DHL Supply Chain

Września

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 71 ocen.

DHL Supply Chain
3 71 6 1

Opinie o DHL Supply Chain

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL Supply Chain

Gość..

Jedno wielkie dno na obszarach i w biurze. Dużo obietnic przy podpisywaniu umowy... Na szczęście już tam nie pracuje :-)

Dawid

@gal anonim, staram się, aby w wątku opinii o pracy w firmie DHL Supply Chain znajdowały się najświeższe oraz najbardziej aktualne informacje na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę. Każdy ma prawo wypowiedzieć się na temat pracy w tej firmie i jego odczuć związanych z różnymi aspektami związanymi z pracą w tej firmie. Dlaczego odchodzisz? Co konkretnie wpłynęło na podjęcie przez Ciebie takiej decyzji?

Ona
@gal anonim 11.06.2018 20:05

To nie gnida biurowa, tylko ktoś z tego portalu, starający się podkręcić vel zwiększyć liczbę wpisów, czyli popularność tej strony. A popularność to i większe wpływy z reklam które tu się pojawiają, tak to się kręci. Pan Dawid, Pani Bożena czy Danuta ma w nosie to co Ty myślisz o firmie DHL, ważne by ruch na stronie był :-) Spójrz na opinie innych firm, tam też pojawiają się jakieś Danuty, Bożeny czy też Dawidki dopytujące się; a jak to się pracuje w danej firmie, a napisz coś więcej, a dlaczego tak uważasz itd. Trudno nie dostrzec tej sztuczności Państwo z GoWork ;-)

Dawid

@Krasnal, czy masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie DHL Supply Chain? Jeżeli tak to napisz proszę jak oceniasz warunki oferowane przez pracodawcę? Czy wszystkie warunki umowy, które pracodawca przedstawił w trakcie podpisywania umowy miały potwierdzenie w rzeczywistości? Zachęcam do dyskusji.

Krasnal
@gal anonim 01.07.2018 11:47

Mam władzę w DHLu . Więc jest fajnie

Dawid

@Kaskaderka, dziękuję za odpowiedź. Jednak czy może posiadasz wiedzę na temat, czy pracując w firmie DHL Supply Chain pracownik może liczyć na rozwój zawodowy i podniesienie kwalifikacji? Czy pracodawca organizuje dla swoich pracowników merytoryczne i ciekawe szkolenia w tym zakresie? Napisz proszę coś na ten temat.

Kaskaderka
@Dawid 27.06.2018 14:56

Owszem można się rozwijać i podniesc kwalifikacje aczkolwiek bez większych korzysci. Są szkolenia na wózki i sòwnice. Pod tym względem nie można narzekać.

Dawid

@Kaskaderka, czy możesz napisać coś więcej na temat atmosfery pomiędzy kierownictwem firmy DHL Supply Chain a kadrą pracowniczą? Dlaczego uważasz, że atmosfera pracy z tym kierownictwem nie jest fajna? Napisz coś więcej na ten temat. @gal anonim, rozumiem Twoje rozżalenie ale mimo to bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i nie obrażanie swoimi komentarzami innych osób. Według Ciebie jaki aspekt pracy w firmie DHL Supply Chain powinien ulec zmianie, abyś ocenił pozytywnie to miejsce pracy?

Kaskaderka
@Dawid 14.06.2018 13:14

Dawid cała sytuacja jest opisana w poprzednich wypowiedziach. Nic dodać nic ująć... Jak ktoś nie umie wlazic w (usunięte przez administratora) to ma pod górkę. Było źle a jest jeszcze gorzej.

Krasnal

Szczerze jak się czyta opinie , które są tutaj zamieszczane przez pracowników DHL to , aż przechodzą ciarki po plecach . Ponieważ , jeśli wiążecie się z pracodawcą podpisując umowę o pracę to wiecie co podpisujecie , jeśli się nie podoba zawsze można odejść i zmienić pracę .

Dawid

@gal anonim, rozumiem, jednak czy możesz coś więcej napisać na ten temat? Przybliż jak dokładnie wyglądała ta sytuacja po której masz taką opinie na temat pracy w firmie DHL Supply Chain? @Palomcia, jak zakończyła się Twoja rekrutacja? Czy zdecydowałaś się iść na rozmowę kwalifikacyjną do pracy w firmie DHL Supply Chain? Jeżeli tak to napisz jak przebiegała i jaki jest jej efekt końcowy. @Kaskaderka, jak zakończyła się sytuacja, którą opisałaś? Czy pracownica ta zdecydowała się zgłosić ten incydent? A może zostało to wyjaśnione w inny sposób? Napisz coś więcej na ten temat.

gal anonim
@Dawid 02.06.2018 15:08

nie wiem co niuchasz ale śmierdzisz mi jakimś kierowniczym stanowiskiem nie badaj bliższe odpowiedzi i dojdziesz po nitce do kłębka co za dużo podobnych sytuacji i zabranych premii śmieszy mnie wasza reklama w radio września premia do 20% właśnie od 0 do 20 ale głównie 0 % pozdrawiam niedługo odchodzę ale nie będę tęsknił

Nowa

Mam pytanko? Może jest ktoś z Gniezna kto dojeżdża do DHL na zmianę B i ma wolne miejsce w samochodzie? Praca ok ale ciężko z transportem.

Kaskaderka

Haaa to już jest szczyt. Dziewczyna na okresie próbnym rozwalił sobie głowę a kierowniczka Kasia dzwoni do niej i mówi że na nadzieję że tego nie zgłosi jako wypadek w pracy bo przecież dopiero zaczęła pracę i przypadkiem może drugiej umowy nie dostać. To jest patologia. Zastraszanie ludzi. Daniel, Petro otwórzcie oczy. No ile można!

Zainteresowana
@Kaskaderka 28.05.2018 20:25

Mam nadzieję że ta dziewczyna jednak zgłosiła to jako wypadek w pracy. A z tym to prosto do inspekcji. Nie ma pozwolenia na zastraszanie ludzi. Nie te czasy.

Kasia z M

Chyba trzeba przypomnieć telewizorowi po sterydach jak biegał po parku z płaczem wołając "Mama". To wcale nie było tak dawno.

Robal

Praca jak praca ale psychoza wprowadzane przez kierowników i liderów masakra Mają odchyłki od normy dobrzy pracownicy się nie liczą ale nieroby tak. Niby trzecia zmiana a jak ktoś by chciał awansować to niema szans po lepsze posady obsadzone już przez lizusów.Chamstwo i tyle

ola

witam czy może ktoś napisze na czym polega praca w DHL na skanerze chodzi o pracę dla kobiet we Wrześni czy jest ciężko

Marcelina
@ola 19.04.2018 13:26

Nic trudnego. Naprawdę. Opisałam w skrócie powyżej.

Marcelina

Do Pani Oli. Praca na skanerze polega na szykowaniu konkretnych części, których numery wyświetlane są na tym urządzeniu. W skrócie mówiąc, jest pojemnik z częściami i jest pojemnik do którego trzeba włożyć części, które Ty musisz zeskanować, które później są odworzone na linie produkcyjną. Wielkiej filozofii nie ma ????

Palomcia

Dzisiaj do mnie dzwonili na rozmowę i powiem,że opinia przeraza i niezniecheca????i aż tak źle?

Dawid

@Adam Piszesz w bardzo mocnych słowach o ich stosunku do pracowników, nie zastosowałeś żadnej konkretnej argumentacji. Pamiętaj, że Administrator ma prawo zgodnie z regulaminem usunąć wypowiedź, jeśli zawiera treści obraźliwe i oszczerstwa. @gal anonim miałeś okazję pracować w tej firmie? Uargumentuj swój wpis w nieco bardziej merytoryczny sposób.

gal anonim
@Dawid 22.04.2018 13:58

jestem pracownikiem tej firmy bo muszę mam na utrzymaniu 4 dzieci i jeszcze jakiś czas muszę wytrzymać ale mam już w perspektywie inną pracę ale niestety poza granicami Polski do wakacji dam rade a co napisałem to doświadczyłem zachowanie niektórych liderów (panopczyków) jest urągające ludzkiej godności

Gość

Wielki czas zobaczyć ze przez takich ludzi jak Mateusz ,Ksia LIDER,czy Kasia z M to tacy ludzie nie powini być na stanowiskach ŻENADA!!!!!

Pamopczyk ale normalny

Witam odrazu zaczynam smiesznej kierowniczki Katarzyny z M ktora ma za zadanie obijazd wszystkich PALARNI i za to jej płacą. A druga to Lider AKL. Kasia kobieto ty masz problem sama z sobą i to duży i zaczni traktować ludzi dobrze bo może byc problem z zastraszniem pracowników .SZEFOSTWO DHL nie widzi w tym problemu ??????????

Bliźniak

Witam wszystkich. Powiem Wam tylko jedno, pracuje w bliźniaczej firmie od lat i takich pierdół jak tutaj wypisujecie jeszcze nigdy nie czytałem i nie słyszałem. Na szczęście mam przyjemność rozmawiać z kierowcami którzy odwiedzają wasz i nasz zakład, od nich najwięcej idzie się dowiedzieć kto tutaj siedzi i gra w gierki Podczas kiedy auta się kumulują... Aha jeszcze jedno nie wiem skąd wyście wzieli, że brygadziści powinni za was pracować? u nas nie ma czegoś takiego, lepiej Weźcie się w garść bo opinie o was jeżeli chodzi o przyjęcie krąży wśród kierowców i wydaje mi się, że powinni się wziąć za was a nie za wasze kierownictwo.

GAL ANONIM
@Bliźniak 25.03.2018 22:37

ta opinia śmierdzi mi wypowiedzią lidera dhl który broni się jak może!!!!!! a jak widzi przełożonych to z daleka się kłania a kciuk trzyma w (usunięte przez administratora) żeby nie wyleciało!!!! ale skoro tak piszesz bliźniaku to odpowiedz mi na pytanie dlaczego kilka osób które od was przyszło w ciągu miesiąca zgoliło z powrotem?????!!!!!! przecież tak super jest w dhl!!!!!! prawda jest taka że liderzy są wredni i chamscy , większa część tych liderów i kierowników to kolesiostwo z panopy która trzyma stołki dwoma rękoma dlatego też nie podają ręki na przywitanie bo boją się że ktoś porwie im stołek spod (usunięte przez administratora) ale tak to bywa 4 lata temu na PGR doili krowy trochę ogłady w panopie nauczyli się by łyżeczkę z szklanki należy wyjąć jak pije się kawę czy herbatę a w dhl z (usunięte przez administratora) na pana i rządzą, nadzieja tylko że ktoś to zobaczy i weźmie się za nich, chociaż wątpię bo góra lubi donosicieli i zaoszczędzone premie a w tym się sprawdzają w 100% jeszcze się odezwę " gal anonim"

Leon

No i o to chodzi czas na CHAMA Mateusza no i jego ekipę liderka Kasia Sz. kobieto zastanów się nad tym jak się zwracasz do ludzi i jak ich traktujesz i spojrzy na siebie . Kierownik Mateusz to jest tylko zwykły prostak i tylko inż.bo na więcej nie pozwala mózg rozum poszedł w co inne ......... DHL TO PORAŻKA PRZEZ TAKICH JAK TA EKIPA

Ojciec
@Leon 25.03.2018 14:55

Widziałeś jego inż. ????

Robole

Cześć wszystkim są podwyżki w DHL 8% do podstawy szał oczywiście szefostwo wyliczyło że razem z premiom gdzie doszło 10 % to jest 500 złotych ALE BRUTTO nas interesuje NETTO. Jeśli masz 2500 brutto + 8 % =2700 brutto = 200 brutto = 136 pln NA RĘKĘ 2700+20% premia = 3240 brutto a na rękę 2203 pln NETTO a 10 % premi to 250 brutto a na rękę 170 pln + 136 = 306 pln NETTO i co za ciemnotę wciska szef a ludzie łykają jak świeży boczek . A premia jest ruchoma dzisiaj jest jutro niema wliczyć ją do podstawy i bedzie pozdrawiam Szefa .

Nikt taki
@Robole 06.04.2018 16:50

To jest ściema z tymi podwyżkami chodzi im ( kierownictwo z panopy )o utrzymanie się na stołeczkach nieroboby jedne.

Zero

No nic nie zrobimy takie rządy w tej firmie ci co umieją włazić w tyłki mają dobrze a reszta to zwykle zero.Kto takim osoba dał stanowisko to ja niewiem. Tylko oni zapominają że jest coś takiego jak mobbing.

Obcy
@Zero 30.03.2018 22:42

Jak dla mnie to takie osoby nie powinny mieć takich stanowisk. Zwłaszcza że Pani Katarzyna w poprzednim zakładzie już była ciągną po sądach za mobbing a Justynka poprostu jest mściwa i słowa krytyki działają jak Płachta na byka... Na zasadzie "jak się odezwiesz to pożałujesz" Poprostu ktoś nie przemyslał tego jak wystawiał je na te stanowiska.

Miś

Wszyscy jadą po Vz a nikt nie widzi co na montażu kierowniczka Kasia jak i liderka Justyna wcale lepsze nie są żadne z nich wiele nie robi.Pogaduszki to po pracy a nie w trakcie koleżanka Aga razem z nimi.Tacy ludzie są na stanowiskach Danielu otwórz oczy i zobacz jak pracują Twoi ludzie.

Kolega misia
@Miś 28.03.2018 17:04

Jak to nic nie robią? Justyna chodzi i pije kawe co chwilę z innym a Kasia jeździ od palarni do palarni ha ha. Ale jak widzi pracownika na palarni to się gotuje, tylko pracownik idzie jak może a nie jak ma robote. I co najlepsze, myślą że ludzie tego nie widzą. Na Wescie ludzie stanąć na chwilę nie mogą bo się kierownicze nie podoba ale za to na Sumie ma swoje kółko różańcowe z liderka no i oczywiście Agnieszką... Jak ktoś chce mieć dobrze to musi dobrze się wazeliną nasmarowac i do dzieła, bo jak nie to jest kara.... Odgrywanie się na ludziach... Przezucaja ludzi co chwilę w inne miejsce za karę a potem przychodzą z kartą błędów bo ktoś się pomylił... No robotami nie jesteśmy, jeśli co drugi dzień robię coś innego to prędzej czy później na czymś się pomyle

Czlowiek

Ludzie będąc na okresie wypowiedzenia możecie śmiało iść na chorobowe. I tak nie dostaniecie premii a nawet nie dowiecie się za co została zabrana. Kadra zarządzająca to jakaś pomyłka. Sama jestem tego świadkiem.

Czlowiek
@Alibaba 20.02.2018 14:29

Oczywiste to jest to ze pisze to ten który to zabrał jakbym nie pracowała to byłabym na L4 i to ja nie uciekam na chorobowe w ostatnim miesiącu pracy tylko pracowałam tam do końca wiec kto komu poszedł na rękę? Oczywiste że premie zabiera się w dhl-u

@normalni@

Siema wszystkim to racja że chamstwo z strony kierownika Vz Mateusza jest coraz większe , czas gościowi zgotować spotkanie w sądzie jest już parę osób które były potraktowane przez CHAMA i PROSTAKA w ten sposób . Są ludzie którzy pracują i zostali zwolnieni lub odeszli sami przez Chama wystarczy się dogadać . Panie Lesławie czas coś zrobić Z CHAMSTWEM i traktowaniem pracowników jak śmieci przez tego gościa straszyć on może żone i swoje dzieci a nie ludzi w pracy . A może czas do psychiatry !!!!!!!!!!!! NIE POLECAM FIRMY DHL

Vz
@@normalni@ 23.03.2018 11:15

No nareszcie ktoś mądrze mówi.Kierownik i jego pionki powini stracić stanowiska.Bo to co oni robią to jakiś koszmar.

Xx

Jak dla mnie praca nie jest zła ludzie większości ok ,ale co najbardziej rzuca się w oczy to (usunięte przez administratora) kierowników.Liderka Natalia z przyjęć która ciągle ciupcia z telewizorem w biurze zamiast wsiąść się za pracę Liderzy którzy zamiast pomagać jak jest nawał pracy graj w gierki na telefonie Może w końcu góra dojrzy że na stanowiskach znajdują się nieodpowiedni ludzie a po drugie ilu brygadzistów może być na jednym dziale

pod.... denerwowana
@Xx 19.03.2018 09:08

ja mam jedno pytanie. kto otrzymuje część premii zabranych pracownikom? bo z tego co słyszałam część premii wraca dhl (50%) a pozostałą częścią zarządzają kierownicy!!!!! czyżby dostawali to liderzy????!!!! za dobry nadzór i ujawnianie nieprawidłowości KOLESIOSTWO Z PANOPY!!!!!!!!!!!!

gość

Witam wszystkich opinie są bardzo negatywne o Dhl to jest prawda ja bym dołożył jeszcze swoja opinie o Vz.Kierownik zmiany Mateusz to gościu który opowiada bajki kłamie no ale co się nie robi dla kariery i wciska kity ludziom i swoim Liderom którzy wierza w to co mówi ale to jest zwykły cham . Traktuje ludzi jak śmieci tylko jego przydupasy sa najlepsi . Tu na cham nie ma co pisać bo nic nie zrobią tylko do Warszawy wielki czas na zmiany chamstwo u niego do drugie imię .

anonymous

Witam serdecznie wszystkich widzę że usunięto opisy o dziale LP o wspaniałym kierowniku i jego brygadziście widzę że zabolało prawda boli. Ale hitem jest to że przyszła kryska na kuter nogę za jego chamstwo był przed zawał i co gościu wszyscy się śmieją i nikt ciebie nie żałuje oliwa sprawiedliwa tak to jest z chamami

Nani
@anonymous 14.01.2018 00:53

Widzę, że nic więcej do powiedzenia nie ma? do pracy się przychodzi pracować, a nie opierdzielać. ja na lp nie narzekam i jak nawalę to przyjmuję zjebkę i pracuję dalej

Anielska Dusza

DHL to jedna wielka porazka...odradzam ludziom o slabych nerwach!!! KOLCHOZ totalny...mozesz byc najlepszym pracownikiem pod wzgledem wynikow a jak nie przypasujesz kierownikowi vz to zrobi wszystko zeby sie ciebie pozbyc!!!! Zdecydowanie odradzam podjecia pracy.

pracownik
@Anielska Dusza 17.01.2018 23:30

Tak, Anielska Dusza, która tak kręciła na VZ, przechodzi teraz do Gestampu, tam też poznają się Tobie. Pracować trzeba wszędzie, a nie przychodzić do pracy tylko na ploteczki i narzekać na wszystkich wokół.

Leszek

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie i oczernianie !!!

Mamba
@Leszek 22.01.2018 09:46

Wypowiedzial sie ten co pewnie najmniej wie

latający smok

nie polecam pracy tam, na każdym kroku człowiek jest oszukiwany i oklamywany, obszarowy i tv gada ze jest dostępny dla wszystkich a prawda taka, że mają swoich "ulubionych" pracowników. Rude i fałszywe - taka prawda. Jakoś hejtu na inne działy nie ma tylko na vz i w sumie nie ma się co dziwić.. taka niby wielka firma, światowa a we wrześni jakoś organizacji zero. Pozdrawiam Pana Lesława, jedyny normalny człowiek na tej górze.

Zostaw opinię o DHL Supply Chain - Września

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL Supply Chain