LM Wind Power Blades

Adres: Nowa 3, 72-100 Goleniów

NIP: 8561685554 KRS: 0000109583

LM Wind Power Blades
3 562 2042 5 1

Opinie o LM Wind Power Blades

Filtruj opinie po kryteriach:

dzień przed urlopem ;)
 Opinia

wrócą po L4 wypoczęci i do końca roku sobie będą cykać zaoszczędzony urlopik i śmiać się z tych co pracują sumiennie! tyle lat to samo nikt nic z tym nie robi ;\

Pomocna?
Tak1Nie
Ahhh
 Opinia

Biadolisz ja miał by Ci brakować hahah miłego dnia ;)

Pomocna?
TakNie
Neau
 Opinia

Krzyżak odchodzi Napoleon nadchodzi :)

Pomocna?
Tak2Nie
Poszedłwon
 Opinia
@Neau 21.07.2019 12:47

I łopata mu na drogę

Pomocna?
Tak1Nie
Mikołaj :)
 Opinia

Pracowalem tam krotko na szczescie , szkolenie przedwstepne mega super , gorzej na hali gdzie slyszysz same(usunięte przez administratora)podczas pracy atmosfera jest tragiczna tak samo jak nastawienie do nowych pracownikow . Nic dziwnego ze Ukraincow zaczeli zatrudniac .

Pomocna?
Tak6Nie
Tezjuzniepracuje
 Opinia
@Mikołaj :) 17.07.2019 22:44

Potwierdzam. Cele i plany ida z gory. A za tym stres i zyebki do pracownikow. Kultury nie ma, bo nie ma tez odwaznego ktory by chcial to zmienic. Dyrektorom to pasuje bo ludzie sami sie napedzaja. Byloby lepiej bez tego stresu, ale nie ma na to zgody. Oni nawet pomiedzy soba walcza kto pokaze sie dunczykowi z lepszej strony....odniesienia do kapo cisna sie same na usta...

Pomocna?
Tak5Nie
dzień przed urlopem ;)
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

i znowu urlopy i eL Qatro się posypało ta sama ekipa co roku i wrócą i tylko -" kiedy podwyżki , co taka premia mała" a robić się nie chce. Roboli nikt nie docenia bo i tak bedą robić i tak

Pomocna?
Tak9Nie
Produkcja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@dzień przed urlopem ;) 12.07.2019 16:30

Nie dziwie sie. W tej firmie kazdy dostaje pidwyzki, ten co nie chodzi do pracy tez. Wiec jest po rowno (albo prawie) dla wszystkich zamiast doceniac tych co pracuja. I to jest zaraźliwe i z roku na rok jest coraz wieksza absencja.

Pomocna?
Tak4Nie
Gość 4
 Opinia

Ta nowa panna (usunięte przez administratora)za dobrze nie ma? Kogo wy do tego zakładu przyjmujecie?

Pomocna?
Tak6Nie17
Kiki
 Opinia
@Gość 4 26.06.2019 16:29

Coś konkretnie chcesz jej zarzucić? Czy tylko tak gadasz dla gadania?

Pomocna?
Tak13Nie
Panna od PIKW
 Opinia
@Gość 4 26.06.2019 16:29

Serdecznie zapraszam na 69,3.Chętnie przyjmę wszelką krytykę i wysłucham osobiście. Oczywiście o ile starczy Ci odwagi...

Pomocna?
Tak19Nie1
Produkcja
 Opinia
@Panna od PIKW 27.06.2019 10:27

Dobrze odpowiedziane:-). Pozdrawiam ekipę z 69,3.

Pomocna?
Tak18Nie
Ona
 Opinia
@Gość 4 26.06.2019 16:29

Lubi z ucha szczelac i gada na dziewczyny

Pomocna?
Tak4Nie5
Dyduś
 Opinia
@Ona 07.07.2019 10:37

Mnie raz z ucha zastrzeliła. Zmarłem. Ale ożyłem.

Pomocna?
Tak7Nie
Owoce leśne
 Opinia

Nie do rymu nie do taktu kup se elektryka do kontaktu. Dym dymek a z gęby wielki ryjek .

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia

Panowie jedna uwaga.... więcej szacunku dla kobiet pracujących w Lm .Pracujemy równie ciezko jak wy.Ale szacunku niestety brak...

Pomocna?
Tak4Nie4
Słoń w składzie porcelany
 Opinia
@Pracownica 01.07.2019 23:14

Buahahhah, jak można mówić o szacunku, jak same do siebie go niemacie. Boże widzisz i nie grzmisz

Pomocna?
Tak6Nie3
Marta
 Opinia
@Pracownica 01.07.2019 23:14

Mogłabyś napisać na czym polega praca kobiet w LM Wind Power Blades? Jest to praca biurowa czy również fizyczna? Będę wdzięczna jeśli opiszesz po krótce obowiązki Pań w tej firmie. Z całą pewnością jest więcej osób, które chciałyby rozpocząć swoją pracę w tej firmie i Twoje informacje ułatwią podjęcie decyzji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
On
 Opinia
@Marta 05.07.2019 16:00

Proszę udać się do biura i dowiedzieć na czym polega praca mężczyzn jak i kobiet w zakładzie Lm.

Pomocna?
Tak1Nie
Forma#3-4
 Opinia

Patrzte, co się dzieje na zmianie MMAR, tam słyszysz tylko to samo, coś nie pasuje pisz lista o wypowiedzenie. Nikt nie jest uważany za ludzi, a Maleha i Ratus to takie obserwatory, ludzie są zagrożeni

Pomocna?
Tak4Nie2
2
Finisz
 Opinia
@Forma#3-4 30.06.2019 16:52

mmar to maniek Ten mały grubawy obibok?

Pomocna?
TakNie
Kle
 Opinia
@Forma#3-4 30.06.2019 16:52

Nie tylko jest tak na waszej zmianie. Na wszystkich tak jest ,że kierownicy straszą

Pomocna?
Tak2Nie
Produkcja
 Opinia
@Finisz 01.07.2019 11:20

Nie.

Pomocna?
TakNie
Do krzyzaka
 Opinia

Poważne osoby mówią ze pan krzyżak podjął decyzje i od września go nie będziesz

Pomocna?
TakNie
Kiki
 Opinia
@Do krzyzaka 15.06.2019 11:29

I mi sie cos obiło o uszy. Jednak na kantynie to sie można wieele dowiedziec

Pomocna?
TakNie
Kiki
 Opinia
@Kiki 24.06.2019 17:17

Kiki 24.06.2019 17:17 @Do krzyzaka 15.06.2019 11:29 I mi sie cos obiło o uszy. Jednak na kantynie to sie można wieele dowiedziec

Pomocna?
TakNie
Produkcja
 Opinia
@Kiki 24.06.2019 17:19

A kto to ten krzyżak Z której formy jest

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

A oco chodzi z Mkac ze zakochany kiedyś pracowałem u niego i mnie to zaciekawiło

Pomocna?
Tak12Nie2
On
 Opinia
@Były pracownik 28.06.2019 20:26

A co Ty taki ciekawy jesteś? Może jest zakochany i to jest jego sprawa

Pomocna?
Tak1Nie14
NO
 Opinia

ale (usunięte przez administratora) i patola musi być w tym zakladzie

Pomocna?
Tak3Nie1
Taki tam
 Opinia
@NO 28.06.2019 22:05

Bo jest... większej patologii jak żyje nie widziałem. Jeden zdradza drugiego, mentorzy bez wazeliny wlaza robiąc z ludzi zakładników A z zakładu (usunięte przez administratora) Dziwię się że nikt z tym nie robi porządku.

Pomocna?
Tak3Nie1
280...
 Opinia

A skąd wiesz, że ma za dobrze? Czyli musisz z nią pracować skoro masz takie a nie inne zdanie o niej. A jak to jest pracować z NOWA PANNA U PIKW , rozmawiać z nią, śmiać się i pisać o niej na forum? A może zwyczajnie zazdrość przez Ciebie przemawia?

Pomocna?
Tak14Nie3
Ten
 Opinia

Obserwowałem olene dość intensywnie i z uwagą śledziłem jej poczynania , i co sie okazało ? Kurw.....a nic !! dziewczyna jest normalna i zachowuje się jak każdy normalny człowiek niemający problemów emocjonalnych. Brawo olena jesteś ok i na itegracji też było wszystko ok

Pomocna?
Tak5Nie1
Dw
 Opinia
@Ten 21.06.2019 18:51

Niby taka afera a po Goleniowie spacerki sobie robia i dalej mydła oczy innym

Pomocna?
TakNie
Obserwator
 Opinia

(usunięte przez administratora). Siedzac paląc papierosa Człowieku po ostatnim twoim występie na plarni do swoich pracowników,przy wszystkich ludziach wydzierając się na nich twierdzę , że nie masz człowieku za grosz szacunku, już nie raz byłem świadkiem jakie masz idiotyczne zachowanie. Jak tak bardzo chcesz zabłysnąć człowieku to posyp się brokatem, To są tylko ludzie a nie zwierzęta zamknięte w klatkach. Już nie raz byłem świadkiem jak ich traktujesz.czepiasz się ludzi a sam na papierosie jesteś co chwile. Ja na ich miejscu raz dwa bym sprawę załatwił w inny sposób.

Pomocna?
Tak17Nie
Produkcja
 Opinia
@Obserwator 24.06.2019 07:35

No niestety, ale takie zachowania są tolerowane. To pierwsza firma w której widziałem w pracy, żeby nawet (usunięte przez administratora) To się przenosi potem na mentorów, liderów, itd. Kultury pracy nie ma, i raczej nie będzie, bo większość menadzerów pracuje tu od stu lat i jest zabetonowana w swoje układy i funkcje. Nikt się nie wychyli, aby coś zmienić, bo zaraz będzie na celowniku wszystkich i po sprawie. Ciekawe tylko, co zrobią, jak już nikt nie będzie chciał przychodzić do pracy w LM ze względu na relacje. Teraz przyjmują kazdego, wiec nie ma selekcji i czasami trafia na łopatę ostatni element. Jedyną przewagą LM obecnie jest to, że płacą trochę więcej niż inne firmy (ale praca bardzo ciężka i szkodliwa), ale jak się budżet skończy, to znowu będzie problem z ludźmi.

Pomocna?
Tak10Nie
Dw
 Opinia

O co chodzi o olene.t i gosiora

Pomocna?
Tak3Nie6
Aaa
 Opinia
@Dw 20.06.2019 12:42

O l e n a wstyt tu co pokazyłaś

Pomocna?
Tak4Nie2
Ten
 Opinia
@Aaa 20.06.2019 15:05

Julkaaaa nie plotkuj

Pomocna?
Tak6Nie
123
 Opinia
@Aaa 20.06.2019 15:05

co dokładnie się stało?

Pomocna?
TakNie
1234
 Opinia
@123 23.06.2019 13:12

"Ciele oknem wyleciało !!!" Dość dokładnie opisane? To nie interesuj się więcej. Podejdź do zainteresowanych osób i zapytaj się jak człowiek ,a nie kombinujesz jak rozpocząć kolejne wpisy o (usunięte przez administratora) Maryny

Pomocna?
Tak3Nie
Malutka
 Opinia

Ja wam mogę tylko powiedzieć że wie m o kim mowa czyli chodzi wam o Sebastiana G. i całkiem niezłe ciacho z niego Ja tam bym nie zmarnował okazji i wytargal bym go za co nie co!!!! I on by mógł mnie tez. Nie pogardzila bym tym panem

Pomocna?
TakNie13
Koleś2
 Opinia

Sory koleś źle wpisałem swój NIK. Miało być koleś 2 bo to do Ciebie koleś było zobaczysz doigrasz sie W końcu

Pomocna?
TakNie
Koleś
 Opinia

No nie wierzę jeden z najspokojniejszych ludzi na takim stanowisku w LM A wy plociuchy znowu się go czepiliscie jak dobrze pamiętam to około 4lata temu też ktoś go obdarował bezpodstawnie na forum jednak wy plociuchy nigdy nie wiecie kiedy zamknąć ryjki. Kiedyś ktoś wam je zamknie

Pomocna?
TakNie
Koleś
 Opinia

A co powiecie na temat Gąsiora może ktoś cos wie co by chcieli inni się dowiedzieć bo słyszałam że nie złe ziułko z niego jest.

Pomocna?
TakNie1
Gebels
 Opinia

Czyżby jakaś integracja?

Pomocna?
TakNie
Dama z DW
 Opinia

Żal wam (usunięte przez administratora) ściska

Pomocna?
Tak3Nie2
I
 Opinia
@Dama z DW 21.06.2019 14:31

Dobrze napisane. Dla mnie wyglądałaś jak milion dolarów a co nie którym żal (usunięte przez administratora) ściska .

Pomocna?
Tak3Nie3
Ziom
 Opinia

Ale w jesteście żałosni H... Was to interesuje alw Ogulnie to nic ciekawego nie było z nad komuś takie ploty przychodzą do głowy A jak by ktoś chciał to niech się zapyta Gąsiora on wam na pewno odpowie jak oczywiście nie brakuje wam odwagi żeby się zapytac w cztery oczy A nie na forum buraki

Pomocna?
Tak7Nie1
Dw
 Opinia
@Ziom 20.06.2019 22:12

O.T to powinna się wstydzić. Taka dane rżnie na dw a tu pokazała klasę. Wstyd

Pomocna?
Tak4Nie1
Ten
 Opinia
@Dw 21.06.2019 10:38

(usunięte przez administratora)a ty ?

Pomocna?
Tak4Nie
Zboku
 Opinia

Patrzac na wpisy, to niezla patola tam pracuje.... Nie dziwie sie, ze rotacja duza, skoro przyjmujecie i tolerujecie narko, itd.

Pomocna?
Tak5Nie
Krol
 Opinia
@Zboku 19.06.2019 11:22

Do kogo rozmawiasz??? Żadne narko nie jest u nas tolerowane!

Pomocna?
TakNie
Kiki
 Opinia

Podbijam Baby jogi z logistyki już długo nie ma- i dobrze. Dzięki temu ten dział pracuje teraz dużo lepiej (pozdro dla magazynu placu i biura) Podgrzybek purchawek to głownie leniwiec jakich mało. Żyje plotami i obstawia sie ludźmi zeby mogli za niego robić i zeby mógł sie pod to podpiąć. Najsłabszy jest krzyżak obślizgły. Przez lata niewiele wnosił do firmy. Robotę za niego robiła wibrująca. Potem próbował uciec za wodę robić karierę- ale szybko sie tam na nim poznali - i Wrócił z podkulonym ogonkiem. Teraz siedzi i knuje swoje sieci. I sie wyslIzguje od każdej konkretnej roboty i odpowiedzialności

Pomocna?
TakNie
Krol
 Opinia
@Kiki 04.06.2019 21:35

Krzyżaku, wyluzuj Spid jest spid! Dobry jak grzybki!

Pomocna?
TakNie
Krol
 Opinia
@Krol 04.06.2019 21:47

Chrabina hr sie wygadała ze krzyżak we wrześniu odchodzi z goleniowa

Pomocna?
TakNie
Wojciech
 Opinia
@Krol 15.06.2019 11:21

Trochę te dyskusje przybrały zły kierunek. Przypominam, że to forum pracownicze i zamieszczamy tu informacje dotyczące warunków zatrudnienia, wynagrodzenia i rekrutacji, a nie wypowiedzi nie na temat. Może mógłbyś napisać o rodzaju umów zawieranych z nowymi pracownikami. Są na zlecenie, czy raczej długoterminowe i stabilne? Pojawiły się nowe ogłoszenia rekrutacyjne na stanowiska: operator produkcji-łopaty do turbin wiatrowych, technik infrastruktury i asystent serwisu. Czy ktoś będzie się wybierał na rozmowę kwalifikacyjną?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Krol
 Opinia

Bardzo dobrze! Nie ma co komuś szczęścia żałować

Pomocna?
Tak1Nie
Uk
 Opinia

Nie tylko on zakochany hehehe

Pomocna?
TakNie
Krol
 Opinia

A jak wam sie pracuje po zmianach na mold? Pan Fifi to jednak klasowy gość!

Pomocna?
Tak1Nie1
Uk
 Opinia
@Krol 15.06.2019 11:15

Przystojnym,elegancki ,pachnący i z pewnością uczciwy. Rozgoni to towarzystwo w zielonych koszulkach

Pomocna?
TakNie1
Krol
 Opinia

Ale mam spida!

Pomocna?
TakNie
Krol
 Opinia
@Krol 04.06.2019 21:40

Behpwcu siemianie Wyzywam cię na pojedynkę! Spida nie ogarniesz nie złapiesz

Pomocna?
Tak1Nie
Krol
 Opinia
@Krol 04.06.2019 21:46

Skąd mam spida? Ze szafki! Heheh

Pomocna?
TakNie
Krol
 Opinia
@Krol 04.06.2019 21:49

Szafka magiczna ! Lata skacze kręci dziury wierci

Pomocna?
TakNie
Krol
 Opinia
@Krol 04.06.2019 21:55

P(t)aszku! Załóż beret! Raportuj dla dunczyka

Pomocna?
Tak1Nie
Marzena
 Opinia
@Krol 04.06.2019 21:59

Powinniście wszyscy być świadomi tego, że bieżący watek nie jest przeznaczony do konwersacji o takim charakterze. Tutaj skupiamy się bowiem na wyrażaniu merytorycznych, wartościowych opinii na temat pracodawcy, jakim jest LM Wind Power Blades. @Krol, jeśli posiadasz aktualną wiedzę o nim to proszę, podziel się nią z nami. Czy dbają w tej firmie o Wasz ciągły rozwój zawodowy poprzez wysyłanie pracowników na kursy specjalistyczne? To ciekawa kwestia, a więc liczę na odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krol
 Opinia
@Marzena 06.06.2019 17:17

Bardzo merytorycznie, wartosowciowo Firma wysyła na kursy specjalistyczne Spida każdy sam umie A firma wysłała już kilku na kursy jak działać bez spida

Pomocna?
TakNie
Krol
 Opinia
@Krol 04.06.2019 21:46

No i co siemianie Pękasz??

Pomocna?
TakNie
Lovely
 Opinia

Pozdrawiam przystojnego Ukrainca z 6.93 z DW z II zmiany imię chyba na V :)

Pomocna?
Tak3Nie7
Krol
 Opinia
@Lovely 12.06.2019 11:34

Dziękuje za pozdrowienia Mienia zawut Vladim

Pomocna?
TakNie
No name
 Opinia

(usunięte przez administratora) Znowu kasy nie puściły na czas

Pomocna?
TakNie
Krol
 Opinia
@No name 07.06.2019 16:06

Dodajemy spida i wszystko jest. Na czAs

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o LM Wind Power Blades - Goleniów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej