DHL Supply Chain

Września

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 66 ocen.

Opinie o DHL Supply Chain

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL Supply Chain

Gość

Wielki czas zobaczyć ze przez takich ludzi jak Mateusz ,Ksia LIDER,czy Kasia z M to tacy ludzie nie powini być na stanowiskach ŻENADA!!!!!

Pamopczyk ale normalny

Witam odrazu zaczynam smiesznej kierowniczki Katarzyny z M ktora ma za zadanie obijazd wszystkich PALARNI i za to jej płacą. A druga to Lider AKL. Kasia kobieto ty masz problem sama z sobą i to duży i zaczni traktować ludzi dobrze bo może byc problem z zastraszniem pracowników .SZEFOSTWO DHL nie widzi w tym problemu ??????????

ola

witam czy może ktoś napisze na czym polega praca w DHL na skanerze chodzi o pracę dla kobiet we Wrześni czy jest ciężko

gal anonim
@ola 19.04.2018 13:26

daj sobie spokój z dhl w markecie zarobisz tyle samo albo więcej tu cię poniżą zgnębią ..........

gość

Witam wszystkich opinie są bardzo negatywne o Dhl to jest prawda ja bym dołożył jeszcze swoja opinie o Vz.Kierownik zmiany Mateusz to gościu który opowiada bajki kłamie no ale co się nie robi dla kariery i wciska kity ludziom i swoim Liderom którzy wierza w to co mówi ale to jest zwykły cham . Traktuje ludzi jak śmieci tylko jego przydupasy sa najlepsi . Tu na cham nie ma co pisać bo nic nie zrobią tylko do Warszawy wielki czas na zmiany chamstwo u niego do drugie imię .

Adam
@gość 05.03.2018 10:51

całkowicie się zgadzam, Pracowałem w Swarzędzu kiedy kierownikiem była osoba o której mówisz. Zwykły (usunięte przez administratora) i prostak gdzie mózg został wessany przez koks . Osoba nie nadająca się na swoje stanowisko - co innego mówi i obiecuje a co innego robi. Osoba fałszywa pod każdym względen nigodna zaufania. Odchodząc ze swarzędza obsmarował (usunięte przez administratora) wszystkim, lącznie z brygadzistani i kierownikami nie mówiąc o pracownikach ( co o nich powiedział ). Człowiek z przerośniętym ego że co to nie on - widać że oderwany od pługa i z (usunięte przez administratora) na pana nie awansuje ( po trupach do celu ). Zapytajcie ilu dobrych pracowników przez niego odeszło - m in przez zmuszanie do nadgodzin ( zgłaszający pracownik 2 miesiące wcześniej mówił że potrzebuje wolne na konkretny dzień - wyrażał zgodę. Tymczasem godzinę przed końcm pracy w przeddzień wolnego zmieniał zdanie i straszył że jak nie przyjdziesz to pożałujesz. Nic więcej dodać nie zamierzam tylko to że wieśniak zawesze pozostanie wieśniakiem bo smród którego narobił będzie się za nim ciągnąc

Leon

No i o to chodzi czas na CHAMA Mateusza no i jego ekipę liderka Kasia Sz. kobieto zastanów się nad tym jak się zwracasz do ludzi i jak ich traktujesz i spojrzy na siebie . Kierownik Mateusz to jest tylko zwykły prostak i tylko inż.bo na więcej nie pozwala mózg rozum poszedł w co inne ......... DHL TO PORAŻKA PRZEZ TAKICH JAK TA EKIPA

Ojciec
@Leon 25.03.2018 14:55

Widziałeś jego inż. ????

Robole

Cześć wszystkim są podwyżki w DHL 8% do podstawy szał oczywiście szefostwo wyliczyło że razem z premiom gdzie doszło 10 % to jest 500 złotych ALE BRUTTO nas interesuje NETTO. Jeśli masz 2500 brutto + 8 % =2700 brutto = 200 brutto = 136 pln NA RĘKĘ 2700+20% premia = 3240 brutto a na rękę 2203 pln NETTO a 10 % premi to 250 brutto a na rękę 170 pln + 136 = 306 pln NETTO i co za ciemnotę wciska szef a ludzie łykają jak świeży boczek . A premia jest ruchoma dzisiaj jest jutro niema wliczyć ją do podstawy i bedzie pozdrawiam Szefa .

Nikt taki
@Robole 06.04.2018 16:50

To jest ściema z tymi podwyżkami chodzi im ( kierownictwo z panopy )o utrzymanie się na stołeczkach nieroboby jedne.

Zero

No nic nie zrobimy takie rządy w tej firmie ci co umieją włazić w tyłki mają dobrze a reszta to zwykle zero.Kto takim osoba dał stanowisko to ja niewiem. Tylko oni zapominają że jest coś takiego jak mobbing.

Obcy
@Zero 30.03.2018 22:42

Jak dla mnie to takie osoby nie powinny mieć takich stanowisk. Zwłaszcza że Pani Katarzyna w poprzednim zakładzie już była ciągną po sądach za mobbing a Justynka poprostu jest mściwa i słowa krytyki działają jak Płachta na byka... Na zasadzie "jak się odezwiesz to pożałujesz" Poprostu ktoś nie przemyslał tego jak wystawiał je na te stanowiska.

Miś

Wszyscy jadą po Vz a nikt nie widzi co na montażu kierowniczka Kasia jak i liderka Justyna wcale lepsze nie są żadne z nich wiele nie robi.Pogaduszki to po pracy a nie w trakcie koleżanka Aga razem z nimi.Tacy ludzie są na stanowiskach Danielu otwórz oczy i zobacz jak pracują Twoi ludzie.

Kolega misia
@Miś 28.03.2018 17:04

Jak to nic nie robią? Justyna chodzi i pije kawe co chwilę z innym a Kasia jeździ od palarni do palarni ha ha. Ale jak widzi pracownika na palarni to się gotuje, tylko pracownik idzie jak może a nie jak ma robote. I co najlepsze, myślą że ludzie tego nie widzą. Na Wescie ludzie stanąć na chwilę nie mogą bo się kierownicze nie podoba ale za to na Sumie ma swoje kółko różańcowe z liderka no i oczywiście Agnieszką... Jak ktoś chce mieć dobrze to musi dobrze się wazeliną nasmarowac i do dzieła, bo jak nie to jest kara.... Odgrywanie się na ludziach... Przezucaja ludzi co chwilę w inne miejsce za karę a potem przychodzą z kartą błędów bo ktoś się pomylił... No robotami nie jesteśmy, jeśli co drugi dzień robię coś innego to prędzej czy później na czymś się pomyle

Bliźniak

Witam wszystkich. Powiem Wam tylko jedno, pracuje w bliźniaczej firmie od lat i takich pierdół jak tutaj wypisujecie jeszcze nigdy nie czytałem i nie słyszałem. Na szczęście mam przyjemność rozmawiać z kierowcami którzy odwiedzają wasz i nasz zakład, od nich najwięcej idzie się dowiedzieć kto tutaj siedzi i gra w gierki Podczas kiedy auta się kumulują... Aha jeszcze jedno nie wiem skąd wyście wzieli, że brygadziści powinni za was pracować? u nas nie ma czegoś takiego, lepiej Weźcie się w garść bo opinie o was jeżeli chodzi o przyjęcie krąży wśród kierowców i wydaje mi się, że powinni się wziąć za was a nie za wasze kierownictwo.

GAL ANONIM
@Bliźniak 25.03.2018 22:37

ta opinia śmierdzi mi wypowiedzią lidera dhl który broni się jak może!!!!!! a jak widzi przełożonych to z daleka się kłania a kciuk trzyma w (usunięte przez administratora) żeby nie wyleciało!!!! ale skoro tak piszesz bliźniaku to odpowiedz mi na pytanie dlaczego kilka osób które od was przyszło w ciągu miesiąca zgoliło z powrotem?????!!!!!! przecież tak super jest w dhl!!!!!! prawda jest taka że liderzy są wredni i chamscy , większa część tych liderów i kierowników to kolesiostwo z panopy która trzyma stołki dwoma rękoma dlatego też nie podają ręki na przywitanie bo boją się że ktoś porwie im stołek spod (usunięte przez administratora) ale tak to bywa 4 lata temu na PGR doili krowy trochę ogłady w panopie nauczyli się by łyżeczkę z szklanki należy wyjąć jak pije się kawę czy herbatę a w dhl z (usunięte przez administratora) na pana i rządzą, nadzieja tylko że ktoś to zobaczy i weźmie się za nich, chociaż wątpię bo góra lubi donosicieli i zaoszczędzone premie a w tym się sprawdzają w 100% jeszcze się odezwę " gal anonim"

Czlowiek

Ludzie będąc na okresie wypowiedzenia możecie śmiało iść na chorobowe. I tak nie dostaniecie premii a nawet nie dowiecie się za co została zabrana. Kadra zarządzająca to jakaś pomyłka. Sama jestem tego świadkiem.

Czlowiek
@Alibaba 20.02.2018 14:29

Oczywiste to jest to ze pisze to ten który to zabrał jakbym nie pracowała to byłabym na L4 i to ja nie uciekam na chorobowe w ostatnim miesiącu pracy tylko pracowałam tam do końca wiec kto komu poszedł na rękę? Oczywiste że premie zabiera się w dhl-u

@normalni@

Siema wszystkim to racja że chamstwo z strony kierownika Vz Mateusza jest coraz większe , czas gościowi zgotować spotkanie w sądzie jest już parę osób które były potraktowane przez CHAMA i PROSTAKA w ten sposób . Są ludzie którzy pracują i zostali zwolnieni lub odeszli sami przez Chama wystarczy się dogadać . Panie Lesławie czas coś zrobić Z CHAMSTWEM i traktowaniem pracowników jak śmieci przez tego gościa straszyć on może żone i swoje dzieci a nie ludzi w pracy . A może czas do psychiatry !!!!!!!!!!!! NIE POLECAM FIRMY DHL

Vz
@@normalni@ 23.03.2018 11:15

No nareszcie ktoś mądrze mówi.Kierownik i jego pionki powini stracić stanowiska.Bo to co oni robią to jakiś koszmar.

Xx

Jak dla mnie praca nie jest zła ludzie większości ok ,ale co najbardziej rzuca się w oczy to (usunięte przez administratora) kierowników.Liderka Natalia z przyjęć która ciągle ciupcia z telewizorem w biurze zamiast wsiąść się za pracę Liderzy którzy zamiast pomagać jak jest nawał pracy graj w gierki na telefonie Może w końcu góra dojrzy że na stanowiskach znajdują się nieodpowiedni ludzie a po drugie ilu brygadzistów może być na jednym dziale

pod.... denerwowana
@Xx 19.03.2018 09:08

ja mam jedno pytanie. kto otrzymuje część premii zabranych pracownikom? bo z tego co słyszałam część premii wraca dhl (50%) a pozostałą częścią zarządzają kierownicy!!!!! czyżby dostawali to liderzy????!!!! za dobry nadzór i ujawnianie nieprawidłowości KOLESIOSTWO Z PANOPY!!!!!!!!!!!!

anonymous

Witam serdecznie wszystkich widzę że usunięto opisy o dziale LP o wspaniałym kierowniku i jego brygadziście widzę że zabolało prawda boli. Ale hitem jest to że przyszła kryska na kuter nogę za jego chamstwo był przed zawał i co gościu wszyscy się śmieją i nikt ciebie nie żałuje oliwa sprawiedliwa tak to jest z chamami

Nani
@anonymous 14.01.2018 00:53

Widzę, że nic więcej do powiedzenia nie ma? do pracy się przychodzi pracować, a nie opierdzielać. ja na lp nie narzekam i jak nawalę to przyjmuję zjebkę i pracuję dalej

Anielska Dusza

DHL to jedna wielka porazka...odradzam ludziom o slabych nerwach!!! KOLCHOZ totalny...mozesz byc najlepszym pracownikiem pod wzgledem wynikow a jak nie przypasujesz kierownikowi vz to zrobi wszystko zeby sie ciebie pozbyc!!!! Zdecydowanie odradzam podjecia pracy.

pracownik
@Anielska Dusza 17.01.2018 23:30

Tak, Anielska Dusza, która tak kręciła na VZ, przechodzi teraz do Gestampu, tam też poznają się Tobie. Pracować trzeba wszędzie, a nie przychodzić do pracy tylko na ploteczki i narzekać na wszystkich wokół.

Leszek

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie i oczernianie !!!

Mamba
@Leszek 22.01.2018 09:46

Wypowiedzial sie ten co pewnie najmniej wie

latający smok

nie polecam pracy tam, na każdym kroku człowiek jest oszukiwany i oklamywany, obszarowy i tv gada ze jest dostępny dla wszystkich a prawda taka, że mają swoich "ulubionych" pracowników. Rude i fałszywe - taka prawda. Jakoś hejtu na inne działy nie ma tylko na vz i w sumie nie ma się co dziwić.. taka niby wielka firma, światowa a we wrześni jakoś organizacji zero. Pozdrawiam Pana Lesława, jedyny normalny człowiek na tej górze.

Taki jeden z DHL

Zaszaleli z tymi podwyżkami. Największa firma na świecie a nie stać ich żeby ludziom zapłacić jak należy. Dołożyli premii żeby mogli z czego zabierać. Pracownicy są robieni w karolka na każdym kroku. Obiecywali lekka i przyjemna pracę a lekka jest tylko kieszeń po wypłacie... Oczy im się nigdy nie otworzą... na szkoleniach mówią że najważniejszy jest człowiek, jakoś tego nie widzę...

Nicolas

Na kasa na święta żenada dobrze że nie mam dzieci i rodziny bo bym nie miał za co prezentu kupić i ich wyżywić.

@xx

Witam serdecznie wszystkich jak tam bileciki na papierosa ten co to wymyślił to chyba za dużo koksu wziął podobno jeszcze mają być bilety do kibla albo pampersy .I tak krótko i na temat żenada typowy KOŁCHOZ HA HA HA

xyz
@@xx 09.10.2017 18:09

te bileciki to pomyłka. Od sterydów niektórym mózg się zmniejszył, i nie tylko to chyba

@tik

Witam to racja że Lider na LP jest wredny no ale sloma zbuta wystaje to nie nasza wina ale moze skończyć tak jak Kowalczyk miejmy nadzieje szefostwo Dhl to zobaczy

Nie panopczyk

Czy ktoś słyszał o LP kierownik który był na montażu i nie dawał sobie rady to go prześlij na LP.bardzo wredny pajac .A najlepszy znich to kuter noga Lider z LP szelki spuczone i wglada jak taki pe..ł ale wyzywać ludzi jak się pomyla z detalami na linke to zj...c może Dhl powinen sie wziąść za to i trochę kultury bo to mobing ......

xx

zarobki 1600- 1800 netto, jesli masz swoje zdanie i chcesz byc traktowany z szacunkiem to zapomnij. Jak cie nie wykończy praca to z pewnoscia ludzie,panopczyki i karierowicze

Escobar
@xx 30.11.2017 12:46

Zgadzam się w 100 % karierowicze z panopy wprowadzili tam strasznie smierdzaca atmosferę królowie i bogowie dhl!!!! A tak naprawdę banda dzieciaków którzy ludzi mają za nic. Główne zadania? Iść na papierosa i pograć w gry na telefonie!!!!

oddaje glos

Witam mam prawo oddać głos w...

ktoś

2500 brutto

nowa

Witam powiedzcie mi jakie sa zarobki na reke bezposrednio przez dhl nie przez agencje na wózek widłowy

Bicek

Ponad półtora miesiąca czekania za wakacyjnym a tu 300 zł żenada naprawdę!! Nie wiem co z tymi pieniędzmi mamy zrobić

gość

Witam i wspaniała firma DHL do dzisiaj nie przelała pieniędzy za wakacyjne gdzie urlopy mieliśmy w lipcu to już 1,5 miesiąca ale to świadczy tylko o firmie . Kołchoz dla dupo włazów .ŻENADA .pl Najgorszy pracodawca w okolicy ŻAL.pl

Nico

Kasa jest wypłacana na czas. Nowy pracownik jak przychodzi jest zatrudniany najczęściej na umowę zlecenie stawka 14,20 zł brutto/h. - w zależności od regionu oczywiście. Umowę o pracę dostają po upływie 2 lat albo wcale. Podwyżki kilku procentowe w kwietniu - może z 60-80 zł na rok dostaniesz, chyba że jesteś pupilkiem kierownika to dają po więcej ;p Jak pracujesz w S.C. możesz spokojnie poszukać sobie dodatkowej pracy, gdyż jest aż nadmiar czasu. wystarczy pogadać z kiero bądź menagerem i wychodzisz po 2-4h z pracy, a wpisane masz 8h / dzień - z tym akurat w firmie jest dobrze dla pracownika, atmosfera jak w jednej rodzinie, czasem kłótnie też występują, lecz przeważnie ludzie traktują się na równi siebie, chyba że jest kontrola z góry to wtedy rażąco widać podział na stanowiska. Kierownictwo nie musi nic robić, nawet wydawać poleceń - (ty to, ty tamto), bo pracownik który robi tam kilka lat już sam doskonale wie co ma zrobić w danej chwili, dlatego kierownicy praktycznie już nie muszą nic tam robić, no chyba że zmienia się kadra pracowników to tylko przeszkolą, a ludzie już się sami wdrażają. Zarobki po 5 latach jako robak macie niecałe 2000 zł / netto na umowie o pracę, zastępca bryg. na magazynie ma około 2600 zł / netto, plus telefon i zamulony lapek, a sam brygadżello 4200 zł / netto. Jak chcecie nic nie robić i zarobić te 2 koła to możecie na jakiś czas tu wpaść, ale ta firma nie perspektuje przyszłości dla pracowników. Na jakim stanowisku się przyjmujesz na takim zostajesz do samego końca. Fakt, iż socjal marny i za wszystko trzeba płacić, lecz po co komu medicover który kosztuje 90 zł/msc - lepiej z niego zrezygnować, gdyż zwykły lekarz weźmie o wiele mniej za wizytę. Na święta dwa razy do roku dostajesz kaske 150-300 zł jednorazowo jako benefit i do tego książeczka ze zniżkami (śmiech :D), do sklepów gdzie zwykły kowalski raczej nie uczęszcza.

Ziom

Kolego jak jesteś co dzienie na afo ujawnij się ? Przypomnij sobie kto do dnia dzisiejszego spowodował największe straty niszcząc czesci za 1,5 ml euro ? Pani brygadzistka która wszedzie jeździła i wszystko umiała :-)) pozdrawiam

kola2

Czy ktoś się orientuje czy przyjmują do pracy?ja miałam iść 24.07. Godz mieli podac w połowie miesiąca a tu ani widu ani słychu

caey
@kola2 20.07.2017 23:12

to znak ,żeby omijać dhl z daleka

Zostaw opinię o DHL Supply Chain - Września

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL Supply Chain