zrealizowana, działa tak jak należy.
    Arkadiusz

15.02.2023 12:45

Polecam skontaktować się z firmą jeśli zalezy wam na dobrej jakości instalacji :) wszystko można dogadać, widać ze mają doświadczenie
    Boch

14.02.2023 12:28

Bardzo dobry kontakt z firmą od samego początku do samego konca realizacji :) dziękuje za niesamowite wsparcie. Ja serdecznie polecam!
    Daria

14.02.2023 12:28

Instalacja zamontowana sprawnie i zawodowo. Wszystko działa, jesteśmy zadowoleni z usług tej firmy
    Kostoń

12.02.2023 17:14

Świetna firma, montaż przebiegł szybko i bez problemu. Polecam każdemu
    Rozczarowany

10.02.2023 11:51

(usunięte przez administratora) do podpisania umowy pierwsi, a potem już nawet nie odbierają telefonów, kredyt płacony nie wiadomo za co od kilku miesięcy, daje im czas do końca lutego, jak znów wyznacza nowy termin już chyba 3 raz to już prawnik się tym zajmie
    Ignacy

10.02.2023 10:46

Generalnie polecam. Dobry kontakt, wykonane w terminie i zgodnie z ustaleniami.
    Przemysław

09.02.2023 12:40

Wspaniała oferta , profesjonalne i indywidualne podejście do klienta , szybki montaż, łatwy kontakt. Ja po swoich doświadczeniach mogę szczerze polecić tą firmę.
    Inga

09.02.2023 12:39

Nasza instalacja fotowoltaiczna zamontowana byla terminowo, dokladnie i co najwazjiejsze za uczciwe pieniadze :).
    Stargard

09.02.2023 08:44

Żałuje, ze cokolwiek z nimi podpisałam. pompy od kilku miesięcy nie ma i już nie Będzie, bo to co mi chcą zamontować ja się nie zgadzam , sąsiadowi zamontowali jakieś byle co , nie grzeje mu , zimno , a w domu małe dzieci , (usunięte przez administratora) zwykle , (usunięte przez administratora) , nikt domu nie zobaczył , przyjechali i co mieli zamontowali, zero profesjonalizmu ,pani co odpisała z nami umowę prosi by wstrzymać się jeszcze tydzień z krokami prawnymi , ale z nimi trzeba zrobić porządek , (usunięte przez administratora) , telefonów nie odbierają , zapłacone to klienta maja gdzieś

29.01.2023 02:10

06.02.2023 20:41

Dzień dobry, podobna sytuacja nas spotkała - a dokładnie rodziców. Umowa na fotowoltaike oraz pompe została szybko i bez problemu podpisana, kredyty zaciagniete. dofinansowanie miało zostać załatwione przez firme... W naszym przypadku są to starsi ludzie których przekonała (usunięte przez administratora) Przy zakładaniu fotowoltaiki coś uszkodzili i rodzice czekali 4mce na naprawę bo nikt się nie pokwapił przyjechać i płacili przez ten czas kolosalne sumy za prąd!!! Mieli zwrócić. Wszelki kontakt z firma kończy sie zbywaniem nas. (usunięte przez administratora)
    Ryszard

08.02.2023 22:43

Zakupiłem fotowoltaike i pompę. Montaż fotowoltaiki wykonany prawidłowo ale pompa ciepła to skandal w czwartek przyjechała ekipa i oznajmili ze trzeba zdemontować stary piec, zadeklarowałem się ze zrobię to z samego rana sam bo chcieli dopłatę 5 tys. Piec zdemontowalem ale następnego dnia nikt się nie pojawił i zostałem z małym dzieckiem na weekend w zimnym domu bez ogrzewania i cieplej wody. Nikt nie zadzwonił ani nie można było się dodzwonić do firmy, kontakt tylko z handlowcem który już nie pracuje i nie mógł pomoc. Przyjechali w poniedziałek zamontowali niestety pompa nie może nagrzać domu, brak kontaktu z firma (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ