SK hi-tech battery materials Poland

• Sarnów
  • Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie
Dąbrowa Górnicza - SK hi-tech battery materials Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Opinie o SK hi-tech battery materials Poland Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.!

Rinv

06.04.2021 12:19

Hej, jakby ktoś jeździł z Katowic lub przez Katowice niech da znać na email: [email protected]. Po zapowiedzi transportu pracowniczego dopiero na lipiec jestem w lekkim dołku transportowym :)
Transport

03.04.2021 00:55

Jakby ktoś jeździł z ok Czeladzi to piszcie chętnie się podlacze zeby zminimalizowac koszta, [email protected]
Aneta

01.04.2021 17:10

Witam. Gdzie mozna składac CV? Bezposrednio do firmy czy przez posrednika? Dziekuje za info.

02.04.2021 06:22

Na olx, bezpośrednio do firmy
Fork truck driver

01.04.2021 09:47

A czy będą może tam potrzebować na wózki widłowe?
Ben

31.03.2021 07:26

Idąc pierwszy dzień do pracy gdzie trzeba się kierować.? Bo tam jest wielki plac budowy jak narazie.nie wiadomo do jakiego budynku wejsc .

31.03.2021 18:35

czekać na ochronie aż ktoś po Ciebie/Was przyjdzie

30.03.2021 17:38

No jak tam Panie i Panowie się pracuje w firmie? Zmieniło się coś od Nowego Roku?
ragnarsson

12.03.2021 14:27

Witam Pytanie do pracodawcy- na jakiej podstawie PRAWNEJ zmuszacie Państwo swoich potencjalnych pracowników do wykonywania tzw. testów na Covida ? Póki co nie istnieją w polskim prawie, a dokładnie w KP żadne przesłanki do stosowania takiego przymusu. Art.207 § 2 nie daje takiej przesłanki i ma szerokie pole interpretacyjne bez uszczegółowiania przepisów. Badanie do którego zmuszacie przyszłych pracowników pod sankcją nie dopuszczenia do pracy jest z góry kwestią przez Was przegraną. Nie tylko stosujecie NADINTERPRETACJE art. 207, ale łamiecie zasadę ochrony danych wrażliwych - test w kierunku COVID-19 jest badaniem medycznym pracownika, w wyniku którego uzyskiwane są informacje o jego stanie zdrowia. Dane te nie należą natomiast do kategorii danych, które pracodawca ma prawo przetwarzać na podstawie kodeksu pracy, bez dodatkowej podstawy prawnej. Informacje o stanie zdrowia są bowiem szczególną kategorią danych osobowych, które – ze względu na swój charakter – powinny podlegać większej ochronie prawnej. Dalej zgodnie z obowiązującymi przepisami, pracodawca powinien wykazać jedną z przesłanek umożliwiających przetwarzanie tej określonej kategorii danych, o której mowa w art. 9 ust. 2 RODO. Dominująca interpretacja przepisów wskazuje, że za podstawę przetwarzania danych o zdrowiu pracownika nie można uznać obowiązków pracodawcy z zakresu BHP wymienionych w kodeksie pracy. W konsekwencji, pracodawca NIE MOŻE ZMUSIĆ pracowników do poddania się testom w kierunku COVID-19. Może natomiast umożliwić im przeprowadzenie takich testów na swój koszt bez nakazu. Pracownicy powinni sami decydować, czy poddadzą się badaniom. Takie działanie pracodawcy należy uznać za realizację obowiązków z zakresu BHP. Następnie wynik testu w kierunku COVID-19 jest informacją o stanie zdrowia, należącą do szczególnej kategorii danych osobowych. Oznacza to, że pracownik nie jest zobowiązany do poinformowania pracodawcy o wyniku testu – niezależnie od tego, czy jest on negatywny, czy pozytywny. Również dobrowolne przekazanie informacji o wyniku testu może budzić wątpliwości. Aby zgoda była podstawą przetwarzania danych o zdrowiu, powinna zostać wydana z inicjatywy pracownika. A ponieważ testy są finansowane i organizowane przez pracodawcę, trudno mówić o inicjatywie pracownika w zakresie przekazania danych. W konsekwencji może się okazać, że na informację o wyniku testu w kierunku COVID-19 trzeba będzie czekać do momentu podjęcia przez służby sanitarne działań w tym zakresie. Także dobrowolne przekazanie informacji o wyniku testu może budzić wątpliwości. Aby zgoda była podstawą przetwarzania danych o zdrowiu, powinna zostać wydana z inicjatywy pracownika. A ponieważ testy są finansowane i organizowane przez pracodawcę, trudno mówić o inicjatywie pracownika w zakresie przekazania danych. W konsekwencji może się okazać, że na informację o wyniku testu w kierunku COVID-19 trzeba będzie czekać do momentu podjęcia przez służby sanitarne działań w tym zakresie. Reasumując - wycofajcie się Państwo z bzdurnych prób zmuszania Polaków i Polek do robienia z siebie kozłów ofiarnych waszej niekompetencji w tym obszarze jaką jest stanowione PRAWO RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ, a nie Koreii Płd. Przeproście ludzi i powiadomicie o tym, póki jest jeszcze czas.

16.03.2021 08:14

Test na Covid-19 jest wykonywany z uwagi na bezpieczeństwo naszych pracowników i ich rodzin. Przy tak dużym zatrudnieniu jakie mamy obecnie musimy jakoś zabezpieczyć osoby które u nas pracują. Dodatkowo mając na uwadze fakt, że chcemy jak najszybciej rozpocząć działanie fabryki musimy dbać o to, by prace na naszej budowie cały czas postępowały. Prosimy o wyrozumiałość i zrozumienie podejścia firmy. Testy są całkowicie finansowane przez SK, nikt nie jest obciążany kosztami testu. Uważamy, że w obecnej sytuacji każda firma powinna stosować podobne podejście dla dobra swoich pracowników.
Mateusz

29.03.2021 21:12

Zgłoś to do PIP zrobią z tym porządek . Testy na covida nie maja sensu,lepiej się zaszczepić.
Tarzan

25.03.2021 14:08

Jak tam dojechać z centrum dąbrowy komunikacją ?
Niesia

26.03.2021 09:42

140,637,237 i od przystanku poltorakilometra . Chyba przystanek Tucznawa Gilowa
Arek

26.03.2021 16:12

Eee, chyba więcej będzie jak półtory km. Gdzieś koło 2, lekko ponad. Ale to już pytanie do włodarzy miasta..... czemu w strefie ekonomicznej, gdzie pracuje dziesiątki tysięcy ludzi autobusy kursują jakbyśmy żyli w republice bananowej.

24.03.2021 23:30

Klasyczna robocza dniówka to 8h, palacze jak wiadomo mają godzine krócej, więc czy dla nie palących też będą jakieś przywileje? :D
wipek

25.03.2021 14:50

Opanujemy to, (usunięte przez administratora) wyjdzie na fsjeczke to i Ty mozesz miec te pare minut na zlapanie promieni slonca. Zalezy jak sie ugada z liderami.

26.03.2021 15:55

Tak? Pytam z ciekawości czy są z tego jakieś konkretne przywileje, bo wszędzie na rozmowach pytają czy się pali, tak jakby miały być z tego jakieś wymierne korzyści :D
Maranello

24.03.2021 17:59

Witam, czy ktoś kto zaczyna od 1go kwietnia będzie jeździł z Czeladzi, Wojkowic lub Będzina?
Marsiem

25.03.2021 09:56

Ja zaczynam od 6, bede dojezdzac z Będzina. Jakiś kontakt poproszę.
Maska

24.03.2021 19:02

Czy praca w obniżonej wilgotności będzie 12 godzin ? Do ilu procent jest obniżona ta wilgotność i jaki będzie to miało wpływ na nasze samopoczucie ?
jon

24.03.2021 11:39

Czy w okresie próbnym dodatek za frekwencje 300zł brutto też będzie ??
SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

24.03.2021 11:55

Witam serdecznie! Tak, premia miesięczna frekwencyja będzie wypłacana od pierwszego miesiąca pracy.

24.03.2021 06:35

Czy w czasie okresu próbnego zanim ruszy produkcja makijaż i paznokcie są też zabronione ?? Czy potem krótkie hybrydowe i sztuczne rzęsy będą mogły być?
Nowa

04.03.2021 22:01

Mocny nieład, ogólny haos. Nie wiem czy tam ktokolwiek wie co się dzieje i kto jakie zadania wykonuje. Troche zatrudniają na oślep, bo przychodzi się na konkretne stanowisko, a faktycznie wykonywana praca to inna sprawa.

19.03.2021 20:47

Nie trafna. Mała grupa ludzi pracuje już w tej firmie od listopada zeszłego roku. Na zasadzie oczywiście szkoleń itp dopóki nie ma produkcji. I są zadowolone. Zaskakuje mnie bardziej komentarz kogoś kto jeszcze nie zaczął pracy w firmie a już pisze, ze bałagan, haos itp. A co ma być jak firma dopiero startuje?? Trzeba się tylko cieszyć, ze jest możliwość wdrażania się od początku
Nice

23.03.2021 22:39

Zgadza się. To jeszcze plac budowy. Jest bałagan, a nawet chaos przez "ceha". Ale będzie nowoczesna fabryka. Życzę wszystkim ubiegającym się o pracę powodzenia. Ja dostałam tu pracę i jestem pelna optymizmu????.
Marsie

16.03.2021 22:30

Ponawiam pytanie. Czy ktoś będzię jezdził z Będzina ?
Marsiem

19.03.2021 20:28

Na produkcji, dokładnie kontroli. Pytam z ciekawości w razie "w". Jakby z autem sie coś pochrzaniło. Oczywiście ja też z miłą chęcią mogę kogoś zabierać.

19.03.2021 20:45

Na początek od 8 do 16 przez okres szkoleń, później po 12h
ragnarsson

12.03.2021 18:08

Witam Nie usuwajcie mojego posta...to nic nie da. Pytanie - dlaczego zmuszacie Państwo swoich przyszłych pracowników do robienia tzw. testów na Covid? Jaką podstawą prawną - KONKRETNE przepisy - wykażecie się do tego, aby przymuszać do tego typu testów? ? ? Przeprowadzenie testów w kierunku COVID-19 nie powinno stanowić przedmiotu polecenia służbowego. Aktualne przepisy i ich interpretacje nie dają wprost pracodawcy możliwości nakazania pracownikom poddania się tego rodzaju testom. Znaczenie mają tu przede wszystkim przepisy dotyczące ochrony danych osobowych. Test w kierunku COVID-19 jest badaniem medycznym pracownika, w wyniku którego uzyskiwane są informacje o jego stanie zdrowia. Dane te nie należą natomiast do kategorii danych, które pracodawca ma prawo przetwarzać na podstawie kodeksu pracy, bez dodatkowej podstawy prawnej. Informacje o stanie zdrowia są bowiem szczególną kategorią danych osobowych, które – ze względu na swój charakter – powinny podlegać większej ochronie prawnej. Zgodnie z obowiązującymi przepisami, pracodawca powinien wykazać jedną z przesłanek umożliwiających przetwarzanie tej określonej kategorii danych, o której mowa w art. 9 ust. 2 RODO. Dominująca interpretacja przepisów wskazuje, że za podstawę przetwarzania danych o zdrowiu pracownika nie można uznać obowiązków pracodawcy z zakresu BHP wymienionych w kodeksie pracy. W konsekwencji, pracodawca nie może zmusić pracowników do poddania się testom w kierunku COVID-19. Może natomiast umożliwić im przeprowadzenie takich testów na swój koszt bez nakazu. Pracownicy powinni sami decydować, czy poddadzą się badaniom. Takie działanie pracodawcy należy uznać za realizację obowiązków z zakresu BHP. Wynik testu w kierunku COVID-19 jest informacją o stanie zdrowia, należącą do szczególnej kategorii danych osobowych. Oznacza to, że pracownik nie jest zobowiązany do poinformowania pracodawcy o wyniku testu – niezależnie od tego, czy jest on negatywny, czy pozytywny. Co więcej, również dobrowolne przekazanie informacji o wyniku testu może budzić wątpliwości. Aby zgoda była podstawą przetwarzania danych o zdrowiu, powinna zostać wydana z inicjatywy pracownika. A ponieważ testy są finansowane i organizowane przez pracodawcę, trudno mówić o inicjatywie pracownika w zakresie przekazania danych. W konsekwencji może się okazać, że na informację o wyniku testu w kierunku COVID-19 trzeba będzie czekać do momentu podjęcia przez służby sanitarne działań w tym zakresie. Jeśli pracownik nie będzie chciał przeprowadzić testu w kierunku COVID-19 finansowanego przez pracodawcę, nie powinno się wyciągać w stosunku do niego negatywnych konsekwencji. Skoro wątpliwości budzi nakazanie pracownikowi przeprowadzenia testu, to również nakładanie kar porządkowych czy też w skrajnych przypadkach zwolnienie z pracy, może zostać uznane za niezgodne z prawem. Również brak przekazania pracodawcy informacji o wyniku testu na obecność COVID-19 nie powinien rodzić negatywnych skutków dla pracownika, nawet jeśli jest on pozytywny. Wobec tego powinniście Państwo dwa razy przemyśleć swoje wytyczne, aby potem nie obróciły się przeciwko wam... I pamiętajcie tu obowiązujące jest póki co prawo Rzeczypospolitej Polskiej, a nie jakiejkolwiek innej republiki czy to z Europy czy Azji...
Afd

18.03.2021 10:00

Być może taki jest wewnętrzny regulamin firmy. Są zakłady gdzie nie wejdziesz na teren zakładu nie stosując się do regulaminu.
Agnieszka

18.03.2021 15:02

Człowieku opanuj się. Nie chcesz robić testu ,nie podoba Ci się polityką tego zakładu idź gdzie indziej. Nie rób zamętu i sztucznego problemu. Daj ludziom poznać odpowiedzi na konkrety.
1z10

15.03.2021 21:14

Mam kilka pytań do szanownego grona HR. 1. Czy pracując w brygadówce po 12h i jeśli zmiana jest nocna - to czy do podstawy wynagrodzenia z umowy, doliczany będzie dodatek za pracę w godzinach nocnych (20% do każdej godziny)? 2. Jakie godziny rozpoczynają zmianę w systemie brygadowym 12h ? (np 06:00 - 18:00?) 3. Czy znany już jest system takiej pracy ? ile dni pracy a ile wolnego? 4. Podczas rekrutacji zapewniano mnie że będą wczasy pod gruszą....czy to prawda że jednak w tym roku nie będzie? 5. Czy zakład pracy planuje: dodatki na święta wielkanocne i Bożego Narodzenia, na dzień dziecka, Mikołaja? 6. Czy na parkingu zakładowym będzie założony monitoring? 7. Czy na terenie zakładu będzie działać kantyna/stołówka gdzie będzie można zjeść wydany ciepły posiłek? 8. Czy zakładowe przewozy autokarowe będą obejmowały centrum Dąbrowy Górniczej? Bardzo proszę o rzetelną odpowiedź. Pozdrawiam dział HR :D

16.03.2021 08:05

1. Jak miałby nie zostać naliczony, skoro wynika to z prawa pracy. 2. Prawdopodobnie 7:00-19:00 3. System równoważny (proszę czytać komentarze, ta kwestia była już poruszana, również te z innych pytań) 4. Zgodnie z zapewnieniem jest bonus wakacyjny. 5. To również było omawiane na spotkaniach rekrutacyjnych 6. To nie jest pytanie do Działu HR 7. Tak 8. Tak

16.03.2021 08:17

Wszystkiego się dowiesz jak zadzwonisz. A nie tutaj

15.03.2021 10:25

Czy będzie istniała pożyczka pracownicza ?

16.03.2021 08:05

Na razie nie planujemy, ale może w przyszłości.
didi

15.03.2021 11:04

slabo
Nn

10.03.2021 10:09

Ktoś będzie jeździł z Kasprzaka
Hehe

14.03.2021 14:30

Ja z golonoga w sumie blisko

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK hi-tech battery materials Poland?

Kontakt - SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Innowacyjna 1 42-520 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Lukasz

09.03.2021 10:34

12h w 4 brygadowce. Ludzie nie bądźcie niewolnikami. W każdej normalnej pracy masz płacone nadgodziny, a za weekend tez extra płacone. A tu pracujesz za darmo, a nie którzy się cieszą, że wolne mają. Czy to nie niewolnictwo za wolne dni pracować...(usunięte przez administratora)
Tatarata

11.03.2021 10:46

Bzdury gadasz.
WM

12.03.2021 16:49

Hulaj Noga kto powiedział CI że w SK będzie kwartalny okres rozliczeniowy? i Wymień zakłady które taki stosują jeżeli piszesz że przeważnie. Na razie to Ty wprowadzasz ludzi w błąd.Z tego co ja wiem to w SK będzie okres miesięczny. Produkcja nie będzie również sezonowa bo zapotrzebowanie na separatory w Europie rośnie bardzo szybko a na dzień dzisiejszy są one produkowane tylko w Azji i importowane.
Ruryk

11.03.2021 16:31

Witam Będzie ktoś jeździł z Sosnocwa - centrum lub Pogoń?
Gfr

19.02.2021 17:32

Witam. Czy na rozmowie rekrutacyknej od razy wiadomo czy dostalo sie prace ?

07.03.2021 20:14

nie. No chyba że kadry
kjk

11.03.2021 11:56

robił Pan już badania ?
Marsie

10.03.2021 00:29

Witam. Czy ktoś będzie dojeżdżał z Będzina ?
DĄBROWIANIN

08.03.2021 09:55

Kiepsko to wyglada. System pracy 12 godzinny i jeszcze 4-brygadowka. Praktycznie kazdy weekend w pracy. Za te pieniazki to bardzo kiepska oferta. DOJAZD FATALNY CO JESU KOLEJNYM MINUSEM. Bez auta nie da rady. Ogolnie nie polecam, ale kazdy zrobi jak uwaza.

09.03.2021 08:14

No to skoro Tobie nie pasuje taki układ to nie staraj się o pracę, proste. Jest wielu którym taki układ pasuje.

09.03.2021 08:15

Przyjmują, może nie wypadłaś korzystnie na rozmowie...

08.03.2021 16:22

Czy krótkie hybrydowe paznokcie tez zabronione ?
Ola

02.03.2021 06:01

A jak z urlopem przy pracy po 12 godzin ?

02.03.2021 16:53

W takim przypadku półtora dnia urlopu
Załamany

21.02.2021 16:24

Masakra! Tam nie ma czym dojechać :(
trzeba było słuchać

28.02.2021 20:21

Kandydatka

02.03.2021 04:08

Dziękuję za odpowiedź ale takiego autobusu nie ma na żadnym rozkładzie
Zenek

02.03.2021 02:11

Jak wygląda sprawa badań do pracy ? Czy ktoś już dostal jakieś info .
Zenek

02.03.2021 02:08

Po ile osób w jednej brygadzie ?
Agnieszka

01.03.2021 21:04

Czy rekrutacja jeszcze trwa?
Kasia

26.02.2021 13:03

Czy ktoś już dostał odpowiedź na stanowisko kontrolera jakości? :)

28.02.2021 20:18

tak
Ddh

01.03.2021 13:55

Od kiedy umowa?
Belka

18.02.2021 20:12

Dział jakości kobiet będzie działał w systemie 4 brygady ok.Ale po 8 godzin czy po 12 godzin?
???

28.02.2021 20:28

dział jakości kobiet??? A oni nie robią czasem separatorów? :D
Roter

23.02.2021 19:45

Serio ma być ten system po 12 godzin ? To troszkę uciążliwe bo jednak pieniążki są te same co po 8h a jednak poświęceń jest jednak więcej. Do firmy obok która też jest koreańska kandydowałem kiedyś i nie wiem, ale miałem takie jakieś wrażenie że to ja miałem prosić się o pracę i wykazać to że jestem potrzebny gdzie oni wcale nikogo nie szukają. Gdzieś mi nie leży ten koreański system, ale może tylko mi się wydaje, bo do tej pory liga włoska a tam trzeba było wykazać się nie w mowie, tylko w czynie

24.02.2021 07:53

Firma obok jest japońska i jest ok poza systemem 12 godzin.

28.02.2021 20:26

NGK to firma japońska i tu jest różnica
Llili

25.02.2021 13:16

W jaki sposób zostaniemy powiadomieni o przyjęciu do pracy ?byłam na rozmowie ale ze stresu nie pamiętam.
...

28.02.2021 20:20

telefon
Ktoś z pracy

27.02.2021 14:59

Powiem tyle... Odejście z SK było najlepsza decyzja w moim życiu. To jest moja subiektywna opinia. Tyle napiszę niestety, ponieważ boję się napisać coś więcej... W firmie SK l pokazywali nam negatywne opinię na tej stronie i mówili, że będą się sądzić z ludźmi co wyrazili własną opinię i właśnie negatywne zdanie na temat tej firmy, ponieważ podobno to są same kłamstwa...

28.02.2021 16:00

Człowiek rozumny nie bierze serio wszystkich opinii na gowork bo wiadomo że opinia to często subiektywne odczucie. Nigdzie nie jest idealnie . Praca to nie przedszkole. Każdy musi znaleźć swoje miejsce w którym będzie się dobrze czuł i realizował tak żeby i pracownik i pracodawca byli zadowoleni. Lepiej skupić się na konkretach.
kit

28.02.2021 17:38

Odszedłeś z SK jeszcze zanim zacząłeś tak naprawdę pracować jeśli w ogóle tam pracowałeś - bo mi to wygląda na zwykłe trolowanie i wypisywanie głupot.
Hahahaha

27.02.2021 08:28

Aaaaa tak narzekacie a przecież to z myślą o pracownikach wprowadzany jest system 12-to godziny ponieważ będzie więcej dni wolnych. Gadka jak w jakiejś akwizycji hahahha

23.02.2021 09:27

Firma można by powiedzieć ma trochę przerost formy nad treścią proponują płace zasadniczą niewielką za 12 godz. pracę w świątek piątek i niedzielę a rozmowy są tak szczegółowo przeprowadzane że można by pomyśleć że startuje się w konkursie na prestiżowe stanowisko bardzo dobrze opłacane.
Klient

24.02.2021 11:57

już Ci tłumaczę przyjacielu - pracowałem w innym azjatyckim "korpo" przy produkcji baterii - mnóstwo ludzi, przez co jest chaos, jest się osobą bez imienia, tylko z numerem ID. Koreańczycy uważają się za najmądrzejszych na świecie, a innych w koło uważają za gamoni ;) Zależy również na jaki dział się trafi, jeśli na produkcję gdzie jest "babranie" w elektrolicie, trzeba liczyć się ze szkodliwymi warunkami, wystarczy poczytać jakim świństwem jest elektrolit. Oczywiście są też stanowiska i działy, gdzie warunki pracy są bardzo dobre. Plus to wysokie zarobki w koreańskich firmach, możliwość poznawania nowych technologii. Jak zawsze są plusy i minusy, trzeba samemu przekonać się czy dane stanowisko jest dla nas odpowiednie. Powodzenia !
happy worker

25.02.2021 18:45

Gdyby nie były przeprowadzane szczegółowo to narzekałbyś, że prowadzone są z "olewką" i że przyszło pracować Ci z matołami. Nie wiem w czym masz problem odpowiadając na parę bardziej lub mniej szczegółowych pytań. To, że startujesz " tylko" na stanowisko operatora ( lub podobne), nie zwalnia pracodawcy od próby wyboru jak najlepszej grupy. Za tym, z kolei, idą pytania nie tylko zahaczające o aktualną pogodę. Nie obrażajmy się o wszystko, nie skreślajmy koreańskiego pracodawcy na starcie, nie kierujmy się stereotypami. Włączmy własne myślenie i próbujmy......
Stefan

15.02.2021 17:04

Jak nazwać firmę która stosuje dyskryminację kandydatów do pracy ze względu na ich wiek (+50) ? Nasuwają się brzydkie niecenzuralne określenia. A jak nazwać firmę (?????) która stosuje w/w dyskryminację i pisze w swojej reklamie cytuję: „Dążymy do „trwałych wartości społecznych”, aby rozwiązywać problemy społeczne, tworząc stabilne miejsca pracy dla grup w trudnej sytuacji społecznej, w tym osób starszych i osób niepełnosprawnych.” ?????

17.02.2021 08:20

Nie będziemy polemizować z Pana opinią. Szanujemy Pana zdanie, jednak gdyby każdy miał tak reagować, z powodu braku zaproszenia na rozmowę o pracę, to każda firma na rynku była by zasypywana negatywnymi komentarzami i oskarżana o dyskryminację. Mimo wszystko życzymy powodzenia w szukaniu pracy.
Kandydatka

24.02.2021 10:41

Tu muszę stanąć w obronie Firmy, nieprawdą jest że nie zapraszają kandydatów w wieku +50. Sama jestem tuż przed i nie mam żadnego doświadczenia w pracy na produkcji a zostałam zaproszona Na spotkaniu rekrutacyjnym takich osób 50+ było na moje oko kilka.Myślę że to raczej jest kwestia czy spodoba się CV czy nie. Z drugiej strony to trudno się dziwić i to dotyczy 99% firm punkt widzenia zależy od punktu siedzenia czy Pan w swojej firmie zatrudniał by ludzi mniej produktywnych? zapewne nie.

23.02.2021 20:11

Czy do działu jakości ktos juz został przyjęty ??

Zostaw merytoryczną opinię o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.