A ja, czytając Twoje posty zastanawiam się nad ich prawdziwą intencją. I coraz mocniej męczy mnie przekonanie, że jesteś tu po to, by na siłę wyciągnąć od kogoś jakieś pozytywne, pochlebne wypowiedzi o "rodzinnej firmie". A to z kolei rodzi we mnie konkretne podejrzenia, kim tak naprawdę jesteś:
1. Właścicielem "rodzinnej firmy" chcącym na siłę ocieplić jej wizerunek na forach takich jak to (tylko styl pisania trochę mi nie pasuje do tego pana)
2. Pracownikiem oddelegowanym przez właściciela "rodzinnej firmy", by na siłę ocieplić... itp. itd.
Oczywiście są to tylko moje podejrzenia - bez żadnych konkretnych dowodów. Niemniej trzeba mieć świadomość, że takie fora są dostępne nie tylko dla pracowników. Pracodawcy też lubią sobie po nich pohasać, podszywając się pod innych.
To jak to jest z Tobą? Odpowiesz mi szczerze? ;)
01.07.2013 21:14
Nie no, nieciekawie się to przedstawia, pytałem, bo miałem nadzieję, na jakieś pozytywne opinie... Ale chyba próżno ich szukać odnośnie tego miejsca pracy.
Przychody i zysk Solidex
-252,7 tys
2023
2024
2025
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
25.06.2013 22:25
No własnie czytam te wszystkie opinie i nie ogarniam dlaczego są tak różne. Czy to walka sfrustrowanych pracowników z pracodawcą czy może jednej osoby której nie wyszło z pracodawcą? Dlatego proszę o jak najwięcej konkretnych opinii...
@Mózg widzę, że teorię totalitaryzmów XX wieku masz opanowaną w jednym palcu:)) I przynajmniej odpowiadasz na repliki, szkoda, że inni raczej nie.
Mózg
06.06.2013 18:10
Anonim, ty głupi jesteś czy naiwny ? Kandydat tylko na tym skorzystał że do niego nie zadzwonili, miał szczęście.
15.07.2010 07:38
Witam, W marcu złożyłem ofertę pracy w odpowiedzi na ogłoszenie umieszczone w prasie i w Internecie. Zostałem zaproszony i odbyłem rozmowę kwalifikacyjną. Mija 4 miesiąc i nie dostałem odpowiedzi. Dzwoniąc wielokrotnie do Działu Kadr otrzymywałem odpowiedź, że Zarząd nie miał czasu podjąć decyzji - śmieszne. W końcu poprosiłem, aby sami zadzwonili i poinformowali mnie o decyzji, bez względu na to czy będzie pozytywna czy negatywna. Nadal czekam.
Pozdrawiam
lang
14.06.2010 11:08
Wszystkim odradzam, chyba że chcą się wypalić lub mają twardą psychikę. (usunięte przez administratora)więc pozbywanie się go przychodzi równie łatwo i bez skrupułów.
05.12.2013 08:49
Właścicielowi marki SOLIDNI INACZEJ dziękujemy za nieustający kilkunastoletni gigantyczny wysiłek włożony w pokazywanie jak nie wolno zarządzać. Właściciel codziennie buduje markę solidni inaczej i odważnie sponsoruje co miesiąc pensje pracowników, którzy kreują mu markę. To są konkretni ludzie, konkretne pensje, olbrzymi wysiłek, gigantyczne całkowite koszty jakie spółka ponosi, koszmarnie duże pieniądze, liczne przetargi, cenne zaufanie branży i klientów. Pieniądze niezarobione, przetargi niewygrane, zaufanie utracone, klienci nie nasi.
Ile miesięcznie kosztuje utrzymanie marki solidni inaczej: 500 tysięcy, 1 milion? A ile co miesiąc właściciel finalnie netto nie zarabia: kilka milionów ?
Dzięki temu żywemu przykładowi wyedukowany tłum menedżerów wielu solidnych pracodawców buduje pozytywny wizerunek spółek, zyskując zaufanie klientów i pośrednio pomnażając zyski swoich pracodawców.
SPONSOROWI DARMOWEJ EDUKACJI DZIĘKUJEMY !!!
alex
01.03.2010 11:35
Witam,
Dostałem zaproszenie na rozmowę o pracę w Solidexie - właśnie do realizacji kontraktów - możecie mi powiedzieć czy w ogóle iść na rozmowę? Z opinii wynika, że nie. Proszę o info.
javo
25.08.2009 22:04
Pracowałeś tam kiedyś, że tak uprzejmie piszesz?
javo
25.08.2009 21:58
Boicie się pisać nie?
Lub też info jest usuwane, w końcu to "fachowa" rodzinna firma!
11.03.2009 17:01
Praca bardzo samodzielna, wymagająca podejmowania właściwych decyzji, zdecydowanych kroków i szczególnej organizacji. Pracodawca jednak nie daje wielu szans na rozwój wbrew temu co zapowiadał.