LM Wind Power Blades
3 551 6 1

Opinie o LM Wind Power Blades

KTOŚ 2

Tutaj może się wypowiedzieć każdy i na każdego temat i tak jest !! Jesteście nienormalni ludzie pisząc takie rzeczy, pilnujcie własnego czubka nosa a nie ublizacie innym ludzia. Może teraz temat Pani A. która.. , bądź wiecznie niespelnionego ambitnie kierownika, bądź mentora pseudo lidera który sieje strach na swojej zmianie? Na każdego można coś napisać ale po co? Po to aby sobie ublizac i pisać niestworzone rzeczy? Po co w p i e p r z a c i e się w życie innych? Co was obchodzi rozwód, depresja Neli bądź to że D.W. się rozeszla z mezem. G O W N O WAS TO INTERESUJE

Przystojniacha
@KTOŚ 2 13.01.2019 22:03

Ogólnie wstyd mi za was!!!po co ten jad,dlaczego tyle nienawiści! !!co macie w głowach ? tego co czytam to samo powietrze!!przykre i nie udane życie macie wszyscy?dlatego tu siedzicie i se psyche ryjecie,zamiast zaprosić żonę na kolacje i zdobywać jej serce co dzien lub wyskoczyć z dzieckiem na basen.wstd mi

Niewolnik
@KTOŚ 2 13.01.2019 22:03

Niestworzone rzeczy? Same fakty co D. W święta co z P. S. Robiła kupę lat. Powiedz to jej mężowi. Co rogi od ziemi do nieba nosi. A tak go zachwala. Jaki sraki i owaki.wstyd. A to że poruszane są takie obyczajowki to norma. To zawsze było i będzie ciekawsze od codziennego życia. I tego nie zmienisz. Sam tu się udzieliles po co strofujesz innych? Że niby lepszy jesteś. Ludzie nie wpieprzaja się w czyjeś życie to te osoby same na własne życzenie pozwalają na to. Nikt niemowi że każdy ma być świętym w zachowaniu. Ale są jakieś normy. I akurat te osoby o których mowa, nie mają żadnych norm. Kupa szamba

Vegas

Jak już tak lecimy to poruszamy trochę tematy delegacji....co w Vegas to w Vegas ale....co niektórzy by się zdziwili nie jeden mąż lub żona

Ciekawa
@Vegas 15.01.2019 12:04

A o której delegacji mowa

Vegas
@Ciekawa 15.01.2019 12:28

Do Francji

Nie wiem
@Vegas 15.01.2019 13:33

Hiszpania?czy Turcja?

Janek
@Niewolnik 15.01.2019 04:02

Jestes glupi jak but z tymi swoimi przemysleniami. Zacznij zyc zyciem swoim a nie LMu. Gdyby kazdy tak robil nie bylo by problemu

Niewolnik
@Janek 16.01.2019 13:29

Od mądry się odezwał. Buahahha

,,,
@Niewolnik 15.01.2019 04:02

Dokładnie są jakieś normy i jakieś granice!!

Kol

(usunięte przez administratora) Co mnie w,s interesuje lub Ukrainka. Lub ktoś inny. Przychodzimy pracować do was a nie płot słuchać my w stosunku do ciebie robimy a nie jak ty przychodzisz i tylko na infuzji stoisz albo w szatni się chowasz. W swoje gniazdo się nie (usunięte przez administratora)

Anka

Witam. Możecie mi podać jakiś nr telefonu do biura bo te, które są podane w internecie w ogóle nie działają, tzn. od kilku dni próbuje się dodzwonić i nic. Z góry bardzo dziękuję.

Szukasz pracy?

Beatka

Może ktoś Się zainteresuje pewnymi nieroby do roboty. A reproduktor też. Wiesz o co chodzi.

Jaaaaa
@Beatka 14.01.2019 21:46

Reproduktor, czyżby ktoś komuś dzidzię zrobił i znowu nie wiadomo z kim ma bo sama cały czas a tu nagle dzidziuś i przez 4 lata ojca nie widać.

AAAAAAA
@Jaaaaa 15.01.2019 10:01

Zastanów się może czy to nie przypadkiem twój mąż ???????????? A jak jesteś taka ciekawa to przyjdź i zapytaj się mnie prosto w twarz chętnie z Tobą porozmawiam ????

Jaaaa
@Beatka 14.01.2019 21:46

Na szczęście mój mąż w tym zakładzie nie pracuje, więc obaw nie mam.

AAAAAAA
@Jaaaa 15.01.2019 15:54

A kto powiedział że musi pracować :D jak masz odwagę to zapraszam przyjdź i powiedz mi to osobiście. Porozmawiamy. A nie zapomniałam że tylko tchórze piszą na forum :D A osobiście brak im odwagi :* A i pilnuj dobrze męża bo jeszcze ci to ukradnę :*

Jaaaaa
@Jaaaa 15.01.2019 15:54

Bez obaw ja męża pilnować nie muszę jest daleko stąd, a o tobie to świadczy skoro za cudzych się bierzesz, że trzeba ich pilnować żebyś nie ukradła, sama to napisałaś. I na tym zakończę bo więcej sensu nie widzę pisać.

Życzliwy
@Jaaaaa 15.01.2019 19:06

Jaaaa skoro jest daleko stąd to zacznij się tym interesować. Bo chyba pi..a Cię swędzi bo mąż cię nie zaspokaja bo na inne jeździ. I najwidoczniej pan P Cię nie chciał. Dlatego wypisujesz takie bzdury. Zazdrość przez Ciebie przemawia. Co z tego że dziewczyna ma dziecko, nie ona pierwsza i nie ostatnia. I dobrze ci napisała że jesteś tchórzem. Powiedz jej to prosto w twarz tak jak ci zaproponowała a nie na forum. Ciekawe czemu nie chcesz się ujawnić. Może wcale nie jesteś taka święta za jaką się masz. Albo obawiasz się że ci męża uwiedzie. A może wcale go nie ma i ci wsyd że oceniasz innych a sama jesteś nie lepsza. A ją znam osobiście i nic złego na jej temat nie mogę powiedzieć. Jest fantastyczną matką i bardzo dobrym pracownikiem i człowiekiem. A skoro nie znasz jej sytuacji to się nie odzywaj. Bo tylko robisz z siebie idio..ę. pozdrawiam

AAAAAA
@Jaaaaa 15.01.2019 19:06

Masz rację nie będę się zniżać do Twojego poziomu. A i koniecznie ucałuj ode mnie swojego męża :*

Xmen
@Beatka 14.01.2019 21:46

Chyba jestes najwiekszym z nich skoro w trakcie pracy piszesz na forum Beatko

Kam????
@Beatka 14.01.2019 21:46

D.Przybylski czyli reproduktor ,brawo dla ciebie chłopie,wstydzisz się pwenie ze posiadasz tak fajnego synka z tą wiola wiola boziu boziu ona ma wiecej ch.. w waginie niż włosów na głowie,mamy miesiączke jak nazwa mowi raz w miesiacu a ona tych ch... trzy razy wiecej, to to nic ona chwali się tymi panami non stop,zwymiotowalam bo wyobraźnię włączyłam

Wsparcie produkcji

Zastanawiam sie czasem, czemu my na produkcji mamy takie male wsparcie. W firmie jest mnostwo departamentow. Wielki dzial jakosci, dzial inzynieringu, mnt, logistyka, ze o administracji nie wspomne. Ale jak jest problem, to mozemy liczyc tylko na siebie, wiec pytam po co te wszystkie dzialy? Glupich tasm i sznurkow nie ma, ostatnio wyciagali wiadra ze smietnika zeby zrobic produkcje. Na kazdej lopacie naturalna delaminacja albo lav i nikt z tym nic nie robi a jakosciowiec kaze kopac do 20 uni - i szlifujemy niszczac dobry laminat. Jakosciowiec tylko - no ja bym nie zaznaczyl ale nastepna zmiana bedzie miala inne zdanie i trafie do szefowej na dywanik. Pytam sie go - a co to za szefowa, mysle sobie mamy super specjaliste od laminatow. No wiec sprowadzil mnie na ziemie bo szefowa zaczynala jako asystentka w hr. No jak tak, to ja od razu do nasa ide bo dobrze szlifuje, wciaz to jednak jakas umiejetnosc. Pracowalem w vestasie. Produkt inaczej robiony, ale tam pracownik jest kims. Wszystko tak zorganizowane aby bylo latwiej. Zostalbym tam ale rodzina etc. Widze, ze moj TL probuje pomoc, ale odbija sie sciany. Ciagle czegos nie ma albo nie wolno....a wsparcia nie ma. Dobrze ze chociaz klimat sie poprawił, superwajzorzy chodza po hali z dyrektorem i sluchaja ludzi. Ale widac ze i oni maja spetane rece. Tez macie takie przemyslenia?

Stefan
@Wsparcie produkcji 15.01.2019 21:40

(usunięte przez administratora) Delaminacja to delaminacja, nie ma naturalnych, trzeba naprawic.. Taki (usunięte przez administratora) jestes to zloz podanie do tego hr-u, albo innych dzialow wspomagajacych. A jak nie to rob co inni kaza, taka praca...

Uff

Ukraińska firma

Beatka

Nikt nie widzi leserstwa Pana przybylskiego!!! Czyżby układy ukkadziki. Zostanie to zgłoszone do dyrektora. Niech tchnie życie w tą sprawę.

Beatka

Po cholerne jest dwóch celników, jak jeden daje rade sam. No np Przybylski zmęczony robota zanim się zaczęła On zawsze zmęczony!

Kolo

Co niektórzy chodzą na zwolnienia zeby leczyć depresje po odejściu męża. Uważajcie wrócił najwiekszy podpierdalacz w lm to mala wsza Nelka. Szkoda nam ciebie ale cóż poradzić na brak mózgu.

ANIA
@Kolo 11.01.2019 18:53

Dobrze powiedziane.buahaha

ANIA
@Kolo 11.01.2019 18:53

Depresje prosze cie.a gosc dobrze ze w koncu przejrzal na oczy za tyle lat.a neli jak to neli przydupaska :-)

Ona
@ANIA 11.01.2019 20:03

Jesteście zawistni. Zostawcie Nelke i jej "kolezanke " rozwodzaca się w spokoju

Sztanga
@Ona 11.01.2019 20:51

Hahhaha zawisc a gdzie ty widzisz tu zawisc w tych wpisach.rozwodzi sie to niech sie rozwodzi.takie sa konsekwencje skakania na bok.i tyle.a ze kazdy to widzial co wyprawiala.to sie wypowiadaja i gdzie ti zawisc?

PRD
@Sztanga 11.01.2019 21:12

Dajcie już spokój. Piszcie jak się pracuje, dobrze czy zle ale odpuscie sobie prosze takie ploty.

Madzia
@PRD 12.01.2019 00:50

Pracuje sie calkiem dobrze.ale jak widac pracy jest za malo,skoro mozna miec czas na zdrade i romanse w pracy.dwa jest to przestroga dla przyszlych kandydatek,kandydatow ze lepiej miec w domu to co sie ma ,niz wdawac sie w romanse.bo to zawsze wyjdzie.wczesniej czy pozniej.a jesli chodzi o ta osobe.wcale mi jej niezal.zamiast szanowac to co w do miala to latala.dzieckiem nie jest myslala ze takie cos jej zostanie bez konsekwencji.a teraz chodzi i placze.nie ma co plakac.skoro mialo sie odwage romansowac.to powinna miec odwage glowe skulic i dogadac sie zeswoim facetem.tym by pokazala swoja klase.a tak jak patrze na fb na jej status zwiazkuw to smiac mi sie chce.

Zniesmaczona
@Madzia 12.01.2019 05:40

No najlepiej oceniać nie znając sytuacji. Brawo wy. Co tu wejdę i czytam to każdy każdego zdradza. Z jednej weszliscie na druga. Masakra jakaś. Plotkami żyjecie i tyle. Żal mi was. Najlepiej niech każdy z was patrzy na siebie i na to co ma pod nosem a nie daleko pod lasem . Nie pozdrawiam

Lm
@Kolo 11.01.2019 18:53

Co za nelka

Neli

Mam depresjie tylko wtedy gdy muszę patrzeć na wasze mordy!!. Co do (usunięte przez administratora) ,to będę, bo jesli ktoś leci w (usunięte przez administratora) to sory ale ja swojej roboty i jeszcze za was nie będę robić!!! Kto lata na boki ten lata ,ja raczej skrzydeł nie mam! Być może teraz je dostane! Dobrze ,że Panicz przejrzał na oczy ,tylko szkoda że tak późno!!! Pozdrawiam wszystkie wstydliwe (usunięte przez administratora)

Lolo

Każdy wie co wyprawiala za plecami męża a teraz chodzi i każdemu się żali jaka ona biedna.

Sztanga
@Lolo 11.01.2019 21:29

Dokladnie

On
@Lolo 11.01.2019 21:29

Nela, Nela

Ciekawa

Witam mam pytanko na czym polega praca na żebrach i czy ciężka jest ta praca na tym stanowisku?

Prd
@Ciekawa 08.01.2019 17:52

Tam sa rozne prace. Ale to w zasadzie najlzejszy wydzial oprocz premoldingu. Nie wchodzisz do lopat, prawie nie ma szlifowania, calkiem sympatycznie:-).

Nowy

Dzień dobry mam pytanie jak przychodzę do LM ile mam wypłaty zasadniczej w pierwszym,drugim i trzecim miesiącu?Może ktoś mi informacji udzielić?

bonus
@Nowy 08.01.2019 00:52

tyle ile piszą na ogłoszeniu. warto przeczytać

anonim

(usunięte przez administratora)

Olos

Dokładnie czy wy już od tej chemii rozumy potraciliscie czy piszą może zazdrosne ofiary własnego życia i tu mogą się wyżyć.... Trochę rozumu to jest forum pracy a nie forum plotek wyssanych z (usunięte przez administratora) Ogarnijcie się i zajmijcie się swoim życiem.

Kolos
@Olos 04.01.2019 21:35

Większość ludzi pracujących tutaj żyje tylko życiem innych. Faktycznie syren uderzyl do glowy co nie ktorym ludzia. Zyjcie wkoncu swoim zyciem bo szybko karma wraca za takie wpisy. Ludzie mają swoje życie tak nudne że lepiej plotkowac o innych osobach, wyzywac ich, ublizac ,mieszac z blotem.To co się dzieje w tym zakładzie przeracza wszelkie granice-ludzie są zawistni, brak tolerancji. Jakby się zmieniło to forum i trzeba byłoby się logować swoim imieniem i nazwiskiem to chore komentarze szybko nie byłyby wpisywane a to forum miałoby wkoncu swoją prawidłowość funkcjonowania. A Dyrekcja pozwala na tego typu wpisy dlatego nie reagują do administratora strony o poprawienie warunków tej strony.

801

Kiedy zaczyna zmiana WOSA pracę i na którą zmianę? Grafiku nie ma...

On
@801 02.01.2019 00:28

3go nocka zaczyna

anonim

(usunięte przez administratora)

bonus

Chciejmy się w fabryce szanować. Odnośmy się do siebie kulturalnie - również na forum internetowym. Koleżanki HR dziennie obsługują setki spraw - pewnie, że czasem coś mogłoby załatwić szybciej albo sprawniej. Są na pewno osoby, które doświadczyły kompetentnej obsługi.

Bonus

Popieram kierownictwo I Pana Paszka i Panie z HR. W gadaniu to każdy mondry na producji.

Produkcja
@Bonus 24.12.2018 14:59

HR to faktycznie przylozyl sie do sukcesu. Wstyd takie rzeczy pokazywac. Samoreklama i tyle.

Bonus
@Produkcja 24.12.2018 16:16

Przynajmniej maja co pokazać Czym Ty możesz błysnąć?

Produkcja
@Bonus 24.12.2018 16:28

Wyprodukowalismy mnostwo lopat przy braku wsparcia HR. Tym blysnelisny na produkcji. Nie wmowisz mi, ze te autoreklamowe dzialania maja cokolwiek wspolnego ze wsparciem firmy. Rozejrzyj sie po innych firmach produkcyjnych i zobaczysz jak moze pracowac HR. Ale trzeba chcieć a nie torpedowac wszelka chec zmian i zajmowac sie autoreklama.

Bonus
@Produkcja 24.12.2018 22:45

Wiadomo ze PRD to kluczowy dzial fabryki. Hr To tylko i aż dział wsparcia. Przy naszym zatrudnieniu powyżej 1000 osób, jest sporo pracy w hr zeby wszystko było na czas - i czasem cos pójdzie nie tak. Nie powinno tak byc, ale sie zdarza - rownież w tych innnych firmach.

Ho ho ho

Ptaszek to jakie te łopaty robić będziemy 78 czy 74 a może 77 jaż się sam pogubił z tymi metrami ;) wiem jedno limity bedą dłuższe niż same łopaty. Sukcesy HR parodia goni parodie "Wąsopad" masakra i gokarty w nagrode za co ja się pytam? Szkoda ze nie powiedziała świnionoga, ktora nigdy nie ma czasu pomiędzy żarciem a pierdzeniem w fotel, jak upierdzieliły wejściówki pracowniką, a potem bezprawnie zajumały hahaha Taki sukcesik działu HR Wesolutkich

Bonus
@Ho ho ho 24.12.2018 14:46

Takie łopaty będziemy robić jakie GE zdecyduje. I 74 metrów i 78 metrów. Dobrze ze nowe projekty przychodzą do nas

Ciach

To jest jakaś paranoja Ta firma nawet w wigilije ludzią nie odpuści, z gryfic tłuc się tyle czasu, kilometrów żeby posłuchać debila ktory się lansuje i próbuje być fajny

Prd.
@Ciach 24.12.2018 08:41

Przyjechales, posiedziales godzinke i dostales kase za caly dzien. Rozumiem, ze wolalbys (usunięte przez administratora) w srodku lopaty za te same pieniadze? Sluchal kto chcial (bo faktycznie ten gogo nic nie kuma i sie lansuje bo robote robia inni). Ja zlozylem zyczenia kolegom i kolezankom, cieszac sie, ze to luzny dzien.

PRD

Życzę wszystkim Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku. Niech się spełnia Wasze Marzenia, niech Pracownicy będą wydajni i obowiązkowi a Szefowie wyrozumiali i mówiący ludzkim głosem, więcej uśmiechu i zrozumienia na codzień aby lepiej się pracowało. Podwyżek dla wszystkich, biaxów na centralnym dla moldingu, mokrych i dobrych buszingów dla postmoldingu, usmiechniętej kontroli, terminowych mechaników i wszystkiego najnaj - tego Wam (i sobie:-) )życzę!!!

Jędrek

Przypomnijcie sobie Ci, którzy pracują w LMie pare latek jak się pozmieniali ludzie na zmianach. Ekipy zupełnie inne mało zostało tych naprawde normalnych to powyjeżdżali to mieli już dosyć. Szkoda jak sobie przypomne to aż żal. Dziwi mbie to, że firmie nie szkoda normalnych pracowników, którzy mają ogarniętą robote wzamian wolą przybyszów ze wschodu co i tak udają, że nie rozumieją. Od nowego roku niemcy otwierają się na ukraine ciekawi mnie ilu ucieknie ;)

ja pytam
@Jędrek 20.12.2018 08:03

a co firma moze zrobic, zeby miec normalnych pracownikow. przychodzą nieogary

Kiki
@ja pytam 20.12.2018 12:57

Mogla zatrzymać tych co odeszli ale nawet nie chcieli z nimi rozmawiać.

ja pytam
@Kiki 20.12.2018 15:58

Rozmawiać? i co by odchodzący powiedzieli? że 'dajcie mi 5 koła na rękę to zostanę'?

Kiki
@ja pytam 20.12.2018 16:29

A co ty myślisz że ludzie tylko dla kasy odeszli jesli tak to jesteś w wielkim błędzie

Ja pytam
@Kiki 20.12.2018 17:18

Jak nie jak tak - w 80% raki powód 20% - inne powody

Janek
@ja pytam 20.12.2018 12:57

Nieogary to Ci ,ktorzy przychodza do pracy wyladowac swoje frustracje na innych bo im w zyciu sie nie uklada. Gnebia i mecza psychicznie dowartosciowujac przy tym swoje ego.Normalni ludzie nie wytrzymuja i uciekaja. Bo praca jak praca ale ludzie i ich zryte lby wykanczaja siebie nawzajem

Eliminator

czyli ty pierwszy

Kiki

Jak mogę sam się wyeliminować?

anonim

(usunięte przez administratora)

@igor

Zawiele to mi nie pomogles,ale dzieki ci za checi.

GPS
@@igor 19.12.2018 01:35

Równiez do innych: to są namiary na trasę drogową, jak ci nie odpowiada zakład, to (usunięte przez administratora)na niemcy.

Ciekawa...

Jak mogę sobie załatwić przeniesienie z Moldingu na zebra lub postmolding

Obecny
@Ciekawa... 09.12.2018 19:41

Kto z kim i dlaczego szybko się dowiesz ale o przeniesienie ciężko odpowiedzieć na twoje pytanoe

Vasyl

Celnik to to już przegina plecak wypchany a pracowniką wylicza pożal sie Boże (usunięte przez administratora) nic więcej

pawel

Ile się zarabia i czy te substancje uzywane na produkcji sa mocno szkodliwe? I czy jest głośno na hali.

Didek
@pawel 08.12.2018 13:03

Substancje szkodliwe ale jak bardzo to zalezy od kogo kupisz i co domieszal

anonim

(usunięte przez administratora)

...

Dobrze napisales..(usunięte przez administratora) Podobno mają być w tym tygodniu ładowane karty. Pozdrawiam. Dużo zdrowia zycze

Rybcia

Słyszałem że jojo wrócił hehe to się w...... z nim będzie miał umie krzyczeć i nic nie robić

Bla bla

Kiedy ładują karty podarunkowe?

Stary

Kto się dostał do kontroli a kto na szkoleniowca?

Operator
@Stary 17.10.2018 21:18

przyjdz do stolowki to sie dowiesz. Na monitorach tobjest.

On
@Operator 17.10.2018 23:52

Na monitorach jest kto się dostał do kontroli Ale nie ma do szkoleniowca kto się dostał

Produkcja
@On 18.10.2018 08:10

Wstrzymano ten etat, dlatego nie ma info.

anonim

(usunięte przez administratora)

Policeman

Zapraszam do nas, na Maszewską. Celem złożenia zeznań.

Policeman
@Policeman 03.12.2018 19:26

Przyjmujemy całą dobę.

Operator
@Policeman 03.12.2018 19:27

Ok, już wiem gdzie zgłosić

Operator
@Operator 04.12.2018 00:48

Po nocce może podjadę

Policeman
@Operator 04.12.2018 00:49

Zapraszamy

Policeman
@Policeman 04.12.2018 11:54

Przyjmujemy całą dobę

Operator..

Może co nie którzy zaczeliby normalnie funkcjonowac, oraz mieliby kontakt z rzeczywistości w pracy i z ludzmi

Policeman
@Operator.. 04.12.2018 15:15

Apeluję o zgłaszanie takich sytuacji na Maszewską! Zajmiemy się.

Policeman
@Policeman 04.12.2018 17:46

Ale bez zgłoszenia - nie można nic zrobić. Więc - apel o składanie zeznań!

Nie
@Policeman 04.12.2018 17:46

Zgloszone

Zostaw opinię o LM Wind Power Blades - Goleniów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LM Wind Power Blades