Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Francesco Romannelli

22.05.2019 23:57

Oj dzieje się w tym naszym Zalando/DHL Po przemowie najgłówniejszego A S (był swego czasu taki polski superbohater w filmie "Hydrozagadka ")POLECAM dowiedzieliśmy się jakie to atrakcje szykuje Nam pracodawca Bedziemy pracować w pocie czoła w soboty niedzielę i święta Wszystko dla dobra naszego klienta :) Super sprawa GRATULUJĘ POMYSŁU Fakt, że w większości pracują kobiety / matki jest dla korporacji bez znaczenia. Firma światowa ,co się szczyci i wychwala, a nie zna zasady work-life balans Coś mi się wydaje, że zbyt mocna wiara pokladana jest w gastarbeiterrach z Ukrainy PS Bardzo wymowna byla atmosfera ,która zapanowała po przemowie AS (nie mylić z superbohaterem)
    Klient

23.05.2019 05:11

Jako klientka Zalando już się cieszę, że staniecie na wysokości zadania i abym była zadowolona przyjdziecie do pracy w sobotę i w niedzielę. Dziękuję Zalando.
    Dżoana

21.05.2019 22:51

A jakie zarobki w biurze na średnich stanowiskach?

11.04.2019 20:24

Dziwna sprawa że profil DHL Zalando Głuchów został zmieniony. Nie wiem kogo to pomysł,ale nawet jeśli to bedzie Hodowla Piegów Ambrożego Kleksa to będzie można ZALANDO -DHL GŁUCHÓW znaleźć. Warto doceniać przeciwnika BRAWO GOwork
    Supelek zalando

14.04.2019 09:29

Jestem fanką twoich postów ! Ty mój mentorze, pozwól ze oddam na Ciebie głos w plebistycie pracownika roku 2019 ! Tylko zdradź swe dane osobowe

28.04.2019 01:03

Drogi Supełku Zalando Muszę Cię rozczarować z 3 powodów: - niestety nie mogę wyjawić Ci kim jestem zakres czasowy mojej umowy o pracę jest bardzo krótki - nutka tajemniczości jest dość ekscytująca -plebiscyt się już skończył, a byłem bardzo daleki od tego, żeby się w nim znaleźć Tak sobie myślę, że teraz warto podejść poważnie do wyboru naszego przedstawiciela, bo jeśli zostanie nim osoba której asertywność jest na poziomie ZERO, lub mniej a do tego jest (eufemizm) PUPOWCHODŹCĄ czy PUPOWCHODCZYNIĄ oj słabiutko to widzę. Gładka gadka nie zawsze jest efektywna. Czasami trzeba wyeebać coś na blat mocno i treściwie Pamiętajcie o tym przy głosowaniu do którego mocno zachęcam Na koniec naszła mnie taka myśl, że racje mają osoby sprzeciwiające się hejtowi. Personalne wycieczki obarczone są dużą dużym marginesem subiektywizmu Każdy ma zalety i wady trzeba mieć dystans i się zbytnio nie spinać Szanujmy się
    Ktoś

25.04.2019 19:57

Gwoli ścisłości mentor o którym mowa jest naprawdę dobrym człowiekiem. Nie pracuje na swoim stanowisku aż tak długo, jak inni, a jak wiadomo głupim jest tylko ten komu się wydaje, że wie wszystko. Każdego dnia uczymy się czegoś nowego, każdego dnia mamy styczność z różnymi przypadkami, i wiele osób woli się kogoś drugiego poradzić zawsze w razie czego, ponieważ nam zależy na dobru klientów. Poza tym teraz mentor już jest bardziej doświadczony, i akurat zawsze gdy go zapytam potrafi podjąć samodzielnie decyzję. Prócz tego niektórzy z was naprawdę powinni zastanowić się nad tym, co piszą, ponieważ kiedyś to sami możecie się znaleźć na miejscu kogoś kto jest wyżej, i zaczyna się wdrażać, a na przykład również jest trochę nieśmiały, lecz dobry. Więc wara ????
    Nikol

19.04.2019 20:55

Pozdrawiam wszystkie zawistne osoby które lubią wieszać psy na innych a same nie są lepsze spójrzcie na siebie jak można oceniać innych nieznajac ich mentor ten o którym piszecie to dobry człowiek życzliwy a wy wszyscy zastanówcie się w drugą stronę wstyd !!!!!
    IP zawsze można wyszukać

19.04.2019 23:22

Brawo!!! A do osób, które sieją hejt w sieci taka mała informacja, wbrew pozorom sieć nie jest anonimowa a hejtowanie jest karalne ;-) ciepło się zrobiło?
    ALLA

19.04.2019 22:51

CZYTAJĄC WSZYSTKIE WYPOWIEDZI..DO CHODZE DO PROSTEGO WNIOSKU...ŻE JAK KOMUS NIE PASUJE TO PRZECIEZ ZAWSZE MOZNA ZMIENIC PRACE NA LEPSZĄ NIKT TU NIKOGO NIE TRZYMA NA SIŁE.....LUDZIE TROCHE DYSTANSU DO INNYCH I SAMYCH SIEBIE...
    Jolka

09.04.2019 17:55

Masakra....
    Lagerta

28.03.2019 22:15

Odbyło się szkolenie.Pani obsługująca rzutnik tłumaczyła dorosłym ludziom zasady przyznawania premii ponieważ blady strach zawitał na drugie pięterko gdzie w cichych pokoikach przy darmowej kawce ciężko pracują ludzie na "stanowisku".Stanowiskowcy najpierw postawili mentorów przy stołach twierdząc że nowy narybek opanuje procesowanie gdy zostanie rzucony na głębokie wody.Chyba się nie udało. Może wyciągną wnioski a może nie normalnie myślącym daje to do myślenia.Z dnia na dzień również wolno coraz mniej nie rozmawiać nie sikać za długo nie przyklejać plastrów do stołu nie dyskutować z ludźmi na stanowisku.Panowie na ciepłych posadach pomyslcie czasami że ci zwykli robole w żółtych podkoszulkach traktowani przez was jak zło konieczne pracują na swoje pensję ale również na wasze premie ,darmowe kawki i ciepłe pokoiki więc może trochę szacunku nam żółtym Chińczykom się należy.

30.03.2019 20:22

Bardzo trafne spostrzeżenie. W marcu szkolenie o premiach ,które obowiązują minimum od początku roku. Zagotowała się woda w doopie niektórym. Tak zdolni menagerowie a nie potrafią ''żółtego ludu'' zagonić do roboty. Bardzo im współczuję ,że muszą się męczyć z taką chołotą. Cała nadzieja w tym, że w końcu przyjdą odpowiedni ludzie i będą wyrabiać normy . Szanujcie ludzi którzy w pocie czoła wypracowują wasze wypłaty i sowite premie. Bójcie sie BOGA nie uda wam się wprowadzić takiego reżimu jak w Korei / Chinach, bo Polak sobie nie pozwoli. Może warto psłuchać głosów i opinii nie skażonych strachem , hipokryzją czy wazeliniarstwem. SŁUCHAJCIE LUDZI !!!
    Tatatatata

31.01.2019 16:24

Czy to prawda,że wystarczy isc na jeden dzien na zwolnienie to zwalniaja? Przecież maja zatrudnic 300 Ukraińców przez agencje a normalnego pracownika,ze byl na zwolnieniu ???
    chińczyk

23.03.2019 00:15

a za miskę ryżu robisz??
    Nowicjuszka

27.03.2019 18:52

Nie da się przeprocesować 35 sztuk/ h z dobrą jakością
    Prawda

26.02.2019 21:22

Ciekawe jestem kto pisze takie "słodkie" komentarze. Zero poszanowania dla drugiej osoby, brak szacunku i zrozumienia dla ludzi, którzy są chorzy lub mają chore dzieci. Ręka ręke myje - kierownictwo i kadra team liderska znają się z poprzednich prac. Tam osoby prosto z ulicy nie mają szans na dobrą posade. Przychodzisz do pracy i jebi*esz jak zwykły robol. Karza ci brać uropl, bo nie ma pracy a przyjmują kolejne osoby. Tylko wybrani dostali umowy na 1 rok, z pozostałymi lecą w chu*ja i dają umowę na 1 lub 3 miesięce. Chcesz tam pracować? To musisz zapier*dalać, do nikogo się nie odzywać i mieć odpowiedni charakter.

10.03.2019 13:29

Ja z doświadczenia 2 miesięcznego wiem ze można się dogadac z leadermi i dobrze współpracować ale trzeba pracować i pokazać ze zalezy na tej pracy i przestrzegac zasad ktore sa wytyczone przez korpo nikt nikogo nie bedzie trzymal proste

11.03.2019 15:06

Oni i tak mają swoich do wsadzenia na stanowiska a jak się wychylisz to cię zjeżdża sama już o tym wiem
    darek

03.03.2019 10:18

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: przesylka tkwi w firmie 5 dzien i nic z tym nierobia jutro dzis miedziela 6 dzien najwszesniej jutro wyjdzie czyli 7 dzien to kiedy dotrze do odbiorcy

27.02.2019 20:53

Rusza nabór na ogromną skalę. Przyjdą fachowcy ,ludzie z wielkim doświadczeniem. Specjaliści logistyki o niewyobrażalnej wiedzy i umiejętnościach. Pracownicy - operatorzy niezwykle dokładni, a przy tym szybcy jak błyskawica. Pracownicy ,którzy się nie uśmiechają (śmiech rozprasza) nie gadają o (usunięte przez administratora) Maryni a widzą tylko cel i dobro klienta. Pracownicy mający od CH.JA obowiązków, a którzy z usmiechem przyjmują kolejne zadania. Atmosfera jest tak fajna, że aż szkoda że ktoś szarpie woła i szarpie krzycząc : ANDRZEJU WSTAWAJ ZESRAŁEŚ SIĘ

27.02.2019 22:45

A gdzie ogłoszenia na te stanowiska bo mnie interesuje team leader
    Drajwer

28.02.2019 13:30

W sobotę na giełdzie samochodowej-popytaj
    Marta

12.02.2019 15:03

Kiedy będą jakieś przyjęcia na firmę do kontroli jakości??? Jakie są tam zarobki 3200zl brutto czy też wyższe na początek???

26.02.2019 17:09

O kontroli jakości to zapomnij wystarczy ze masz skonczona podstawowke nie samowita nad jakością w firmie brak osob z odpowiednimi kwalifikacjami

26.02.2019 17:16

No i układy z towarzystwem wzajemniej adoracji
    Pani iks

07.02.2019 19:00

Miło się czyta te wasze wypociny, ubaw po pachy z tego co tutaj wypisujecie. Pracuję tu od początku i nie czuje się ani wyzyskiwana, ani nie ma żadnego nacisku że strony team leaderow. Atmosfera miła i przyjazna a za dobre wyniki, które zresztą wcale nie trudno osiągnąć potrafią też docenić. Uważam że jeśli ktoś czuje się niedoceniony, wyzyskiwana bądź pracuje ponad swoje siły lub co gorsza poniżej swoich kwalifikacji to może najwyższy czas zmienić firmę, na taką w której się na was poznają i odnajdą skrywane talenty. W Zalando nikt nikogo na siłę nie trzyma. Bądźmy obiektywni i zamiast tylko wymagać dajmy też coś od siebie.

09.02.2019 22:13

Spieszmy sie kochać ludzi....
    Pepina

06.02.2019 08:08

Czy są przyjęcia na ten magazyn bo nie mogę znaleźć żadnych ofert pracy?
    Aleksandra

05.02.2019 08:25

Witam czy ktoś może mi powiedzieć kiedy będą jakieś przyjęcia na firmę albo gdzie można aplikować swoje cv? Interesuje mnie praca w kontroli jakości.
    Kumaty

05.02.2019 19:31

Tyle aż Ukraina dojedzie.Jesteś tak na przetrzymanie.Na początku dawali umowy.Teraz widać co jest.
    Yyy

05.02.2019 21:22

Ponoć 3 miesiące

01.02.2019 17:53

Masakra najgorsi to mentorzy chodzą i donoszą liza (usunięte przez administratora) kierownikom brak szacunku dla osób z wykształceniem
    Pracownica

01.02.2019 19:09

Zastanow sie człowieku co Ty piszesz. Taki/a mocna jestes pod nick_iem? Jesli Ci cos nie pasuje to mow otwarcie. Prosze bardzo,skladaj Cv nikt ci nie broni. A jesli chodzi o obrabianie d..? To chyba w kazdej firmie tak jest?

04.02.2019 19:21

Jaki poziom jakosci jeżeli osoby uczące ludzi pracy nie mają odpowiedniego wyksztalcenia gdzie mowa o auditorach wew po przchodzili z jakiś korpo i udaja kontrolerow i trzymaja sie rękoma nogami

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Ania

28.01.2019 14:47

Witam Ktoś może mi powiedzieć jaka stawka jest na kompaktorze?
    Maris

31.01.2019 17:21

Nie ma czegoś takiego jak stawka na kompaktorze. Każdy pracownik ma te same pieniądze. Widzę chłopaki z hadesu że macie tam za mało roboty i trzeba wam dołożyć zadań.
    Żółta wojowniczka

28.01.2019 17:16

Czy to prawda że pracuje u was jakaś Didżejka? Kolega robi synowi osiemnastkę i potrzebuje właśnie kogoś kto by jakąś dobrą muzę zarzucił, bo co kogoś znajdzie to tylko disco polo...

29.01.2019 18:37

Wydaje mi się, że takie personalne wycieczki i złośliwości nie są zbyt fajne. Nie musimy się lubić, ale się szanujmy. Wierzę,że fajną atmosferę potrafimy utrzymać.

25.01.2019 10:05

A czy ktos mi napisze ile można zarobić? Na rozmowie powiedziano mi że z premia 2300 ? Dziękuję za odpowiedź

26.01.2019 16:11

Na rękę.

27.01.2019 15:58

A wiesz może czy pracownicy agencyjni są zatrudniani po okresie próbnym przez firme?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Jan Maria Memiczny

24.01.2019 18:13

Czy stanowisko operatora kompaktora nadal jest aktualne? Chodziły słuchy że mieli je zamknąć, bo jakieś pasy idą czy coś. Słyszałem jednak, że kto się nachapał, to się nachapał.
    Roksi

24.01.2019 15:39

Praca fajna, nie zaprzecze, lubię tą pracę. Ale co z tego skoro nie ma żadnej motywacji, żeby tą normę wyrabiać. I tak na koniec dostaniesz taką samą kasę jak wszyscy, więc po co się starać. W tych czasach liczy się kasa i to co wpływa na konto.
    Obiektywny

17.01.2019 15:33

Prosze nie kasowac opinii. Po prostu na Zalando panuja straszliwe warunki, ludzi traktuja jak (usunięte przez administratora) Omijac szerokim lukiem
    Mentor

18.01.2019 20:52

O Boże, pewno każą Ci pracować :( Zgłoś to szybko do PIPu xD
    Anonimek

19.01.2019 16:52

Pewno tobie jak lezysz bierZesz kase I nie wyrabiasz normy xD
    Pracownica sektor D

15.01.2019 18:31

Mam pytanie na jakiej podstawie został zwolniony lider z sektora D który dbał o pracowników?
    Mentor

18.01.2019 21:24

Najprawdopodobniej nie spełniał oczekiwań swoich przełożonych. Zarówno pracownik pakowania jak i lider ma swoje obowiązki, a on się że swoich pewno nie wywiązywał. Na tym forum nikt Ci nie odpowie na to pytanie, chyba że to Ty jesteś tym liderem i próbujesz zrobić z siebie ofiarę.

17.01.2019 11:15

A czy są teraz przyjęcia przez DHL? Czy tylko przez agencję zatrudnienia? Bo w internecie tylko ogłoszenia przez agencję widnieją... A jak przez agencję to na jakich warunkach i czy warto wgl ?
    Daro

16.01.2019 22:02

Jak zarobki?
    Marusia

13.01.2019 22:54

Moje spostrzeżenia : 1. Pocedury BHP to ,,konik" firmy 2. Musisz pokazać że Ci zależy 3. Musisz mieć wyniki 4. Musisz być elastyczna 5. Jeśli masz pecha i Twój Team Leader to gamoń szukaj pomocy u PS-ów 6. Jako nowy pacownik przyswajaj wiedzę i pytaj 7. Jesli nie jesteś z towarzystwa wzajemnej adoracji nie licz na cokolwiek 8. Miej świadomość że jesteś zwykłym robolem 9. Przeciętnie rozgarnięta dziewczyna da sobie radę 10.AMEN Na koniec taka mała dygresja Otwierasz paczkę ze zwrotem ,patrzysz na produkty i uświadamiasz sobie ,że nie byłoby Cię stać na taki zakup nawet gdybyś przeznaczyła na to całą wypłatę
    Dziewczyna Bez Zęba

13.01.2019 00:39

Co do wypłaty to nie musisz się martwić. 10-tego jest na koncie . Do 20-tego żyjesz jak Królowa/Król, a potem ,,węzełek Zalando" ;) Najważniejsza moim zdaniem jest atmosfera ,a ludzie są tu zajefajni , super ekipa
    Walo

11.01.2019 13:24

Jak zarobki ? Konkretnie :-)
    Głuchów

07.01.2019 20:07

Firma najlepiej dać pracownikowi umowę na 3 miesiące wytyrac go i zwolnić... Możliwości rozwoju jak na nową firmę bardzo słabe tylko dużo gadane i obiecywane było... Liderzy i specjaliści w firmie wzięci chyba z ulicznych bazarow haha.. Jak pojawia się problem w firmie to wszystko pod dywan bo statystyki się tylko liczą... To tak w skrócie obiecanki cacanki..
    Kuba90

08.01.2019 14:16

To się zwolnił jeśli Ci się nie podoba, w czym problem ? Po 3 miesiącach chciałeś już być na stanowisku kierowniczym ? Bardzo ambitnie.

28.12.2018 23:07

Jeśli się komuś wydawało , że to będzie przechowalnia to się GRUBO pomylił ! Firma podziękowała za dalszą współpracę (chyba) 10 osobom. Liczy się wynik Ciekawe, że do zwolnienia wyznaczono tylko zwykłych (żółte koszulki) pracowników a moim zdaniem postawa kilku liderów także kwalifikuje ich do WYLOTU. Abstrahując - ciekawy jestem rozwoju firmy i karier poszczególnych GWIAZD. Czekamy na styczniowy nabór oby HR się popisał. PS Nie lubię poniedziałku.
    Marya

20.12.2018 21:06

A pracujecie bezpośrednio zatrudnieni przez DHL czy agencje pracy? Praca na ile zmian?
    Roksi

22.12.2018 12:31

Jesteśmy zatrudnieni przez DHL, praca na razie jest na jedną zmianę od 6 do 14.
    Ania

14.12.2018 10:55

Jak na początki jest super, miła atmosfera, fajni ludzie. Moje sugestie dla Zalando - DHL: Trzymać poziom Lubię atmosferę w Zalando - DHL za: Kultura organizacji
    Greta Van Fleet

19.11.2018 18:50

Jak się pracuje w Zalando w Głuchowie ? Warto się zatrudnić ? Jakie warunki ,jaka kasa ,jacy ludzie ?

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.