DHL Supply Chain (Poland)

3.2/5

• Białobrzegi
  • Kosina
  • Wysoka
  • Dąbrówki
Gardno - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Głuchów
  5. Opinie o DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Opinie o DHL Supply Chain (Poland) Głuchów

Nie przegap nowości o DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.!

Twój Stary Pijany

10.12.2019 14:46

Praca to wielkie dno traktują jak gówn. Więc może i to nawet lepiej że nie wygrali przetargu Wypłaty słabe chyba że jesteś idiota I 2500 to jedyne co chcesz w życiu osiągnąć Ludzie w pracy różni jak wszędzie od spoko do baranów co dali by .... Świat jest piękny tylko ludzie to .....
    GalAnonim

03.12.2019 17:22

Przejebali przetarg , od sierpnia nowa firma oby była lepsza niż dni.
    wuja

30.11.2019 20:30

Mówi się, że Dhl przerąbał przetarg na obsługę craftera i od połowy2020 wchodzi nowa firma
    Artyst

02.12.2019 13:18

Tak to prawda z tym kontraktem odpadł z niego i jest do lipca 2020 roku później wchodzi nowa firma schnellecke bądź imperial(panopa) .
    lola

05.11.2019 17:07

Cześć, mam pytanie czy znajdę tutaj ludzi którzy są z Jarocina i dojeżdżają ?
    Krzysiek

06.11.2019 23:26

Tak mamy jedno miejsce jesteśmy na zmianie C tj 14.00 do 22.00. Pozdrawiam.
    @Krzysiek

07.11.2019 12:21

Dzięki za info. Będę wiedzieć jakieś konkretniejsze szczegóły to się odezwę. Pozdrawiam.
    20o19

18.10.2019 22:23

Patola w tej firmie nie polecam na 100%
    Mortadeusz

28.06.2019 21:20

Gorąco polecam prace w firmie DHL. W tym roku dostaliśmy 45% podwyżki płacy zasadniczej oraz płatne (+premia) 5 tygodni urlopowych. Yupiiii!!!
    Zebra13

28.06.2019 21:23

Prawda !!!! Polecam !!!
    Diro

15.10.2019 07:14

45% na jakim stanowisku jesteś i czy to na pewno ta sama firma?
    Wojtek

12.07.2019 21:50

Na jaki adres wysyłać CV. Proszę o odpowiedź.
    Kiki

21.09.2019 22:32

Abc
    Ktos

22.09.2019 22:26

[email protected]
    Nora

18.08.2019 00:45

Zastanawiam się nad aplikacją do firmy. Czy warto sobie zawracać głowę? Praca ciężka fizycznie? Co w ogóle robią kobiety?
    marina

21.08.2019 20:30

to i tak wam lider chociaz powiedzial o glosowaniu a nasz nic jak by nie te plakaty to bysmy nic nie wiedzialy ;(
    Miśka

27.05.2019 17:16

Pracuję już jakiś czas i zastanawiam się czy to co się dzieje w tej firmie to nie gorsze niż przedszkole.Zreszta może czas najwyższy żeby Daniel otworzył oczy i porozmawiał z ludźmi o kierownikach a zwłaszcza o E...... Nie polecam pracy w tej firmie
    Nowa

21.07.2019 14:24

Jak tak Tobie źle to zmień pracę, a nie tylko narzekasz.
    Renata

07.07.2019 22:58

Polecam pracę w tej firmie. Zostałam przyjęta niedawno. Obawy moje były ogromne, pytań dużo lecz od razu w pierwszym dniu miła i otwarta dla ludzi Pani z hr rozwijała moje wątpliwości. Pracuje już 2 miesiąc i nie wrocilabym do poprzedniej pracy. Owszem jak i wszędzie są dziwni ludzie ale i tak jest super.
    mistrz

12.05.2019 13:02

NA jaką stawkę można liczyć na początku ?
    Polecam

02.07.2019 06:46

Pierwsza wypłata +- 2100
    Szczupak

27.06.2019 20:25

Witam . Czytając wasze opinie każdy z was opisuje minusy firmy DHL ale są i plusy . Pracując już tam ponad 3 lata jestem mega zadowolony z pracy oraz z wykonywania swoich obowiązków i dodatkowych prac . Jako operator wózka widłowego jestem pozytywnie zadowolony z pracy i wiąże przyszłość z tą firmą .
    skinu69

27.05.2019 13:56

skladajcie papiery do mikromy
    skinu69

27.05.2019 13:19

najlepsza byla wozkowa cala w złocie robi tam jeszcze
    Luska

22.02.2019 16:10

Odradzam pracy w tej firmie jesteś w pracy premia zabrana za brak elastycznosci Usiąść i płakać albo śmiać się z głupoty tego co jest za Lesława nawet nie wiem jak kolesiowi a to dlatego że nie warto go znać Może Volkswagen zmieni DHL-a na inną firmę i będzie lepiej
    ten obcy

08.04.2019 23:45

zgadza się słyszałem o tym ludziom zabrano premie za to że chcieli przyjść do pracy między świętami a nowym rokiem bo nie mieli urlopu lub nie chcieli brać bezpłatnego do góra zabrała premie że ludzie nie są elastyczni mrówką zabrali a sobie tradycyjnie dali szok co to a firma nie polecam
    Anna

11.03.2019 14:53

Na jakiej zmianie jest najlepiej? Jaki dzial najlepszy? Jacy kierownicy i liderzy sa w tej firmie wporzadku? Bo chce sie zatrudnic a nie wiem gdzie trafie
    bebe

12.03.2019 10:03

Osobiście odradzam pracy w tej firmie ale może spróbuj a zobaczysz Wyboru działu raczej nie masz po prostu trafiasz losowo.
    Taki jeden

07.03.2019 00:07

Jak wygląda praca w utrzymaniu na DHL?
    Vz

07.03.2019 17:46

Dokładnie wielka (usunięte przez administratora)łeb wysoko nosi a (usunięte przez administratora) wie i potrafi Palma odbija bo trochę władzy dostała Beniu wracaj do nas jesteś super kierownikiem a przede wszystkim człowiekiem
    Vz

07.03.2019 18:16

Nazekania na klamkę a (usunięte przez administratora)nie widzi że on bardzo dużo robi za to lider WM (usunięte przez administratora) wie i (usunięte przez administratora) robi racja z tym darciem ryja co ona chce pokazać że brak jej kultury. A ten nowy może umie tylko jadem rzucać dlatego się nie odzywa Osoby które chcą podjąć pracę w tej firmie niech Przemyśla decyzje bo naprawdę szkoda pracy i nerwów na tą firmę
    Anielska Dusza

17.01.2018 23:30

DHL to jedna wielka porazka...odradzam ludziom o slabych nerwach!!! KOLCHOZ totalny...mozesz byc najlepszym pracownikiem pod wzgledem wynikow a jak nie przypasujesz kierownikowi vz to zrobi wszystko zeby sie ciebie pozbyc!!!! Zdecydowanie odradzam podjecia pracy.

25.01.2018 21:30

Tak, Anielska Dusza, która tak kręciła na VZ, przechodzi teraz do Gestampu, tam też poznają się Tobie. Pracować trzeba wszędzie, a nie przychodzić do pracy tylko na ploteczki i narzekać na wszystkich wokół.
    Jojo

20.02.2019 22:12

Kto przeszedł do gestampu?
    Bobo

13.02.2019 16:42

Telewizor to spompowany palant z małym kutaskiem który lata za ukrainskimi sprzataczkami
    Teresin

04.02.2019 23:37

Pracowałem bardzo długo w oddziale Teresin -Smyk było ok do póki nie pojawił się nowy kierownik magazynu Paweł Kłys ten człowiek nie liczy się z ludzmi , pracownicy w Teresinie nic dla niego nie znaczą zero kultury u tego Pana ,ale co się dziwić skoro ktoś w Warszawie go zatrudnił wiedząc o tym. Szkoda że jedna osoba psuje reputację o firmie . Brak słów ale skoro przełożeni tego Pana pozwalają na to ,nic się nie poradzi. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DHL Supply Chain (Poland)?

Kontakt - DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Ul. Inwestycyjna 1 95-080 Głuchów

01.02.2019 20:59

Eloo, warto startowac na wozkowego? Mam doswiadczenie 3 lata w innej fimie, jakie warunki, jakie wozki, duza odpowiedzialnosc? 3,5 na reke da rade wyciagnoc?

02.02.2019 22:25

A na reszte pytan cos powiesz?
    Fsgd

03.02.2019 13:11

Zalezy gdzie cie dadzą bo zapieprz jest wszedzie

15.09.2018 11:32

Czy weekendy sa wolne czy jest 4bryg?
    Wizet

26.11.2018 16:41

Grafik jest odgórny. Każdy pracownik jest przypisany do konkretnej zmiany a kolejność zmian ma rotację wsteczną (czyli 3-2-1: noc-popołudnie-rano). Soboty ogólnie wolne(jeszcze), ale od nowego roku spora część weekendów będzie pracująca (sobota rano i niedziela nocka). Teoretycznie praca w weekend jest nieobowiązkowa, aczkolwiek zdarzają się przypadki zmuszania do nadgodzin (za brak dyspozycyjności w weekend zabierają część premii)
    Zainteresowana

21.01.2019 23:54

Czy jakiś kontakt6do DHL macie?
    ciekawa

01.01.2019 19:17

czy DHL Supply Chain wymaga od magazynierów , czy operatorów wózka NIEKARALNOŚCI?
    zainteresowany praca wóżkowy

27.12.2018 18:30

Ile na początek może dostać na początek operator wózka widłowego bez doświadczenia?
    Madzialena

02.12.2018 02:58

Czy firma DHL planuje premie na święta? Ktoś coś wie?
    Ona

09.12.2018 08:48

Tak kasa na św że socjalu
    Szalony

19.12.2018 12:58

Ile jest bonów na święta??
    Dolar

12.12.2018 10:40

Czy między świętami Bożego Narodzenia a nowym rokiem dhl stoi czy nowy narybek idzie do pracy?
    Marta

04.12.2018 10:59

Nie polecam pracy w tej firmie chyba ze lubicie wchodzic w tylki wszystkim to moze cos osiagniecie.
    Janina

26.11.2018 11:35

Jaka jest atmosfera w firmie i jakie sa warunki placowe? Prosze o informacje
    Kreatywna

18.11.2018 02:40

Witam. Czy orientuje się ktoś czy jest jakaś premia na święta w grudniu? Jeżeli to ile? Dziękuję ????
    Mortadeusz

26.10.2018 09:21

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, A nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa a nikt nie wie dlaczego. W tej firmie laczymy teorie z praktyką. Nic nie działa I nikt nie wie dlaczego."
    P

23.10.2018 12:50

DHL jedna wielka porażka na montażu kierowniczka Kasia która do pracy chyba na pogaduchy przychodzi na Vz dwóch idealnych kierowników którym wszystko przeszkadza .Zabierane premie za głupoty najlepiej z nikim nie rozmawiać masakra z dala od tej firmy
    on ona ono

23.10.2018 23:58

on chyba tam pracuje bo pisze prawdę co do vz i Kasi nie wiem nie wypowiadam się ale premii poza biurowymi nie ma nikt zabierają za wszystko za cichy chód po magazynie

16.10.2018 16:14

DHL porażka braki w ludziach łatają ludźmi którzy obskakuja po dwa trzy stanowiska.Zacznijcie traktować ludzi z szacunkiem to nie będzie problemu. Kierownicy co nie którzy nie mają pojęcia o danym stanowisku.Jednym wolno w pracy spać w kiblu siedzieć nawet po 2godzi tego nie widzą. Nie polecam pracy bo można psychiczniecznie wysiąść. Było rok i myślę że z Panopa będzie lepiej
    xxx

12.10.2018 11:41

Witam.Towar jest ubezpieczony.Był wypadek towar spadł a ja ponoszę konsekwencje ze nie dostane premii.Wózkowi powinni godne pieniądze zarabiać.Z każdym strzałem wiąże się ryzyko że coś może pójść nie tak.
    Jj

01.10.2018 11:30

Jaka jest podstawa na wozku?
    Ponury żniwiarz

04.09.2018 20:40

Czyli nie warto zawracać sobie głowy tą firmą...
    Jurki

16.09.2018 06:08

Tak
    @byly@

06.09.2018 18:27

Witam Dhl to jest porażka i nie polecam no wiadomo że tacy jak telewizor rudy to fałszywy to jest zwykły burak jakich mało dziwię się dhl jeszcze zatrudnia takiego buraka
    Gość..

20.07.2018 16:18

Jedno wielkie dno na obszarach i w biurze. Dużo obietnic przy podpisywaniu umowy... Na szczęście już tam nie pracuje :-)
    The Best

24.07.2018 20:19

Bo jesteś za chudy w uszach do tej pracy :)
    Mmmmbbbb bb

04.09.2018 15:01

Taka prawda !! Brak slow na temat tej firmy !! Wielka porażka
    Tron

01.08.2018 10:47

Witam czy opinię związane są z firmą DHL na Nowym Józefowie przy firmie Gillette?
    Ktoś

25.07.2018 23:03

Co myślicie o pracy na wózku ? Czy dziewczyna dałaby rade na tym stanowisku ?
    Kasia z M

22.05.2018 17:59

Chyba trzeba przypomnieć telewizorowi po sterydach jak biegał po parku z płaczem wołając "Mama". To wcale nie było tak dawno.
    kamil

25.07.2018 19:24

Nie przypominaj mi tego przygłupa z Wrześni. Typowy wieśniak odwerwany od pługa który dostał szanse na stanowisko i pokazywał co to nie on. Zapytaj lub może wiesz co zrobił jak odchodził z Panopy w Swarzędzu. A na wspomnienie tych jego spotkan codziennnych czkawka mnie bierze. Ale niestety tak to jest jak ktoś awansuje z (usunięte przez administratora) na pana - człowiekiem nigdy nie był i nie będzie. Dla nas w panopie był jest i będzie wrzesińska szmatą

Zostaw merytoryczną opinię o DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.