Wojas

Koszalin - Wojas Trade

3. Opinie o pracodawcach Nowy Targ
  5. Opinie o Wojas S.A.

Opinie o Wojas Nowy Targ

Nie przegap nowości o Wojas S.A.!

22.09.2015 12:52

szkoda słów na tę firmę, (usunięte przez administratora) gdzie są obiecane podwyżki? a ten dodatek stażowy to już totalne przegięcie, koń by się uśmiał

17.09.2015 12:10

A czy którykolwiek kierownik ma dodatek funkcyjny? Jak go otrzymać?
    ***

17.09.2015 07:34

Jak wam si podoba nowy dodatek stażowy? Wiem, że nie wiele osób to dostanie. Ja się załapię, nie ukrywam, że się załapię ale niestety się rozczarowałam tym co zaoferowali :( wypłacą raz na rok? Co to ma być? Jakaś trzynastka?
    P

16.09.2015 08:14

I tak mała ilość osób by dostała stazowe ale im się nie spieszy. Nowe premiowanie? A kto to zrozumiał? Napisane jest ze "może" otrzymać premie to myślisz że dadzą? Jak zależeć to będzie od RKS to marnie widzę.

16.09.2015 07:50

Z tymi rabatami to juz porazka.Dadzą 20 i kupuj na sile.A co z dodatkami za staż pracy????
    wojas

10.09.2015 19:16

i co tam ciekawego w firmie sie dzieje?

07.09.2015 12:19

07.09.2015 12:24

To kierownik :) sprzedawca niestety od lat najniższa krajowa :/
    luk

07.09.2015 08:11

proszę podajcie jakie są zarobki kierownika w Wojasie, zastanawiam się nad podjęciem pracy i jakie godziny pracy ma kierownik
    monia

06.09.2015 18:59

i pomyśleć, ze kiedyś chciało sie pracować...stary regionalny, stara załoga itd...fajnie było. Nie potrafili docenić - inne firmy zyskały.
    kierownik

04.09.2015 17:42

zgadzam sie, niestety ta przerwa to jedno wielkie nie porozumienie.W naszym systemie pracy ta przerwa kompletnie się nie sprawdza.Nie dość że wydłuża nam miesięczny czas pracy co najmniej o 15 godzin w miesiącu to dodatkowo siedząc przez godzine na zapleczu wybijamy sie z rytmu pracy i jesteśmy jeszcze bardziej zmęczone niż przed jej rozpoczęciem.

04.09.2015 15:16

mm-

04.09.2015 15:18

po pierwsze zlikwidować tą chorą przerwę!!!!!!!!
    anka

25.08.2015 15:44

hej na śląsku kto jest regionalnym

14.08.2015 15:55

szarak

17.08.2015 10:58

Dokładnie popieram wypowiedź koleżanki. Czy nie można dogadać się w centrali między poszczególnymi działami,aby wszystkiego dnia nie robić na raz!
    Nowo zatrudniona

17.08.2015 10:51

Hej, czytam czytam, i powiem szczerzę że żałuję wiecie? Tak niestety żałuję że straciłam 3 tygodnie pracy mojej ciężkiej (usunięte przez administratora)Godzinna przerwa ??? Dlaczego ? jak i tak musze być na sklepie ?
    klaudia

09.08.2015 22:45

Super! przeraził mnie miesięczny okres wypowiedzenia :) trzeba uciekać jak najszybciej :)
    klaudia

09.08.2015 21:38

Mam umowę w naszym wspaniałym wojasie na 5 lat, gdzieś ją zapodziałam, a potrzebuję info jaki jest okres wypowiedzenia miesięczny czy dwutygodniowy, ktoś pomoże? :)
    szara

09.08.2015 22:26

dwa tygodnie okresu wypowiedzenia, ale jeśli masz normalnego kierownika to można to zrobić za porozumieniem stron bez okresu wypowiedzenia z takim terminem odejścia jaki tobie pasuje. W salonie gdzie pracuję, kierownik zawsze to tak załatwia i nie ma problemu.
    xxxxx

02.08.2015 18:28

godzinna przerwa musi być bo tak mówi regulamin pracy. regulamin pracy mówi także o odzieży i obuwiu a to gdzie jest. regulamin pracy mówi o napojach a to gdzie jest. ?????????????? REGULAMIN PRACY

14.07.2015 19:31

gogo

29.07.2015 21:47

Halo koleżanko, połowa społeczeństwa pracuje od pn do pt i żyje. Trzeba było się uczyć to byś zarabiała więcej pracowała mniej...

16.07.2015 21:47

Kytu

25.07.2015 09:26

super...
    jestsuper

01.07.2015 10:17

teraz to się dopiero sklepy posypią ....z godzinna przerwą nie wiem na co??? przecież i tak nikt nigdzie nie będzie łaził -to będzie godzina gratis dla firmy.....sił już brakuje na te nowości.................
    niejestsuper

01.07.2015 17:32

Właśnie, nikt nigdzie nie pójdzie żeby nie zostawiać koleżanki samej, czy góra w ogóle pomyślała o sklepach mniejszych z butami na zapleczu? Przy 2 osobowej zmianie jak mam niby wyjść na godzinę? Może sprawdzi się to w sklepie starszego typu, ale nie w butikach. A Co z odpowiedzialnością za towar? Może nie będziemy podpisywać umowy o wspólnej w takim razie???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wojas?

Kontakt - Wojas S.A.

Szewska 8 34-400 Nowy Targ

REGON:120415969

Branża główna: Moda, projektowanie

wersik

01.07.2015 09:59

i niech się sypią sklepy, jestem za.... jeżeli każdy ze sprzedawców włożyłby tyle pracy w szukanie nowego zatrudnienia co wkłada w ogarnięcie spraw wojasika to już dawno tej firmy na rynku by nie było......

30.06.2015 10:06

Tak rzeczywiście wrzucenie ogłoszeń to taka filozofia a ludzie sami się zatrudnia i przedszkola. W sklepach coraz gorzej nie ma komu pracować ludzie się zwalniają a ci co zostali muszą harowac. Czy to jest sprawiedliwe?
    xyzzzz

23.06.2015 17:08

Za najniższa krajową pracują osoby ze stażem minimum 3 miesiące na okresie próbnym. Trzeba samemu upominać się o podwyżkę bo sam nikt Ci nie da.

23.06.2015 11:25

Hej, czy wiecie coś o podwyżkach u nas w firmie?? czy tez pracujecie za najniższą krajowa. N(usunięte przez administratora) a co z resztą pracowników. Czy ktoś coś wie?
    xyz

19.06.2015 22:52

Popieram, widac ze chca I potrafia z ludzmi pracowac, moze dzieki temu Ci wszyscy ktorzy nie zlozyli wypowiedzen do tej pory jeszcze sie wstrzymaja
    emi

29.05.2015 21:27

nie polecam, ani butów, ani pracy w tej firmie

10.05.2015 15:58

***

10.05.2015 17:58

"sklep 158 w Galerii Mokotów to jeden z niewielu sklepów dających pasty sznurówki czy szczotki i upusty"....daje?! ciekawe kto później płaci za te sznurówki, pasty i szczotki ?! "honorują karty klienta...." takie rzeczy to w każdym sklepie :)

07.05.2015 16:35

08.05.2015 10:24

A skąd ty możesz wiedzieć czy firma straty przynosi???!!!
    fdxhjjbv

28.04.2015 17:36

Najlepszych??? Pffff, pracuję tu juz trochę czasu, jest sporo sprzedawców z potencjałem, ale ciekawa jestem, czy tobie zalezaloby gdybyś zarabiał/a (usunięte przez administratora), czasem (usunięte przez administratora), bo słaba premia i żadnych zniżek. TU NIC NIE MOTYWUJE, klienci naszym kosztem dostają zajebiste nagrody, fajne zniżki, a ja mam się uśmiechać, żeby kupił ode mnie te buty i myśleć - jak to wspaniale, ze klienta na nie stać, a mnie nie?
    byli

24.04.2015 23:30

podziało się w tych sklepikach przez ostatni czas sporo , mnóstwo moich naprawdę wartościowych kumpeli kierowniczek , ekspedientek poodchodziło pracować do konkurencji i tam z tego co mówią taka kasę robią że głowa mała,(usunięte przez administratora) dobra kadra odeszła tam gdzie szanują ludzi płacą więcej(usunięte przez administratora)
    jaka płaca

24.04.2015 21:14

JAKA PLACA TAKA PRACA

22.04.2015 22:32

...

24.04.2015 16:16

(usunięte przez administratora)tys maja kierownicy co 2 sklepy prowadza.... taka chojna byla(usunięte przez administratora)ze wszyscy pouciekali
    aaa

24.04.2015 15:31

w rylko jako pracownik jeszcze nigdy nie zrobilam mniej niz (usunięte przez administratora)tys, najwiecej (usunięte przez administratora). Zapraszamy do nas ;) aha i 4 razy do roku dostaje buty za grosze. ;)

22.04.2015 14:59

22.04.2015 22:50

Ubezpieczenie jest tylko trzeba się upomnieć, piszcie do (usunięte przez administratora)..o o kontakt do Pani, która się tym zajmuje. Mój sklep ma, płacimy po(usunięte przez administratora)zł, jakoś tak :)
    d

21.04.2015 21:24

No to nieźle :((((
    d

21.04.2015 19:46

A co widziałaś jej wniosek o zatrudnienie albo umowę ze tak twierdzisz?

14.04.2015 23:18

kiero

14.04.2015 23:22

mhm to fajnego macie kierownika naprawdę....

14.04.2015 14:16

lol

14.04.2015 15:18

Dokładnie, bo widzę ze kierownicy strasznie się zbulwersowali ostatnimi wpisami.
    ja

12.04.2015 23:20

km-nabiłeś sobie punktów akcją promocyjną u szefa?
    classy

11.04.2015 00:28

Ludzie! Życie bez Wojasa jest cudowne! Jedenasty dzień wolności. Ah jak piękny jest ten świat! :)) Zwalniajcie się, w tej firmie będzie tylko gorzej!

Zostaw merytoryczną opinię o Wojas S.A.