SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

3.8/5

• Sarnów
  • Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie
Dąbrowa Górnicza - SK hi-tech battery materials Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o. Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.!

Degustator

07.08.2022 22:05

Dziś swieżyzma na stoloweczce.Goraco polecam
    Bartolini

26.08.2022 19:40

Mega słabe to są twoje wypociny chłopczyku. Myślisz ze HR nie ma nic innego do roboty? Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Po to jest bar pracowniczy aby można było w miejscu pracy z niego skorzystać i to bez obawy ze czymś się zatruje! Jaki masz wybór? Zjelczaly, zepchnięty makaron, ryż, kasza lub stare kartofle. Zupa z niedogotowanymi ziemniakami lub jej pseudoazjatycki, cuchnący zamiennik. Czerstwe kanapki, „ świeże” sałatki z plastikowych, hurtowych wiaderek. Grillowana kiełbasa która nie leżała dłużej niż kilka minut na patelni i parówki kiszace sie w basenie. Owszem, raz na jakiś czas podadzą coś wyglądającego na przyzwoity posiłek ale jego jakość jest tak niska ze taki sam produkt z Biedry smakuje niczym wyszukany przysmak! Chyba nikt z BB tego „jedzenia” nawet nie próbuje, pomijając fakt ze obsługa przeważnie nie wie nawet co sama wykłada i pracownicy sami musza zgadywac co to jest albo organoleptycznie testować produkt.

04.09.2022 19:19

Trzeba częściej sanepid wzywać, wtedy jedzenie jest wypas!
    Magdulka

21.08.2022 21:00

Pytanie do dziewczyn.. Jak wygląda praca na kontroli, bo wiem że dla kobiet tylko tam można trafić. Czytałam że wymaga wiedzy praktycznej i teoretycznej. Czy jest to trudne, co trzeba znać? Proszę napiszcie i ogólnie jak Wam się pracuje? Będę wdzięczna. Dziękuję i pozdrawiam
    hahahaha

25.08.2022 09:01

No jak się rok czasu spało na hali albo oglądało filmy a tu nagle zaczęła się robota to zdziwienie i zawód, że się bumelowanie skończyło i trzeba zakasać rękawy hahahah
    Ona

25.08.2022 20:22

hahahaha za dużo roboty? Wolała byś rozumiem w Lidlu zasuwać albo na produkcji, gdzie w obu przypadkach pot leje się z tyłka, ręce bolą i jedna przerwa 15min?
    Kor

16.08.2022 11:14

Jakie są stawki godzinowe ?
    Jola

19.08.2022 20:07

nie ma stawek godzinowych
    Monia aaaa

02.08.2022 21:09

Cześć, mam pytanie. Czy te 12h stoicie w miejscu prxy taśmie, czy raczej macie do ogarnięcia więcej stanowisk? Pytam, bo jestem ciekawa czy Wam szybko te 12h mija. Ja pracuje rok w Amazon i chcę się przenieść do Was, czy będę żałować?

05.08.2022 08:39

Kobiety nie pracują na produkcji tylko w kontroli jakości. Praca stojąco, chodząco siedząca. Nie jest ciężka. Wymaga wiedzy praktycznej i teoretycznej, której Cię nauczymy. Zdajemy egzaminy co jakiś czas praktyczne. Nic trudnego
    Zozolka

15.08.2022 11:23

Zróżnicowane stanowisko chodzisz siedzisz lub stoisz uważam że to super dla ciała
    Wkz

02.08.2022 13:28

Nowi Liderzy po zawodówce?!? No chyba trzeba spełniać minimum wymagań?,taka kadra zarządzająca?,do czego ten zakład zmierza!!,Mają nami zarządzać ludzie z małym wykształceniem?No tak ale są jeszcze cwaniacy!!!, Tu i tam pokazać że coś się niby umie ,a obsługiwać komputer z pomocą,bo sobie nie radzą!!!
    Ck

08.08.2022 16:25

Ck

08.08.2022 16:26

Mariola

07.08.2022 12:49

Hej znaleziono kartę do bankomatu, niestety nie podpisana z Alior Bank
    SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

08.08.2022 08:12

Znalazł się właściciel, bardzo prosimy o dostarczenie karty do działu HR lub kontakt z działem HR. Dziękujemy.
    Amse

05.08.2022 11:47

Witajcie, jeśli chodzi o pracę w SK jest naprawdę dobrze o ile nie pójdziecie do HR bo sprawy papierkowe w tej firmie leżą to samo kantyna niczego sobie ale za takie drobniaki czasem idzie coś dobrego zjeść oczywiście tylko na zmianie rannej od pon-pt, wynagrodzenie w średniej półce jest satysfakcjonujące sąsiedzi w NGK mają więcej ale tam jest mordownia a w SK normalna praca. Na produkcji pracuje się po 12h. Za minus dodatkowy dodaję że telefon musi być oklejony by nie można było robić zdjęć,(jakby ktoś jeszcze chciał ukraść pomysły firmy, osobiście dla mnie bez sensu jakby ktoś chciał to by ukradł są na to sposoby). Dużo spraw jest niedopracowanych dotyczących kadr i ogólnego systemu elektronicznego jak i papierowego oraz każde polecenie osoby z góry trzeba wykonać bo polecą punkty.

20.07.2022 14:10

A ja chciałbym zapytać, jeśli można, kiedy w końcu przestaniecie płakać i narzekać jak to macie ciężko i zawsze pod górkę w tej firmie? Macie tutaj prawie wszystko jeśli chodzi o socjal. Autobusy pracownicze, kantyny, zabudowane palarnie i przystanki, nawet ławki na świeżym powietrzu i nikt wam nie odmierza z zegarkiem w ręku przysłowiowego kwadransa na przerwę! Gdzie tak jeszcze jest? Looknijcie choćby na druga stronę ulicy! Olśniło was? O warunkach pracy i relacjach interpersonalnych ktore tam panują nie muszę chyba nawet wspominać? Niebo i piekło, na korzyść SK i zdaje sobie z tego sprawę kazdy normalny człowiek który u nas pracuje. Sanatorium i przedszkole! Kto jeszcze wątpi a ma równo pod sufitem, niech zapyta starych wyjadaczy którzy pracowali w podobnych mordowniach. Trochę szacunku do pracy. Pracodawca jak najbardziej godny polecenia.
    jesuuu

01.08.2022 08:33

Zapytaj w HR. Dawno jest też tu napisane na forum, ale widać nie chce się szukać

04.08.2022 20:11

Wystarczająca. Satysfakcja gwarantowana, oczywiście jeżeli chce ci się pracować a nie kontestować. Aplikuj, bo naprawde warto.
    Ania

10.06.2022 10:36

Hej chciałam zapytać jak wygląda praca dla kobiet w SK czy ktoś może mi napisać
    zenek

21.07.2022 07:25

Warto
    Co ty tam wiesz

03.08.2022 14:15

Serio ? Przyjdź i rób na naszą robotę. Naucz się tego co jest wymagane od nas, zapamiętaj instrukcje, wszystkie wady, obsługę sprzętu do badań, zdawaj co chwilę z tego egzaminy, miej mierzony czas tak jak my i weź na siebie ciężar odpowiedzialności za produkt - wtedy pogadamy.
    Kapusta pekińska

31.07.2022 18:27

To kto z zaniżoną oceną półroczną, bo nie załapał się na wytyczone przez HR ilości konkretnych ocen w danej brygadzie? Biorę po sto złotych z konta każdej z drużyn i słucham państwa :)
    Sałata lodowa

01.08.2022 15:02

Wolałbyś mieć taką samą ocenę, jak ci co robią mniej, gorzej? Ja nie, później najlepsi nie są nagradzani, za to cieszą się ci co nic nie robią
    Polski ziemniak.

02.08.2022 19:47

Ale dokładnie o to chodzi pekińskiej. Jeśli z góry jest narzucana ilość ocen maksymalnych to wszyscy poza szczęśliwcami z poza tej puli, wrzucani są do jednego wora. Jeśli przydział jest na x ocen max. a na brygadzie ludzi zasługujących na taką ocenę jest x+1 to chyba ktoś jest pokrzywdzony. Tak ? I nie mówcie mi proszę że tak nie jest i że mogę się zwolnić jak mi nie pasuje. Tego typu teksty są po prostu słabe.
    Uprzejma

27.07.2022 20:44

Czy jest przewóz pracowniczy? Na jakich przystankach się zatrzymuje w Dąbrowie górniczej i Ząbkowicach?

01.08.2022 08:35

Ząbkowice tylko na Remizie
    kandydat

31.07.2022 20:13

pytanie czy będą w firmie potrzebowali pracowników magazynowych czy tylko produkcja ?

01.08.2022 08:32

Panowie tylko produkcja. Kobiety do jakości
    Jola

26.07.2022 12:17

Witam ,mam pytanie ,czy są przewozy do pracy z okolic Myszkowa i Poręby ?

30.07.2022 08:34

Nie, może w przyszłości powstaną
    Uprzejma

26.07.2022 17:21

Witam! Jak wygląda praca w tym zakładzie w systemie zmianowym 12 godzinnym? Pracuje się od pon do pt po 12 godz,a weekendy wolne czy jak to wygląda?

27.07.2022 06:37

Np tak: pn-wt praca, śr-czw wolne, pt-sb-nd praca. Kolejny tydzień pn-wt wolne, śr-czw praca, pt-sb-nd wolne. I tak ciągle tylko zamiennie dwa tygodnie nocek i dwa dniówek.
    Ona

27.07.2022 21:02

Tak jak kolega powyżej napisał. Bardziej szczegółowo: pierwszy tydz pon - 7-19 wt - 7-19 śr wolne czw wolne pt 7-19 sob 7-19 nd 7-19 2gi tydz pon wolne wt wolne śr 7-19 czw 7-19 pt wolne sob wolne nd wolne 3 tydz pon 19-7 wt 19-7 śr wolne czw wolne pt 19-7 sob 19-7 nd 19-7 4ty tydz pon wolne wt wolne śr 19-7 czw 19-7 pt wolne sob wolne nd wolne
    Pytający

10.07.2022 21:21

Chciałbym zapytać na który miesiąc planowana jest wypłata premii półrocznej. Oczywiście nie mam złudzeń że będzie to z najbliższą wypłatą. Liderzy prawdopodobnie nie oceniają jeszcze nawet pracowników. O terminie ocen HRu nawet nie myślę bo panie zarobione są zbieraniem zaświadczeń na "gruszkę". Grzecznie i z nieukrywaną ironią pytam więc KIEDY?
    Kim

17.07.2022 08:41

Przecież masz w gablocie harmonogram z którego wynika, że ma być wypłacona w sierpniu

17.07.2022 21:50

We wrześniu z sierpniową wypłatą. Do 7 sierpnia każdy z nas ma potwierdzić że został poinformowany o ocenie. Myślisz, że zdążą w dwa dni wciągnąć wszystkim na listę płac premię, żeby wypłacić ją jeszcze 10go? Nie sądzę.
    Belzebub

13.07.2022 13:09

Czy sa może busy pracownicze z dg? Ile można liczyć na rękę jeśli chodzi o pracownika produkcji?

14.07.2022 08:19

są. zależy czy w miesiącu będą nadgodziny czy nie. Podstawa dla nowego to 3500 brutto plus 600 zł premii plus 70 dod do tel jeśli wyrazisz zgodę aby był traktowany jak służbowy
    Autobus

14.07.2022 08:44

Busy są . Zarobki to większą filozofia
    Oli68

11.07.2022 14:59

Witam: Podpowie mi ktoś czy są przyjęcia na produkcje i jaki system pracy obowiązuje .

12.07.2022 20:39

System pracy równoważny. Tak jak w NGK. Ogłoszeń szukaj na OLX lub na tej stronie
    Oli67

13.07.2022 09:13

Dzięki
    Ala

27.06.2022 16:51

Zastanawiam się po co HR owi zaświadczenie o zarobkach współmałżonka do dofinansowania wczasów skoro oświadczam że należy mi się najniższe dofinansowanie , przecież nie ma progu od którego nie należy się w ogóle.Nie każdy chce ujawniać swoje prywatne sprawy , może ktoś pójdzie po rozum do głowy .

07.07.2022 11:17

A co oznaczają zwroty „ ...czytać komunikacje wysłana przez Dział HR...” i „...w każdym jednym dokumencie jest mowa...”? Kali chcieć zabłysnąć i być mądrym ale mu to niewychodzic! Przyganiał kocioł garnkowi... Jestes Polakiem czy Koreańczykiem? Jak nie wiesz o co chodzi w naszej konwersacji to niewtykaj w nią nosa albo informuj o swojej wiedzy bez podwieszania się do prywatnej dyskusji. Jeśli oczywiście wiesz czym chociaż pachnie bon ton.

20.07.2022 14:21

Szkoda nerwów. On i tak nie zrozumie tej subtelnej różnicy. Do takich dociera tylko: „Masz” a uzywaja w nadmiarze „Daj”. To jeden z tych myślących inaczej.
    szymon

15.06.2022 21:30

Jak można tak potraktować pracowników SK z premią urlopową zawsze i jak było każdy pracownik dostawał tyle samo nie patrząc na co teraz wprowadzili,co najlepsze związki to zaakceptowały jak można brać dochody żony partnerki czy dziecka do premii urlopowej śmiech na Sali kogo taki pomysł był

25.06.2022 20:57

oczywiście, że tak jest ale wtedy ta kwota to jest brutto - w taki sposób obchodzą to inne zakłady! A tutaj masz podaną kwotę, która nie jest oskładkowana, właśnie dlatego, że podajemy te dochody.
    Kratka

28.06.2022 09:51

? To pewnie jeden z tych który chowa się za filar kiedy są problemy z produkcja albo musial uciekać z poprzedniego miejsca pracy za malwersacje finansowe. Już znalazł bo większość tych ludzi to tak naprawde nieselekcjonowana zbieranina pospolitego ruszenia. Recydywa, dilerzy i nieudacznicy ktorzy ukrywaja się przed wymiarem sprawiedliwości i są spaleni na swoim dawnym terenie gdzie „mozolnie zdobywali doświadczenie zawodowe”.
    Oliwka

23.04.2022 18:57

Bardzo ciężko pracuje się z koreańczykami . Każdy z nich jest twoim szefem i każdy mówi co innego. Czasami gdy wychodzę z pracy czuję się jakbym wychodziła z domu wariatów
    były pracownik

20.06.2022 06:40

Potwierdzam ! Na szczęście już były pracownik. A to że tam jest jak w wariatkowie to już wszyscy wiedzą.
    Diler

27.06.2022 08:56

Bo jedynie to co naprawde ogarneli to spanie. Nawet na stojąco. Kiedy są potrzebni to nigdy ich nie ma na hali. Wszystkie szkolenia to jedna wielka prowizorka która urąga zdrowemu rozsądkowi i wszelkim normom oraz procedurom.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.?

Kontakt - SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Innowacyjna 1 42-520 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

ania

21.06.2022 20:53

czy w Waszym zakładzie pracują kobiety , na jakich stanowiskach i ile można zarobic?

25.06.2022 20:55

Na obszarze cięcia końcowego nie pracują kobiety. Kobiety tylko w jakości i biuro.
    Boniek

27.06.2022 05:34

Dokładnie. Jedynie to opanowali do perfekcji. Śpią nawet na siedząco i w dodatku jak są najbardziej potrzebni to ich nigdy nie ma na hali. A ich ogarnianie roboty wymyka się wszelkim procedurom, zdrowemu rozsądkowi i normom BHP.
    Andrew

21.06.2022 23:57

Do związków. Wiemy że i tak nam nic nie załatwicie sami się wybraliście po znajomości i sobie może załatwicie jakieś wakacje,bony itd ale nam pracownikom co pracują naprawdę nic bo jesteście pod biczem waszego pana i władcy z Korei i co on wam powie tak zrobicie proste jak budowa cepa dlatego nie ma sensu się zapisywać do tych związków
    hahahaha

23.06.2022 21:12

nie mam pytań jakie żale. Weź człowieku zastanów się dwa razy zanim napiszesz kolejne bzdury
    Aga

16.06.2022 15:07

Chcesz pracować w SK , najpierw obejrzyj film Amerykańska fabryka z 2019r o zderzeniu dwóch kultur .
    lolo

21.06.2022 20:52

ostatnio oglądałam taki film na netfixie. Fabryka w Chinach miała lepszą wydajność od tej w USA. Po prostu w Chinach ludzie pracowali po 12 godzin i mieli tylko 2 dni wolnego w ciągu miesiąca.
    Neutralny

22.06.2022 12:22

No i co w tym filmie jest? A wujek Adolf z wujkiem Stalinem się nie zderzył? Chcesz mieć naprawdę spoko pracę i teoretycznie nie męczącą to idź do SK. Jak potocznie urwie się film (produkowana folia) to jest roboty niestety;/ Jak nie to przez 2-3 tyg. Patrzysz się i tyle. Pozdrawiam sąsiada co płaci na start może i 500 jałmużny więcej, ale tam jest norma itp. I tego nie oszukasz, a jak do tego dojdzie pilica płucna z krzemionki to przecież papier podpisałeś... Taka prawda Agnieszkk i jak nie pasuje to (usunięte przez administratora)za bramę, bo Cię odholuje do Japonek;)
    Prawo

17.06.2022 06:20

Po utworzeniu ZFŚS pracodawca przyznając pracownikowi premię wakacyjną czy świąteczną musi działać zgodnie z ustawą o ZFŚS. W art. 8 tej ustawy jasno pisze, że wysokość tej premii ustalana jest na podstawie sytuacji materialnej pracownika. Wysokość ustala się na podstawie oświadczenia. Poczytajcie zanim zaczniecie wylewać pomyje ja firmę czy związki. Nikogo tu nie bronię, sama byłam zaskoczona. Takie jest nasze polskie prawo. Dlatego każda firma, która ma utworzony fundusz socjalny musi działać zgodnie z ustawą o takim funduszu.
    Bubek

14.06.2022 18:22

Nawet nie staram się zapamiętać imion , po co i tak zaraz odejdą

06.05.2022 15:15

gfh

08.06.2022 02:17

masz 21 lat? czy jestes liderem w tym szam...ie ?

09.06.2022 14:38

Jeśli to (usunięte przez administratora) to co tu robisz?
    Kandydatka

07.05.2022 15:13

Jak wygląda praca w administracji? Chodzi mi o zarobki, czas pracy. Jak wyglada przestrzeń biurowa - czy jest to open space czy raczej można liczyć na swoj prywatny kawałek miejsca? Czy obowiązuje konkretny dress-code? Chciałabym aplikować ale czytam opinie i głównie dyskusja dotyczy pracowników fizycznych

04.06.2022 15:08

Masz racje. Psychiczni i umysłowi. Nie trzeba być super spostrzegawczym aby to zauważyć. Wystarczy kwadrans w kantynie podczas śniadania lub obiadu. Niektórzy zatrzymali się na poziomie przedszkola! I nie mam już nawet na myśli ludzi ze stanowisk produkcyjnych. Ludzie trochę wyobraźni i minimum kultury osobistej!
    zyg

06.06.2022 20:33

Taka prawda i tak jest tg1400 a pracuje 350 osób max czyli 1050 poszło dalej a to troche zły wynik
    Nie jestem Szwajcarem

04.06.2022 10:28

Przez firmę przewinęło się około 1500 osób , pracuje około 400 .Nie oceniam czy ci którzy odeszli byli dobrymi czy złymi pracownikami , ale daje to do myślenia w tak młodej firmie .
    mpe

21.04.2022 22:44

Witajcie pracownicy obecni. Powiedzcie na jaką pensje na ręke moge liczyć jako zwykły operator linii produkcyjnej?? Jak wygląda praca?? Jest sens tam aplikować czy lepiej do ngk czy na te kartony?
    Jare

02.06.2022 08:35

bo mlodym nawet tego sie nie chce.
    Laura

03.06.2022 11:13

Przy takiej inflacji te podwyżki są śmiechu warte powinni podnieść jeszcze raz
    Pracowników

16.05.2022 18:52

Prośba do do HR kto jest odpowiedzialny za ten niby biznes bar do kogo zgłaszać to co się tam dzieje
    Mała Syrenka

27.05.2022 11:16

Ploty ploty ploty, nowa firma wejdzie od października jak ruszy kantyna na nowej hali, dziękuję za uwagę.

30.05.2022 20:35

BB do końca maja? I co myślicie ze ktoś inny przebije ich kwaśnicę, rosół, frytki i kotlety schabowe? Brakuje tylko placka z rabarbarem i byłby tip top. Protestujemy!!!

17.05.2022 02:23

Śmiać mi się chce jak czytam komentarze że mało płacą, bo gdzie idziej jest 500 zł więcej. w Holandii zasiłek dla bezrobotnych to 1200-1500 euro :D powtarzam, zasiłek dla bezrobotnych . Więc nie kompromitujcie się komentarzami że mało płacą :D Wszędzie tak płacą

18.05.2022 16:23

Chodzi o te że komentarze w stylu mało płacą, a gdzie indziej jest super bo dają 500 zł więcej są po prostu zabawne :D no tak, mają po 4 a nawet 5 tys brutto i co z tego? Elita? No więc podałem przykład że w Holandii bezrobotny dostaje 1500 euro zasiłku :D a tak na poważnie, owszem są zakłady gdzie więcej płacą tylko trzeba też znać szczegóły. Ile trzeba się natytlać albo umowy co dwa tygodnie przez pośrednika albo umowa zlecenie i stoją za free jak nie ma pracy, choć na umowie jest super. Także większość narzekających chyba nie zna rynku pracy

29.05.2022 06:25

A ty co tu robisz? W Lublińcu macie dostęp do internetu? Rozumiem, to taka swoista firma terapi. Pisz ile wlezie!
    Kk

17.05.2022 14:36

Jak wygląda sprawa z darmowym transportem? Jest linia z Jaworzna?
    Niki

16.05.2022 10:29

Witam serdecznie:)Na poczatek pozdrawiam srodkowym palcem osoby ktore zajmuja sie b.barem!Sprawa trafila dzisiaj w koncu do sanepidu.To co sie tutaj dzieje jest karygodne a osoba ktora jest za to odpowiedzialna i bierze za to pensje(pewnie niemala)bo biurowi to sie cenia:)juz dawno nie powinna pracowac w tej firmie!Pisalismy maile,byla ankieta i co?Jedno wielkie g....!Na nockach stare suche smierdzace jedzenie odgrzewane i podawane 3 dni pod rzad!Zeby wam biurowym takie jedzenie podano na obiad dzisiaj tego wam zycze z calego serca!Smacznego swin..!
    Atleta do kotleta

16.05.2022 18:46

Niki, dużo jest racji w tym co piszesz i rozumie twoje rozgoryczenie ale jak to w życiu sprawa BB nie jest tak zerojedynkowa jak się wydaje. Oczywiście nie da się przemilczeć i pominac tak istotnego elementu jakim jest kontrola jakości serwowanych dań w kontekście ich aktualnej przydatności do konsumpcji! To fakt, ze nierzadko skutkiem spożycia jakiejkolwiek potrawy tutaj poza chwilowym zaspokojeniem głodu są obstrukcje układu pokarmowego. Doceniamy starania personelu wydającego który krząta się jak może, jest w miarę czysto i schludnie ale co z tego skoro poziom menu pod wzgledem jakości i wyboru z każdym dniem drastycznie spada. Z pustego i Salomon nie naleje. Wszyscy chyba są tego świadomi i prawdopodobnie chodzi w tym przypadku o brak alternatywy i pieniądze. Teoretycznie jest multum firm oferujących takie usługi ale praktycznie, ze względu na lokalizacje i specyfikę czasu pracy, niestety, mamy mocno zawezony wybór. Mimo wszystko, smacznego.
    O co chodzi

10.05.2022 15:48

podwyżki, wyrównanie…. A wypłata tak samo marna jak do tej pory.

12.05.2022 08:25

Myślałam, że tylko ja to zauważyłam. Niby spora podwyżka, plus spory bonus, cały miesiąc przepracowany, bez ani jednego wolnego dnia a wypłata dalej marna jak wcześniej. Żałosne
    He

13.05.2022 12:51

No ale to już wina naszego wspaniałego rządu, że tyle zabiera skoro sk dała spoko podwyżki
    Zadowolony pracownik

10.05.2022 21:57

Wypłata tak jak się spodziewałem: cudowna !!!!!! Firma naprawdę dba o pracowników skoro pomyślała o podwyzkach pomimo braku produkcji nie wspominając już o wyrównianiu za poprzednie miesiące!!! Trafienie do SK uznaję za jedną z najlepszych rzeczy w moim życiu !!!
    Hmmm

11.05.2022 08:03

Wy tam macie 3500 na start, więc chyba troszeczkę przesadzasz pisząc "cudowna" :)
    Bolek

05.05.2022 07:44

Kto i jakim prawem udostępnia dane osobowe pracowników bez ich zgody osobom do tego nieupoważnionym?

08.05.2022 20:09

Z tego co wiem jeżeli zgadza się pracownik by numer prywatny służył również jako sluzboey a co za tym idzie dostaje taki pracownik dodatek do wypłaty z tytułu telefonu to nie ma czegoś takiego jak prywatny numer wykorzystany . Jeżeli taki numer widnieje w zestawieniu na tzw yellow pagu to sam pracownik wyraził na to zgodę. I tyle w temacie . Krzyczycie a nie czytacie co podpisujecie .
    Bolek

09.05.2022 08:20

Stary to ty chyba nie czytasz tego o czym się pisze i co podpisujesz. A może kolejny który nie umie czytać ze zrozumieniem? To ze dostajemy dodatek za telefon nie znaczy ze moze być udostępniany komukolwiek i pracodawca moze go podawać do publicznej wiadomości bez zabezpieczenia go i kontroli kto i w jakim celu ma do niego dostęp! Nie oslabiaj takimi wpisami koleżanek i kolegów bo wiekszosc musi tutaj wytrwac 12 godzin! „Mało wiesz bo ciagle tylko jesz.”
    śmiech na sali

07.05.2022 20:54

„Zgodnie z art. 107 przestępstwem jest nielegalne lub nieuprawnione przetwarzanie danych, za które grozi kara grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat dwóch.” I takie będą konsekwencje, jeśli HR nic z tym nie zrobi. Bo wyrażanie zgody na przetwarzanie danych jest dla firmy SK, nie dla zewnętrznych związków zawodowych.
    figofago

08.05.2022 23:00

dodajmy kare smierci przez sciecie glowy :) najlepiej na stołówce :)
    BB

09.05.2022 07:49

Pomyliłeś góra chłopczyku. Lyknij sobie dodatkowo dwie kolorowe pastylki, zapal skręta i napisz to samo na fajsie do Wladymira Wladymirowicza bo nadajecie na tych samych falach.
    Schab

08.05.2022 00:09

Kolejny dzień i kolejne pyszne jedzenie na stołówce,naprawdę muszę pochwalić naszą stołówkę za to,że na każdej przerwie jest co zjeść nawet w sobotnią lub niedzielną nocną zmianę.zawsze świeże i smaczne jedzenie

08.05.2022 15:58

Dobre stary. Napisz proszę tylko ile razy odwiedziłeś po tych przerwach clo i jaki miałeś taiming z tym związany. Zgłaszam twoja kandydaturę na firmowego kronikarza. A może założymy kabaret? Zaręczam ze tematów na skecze i chetnych do udziału nam tutaj nie zabraknie.
    Mysłowice

06.05.2022 13:38

Czesc Jezdzi ktos z Mysłowic na zmiane A ?? Lub moze znacie kogos kto jezdzi? Pozdro
    Mysłowice

06.05.2022 13:14

Cześć poszukuje transportu z centrum Mysłowic na zmiane A jest ktos lub znacie kogos kto jezdzi ?? pozdro

Zostaw merytoryczną opinię o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.