Wojas

Koszalin - Wojas Trade

3. Opinie o pracodawcach Nowy Targ
  5. Opinie o Wojas S.A.

Opinie o Wojas Nowy Targ

Nie przegap nowości o Wojas S.A.!

24.01.2014 13:21

Marta

27.01.2014 11:00

Zgadzam się. Dziewczyna nie wie co pisze...nagadali jej głupot, naobiecywali kokosów. A tu nie ma kokosów i nie będzie...dobrze, że się stąd zmyłam :) A osoby, które się tu wypowiadają to pracownicy bądź byli pracownicy. Jak kogoś nie ma to jak może żałować??? (do wojaski)
    gosik

05.01.2014 10:34

To ja cię może oświecę, że te 2*50% jest w ramach wyposażenia nas w obuwie robocze i tylko od ciebie zależy czy będziesz je nosić w pracy (jak powinno się robić) czy poza pracą.
    hmmm

04.01.2014 16:25

Dowiedz się o zniżkach w firmie bo widzę ze nie wiesz ze od dawna są 2x50% i 2x20% coś jeszcze wyjaśnić? iii
    iii

03.01.2014 23:02

wojas-zenada!!!zero socjalu.bony dla starszych pracownikow,zero paczek dla dzieci,zero dodatku na trudna sytuacje!!!a znizki jeszcze lepsza zenada(usunięte przez administratora)i to tylko 2 do roku!!!
    pracuś

13.12.2013 18:07

właśnie dziś się przekonałam jak firma traktuje swoich pracowników,to jak został doceniony nasz trud,wysiłek włożony w to aby sprzedać kolejną parę butów,bo może akurat się uda plan zrealizować i zarobić na święta premię,ale niestety jesteśmy dla pracodawcy tylko numerkami ,tak jak nasze salony mamy nadany numerek,pracuję nie cały rok i nie należy mi się nawet te marne 14 zł netto o których pisała DOTI no i powtórzę tu słowa GOSIK ciesz się że chociaż dostałaś ,nic nie mozemy zrobić ponieważ na nasze miejsce jest tysiace chętnych poszukujących pracy i nawet gdybyśmy chciały coś wywalczyć to usłyszymy że jeśli się nam nie podobają warunki to droga wolna bo w dzisiejszych czasach nie trudno znaleźć pracownika nawet za najniższą krajową ,pozdrawiam wszystkie pracownice sieci salonów WOJAS ŻYCZĄC ZDROWYCH ,SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I OBY TEN NOWY 2014 ROK BYŁ DLA NAS LEPSZY ,MOŻE PRACODAWCA ZAMIAST NA REKLAMĘ WYDAC WOREK KASY POSTANOWI NAS OBDAROWAĆ NA PRZYSZŁE ŚWIĘTA WORKAMI PREZENTÓW,BO SZKODA ŻE ZAPOMNIAŁ IŻ NIE AKTORKA SPRZEDAJE JEGO PRODUKT A UMIEJĘTNOŚĆ SPRZEDAŻY JAKĄ POSIADAJĄ JEGO PRACOWNICE KTÓRYCH NIE DOCENIŁ I ZAPOMNIAŁ ŻE TO MY JESTEŚMY FILARAMI KTÓRE PODTRZYMUJĄ JEGO FIRMĘ ,BEZ AKTORKI SALONY ISTNIAŁY I ISTNIEĆ BĘDĄ ALE BEZ NAS JUZ NIE
    aaa

03.12.2013 16:13

To prawda że kierownicy w tej Firmie nawet nie mają pojęcia o pracy na takim stanowisku, ale skoro ze zwykłego pracownika robi się kierownika bo nie ma kto kierować zespołem bo regionalna ma kaprys zwolnić kierownika bo się postawił to o czym tu jeszcze rozmawiać.
    mmm

23.11.2013 11:37

Firma jest w porządku tylko kierownicy i pracownicy są beznadziejni! ! Każdy obrabia (usunięte przez administratora) za plecami!
    NOWA

13.11.2013 19:34

OBSERWUJĘ TEN PORTAL OD PARU MIESIĘCY, a dokładniej odkąd dowiedziałam się o wolnym miejscu pracy .Po tym jak w zeszłym roku straciłam pracę wraz z moim mężem zaczęłam sie rozglądać za pracą,uwierzcie nie było łatwo,zanim poszłam na rozmowę wstępną oczywiście zasięgnęłam opinii na temat firmy WOJAS ,a że tu ich naj naj naj to tak sobie czytałam,o saloanch i o regionalnych a że jestem osobą lubiącą wyzwania,pomimo tego co przeczytałam udałam się na rozmowę ,ze względu na moją sytuację nie było co wybrzydzać,fakt iż zarobki mogły by być takie abyśmy mogli w dzisiejszych czasach w miarę egzystować ale to nie tylko w WOJASIE są tak niskie ,dzis po paru dobrych miesiącach pracy mogę napisać że praca w WOJASIE jest jak u pana Boga za piecem,ktoś kto pracował w innej firmie ,gdzie stracił zdrowie,kawał życia może stwierdzić iż praca w Wojasie to lajcik,co do regionalnej to też nbyłam straszona przez koleżanki z dłuższym stażem ,ale czekałam na to nasze pierwsze spotkanie aby się sama o tym przekonać czy jest ona tak okropna jaką one mi ją opisywały,dziś jestem juz po paru spotkaniach i nigdy jeszcze nie zostałam ani ja ani moje koleżanki przez nia wyzwane czy poniżone ,jest ona babą wymagającą ale i doceniającą ,bo częściej nas chwali jak opierdziela ,o czym świadczy nawet fakt iż po 3 mc-ach próbnych mojej pracy dostałam małą podwyżkę ,fakt iż się zmieniła prawie cała załoga ,ale to wyszło na dobre naszemu salonowi,kierowniczka salonu to wspaniała koleżanka,wymagająca ale zarazem świetna kompanka zawsze pomocna i wyrozumiała,mogę tylko życzyć wszystkim takiej załogi ,w naszym salonie wyczuwalna jest ta wspaniałą atmosfera co słyszymy często od klientów i co nie ukrywam cieszy gdy klient żegnając się dziękuje za MIŁĄ OBSŁUGĘ a chyba o to chodzi by klient był zadowolony i jeśli my się wywiązujemy z naszych obowiązków to i góra to doceni,życzę wszystkim takiego miejsca pracy do którego się idzie z uśmiechem na gębie ba CHYBA ŻE jest do bani załoga to i atmosfera do d.py zostanę anonimowa bo znajdą się zapewne krytyki na mój post w których zostanę nazwana dupolizem lub wazeliną czy jak Wy tam to określacie
    robi

12.11.2013 20:30

firma jest w porzadku
    x

10.09.2013 10:37

Ja właśnie popełniłam ten bład to najwieksza porażka w moim życiu(usunięte przez administratora)Nie polecam nikomu tutaj prace.
    ......

20.08.2013 18:40

Pracowałam w tej firmie i nic dobrego nie mogę o niej powiedzieć!
    xena

16.07.2013 08:48

ciekawe... Dla mnie krotka pilka - nie odpowiada Ci cos odchodzisz tam gdzie uwazasz ze lepiej traktuja ludzi. Ale jednak nadal pracujesz w Wojasie. (usunięte przez administratora) Sa lepsze i gorsze dni. Jak sobie poscielesz tak sie wyspisz!
    lusia

11.06.2013 11:40

Dokładnie - szokujące warunki mają -w sklepie spożywczym zarabia się więcej i bez odpowiedzialności materialnej. To pozostawanie po pracy na 12h na zmianę VM to jest przegięcie. Nie masz ani kasy, ani czasu dla siebie - w imię pracy dla Wojasa. Mam nadzieję, że ludzie czytają opinie tutaj i zrozumieją, że LEPIEJ nie będzie, Lepiej JUZ BYLO.
    aaaaaaaaaaaa

10.06.2013 10:17

Ciesz się, że powiedzieli Ci całą prawdę na rozmowie, mnie niestety nie, gdybym usłyszała tyle co Ty, w życiu nie zgodziłabym się na pracę(usunięte przez administratora)
    Beata - Płacowiec

05.06.2013 16:53

Zacznę od tego że nie pracowałam dla Wojasa ale pracowała moja siostra prawie 10 lat. Długo nie mogła znaleźć innej pracy ale w końcu stamtąd odeszła. Pracowała na szwalni, na akordzie i zarabiała poniżej (usunięte przez administratora),-zł(usunięte przez administratora) Z tego co opowiadała to nie praca tylko harówa. Nieraz przychodziła z płaczem. Wszystko zależało od (usunięte przez administratora) która rozdzielała robotę po uważaniu. Moja siostra nie należała do jej ulubienic więc dostawała najgorsze czynności najgorzej płatne. Warunki pracy były tragiczne. (usunięte przez administratora)
    do klienta

29.05.2013 12:32

zapomniałaś dodać, że na Wasze stanowiska jest tysiąc osób chętnych :) znajome? i właśnie również dla tych osób stworzone są takie fora, żeby wiedziały czego można się spodziewać, po ewentualnym pracodawcy.
    Magda

17.05.2013 20:36

Według mnie firma nie upada wręcz przeciwnie, rozwija się
    wojas dyma pracownika

17.05.2013 08:13

żal godzin i dni spędzonych w pracy dla wojasa. Jak kryzys minie - to ciekawe kto dla was będzie pracował..(usunięte przez administratora)

15.05.2013 12:42

czy w tej firmie coś ostatnio się zmieniło?
    amy

15.05.2013 11:57

Ja tez nie dostalam ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wojas?

Kontakt - Wojas S.A.

Szewska 8 34-400 Nowy Targ

REGON:120415969

Branże: Moda, projektowanie

Ela

15.05.2013 08:23

Dostał ktoś obiecaną na wtorek premię? Bo u mnie nie ma :/

10.05.2013 13:45

Wypłat niema na czas . A wymagania mają , atmosfera w sklepach jest taka sobie więcej stresu niż to wszystko jest warte.Niestety z przykrością muszę stwierdzić że trzeba szukać nowej pracy !!!!
    ...

09.05.2013 17:55

ja nie pracuje w stolicy i czesto mam (usunięte przez administratora) na reke to pewnie zalezy od targetow i tego czy sie wyrobi indywidualny plan. praca jak kazda wszedzie sie czegos czepiaja ale jak sie robi wszystko jak trzeba to wcale nie jest zla praca, moge wam tylko współczuc że trafiliście na takie ,,załogi" ze zle sie pracuje
    gośka

09.05.2013 16:02

nie potwierdzam, w stolicy dziewczyny zarabiają (usunięte przez administratora) na rękę, wiem bo tam pracowałam i żadna nie miała (usunięte przez administratora) :/
    zakłopotana

08.05.2013 20:50

Czy w takim razie jakaś była pracownica lub obecna jest w stanie podać w przybliżeniu ile zarabia miesięcznie? Oczywiście na czysto. Bo (usunięte przez administratora)to jest podstawa i tutaj nie ma czym sie chwalic. Ja słyszałam że średnie zarobki w Warszawie to (usunięte przez administratora) do ręki. Czy jest ktoś w stanie to potwierdzić?
    Ania

18.04.2013 07:24

Miałam mieć wolny weekend i co. Muszę przyjść do pracy bo firma zaplanowała sobie jakąś akcje promocyjną z badziewnym zapewne rabatem....Nikogo nie obchodzi, że miałam zaplanowany ten czas, /nikt za nadgodziny nie zapłaci, a wybrać nie ma kiedy...Zenad. Zaczynam mieć dość.
    Kierownik

11.04.2013 22:00

koleżanko lub kolego? nie wiem którzy kierownicy bo ja i kierownicy z mojego regionu nie dostali nic ponad 2zł na pranie... więc jak nie wiesz to nie pisz bzdur
    Kasia

11.04.2013 18:55

O co chodzi z tymi cholernymi premiami? kierownicy dostali premie zadaniową a my to co?
    wojassssss

11.04.2013 18:28

Ale mamy piękne wypłaty:) Na taką kasę liczyłam (usunięte przez administratora) Żyć nie umierać!!!!
    ,,,

24.03.2013 11:23

nie jestem żadnym lizusem moge wam tylko wspolczuc ze jestescie z takich regionow gdzie takie rzeczy maja miejsce , a sama mam zamiar zmienic prace ale nie dlatego ze tu jest masakra czy cos ale moim marzeniem nie jest praca w sklepie do konca zycia...
    ,,,

23.03.2013 19:03

nie jestem regionalnym pracuje w tej firmie kilka lat na stanowisku kierownika i powiem wam że az nie wierze w to co piszecie znaczy sie powiem tak jest duzo pracy i wogole ale u mnie jest zgrany zespół i uczciwy zero brakow kasa zawsze gra wszyscy chodza normalnie do pracy i jak jest zapierdziel to jest trudno taka praca a co wy chcecie w handlu siedziec za lada na pufie i tylko kasowac?
    abra

22.03.2013 00:06

Czyli w Wojasie wszystko po staremu:)
    ira

19.03.2013 23:33

I co mamy podwyżkę wielką podstawa całe (usunięte przez administratora) zł. Śmiech na sali. Czekam na aneks i składam wypowiedzenie.
    aaaa

14.03.2013 18:21

po tych zmianach zrezygnowałam z pracy w tej cudownej firmir niech sami sobie pracuja za takie grosze
    ewa

11.03.2013 16:05

A ja łudzę się, że może fajnie podniosą...w końcu chyba nie robiliby takiej rewolucji żeby podnieść o 100 zł.
    asienka

11.03.2013 09:22

Ja się zastanawiam jak może być taki bajzel w firmie. Po pierwsze to pracownicy powinni wcześniej przed zatwierdzeniem takiej decyzji wiedzieć dokładnie jaka podstawa i jakie warunki płacy będą obowiązywać w firmie w której pracują . A nie robić paniki ze zmianą umów nie wiedząc nawet ile dać pracownikowi podstawy. Jest to poprostu jedna wielka żenada.
    Wojaska

10.03.2013 23:43

Aneksy są w trakcie przygotowywania.. także ogólnie pracujemy na nowych warunkach od 1 marca ale nie wiadomo jeszcze ile dokładnie podstawa będzie wynosiła. Sami chyba jeszcze tego nie wiedzą:| Najważniejsze by jak najwięcej zaoszczędzić, więc spektakularnej podwyżki podstawy bym się nie spodziewała.
    Ewa

10.03.2013 18:23

Wiecie może jaka będzie teraz podstawa?
    opole

25.02.2013 22:48

a wiecie cos opolu bo zastanawiam sie czy sie tam zatrudnic, po przeczytaniu tego forum powiem szczerze ze zwatpilam

24.02.2013 18:35

nie obrażajcie wszystkich kierownikow jestem na tym stanowisku kilka lat i jakos wszystko jest ok , wszystko dobrze funkcjonuje praca nie jest az taka tragiczna... praca jak praca sa gorsze dni wiadomo ale slyszac opinie innych sklepow to w innych wcale lepie sie niee dzieje. pamietajcie wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ;p cieszmy sie ze przy tym bezrobociu mamy prace:)

Zostaw merytoryczną opinię o Wojas S.A.