SK hi-tech battery materials Poland

• Sarnów
  • Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie
Dąbrowa Górnicza - SK hi-tech battery materials Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Opinie o SK hi-tech battery materials Poland Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.!

Ska

29.01.2025 13:17

Sposób oceniania to jest porażka. Leaderka przekazała opinie na mój temat po (usunięte przez administratora), rozumiem że możemy się nie zgadzać w paru kwestiach ale czemu ma to wpływać na ocenę? Po zgłoszeniu do osoby wyżej tego incydentu dowiedziałam się że jestem(usunięte przez administratora). Widać że koleżeństwo weszło pełną parą.
jola lojalna

30.01.2025 09:27

Po chamsku ponieważ? Nie użyła słów "szanowna pani"? Czy jak? Co znaczy po chamsku?? Ton głosu ci się nie podobał? Serio nie macie się już do czego dziewczyny przyczepić? Na prawdę trzeba by wam zorganizować więcej pracy...

23.01.2025 12:38

On

24.01.2025 17:59

taki ból (usunięte przez administratora) ktoś ma ? Jak komuś nie pasuje kto co ma na pulpicie to niech nie patrzy. produkcja stoi, większość osób ogarnia poboczne tematy. a jak kogoś szczypie czyjsc wygląd to musi mieć mega niska samoocenę. chłop pomocny sympatyczny a co ma w Gucci to pracy chodzić żeby komuś się zgadzały kwoty ? ogarnijcie się i zajmijcie swoimi zadaniami!!!

25.01.2025 21:01

Pani z BHP podsłuchuje innych pracowników w biurze i podgląda co robią. Później wylewa swoje frustrację pisząc komentarze na gowork-u. Tylko zapomniała, że inni też widzą, jak ona pokazuje swoim kolegom i koleżankom z BHP co napisała. A chłopak którego oczernia bardzo pomocny i rozgarnięty.
Broda

24.01.2025 19:59

Czy pracownicy produkcji muszą sprzątać klatkę schodową w momecie gdy mamy ekipę sprzątającą Garda? która swoją drogą sama łamie zasady clean room i sprząta ubrana w osobiste ciuchy. Na korytarzu koło magazynu (usunięte przez administratora) brud a gardy tam nie było od cholera wie jak dawna. Bo tak sobie życzy Korea - Korea która narzuca nam zasady zasłaniania uszu, zapinania koszul pod szyję a sami łażą po hali porozpinani z czepkami na czubku głowy ( nie wszyscu oczywiście). Sprzętu do sprzątania linii nie ma, tylko jakaś prowizorka jak w 19 wieku. BHP powinno się tym zainteresować.
On

25.01.2025 17:00

Oczywiście, że nie musi. Temat wielokrotnie wałkowany w sądach pracy - niestety na niekorzyść pracodawcy.
Synek

25.11.2024 22:36

Z Utrzymania Ruchu odchodzi kolejny automatyk. Ciekawe kiedy w tej firmie ktoś z biura ogarnie, że dział UR się rozpada. Odchodzą kolejne osoby z doświadczeniem i nie ma się co dziwić: brak nadgodzin, brak szkoleń, brak możliwości awansu, brak systemu nagradzania, tylko kary, kiedyś chociaż była atmosfera a teraz nawet tego nie ma. Jak kiedyś rzeczywiście ruszy ten zakład to nie będzie miał kto pracować.
Bolek

22.01.2025 15:38

Ile na rękę bierze operator 1 z 2-3 letnim stażem w tej firmie?
Slitterianin

23.01.2025 10:09

Ja w zeszłym roku miałem ok 4800 podstawy za zopetatora I
Nie mozliwe

05.01.2025 17:16

A ja gratuluję genialnego pomysłu przeniesienia szafki z wodą i dystrybutora z wodą koło łazienek. Bardzo to miłe słuchać odgłosów dobiegających z toalety (a jak wiadomo do WC nie chodzi się tylko na siku....) nie wiem kto bardziej jest zażenowany w takiej sytuacji, ten korzystający z WC, czy ten pijący w tym momencie wodę. No i te cudowne zapachy dobiegające z leżących na podłodze buciorów, bajka. Aż się niedobrze robi. Super to jest szacunek dla pracowników. Może tak wszystkim pracownikom naszej firmy przenieś dystrybutory do picia wody w takie urokliwe miejsca

08.01.2025 08:11

a kaj tak jest??
Prawda

03.01.2025 21:46

Operator nie ogarnia to traci stanowisko. Leader nie ogarnia zmienia brygadę ????????????????? Leader zmieniając brygadę zabiera doświadczonego operatora,bo?...sam nie wiele umie Po co nam leader, obciąć koszta dla większych podwyzek

05.01.2025 08:32

a kiedy tu operator za błędy stracił stanowisko?? Jeśli już to musiał być totalnym nierobem i mu podziękowano.

24.12.2024 08:32

Tak każdy najeżdża na związki ale nic nie szkodzi na przeszkodzie sobie stworzyć nowe związki . Przecież to są związki zewnętrzne a można utworzyć wewnątrz zakładowe. Związków może być wiele . Ale tylko (usunięte przez administratora) umiecie że związki do wymiany i to (usunięte przez administratora) jest od roku nie tylko od teraz a nikt z tych wielce mądrych nie stworzył związków i nie pokazuje jakoś jak się rządzi. Jakie są takie są i szanujmy się nawzajem a mądre głowy jak im tak wielce źle to zamiast narzekać już dawno by powstały kolejne związki ale jak widać tylko umiecie szczekać i nic wiecej.
No

30.12.2024 09:30

Na coś muszą najeżdżać. Nie mają teraz na co to wpadli że na związki.
Jose Blanco Juan Torrena

15.11.2024 17:47

Co tam się dzieje?kto wymyślił prace chłopaków z produkcji na kontroli?czy wobec tego jak bedzie brakowało ludzi to wspomogą nas ekipy z kontroli? Czy za niedługo jak bedzie brakowało ludzi do sprzątania Garda chłopaki z produkcji beda czyścić toalety?a co z kadra zarządzającą teraz chyba głowy nie myślą bo pracy nie ma to może te wysokie stanowiska też się wezmą za prace bo narazie jak nic nie idzie na produkcji to i ich myślenie nie potrzebne jest to na urlopy bezplatne wysłać naszych przełożonych! stać zakład na ich pensje ?
Bum

19.11.2024 08:12

Widać, że ktoś z wyższego stanowiska, bo kto inny takie bzdury mógłby napisać. W tym poście nie było niczego oprócz prawdy. I to tak boli. Doprawdy straszne. Nie, nie wystarczy umieć wpisywać dane w kolumny, ktoś kto w życiu nie miał styczności z excelem, na początku może mieć spory problem, i są takie osoby, więc nie widzę nic niestosownego w tym żeby o tym wspomnieć, zwłaszcza że wpisywanie pomiarów jest na czas w czasie testów. I nie było w tym poście biadolenia, że cytuje liczyć karzo.... Szkoda słów, tak na jednym z działów trzeba umieć liczyć, choćby w zakresie podstawowym i umieć porównywać. To są zwykle, podstawowe informacje o zakresie obowiązków. A co do jasnego światła i latarki, to cóż , naprawdę warto o tym wspomnieć. A takie bzdury mógł napisać tylko ktoś kto nigdy nie próbował kilka godzin w tym świetle stać i patrzeć, po kilkunastu minutach człowiek widzi niewiele, a pogorszenie wzroku pracowników jest dowodem namacalnym, że o tym również warto wspomnieć. Reasumując fajnie się pisze zza biurka, w pomieszczeniu z oknami, biorąc nieporównywalnie większe pieniądze od tych którzy tam stercza, i tak stoją, i tak liczą, i tak wymaga się od nich bardzo wiele i rozlicza z każdego błędu, za stawki które w dzisiejszych czasach drożyzny są śmieszne.
Tulipan

27.12.2024 12:15

O sprzątanie się nie martw zawsze jest czysto(kibli nie będziesz czyścić)tylko niekiedy ludzie nie potrafią się zachować kulturalnie Garda z załogą daje radę zresztą Stanisław czuwa nad wszystkim ????
Zadowolony

19.12.2024 00:27

A ja chciałem podziękować związkom za paczki jakie dostaliśmy w tym roku. Napewno były dużo lepsze niż te z firmy. Małe pudełeczko ale za to fajna zawartość w środku. Za kasę z tego można sobie kupić fajny prezent czy zrobić zakupy żywnościowe na święta i tym sposobem podreperować domowy budżet. Mogę śmiało powiedzieć że cieszę się że jestem w związkach, nie dość że dostajemy zwrot w pit-cie ze składek które pobierają to jeszcze paczka taka fajna na święta i jestem na plus bo więcej dali niż zostało wzięte. Dzięki wielkie. A komentatorom którzy są nie zadowoleni nie wiem co by musieli dać żeby byli zadowoleni
Mhm

23.12.2024 06:34

A skąd możesz wiedzieć czy coś robią czy nie? Ten kto przychodzi z czymś do związków ten zawsze dostaje odpowiedź zwrotna. Każda sprawa zgłaszana jest z odpowiedzią zwrotna

24.12.2024 16:27

tak już otrzymałem odp zwrotną. Dziękuję, poprosić o coś to w odpowiedzi usłyszałem ciesz się że.... Czyli nie zawracaj mi (usunięte przez administratora) swoimi problemami

19.12.2024 08:49

Tak popieram związki fajną paczkę zrobiły i nie mogę powiedzieć bo w tamtym roku również fajna paczka nie to co nasz zakład. Nasz zakład w tym roku przeszedł sam siebie w paczce skarpetki z logo firmy. Litości ludzie ruszcie mózgiem czasami albo najlepiej dajcie pracownikom bony o wartości tych paczek bo bardziej to spożytkują niż Wasze wymyślanki beznadziejne i kupią sobie to co sobie będą chcieli.
HEHE

20.12.2024 09:32

Dej, dej, dej… Paczka nie jest obowiązkowa więc nie masz konieczności jej pobierania a zawsze możesz ją komuś oddać bez zbędnych komentarzy. Mental wiecznie niezadowolonych pracowników macie we krwi i co by zakład nie dał całkowicie za darmo i od siebie, to zawsze jakieś słowo z akcentem zgrzytu musicie tutaj zostawić (bo przecież na żale twarzą w twarz Was nie stać). Paczki super, dziękujemy.
Xd

20.12.2024 18:43

Ale zarząd związków trzeba wymienić bo tak
Pracownicy

06.12.2024 08:52

Dziękujemy Sk za plany produkcyjne w okresie od 23 grudnia do końca roku! Jesteście jedyna w swoim rodzaju firmą bez sprzedaży i bez klientów która potrafi w ten sposób docenić polskich pracowników. Teraz pracy nie ma praktycznie w ogóle , i zamiast teraz ten plan wykonać ,a później zrobić postój ...to trzeba w ten ważny dla większości czas pokazać ,że mamy być w pracy bo tak.

18.12.2024 19:54

Chcecie wolne w święta a nie idzie was teraz na urlop wygnić! To się w końcu zdecydujcie!!
Po co tyle walki

19.12.2024 05:29

Dokładnie i tak źle i tak niedobrze.
Rudolf

13.12.2024 23:47

Drogi pracodawco, jestem bardzo zadowolony z tegorocznych premii świątecznych, z całego serca dziękuję za tak hojny datek aż o 300 zł większy, niż był rok temu. Nie rozumiem, kiedy inni anonimowi pracownicy piszą bzdury, że nie będą mogli spędzić świąt z rodziną, kiedy zapewniliście minimalną ilość pracy na okres po 23 grudnia. Bardzo cieszę się że przemówiliście ludzkim głosem w stronę polskich pracowników z poszanowaniem ich tradycji. Paczki na pewno będą wspaniałe jak zawsze, a skoro premie większe to i może zawartość nie będzie gorsza, niż w poprzednich latach. Życzę wszystkim wesołych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych osób. Mam nadzieję że w nadchodzącym roku produkcja ruszy pełną parą i będziemy mogli dać z siebie 200% ;)
Żaba

17.11.2024 16:17

To co się dzieje to jakaś porażka . Roboty masę wszyscy wysłani na inne działy ale co to za pomoc skoro ludzie z innych działów nie mają pojęcia o pracy na innych obszarach to nie jest linia gdzie się ciągle to samo robi niezależnie gdzie się pójdzie. Wielce mówią że w Korei inżynierowie w takich sytuacjach zakasaja rękawy i robią na równi z pracownikami a nasi inżynierzy i managerzy nawet nie mają pojęcia o produkcie . Najlepiej im wychodzi zastraszanie pracowników testami ,minusowymi punktami . Niech lepiej zaczną zatrudniać więcej sobie pracowników bo z nowym rokiem starych pracowników nie zobaczą bo za takie pieniądze można pracować 8 h ze wszystkimi wolnymi świętami i weekendami i być traktowanym jak człowiek a nie (usunięte przez administratora) roboczy. Dla nowych którzy się zastanawiają aplikować nie róbcie tego to jest najgorsze (usunięte przez administratora) jakie może być . A pieniądze też słabe ten zakład pod żadnym względem nie jest konkurencyjny już na rynku pracy .
Kiniek

18.11.2024 09:38

Zawsze możesz pójść do Brembo, zobaczyć co to jest ciężka praca ;D tam nawet ludzie z doświadczeniem w kopalni mówią że na dole jest łatwiej
qwe

11.12.2024 19:46

brembo,saintgobain i mittal firmy w których nie pracowałem i nie zamierzam (usunięte przez administratora) i niskie pensje.
On@

09.12.2024 14:52

Tyle było gadania i próśb żeby postój był na święta itd już w tamtym roku było mówione mieli się zastanowić ,kwestie do przemyślenia i kolejny rok mają nas gdzieś a planowanie w tym zakładzie jest sztos nigdzie takiego. Brak słów . Przez miesiąc jest mało roboty co można podrobić i na święta zrobić postój to nie po co na same święta dowalimy tak robotą że się nie pozbierają. Przypomina to wszystko jak statek z dziećmi na podkładzie i jak tak dalej będzie to zatonie bo zero pojęcia o niczym.
Koko

19.11.2024 23:26

Powie ktoś skąd jest dojazd dla pracowników?
nie

29.11.2024 08:36

Musi musi jeśli chce mieć kilkaset pracowników żeby zapewnić zajęcie wszystkich posad. Jakby firma na tym nie korzystała, to każdy z jeżdżących tym busem jeszcze by dopłacał.
tak

30.11.2024 15:27

Nie musi, to pracownik podpisując umowę zobowiązuje się że codziennie będzie stawiać się w pracy. Jedynie fakt pracowniczego transportu pomaga firmie zdobyć szybko dużą ilość pracowników, oraz ich utrzymać. Ale nadal nie musi. Wiele jest firm na zadupiach nie oferujących transportu i nadal mimo to funkcjonują, więc NIE MUSI
nowy

29.11.2024 11:23

Pytanie za 4,5 brutto podstawy to kogo oni tam chcą ?
Maja

20.11.2024 14:37

Ogólnie Cię zatrudnią bo wszystko stoi ale jak ruszy produkcja to pewnie sama się zwolnisz bo jest za (usunięte przez administratora) na początku niby jest kolorowo na kontroli tak się to przedstawia a teraz biorą chłopaków z produkcji żeby zapchać dziury a oni głupi nie są wiedzą co tam jest grane
Mała

20.11.2024 11:33

Akurat Grezja masz wszystko w opiniach to jest raczej prawda czego ci więcej trzeba
Grejza

19.11.2024 01:02

Witam, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Są jakieś specjalne testy? Stanowisko na produkcji. Czy warto się zatrudniać? Opinie są dość mało zachęcające.
Pracek

16.11.2024 12:49

Za wspomaganie pracowników na kontroli przez pracowników produkcji powinien być dodatek finansowy bądź premia niech się kadry zastanowią nad tym jak nie ma pracy na produkcji to chłopaki mają wolny czas na przerwie a kontrol musi robić gdzie tutaj sprawiedliwość
@Pracownik@

16.11.2024 19:24

No już poczekaj, jak ci Korea zatwierdzi te premie albo dodatki... Zobaczysz to jak świnia niebo... Będą żonglować pracownikami po działach wedle własnego uznania. No i jest okazja, żeby inżynierzy nauczyli się pracy na produkcji i jakości tak jak to podobno jest w Korei...
RUDY KLAKIER

17.11.2024 19:59

Jak produkcja (usunięte przez administratora) przez caly czas, to jakos nikomu nie przeszkadzalo, ani nikt z jakosci nie zostal oddelegowany na produkcje. Nie placz ze jestes PRZENIESIONY, najwidoczniej byles zbedny :))))))))

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK hi-tech battery materials Poland?

Kontakt - SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Innowacyjna 1 42-520 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

16.11.2024 19:06

Czy praca w jakości jest skomplikowana? Detale są jakieś trudne do ogarnięcia ?
Lima

17.11.2024 17:24

Na początku pracujesz pod okiem doświadczonego pracownika, uczysz się instrukcji. Uczysz się stopniowo. Nie ma w tej pracy takiej rzeczy której nie można się nauczyć. Wszystko można na spokojnie ogarnąć
Bum

17.11.2024 19:31

Bardzo dużo informacji do ogarnięcia. Wszystko jest też zależne od działu. Na jednym więcej pomiarów, niezbędna dobra znajomość excela, szybkie pisanie na klawiaturze i ogólnie umiejętność liczenia, porównywania i zapamiętywania dużej ilości schematów pracy. Na pozostałych bardzo dobry wzrok, brak nadwrażliwości na jasne światło, również latarki, w którym pracuje się przez większość czasu, dużo stania, zerowa wilgotność powietrza. I tutaj już duża odpowiedzialność za to jak ocenimy produkt, bo pomimo że są katalogi wad, z przykładami to ostateczna ocena i tak należy do pracownika i nie zawsze jest zgodna z tym co uważają Koreańczycy. Do tego testy teoretyczne i praktyczne, które nie zawsze zdają nawet bardzo doświadczeni pracownicy i atmosfera, która delikatnie mówiąc jest zła. Tak czy siak powodzenia.
Bikej

16.11.2024 15:36

Większych pieniędzy raczej się nie zarobi tutaj tylko większy brak szacunku kierownika do pracowników produkcji
zwykłyNiezwykly

15.11.2024 15:23

Ciekawe kto przyjdzie robić za 4300 netto jak po drugiej stronie ulicy mają dużo więcej na start. Ale mogę się mylić ..

14.11.2024 10:39

Heli

14.11.2024 22:14

Praca na jakości w tej firmie przypomina pracę na produkcji

15.11.2024 10:02

Przypomina ale nią nie jest. Praca na produkcji wymaga obecności na linii produkcyjnej. Jeśli robisz w labo to robisz na jakości.
Nicole

09.11.2024 06:25

Witam , dostałam ofertę pracy na produkcję dla kobiet przez agencję Otto , ale Pani z ogłoszenia niezbyt potrafiła określić obowiązki . Czy ktoś mógłby mi nakreślić mniej/więcej jak wygląda praca kobiet w Sk ?
Frodo

11.11.2024 17:47

Nauczysz się wszystkiego na miejscu, co do zakresu obowiązków to mogą być różne w zależności od działu. Na pewno na plus jest czystość pracy "na jakości". Powodzenia.

14.11.2024 14:23

Praca fajna , natomiast atmosfera na działach ostatnio bardzo zła. Zapomnij też o wolnych Świętach Bożego Narodzenia, Sylwestrze bo tu nie ma postojów . Zero makijażu i pożegnaj się z pięknymi paznokciami . Tak tylko chciałam dodać , żebyś się nie zdziwiła na miejscu :D

09.11.2024 10:51

seba

12.11.2024 06:43

Ja tam się chłopu nie dziwie , nie wytrzymał . Kij ma dwa końce , prowokujecie podkręcacie a potem robicie afery . A SL jest pozostawiony sam sobie , zero wsparcia ze strony przełożonych i HR , bo przecież musi sobie radzić za te parę stówek więcej .
Typ

10.11.2024 08:48

Widze że tam ciekawie u was na Libsie ???? Dajcie znać co i jak bo teraz to niewiem czego mogę się spodziewać jak poproszę o pomoc swojego lidera ???? czy pomoże? czy pokaże... ?

03.11.2024 11:48

Oczywiście

03.11.2024 18:10

Przez ostatnie kilka dni wysłałam więcej cv niż w ciągu ostatnich lat kariery. A o dziwo ogłoszeń jest sporo z lepszym wynagrodzeniem. Może będzie ciężej, ale stabilniej

07.11.2024 15:59

A to żebyś się przypadkiem nie zdziwił. Ogłaszają się ci którzy zawsze się ogłaszali. Nietrudno się domyśleć z jakiego powodu. Rzadko kiedy jest jakaś świeża oferta. Pozdrawiam i życzę powodzenia

02.11.2024 15:13

Jjjj

02.11.2024 23:00

Bardzo dobra. Też niedawno uciekłam i uważam że lepszej decyzji nie można było podjąć. Jedno wielkie gniazdo os i donosicieli. W życiu jeszcze nie widziałam nigdzie takiej atmosfery, że jak człowiek wracał to cala droge do domu potrafił przepłakac. Każdego ranka cieszę się, że nie muszę już więcej tam iść.

03.11.2024 18:51

Kto ci się zwolni ?? Dużo pisania i na tym się kończy. Ci co uciekają to poprostu się pozwalniali bez rozgłosu... jakby im tak garstka ludzi została to może w końcu ktoś by przemyślał sytuację ale zagrożenia nie ma to jest jak jest..
Pracek

01.11.2024 20:46

No Ci na wyższych szczeblach zrobią wszystko dla Koreańczyków od kierowników po resztę bo biorą dobre pieniądze za to to myślisz że przejmują się zwykłym pracownikiem produkcyjnym no co ty zejdź na ziemię kasa robi swoje
Ja czyli kto?

03.11.2024 13:50

Dokładnie, ta ich służalczość i przytakiwanie na każdym kroku jest aż żenujące. Dobrze, że nie kłaniają się po kolana! Tylko dokładać pracy umiecie, nie rozwiązując problemów na wydziałach! Ile jeszcze dodatkowej pracy nam dowalicie, no ile?! Ile rzeczy już musimy robić za innych, bo nie ogarniali, albo mieli na to(usunięte przez administratora) Ocena pracownicza nie jest tu już żadnym bodźcem motywującym do pracy, bo nasza wytrzymałość fizyczna i psychiczna jest ma swoje granice! Atmosfera w pracy to kolejny temat rzeka. Tu panuje pseudo koleżeńskość, fałszywe uśmiechy i przytakiwanie. Za plecami zjedliby cię żywcem! A nasi przełożeni tylko podsycają ten patologiczny stan rzeczy. Między wydziałami jest już taka wrogość z jaką nie spotkałam się jeszcze nigdy! Tu już nie chce się przychodzić do pracy!!! I dlatego wzorem innych moich współpracowników szukam sobie innej...

25.10.2024 18:10

Muminek

27.10.2024 02:45

To chyba pora zrobić przegląd zakresu obowiązków?
Praca

01.11.2024 13:02

Powtarzają nam cały czas że nasz praca jest trudna i odpowiedzialna. Ale nie przeszkadza to w niczym obarczyć nas dodatkowymi obowiązkami, odpowiedzialnością, za te same (usunięte przez administratora)pieniądze. Bo ocena będzie lepsza XD (usunięte przez administratora) Nam pieniądze mają się zgadzać co miesiąc a nie raz na pół roku!!
Hgtrgji

27.10.2024 08:47

Witam realne zarobki operator 1 bez nadgodzin ile można wyciągnąć?
automatyk

09.10.2024 19:29

Ile zarobi w tej firmie automatyk? chcę aplikować na technika a oferta wygląda dobrze.
Synek

12.10.2024 13:24

Nie warto, jak dostaniesz 6 netto to dużo.
Bolek

01.09.2024 21:18

Czy tak trudno napisać czy operator 1 może wyciągnąć 6-7netto?
Janek

02.09.2024 20:20

Raczej nie da rady tyle zarobić. Nawet z nadgodzinami.
Szczęśliwy

16.09.2024 22:18

Pytasz czy idzie wyciągnąć na miesiąc czy na dwa, bo nie sprecyzowałeś?

27.08.2024 17:31

SK

28.08.2024 17:55

Nie pracujesz jeszcze w SK? Zachęcam aplikować... Wszystko będzie bardzo dokładnie przedstawione i zaspokoisz swoją ciekawość po pozytywnym dla Ciebie wyniku rozmowy rekrutacyjnej. Stawka będzie jasno objaśniona - jeśli tylko będą chcieli Cię zatrudnić.... Za 3-4 lata... Człowieku to kupa czasu... Będziesz mieć wtedy odpowiednio wypracowaną stawkę adekwatną do Twojego stanowiska, poziomu wiedzy, inteligencji i zaangażowania...
Merer

22.08.2024 07:50

Witam, Mam parę pytań do @Pracodawca, jak i do kadry pracującej odnośnie pracy na produkcji. ???? Na czym mniej więcej polega praca na Lini produkcyjnej w firmie? ???? Jaki jest system pracy (godzinny i zmianowy)? ???? Czy proces produkcji jest łatwy do opanowania i jak wygląda rozwój osobisty? ???? Jak wygląda system premiowy (miesięczny, kwartalny, półroczny, roczny)? Bardzo proszę o odpowiedź, Dziękuję.
Max

02.07.2024 21:40

Praca mechanik ur - dlaczego wszyscy mechanicy uciekają? Czyją to zasługa?
Zainteresowany

15.08.2024 20:18

Możesz rozwinąć swoją opinię? Dlaczego w ostatnim czasie zwolniło się tyle osób z UR? Co lub kto jest tego przyczyną? Rozważam podjęcie pracy w tym zakładzie w UR, posiadam duże doświadczenie, język angielski w mowie i piśmie, mechatronika itp... Będę zobowiązany za rzetelne informacje. Nie chcę wdepnąć na minę.
Ur

15.08.2024 20:33

Raczej nie warto szkoda czasu a czas to pieniądz.Nir wiadomo ile ta inwestycja pociagnie jeszcze . Może powtórka będzie Stalowej Woli szybki początek i koniec

01.07.2024 11:38

Czy jest wymagane zaświadczenie o niekaralności od kandytatów na produkcję?
remo

11.07.2024 19:57

Nie jest wymagane ale obecnie nie ma przyjęć.
Polaczek

12.07.2024 22:09

Raczej przyjęć nie będzie póki co jak produkcja na 5% idzie
Xxzz

12.07.2024 14:24

Kiedyś myślałem że te firmy z dalekiego wschodu są jakieś poważne, ale troszkę zmieniłem zdanie. Takie firmy w naszej okolicy są trzy.Jedni co jakiś czas ogłaszają się na portalach i nikt nie przegląda kandydatur, drudzy robią sobie kandydatom jakieś testy z BHP co przecież obowiązkiem pracodawcy a nie pracownika są szkolenia BHP. Kandydat nie jest pracownikiem ani nawet nie jest na terenie zakładu pracy aby miał się do takich testów ustosunkowywać, a ci trzeci w marcu się ogłaszają, bo może w czerwcu będą jakieś przyjęcia potem przychodzi czerwiec i cisza. Ani ogłoszenia, ani przyjęć ani jakichś informacji. Cienko to wszystko wygląda.
Majk

19.05.2024 14:02

Racja na nocy nie wiem czemu okropne jedzenie nawet chleba świeżego i wędliny nie dołożą chyba mają taki prykas z biura tak im dopłacają
Psikuta bez s

20.05.2024 16:28

To niech z biura ktoś odpowiedzialny będzie kontrolował to co jemy chyba że chcą zeby ludzie zatruci chodzili wiadomo że po nockach nie każdy bierze jedzenie liczy na to że coś się zje a nie zatruje
mcdonald

25.06.2024 14:50

A jest jakis nakaz jedzenia produktów z kantyny ??

Zostaw merytoryczną opinię o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.