Wojas

Koszalin - Wojas Trade

3. Opinie o pracodawcach Nowy Targ
  5. Opinie o Wojas S.A.

Opinie o Wojas Nowy Targ

Nie przegap nowości o Wojas S.A.!

Agnieszka

03.05.2023 12:06

Szukają kierowników do dwóch salonów, a ja mam pytanie, czy stawki są uzależnione od regionu? Widzę, że wymogiem jest 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu zespołem sprzedażowym - czy jeśli był to zespół w zbliżonej branży odzież/obuwie, szanse na wyższe zarobki rosną? Co wiecie o premiach? :)
    Iza

04.05.2023 14:35

Doświadczenie nie ma nic do rzeczy. Dają najniższą krajową ewentualnie z 200 zł brutto więcej . 2% od swojego obrotu netto . Jak plan wyrobiony to 4% od obrotu netto , oczywiście minus podatek jeszcze . Także szału nie ma . A obowiązków ogrom
    kier

04.05.2023 14:57

hej, stawki z tego co wiem są takie same w całym kraju, ale masz prowizję od obrotu całego salonu pół procenta także tu już się mocno różnią kwoty, nie ma szans poza tym na żadne podwyżki :(

26.01.2023 09:04

w sklepach macie taki raczej młody zespół czy są starsze osoby?
    Aniela

28.04.2023 15:14

Tego to nawet ja nie jestem pewna czy dobrze rozumiem. Zamiana w sensie czy grafikowo?

30.04.2023 09:16

Da się. Zależy na jaki zespół trafisz. Wszystko tak naprawdę zależy od sklepu. W każdym może być inaczej. Zasady są wszędzie te same ale niewiadomo na jaki zespol i kierownika trafisz.
    Nian

06.04.2023 09:35

Znalazłam oferte jedynie na kierownika magazynu w nowym tagu, to jest możliwe że do żadnego salonu nikogo nie szukają?
    Aniela

18.04.2023 14:15

Nie ma co odradzać, to, że jednemu się nie podoba, nie znaczy, że drugiemu też będzie. Nie każdy podejmie swoją decyzję, nie warto się sugerować moim zdaniem
    Limon

20.04.2023 17:36

ktoś, ty narzekasz a Nial by chciała, widzisz do jakich wniosków zmierzam?

31.03.2023 06:34

A ja chciałam napisać ze w z regionu warszawskiego odeszła regionalna. A szkoda bo naprawdę super była. Pewnie nie było ich stać żeby ja zatrzymać. Szkoda bo dzięki niej poczułam sie komfortowo w pracy i naprawdę nie wyobrażam sobie tego jak teraz będzie. Wcale sie nie zdziwię jak posypią sie kierownicy bo nastroje od momentu kiedy sie dowiedzieliśmy nie są ciekawe. Wszyscy sie boja co będzie.
    Pika

11.04.2023 15:49

szukają na regionalnego kogoś z zewnątrz czy nie?
    Buzia

16.04.2023 11:18

Firma jest chytra . Stać ją poczytaj jakie przychody rok do roku . Nic od siebie nie dają tylko wymagają . To się nie dziwię że odeszła RKS

29.03.2023 21:52

Xxx

03.04.2023 03:03

Masz najniższa krajowa… i nie ma co liczyć na większa podstawę. No chyba ze jako kierownik. Premia jest 2% od sprzedaży. A 4% jak salon wyrobi swój plan miesięczny co nie jest łatwe… No presja jest o wskaźniki.i to dość spora.
    Zuza

14.04.2023 14:49

Kierownik też ma najniższą krajowa
    Mag

12.04.2023 22:23

Nie polecam butów firmy Wojas!!! Słaba jakość i obsługa !!!!

03.04.2023 13:52

Oko

03.04.2023 20:46

Może pracownice są po nocnej inwentaryzacji?
    Abcd

30.03.2023 05:00

Czy kierownicy dalej są zarabiają najniższa krajowa? Bo jak pracowałam tak niestety było….
    XxX

03.04.2023 10:08

Skargi dotyczące naruszania praw pracowniczych mogą być zgłaszane do Państwowej Inspekcji Pracy pisemnie, telegraficznie lub za pomocą dalekopisu, telefaksu, poczty elektronicznej, formularza e-skargi, a także ustnie do protokołu. Zgodnie z art. 44 ust. 3 ustawy z dnia 13 kwietnia 2007 r. o Państwowej Inspekcji Pracy (Dz. U. z 2017 r. poz. 786 ze zm.) inspektor pracy jest zobowiązany do nieujawniania informacji, że kontrola przeprowadzana jest w następstwie skargi, chyba że zgłaszający skargę wyrazi na to pisemną zgodę. Czas zgłosić w odpowiednim miejscu skoro firma nie dało odpowiedzi na liczne @

02.04.2023 12:14

Aga

02.04.2023 21:12

Pracuje już jakiś czas i osobiście nie mogę nic zlego na temat regionalnej napisać...Nigdy nie powiedziała mi nic przykrego - czy telefonicznie czy osobiście na wizycie w salonie... Wręcz przeciwnie - zawsze była miła i uśmiechnięta...
    frusia

03.04.2023 01:04

Bardzo dużo ludzi się pozwalniało odkąd owa regionalna jest na swoim stanowisku. Wcześniej w salonie gdzie była kierowniczką była ciągła rotacja pracowników. Ludzie nie dawali rady psychicznie. Była sytuacja kiedy starzy pracownicy słysząc o jej awansie na regionalną kwitowali to słowami: o mój Boże…

30.03.2023 09:41

Witam wszystkich sprzedawców :) Jako były pracownik mam dużo do powiedzenia. Moim głównym powodem odejścia była szanowna Pani M o której widzę, że jest tutaj głośno. Wstawanie codzien do pracy ze strachem czy zadzwoni dzisiaj Pani M jest wykańczające. Wieczne pretensje... Wszystkiego za mało. Za mała efektywność, za mała sprzedaż, dlaczego tyle wejść , za mało wszystkiego!! "Nie dzwońce do nikogo z głupotami, najpierw dzwonicie do mnie" po czym słyszymy "po co dzwonicie z głupotami, macie instrukcje" Czułam się w pracy jak popychadło. Sprzedałam sporo portfeli- mam sprzedać więcej. Ciągle telefony, kontrola na każdym kroku. Były nawet sytuacje gdzie dzwoniła do nas z pretensjami dlaczego tak mało wejść. Rozumiecie... Dlaczego mało wejść? Pani M bardzo chciała wprowadzić jakąś dziwną rewolucje w salonach. Nie da się pracować pod ciągłą presją i strachem, że zaraz ktoś będzie dzwonił, straszył i manipulował. Strach przed utratą premii aż w końcu strach przed pracą. Szczerze to odkąd M zaczęła wydzwaniać czemu wszystkiego mało to człowiekowi odechciewa się sprzedawać żeby nie spadał wskaźnik. Myślę, że salony lepiej mogłyby funkcjonować bez takiego rks. Praca sama w sobie nie jest zła, da się fajnie sprzedać i fajnie zarobić. Ludzie potrzebują na przywódcę człowieka równego sobie a nie tyrana bo inaczej przestają pracować, pozdrawiam :)
    Asia

30.03.2023 18:26

Hej Ja byłam kierownikiem w Nova Park w Gorzowie pracowałam prawie 11 lat w tej firmie,do dnia dzisiejszego są kierowane oskarżenia, pomówienia w moją stronę,mimo że pracę tam zakończyłam dawno. Po rozmowie z firmą na temat regionalnej zero interwencji,nadal jak widzę jest to samo co spowodowało odejście całego zespołu z dnia na dzień. Wszystko spowodowane przez Panią M. oszczerstwa,obelgi, pomówienia,krzyki, kłamstwa. W dniu dzisiejszym otrzymałam telefon iż na szkoleniu które odbyło się w Poznaniu w lutym mój temat nadal były poruszany, zostałam oskarżona, pomówiona o machlojki(których nie było)itp. Kłamstwa które są rzucane w moją stronę przechodzą ludzkie pojęcie i nie tylko przez samą Pani M. ale również przez obecnych pracowników którzy nie są chyba świadomi że na takie zachowanie są paragrafy. Z całego serca nie pozdrawiam tych osób. A wam współczuję współpracy z tą osobą.
    anonim-poz

29.03.2023 21:57

Tyle negatywnych komentarzy, ze administracja za chwile nie będzie nadążała ich usuwać. Co nie wejdę na stronę to tylko widzę (usunięte przez administratora) i to zawsze są usuwane na temat regionalnej i jej (usunięte przez administratora). Proponuje wszystkim wypisywać opinie nie tutaj a pod każdym salonem wojas na google :) A jeśli Pan M nic z tym nie zrobi, z tymi skargami to trzeba będzie chyba poinformować PIP :) wiec przestańcie usuwać te komentarze bo tu nie są rzeczy wyjęte z palca tylko PRAWDA, dlatego usuwacie .
    Pracownik Z

30.03.2023 15:12

Prawda, wszystkie komentarze na temat regionalnej dziwnie znikają. Trzeba się zastanowić co jest przyczyną tak dużej rotacji pracowników w tym regionie. Przecież niemożliwe, żeby wszyscy pracownicy byli tacy okropni. Niejedna osoba zwolniła się przez negatywną atmosferę jaką wprowadza Pracownik M czyli regionalna. Wyżywanie się na pracownikach, krzyczenie i przekleństwa w ich stronę to już norma, jeśli sprzedaż nie idzie zgodnie z planem (gdzie wiadomo, że nie jest to całkowicie zależne od sprzedawcy). Między sprzedawcami na salonie wybucha panika, kiedy na dzwoniącym telefonie widać skrót RKS. Nikt nie chce odbierać telefonu i zderzać się ze sfrustrowaną kierowniczką, której brakuje umiejętności zdrowej komunikacji.
    Kinia

29.03.2023 16:13

Znalazłam oferty na jooble. tyle że tam jest tylko jedna na agenta ryłko a druga dziwna, m.im do ryłko i tam wymienione inne marki- tego kompletnie nie rozumiem, w każdym razie czy są jakieś inne normalne oferty?

28.03.2023 11:27

DoMacieja

28.03.2023 23:12

Szanowny panie M, ja myśle ze regionalna reg POZ wpisuje się w punkt w kanon pracownika idealnego w tej firmie, jakby Porównywać standardy europejskie pracy w sieciówkach i standardy w Wojas to można położyć obok siebie szynkę i kaszankę i szukać podobieństw. Tak samo ta pani, mamy menadżera świadomego i mamy regionalna z Poz co zarządzania to się uczyła obserwując małpy na wybiegu w zoo. Mam na myśli- zero pojęcia. Trzymam kciuki i chętnie poobserwuje ten cyrk jeszcze chwile, bo zaczyna on płonąć i robi się naprawdę interesująco.
    Byla

22.10.2022 07:42

Hej. Coś się zmieniło „na lepsze” w szanownym Wojasie? Jak wyglada kwesta zarobków i podejścia do pracownika? Dalej nie ma zaplecza socjalnego? W Nowym Targu dalej toczy się sprawa sądowa wytoczona przez ZUS w kwestii premii i umowy marketingowej? Czemu ten Wojas jest taki uparty i co on chce udowodnić? (usunięte przez administratora) Weszłam ostatnio do jednego ze sklepów Wojas. Początkowo byłam sama. 2 pracownice w sztuczny sposób zaczęły ze mną rozmowę chodź ja nie prosiłam o pomoc ani nikogo o nic nie spytałam. Później poleciała trzecia. Sytuacja się rozluźniła jak do sklepu weszli inni klienci. Podeszłam do lady z kasą a tam z zaplecza leciały ostre reprymendy dotyczące sprzedaży. (usunięte przez administratora)
    Znajoma

21.03.2023 21:59

Heheh druga pensje dobre śmiech na sali .Ciężko o tej firmie napisać coś dobrego .Ludzie pracują bo muszą i męczą się bo ciężkie czasy .
    A.J

26.03.2023 19:36

W wojasie nic się nie zmieni, póki góra nie zainteresuje się tym co się dzieje w poszczególnych salonach. Co zmieniło się na lepsze? Nic. Nadal jest nacisk na sprzedaż, tłumaczenie się dlaczego są niskie wskaźniki i jakie kroki będą podjęte aby zwiększyć sprzedaż. Firma od kilkunastu lat ma te same modele i jest zdziwiona, ze ludzie już (usunięte przez administratora) tym samym asortymentem i oczekują czegoś nowego. Nie jednokrotnie słyszę od klientów, ze Wojas jest już nudny bo ma ciagle to samo lub kolorystyka obuwia jest dość ponura, bo poza czarnym, brązem i jakimiś bezowymi kolorami nic szczególnego nie przyciąga uwagi nowych klientów. Niestety, chcąc nie chcąc firma nie spełnia oczekiwań klientow i jest wielce zdziwiona, ze ludzie nie chcą kupować. Ale co maja kupować? Buty które w Wojasie sa co roku te same? Ludzie oczekują zmian, nowości i świeżości a nie ciagle tego samego, bo to ludzi nudzi i dlatego odchodzą do konkurencji, która ma o niebo lepszy asortyment i co ważne JEST DLA KLIENTA i wie czego chce klient.
    Flora

08.03.2023 11:40

Gdzie jest siedziba firmy?
    frodo

09.03.2023 15:04

no właśnie. bez przesady, możesz sobie sam sprawdzić
    lola

23.03.2023 09:44

ul. Szewska 8 34-400 Nowy Targ
    Katrina

15.03.2023 15:27

Czy jak w zeszłym sezonie widziałam u was fajne buty na lato, to w tym sezonie co będzie jest szansa że się one pojawią?

20.03.2023 11:46

nikt z pracowników sklepu nie wie z tak dużym wyprzedzeniem co będzie w nowej kolekcji
    Byla

19.03.2023 10:17

@Monia pracowałam w województwie pomorskim :) Czytam te komentarze byłych pracowników i przyszłych. Szkolenie? Jakie szkolenie? Przychodzisz do roboty i opowiadają Ci co i jak, pokazują komputer i system kasowy, segregatory z reklamacjami, regały na zapałeczki z butami i wystrój salonu i… do roboty tzn DO SPRZEDAŻY !!!!!!!! Za moich czasów samemu trzeba było mieć swoją bluzkę, na uniform w postaci koszuli trzeba było czekać miesiącami. Pustki w tych sklepach, klientów brak, tylko czekać aż CCC przejmie Wojasa :) Pozdrawiam

20.03.2023 11:44

a jak niby według ciebie miałoby wyglądać szkolenie? chyba na tym to polega że pokazują kasę, komputer, sklep... nie można szkolić i pilnować nowego pracownika w nieskończoność

20.03.2023 11:45

no i nie wiem w jakim sklepie pracowałaś że były pustki ale mogę tylko pozazdrościć, że miałaś mniej pracy, bo u mnie ruch w godzinach szczytu był non stop.
    dafne

23.02.2023 10:34

Kto zajmuje się szkoleniem nowego pracownika? Jak wygląda to całe wdrożenie? Czy raczej idzie się na żywioł i nauka poprzez praktykę?
    Kiero

24.02.2023 14:07

Kierownik zawsze szkoli nowego pracownika
    waaff

14.03.2023 14:23

i ile trwa taki okres szkoleniowy?
    alicja

13.03.2023 15:12

jaki dresscode obowiązuje w sklepie?
    alicja

13.03.2023 15:12

wiem, że koszulki na pewno ale czy coś jeszcze i czy tą resztę firma zapewnia?
    Oko

14.03.2023 08:41

Koszulki daje firma, Ty musisz kupić sobie czarne spodnie i czarne buty. No chyba że to buty Wojasa to mogą być kolorowe.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wojas?

Kontakt - Wojas S.A.

Szewska 8 34-400 Nowy Targ

REGON:120415969

Branże: Moda, projektowanie

Tris

22.02.2023 09:40

Hej, mam pytanie o system premiowy od sprzedaży, jak tutaj wygląda?
    Kiero

24.02.2023 14:08

Każdy ma swój login i sprzedaje na siebie, od każdego produktu masz liczone pieniądze, przy wykonaniu planu miesięcznego sklepu premia jets podwójna
    soniaa

06.03.2023 15:30

pytanie jeszcze jak to jest jeśli chodzi o wykonanie tego miesięcznego planu, to często się to zdarza czy raczej ciężko?
    Major

05.03.2023 14:15

Nie widzę przeszkód, żeby Pani Aleksandra K. z kamer mogła już jeździć po salonach i dawać miarodajne oceny. Niestety, ale nie widząc co robi się na komputerze nie można pisać, ze sprzedawca w wieszkosci sprawdza rozmiar w systemie. Po dostaniu ostatniej oceny zastanawiam się czy Pani Aleksandra wpisała na pewno dobry nr salonu. Covid już się skończył. Można ruszyć w Polskę. Pozdrawiam.
    Ewelina

21.02.2023 14:09

Hej ;) będę mieć rozmowę na doradcę klienta. W handlu na podobnym stanowisku jestem od ponad 6 lat. Jak wyglądają wypłaty (stawki) Gdańsk i ogólnie benefity ? Pozdrawiam
    Sachiko

01.03.2023 12:52

Dziękuję bardzo za wyjaśnienie

01.03.2023 21:32

Zdarzalo się u nas w salonie ( region warszawski akurat ) że z powodu niskich wyników miesięcznych kierownik regionalny obcinał premię naszemu kierownikowi sklepu całkowicie W innych sklepach sprzedawcy mieli niskie wyniki i też nie dostawali premii za to Był też taki przypadek że sprzedawca zarobił bardzo dużo, prawie 3000zl premii i została mu zabrana prawdopodobnie bo nie wypadalo tyle wydać jednemu pracownikowi Różne sytuacje się zdarzają, dlatego lepiej zawsze mieć do tego dystans albo po prostu mieć dobre wyniki na wszelki wypadek
    Bogusław

28.02.2023 06:46

Dzień dobry. Po zakupie kozaków polecono mi w sklepie firmowym użycie sprayu konserwującego obuwie. Buty w dniu zakupu zostały spryskane tym firmowym środkiem i niestety w kilku miejscach lekko się odbarwiły. Następnego dnia nieużywane buty oddaliśmy w sklepie do reklamacji. Po dwóch tygodniach eksperci Wojasa stwierdzili uszkodzenia mechaniczne. Czyżby za duże ciśnienie było w tym sprayu? Co takiego jest w tym środku konserwującym, że uszkadza mechanicznie skórę? Ten sam środek użyłem na buty Lasockiego i nic się nie stało. Czyli Wojas to lipa!! Własny spray zabił własną skórę. Wyleczyłem się z Wojasa. I tego życzę innym.
    figa

03.02.2023 12:43

Jak wygląda sprawa z urlopem na żądanie/ nagłym chorobowym lub coś, robią o to problem?

07.02.2023 12:28

No jak z dnia na dzień z czymś wyskoczysz, to wiadomo, mogą się trochę zdenerwować, bo znalezienie kogoś na zastępstwo takie proste nie jest, ale wiadomo, że takie sytuacje się zdarzają, bo nie zawsze masz na nie wpływ. Ale jak wiesz coś wcześniej, że się szykuje, to daj znać jak najwcześniej, żeby koleżankom z roboty problemów nie dokładać, wiesz o co chodzi.
    dafne

23.02.2023 10:32

no grunt to chyba umieć dobrze żyć z ludźmi i faktycznie się dogadywać po prostu
    Alo

10.02.2023 11:50

Idealnie nie jest, to na pewno, ale ja problemu z kierownictwem akurat nie mam, a widzę że głownie ten wątek na forum się pojawia. Wiadomo zależy na kogo trafisz, ale też przyznajmy że w handlu zawsze trzeba mieć twardy tył, nieważne czy to sklep, sieciówka czy gastro. Ogólnie polecam osobom, które nie boją się pracy, bo koniec końców to praca jak każda inna i trzeba się czasami spiąć i po prostu robić...
    Ewic

21.02.2023 14:53

no takie jest po prostu moje podejście, jak ty wolisz inaczej, to nie moja sprawa
    Ewic

21.02.2023 14:54

także jak chcesz narzekać, to ja zabronić przecież nie mogę, ale mam prawo to skomentować
    Beris

20.01.2023 11:12

A czy jakiś region dostał podwyżki dla kadry kierowniczej ? Wrocław czeka .
    Kiero Krk

02.02.2023 12:05

U Nas były jakieś marne podwyżki dla wybranych, ogólnie robi się tu coraz gorzej, i przede wszystkim to jak Ci ludzie są fałszywi w tej firmie tak nigdzie nie są
    Polka

13.02.2023 19:39

Nikt nic nie dostał, jeśli dostał proszę o informację to jest nieuczciwe jeśli jedni dostali a drudzy nie
    Mario

13.01.2023 11:46

A praca na magazynie w jakich godzinach?

26.01.2023 09:06

nie będą może takie jak na produkcji? nie wiem ale tak gdybam
    Comic

02.02.2023 12:16

skoro na pytanie o godziny nikt przed tobą nie odpowiedział, to podejrzewam, że o stawkach tym bardziej nie będą mówić na forum
    Czarne ocieplane workery damsk

24.01.2023 11:39

Nie polecam nikomu zakupów w sklepie i sklepie internetowym. Dzisiaj otrzymałem odmowę reklamacji butów, które po tygodniu wytarły sztuczną wyściółkę. NIE MOJA WINA, ALE WINA PRODUCENTA. ABSURDALNE OBWINIANIE KUPUJĄCEGO. Życzę wszystkim producentom tych butów i ich dzieciom, aby szli boso w tych butach do grobu. aby doświadczali mariażu swojej produkcji i kosmicznych cen towarów niskiej jakości. NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ W TYM SKLEPIE I ​​NIKOMU NIE POLECĘ. OBEJDŹ SKLEP INNĄ DROGĄ. TEN SKLEP NIE POTRZEBUJE KLIENTÓW, LEPIEJ W INNYM SKLEPIE zrobić zakupy
    pola

29.01.2023 10:33

wiesz ile klientów już tak mówiło i pisało? ile się awanturowało w salonach i próbowało odstraszyć klientów? a ostatnio wojas bije rekordy swojej sprzedaży więc takie apele chyba mało co dają

26.01.2023 09:08

czy dostaje się jakieś darmowe obuwie od firmy? podobno w niektórych firmach tak jest
    Xx

26.01.2023 20:55

Haha, nie, to nie w wojasie. Tutaj niewiele od firmy dostaniesz jako pracownik.
    lula

28.01.2023 10:09

z każdego wydatku musisz się tłumaczyć kiedy oni rozdają za darmo buty influencerom to spoko ale jak ty sobie kupisz torbę papierową za 0,60zł zamiast 1zł to od razu trzeba się tłumaczyć
    ej

08.12.2022 12:45

takie pytanko, macie coś na święta tu? czy raczej nie bardzo? chętnie się dowiem co i jak, pozdrowionka
    timsi

24.01.2023 13:35

no święta może nie tuż tuż, ale na przyszłość by się przydało wiedzieć :)
    pompka

25.01.2023 12:40

najblizsze swieta wielkanocne w sumie, ale chyba chodzilo o wigilie itd

23.12.2022 08:46

Produkcja ma jedna zmiane czy dwie?
    prod

25.01.2023 10:42

no tak, inaczej bym o niej nie pisał, nie
    prod

25.01.2023 10:43

czy ciężko...no czasem tak, ale też nie do przesady. robota jak robota, jak to na produkcji.
    petra

19.12.2022 13:51

widzę, że trochę osób narzeka, to dam opinie z drugiej mańki, bo czemu nie. pracuję tutaj od początku wakacji, więc może nie za długo, ale jednak wystarczająco, żeby jakieś zdanie sobie wyrobić. moim zdaniem nie jest źle. wiadomo, jest czasem ciężko, nie zawsze mi się chce i też czasem przeklinam pod nosem, jak wszyscy. ale przerobiłam swoje w różnych sieciówkach, w tym jednej obuwniczej i wojas nie odbiega w kwestii pracy od pozostałych. takie uroki branży najwyraźniej. ale moim zdaniem trzeba to lubić, albo przynajmniej być obytym, bo inaczej pewnie będzie się ciężko pracowało. jednak to bezpośredni kontakt z klientem, a wiadomo, że ci potrafią być różni...tak samo z zespołem, czasami trafi się ktoś z kim ciężko się dogadać, wtedy po prostu robie swoję i tyle. oczywiście to tylko moja opinia, nikt nie musi się ze mną zgadzać, ale moim zdaniem nie ma co demonizować.
    Ania

21.12.2022 22:02

timsi

24.01.2023 13:32

właśnie nie ma obowiązku trąbienia o tym na prawo i lewo, chcesz wiedzieć to pytaj bezpośrednio
    Martyna

02.01.2023 18:11

Hej Czy dostaliście już może umowę z grupowego ubezpieczenia?
    sowa

05.01.2023 14:24

ja też się podpinam do pytania, ktoś poda szczegóły?
    Mario

23.01.2023 08:46

To jest dostępne dla wszystkich czy tylko dla pracowników sklepów?
    Jan M 19,01,2023

19.01.2023 15:36

Kupiłem w tej firmie torbę skórzaną z paskiem na ramię za pośrednictwem internetu . Nie użytkowałem jej , po pewnym okresie była mi nie zbędna wiec wyjąłem ją z szafy i okazało się, że zamek z blaszek magnesowych nie trzyma klapy torby. Po uzgodnieniach z "Zespół Działu Reklamacji" firmy Wojas poinformowano mnie, że mogę przysłać torbę do naprawy co niezwłocznie uczyniłem. Po kilku tygodniach otrzymałem torbę nienaprawioną z wskazaniem abym się udał do kaletnika, gdzie takie naprawy dokonują. Szanująca się firma nigdy by tak nie postąpiła a naprawę mogła wykonać nawet odpłatnie co jej proponowałem. Postępowanie takie uważam za negatywne i świadczy o braku poszanowania klienta. W związku z powyższym nie polecam zakupów w tej firmie. Uważam, że wyrób ten jest słabej jakości a zamek nawet gdybym używał torbę powinien być sprawny tak długo jak jej użytkowanie. Podsumowując, firma ma produkty słabej jakości a własnych bubli nie potrafi naprawić. Moja opinia poszerza grono niezadowolonych klientów, których jest wiele na forach internetowych.

28.12.2022 15:06

Pracownik ds. realizacji zamówień internetowych - takie ogłoszenie znalałam, ktoś pracuje na tym stanowisku i się wypowie? sporo tych zamówień jest każdego dnia? w jakich godzinach pracujecie??

11.01.2023 15:24

to standardowo, dzięki ci za odpowiedź, a ogólnie jak z obrotem? dużo tych zamówień?

11.01.2023 22:41

Tego nie wiem, nie siedzę w tym.

11.01.2023 02:58

Wojas to (usunięte przez administratora) cały nowy targ sklepy okradziony z premii uczciwie zarobionej.

08.11.2022 15:28

Anuś

17.11.2022 14:21

Bo jest nie obiektywna.
    Someone

10.01.2023 16:04

w Radomiu podobno

24.08.2022 15:09

Kiedy można spodziewać się większych zniżek?
    Kolka

23.12.2022 14:02

Ja bym obstawial ze nowy rok, ale pewnosci nie mam

28.12.2022 15:02

a w jakiej wysokości są? na wszystkie produkty??
    Marta

27.12.2022 12:35

Zdecydowanie odradzam zakup obuwia tej firmy. Buty za 400 zł uszkodzone, przelamana wkładka. Nie mam prawy otrzymać nowej pary ani zwrotu pieniędzy. Odwannnie od decyzji sklepu zostaje z automatu odrzucone. Sprzedaż uszkodzonego obuwiaaaa,, ktttoore sprzedają, oszukując klientów nie podlega reklamacji. Aaaabbssurd. Banda (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Wojas S.A.