Sabre Polska Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 3447 ocen.

Opinie o Sabre Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabre Polska Sp. z o.o.

Karolina

@Sg02XXX nie jestem pracownikiem firmy Sabre Polska, co oznacza, że nie zajmuje się też rekrutacją. Chciałabym wiedzieć czemu koledzy sami się nie wypowiedzą, bo wtedy taka opinia jest jeszcze bardziej wartościowa. Przecież to forma pomocy innym użytkownikom. Nie wypowiadając się nie robią na złość firmie, dlatego nie rozumiem Twojej reakcji. A czy faktycznie firma nie likwidowała stanowisk? Czy potem ktoś nowy był na nie zatrudniany?

Sg02XXX
@Karolina 22.02.2018 16:25

Karolina, W wątku jest wiele wypowiedzi pracowników, które wystarczy przeczytać. Wygląda na to, że jeśli wypowiedź jest niezgodna z linią firmy czy Twoimi oczekiwaniami to kwestionujesz jej pochodzenia. Skąd wiesz , że ja nie jestem pracownikiem? Zupełnie nie rozumiem strategii wypierania się tego co się dzieje... Widocznie MA uznała, że tak będzie lepiej. A może to pomysł TK? ...

tcpip

Czy ktoś wie ile to by było 100% VCP? Przypuszczam że jest to jakiś procent rocznych zarobków brutto.

Karolina

@anonymous to nie ja. @xXx skoro Twoi koledzy byli na stażu w firmie Sabre Polska to czemu sami nie chcą się na ten temat wypowiedzieć? Jednak takie informacje przez pośrednika nie zawsze muszą być tak samo oddane jak od osoby, która faktycznie tego doświadczyło.

xXx
@Karolina 16.02.2018 11:44

Wydaje mi się, że nie każdemu chce się wypowiadać na forach. To chyba oczywiste.

Sg02XXX
@Karolina 16.02.2018 11:44

Karolina, Jesteś pracownicą Sabre w dodatku zajmujesz się rekrutacją i się dziwisz? Do niedawna Sabre wypierało się zwolnień pracowników, które trwały podczas zeszłego roku - co miesiąc kilka osób pod pretekstem likwidacji stanowisk pracy. Jeszcze kilka miesięcy temu noty były na poziomie dwóch gwiazdek..... A teraz oczekujesz, że pracownicy będą się wypowiadać? Jak rozumiem masz poczucie humoru....

Karolina

Staż w firmie Sabre Polska jest płatny. Szukają aktualnie stażystów na: Programistę Java (Java Developer), Programistę C++ (C++ Developer), Programistę C# (C# Developer), Inżyniera jakości oprogramowania (Quality Assurance Engineer) oraz inne w zależności od zapotrzebowania. Czy ktoś był i poleca staż? Można się dużo nauczyć? Będzie ktoś z Was aplikował?

xXx
@Karolina 09.02.2018 11:48

> Czy ktoś był i poleca staż? Owszem, dwóch kumpli było i nie polecają > Można się dużo nauczyć? Można się nauczyć jak nie powinno traktować się stażystów. Branie javowców po to, by stawiali Jenkinsa, grzebali w C++ ("bo akurat nic innego nie ma do roboty") albo poprawiali skrypty do deploymentów to jakaś kpina. > Będzie ktoś z Was aplikował? szukacie frajerów?

pm
@xXx 09.02.2018 23:22

Jaki poziom VCP i podwyżek w tym roku?

JeszczeSabre

Czy ktoś orientuje się jak wygląda wypłata VCP za poprzedni rok na okresie wypowiedzenia? Premia jest za poprzedni rok, ale może być uznaniowa. Ktoś to przerabial?

JeszczeSabre
@aaa 04.02.2018 10:31

Dzięki za info. Możesz jeszcze napisać gdzie to jest napisane?

JeszczeSabre
@JeszczeSabre 04.02.2018 22:54

Rzeczywiście, znalazłem ten zapis.

Karolina

@Dyzio rozumiem, była redukcja kontraktów, bo firma Sabre Polska nie potrzebowała już tylu pracowników czy jej na taką ilość pracowników po prostu nie było stać? Nie jestem na bieżąco z Waszą pracą w firmie, dlatego nie rozumiem całej zależności, o której napisałeś. Możesz napisać to w taki sposób, by każdy z nas zrozumiał?

Karolina

@Car2fast @Dyzio a wiesz co mogło być powodem zwolnienia? Czyli @Pracownik premie były obiecywane mimo zwolnień? I czy była mowa o tym, że będą na początku miesiąca?

Dyzio
@Karolina 26.01.2018 14:53

To była redukcja kontraktorów. Ok, ja rozumiem, że jak przychodzi kryzys, to kontraktorów odcina się jako pierwszych, po to w sumie ich się zatrudnia, by móc reagować elastycznie na zapotrzebowanie. Ale cholerka, dawanie DWÓCH GODZIN na przekazanie pracy developera komuś innemu bez sprawdzenia wpływu na idące projekty to czyste świństwo wobec tych, którzy zostają z tym "gorącym kartoflem". Sam już jestem od kilku miesięcy poza tą śmieszną firmą, ale innych przestrzegam przed tym cudem z hinduskim managementem w Dallas.

Pracownik

Ma ktoś jakieś wieści o premiach w tym roku?

Car2fast

Sabre to porażka. Entry level jeżeli chodzi o skąplikowanje projektów. Zwalniają ludzi z dnia na dzień. W środę zostałem poinformowany że w piątek ma mnie nie być:) no i to zarządzanie zdalne z USA. Nikt nic nie wie. Czeski film:) ale płacą w miare dobrze na b2b :) 15-20k + vat. Tylko czy warto ryzykować. Jak już to za maksymalną stawkę.

Dyzio
@Car2fast 24.01.2018 06:34

Ponad rok temu kumpel (kontraktor) dowiedział się w połowie sesji planowania Sprintu (godz. ok 13.00), że do 15.00 tego samego dnia ma oddać laptopa w IT. Zespół miał niecałe dwie godziny by przejąć od niego robotę w środku projektu, wszystkie prywatne branche, rozgrzebane pliki. Sabre RULES :-D

Karolina

@TG dziękuję za odpowiedź. Czyli tylko w przypadku stanowisk z wymaganą znajomością języka angielskiego trzeba się przygotować na sprawdzenie tego na rekrutacji. @widzialem upadajace silosy.... piszesz, że w pewnym momencie stanęły podwyżki w firmie Sabre Polska, ale mówisz, że ludzie dostawali awansy. Czy w takim przypadku awans się nie wiązał z tym, że była podwyżka?

eks-sabrowiec
@Karolina 11.01.2018 13:52

Taniej wyszło dać awans pewnej grupie ludzi niż wszystkim podwyżki ;- ).

krezus

@Alan A co to za różnica czy po roku czy nie? Jakaś gwarancja wzrostu w czasie? Nigdzie tak nie ma - w żadnej firmie.

Old-friend
@Były Sabrowicz 04.01.2018 01:36

Sam w 2006 jako jr programista mialem 5500 brutto. Contrinutorzy dostawali 7+. Seniorzy ponad 8k. Wiec albo mylisz brutto z netto, albo mylisz firmy.

widzialem upadajace silosy....
@Old-friend 04.01.2018 13:19

Sabre w latach 2005-2009 oferowalo bardzo dobre stawki. W 2007 jako contributor mialem 7500 brutto, w 2009 jako senior stanelo na ok. 8500 i do konca 2013 praktycznie nie drgnelo. I to byl/jest najwiekszy problem przestali placic wiecej niz inni zeby "nie pompowac rynku". W rezultacie kto mial glowe na karku znalazl "external opportunity" bardzo czesto za +50% lub wiecej. W 2013 jako senior dostalem 14k w startupie, odchodzac po roku mialem szanse pozostajac na 17k wiec niemal +100% w 2 lata :P Sabre po wielu odejsciach zatrzymywalo pracownikami awansami ze wzgledu na niskie widelki i dochodzilo do paradoksow gdzie dobrych deweloperow jeszcze niedawno niechetnie awansowano nawet na leaderskie stanowisko by po paru latach przecietniakow awansowac na principali aby dac rade placic im choc podobnie jak w innych firmach.

Karolina

Wchodząc na stronę firmy Sabre Polska widzę, że jest ona w języku angielskim. Czy to oznacza, że rozmowa rekrutacyjna również jest przeprowadzana w tym języku? W jakim stopniu trzeba znać ten język?

TG
@Karolina 22.12.2017 14:31

Nie, rozmowa zazwyczaj jest po polsku poza momentami gdy sprawdzają czy umiesz angielski jeżeli na danym stanowisku wymagają umiejętności angielskiego. Szczegóły zależą od konkretnego stanowiska.

gandalf

FYI - od nowego roku Sabre zawiesza program autorskich kosztów przychodu, podejrzewam że mogą posypać się wypowiedzenia

TC
@N-P 06.12.2017 15:13

Żadna firma nie może sobie pozwolić na taką wpadkę, że US zacznie kontrolować jej pracowników i sypać kary za sposób rozliczania PIT. Mimo tego, tylko Sabre podjęło decyzję o wstrzymaniu KUP. Dlaczego?

Praktyk
@TC 07.12.2017 12:53

A jednak przy obecnej tendencji do dowalania klasie sredniej i szukania szybkiego poklasku, wydaje sie, ze opcja bezpieczniejsza ma sens. Suweren przyklasnie po ujawnieniu "skandalicznych praktyk bogatych programistow z elity". 2018 pokaze, kto mial racje...

Karolina

@gandalf co to za program? Na czym ono polega? Dlaczego miałyby być zwolnienia grupowe w Sabre Polska? @Nick_moj z jakiego powodu zostało zwolnione aż 50 osób?

gandalf
@Karolina 01.12.2017 14:31

nie wyrazilem sie jasno, nie bedzie zadnych zwolnien grupowych tylko sami pracownicy moga zaczac skladac wypowiedzenia bo po prostu zaczna dostawac mniej na reke i moze sie okazac ze to dobra pora przejsc na b2b gdzie indziej :) a o KUP mozesz poczytac bo jest tego masa w sieci

Nick
@Karolina 01.12.2017 14:31

Dla tego że sabrowe wypłaty są słabe na tle konkurencji w KRK. Dodatkowo dowiadujemy się że za miesiąc mamy dostawać na rękę mniej? Serio?

Zizu

Czy ktoś z grona zawiedzionych, zirytowanych i wściekłych rzucil juz papierami? Tylu bylo mocnych w gębie....

paperman
@Zizu 26.10.2017 07:06

@Zizu: Ja - a co?

Javadev
@paperman 27.10.2017 21:34

Jest kolejka w HR z wypowiedzeniami

gumiś

Podobno były dziś jakieś zwolnienia w KRK, prawda to?

Nick_moj
@bopmn56vd871 09.11.2017 09:20

Ale zwolnienia w stylu Sabrowym, czyli 50 osób w tym pracownicy, czy raczej komuś nie przedłużyli kontraktu i robi się afera?

Darina
@Nick_moj 11.11.2017 11:40

2 osoby z Krakowa,reszta w USA.

Bombel

@ZawiedzionySG Miałam takie wrażenie, że są w Sabre osoby, które konfliktują ze sobą innych pracowników. Twój wpis to potwierdza i może warto o tym rozmawiać z szefostwem. Takie sytuacje bardzo niekorzystnie wpływają na wyniki w pracy a atmosfera jest ważna!!

ZawiedzonySG
@Bombel 19.10.2017 10:48

To nie szeregowi pracownicy sobie skacza do gardel ale nasi szefowie.. Jest ich za wiele i sie rozpychaja. To efekt organizacji matrixowej ktora jednak jest wygodna dla kadr w DFW bo mozna napuszczac na siebie silosy. W ten sposob wysilek idzie w wewnetrzna walke i nikt nie zagrozi cieplym i zbednym posadkom VP, SVP itd w DFW

Jarząbek - trener 1ligi

Przeczytalem co tutaj jest napisane przez niektorych, ta 'umowa' dosc ciekawa sprawa. Ale chcialbym uspokoic co niektorych, szczegolnie tych z IT. Firm w Krk przybywa i daja co raz lepsze warunki, wiec jesli boicie sie o stolki to nie powinniscie. Niedawno pracujac w innym Krakowskim korpo takze chcieli mnie dojechac za cos czego nie zrobilem, generalnie dosc prostacka sytuacja, co prawda inny kontekst ale jest czesc wspolna. Robote mozna znalezc dosc szybko (i ja tez sobie znalazlem), nawet z dnia na dzien gdyby nie procedury rekrutacji, ktore zajmuja czas.... Takze glowa do gory, nie podpisywac byle czego, a pewnie wiekszosc z Was ma kase na porade prawnika, a jak nie to zrzuta i grupowo to zalatwic. Korposy maja co raz mniej do gadania bo jestesmy zdolni (my Polacy!) i nie damy "se" sobie w kasze dmuchac. Pozdro dla Wszystkich normalnych z Sabre i innych korpo.

Alan

Jakie zarobki można uzyskać po roku pracy w Sabre jako Software QA Engineer ??

Nikc
@Alan 15.10.2017 22:40

0zł przez 2 lata po odejściu z firmy

Nikc

Ej, a jak tam silosy? Już poleciały czy czekamy do stycznia?

ZawiedzionySG
@Nikc 13.10.2017 12:22

Do silosow wracamy. Dziel ludzi i zarządzaj konfliktem, oto strategia liderow z DFW i ich przyd..asow z KRK

Cortana

@Stach Nie przekonuje mnie Twoja odpowiedź. Po prostu powtórzyłeś to co ja napisałem z tą różnicą, że sugerujesz jakobym jednak coś źle zrozumiał. Przeczytałem właśnie cały ten punkt umowy. Nie będe tego przepisywał bo za dużo klepania. Właściwie to już nieważne i nie ma sensu tego kontynuować... bo kontrowersyjna umowa w całości oficjalnie trafiła do śmietnika gdzie jest jej miejsce. Mam nadzieję, że nowa umowa będzie zrozumiała, zgodna z polskim prawem i że nie będą potrzebni prawnicy aby nam ją wyjaśniać. W przeciwnym wypadku po prostu jej nie podpiszę... i niech mnie zwalniają - zakładając, że nadal tam będę pracował. Zmęczony jestem tymi wszystkimi gierkami, przepychankami, zwolnieniami, nieporozumieniami, oszczędnościami, polityką, reorganizacjami, restrukturyzacjami. Ciężko jest w takich warunkach stworzyć cokolwiek. Zero stabilizacji... wszystko jest w zawieszeniu i wszystko w każdej chwili może ulec zmianie.

Berylo

Jeśli zastanawiacie się nad rezygnacją to zapraszam do kontaktu. Jestem programistą, nie rekruterem. Opowiem o swojej firmie i jeśli się przyjmiesz to podzielimy się referral bonusem:) mg.mateuszgawel@gmail.com

ex sg
@Berylo 10.10.2017 20:51

Mateusz Gaweł z EPAMu? Wiesz, że twoja firma ma jeszcze gorszą opinie niż tutaj opluwana?

AAAAAAA
@ex sg 11.10.2017 17:50

W epamie jeszcze gorzej, ale kasa się zgadza. Jak komuś zależy na zmianie za lepszą kasę to się odnajdzie.

Szczery

Moim zdaniem firma prezentuje się coraz gorzej. Niezłą sobie zrobiliście opinię... Temat Sabre znalazl sie juz nawet na wykopie...

Baśka

Może warto wyjaśnić wątpliwości zanim podpiszecie umowę?

Cortana

Sto razy powtórzone jest w słynnym dokumencie, że wszelkie prawa do naszych Dzieł są przenoszone na Sabra, a nawet jeśli nie są to i tak są.... itd... okej niech im będzie. Jest to zrozumiałe i akceptuję to. Przeniesienie tych praw jest też zapisane w naszej standardowej umowie o pracę która obowiązywała do tej pory. Tutaj natomiast pojawił się bardzo ciekawy fragment: "Ponadto pracownik rozumie i zobowiązuje się zwolnić Spółkę z Grupy z odpowiedzialności i POKRYĆ WSZELKIE KOSZTY i ODSZKODOWANIA jakie mogą powstać jeśli pracownik nie zapewni przyznania takich praw lub w inny sposób nie wykona swoich zobowiązań." Czyli jak coś pójdzie nie tak, coś przeoczysz, czegoś nie doczytasz i o jedną bibliotekę za daleko się zapędzisz, to Ty pracowniku jesteś w d.pie. Firma jest czysta a Ty bujaj sie po sądach z Amadeuszem, Air Berlinem albo innym Facebookiem. I płać odszkodowanie! My deweloperzy też jesteśmy ludźmi. Jesteśmy niedoskonali. Wyobraźcie sobie, że też popełniamy błędy! I dlatego w firmach jest "Legal Department" i dlatego firmy zatrudniają też zewnętrznych prawników i biorą NA SIEBIE odpowiedzialność za nasze Dzieła na których zarabiają, ale też chronią swoich pracowników biorąc na siebie odpowiedzialność za nasze ewentualne błędy. Tak działają uczciwe firmy, które dbają o swoich pracowników i ich chronią, bo wiedzą że to pracownicy stanowią o wartości firmy. Jeśli coś źle zrozumiałem, to poprawcie mnie proszę.

Stach
@Cortana 10.10.2017 00:16

Owszem, źle. To jest fragment wyrwany z kontekstu. W tym całym paragrafie chodzi o to, że jeżeli pracując w firmie wykorzystasz w kodzie jakiś fragment, co do którego ktoś inny może sobie rościć prawa autorskie i nie poinfromujesz o tym pracodawcy, a nastepnie właściciel tych praw będzie miał pretensje do firmy o użycie jego dzieła, to odpowiedzialność spada na Ciebie. Na przykładzie nie związanym z kodowaniem: jeżeli użyję np. w prezentacji czyjegoś zdjęcia, do którego nie mam praw autorskich i autor zgłosi się do firmy i powie, że nie miałem do tego prawa, to odpowiedzialność spada na miebie, nie na firmę. Tu absolutnie nie chodzi o to, że Ty zrobisz błąd w kodzie! Zresztą takie kwestie omawia ustawa o prawach autorskich. I to jest właśnie przykład, że niestety wiele osób nie rozumie warunków tego porozumienia i tworzy własne błędne interpretacje, które dalej idą w świat i powodują tylko zamęt. Jak macie wątliwości, to dajcie ten dokument do przeczytania jakiemuś prawnikowi, bo faktycznie jest napisany dość zawile. I przy okazji - nie ma żadnego zakazu konsultowania porozumienia z prawnikami!

SgBOSS

Firma przygotowuje się do cięć, dlatego zabezpiecza się żeby tych, których wyrzuci z rozpędu móc jeszcze wykorzystać w razie problemów z kodem. Reszta "szczęśliwców" będzie miała podkręcone tempo. Styczeń będzie ciekawy.

WujekDobraRada

Myślę, że nastroje są za bardzo pesymistyczne. Wiele hałasu o nic. To tylko świstek papieru. Takie umowy są codziennością wielu korporacji. Podpisywałem podobne pismo u innego pracodawcy i jakoś żyję. Moim zdaniem firma po prostu chce móc liczyć na swoich pracowników. Lepiej podpisać, niż niepotrzebnie narażać się.

Swiadomy
@WujekDobraRada 09.10.2017 19:25

Tak, w narodzie jest wielu takich co podpisuje by się nie narażać... na kolanach przed wielkim bratem.... eh

HH
@WujekDobraRada 09.10.2017 19:25

W mojej firmie niczego takiego pracodawca nie żąda. I nie podpisałbym żadnej współpracy z firmą po wygaśnięciu umowy o pracę.

Stach

Właśnie przeczytałem ten dokument i pytanie, jakie ciśnie mi się na usta jest następujące - czy osoby, które wypisują podobne bzdury jak wyżej, potrafią czytać za zrozumieniem?? Ja wiem, że to prawniczy bełkot, ale nie ma w nim nic nadzwyczajnego. Dotyczy głównie ochrony własności intelektualnej. Podpisywałem już podobne pismo w poprzedniej pracy i nic złego mi sie nie stało. Skąd jakieś niestworzone historie, że przez 2 lata po ustaniu stosunku pracy ktoś miałby pracować nad kodem??? Tak się właśnie rodzą plotki - jedna osoba niedoczyta i potem powstają z tego bajki. A jak ktoś ma wątpliwości, to niech się poradzi prawnika. BTW - znam wiele firm IT, które też mają podobne umowy, Sabre nie jest tu żadnym wyjątkiem.

Swiadomy

Uwaga na Sabre. To typowy offshore, nikt sie nie liczy tutaj z ludźmi - szkoda czasu na ta firme, chyba ze chcesz byc zwykłym numerkiem, resourcesem. Biznes midel firmy sie konczy, podobnie jak kiedys dla kodaka. Szefostwo chce wycisnąć ostatnie $ z tej firmy i przejsc do likwidacji.

Ptyś
@Swiadomy 08.10.2017 17:08

> To typowy offshore, nikt sie nie liczy tutaj z ludźmi - szkoda czasu na ta firme, chyba ze chcesz byc zwykłym numerkiem, resourcesem. Jak w każdej korpo w KRK...

Swiadomy
@Ptyś 08.10.2017 22:17

Przesuwaja nam ludzi z zespolu do zespolu kub wyrzucaja kontraktorow. A czy wszedzie jest tak świetne jak w Sabre sam sprawdze bo zamierzam złożyć papiery. Myślę ze sa lepsi pracodawcy w Krakowie

SGFrajerzy

Teraz Sabre może zwalniać programistów do woli, zawsze można ich wezwać później do pracy za darmo przez 2 lata.

AOA

To chyba ktoś z Amadeusza płaci sabrowym HRom za takie akcje, żeby przykryć swoje ostatnie 'osiągnięcia' w dziedzinie security???

SabreSucks

Sabre jest bliskie bankructwa. Dlatego potrzebują ludzi do pracy za darmo przez 2 lata.

Sabrownik

Ci co zostali wywolani w poniedzialek, nie zostali wypuszczeni, az nie podpisza. Teraz HRy daja mozliwosc swobodnego przeczytania i podpisania maksyamlnie do grudnia. Duzo osob do tej pory dostalo dokument, ale nie podpisalo.

Sabrownik

W skrocie: - nie moge posrednio i bezposrednio uczestniczyc w rekrutacji obecnych pracownikow Sabre - sabre moze mnie zapytac gdzie obecnie pracuje/jakie mam plany, gdzie chce pracowac i musze im odpisac - przez 2 lata po zakonczeniu wspolpracy mam na ich zawolanie pomagac z debugowaniem nieudokumentowanego kodu - sabre moze monitorowac laptopa poprzez nagrywanie dzwieku/video kiedy pracuje z domu albo uzywam laptopa poza biurem albo po godzinach pracy

Kargul
@ZawiedzionySG 05.10.2017 16:50

Ajajaj, to się porobiło... czyli Sabre w KRK stało się już tylko "szwalnią IT", nawet bez własnego site leadera... kiepsko, oj kiepsko...

Pawlak
@Kargul 05.10.2017 20:46

A takie było ładne... amerkyńskie... Szkoda :D

Karolina

@SG a czy ktoś już wie co dokładnie znajduje się w tym dokumencie, który wprowadził Sabre Polska. Czy może ktoś go podpisywał lub przeczytał w całości? Wiadomo, że nie powinno się podpisywać czegoś czego do końca nie podpisaliśmy. Dajcie znać osobom na forum jaka jest jego treść.

SG

Ja na 100% tego nie podpiszę- na pewno nie w tym kształcie i nie ze zobowiązaniem do świadczenia jakiejkolwiek pracy dla Sabre po rozwiązaniu umowy. Na dochowanie tajemnicy od biedy na zakaz konkurencji czy nawet rekrutowania kolegów można się zgodzić, ale reszta to prawdopodobnie bezprawna kpina z ludzi. Nowo przyjęci i idący na rozmowę- pytajcie koniecznie o nowe zobowiązania odnośnie własności intelektualnej!

ExSG

Po tym widac ze prawdziwych liderow juz w firmie nie ma

Dyzio

Wieść o 2-letnim okresie wypowiedzenia wprowadzonym w Sabre szybko rozchodzi się po Krakowie. Nie znajdziecie łatwo nowej pracy.

10.10.2017
@Tt 09.10.2017 22:13

Jakie to firmy planują przyjąć tyle osób? Pytam ze szczerej i uzasadnionej ciekawości bo chciałbym wiedzieć gdzie mogę w takiej sytuacji szukać

Tt
@10.10.2017 10.10.2017 08:37

ABB, DELPHI...

Kazik

@Ano nima Czy możesz coś więcej dodać w tej sprawie?

gucio
@Kazik 04.10.2017 21:26

Tu masz: https://www.thelayoff.com/t/Pz7cuWI jeżeli to prawda, to firma chyba chce sama zmusić ludzi do odejścia zamiast ich zwalniać

Ano Nima
@gucio 04.10.2017 22:59

W zaistniałej sytuacji- dokładnie tak, jak ktoś już napisał- zalecam spokój i po prostu odmowę podpisania tego dokumentu. To niedopuszczalne, niemoralne a przede wszystkim nieprofesjonalne, żeby w jakikolwiek sposób formalnie wymagać od pracownika współpracy po zakończeniu stosunku pracy i obligować go do tego w jakikolwiek sposób- zapewne jeszcze pod rygorem finansowym i bez dokładnego określenia zakresu i trybu tej współpracy. Mam nadzieję, że ani jeden pracownik nie podpisze tego dokumentu. Parafrazując klasyków- "wszystkich nas nie zwolnią", także jak na razie glowa do góry, business as usual, ale nie przystoi nam podpisywać tego typu zobowiązań. Nowym pracownikom + tym, którzy zamierzają podpisać umowę radzę dopytać dokładnie w HR cóż to takiego te 20-kilka stronnic i również po prostu nie podpisywać. Niezależnie od pensji, jaką wynegocjowaliście. Skala zawodu, jaką odczuwam w/s do teamu HR a także nowo powstałego "Senior Leadership", po tylu latach przesedzenia w tej firmie, jest ogromna. Przecież zapisy tego typu nie mają prawa funkcjonować w Polsce. Czy nikt z Was nie miał odwagi przeciwstawić się temu? To i tak nie wypali. Po tej historii firma autentycznie może się już nie podnieść. Smutno mi. Pozdrówka dla wszystkich!

Ano nima

Czy ktoś może odnieść się rzeczowo, merytorycznie i racjonalnie do rzekomych treśći, które można znaleźć w niedawno zakomunikowanym dokumencie, który będzie musiał podpisać każdy pracownik ? W/g komentarza na layoff.com , pracownicy w KRK rzekomo mają składać kuriozalne oraz nierzadko niezgodne z polskim prawem zobowiązania. Odsyłam na layoff.com po konkrety. Ktoś już widział ten dokument i miał przyjemność go podpisywać?

Karolina

@Bonus a jakie stanowisko by Cie interesowało. Z tego co widzę to firma Sabre Polska rekrutuje teraz na stanowiska: Senior Performance Analyst, Senior Database Administrator - NoSQL, Manager - Database Administration. Wszystkie ogłoszenia są dostępne na stronie gowork.pl.

Bonus

Wy sobie rozmawiacie jak dobrze można zarobić w Sabre a ja nie widzę zupełnie nowych ofert pracy! Chyba, że ktoś ma wiedzę w temacie pracy to bardzo proszę podzielić się tym na forum? Jakie trzeba mieć doświadczenie?

ale o co kaman
@Bonus 11.09.2017 11:18

Ofert pracy pojawiło się sporo. Jeśli chodzi o doświadczenie to zależy na jaki level startujesz. Trochę pytanie bez sensu bo w Sabre z rekrutacją jest jak w każdej firmie, jak masz zerowe doświadczenie po studiach to wbijasz na staż, jak masz niewielkie to startujesz na associate'a czyli juniora itd. itp.

Bolo

Co tu dużo piać, Sabre to świetny pracodawca i fajnie się tu pracuje.

niechciej

Te kwoty dla seniora (18k do powyżej 20k) to przy umowie o pracę?

rik
@byle sg 04.09.2017 10:57

20k na seniora na UOP to raczej nie w KRK :)

inny
@rik 05.09.2017 01:10

Dlaczego? Miałem taką ofertę w tym roku (nowa firma wchodząca do KRK). Nie wspomne już o IG gdy wchodziło pare lat temu, seniorzy dostawali 17k-20k. Potrzebowali dość dużo ludzi i to szybko. Więc teraz troche się wartość rynkowa devów podniosła :) BTW. Jeśli ktoś oferują B2B to troche brzmi to jakby chciał oszczędzać na pracownikach.

cz

Dzięki, ale podaliście górną granicę czy raczej pewnie się dostanie mniej, no i ofert jest powiedzmy sobie z takimi widełkami znikoma ilość, od święta się takie oferty pojawiają. A senior devów w KRK jest tysiące. No nic dzięki.

SgOd5Lat

Odpowiadając na pytania przedmówców, mogę potwierdzić to co napisano powyżej, to jest ok. 11 500 brutto na Seniora Java to raczej takie GÓRNE widełki w tym co sam zasłyszałem tu i tam. W wyjątkowych przypadkach pewnie 12-13 brutto można dostać. Czyli stawki ok jak na sytuację 3-4 lata temu. Teraz jest wysyp ofert na seniora 16-18k+ brutto na UoP i 20k f.VAT w Krakowie, więc nie jest to konkurencyjne. Firma jest ogólnie super, atmosfera dobra, benefity super, strachu przed zwolnieniami ZERO jeżeli ktoś normalnie pracuje i coś potrafi. Jedynie z tymi pieniędzmi jest słabo.

AAAAAAAAAAAA
@cz 28.08.2017 00:18

Codewise, Zooplus. Mozna tyle dostac w paru innych firmach, ale onie nie ujawniaja widelek wiec nie sa tak potwierdzone jak te dwa.

byle sg
@AAAAAAAAAAAA 28.08.2017 08:28

Akamai też miała ofertę pół roku temu z widełkami do 18k zł dla seniora. 2-3 firmy w Krakowie mają nawet >= 20k dla seniora (nie startupy).

Nick

Bystrzaki jeżdżący po HR powinni ogarnąć, że wiele opinii / komentarzy piszą tutaj pracownicy gowork.pl. Te same wpisy wrzucają na podstronach innych firm. Spójrzcie na ost. wpis przed moim.

Karolina

@diagnosta przypominam o regulaminie: http://www.gowork.pl/regulamin, który zabrania obrażania innych użytkowników forum. @Justyn a gdzie robiłeś rozeznanie? Co się dowiedziałeś o Sabre Polska? Podzieliłbyś się informacjami z innymi użytkownikami forum? Innych użytkowników również zapraszam do zapoznania się z wywiadem z pracodawcą i ewentualnego zweryfikowania go z rzezcywistoscią: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,222900,wywiad-marzena-arszynska. Potem mile widziane uwagi.

Abc
@diagnosta 26.08.2017 00:09

Moze kultura organizacyjna w Sabre jest taka , że różnice zdań odbierane są jako obelgi?

diagnosta
@Abc 26.08.2017 11:28

A to akurat jest cechą wielu krakowskich korporacji :-P

Justyn

Sabre Polska ma świetna opinię jako pracodawca a wiem to ponieważ aplikuję do firmy i robiłem rozeznanie.

diagnosta
@Justyn 24.08.2017 23:03

Zmień lekarza. Obecny Cię oszukuje.

nick
@diagnosta 24.08.2017 23:12

Firma nie spelnila twoich wymagan i spedzasz wolny czas na obsmarowywanie dobrego pracodawcy?

Cezary

Czy rzeczywiście sytuacja w firmie jest trudna? Często bywa tak, że firmy mają lepszy i gorszy czas w swojej historii. Pracowałem w Sabre i miło wspominam tamten czas.

Zostaw opinię o Sabre Polska Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabre Polska Sp. z o.o.