3.8/5

• Sarnów
  • Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie
Dąbrowa Górnicza - SK hi-tech battery materials Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o. Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.!

Ferdek

18.04.2021 12:15

Ludzie tylko narzekają, pracuje od marca i wszystko wiem jakie stanowisko itp. na kursy też wysyłają w zależności od danego stanowiska. Wiadomo firma dopiero się buduje więc nie wszystko jeszcze jest dogadanie. A co do liderów z CCS ( bo tam jestem ) to tylko na plus :)
    Płotka

25.05.2021 18:57

Dzisiaj kolejny geniusz Kowal walil jak cebula, człowieku weź zacznij używać dezodorantu bo pracować się nie da...
    Walduś

28.05.2021 17:34

Na CCS są nawet ogarnięci;p do LiBS przyszedł "Pan Lider" i na szkoleniu, Pan Inżynier zapytał, dlaczego extruder nie można rozgrzewać do 200 czy tam ponad 200 stopni to wyskoczył "Pan Lider" z tekstem, że się śruba stopi... Serio?!!! Może pewien składnik wrze przy takich temperaturach, bo z tego co jeszcze pamiętam z Gimbazy to stał chyba kolo 1300-1500 stopni musi miec, żeby była plastyczna;) Prawda Panie "Liderze Śruba"? Tacy są liderzy w tej firmie...
    Sąsiad

26.05.2021 11:26

Dzień dobry. Z tego co się orientuję to fabryka całkiem niedawno postawiła pierwsze maszyny. Dlatego chciałem się dowiedzieć czy struktura Utrzymania Ruchu została już stworzona, a jeżeli tak, to czy są planowane nabory na stanowiska techników UR zmianowych oraz inżynierów UR dziennych.
    Sąsiad

28.05.2021 14:39

A czy jest planowany nabór na inżynierów Utrzymania Ruchu?
    Maniek

28.05.2021 17:22

No raczej szukają skoro jakiś czas temu było 3 UR na zmianę na całą fabrykę;) No chyba, że starczy - to sobie strzaly powyciągam;)
    Makrela w błocie

26.05.2021 14:15

10 min zajmuje dojście z szatni na dział.! Pytanie do HR: w jaki sposób będzie to rozwiązane podczas produkcji? Czy dojście i POWRÓT z przerwy będzie wliczane W PRZERWE?????
    Rafi

28.05.2021 06:24

To jest masakra ten co to wymyślił powinien zostać zwolniony że stanowiska większej głupoty nie widziałem...rozumiem jeszcze na wejściu żeby brudno nie było ale po co iść przez całą halę na wyjściu skoro jesteśmy podobno czyści na hali ???
    Były zadowolony

28.05.2021 17:13

Pierwsze, że zadowolony bo już tam nie pracuję. No oczywiście;) będzie trzeba decydować czy toaleta, czy jedzenia i picie;) Troszeczkę tu popracowałem i wiem;) Przecież to jest Koreański zakład...(kumaci wiedzą o czym mówię).
    Inrzyniery

26.05.2021 17:38

Dzisiej Lidery pod koniec zmiany pokazały jak im słoma z butów wystaje... Proszę o zwracanie się do swoich pracowników z szacunkiem. Wielki brat czuwa ????

23.05.2021 09:53

24.05.2021 20:57

Taki gość jak Rekin musi być w każdym zakładzie! Niech tępi wazeliniarstwo i włażenie w kakao itp. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego zdrowia psychicznego. Jeszcze go nie znam ale już go lubię.
    Agnieszka

25.05.2021 17:55

Wiadomo czy nie za słowa ponosi się odpowiedzialność i radzę się zastanowić poważnie zanim się coś napisze
    Wiktoria czy inna Weronika

25.05.2021 16:49

Nie polecam tego zakładu pracy, z dnia na dzień coraz gorzej.
    Taki sobie

25.05.2021 15:02

W całej firmie panuje (usunięte przez administratora) po mimo że zostanie to skasowane a nie radzę i tak wszystko rozgrywa się przed wyższymi instancjami. Na kasowanie zbyt późno już. Wszystkiego najlepszego (usunięte przez administratora)
    zainteresowany

24.05.2021 23:51

Do HR Gdzie moge znalezc oferty pracy u Was? Niby na pracuj.pl sa jakies.
    Bez ogródek

24.05.2021 13:07

Widząc co się dzieje na samym początku tworzenia firmy zastanawiające jest to gdzie ci tzw ludzie mają kręgosłup moralny. naskakiwanie to tyłków staje się normą, donoszenie to już rutyna więc każdy który to robi niech ma to na uwadze, że nie tylko rekin istnieje. Jest też i plotka która wspopracuje z nie jedna. Zaczynamy działać, dziś mamy rankę także miejcie się na baczności... Panie Macdonald ty szczególnie
    Tak z żartem...

18.05.2021 07:32

Czytając wpisy o przewozach tak mi się z reklamą kultowej telefonii kojarzą, takie małe dostosowanie do jęków i stęków obecnych pracowników: "- Kochanie sorki że się spóźniam, ale nie uwierzysz... porwało mnie jakieś Ufo z SK. Powaga.... !!! Ale ja im mówię jak nie będę w pracy przed 22 to mój Lider tak się wkurzy że nie będzie patrzył czy to swój czy to obca cywilizacja.. No to mnie zostawili na zadupiu... przyjechał byś po mnie? - Kochana a czego oni szukali? - Chyba jakiejś inteligencji... Ale im powiedziałam że to pomyłka... " Pewnie wielu jęczących reklamę widziało... Wszyscy na rozmowie byli na obecnym miejscu firmy... Więc o co ten krzyk...

24.05.2021 08:42

Przypominamy, że HR to nie jest jedyny Dział w firmie. Niestety organizacja transportu nie leży w naszych obowiązkach. Zajmuje się tym Dział Planowania i Serwisu. Wszelkie uwagi prosimy kierować właśnie tam. My z uwagi na troskę o pracowników staramy się informować Państwa o bieżących działaniach. Nie możemy decydować o metodach pracy innego Działu. Z tego co wiemy odbywały się spotkania z pracownikami i lista osób chętnych na transport wraz z miejscem zamieszkania była tworzona. Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość.

24.05.2021 09:02

Przypominam, że HR nie zajmuje się organizacją transportu pracowniczego. Z uwagi na problematyczność tematu staramy się być łącznikiem między Działem P&S oraz pracownikami, żeby przyspieszyć cały proces, ale nie odpowiadamy za działania związane z transportem.

11.05.2021 09:58

Witam. Proszę o informacje czy rekrutacja do działu jakości została zakończona? CV złożone ponad miesiąc temu. Rozumiem, źe firma zastrzega sobie kontakt z wybranymi kandydatami, ale chciałabym się dowiedzieć czy czekać cierpliwie czy szukać pracy w innych zakładach. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Karina

16.05.2021 21:53

Witam, czy będą jeszcze rekrutację do działów logistyki/zakupów?

24.05.2021 08:49

Na razie nie przewidujemy, możliwe, że dopiero w kolejnej fazie.
    Obserwujący wnioskujący

24.05.2021 08:04

Paweł

23.05.2021 08:45

Witam. Ktoś się może orientuje jakie proponują stawki na stanowisku Shift Lidera? Czy są to stawki stałe czy zależne np. od stażu i umiejętności kandydata?
    Brunetka

16.05.2021 19:35

Zatrudniłam się tam bo miał być dojazd. Dojazdu nie ma. Jedyny autobus, który jedzie spod firmy to 237 i ostatni odjeżdża o 22:20, a 2. zmiana kończy się o 23:00.To nieporozumienie. Nie każdy ma prawo jazdy. Skoro nie ma dojazdu,który był obiecany to niech zmiany będą dostosowane do rozkładu JEDYNEGO autobusu dopóki nie wprowadzą transportu.
    Nina

22.05.2021 09:37

Nie nie mam takiej fajnej sytuacji łapie się jakieś pracy byle doczekać sierpnia
    hahahaha

22.05.2021 09:45

Mężczyźni w kontroli jakości tak, ale kobiety na produkcji już nie pracują
    TakiJeden

19.05.2021 22:07

(usunięte przez administratora) to druga nazwa tej firmy. Szkolenia to jakiś żart, chaos, chaos i jeszcze raz chaos.Chodzenje po liniach bez celu. Bariera językowa z panami z Korei/Japoni. Masakra.
    Zawodowiec

20.05.2021 20:06

No dokładnie jest tak jak piszesz
    Haha

21.05.2021 10:58

Najpierw muszą zostać przeprowadzone odbiory itd muszą zapewnić sanitaria również niestety do tego daleka droga. Ciekawe kiedy zakładają pierwotny plan ruszenia bo chyba w takim tępię to wcale. A co do szkoleń czy podejścia do co niektórych pracowników to naprawdę kpina jest. Widać, że bez klepania po plecach nie ma liczyć na godne traktowanie
    sssq7

19.05.2021 12:27

Dzień dobry, w końcu doczekałem się ponownej rekrutacji, tylko podczas aplikowania napotkałem na wzmiankę o pracy na wysokości i co zapewne więżę się to z badaniami na widzenie stereoskopowe. Na poprzednich stanowiskach pracowałem na 15m, jeździłem wózkami widłowymi, z tym że doktorzy patrzyli przez palce. Chciałbym się dowiedzieć na czym polega ta wysokość w SK i w jaki sposób przeprowadzane są badania tzn. czy można oblać :) Kolejną kwestą, która interesuje mnie jest system czasu pracy. Zaznaczam, że nie chodzi mi to o dojazd, o którym najwięcej teraz się tu pisze (mam własny samochód), tylko posiadam jeszcze inne źródło utrzymania. Początkowo słyszało się o systemie 12-godzinnym, w komentarzach czytam o 8. Podobnie interesują mnie godziny wykonywanej pracy i jak wygląda sprawa odnośnie weekendów. Ostatnią kwestią najmniej istotną, zwykła ciekawość, może lekka niechęć do poruszania się po Katowicach, mianowicie miejsce rekrutacji, rozmowy to Graniczna 89A, Katowice? czy Dąbrowa Górnicza? Z góry dzięki za odpowiedź. :)

19.05.2021 18:54

Miejsce rekrutacji to Dąbrowa Docelowo praca po 12h w systemie równoważnym - ciągłym, czyli jak ci wypadnie w grafiku tak pracujesz. Co do badań zależy od lekarza, jak wyjdzie, że nie masz stereopsji to może ci nie podpisać
    Rob

19.05.2021 19:31

Hej jeśli chodzi o wysokość to badania są bardzo proste a sama wysokość to chodzenie czy stanie na podestach (tak jakbyś chodził po klatce schodowej w bloku tylko zamiast murów są barierki) , także nie ma to nic wspólnego z wysokością. System czasu pracy jest zależny od działu ale gdy produkcja ruszy każdy będzie pracował od 7 do 19 2 tygodnie i od 19 do 7 też 2 tygodnie.Jest to system równoważny praca jest w pn wt pt sb nd a w kolejnym tygodniu tylko śr cz więc co tydzień jest 5 dni wolnego łącznie z weekendem. Rozmowa jest w dąbrowie górniczej na przeciwko NGK ulica królewska 1.Pozdrawiam

17.05.2021 10:00

DO HR My pracownicy bez dojazdu chcemy zmiany godzin pracy na normalne jak w każdej firmie 14-22.Nie wiem kto wymyślił takie dziwne godziny do 23 gdzie nie ma powrotu o tej godzinie.HR pisaliscie że wyłaliście pisma żeby autobus był dostosowany do pracy w firmie po czym robicie zmiany gdzie ostatni autobus odjeżdża 22:20 a ludzie kończą o 23 gdzie tu jest sens i logika ???Prosimy o zmianę godzin pracy albo zorganizowanie transportu jak było napisane w ogłoszeniu o pracę.

17.05.2021 20:10

Docelowo praca będzie po 12h od 7 do 19 i od 19 do 7. LiBS już tak pracuje a że CCS nie to nie wiem czyja broszka. Pogadajcie z liderami
    Zwala

19.05.2021 17:46

Co liderzy mogą powiedzieć, że trzeba naskakiwac do Koreanow bo tak trzeba I już

18.05.2021 22:15

Odkąd mamy Panie w pracy zaczął się lament i płacz nawet o dowóz. OMG ja jakoś dojeżdżam i nie płaczę. Zawsze można użyć roweru, i wtedy nawet i sylwetka lepsza po paru miesiącach :).

19.05.2021 07:17

No właśnie, dobrze gadasz. A niektórym Balbinom to trochę ruchu by się naprawdę przydało.
    Otóż to

19.05.2021 14:18

Na stołówce w kontenerach to taki (usunięte przez administratora) robią,że aż kobitka z firmy sprzątającej narzeka.

18.05.2021 17:43

Jacek, na nockę tzn na 19? Z Zabkowic DK dojedziesz autobusem 237- 18:32 lub 140 - 18:22 do Tucznawa Bugaj a potem relaks ale to bez sensu bo będziesz prawie o tej samej godzinie co 237 na Strefie. Niestety w ZTM jakieś gremium popaprańców zmieniło rozklad !!! Mam nadzieje ze to nie na przekór w odpowiedzi na wniosek HR SK Hi-Tech. Proszę sobie wyobrazić ze jeszcze niedawno tym kursem można było zdążyć w miarę „ na spokojnie” do pracy ponieważ przyjeżdżał na Tucznawa Bugaj 18:22 a teraz odjeżdża z UP DG 10 minut później i niestety przyjeżdża na Bugaj 18:32 ! I niestety nieopłacalne się dreptać na ta sama godzinę o której przyjeżdża 237 18:46 pod NGK. To jakieś swoiste kuriozum ZTM! Gdzie sens,gdzie logika? Kolejne autobusy które się dublują czasowo i w dodatku o nieodpowiedniej porze dla pracowników ponieważ nie ma już żadnej alternatywy dla kursu” na styk” 237 !!! Są za to dwa kursy na tzw styk: dla mniej zaawansowanych chodziarzy i 140 dla długodystansowców i w dodatku crossowcow bo za cmentarzem droga się urywa i kończy się tylko wirtualnie na Królewskiej. Ale ten temat nie rusza juz nawet gminy. Cest la vie-jak mówią Koreańczycy.
    ABC

19.05.2021 06:51

Tu też się powtórzę...Chyba czytałem inne ogłoszenia... Bo z tego ogłoszenia co ja rekrutowałem nie wynikało nic że "z pierwszym dniem mojej pracy firma organizuje baaa.... wręcz gwarantuje transport"... A transport to "zapewniało" kiedyś Państwo dla dzieci do szkoły w firmie GIMBUSÓW - nie wiem czy takie jeszcze istnieją, dla firm do tylko dobra wola. I pismo oficjalne z zapytaniem do HR wystosujcie na równi z pismem do ZTM w imieniu pracownikówa nie żale na forum wylewajcie... Tyle w temacie...
    Magdalena

17.05.2021 22:19

Witam serdecznie jak czytam te wpisy to szok . Dojazd do pracy to kwestia pracownika. Nasz HR przejmuje się każdym wpisem na go work bo bardzo zależy im na dobrej opinii firmy . Jeśli komuś nie pasuje to może iść do innej firmy która zapewnią wspaniały dojazd . Nic na siłę każdy jest dorosły i powinien zorganizować sobie własny dojazd lub zabierać sie z kimś . Naprawdę szok że tak wszyscy narzekają. Moja opinia jest pozytywna i jestem zadowolona że mogę pracować dla SK.
    Taa

18.05.2021 18:50

W NGK też był transport zagwarantowany a potem z dnia na dzień go zlikwidowali i mieli gdzieś czy kto ma jak dojechać nawet jak poprzenisili ludzi z Gliwic do Dąbrowy.
    hahahaha

18.05.2021 20:32

Co z tego że pisało. To nie jest obowiązek pracodawcy a jedynie dobra wola. Jezu ludzie musicie się liczyć, że zorganizowanie takiego transportu to nie robota na 5 minut. Gdzie wyście się chowali??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.?

Kontakt - SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Innowacyjna 1 42-520 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

18.05.2021 16:44

cd Do HR - dojazd ZTM. Przepraszam, zapomniałem doprecyzowac ze 237 ze Strefy w kierunku Golonog powinien odjeżdżać co najmniej pół godziny po zakończeniu zmiany czyli w przypadku dwunastek: 7:30 i 19:30 a nie tak jak teraz 20 po. Kto na niego normalnie zdąży? Ochrona? Trzeba wyskakiwać z roboczych butów w biegu żeby na niego zdążyć( w perspektywie ruszającej niedługo produkcji). To samo w przypadku przyjazdu- 30 minut po zakończeniu zmiany czyli 7:30 i 19:30 itd. Proszę mieć na uwadze ten bufor czasowy przed i po zmianie abyśmy mogli ze spokojna głowa skupić się na produkcji i przestrzegać zasad BHP oraz regulaminu pracy.

18.05.2021 16:25

Do HR. Dziękujemy ale prosimy również „zawnioskować” do UM i ZTM o „unormalnienie” rozkładu jazdy autobusu 237. Ktoś z ZTM za starych czasów trzasnął taki rozklad i tak jeździ do dnia dzisiejszego. Proszę wymóc na ZTM i UM w imieniu pracowników aby w końcu ułożyli normalnie rozklad jazdy tego autobusu, bo już nawet sami kierowcy stukają się w czoło ze jeżdżą o nienormalnych porach i z pominięciem tak newralgicznego przystanku dla tej linji jakim jest Strefa Ekonomiczna! Autobus powinien dojeżdżać na ten przystanek o 6:30 i 18:30! Odjazd z przystanku początkowego Golonog Osiedle- 6:00 i 18:00. Tak aby można było zdążyć normalnie do pracy a nie uprawiać jogging przed 12 h dniówka lub po niej !!! To takie minimum przyzwoitości w stosunku do pasażerów i pracowników. O niepomijaniu tego przystanku w każdym kursie obecnego rozkładu nie muszę już chyba wspominać. Proszę napisać w pismach do w/w instytucji iż pracownicy i zarazem mieszkańcy aglomeracji zadaja aby ten przystanek był kluczowym a nie opcjonalnym ( np. na grzybobranie do lasu). Tym bardziej ze przystanek Strefa E nie jest oddalony w tak dużej odległości od następnych, standardowych przystanków 237 aby aspekt ekonomiczny był istotnym elementem tej układanki ZTM, zwanej szumnie Rozkładem jazdy 237. Niech się w końcu w tym ZTM zaczną budzić bo ten teren to już nie tylko NGK z przewozami z Gliwic i zbiornik retencyjny.
    Aga

04.05.2021 12:22

Hej . Jak długo czekaliście na odpowiedź po złożeniu CV?
    Ricky

08.05.2021 17:08

3-4 godziny
    Fafcia

18.05.2021 10:32

Długo. Do mnie zadzwonili po około kwartale .Dałem sobie spokój. Nie każdy ma tatusia na górniczej emeryturze że może sobie cyckać a od święta pójść do pracy
    eSKowicz

17.05.2021 08:16

Siemanko,witam wszystkich eSKowicz ów i życzę miłego tygodnia ????????
    Ania

09.05.2021 10:45

Witam pracodawcę i pracowników!!!Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć zamieszanie z autobusem 237???sprawdzałam rozkład z dąbrowy z golonoga godziny są ok ale żaden nie dojeżdża na przystanek Tucznawa strefa ekonomiczna więc jak dojechać do firmy ??? Za pomoc dziękuję pozdrawiam serdecznie
    aha

14.05.2021 20:20

Ale jak zaczniesz pracę na zmiany 12 godzinne to dojedziesz na 7
    Brak dojazdu!

16.05.2021 19:43

Za tydzień mam 2.zmiane, aktualnie ostatni autobus odjeżdża o 22:20!!! Kolejny jest po godz. 6:00. Mam 7 godzin stać przed zakładem czy może spać w firmie? Nie ma obiecanego transportu, zmiany są niedostosowane do jedynego autobusu spod firmy, a firma jest na totalnym zadupiu. Skoro nie ma transportu to nie powinno być takich zmian, z których nie ma możliwości powrotu do domu, albo dojechania do pracy.
    Oww

16.05.2021 08:38

Witam, czy w zakładzie są lub będą przyjęcia na operatorów wózków widłowych z doświadczeniem i z UDT.
    Hej

10.05.2021 23:20

Hej czy jeździ ktoś z Czeladzi,Będzina, Dąbrowy górniczej do firmy? Chętnie się z kimś zabiorę i doloze do paliwa pzdr
    Maranello

14.05.2021 22:02

Przejezdzam przez Czeladź ale wszystko zalezy kto ma jakie zmiany...
    Kobe

15.05.2021 09:23

Cześć zaczynam od wtorku na zmianę A od 7 do 15 jedziesz moze przez Będzin Syberka?
    AK1987

13.05.2021 14:37

Witam posiada ktoś informacje na temat jak dojechać z przystanku Ząbkowice Kino do SK ?najlepsze połączenia na nockę jutrzejsza:)
    jacek

14.05.2021 14:25

140 z pod Domu Kultury Ząbkowice. I z Buta z Tucznawa Bugaj kolo cmentarza. Polecam emocje są xD.
    Ak

13.05.2021 16:10

Ktoś jeździ do firmy z okolic Ząbkowic ?

12.05.2021 18:03

Przystojniak

13.05.2021 08:32

Mokra to bądź o dwunastej w damskiej toalecie.
    uczeń

08.05.2021 15:21

Z kontroli duża część kobiet nie ma zamiaru zawierać nowej umowy po okresie umowy próbnej. Za takie pieniądze !!!! I te egzaminy śmiechu warte ha ha
    Nowa

11.05.2021 21:10

Stawiam na to, że te które najgłośniej krzyczą, że za takie pieniądze nie będą pracować, zostaną najdłużej. Też jestem w grupie uczących się inspektorów. Skoro "damy" zarobiły za mało, za czas spędzony na szkoleniu się to pełno zakładów czeka z otwartymi rękami, żeby przyjąć na produkcję. No oczywiście oprócz tych zakładów, z których "damy" zwiały.

11.05.2021 22:28

Witam. Skarbie dobrze że się cenisz ale nie jest tak różowo na rynku pracy jak piszesz. Chłopak z CCS ma rację Firma dopiero się rozwija i dajmy szansę im na to. Zobaczysz że jak ruszy produkcja to pracownicy zostaną docenieni. Dostaniemy więcej kasy. A jak nie to stawiam Ci kolację. A tak wogule to super laski jesteście z kontroli. Bardzo ładne dziewczyny. Aż miło przychodzić do pracy wiedząc że zobaczę takie ładne dziewczyny. I pozdrawiam laski z HR. I Panią Ole z BHP. Ślicznotka. Dajmy szansę nam wszystkim zobaczycie że będzie fajnie w tej firmie, i będą dobre zarobki. Powodzenia.

11.05.2021 08:24

Witam. Proszę o informację czy rekrutacja do działu jakości została zakończona. CV złożone ponad miesiąc temu. Rozumiem, że firma zastrzega sobie kontakt z wybranymi kandydatami, ale chciałabym wiedzieć czy dalej cierpliwie czekać, czy szukać pracy w innych zakładach. Z góry dziękuję za odpowiedź.

11.05.2021 08:50

Dzień dobry, Rekrutację do działu jakości na stanowisko Inspektora będziemy kontynuować na przełomie maja i czerwca z rozpoczęciem pracy w sierpniu. Aktualnie prowadzimy również rekrutację na stanowisko Shift Leadera w dziale jakości. Pozdrawiamy, Dział HR

11.05.2021 15:06

Dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź. To dobrze świadczy o firmie, źe nie lekceważy swoich potencjalnych pracowników. Warto poczekać.

11.05.2021 08:14

Witam. Bardzo proszę o informację,czy rekrutacja do działu jakości została zakończona? CV złożone ponad miesiąc temu. Rozumiem, źe firma zastrzega sobie kontakt z wybranymi kandydatami, ale chciałabym wiedzieć, czy dalej cierpliwie czekać, czy szukać pracy w innych zakładach. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Ania

10.05.2021 18:01

Czy na pewno 237 zatrzymuje się na strefie ekonomicznej pod NGK czy trzeba dojść z innego przystanku???

06.05.2021 15:18

06.05.2021 15:32

Szanowny Przyszły Pracowniku, Piszemy w celu otrzeżenia Pana, że prawo obowiązuje także za bramą naszej firmy. Prosimy o zmianę Pana retoryki w stosunku do innych przyszłych współpracowników! Z poważaniem, Dział HR
    Ricky

07.05.2021 19:31

To na dzień dobry przepytam Cię z boksu.
    Za bramą

07.05.2021 19:24

@rekin a gdzie pan idzie panie rekinie
    Kobeman

03.05.2021 20:21

Siemka w związku z brakiem transportu czy dojeżdża może ktoś z Będzina lub okolic żeby razem dojeżdżać? Niestety auto mi padło i nie mam dojazdu a zaczynam pracę 10 maja.Moge podjechać do dg.Może jest ktoś z okolic z Czeladzi np góry dzięki za info pzdr

06.05.2021 09:40

Godziny pracy w okresie szkoleń pracowników produkcyjnych różnią się od godzin pracy planowanych po okresie rozruchu produkcji. Firma przekazuje (na podstawie uwag otrzymanych od pracowników) wnioski do ZTM z prośbą o modyfikację godzin rozkładu jazdy autobusu linii 237. Jak dotychczas dwa takie wnioski zostały rozpatrzone pozytywnie. Ponadto Firma współpracuje z Urzędem Miasta Dąbrowa Górnicza w zakresie poszerzenia oferty na dojazdy autobusami komunikacji miejskiej. Dodatkowo po okresie skompletowania zespołu i rozruchu produkcji planowane jest uruchomienie transportu przy współpracy z komercyjnym dostawcą usług przewozowych.
    Romek

07.05.2021 09:48

Witam zauważyłem że zmieniły się godziny w rozkładzie autobusu 237 teraz na godzinę 8 nie ma problemu z dojazdem chciakem tylko zapytać na jakim przystanku należy wysiąść najbliżej firmy ???Pozdrawiam
    Bajubaju

06.05.2021 08:18

Dzień dobry, znalazłam ogłoszenie o szukaniu kandydatów na stanowisko produkcji bez doświadczenia, czy ktoś doświadczony mógłby nakreślić czy praca ciężka i czy nadaję się dla kobiety ?

06.05.2021 20:09

Kobiet nie przyjmują na produkcję, jedynie do działu jakości
    Unmasked

25.04.2021 10:22

Ludziska nie przesadzajcie. Rekrutacja jest przeprowadzana wzorowo, biorąc pod uwagę ilość rekrutujących. Nikt nikogo nie dyskryminuje ani nie robi w bambuko. Chyba ze ktoś ma słaba pamięć albo nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Co do warunków płacowych, to każda ze stron po szczegółowym przedstawieniu swojej oferty ma na tym etapie do tego prawo. Reasumując, dostajecie propozycje wynagrodzenia możecie ja zaakceptować lub przedstawić swoją. Co do wątpliwości ze” zakład stoi” to ręce opadają, do samej ziemi... To jest wartość dodana pracodawcy! SK myśli perspektywicznie pod tym względem. Chcielibyście żeby zatrudniał kadrę produkcyjna dopiero po rozruchu? Ruszcie głowa w dobrym kierunku! To nie przedszkole... Macie czas na ogarnięcie stanowisk pracy, firma płaci wynagrodzenie i wszystko idzie w dobrym kierunku. Jeśli komuś nie podobają się godziny pracy, obostrzenia higieniczne i ogólne warunki pracy to nie musi tu pracować. Za rogiem inne firmy czekają na was z otwartymi rękami i grubym portfelem. Tam napewno będziecie mieli czas na długie szkolenie,zapoznanie się ze stanowiskami pracy i niewątpliwie firma pośrednictwa pracy zagwarantuje wam zatrudnienie do emerytury z odpowiednim socjalem. Co do plotek o zwolnieniach to jakaś bzdura. Śmiem wątpić ze jakikolwiek teamleader o zdrowych zmysłach puszcza załodze takie info. Chyba ze w celu zmotywowania pracownika do wydajniejszego szkolenia. Moim zdaniem to mało skuteczna metoda i w dodatku mogąca przynieść odwrotny, do zamierzonego skutek. Jeszcze jedna mała uwaga,jeśli mogę. Do BHP i nadzoru; Wstyd mi przed normalnymi ludzmi za zachowanie pracowników którzy na każdym kroku ignorują regulamin pracy i zalecenia pracodawcy dotyczące ochrony przed koronawirusem. Zero tolerancji dla ludzi którzy lekceważą dyscyplinę pracy i narażają zdrowie oraz życie współpracowników !!! Jeżeli ktoś ma te rzeczy w czterech literach to bardzo zle rokuje, pod względem BHP i organizacji pracy na przyszłość. Miejsce ludzi którzy już na tym etapie maja takie podejście dp pracy i współpracowników jest tylko jedne - za brama.

04.05.2021 08:14

Do mnie też nie zadzwonili a zapewniali czy przyjmą czy nie przyjmą to i tak będą dzwonić ,coś kręcą za ,naściemniali jeleni o jakiejś premi co pół roku 2000,szansę na tą premie są takie jak na emeryture,nie wiecie co to robota przy folii,jak maszyna zacznie się psuć,sami uciekniecie jak przyjdzie robić po 11 h
    MJ

05.05.2021 12:39

Przecież tam będzie praca po 12h i nie jest to ciezka praca w porównaniu z innymi produkcjami.
    Aneta

28.04.2021 09:38

Witam chciałam się dowiedzieć czy i kiedy będzie organizowany transport do pracy ??? W ogłoszeniu było napisane, że transport jest planowany, a na ten moment nowo przyjęte osoby nie mają dojazdu do firmy.Chcialam się dowiedzieć jak to będzie rozwiązane,ponieważ nie każdy ma samochód a nowe osoby nie znają się żeby móc jeździć razem z kimś samochodem.Prosze o odpowiedź bo zależy mi na pracy.
    Aneta

30.04.2021 15:00

Może pracodawca mógłby się wypowiedzieć na temat transportu skoro nie każdy został poinformowany???
    przewóz

01.05.2021 08:39

ruszy około lipiec sierpień. Jeśli jesteś w jakości już zatrudniona to dogadaj się tam z dziewczynami bo wiele osób jeździ autem i pewnie będzie chciało sobie obniżyć koszty dojazdu

Zostaw merytoryczną opinię o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.