DHL Supply Chain

Września

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 73 ocen.

DHL Supply Chain
3 73 6 1

Opinie o DHL Supply Chain

Pracownik

DHL porażka braki w ludziach łatają ludźmi którzy obskakuja po dwa trzy stanowiska.Zacznijcie traktować ludzi z szacunkiem to nie będzie problemu. Kierownicy co nie którzy nie mają pojęcia o danym stanowisku.Jednym wolno w pracy spać w kiblu siedzieć nawet po 2godzi tego nie widzą. Nie polecam pracy bo można psychiczniecznie wysiąść. Było rok i myślę że z Panopa będzie lepiej

money

Kulisy opinii - Weryfikując opinie o firmie, proszę wyszukać w google frazę: Kulisy biznesu gowork

xxx

Witam.Towar jest ubezpieczony.Był wypadek towar spadł a ja ponoszę konsekwencje ze nie dostane premii.Wózkowi powinni godne pieniądze zarabiać.Z każdym strzałem wiąże się ryzyko że coś może pójść nie tak.

Jj

Jaka jest podstawa na wozku?

Dawid

@Nowy, planujesz aplikować do firmy? Może już wysyłałeś CV? Jeśli tak, to czy odbyłeś rozmowę kwalifikacyjną? Jak przebiegała? Wszelkie informacje na temat pracodawcy będą bardzo przydatne. Jeśli są tu pracownicy DHL, to zachęcam was do odpowiedzi na pytania użytkownika @Nowy.

Ponury żniwiarz

Czyli nie warto zawracać sobie głowy tą firmą...

Jurki
@Ponury żniwiarz 04.09.2018 20:40

Tak

Nowy

Czy weekendy sa wolne czy jest 4bryg?

@byly@

Witam Dhl to jest porażka i nie polecam no wiadomo że tacy jak telewizor rudy to fałszywy to jest zwykły burak jakich mało dziwię się dhl jeszcze zatrudnia takiego buraka

Gość..

Jedno wielkie dno na obszarach i w biurze. Dużo obietnic przy podpisywaniu umowy... Na szczęście już tam nie pracuje :-)

The Best
@Gość.. 20.07.2018 16:18

Bo jesteś za chudy w uszach do tej pracy :)

Mmmmbbbb bb
@Gość.. 20.07.2018 16:18

Taka prawda !! Brak slow na temat tej firmy !! Wielka porażka

Tron

Witam czy opinię związane są z firmą DHL na Nowym Józefowie przy firmie Gillette?

Ktoś

Co myślicie o pracy na wózku ? Czy dziewczyna dałaby rade na tym stanowisku ?

Kasia z M

Chyba trzeba przypomnieć telewizorowi po sterydach jak biegał po parku z płaczem wołając "Mama". To wcale nie było tak dawno.

kamil
@Kasia z M 22.05.2018 17:59

Nie przypominaj mi tego przygłupa z Wrześni. Typowy wieśniak odwerwany od pługa który dostał szanse na stanowisko i pokazywał co to nie on. Zapytaj lub może wiesz co zrobił jak odchodził z Panopy w Swarzędzu. A na wspomnienie tych jego spotkan codziennnych czkawka mnie bierze. Ale niestety tak to jest jak ktoś awansuje z (usunięte przez administratora) na pana - człowiekiem nigdy nie był i nie będzie. Dla nas w panopie był jest i będzie wrzesińska szmatą

Dawid

@Kaskaderka, nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź, piszesz, że można się rozwijać, jednak bez korzyści, co to oznacza? Sądzę, że podniesienie kwalifikacji samo w sobie jest korzyścią. Czy te szkolenia, o których piszesz, są sponsorowane przez pracodawcę? @Krasnal, dziękuję za szczegółowy komentarz, cieszę się, że w ogólnym rozrachunku jesteś zadowolony, a warunki w umowie są jasne. Myślę, że warto porozmawiać z pracodawcą na temat podniesienia wynagrodzeń.

Dawid

@gal anonim, staram się, aby w wątku opinii o pracy w firmie DHL Supply Chain znajdowały się najświeższe oraz najbardziej aktualne informacje na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę. Każdy ma prawo wypowiedzieć się na temat pracy w tej firmie i jego odczuć związanych z różnymi aspektami związanymi z pracą w tej firmie. Dlaczego odchodzisz? Co konkretnie wpłynęło na podjęcie przez Ciebie takiej decyzji?

Kaskaderka
@Dawid 08.06.2018 09:57

Powiem tak, praca fajna ale nie z takim kierownictwem. Oczywiście nie o wszystkich tu mówię bo niektórzy kierownicy naprawdę spoko. A pani wypadku oczywiście nie zgłosiła.

gal anonim
@Dawid 08.06.2018 09:57

śmierdzisz mi gnidą biurową dlatego ostani raz ci odpisze może dotrze do wszystkich w biurze - panopczyków wonnn!!!!!! większość z nich zachowuje się jak niezrównoważeni kaprale w wojsku!!!!! zacząć budowę firmy od nowa bez panopczyków i będzie ok bo zgodzę się z opinią koleżanki że praca fajna ale bezpośredni przełożeni nie fajni i to gubi dhl. Osobiście powiedział mi jeden z liderów panopczyk że liderzy w dhl nie są po to by , nauczyć pokazać, pomóc podwładnemu ale żeby egzekwować czy dobrzy wykonujemy swoje obowiązki czyli po zapoznaniu z procesem na piśmie i zdjęciach podpisujemy to a lider staje za nami z kartą błędu i obserwuje coś źle i po premii nie ważne że linka nie stanęła ważne by kapral lider zgnoił robola, i jeszcze jeden tekst lidera tego samego panopczyka który zabolał " z liderami jeszcze nikt nie wygrał kto podskoczy to....." jedyna liderka którą widziałem że stała i uczyła pracownika to taka mała czarna nie wiem jak ma na imię ale jak przejeżdżałem wózkiem to widziałem jak chodziła po magazynie za wózkiem którym jeździł młody pracownik i pokazywał wszystko

Ona
@gal anonim 11.06.2018 20:05

To nie gnida biurowa, tylko ktoś z tego portalu, starający się podkręcić vel zwiększyć liczbę wpisów, czyli popularność tej strony. A popularność to i większe wpływy z reklam które tu się pojawiają, tak to się kręci. Pan Dawid, Pani Bożena czy Danuta ma w nosie to co Ty myślisz o firmie DHL, ważne by ruch na stronie był :-) Spójrz na opinie innych firm, tam też pojawiają się jakieś Danuty, Bożeny czy też Dawidki dopytujące się; a jak to się pracuje w danej firmie, a napisz coś więcej, a dlaczego tak uważasz itd. Trudno nie dostrzec tej sztuczności Państwo z GoWork ;-)

Dawid

@Krasnal, czy masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie DHL Supply Chain? Jeżeli tak to napisz proszę jak oceniasz warunki oferowane przez pracodawcę? Czy wszystkie warunki umowy, które pracodawca przedstawił w trakcie podpisywania umowy miały potwierdzenie w rzeczywistości? Zachęcam do dyskusji.

Krasnal
@Dawid 20.06.2018 13:05

Witaj owszem Dawidzie mam doświadczenie związane z pracą w firmie DHL Supply Chain pracuję już ponad dwa lata . Warunki oferowane przez pracodawcę są dobre lecz mogły by się jeszcze poprawić , ponieważ stanowiska pracy nie są adekwatne do wynagrodzenia , przede wszystkim stanowisko pracownika magazynowego , który pracuje na stojącą przez 8 lub 12 godzin i jest w ciągłym ruchu , mimo to układa sekwencję podnosząc części oraz detale , które ważą kilka kilogramów a nawet kilka dziesiąt a układanie tych części za pomocą manipulatora oraz suwnic zajęło by wiele czasu . Myślę , że pracodawca , musi podjąć kolejne kroki i podwyższyć wynagrodzenie pracownikom pracującym jako operatorzy wózków widłowych ponieważ , nie ukrywajmy momentami jest zapierdol , przede wszystkim nikt nikogo nie goni np : Przy zwózce towaru . Pracodawca bardzo dobrze przedstawił warunki umowy w rzeczywistości , więc wiążę przyszłość z tą firmą :) . Myślę , że pracodawca powinien zwiększyć wynagrodzenie pracownikom pracującym na Rozładunku i Załadunku ponieważ jest coraz to więcej dostaw części i czasami nie wiadomo w co włożyć widły , mimo tego czasami trzeba wykonywać dodatkowe prace , które nie należą do naszych obowiązków . Bardzo ważną kwestią są nadgodziny płatne 50% lub 100% , myślę gdy pracownik wyraża zgodę na nadgodziny to powinien zostać wprowadzony jakiś dodatek oraz dodatkowa premia , oraz gdy taki pracownik wyraża chęć pracy na nadgodzinach a wiąże się z tym zmęczenie oraz więcej obowiązków ponieważ nie wszyscy zostają na nocnych nadgodzinach , premia nie powinna być odbierana za szkodę . Myślę , że ta kwestia powinna być rozpatrzona pozytywnie dla pracodawcy oraz pracowników .

gal anonim
@Krasnal 28.06.2018 21:27

uwaga ci dwaj mają biurka na przeciwko siebie i sobie piszą

Krasnal
@gal anonim 01.07.2018 11:47

Mam władzę w DHLu . Więc jest fajnie

Dawid

@Kaskaderka, dziękuję za odpowiedź. Jednak czy może posiadasz wiedzę na temat, czy pracując w firmie DHL Supply Chain pracownik może liczyć na rozwój zawodowy i podniesienie kwalifikacji? Czy pracodawca organizuje dla swoich pracowników merytoryczne i ciekawe szkolenia w tym zakresie? Napisz proszę coś na ten temat.

Kaskaderka
@Dawid 27.06.2018 14:56

Owszem można się rozwijać i podniesc kwalifikacje aczkolwiek bez większych korzysci. Są szkolenia na wózki i sòwnice. Pod tym względem nie można narzekać.

Dawid

@Kaskaderka, czy możesz napisać coś więcej na temat atmosfery pomiędzy kierownictwem firmy DHL Supply Chain a kadrą pracowniczą? Dlaczego uważasz, że atmosfera pracy z tym kierownictwem nie jest fajna? Napisz coś więcej na ten temat. @gal anonim, rozumiem Twoje rozżalenie ale mimo to bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i nie obrażanie swoimi komentarzami innych osób. Według Ciebie jaki aspekt pracy w firmie DHL Supply Chain powinien ulec zmianie, abyś ocenił pozytywnie to miejsce pracy?

Kaskaderka
@Dawid 14.06.2018 13:14

Dawid cała sytuacja jest opisana w poprzednich wypowiedziach. Nic dodać nic ująć... Jak ktoś nie umie wlazic w (usunięte przez administratora) to ma pod górkę. Było źle a jest jeszcze gorzej.

Krasnal

Szczerze jak się czyta opinie , które są tutaj zamieszczane przez pracowników DHL to , aż przechodzą ciarki po plecach . Ponieważ , jeśli wiążecie się z pracodawcą podpisując umowę o pracę to wiecie co podpisujecie , jeśli się nie podoba zawsze można odejść i zmienić pracę .

Dawid

@gal anonim, rozumiem, jednak czy możesz coś więcej napisać na ten temat? Przybliż jak dokładnie wyglądała ta sytuacja po której masz taką opinie na temat pracy w firmie DHL Supply Chain? @Palomcia, jak zakończyła się Twoja rekrutacja? Czy zdecydowałaś się iść na rozmowę kwalifikacyjną do pracy w firmie DHL Supply Chain? Jeżeli tak to napisz jak przebiegała i jaki jest jej efekt końcowy. @Kaskaderka, jak zakończyła się sytuacja, którą opisałaś? Czy pracownica ta zdecydowała się zgłosić ten incydent? A może zostało to wyjaśnione w inny sposób? Napisz coś więcej na ten temat.

gal anonim
@Dawid 02.06.2018 15:08

nie wiem co niuchasz ale śmierdzisz mi jakimś kierowniczym stanowiskiem nie badaj bliższe odpowiedzi i dojdziesz po nitce do kłębka co za dużo podobnych sytuacji i zabranych premii śmieszy mnie wasza reklama w radio września premia do 20% właśnie od 0 do 20 ale głównie 0 % pozdrawiam niedługo odchodzę ale nie będę tęsknił

Nowa

Mam pytanko? Może jest ktoś z Gniezna kto dojeżdża do DHL na zmianę B i ma wolne miejsce w samochodzie? Praca ok ale ciężko z transportem.

Kaskaderka

Haaa to już jest szczyt. Dziewczyna na okresie próbnym rozwalił sobie głowę a kierowniczka Kasia dzwoni do niej i mówi że na nadzieję że tego nie zgłosi jako wypadek w pracy bo przecież dopiero zaczęła pracę i przypadkiem może drugiej umowy nie dostać. To jest patologia. Zastraszanie ludzi. Daniel, Petro otwórzcie oczy. No ile można!

Mumin
@Kaskaderka 28.05.2018 20:25

Pracowałem tam i powiem tylko że to wszystko na temat Kasi, Justyny i tych przydupasow to jest prawda. Tylko grono się powiększa, doszedł jeszcze Damianem, jakaś Klaudia i inne (usunięte przez administratora) No ludzie opanujcie się. Czy może wam wazeline przynieść?

gal anonim
@Kaskaderka 28.05.2018 20:25

nie dziwi mnie to rozmawiałem kiedyś w szatni z facetem który pożył wózkiem jakieś pojemniki, z tego co mówił pamiętam że dla jego przełożonych najważniejsze było by podać mu alkotest i żeby gościu napisał zaraz wyjaśnienie czy coś w tym stylu, nikt się nie zapytał jak się czuje czy może potrzebuje lekarza a może podać mu szklankę wody taka to firma!!!!!! no i najważniejsze to co liderzy lubią najbardziej tj karta błędu na tym to się znają a niektórzy tylko na tym!!!! karta błędu i po premii!!!!! a co kierownik zabierze robolowi to da liderowi taka to fajna firma

Zainteresowana
@Kaskaderka 28.05.2018 20:25

Mam nadzieję że ta dziewczyna jednak zgłosiła to jako wypadek w pracy. A z tym to prosto do inspekcji. Nie ma pozwolenia na zastraszanie ludzi. Nie te czasy.

Robal

Praca jak praca ale psychoza wprowadzane przez kierowników i liderów masakra Mają odchyłki od normy dobrzy pracownicy się nie liczą ale nieroby tak. Niby trzecia zmiana a jak ktoś by chciał awansować to niema szans po lepsze posady obsadzone już przez lizusów.Chamstwo i tyle

ola

witam czy może ktoś napisze na czym polega praca w DHL na skanerze chodzi o pracę dla kobiet we Wrześni czy jest ciężko

gal anonim
@ola 19.04.2018 13:26

daj sobie spokój z dhl w markecie zarobisz tyle samo albo więcej tu cię poniżą zgnębią ..........

Marcelina
@ola 19.04.2018 13:26

Nic trudnego. Naprawdę. Opisałam w skrócie powyżej.

Marcelina

Do Pani Oli. Praca na skanerze polega na szykowaniu konkretnych części, których numery wyświetlane są na tym urządzeniu. W skrócie mówiąc, jest pojemnik z częściami i jest pojemnik do którego trzeba włożyć części, które Ty musisz zeskanować, które później są odworzone na linie produkcyjną. Wielkiej filozofii nie ma ????

Palomcia

Dzisiaj do mnie dzwonili na rozmowę i powiem,że opinia przeraza i niezniecheca????i aż tak źle?

Dawid

@Adam Piszesz w bardzo mocnych słowach o ich stosunku do pracowników, nie zastosowałeś żadnej konkretnej argumentacji. Pamiętaj, że Administrator ma prawo zgodnie z regulaminem usunąć wypowiedź, jeśli zawiera treści obraźliwe i oszczerstwa. @gal anonim miałeś okazję pracować w tej firmie? Uargumentuj swój wpis w nieco bardziej merytoryczny sposób.

gal anonim
@Dawid 22.04.2018 13:58

jestem pracownikiem tej firmy bo muszę mam na utrzymaniu 4 dzieci i jeszcze jakiś czas muszę wytrzymać ale mam już w perspektywie inną pracę ale niestety poza granicami Polski do wakacji dam rade a co napisałem to doświadczyłem zachowanie niektórych liderów (panopczyków) jest urągające ludzkiej godności

Gość

Wielki czas zobaczyć ze przez takich ludzi jak Mateusz ,Ksia LIDER,czy Kasia z M to tacy ludzie nie powini być na stanowiskach ŻENADA!!!!!

Pamopczyk ale normalny

Witam odrazu zaczynam smiesznej kierowniczki Katarzyny z M ktora ma za zadanie obijazd wszystkich PALARNI i za to jej płacą. A druga to Lider AKL. Kasia kobieto ty masz problem sama z sobą i to duży i zaczni traktować ludzi dobrze bo może byc problem z zastraszniem pracowników .SZEFOSTWO DHL nie widzi w tym problemu ??????????

Bliźniak

Witam wszystkich. Powiem Wam tylko jedno, pracuje w bliźniaczej firmie od lat i takich pierdół jak tutaj wypisujecie jeszcze nigdy nie czytałem i nie słyszałem. Na szczęście mam przyjemność rozmawiać z kierowcami którzy odwiedzają wasz i nasz zakład, od nich najwięcej idzie się dowiedzieć kto tutaj siedzi i gra w gierki Podczas kiedy auta się kumulują... Aha jeszcze jedno nie wiem skąd wyście wzieli, że brygadziści powinni za was pracować? u nas nie ma czegoś takiego, lepiej Weźcie się w garść bo opinie o was jeżeli chodzi o przyjęcie krąży wśród kierowców i wydaje mi się, że powinni się wziąć za was a nie za wasze kierownictwo.

Nikt taki
@Bliźniak 25.03.2018 22:37

to prawda o tym całym bajzlu

GAL ANONIM
@Bliźniak 25.03.2018 22:37

ta opinia śmierdzi mi wypowiedzią lidera dhl który broni się jak może!!!!!! a jak widzi przełożonych to z daleka się kłania a kciuk trzyma w (usunięte przez administratora) żeby nie wyleciało!!!! ale skoro tak piszesz bliźniaku to odpowiedz mi na pytanie dlaczego kilka osób które od was przyszło w ciągu miesiąca zgoliło z powrotem?????!!!!!! przecież tak super jest w dhl!!!!!! prawda jest taka że liderzy są wredni i chamscy , większa część tych liderów i kierowników to kolesiostwo z panopy która trzyma stołki dwoma rękoma dlatego też nie podają ręki na przywitanie bo boją się że ktoś porwie im stołek spod (usunięte przez administratora) ale tak to bywa 4 lata temu na PGR doili krowy trochę ogłady w panopie nauczyli się by łyżeczkę z szklanki należy wyjąć jak pije się kawę czy herbatę a w dhl z (usunięte przez administratora) na pana i rządzą, nadzieja tylko że ktoś to zobaczy i weźmie się za nich, chociaż wątpię bo góra lubi donosicieli i zaoszczędzone premie a w tym się sprawdzają w 100% jeszcze się odezwę " gal anonim"

Leon

No i o to chodzi czas na CHAMA Mateusza no i jego ekipę liderka Kasia Sz. kobieto zastanów się nad tym jak się zwracasz do ludzi i jak ich traktujesz i spojrzy na siebie . Kierownik Mateusz to jest tylko zwykły prostak i tylko inż.bo na więcej nie pozwala mózg rozum poszedł w co inne ......... DHL TO PORAŻKA PRZEZ TAKICH JAK TA EKIPA

Ojciec
@Leon 25.03.2018 14:55

Widziałeś jego inż. ????

Zostaw opinię o DHL Supply Chain - Września

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL Supply Chain