Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Gosia

21.06.2021 18:46

Czy jeśli nie zgodzę się na szczepienie, to zwolnią mnie z firmy?
    Deszcz

28.06.2021 10:10

Zrób sobie badanie krwi na glin lit rtec oraz stężenia jonów wapnia i sodu ,wit z grupy B Będzie szybciej .
    Red

28.06.2021 12:51

No niestety nie do końca masz wpływ na co idą twoje i moje podatki. Wybory są co kilka lat i to jedyny realny wpływ na takie decyzje. Ja korzystam ze szczepionki ale z wielu innych rzeczy finansowanych z podatków nie. Równowaga w przyrodzie musi być. Czasy kiedy jedni mieli tylko prawa a inni tylko obowiązki dawno minęły
    Zalando

18.05.2021 18:58

Jak w każdej firmie kolorowo nie jest. Ale jak czytam niektóre komentarze to mnie krew zalewa.. Wy myślicie ze osoby które maja czerwone koszulki lub pomarańczowe to nic nie robią tylko opierają ściany? My pomagamy w każdej sprawie normalnemu pracownikowi, czasem pomagamy tez osobom z innych działów.. będących na innych działach na wsparciu. Nie na naszych .. Jesteśmy pomocni jak tylko możemy, z każdym problemem idziecie do nas jak widzicie „ CZERWONĄ KOSZULKĘ LUB POMARAŃCZOWĄ” to pomożesz mi?! Mimo ze mamy swoją wyznaczona prace. Nie odmawiamy... sama mam czerwoną koszulkę, nie czuje się lepsza od innych.. Czasem mam wrażenie ze my więcej pracujemy niż wy ale przecież trzeba nas zjechać z błotem. Ostatnio usłyszałam w szatni „ co ty możesz wiedzieć przecież Ty nic nie robisz pewnie” nie no, zapomniałam.. wy macie proces .. a my PROCES DO OGARNIĘCIA, PRACOWNIKÓW,problemy na dziale, telefon, szukanie osób, problemy systemowe, szukanie przerywanych wanien nawet w windach , wiecznie coś.. chciałabym czasem postać w alejkach jak panie czy panowie na picku i popieprzyć glupotki ;) Oczywiście nie wszyscy my jesteśmy super.. zdaje sobie sprawę ze niektórzy (usunięte przez administratora) wyżej niż (usunięte przez administratora) maja .. ale uwierzcie ze my tez pracujemy.. i jesteśmy rozliczani ze swojej pracy. Nikt nie bronił wam awansować na żadne stanowisko. Praca nie hańbi a wy tylko co umiecie to oczerniać kogoś na forum. Proszę załóż te pomarańczowa lub czerwona koszulkę chce zobaczyć „ jak opieracie ściany” . A kiedy ktoś wam zwraca uwagę, o cokolwiek to zle bo idzie i kabluje. Śmiech na sali, po prostu niektóre osoby nie umieją przyjąć krytyki i my jesteśmy od tego by zwrócić te uwagę oczywiście „ kulturalnie” , wiec to praca nie płac zabaw. Z reguły osoby młode są na wyższych stanowiskach i maja więcej kultury osobistej od tych pan lub panów po „50 tce pozdrawiam
    Karo

22.06.2021 14:22

Bo jest zapotrzebowanie ludzi na zmianę nocna? Dlatego zmianę nocna zaproponowali

27.06.2021 22:52

Przypominam, że każdy dział ma swoje procesy. Jeden dział ma je nieco łatwiejsze, drugi ma skomplikowane. Nie wiem na jakim dziale byłeś ale procesy na moim dziale to nie jest 'pstryk i już umiem'. Często jest całkowity brak wytycznych czy instrukcji więc trzeba ogarniać wszystko od podstaw samemu. Procesów coraz więcej, obowiązków również, a ludzi coraz mniej. Więc jedna osoba musi robić za dwie. I żeby uprzedzić.. tak, wiedziałam na co się pisze, tak lubie swoją pracę, dlatego jej nie zmienię. Jednak nie rozumiem czemu zawsze umniejsza sie roli PS. Często bez tych "pomarańczowych koszulek" dział nie mógłby normalnie funkcjonować, a targety by leżały. Większości się wydaje, że PS to tylko stoi i klepie w laptopie ale jest to praca zarówno fizyczna jak i umysłowa, jesteś na pełnych obrotach przez całą zmianę, bez wytchnienia. Stanięcie w miejscu lub przyklapnięcie na krzesełku, nie równa się z tym, że nagle nic nie robimy. Nie rozumiem jak możesz się w taki sposób wypowiadać po tym jak sam byłeś PS. Albo się nie nadawałeś i rzeczywiście pracowałeś na minimalnych obrotach byle przebrać zmianę, albo nie wiem co. Bo żeby się utrzymać to trzeba robić i wiedzieć. A co do innego komentarza, nie trzeba mieć znajomości. Wystarczy mieć dobrze w głowie, a zmiana niestety ale biorą tam gdzie potrzebują.

12.06.2021 11:43

Cześć czy pracując 4miesiac w firmie też mi się należą wczasy pod grusza? I na jakiej zasadzie to jest żeby iść na urlop?
    Reed

23.06.2021 09:29

Istotne jest tylko 14 dni kalendarzowych. W standardowym systemie to zawsze 10 dni roboczych. U nas nie ma to znaczenia i na to nie trzeba zwracać uwagi, nie jest to warunkiem przyznania świadczenia
    Ktoś

27.06.2021 08:01

Nie prawda ha zatrudniając sie w maju juz dostalam idac w sierpniu.
    Totalitaryzm

26.06.2021 08:27

Urzad Ochrony Danych Osobowych Przekazał ze rozporządzenia ministra zdrowia nie uprawniają nikogo do żądania od osób udostępnienia informacji o zaszczepieniu na covid .
    Krzysiek

26.06.2021 19:35

Ok rozumiem jest przepis który nie pozwala rządach danych o zaszczepieniu i trzeba go przestrzegać. Ale myślę że np na koncerty , do restauracji, w hotelach obowiązują limity do których osoby zaszczepione osoby się nie wliczają, wiec jeśli na koncert wejdzie 249 zaszczepionych i złośliwie powiedzą że nie muszą podawać informacji o szczepieniu to tylko jeden nie zaszczepiony posłucha muzy. Dotyczy to również innych miejsc gdzie obowiązują limity. I kto komu zrobi na złość ? W innych miejscach jak np. zakłady pracy nigdy nie pozbędziemy się maseczek bo nawet gdyby było 100% zaszczepionych jakimś cudem to nie ujawnimy tego z powodu: bo mogę! I niby przepis słuszny ale skutki stosowania no nie wiem czy tak wszystkim odpowiadają w zestawieniu z innymi przepisami prawa. Tak se kombinuje ale mogę się mylić ! Czasem odrobina dobrej woli jest lepsza od niejednego dobrego prawa.
    Yebać Covid

26.06.2021 16:46

Mówicie że niby nie jest wymagane szczepienie, że mnie nie zwolnią itp. Ale zobaczycie że bedzie jak z testami. Nie są wymagane, ale lepiej żebyś poszedł, bo jest to "mile widziane" i masz iść. Moim zdaniem i tak wymogą to szczepienie, np. uszczuplając premię... Miesiąc, dwa, trzy i w końcu albo się sam zwolnisz, albo zaszczepisz...
    I

22.06.2021 17:51

Czołówka Google z 22 czerwca przekracza wszelkie granice .
    Miki

22.06.2021 16:51

Do pracy się idzie pracować, a nie udawać, że, się coś robi i potem narzekać, jak mi źle. Nie smakują obiady to sobie kabapki róbcie,za miast narzekać. Najlepiej nic nie robić i tonę kasy dostawać. I tylko narzekać i piepszyc głupoty na prawo i lewo. Jak wam tak źle to czemu tu pracujecie? Bo się przyssaliście do stanowiska? Czy wam tak wygodnie. Jak będziecie pracowali i robić swoje to nikt się do was nie przyczepi. Trzeba robić normę i tyle,a nie zazdrościć bo ktoś jest kierownikiem czy więcej zarabia. Zamiast pisać brednie i straszyć nowych pracownikow to weźcie się do pracy. W każdej firmie są kołchozy, układy itd. Ale jak pracujesz,a nie udajesz to nikt cie nie zwolni. A jak cię zwolnią niesłusznie to na to zawsze jest rada. Lider też człowiek nie musi każdego lubić,ale to nie powód by wystawiać komuś łatkę bo on jest nie sympatyczny i krzyczy. To też człowiek, który ma dobre i złe chwilę, a przede wszystkim dużo pracy. W każdej pracy żucają cie trochę tu i trochę tu. Trzeba być elastycznym. Nie ma co się przyklejać do jednego stanowiska bo koleżanka jest. Lepiej samemu wyrobić sobie opinie niż czytać te brednie.
    Osoba

22.06.2021 13:10

Czy DHL zatrudnia na okres wakacji osoby młodociane?

22.06.2021 12:01

Orientuje się ktoś kiedy będzie można przejść na zmianę 0 ?

20.06.2021 22:53

Kiedyś myślałem że ludzie piszą wymyślone żeczy o tej firmie ale teraz wiem że to prawda kto nie wierzy niech się sam przekona zapraszam chociaż na miesiąc pracy w tym zakładzie
    Niezorientowana

19.06.2021 11:37

Mam dość nietypowe pytanko. Skoro grafik wisi na planszy w magazynie, to czy znajduje się jeszcze gdzieś przed, tak aby zrobić zdjęcie?

19.06.2021 22:35

Możesz dostać wydrukowany od lidera lub sprawdzić sobie na Kronosie
    Nick nie może być pusty

16.06.2021 19:01

ZERO odzewu po 3 tygodniach od rekrutacji, wstyd i jeszcze raz wstyd.

19.06.2021 07:12

Widac Cie nie chcą
    Ww

18.06.2021 23:29

Czy DHL zatrudnia na okres 3-4miesiecy/wakacji osoby młodociane?
    Dziki dzik

18.06.2021 21:01

Przyjemna atmosfera i fajna praca choć wymagająca , gdyż na najniższych stanowiskach jest monotonna. :)
    M

18.06.2021 07:55

Ciekawe czy oni ogarną ze ciachami cukierkami i jakimiś loteriami nic nie zmienia .Ja do pracy ide tylko po kasę niestety doprowadziliscie do tego ze człowiek zmaga się nie z normą a z czasem by szybko ztamtad wyjść.
    X

18.06.2021 07:45

Zamiast ułatwiać prace ,wydłużyć przerwę zdjąć maski ,zrobić gabinet ortopedy na zakładzie (zamiazt szczepic )Albo ROZDAĆ WKŁADKI DO BUTÓW I TABLETKI PRZECIWBÓLOWE , oni cukierki . Wkurzyliscie wszystkich ludzi z autobusami a mój stoi na samym końcu. Mam prośbę pozwólcie wnosić spreje na odpażenia nóg .
    H

18.06.2021 00:19

Kiedy usunięcie nam pleksy ze stołówki ? Czy dodacie więcej kronosow żeby byly tez na ścianach a najlepiej na stołówkach. Mogą też być od razu jak się idzie do szatni. Kiedy będziemy jeść na talerzach. Plastik szkodzi środowisku. Czy wróci kompot itd na stołówki. Czemu autobusy stoją tak daleko ,proszę nie utrudniać opuszczania zakładu żeby zdążyć musze odbić się 15 po na kronosie wiec od stanowiska musze ruszyć wcześniej.
    GSX 750F

17.06.2021 23:19

Fałsz i obłudabw zakładzie!
    ptr

16.06.2021 23:34

Xxx

16.06.2021 19:33

Jak długo czeka się na świadectwo pracy z dhl?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie

13.06.2021 19:19

Nie rozumiem tak jak pewnie większość tu pracujących, dlatego np na paku czy recive nie można na chwilę usiąść, kiedy się obrobisz? W takim razie szanowni liderzy też powinni całą zmianę stać a nie siadać przy biurku, wnioskuje o zabranie im krzeseł. Pracuje tutaj wiele seniorów i naprawdę ciężko jest im wystać 8 h. Może ktoś z góry się nad tym zastanowi?
    Beka z rec

07.05.2021 01:10

To co sie dzieje na recivie redzie woła o pomstę do nieba. Niektóre mentorki zajmują się zwyczajnie mówiąc kablowaniem na pracowników bo to im jedynie wspaniale wychodzi. Jest jedna taka co non stop chodzi za liderem. Liczy chyba na jakas korzysc. Uwazaj covidiaro bo twoja poprzedniczke tez zdegradowali i ciebie to tez czeka.

04.06.2021 09:04

No chyba jednak nie
    dd(dd

13.06.2021 19:02

Czy to prawda że ten miły starszy siwy pan odchodzi z pracy?
    ...

13.06.2021 12:23

Dodam opinie od siebie Pracuje tu rok i dwa miesiące pierwszy rok coś super żadnych awantur z liderami przychodziłeś do pracy robiłeś swoje i tyle jak w każdej normalnej firmie a teraz ? Hahaha zwykły (usunięte przez administratora) liderzy uważają że są pępkami świata bo liżą 4 litery area menagerą i myślą ze mogą traktować swoich przełożonych jak zwykłe psy siedzą sobie nawet te 8 godzin na tych swoich krzesełkach i mają wywalone w cały świat jest jedna liderka na packu co jest liderem od początku roku a rzuca się do innych jakby jakimś kierownikiem tu była i umie brać tylko przykład z innych liderów cieszę się że kończy mi się tu umowa i żegnam się z tym miejscem:)))
    Dobranoc

09.06.2021 17:21

Proszę mi wytłumaczyć czemu zwroty chodzą na pak/pik- ref idzie wtedy na zwroty .Albo zwroty są u nas kiedy cały ref jest na pik /pak .Czemu chodzimy na pik/pak kiedy jest tam jeszcze nocka i nie mamy co tam robić. Czemu przychodzimy do pracy tak wcześnie skoro jest nocka można to wszystko ułożyć inaczej godzinowo popołudniowki tez .Jest zmiana nocna to czemu dzienne zmiany mają zachaczać h nocne .
    Jello

13.06.2021 10:59

Błędy to źle naklejony QL, błędny rozmiar lub kolor niezgodny ze zdjęciem, nieprawidłowa ilość sztuk w wannie
    Jello

13.06.2021 11:02

Różne są rodzaje procesu i inne czynności wtedy. Zależy od tego czy przyjmujesz nowy towar, zwroty, relokację, WMO/IDC. Niestety jest tego dużo więcej niż na Pick/Pack
    Ala

05.06.2021 11:00

Pracowałam na dziale Pik.Praca jest ciężka,ale można wytrzymać.Bylam zatrudniona na Umowę o Pracę Tymczasową -na początek pracy były zapewnienia ,że jest to praca na minimum pół roku i potem można przejść bezpośrednio na Umowę o Pracę z DHL Zolando.Wystarczyll jednak kilka dni zwolnienia lekarskiego a umowa nie została mi przedłużona.Ludzie są tam traktowani jak Tania siła Robocza.Zwalnienia pod byle pretekstem bo na nasze miejsce mają masę chętnych.Firma chętnie korzysta z Agencji Pracy Tymczasowej-gdyż dla nich to czysty zysk.Radzę każdej chętnej osobie dwa razy się zastanawiać zanim zacznie pracować w Zolando DHL.Jeden na drugiego donosi .pracownicy nie mogąc wyrobić norm.Nie ma żadnych gwarancji ,że z dnia na dzień nie stracimy pracy pod byle pretekstem.Porażka totalna (usunięte przez administratora).nie polecam nikomu kto szuka stałego zatrudnienia.
    No nieeee

09.06.2021 20:51

Świadczy o ogólnym ogarnięciu niestety
    Green

12.06.2021 01:04

Tak
    Starwash

11.06.2021 20:56

O ktorej jest teraz bus na nockę z Przytorza?
    tomi235

07.06.2021 18:09

Dzień dobry. Ja mam pytanie, czy w Firmie tak dużej zmieni się organizacja pracy. Jak na ten moment jest dramat. Nie tego oczekiwałem po Firmie z Niemieckim kapitałem.
    Aaaa

11.06.2021 10:25

Co masz na myśli pisząc o organizacji ?
    Np

11.06.2021 17:13

Przechodzenie z jednego pika na drugi o 13 30. Przenosiny gdy u nas jest mnóstwo pracy ale idziemy gdzie indziej .
    Lilka

10.06.2021 18:48

Czy przy rozwiązaniu umowy oddajemy ubrania i kartę jak tak to do kogo?

11.06.2021 09:16

Tak oddajesz u lidera wypisujesz obiegowke i u ochrony oddajesz kartę a ubrania wrzucasz do specjalnego pojemnika
    Nocnafuria

11.06.2021 12:06

Karty oddajesz na dole ochronie (podpisujesz papier zdawczo-odbiorczy), a ciuchy do kontenera, które stoją przy drzwiach do firmy.
    Rita

09.06.2021 10:42

witam! Jak długie umowy dają w Zalando? Słyszałam, że niektóre osoby mają na 2 tygodnie. Ja przychodząc od razu dostałam na 2 miesiące. Jak wyglądało to u was? Później też 2 miesięce, czy jednak ten system 2 tygodni?

10.06.2021 05:01

Piszesz o.umowach danych przez Dhl a tu chyba jest pytanie o agencje bo.dhl.nie daję umow na 2 tygodnie. Ludzie pomyślcie czasem.
    Pack

10.06.2021 19:36

@Ja była chwila ze dhl dawało umowy na 2 tygodnie na samym początku pandemi
    Lilka

10.06.2021 18:45

Czy przy rozwiązaniu umowy oddajemy ubrania i kartę jak tak to do kogo?
    Jabol

27.05.2021 11:15

Jestem ciekaw jak HR czy centrala podchodzą do wypłaty za wczasy pod gruszą. Jedna moja znajoma straciła urlop na początku stycznia po to aby doczekać się owego zasiłku w okresie ważnego wydarzenia w życiu rodzinnym. Owo wydarzenie miało już miejsce ale pieniędzy ( a jest koniec maja) nie było i nie ma. To ponad 4 miesiące. Czy ktoś wie dlaczego się tak dzieje?
    marianek

10.06.2021 05:31

Czy warunkiem otrzymania dotacji wczasów pod gruszą jest pójście na urlop, tak jak w innych zakladach czy bez.”?
    Gość

10.06.2021 14:20

Skoro nie idziesz na urlop to za co chcesz dostać kase ???? Trzeba iść minimum 10 dni

09.06.2021 14:34

Drop mi ejwipi

09.06.2021 21:07

Jaki Civic? Oni autobusem jeżdżą
    Bezboleśnie

09.06.2021 17:58

W jaki sposób można zrezygnować z pracy w Dhl - Gluchow?. Nigdzie nie ma telefonu do kadr czy wogole jakiegoś. Czy trzeba osobiście przyjechać jak to wygląda?
    Seba

04.06.2021 23:49

Zaczynam pracę na nockach na paku. Jak tam jest? Spoko? Jacyś fajni przełożeni są tam? Na kogo trzeba uważać?
    Tomi236

07.06.2021 18:29

Spodziewaj się chaosu. Będziesz chodzić z miejsca na miejsce. Brak organizacjom. Powodzenia.
    Byla redówa

09.06.2021 16:37

Generalnie jest ok przełożony robi to czego od niego chce góra i to jak wszyscy liderzy. Rób swoje nie opierniczaj się a nikt Ci nie nie powie. Wypłata zawsze na czas chociaż mogła by być większa bo stawki są słabe jeśli chodzi o nocna zmianę. Moim zdaniem jeśli masz możliwość wybieraj dzienna zmianę. Częściej jesteś na swoim dziale nas cały czas rzucają na inne. W ciągu nocy 30 razy zmieniane decyzje kto gdzie ma iść. Na dniówce bardziej poukładane a jeszcze jak ci nowi AM są to jakoś gorzej.
    [email protected]

08.06.2021 10:59

Numer zamówienia 10910054198298 z dnia 03 czerwca 2021r. OTRZYMAŁEM NIEZGODNĄ Z ZAMÓWIENIEM TORBĘ DO LAPTOPA I TAŃSZĄ O 64,00 PLN.Pierwotnie miała kosztować 591,00 PLN,I TYLE ZAPŁACIŁEM PRZY ODBIORZE (PARAGON),a to co mi przrzysłano kosztuje 527,00.Rachunek jest prosty."Firmy" nie polecam!
    [___]

09.06.2021 16:24

Proponuje albo biuro obsługi klienta albo opinie w aplikacji Zalando. Wnioskuje iż umkło Twojej uwadze że to są opinie o pracodawcy czyli raczej dla przyszłych/obecnych/byłych pracowników.
    Ok....

08.06.2021 22:34

Uważam że za te pieniądze nie jest to opłacalna praca .
    Tomek29

09.06.2021 11:09

Firma tej wielkości i w tym systemie pracy wielkiej łaski by nie zrobiła gdyby zaczęła premiować pracę conajmniej (usunięte przez administratora)zł podstawy na rękę i bez żadnych premiiczy innych pseudo dodatków. (usunięte przez administratora)

01.06.2021 16:30

Czy zalando jest ponad prawem i obostrzeniami obowiązującymi w kraju? Od około 3 tygodni maseczki na dworze są nieobowiązkowe. Jednak na dworze przed zakładem pracy każe nam się nosić maski - tu już jest inne powietrze i można się zarazić? Paranoja.
    Huszarah

08.06.2021 10:10

Chore to jest trafić bezobjawowo na oddział covidowy zdrowym i prawie umrzeć od zarazenia sepsą . I wszyscy jak pajace łazi li w kombinezonach i maskach i dezynfekowali.Gdyby nie jeden przytomny lekarz (niereformowalny)co wszystkich wyzwał i ciotke z tamtąd zabrał to by nie żyła. To nie są przemyślenia to jest życie.
    Historia

08.06.2021 16:13

Jak miałam piaskownice posadzilam w niej goździki rosną do dziś.
    Pakowarka

05.06.2021 00:29

Hej ile jest brutto za nadgodziny chodzi mi jak to się różni Święta, Weekendy a zwykły dzień roboczy ?

07.06.2021 15:57

Nieprawda, doskonale to widać na pasjach, że jest dodatkowe 60 zł
    Redek

08.06.2021 09:12

Jasli masz w weekend za jeden dzień 60 zł to normalne, że to jest grafikowy dzień pracy i nie możesz być jednocześnie na nadgodzinach. Nadgodziny mówi nazwa sama za siebie, to dzień wolny grafikowo od pracy i wtedy jeśli przyjdzisz do pracy masz nadgodziny poza grafikiem. Jeśli są w weekend nie masz dodatkoych 60 zł. Jak nie zrozumiesz tego wpisu to się poddaję. Ufff.
    Ciekawa

05.06.2021 23:08

Jak wygląda system pracy w Zalando? Ilość godzin pracy i przerw? Czy praca jest od poniedziałku do piątku?

07.06.2021 08:18

Większość info o m.in.placy masz zawarte w ogłoszeniach o pracę. Czego jeszcze nie wiesz?

07.06.2021 21:58

Wszystkie informacje o warunkach zatrudnienia dostaniesz podczas pierwszej rozmowy telefonicznej, więc nie widzę problemu. Często tez w ogloszeniu rekrutacyjnym podane są takie informacje
    Marti

29.05.2021 23:25

Ogólnie wszystkich zastanawiających się do pójścia do tej pracy zachęcam do nie czytania komentarzy. Szczerze mówiąc, ja byłam bardzo zestresowana przez właśnie takie dziwne opinie z internetu czy różnych pogłosek. Pracuje niedługo, bo miesiąc, ale jeszcze ani razu nikt na mnie nie krzyknął, czy nie wyzywał. Byłam przygotowana na najgorsze, dlatego za każdym razem żyłam w strachu, gdy widziałam, że jakaś czerwona koszulka czy lider zbliża się do mnie. W istocie mentorzy bardzo często pomagają, a liderka chętnie próbuje nawiązać kontakt, co było dla mnie dużym zaskoczeniem. Dziwię się też dlaczego ludzie tak bardzo narzekają na jedzenie za 1 zł.. Macie wybór trzech dań, do tej pory zjadłam wszystko i było smaczne, oprócz jednego dnia, gdzie żadne danie nie było moim ulubionym. Trzeba mieć na uwadze to, że niestety Polska lubi narzekać. Cały czas słyszę na stołówce " ale to suche, ale przesolone", a i tak jedzą.. Więcej gadają niż co warte. Radzę wam tam pójść ze świeżą głową i samemu ocenić, a przede wszystkim się nie stresować. Jedynie na co dziwnego trafiłam, to na specyficznego faceta od dokładania towaru.
    Historia

06.06.2021 21:44

Po prostu byłoby fajnie jagby pracowało się jak wcześniej. Ten kto wie jak było rok dwa lata temu ma porównanie i i oczywiście praca sama w sobie jest w pożądku tylko wszystko dookoła zrobiło się do bani wiemy ze tak być nie musi ze było inaczej a im dłużej tym jest gorzej może ja tego nie widziałam nie czułam na poczatku (obłudy)pracownik był dobrze traktowany i szanowany teraz nic z tego nie zostało mówią ciągle o zespole i współpracy a nijak ma się to do tego co z nami robią. Jak jakaś grupa dobrze sobie radzi to trzeba ja rozsadzić .Firma robi dosłownie wszystko żeby nie było premi dawniej były inne normy i były jakieś błędy takie i tyle jak teraz Nie .
    Gosciu12

07.06.2021 05:50

Dokładnie, jak ruszaliśmy z przyjęciem to było inaczej Area byl dla ludzi, lidera mieliśmy super a później wszystko zaczęło się psuć. Area wymienili nasz lider Awansował i poszedł na górę. Przyszły zmiany na gorsze. Zaraz podział na 4 grupy potem podział na dwa picktowery, widzieliśmy się jedynie przy autobusach z niektórymi ze starej ekipy. Jedyny problem jaki był na początku to stołówka i surowe pyrki.

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.