Wojas

Koszalin - Wojas Trade

3. Opinie o pracodawcach Nowy Targ
  5. Opinie o Wojas S.A.

Opinie o Wojas Nowy Targ

Nie przegap nowości o Wojas S.A.!

Jula

10.10.2016 11:21

Jaki typ umowy dostaje sie na poczatek?
    Adrianna

08.10.2016 21:45

Nieciekawa praca. Nie polecam.

08.10.2016 10:05

Ada

08.10.2016 12:23

No to powiem Ci, że najniższa krajowa to bardzo słaba stawka. U konkurencji płacą lepiej.

07.10.2016 17:10

Ada

08.10.2016 09:31

Dobrze to znaczy ile?
    sosenka

07.10.2016 16:02

zaniosłam tydzień temu cv i dalej nikt do mnie nie zadzwoniłam. czy powinnam jeszcze czekać czy lepiej wysyłać cv w inne miejsca?
    kowbojka

07.10.2016 14:49

jak dojade do galerii jurajskiej? na dniach przeprowadzam sie do czestochowy, wiec wybaczcie, ale jeszcze nie obylam sie z miejska komunikacja.
    pastuszka

07.10.2016 12:35

czy w zakopcu szukają kogoś w pełnym wymiarze?
    Renia

07.10.2016 11:49

Rozmowa o pracę była taka jak w każdej sieciówce. pytania z cyklu: doświadczenie zawodowe, miejsce zamieszkania, gotowość do podjęcia pracy od zaraz. Ostatecnzie na pracę się nie zdecydowałam.
    olka

06.10.2016 14:39

orientuje sie ktoras do jakiego konkretnie salodnu w gdansku potrzebuja pracownika? bo tego nie podali w ogloszeniu na pracuj, a wolalabym wiedziec czy wysylam cv do salonu do ktorego bede musiala jechac przez cale miasto.
    tamara

10.10.2016 12:33

tam szukają kogoś na pół etatu, tylko ta oferta już jakiś czas wisi więc jest to całkiem prawdopodobne, że już kogoś mają.
    Haily

06.10.2016 14:00

Wlasnie rozpoczelam studia i tak rozgladam sie za jakas dodatkowa praca, bo jak sie okazuje plan zajec jest calkiem okej, wiec dam rade jednoczesnie studiowac i pracowac. Wiecie czy w salonach szukaja studentow?
    gotamica

06.10.2016 11:26

moze mi ktos po krotce opisac jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? z gory dziekuje

28.09.2016 14:35

Restart

28.09.2016 20:36

Pójdź na rozmowe i się przekonaj. Tylko się nie przeraź.
    Katarynka

28.09.2016 13:27

Nie wiecie czy do Wojasa poszukują w Warszawie? Podobno taka kasa że szok. Chce tam pracować za najnoższą krajową. Ludzie pomóżcie hehehehehehehehehehehehe
    LPG

28.09.2016 13:06

Tylko komentarze mówiące prawde dostają plusy. Trolle!!! Śpicie??? No dalej nabijać łapki pod swoimi komentarzami żeby je uwiarygodnić. P.S. zaraz dostane odpowiedź od kogoś że po co tak pisze i że tam w sensie w wojasie jest tak fajnie. Ciekawe czemu taka rotacja jest? Pewnie wszyscy w góre się pną

28.09.2016 12:26

Go work

28.09.2016 13:29

Nie chciej wiedzieć. Nawet o tym nie myśl. Po prostu szukaj pracy gdzie indziej.

28.09.2016 12:16

Kierownicy chyba 500zł mają dodatku Na każdym sklepie kierownik inaczej zarabia. Zależy czy trafisz do sklepu wysokoobrotowego czy nisko

28.09.2016 12:15

lordVoldemort

24.10.2016 23:40

Chyba jak se dziecko zrobią to im państwo dorzuci z programu 500+. przy tych zarobkach na bank sie załapią:D
    lordVoldemort

24.10.2016 23:40

27.09.2016 17:30

27.09.2016 21:51

Najniższa krajowa plus 1,5%od swojej sprzedaży to masz zawsze pewne jak się zrobi plan sklepu i i ty zrobisz swoje Założenia i kierownik nie zabierze ci dodatku to dostaniesz dodatkowo 2 %ale z tym to różnie
    hej

27.09.2016 17:20

Nie ma ubezpieczenia dodatkowego ,kiedys proponowali ale bylo strasznie drogie i nikt sie od nas nie zdecydował .Znizki 2 razy do roku 50% jeszcze musisz przepracowac rok zeby cokolwiek otrzymac.a po 3 latach pracy jest stazowe ktore dostajesz w 4 roku pracy co rok w styczniu.Nie ma butów pracowniczych. Daja tylko beznadziejne koszule .i to wszystko.Najnizsza krajowa plus premie od sprzedazy.wiec nie liczcie na kokosy a minimum 2 lub 3 weekend w miesiacu tzreba pracowac nawet 3 dni po 12 h .Jak ktos ma male dziecko to szybko ucieka bo nie daje rady studentow tez nie chca przyjmowac bo wymyslaja i ustalaja sobie kiedy to musza miec wolne.Nie jest to praca marzen niestety i do tego uzeranie sie z klientami.nawet jak oni nie maja racji i cie wyzywaja musisz byc usmiechnieta .poprostu wojas zrobi z Ciebie debila i tyle.Nie pozdrawiam
    koliberek

26.09.2016 15:39

czy brak zdjecia w cv ma jakies szczegolne znaczenie? tak sie pospieszylam z wysylaniem, ze zapomnialam dodac zdjecia :(

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wojas?

Kontakt - Wojas S.A.

Szewska 8 34-400 Nowy Targ

REGON:120415969

Branża główna: Moda, projektowanie

weronika

26.09.2016 13:55

ktora z was jest z okolic poznania i wie do jakiego salonu poszukuja sk? bo oferta jest, cv mozna wyslac, ale dokladnej lokalizacji to juz nie podali. a wolalabym wiedziec gdzie wysylam swoje cv, bo potem lokalizacja mi nie spasuje i co wtedy.
    Karaluch

24.09.2016 21:01

Taka super firma. Każdy powinien tam popracować żeby wiedzieć jakiej pracy nie należy szukać. Pozdro dla trolli piszących cukierkowe komentarze.

23.09.2016 19:51

24.09.2016 10:00

To buty to taki problem? Wojas jest firmą produkującą to chyba po taniości coś powinno być. Raczej mi zależało na ubezpieczeniu medycznym karcie do siłowni, tego typu rzeczach. Czy mogę na to liczyć? A zniżki na obuwie to jakie są? 40%, 50%? W poprzedniej firmie takie miałam. A czy ubranie w sensie koszulka do pracy też jest? Czy trzeba w swojej chodzić?
    KOKO

25.09.2016 16:30

NIE MA ŻADNEGO SOCJALU I ŻADNYCH ZNIŻEK!!!
    gruca

23.09.2016 12:09

aplikowałam do woli. szukają kogoś na cały etat.

22.09.2016 18:38

23.09.2016 08:58

No ale podejrzewasz czy wiesz bo pracujesz w firmie? Trochę niejasno odpowiedziałaś. W gratisie to co? Buty do pracy? Ubezpieczenie medyczne też super rzecz. Może ktoś odpowie mi na pytanie: na jakie benefity mogę liczyć?
    Asia

23.09.2016 19:40

Jaki socjal??? Jakie benefity???? W Wojasie nie ma nic z takich rzeczy. Nie ma żadnych butów pracowniczych.... Każdy ucieka z tej super firmy!

22.09.2016 17:46

22.09.2016 17:49

A jaki social? Poproszę o jakieś konkrety :) Chcę się zatrudnić, ale nie wiem czy warto, a social ważna rzecz i zachęca :)
    Tatiana

22.09.2016 14:01

Na pracuj widziałam, że szukają kogoś do Gdańska
    alka

22.09.2016 12:17

pracownicy salonu maja jakies premie? jak one sa liczone. prosze o szybka odpowiedz.

22.09.2016 11:26

Becia

22.09.2016 17:33

Może RK z Warszawy nie ma już kogo zwolnić, bo sama by musiała stać i sprzedawać jak zwykły pracownik, a kolejnych chętnych z SILNĄ motywacja wewnętrzną już nie ma , no i atmosfera wciąż taka wspaniała.
    Ania

29.09.2016 11:09

Nie ma rotacji????? Cały czas ludzie odchodzą.....
    kapeja

21.09.2016 11:48

ile czasu uplynelo od wyslania cv do zaproszenia na rozmowe w waszych przypadkach? ja czekam juz tydzien i sie stresuje, ze nikt do mnie nie zadzwonil:/ nie wiem czy to dlugo czy krotko
    patka

20.09.2016 16:04

nic wam nie szkodzi wyslac, lepiej probowac niz potem zalowac
    Olga

20.09.2016 12:40

Orientuje się ktoś czy Gdyni i okolicach Trójmiasta nie potrzebują teraz kogoś do pracy? Mam teraz luzy na studiach więc mogę iść w końcu do pracy i coś zarobić.
    aneta

20.09.2016 10:52

w jakim wymiarze godzin szukaja kogos w zakopcu?
    Sandra

22.09.2016 11:23

O ile pamiętam to szukali kogoś na pół etatu, ale nie wiem czy ta oferta jest dalej aktualna bo już ogłoszenie dłuższy czas wisi.

19.09.2016 10:47

Kunegunda

19.09.2016 16:51

Ja nie widziałam tam żadnego ochroniarza chyba że się ukrył nad lamperią.
    Kunegunda

19.09.2016 06:45

Najlepsza jest odpowiedzialność zbiorowa za towar. Nie dość że robisz za sprzedawce, sprzątaczke to jeszcze za ochroniarza. Nic tylko zatrudnić się i wynosić najlepsze pary butów i sprzedawać. Reszta niech płaci.

17.09.2016 15:24

www

17.09.2016 19:29

Faktycznie :D :D :D A na "Zachodzie" to wyobraź sobie, kasjerkę stań na wynajęcie mieszkania i samochód. Kpina co ty piszesz nic o życiu nie wiesz! Piszecie takie głupoty że chce się wymiotować. W Biedronce czy Lidlu kasjerki mają więcej niż wasi kiero - najniższa buahahahaaaaaaaaa :P
    Baltazar

18.09.2016 00:20

1600 to jest spoko pensja? Takich ludzi nam potrzeba do pracy (wyzysku). Silnych, dużych i mało rozgarniętych. Ku chwale wojasa.

17.09.2016 14:50

www

17.09.2016 15:08

Chyba żartujesz!!!! W innych sieciówkach sprzedawcy z premią zarabiają 2000-2500. 1600 to powinna być podstawa na start dla nowego pracownika, a potem podwyżka po przedłużeniu umowy. Głupoty takie piszecie, że szok!
    ssssssa

21.09.2016 21:33

Kiedyś jak tam jeszcze pracowałam miałam stawkę 1680 brutto na okresie próbnym, po okresie próbnym dostałam podwyżkę na 1700 brutto; podwyżka mówi sama za siebie!
    Kalinka

17.09.2016 11:40

Pracuję w salonie od kilku lat, u nas zarabia się z premią 1300-1600 tyś.netto. Premie obcinają czasami.
    Magda

16.09.2016 23:53

Pracuję w salonie o średnich obrotach, u nas zarabia się z premią 1600-2000 tyś.netto. Premii nikt nie obcina. I nie jestem trollem z firmy :-)
    Skarbek

16.09.2016 23:44

Amir. Niech szukają. Nikt o zdrowych zmysłach tam nie pójdzie. Opinia o firmie 2/6. Głosujących 620 osób. To o czymś świadczy.

Zostaw merytoryczną opinię o Wojas S.A.