SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

3.8/5

• Sarnów
  • Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie
Dąbrowa Górnicza - SK hi-tech battery materials Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o. Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.!

On@

09.12.2024 14:52

Tyle było gadania i próśb żeby postój był na święta itd już w tamtym roku było mówione mieli się zastanowić ,kwestie do przemyślenia i kolejny rok mają nas gdzieś a planowanie w tym zakładzie jest sztos nigdzie takiego. Brak słów . Przez miesiąc jest mało roboty co można podrobić i na święta zrobić postój to nie po co na same święta dowalimy tak robotą że się nie pozbierają. Przypomina to wszystko jak statek z dziećmi na podkładzie i jak tak dalej będzie to zatonie bo zero pojęcia o niczym.
    Koko

19.11.2024 23:26

Powie ktoś skąd jest dojazd dla pracowników?
    nie

29.11.2024 08:36

Musi musi jeśli chce mieć kilkaset pracowników żeby zapewnić zajęcie wszystkich posad. Jakby firma na tym nie korzystała, to każdy z jeżdżących tym busem jeszcze by dopłacał.
    tak

30.11.2024 15:27

Nie musi, to pracownik podpisując umowę zobowiązuje się że codziennie będzie stawiać się w pracy. Jedynie fakt pracowniczego transportu pomaga firmie zdobyć szybko dużą ilość pracowników, oraz ich utrzymać. Ale nadal nie musi. Wiele jest firm na zadupiach nie oferujących transportu i nadal mimo to funkcjonują, więc NIE MUSI
    nowy

29.11.2024 11:23

Pytanie za 4,5 brutto podstawy to kogo oni tam chcą ?
    Maja

20.11.2024 14:37

Ogólnie Cię zatrudnią bo wszystko stoi ale jak ruszy produkcja to pewnie sama się zwolnisz bo jest za (usunięte przez administratora) na początku niby jest kolorowo na kontroli tak się to przedstawia a teraz biorą chłopaków z produkcji żeby zapchać dziury a oni głupi nie są wiedzą co tam jest grane
    Mała

20.11.2024 11:33

Akurat Grezja masz wszystko w opiniach to jest raczej prawda czego ci więcej trzeba
    Grejza

19.11.2024 01:02

Witam, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Są jakieś specjalne testy? Stanowisko na produkcji. Czy warto się zatrudniać? Opinie są dość mało zachęcające.
    Pracek

16.11.2024 12:49

Za wspomaganie pracowników na kontroli przez pracowników produkcji powinien być dodatek finansowy bądź premia niech się kadry zastanowią nad tym jak nie ma pracy na produkcji to chłopaki mają wolny czas na przerwie a kontrol musi robić gdzie tutaj sprawiedliwość
    @Pracownik@

16.11.2024 19:24

No już poczekaj, jak ci Korea zatwierdzi te premie albo dodatki... Zobaczysz to jak świnia niebo... Będą żonglować pracownikami po działach wedle własnego uznania. No i jest okazja, żeby inżynierzy nauczyli się pracy na produkcji i jakości tak jak to podobno jest w Korei...
    RUDY KLAKIER

17.11.2024 19:59

Jak produkcja (usunięte przez administratora) przez caly czas, to jakos nikomu nie przeszkadzalo, ani nikt z jakosci nie zostal oddelegowany na produkcje. Nie placz ze jestes PRZENIESIONY, najwidoczniej byles zbedny :))))))))

16.11.2024 19:06

Czy praca w jakości jest skomplikowana? Detale są jakieś trudne do ogarnięcia ?
    Lima

17.11.2024 17:24

Na początku pracujesz pod okiem doświadczonego pracownika, uczysz się instrukcji. Uczysz się stopniowo. Nie ma w tej pracy takiej rzeczy której nie można się nauczyć. Wszystko można na spokojnie ogarnąć
    Bum

17.11.2024 19:31

Bardzo dużo informacji do ogarnięcia. Wszystko jest też zależne od działu. Na jednym więcej pomiarów, niezbędna dobra znajomość excela, szybkie pisanie na klawiaturze i ogólnie umiejętność liczenia, porównywania i zapamiętywania dużej ilości schematów pracy. Na pozostałych bardzo dobry wzrok, brak nadwrażliwości na jasne światło, również latarki, w którym pracuje się przez większość czasu, dużo stania, zerowa wilgotność powietrza. I tutaj już duża odpowiedzialność za to jak ocenimy produkt, bo pomimo że są katalogi wad, z przykładami to ostateczna ocena i tak należy do pracownika i nie zawsze jest zgodna z tym co uważają Koreańczycy. Do tego testy teoretyczne i praktyczne, które nie zawsze zdają nawet bardzo doświadczeni pracownicy i atmosfera, która delikatnie mówiąc jest zła. Tak czy siak powodzenia.
    Bikej

16.11.2024 15:36

Większych pieniędzy raczej się nie zarobi tutaj tylko większy brak szacunku kierownika do pracowników produkcji
    zwykłyNiezwykly

15.11.2024 15:23

Ciekawe kto przyjdzie robić za 4300 netto jak po drugiej stronie ulicy mają dużo więcej na start. Ale mogę się mylić ..

14.11.2024 10:39

Heli

14.11.2024 22:14

Praca na jakości w tej firmie przypomina pracę na produkcji
    hahahaha

15.11.2024 10:02

Przypomina ale nią nie jest. Praca na produkcji wymaga obecności na linii produkcyjnej. Jeśli robisz w labo to robisz na jakości.
    Nicole

09.11.2024 06:25

Witam , dostałam ofertę pracy na produkcję dla kobiet przez agencję Otto , ale Pani z ogłoszenia niezbyt potrafiła określić obowiązki . Czy ktoś mógłby mi nakreślić mniej/więcej jak wygląda praca kobiet w Sk ?
    Frodo

11.11.2024 17:47

Nauczysz się wszystkiego na miejscu, co do zakresu obowiązków to mogą być różne w zależności od działu. Na pewno na plus jest czystość pracy "na jakości". Powodzenia.

14.11.2024 14:23

Praca fajna , natomiast atmosfera na działach ostatnio bardzo zła. Zapomnij też o wolnych Świętach Bożego Narodzenia, Sylwestrze bo tu nie ma postojów . Zero makijażu i pożegnaj się z pięknymi paznokciami . Tak tylko chciałam dodać , żebyś się nie zdziwiła na miejscu :D

09.11.2024 10:51

seba

12.11.2024 06:43

Ja tam się chłopu nie dziwie , nie wytrzymał . Kij ma dwa końce , prowokujecie podkręcacie a potem robicie afery . A SL jest pozostawiony sam sobie , zero wsparcia ze strony przełożonych i HR , bo przecież musi sobie radzić za te parę stówek więcej .
    Typ

10.11.2024 08:48

Widze że tam ciekawie u was na Libsie ???? Dajcie znać co i jak bo teraz to niewiem czego mogę się spodziewać jak poproszę o pomoc swojego lidera ???? czy pomoże? czy pokaże... ?

03.11.2024 11:48

Oczywiście

03.11.2024 18:10

Przez ostatnie kilka dni wysłałam więcej cv niż w ciągu ostatnich lat kariery. A o dziwo ogłoszeń jest sporo z lepszym wynagrodzeniem. Może będzie ciężej, ale stabilniej

07.11.2024 15:59

A to żebyś się przypadkiem nie zdziwił. Ogłaszają się ci którzy zawsze się ogłaszali. Nietrudno się domyśleć z jakiego powodu. Rzadko kiedy jest jakaś świeża oferta. Pozdrawiam i życzę powodzenia

02.11.2024 15:13

Jjjj

02.11.2024 23:00

Bardzo dobra. Też niedawno uciekłam i uważam że lepszej decyzji nie można było podjąć. Jedno wielkie gniazdo os i donosicieli. W życiu jeszcze nie widziałam nigdzie takiej atmosfery, że jak człowiek wracał to cala droge do domu potrafił przepłakac. Każdego ranka cieszę się, że nie muszę już więcej tam iść.

03.11.2024 18:51

Kto ci się zwolni ?? Dużo pisania i na tym się kończy. Ci co uciekają to poprostu się pozwalniali bez rozgłosu... jakby im tak garstka ludzi została to może w końcu ktoś by przemyślał sytuację ale zagrożenia nie ma to jest jak jest..
    Pracek

01.11.2024 20:46

No Ci na wyższych szczeblach zrobią wszystko dla Koreańczyków od kierowników po resztę bo biorą dobre pieniądze za to to myślisz że przejmują się zwykłym pracownikiem produkcyjnym no co ty zejdź na ziemię kasa robi swoje
    Ja czyli kto?

03.11.2024 13:50

Dokładnie, ta ich służalczość i przytakiwanie na każdym kroku jest aż żenujące. Dobrze, że nie kłaniają się po kolana! Tylko dokładać pracy umiecie, nie rozwiązując problemów na wydziałach! Ile jeszcze dodatkowej pracy nam dowalicie, no ile?! Ile rzeczy już musimy robić za innych, bo nie ogarniali, albo mieli na to(usunięte przez administratora) Ocena pracownicza nie jest tu już żadnym bodźcem motywującym do pracy, bo nasza wytrzymałość fizyczna i psychiczna jest ma swoje granice! Atmosfera w pracy to kolejny temat rzeka. Tu panuje pseudo koleżeńskość, fałszywe uśmiechy i przytakiwanie. Za plecami zjedliby cię żywcem! A nasi przełożeni tylko podsycają ten patologiczny stan rzeczy. Między wydziałami jest już taka wrogość z jaką nie spotkałam się jeszcze nigdy! Tu już nie chce się przychodzić do pracy!!! I dlatego wzorem innych moich współpracowników szukam sobie innej...

25.10.2024 18:10

Muminek

27.10.2024 02:45

To chyba pora zrobić przegląd zakresu obowiązków?
    Praca

01.11.2024 13:02

Powtarzają nam cały czas że nasz praca jest trudna i odpowiedzialna. Ale nie przeszkadza to w niczym obarczyć nas dodatkowymi obowiązkami, odpowiedzialnością, za te same (usunięte przez administratora)pieniądze. Bo ocena będzie lepsza XD (usunięte przez administratora) Nam pieniądze mają się zgadzać co miesiąc a nie raz na pół roku!!
    Hgtrgji

27.10.2024 08:47

Witam realne zarobki operator 1 bez nadgodzin ile można wyciągnąć?
    automatyk

09.10.2024 19:29

Ile zarobi w tej firmie automatyk? chcę aplikować na technika a oferta wygląda dobrze.
    Synek

12.10.2024 13:24

Nie warto, jak dostaniesz 6 netto to dużo.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.?

Kontakt - SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Innowacyjna 1 42-520 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Bolek

01.09.2024 21:18

Czy tak trudno napisać czy operator 1 może wyciągnąć 6-7netto?
    Janek

02.09.2024 20:20

Raczej nie da rady tyle zarobić. Nawet z nadgodzinami.
    Szczęśliwy

16.09.2024 22:18

Pytasz czy idzie wyciągnąć na miesiąc czy na dwa, bo nie sprecyzowałeś?

27.08.2024 17:31

SK

28.08.2024 17:55

Nie pracujesz jeszcze w SK? Zachęcam aplikować... Wszystko będzie bardzo dokładnie przedstawione i zaspokoisz swoją ciekawość po pozytywnym dla Ciebie wyniku rozmowy rekrutacyjnej. Stawka będzie jasno objaśniona - jeśli tylko będą chcieli Cię zatrudnić.... Za 3-4 lata... Człowieku to kupa czasu... Będziesz mieć wtedy odpowiednio wypracowaną stawkę adekwatną do Twojego stanowiska, poziomu wiedzy, inteligencji i zaangażowania...
    Merer

22.08.2024 07:50

Witam, Mam parę pytań do @Pracodawca, jak i do kadry pracującej odnośnie pracy na produkcji. ???? Na czym mniej więcej polega praca na Lini produkcyjnej w firmie? ???? Jaki jest system pracy (godzinny i zmianowy)? ???? Czy proces produkcji jest łatwy do opanowania i jak wygląda rozwój osobisty? ???? Jak wygląda system premiowy (miesięczny, kwartalny, półroczny, roczny)? Bardzo proszę o odpowiedź, Dziękuję.
    Max

02.07.2024 21:40

Praca mechanik ur - dlaczego wszyscy mechanicy uciekają? Czyją to zasługa?
    Zainteresowany

15.08.2024 20:18

Możesz rozwinąć swoją opinię? Dlaczego w ostatnim czasie zwolniło się tyle osób z UR? Co lub kto jest tego przyczyną? Rozważam podjęcie pracy w tym zakładzie w UR, posiadam duże doświadczenie, język angielski w mowie i piśmie, mechatronika itp... Będę zobowiązany za rzetelne informacje. Nie chcę wdepnąć na minę.
    Ur

15.08.2024 20:33

Raczej nie warto szkoda czasu a czas to pieniądz.Nir wiadomo ile ta inwestycja pociagnie jeszcze . Może powtórka będzie Stalowej Woli szybki początek i koniec

01.07.2024 11:38

Czy jest wymagane zaświadczenie o niekaralności od kandytatów na produkcję?
    remo

11.07.2024 19:57

Nie jest wymagane ale obecnie nie ma przyjęć.
    Polaczek

12.07.2024 22:09

Raczej przyjęć nie będzie póki co jak produkcja na 5% idzie
    Xxzz

12.07.2024 14:24

Kiedyś myślałem że te firmy z dalekiego wschodu są jakieś poważne, ale troszkę zmieniłem zdanie. Takie firmy w naszej okolicy są trzy.Jedni co jakiś czas ogłaszają się na portalach i nikt nie przegląda kandydatur, drudzy robią sobie kandydatom jakieś testy z BHP co przecież obowiązkiem pracodawcy a nie pracownika są szkolenia BHP. Kandydat nie jest pracownikiem ani nawet nie jest na terenie zakładu pracy aby miał się do takich testów ustosunkowywać, a ci trzeci w marcu się ogłaszają, bo może w czerwcu będą jakieś przyjęcia potem przychodzi czerwiec i cisza. Ani ogłoszenia, ani przyjęć ani jakichś informacji. Cienko to wszystko wygląda.
    Majk

19.05.2024 14:02

Racja na nocy nie wiem czemu okropne jedzenie nawet chleba świeżego i wędliny nie dołożą chyba mają taki prykas z biura tak im dopłacają
    Psikuta bez s

20.05.2024 16:28

To niech z biura ktoś odpowiedzialny będzie kontrolował to co jemy chyba że chcą zeby ludzie zatruci chodzili wiadomo że po nockach nie każdy bierze jedzenie liczy na to że coś się zje a nie zatruje
    mcdonald

25.06.2024 14:50

A jest jakis nakaz jedzenia produktów z kantyny ??
    Bbb

24.06.2024 15:41

Jakie zarobki netto na początek?
    On

15.06.2024 19:20

Ludziom w sk wszystko przeszkadza,teraz już nie mają czego się czepiać to osób palących ???? niedługo będzie im przeszkadzać że źle się chodzi albo źle się wsiada do busa nie tą nogą co trzeba ???? coś tu chyba z głowami nie tak ???? tyle czasu nikomu nie przeszkadzali palacze a tu nagle już problem . Palacze palili palą i będą palić tak było jest i będzie ????a jak z główką nie tak i się palą styki to do doktora koniecznie ????
    Kaktus

22.06.2024 15:44

Produkujemy , ale nie sprzedajemy ... To jest najgorsze , nie mam dobrej wizji na przyszłość

22.06.2024 09:11

Czy produkcja w tej firmie jest jakaś skomplikowana? Ile czasu trzeba aby się wdrożyć? Chciałbym tam pracować gdyż bardzo odpowiada mi system po 12 h i później więcej wolnego

12.06.2024 08:09

PolaczekPowrócił

13.06.2024 20:07

Ludzie w Sk są dziwni . Wszystko im przeszkadza raz stołówka , raz busy. Pracodawca nie musiał dać wam takich udogodnień . Oj ludzie . Byłem w Sk więc wiem jak to wyglądało . Pozdrawiam Przemka Aka Punkt G , Posejdon ????
    Sa

05.06.2024 15:41

Jakie premie?
    Kolorowy

19.05.2024 19:14

No tak kiedyś tego nie było jedna linia i było ok a teraz wymyślają tylko ja się nie przyjąłem żeby jechać na szmacie niech sobie liderzy popucują z nudów zamiast wymyślać pracownikom robotę
    Smakosz

19.05.2024 13:59

Na nocy lepiej mieć swoje jedzenie mało jest i niedobre zeschłe po obiedzie
    Majk

19.05.2024 00:07

Jest mniej roboty bo wiadomo nie ma zamówień więc po co pracownikom wynajdywać dodatkową robotę boli to super Visiorów to jest śmieszne bo w Polsce nie można mieć lekko trzeba pracownika (usunięte przez administratora)
    Trabant

13.05.2024 07:55

A nie lepiej było tak od razu nie ma zamówień faza nie rusza stąd te niskie podwyżki 4500 dla nowego i wszelkiego rodzaju oszczędności oczywiście na pracownikach tyle zachodu zamiast powiedzieć prawde
    Roberto

08.05.2024 16:46

Do dzisiejszego spotkania nie zdawałem sobie sprawy że tak dobrze zarabiam
    Przypominajka

03.05.2024 09:30

Najlepiej całą winę co roku zwalać na związki... Przypominam, że firma istnieje 3 lata, nie ma ograniczeń co do posiadania Organizacji Związkowych na terenie zakładu tylko jakimś cudownym zbiegiem okoliczności to "głupie baby" miały więcej jaj żeby taka organizacje w ogóle powołać w tej firmie niż niejedna z Panów, którzy tu wylewają swoje żale... A co do podwyżek i ich kwoty to zachęcam do zapoznania się z artykułami prasowymi na temat fabryki SK w Stalowej Woli bo chyba takiego scenariusza jak ludzie tam nie chcielibyście mieć... Zejdźcie w końcu na ziemię i zrozumcie, że z pustego to i Salomon nie naleje ... Ale w sumie jakby jeden z drugim został potraktowany jak pracownicy ze Stalowej Woli może by docenił to co ma i oby Was nie spotkała taka przykra niespodzianka, że nagle i tych marnych ochłapów wam braknie .... Radzę zasięgnąć trochę informacji poczytać o temacie koreańskich firm które nagle zaczynają uciekać z Naszego kraju i oby w tej całej przepychance o procenty i premie nie okazało się że nagle wszyscy zostaniecie z widmem szukania nowego zatrudnienia, a ofert owszem pełno ich ale tylko na papierze ...
    Psikuta bez S

06.05.2024 21:34

Pewnie w poprzedim zakładzie wobec ciebie skorzystali z tych paragrafów dlatego taki doswiadczony jestes nie wolno wszystkich wkładać do jednego wora ,albo do Warabaraburga
    Klik

06.05.2024 22:08

Dokładnie tak. Właśnie mi się trafił taki cytat:Kpina nie trwa długo, każdy kto bawi się upadkiem innych jutro się czołga. Znam przypadki osób, które miały bardzo dużo do powiedzenia na temat przebywających na zwolnieniach. Gdy choroba bądź wypadek w końcu dopadły i ich, nagle nie mieli już tak dużo do powiedzenia. Takie jest życie. Nie wiadomo co i kiedy komuś się przytrafi. Nazywanie osób na L4 leniami i darmozjadami, podczas gdy bardzo często to osoby próbujące wszelkimi sposobami wrócić do zdrowia i sprawności, sorry ale jest mega słabe.
    Psikuta bez S

06.05.2024 21:51

Zakład jaki jest taki jest, nie jest najgorzej, kasa jest jaka jest ale zauważyłem że ludzie tutaj bardziej niż prace cenią sobie wygodę to że ja wygodnie jeżdżę Warabaraburgiem to tylko moją zasługa, wam widzę bardziej zależy na pogadaniu sobie o kimś jak kto wygląda jak się zachowuję a powinniście bardziej skupić sie na pracy to nie jest teatrzyk ani konkurs piękności jestes gwiazdą idź do mam talent, czepiacie się związków?ok no ale jak tam są konfidenci których przyjmujecie to co się dziwicie że HR wie wszystko rączka rączkę myje wy za nim pomyślicie i podzielicie się na tej konfidetowskiej grupie to HR od razu wie bardziej przyjrzyjcie się z ludziom co im (usunięte przez administratora) lizecie a oni was pozniej sprzedają ja i mój Warabaraburg poprostu lejemy z was że tak się dajecie robic a HR co ma robic leję z was tak samo jak ja i mój Warabaraburg
    Polak

05.05.2024 18:31

Nie jesteśmy na Podkarpaciu tutaj roboty jest w trzy (usunięte przez administratora) za rok już nic nie zapłacą także trzeba szukać gdzie indziej w NGK lepiej przynajmniej płacą ja się żegnam z firmą

Zostaw merytoryczną opinię o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.