Sabre Polska Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 3519 ocen.

Sabre Polska Sp. z o.o.
5 3519 6 1

Opinie o Sabre Polska Sp. z o.o.

developer

stażyści po wakacyjnym stażu dostali ponoć 7 500 pln brutto. Trzeba chyba iść po podwyżkę.

Karolina
@developer 13.11.2018 19:40

Czy takie staże, o których piszesz, często są organizowane w Sabre Polska i czy każda osoba ma szansę później zostać na stałe w firmie, czy tylko jakieś osoby, które spiszą się najlepiej? Czy miejsca są ograniczone? Myślę, że to ciekawa kwestia i ciekawy temat dla osób bez doświadczenia, chcących podjąć pracę w Sabre Polska. Zachęcam do rozwinięcia myśli.

Karolina

@sg0xxxxxx, @misio-pysio, wydaje mi się, że oczywistą sprawą jest, że do opinii zamieszczanych w Internecie podchodzi się z pewną dozą dystansu. Moderatorzy forum nie są w stanie zweryfikować ich prawdziwości, pewnie jak na każdym innym forum. Dbamy tu po prostu o porządek i aktywizujemy dyskusję. @Rozczarowany, o jakich autorskich kosztach mówisz? Możesz przybliżyć tę kwestię?

Rozczarowany
@Karolina 09.10.2018 19:46

Dokładnie o tym pisaliśmy ostatnio. Kilka stron wstecz zadałaś to samo pytanie i chyba nawet uzyskałaś odpowiedź. Pytasz o kwestie oczywiste dla każdego pracującego w tej branży. To nie jest aktywizacja użytkowników tylko ich irytowanie.

Karolina
@Rozczarowany 10.10.2018 10:01

@Rozczarowany, przyznam szczerze, że nie widzę i nie pamiętam, abym ostatnio pytała konkretnie o tę kwestię. Może to była inna osoba? Natomiast jeśli coś przeoczyłam i faktycznie nastąpiło powtórzenie - to przepraszam w takim razie. Nie pracuję w branży, więc dlatego dopytuję o te "oczywiste" kwestie. Jeśli ktoś będzie chciał - odpowie, jeśli nie - to nie. Nie ma przecież przymusu.

Rozczarowany

Czy ruszyło coś z autorskimi kosztami? Zostało niecałe 3 miesiące do końca roku...

anonim
@Rozczarowany 07.10.2018 20:55

zapomnij. dadzą dwie wersje PIT na koniec i jak się zdecydujesz na wersję z KUP to sam idziesz na batalię z US bez żadnego wsparcia firmy.

Rozczarowany
@anonim 08.10.2018 20:14

W tym roku tak, od przyszłego roku miało się to zmienić.

Karolina

@Kraków jest spoko, ciężko mi odpowiedzieć na tak zadane pytania. Ocenić firmę tak naprawdę może każda osoba. Nie wnikamy także w to, kto ocenia komentarze. Piszesz z perspektywy osoby związanej z firmą Sabre Polska w przeszłości? @misio-pysio, jeśli faktycznie coś takiego miało miejsce, to oczywiście to sprawdzimy - prosimy o maila na adres: admin@gowork.pl. Jako moderator forum zajmuję się moderacją dyskusji.

misio-pysio
@Karolina 02.10.2018 21:01

Karolino, przejrzyj historię wpisów z mniej więcej połowy zeszłego roku. Sorki, ale ja za Was tej roboty robić nie będę, no chyba że Gowork mi za to zapłaci ;-) To chyba do Was należy dbanie o rzetelność wpisów i ocen, prawda?

Kraków jest spoko

@Karolina może wyjaśnisz nam, co się stało w sierpniu 2017, że średnia ocena Sabre skoczyła z 2 do 5 gwiazdek, na podstawie 3000 ocen, mimo że tyłu pracowników się nawet mogło nie przewińąc przez krakowskie Sabre? Dlaczego opinie wychwalajace Sabre z tamtego okresu maja nawet po 300 lapek w górę? Czyżby Sabre stosowało nieuczciwe praktyki w ramach własnego PR?

misio-pysio
@Kraków jest spoko 29.09.2018 06:57

A to akurat wyjaśniał rok temu jeden gość. Napisał skrypt, który walnął te 3000 fejkowych ocen i już. Niestety administracja Gowork nie zareagowała i tak to już zostało. @Karolina, może zajęłabyś się tym, skoro jesteś moderatorem?

sg0xxxxxx
@Kraków jest spoko 29.09.2018 06:57

Ja od tego momentu przestalem powaznie traktowac ten portal co radze tez i innym. Przypomina mi sytuacje jak Sabre dostawalo tytul Great Place to Work a potem sie okazalo ze musieli dobrze "posmarowac" za to i braklo na podwyzki dla pracownikow.

Karolina

@Pan T-shirt, dziękuję za Twoje uwagi, na pewno się im przyjrzymy. Skoro piszesz, że sam możesz opisać pracę na kilku projektach w tej firmie - to czy w takim razie możesz to zrobić? Chętnie przeczytam Twoją wypowiedź. @Kamil, na jakie stanowisko aplikowałeś? Daj znać, czy zdecydujesz się podjąć pracę w Sabre Polska!

Karolina

@Realista, głównym celem działania forum GoWork.pl jest dzielenie się opiniami na temat pracodawców - rzeczowymi i rzetelnymi. Nie można tu prowadzić dyskusji, które do niczego nie prowadzą. @sg0xxxxxx, @Karolina-bot, muszę wyprowadzić Was z błędu. Nie jestem ani botem, ani pracownikiem Sabre Polska - jestem moderatorem forum, a moją rolę znajdziecie wyjaśnioną na przykład w regulaminie: https://www.gowork.pl/regulamin .

Pan T-shirt
@Karolina 19.09.2018 14:25

Poza tym forum jestem też na innych forach firm w których pracowałem i które oglądam z zaciekawieniem. I tam też są moderatorki, ale koncentrują się na chyba na tym co ludzie piszą i powodują że wątki same zaczynają żyć. Może masz taki styl prowadzenia tego forum, to twoja praca. Jak jednak widzisz nie sprawdza się on, może czas na retrospekcje - że tak korpo langłidżem pojadę. Może warto sprowokować dyskusję wśród pracowników o tym jak im się pracuje w zespołach, co czeka ew ofiarę ... wróć kandydata, jak trafi do projektu podległego np pod Airline Solutions lub Travel Network. Tu się mogę sam wypowiedzieć bo w kilku pracowałem. Mogę też wskazać których unikać jak ognia, czy to z własnego doświadczenia czy z wiadomości od kolegów czy koleżanek. O tym pogadajmy, a nie biadolmy jakie są benefity, gdzie poza Home Office jest wszystko standardowo jak w każdym korpo. A jak nie rozumiesz hermetycznej wymiany zdań to proponuję zagaić, bo motyw ze skarpetkami był akurat dobry (czerwone skarpetki w samolociki), bo jak nie ma na co wydać kasy z zakładowego funduszu pracy to się odjaniepawla takie akcje.

Kamil
@Pan T-shirt 20.09.2018 21:36

Cześć Dostałem ofertę pracy w fpm Warto tam iść czy nie warto?

Karolina

@dowód, @Pan T-shirt, nie bardzo rozumiem wydźwięk i cel Waszych komentarzy. Jeśli chcecie napisać coś konkretnego i rzeczowego na temat pracy w Sabre Polska, to zachęcam. W przeciwnym razie proszę o niezaśmiecanie wątku, OK? Czy ktoś z Was próbował niedawno dostać się do pracy w Sabre Polska? Jestem ciekawa, jak wygląda rozmowa rekrutacyjna i jakie wymagania stawiane są przed osobami chcącymi podjąć zatrudnienie w tej firmie.

Realista
@Karolina 13.09.2018 15:27

Ty zaśmiecasz wątek zadając ciągle te same pytania. Gdyby nie te pytania, odpowiedzi na nie byłyby na pierwszych dwóch stronach. Ktoś zainteresowany pracą w tej firmie na pewno jest w stanie poświęcić trochę czasu i przejrzeć poprzednie komentarze. Ta strona jest chyba również źródłem wiedzy dla obecnych pracowników a nie tylko kandydatów? Nic więc dziwnego, że pojawiają się czasem komentarze, których sensu osoby spoza firmy nie rozumieją?

sg0xxxxxx
@Karolina 13.09.2018 15:27

(usunięte przez administratora)tyle miesiecy i jeszcze sie nie zdecydowalas aplikowac do najlepszej firmy w ukladzie slonecznym? Rob to czym predzej! A tymczasem to wlasnie robisz tu smietnik. Ciekawe czy na polecenie HR manager czy to Twoja wlasna inicjatywa. Czy Wy w HR zrozumiecie, ze tylko desperaci aplikuja do takich firm jak Sabre bez robienia wywiadu wsrod znajomych. Nie twierdze, ze praca w Sabre jest zla ale jest wiele innych firm ktore oferuje wiecej i bardziej dba o pracownika oraz prowadzi NAPRAWDE ciekawe i innowacyjne projekty a nie reanimuje sie trupa jak to w Sabre jest na porzadku dziennym.

Karolina-bot
@sg0xxxxxx 14.09.2018 09:08

Karolina to klasyczny pracownik/bot który i tak będzie gadał swoje bo tak jest zaprojektowany

Karolina

@Pan T-shirt, całkiem ciekawą opinię zamieściłeś, dziękuję. Pracujesz jeszcze w Sabre Polska czy piszesz z perspektywy byłego pracownika tej firmy? @Samun, a Ty pracujesz aktualnie w tej firmie? Jeśli tak, to chętnie dowiem się, jak w Twoich oczach przedstawia się ten pracodawca nieco bardziej szczegółowo.

Pan T-shirt
@Karolina 22.08.2018 16:30

Nadal szczęśliwy i pracujący :) A tu dowód dla naszych HRów, tytuł maila na KrakówAll z dzisiaj "Are you ready for Friday? Fun T-shirt Fridays are BACK!", głowy konia nie będę nosił. Jakieś inne pytania? Wystarczy zadać, ja odpowiem tak szczerze jak tylko mogę :)

dowód
@Pan T-shirt 23.08.2018 20:01

jako dowód poka skarpetki

Pan T-shirt
@dowód 11.09.2018 21:12

A dołączyłeś sie ile jest samolocików?

Karolina

@Pan T-shirt, może i nudne, ale bardzo istotne dla osób chcących podjąć pracę w Sabre Polska. Mógłbyś więc dodać jakąś odpowiedź na moje pytania? Wiem, że wiele wyczytać można ze strony firmy, ale wypowiedzi pochodzące od pracowników często mówią o wiele więcej. @ciekawy, widzę, że pytasz o pracę w Sabre Polska. Aplikowałeś już do pracy w tym miejscu? Daj znać, jeśli zostaniesz zaproszony na rozmowę rekrutacyjną!

ciekawy

W jakich godzinach pracuje się w Sabre ? Pracuje się też w weekendy (mam na myśli programistów) ? Jak wygląda sprawa nadgodzin ?

pepe
@ciekawy 30.08.2018 13:28

1. Zależy od zespołu/managera, u mnie niektórzy przychodzą na 7, niektórzy na 11 i nikt nie ma z tym problemu. Nikt nie stoi z batem i tego nie sprawdza. 2. W 99% nie. Jedyny przypadek który kojarzę, to jeden z większych produktów Sabre, gdzie na stole był kontrakt za kilkadziesiąt baniek i było duże ciśnienie na dostarczenie go. Była to praca w ramach ekstra płatnych nagdodzin. 3. Zależy jak się dogadasz z managerem. Jest jakiś limit nadgodzin po którym HRy zaczną narzekać - wtedy jak jesteś dogadany z managerem to możesz po prostu odebrać sobie godziny w inny dzień. TLDR: zależy gdzie trafisz

dev
@pepe 30.08.2018 21:36

To dyżury z komórką już zlikwidowano ? Chyba muszę zmienić zespół.

Karolina

@Pan T-shirt, może mógłbyś napisać coś o kwestiach formalnych pracy w Sabre Polska? Jestem ciekawa, czy w firmie nie ma problemu z uzyskaniem umowy o pracę na czas nieokreślony. Jest jakiś socjal dla pracowników? Jeśli ktoś z Was także chciałby podzielić się swoją opinią na temat pracy w Sabre Polska na forum - zachęcam!

Pan T-shirt
@Karolina 28.08.2018 16:01

Ehhh, nudy a nie pytania. :-P Wystarczy wejsc na strone firmy, ogloszenia o prace. Czekam na ciekawsze pytania. Peace out!

Eks-sabrowicz

"Sabre jest dobre dla studentów i ojców". Takie zdanie usłyszałem kiedyś od już byłego pracownika. Myślę, że bardzo dobrze streszcza profil firmy. Sabre oferuje elastyczne godziny czasu i pozwala pracować w niepełnym wymiarze godzin (1/2 lub 3/4 etatu). Sprawia to, że jest dobrym miejscem pracy dla studentów, którzy próbują pogodzić studia dzienne z pracą zawodową oraz osób, którym zależy na trochę bardziej luźnym trybie pracy. Odnoszę wrażenie, że z czasem procent studentów wśród wszystkich pracowników się zwiększa. W mojej ocenie atmosfera często jest wręcz zbyt luźna. Jeśli chodzi o płace - szału nie ma, na pewno nie jest to top tier w Krakowie. Żeby móc zaoferować konkurencyjne stawki swoim pracownikom i powstrzymać ich przed ucieczką z firmy, kierownictwo oferuje ludziom wyższe stanowisko niż osiągnęliby w realiach rynkowych. Stąd w Sabre wysyp senior developerów z dwu-trzyletnim doświadczeniem. Technologicznie firma również stoi z tyłu za rynkiem. Co jakiś czas senior management ogłasza wielkie projekty "unowocześniania". Kiedyś był wielki projekt wchodzenia w cloud (czy ktoś zna choć jeden zespół, który to faktycznie wdrożył na produkcję?), teraz mamy konteneryzację i OpenShift. Podejrzewam, że skończy się jak z Cloudem - z dużej chmury mały deszcz. Ogólnie mogę polecić Sabre jako pierwszego pracodawcę w karierze, ale po max dwóch latach warto zmienić pracę, żeby poznać jak wygląda proces wytwarzania oprogramowania w bardziej nowoczesnych firmach, które idą z duchem czasu. Można potem wrócić na ciepłą posadkę, gdy np. urodzi się nam dziecko i będziemy potrzebować więcej luzu. Byle znowu nie zostać się tam na zbyt długo.

Pan T-shirt
@Eks-sabrowicz 16.08.2018 14:18

w pełni potwierdzam powyzsza opinie. Luz jest wręcz za duży, rozleniwia. Skoro nikt nie pilnuje zeby wysiedziec 40h/tyg to po co tyle siedzieć. Jesli jeszcze masz co robic to ok. Bywało ze pół roku marketing nie mógł dojść ze soba do zgody co ma development robić. Wtedy albo sie wkurzac albo plaża. A kasa leci, dziękuję :-) "Góra" wrzuca jakieś bezsensowne nazwy jak 'mikroserwisy' i nagle fejm na swiat, bo innowacja. A potem ktoś puka takiego Króla Juliana w czolo i mówi: Stary, ale to jest mega kloc i nie da sie go na kawalki podzielic. Na co Król, że nie ważne, pacz na stok prajsy. Grejt dżob!

waka
@Pan T-shirt 16.08.2018 17:38

Jakie firmy polecacie po Sabre, gdzie jest lepsza atmosfera, lepsza kasa i większa szansa na rozwój?

ocs
@Eks-sabrowicz 16.08.2018 14:18

Rozumiem Twoje nie doinformowanie, firma jest duża, ciężko mieć pełen ogląd co się dzieje w różnych BU. Podaję przykład projektu wdrozonego na AWSa na PROD - Revenue Optimizer.

Samun
@waka 17.08.2018 20:42

Wszędzie jest podobnie, Sabre to zalety i wady dużego korpo, ogólnie fajna firma. Jak ktoś chce ostro cisnąć z kodowaniem to może wybierać od startupów po świeższe projekty w korpach. Kraków to dla firm plantacja koderów mało jest R&D.

Jacek
@Samun 19.08.2018 13:50

A jeśli pracuje się na niepełny etat, np. na 4/5 etatu, to czy jest możliwość mieć 1 dzień wolny, ale nie co tydzień dokładnie ten sam, tylko w jednym tygodniu wtorek, w innym piątek ?

Samun
@Jacek 20.08.2018 14:19

Do decyzji managera, zależy od projektu. Jak będziesz chciał wolne we wtorek a akurat zespół ma wtedy retrospektywę Sprintu to się raczej nie uda.

Karolina

@Eks-sabrowicz, czy to źle, że ludzie studiujący mogą równocześnie nabierać doświadczenia zawodowego? Moim zdaniem to bardzo przydatna sprawa i fajnie, że firma Sabre Polska oferuje taką możliwość. Długo pracowałeś w tym miejscu? Czy ktoś z Was również chciałby dodać swoją opinię na temat pracy w Sabre Polska w Krakowie? Zachęcam!

Kod

Czy stawka 13brutto dla contributor ( umowa z zew firma) na Java Developer jest realna? Mam kilka lat doświadczenia w programowaniu ale jak developer to pierwszy raz byłby

Złe wieści
@Kod 09.08.2018 17:21

Nie, 13k to stawka seniorska przy zatrudnieniu bezpośrednio przez sabre

byly-sg
@Kod 09.08.2018 17:21

Z zewnętrzną firmą wszystko jest możliwe, mają wyższe stawki niż bezpośrednio w Sabre, w zamian za to, że mogą z Ciebie zrezygnować z dnia na dzień. W lipcu dostałem ofertę powrotu do Sabre, gdzie stawki były do 100zl/h dla contributora i do 120/h dla seniora.

Karolina

@ocs, wypowiadasz się w wątku dotyczącym pracy w Sabre Polska wnoszę więc, że jesteś obecnym lub byłym pracownikiem tej firmy. Możesz napisać coś o pracy w tym miejscu? Każda rzetelna opinia jest mile widziana na forum. @Kod, widzę, że jesteś zainteresowany pracą w tej firmie. Zdecydujesz się aplikować? Myślę, że zawsze warto spróbować swoich sił. @Złe wieści, pracujesz w Sabre Polska w Krakowie? Na podstawie jakiej umowy odbywa się zatrudnienie w tej firmie? Chętnie dowiem się też, czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne.

Natalia

Kto się chce zwalniać z super firmy? Pewnie tylko tacy, którzy nigdy nie szanują tego co mają!

ocs
@Natalia 09.08.2018 17:24

Upały dają się we znaki...

Karolina

@Ciekawy, aplikowałeś do pracy w Sabre Polska? Możesz powiedzieć, w jakiej atmosferze przebiegała Twoja rozmowa rekrutacyjna? @Ja, rozumiem, że pracujesz w Sabre Polska. Jaka jest Twoja opinia na temat tego pracodawcy?

Ciekawy

Pytanie o liczbę osób które odeszły w tym roku z firmy mocno zestresowało Panią z HR. Mówiła tak szybko, że nic nie zrozumiałem. Czy ktoś zdołał zanotować jakiś konkret odnośnie tej kwestii?

Ja
@Ciekawy 05.07.2018 13:38

Jak znam zycie to nikt sie nie zwolnil oprocz sredniej przecietniej odchodzacych z danej firmy o takim rozmiarze.

Karolina

@Nick, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w Sabre Polska. Co możesz powiedzieć o tym pracodawcy i oferowanych przez niego warunkach? Polecasz aplikować? Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Sabre Polska?

Rozczarowany

Czwartkowy Town Hall na którym miały być przekazane informacje odnośnie autorskich kosztów został odwołany... Czy ktoś ma jakieś przecieki co miało nam być przekazane w tej kwestii?

Nick
@Rozczarowany 11.06.2018 12:10

Oficjalne stanowisko jest takie, że możesz to robić wyłącznie na własne ryzyko. Nowego modelu nie mają i nie wiadomo czy będą. Dział HR znów rozwiązał problem działu HR, great success!

Karolina

@Karol, w jaki więc sposób, Twoim zdaniem, powinnam dopytywać o szczegóły dotyczące pracy w firmie? Jeśli masz dla mnie jakieś rady - chętnie je przeczytam. Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w Sabre Polska? Czy firma prowadzi obecnie jakieś ciekawe rekrutacje? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Karolina

@Exsg02CXXX, nie wiem, jakim cudem miałabym to zrobić. Do moich obowiązków należy dopytywanie o szczegóły i aktywizacja uczestników dyskusji, a nie działania, o których piszesz. @Nick, "kliknąć" w gwiazdki może każdy. Czy zwolnienia, o których piszesz, miały miejsce niedawno?

Karol
@Karolina 06.06.2018 15:33

@Karolina, kobieto - jeżeli chcesz "moderować" i "aktywizować" to robisz to fundamentalnie ŹLE :) Twoje działania odbierane są jako ordynarna agitka prowadzona przez pracownika działu HR w Sabre. Od jakiegoś czasu wiele osób daje ci to do zrozumienia ale albo jesteś odporna na sugestie, albo faktycznie jesteś pracownikiem kadr w Sabre :)

Karolina

@Tak se LATAM, oczywiście, rozumiem. Dziękuję jeszcze raz za wypowiedź. Czy ktoś z Was także chciałby podzielić się swoją opinią na temat pracy w Sabre Polska? Gorąco zachęcam Was do dodawania swoich opinii!

Exsg02CXXX
@Karolina 31.05.2018 22:07

Karolina, Czy to Ty poprawiłaś ocenę Sabre z dwóch gwiazdek do czterech? Jak rozumiem należy to do obowiązków moderatora. Jeśli chodzi o pracę w S to wiele zależy od projektu. Poza małymi obszarami normalności jest wiele polityki, manipulacji i bezsensownej presji. Cóż każdy wybiera to co lubi.

Nick
@Exsg02CXXX 03.06.2018 09:57

Do pięciu poprawili. Po słynnych na całą branżę masowych zwolnieniach Sabre zapracowało na 2 gwiazdki. Ale w ciągu pewnego tygodnia stało się nagle 5. Zwykła HRowa magia ;-)

Tak se LATAM
@Nick 04.06.2018 15:56

Nie zapominajmy o najświeższym wytworze fantazji DFW wciśniętym nam przez bezwładny polski HR, tj. lojalka. Było o tym głośno w całym krakowskim IT. I tylko dlatego wymiękli i sie wycofali, ale smród pozostał.

Karolina

@Tak se LATAM, dziękuję za Twoją odpowiedź. Jaka panuje atmosfera wśród pracowników Sabre Polska? Czy przysługują Wam jakieś dodatkowe benefity socjalne typu dofinansowanie do karty sportowej lub prywatna opieka medyczna? Jak oceniacie tego pracodawcę? Polecilibyście aplikować do pracy w tym miejscu osobom młodym, zdobywającym swoje pierwsze doświadczenie zawodowe?:

Tak se LATAM
@Karolina 24.05.2018 22:18

Nareszcie jakiś sensowny moderator. Kudos. Benefity standardowe jak w kazdym korpo. Nic specjalnego. Co do atmosfery to to bywa różnie. W mojej okolicy nie jest za wesoło. Ludzie zaczynaja odchodzić (przerozne powody, od znurzenia biznesem, po polski leader[bull]ship). Młodzym, niedoświadczonym, szczerze polecam. Naucza sie praktyk korpo, tych dobrych jak i złych. Zdobyte doświadczenie bedzie owocowac w przyszlosci. Jesli po 4, 5 latach jeszcze tam będą to albo znaleźli swoje miejsce, albo sa już niekonkurencyjni i boja sie ruszyc poza firmę. Tej drugiej opcji nie zycze nikomu.

Karolina

@Tak se LATAM, skoro wypowiadasz się w wątku dotyczącym pracodawcy, którym jest Sabre Polska, to oznacza to, że pracujesz w tym miejscu, tak? @na, na forum panuje wolność wypowiedzi i ważna jest każda opinia, zarówno ta pozytywna, jak i negatywna, jeśli tylko napisana jest w rzeczowym i kulturalnym tonie. Czy Ty pracujesz w Sabre Polska? Co możesz powiedzieć na temat pracy w tym miejscu? Chciałam również odnieść się do odpowiedzi na mój poprzedni komentarz - nie jestem w żaden sposób związana z firmą Sabre Polska. Jestem moderatorem tego forum i odpowiadam za aktywność na tym wątku.

Tak se LATAM
@Karolina 18.05.2018 21:48

Tak jestem pracownikiem. Od kilku lat widze coraz mniej ambitnej roboty, na rzecz przewalania sie papierkologia. Faktyczna robota czesto po kwartale jest do wrzucenia, bo marketing cos sprzedal na wyrost i teraz zorientowal sie ze ten mały ficzer wymaga 2-uch lat. Wiec cofamy sie i pakujemy w kolejne (usunięte przez administratora) Te najwieksze produkty to czesto archeologia designu, ale poprawic nie można bo z tego idzie kasa. I tak te gliniane nóżki slabna, a świeża konkurencja zaciera rączki, patrzac jak obecny model biznesowy odchodzi w przeszłość.

Daria

Firma jest świetnym pracodawcą a jak ktoś dobrze pracuje to nie musi się o nic obawiać!!!

Tiaa
@Daria 16.05.2018 12:47

Xd

Tak se LATAM
@Daria 16.05.2018 12:47

Bosze, widzisz i bie grzmisz. Z ktorego ty projektu sie urwales, ze masz cos sensownego do roboty.

ur
@Tak se LATAM 16.05.2018 20:44

A Ty z jakiego jesteś że się nudzisz? :D

F-86 Sabre

W USA kolejne zwolnienia. Nas też to czeka? Jak tu chodzić do roboty w takiej atmosferze? :-(

Sg0xxxxxx
@F-86 Sabre 26.04.2018 22:55

Czy dzisiaj sie nic się stało?

peace
@F-86 Sabre 26.04.2018 22:55

Trzeba było wyjechać na Majówkę :) Nie oglądaj TV pojawiają się czasami relacje z Syrii będziesz przytłoczony i z domu nie wyjdziesz.

Filip

Ta firma to świetny pracodawca. Czy prowadza może jakąs rekrutację?

Fabian
@Filip 20.04.2018 18:37

Karolina, to Ty? :) Strasznie się dennych sposobów HRy czepiają...

Zachwycony pracownik
@Filip 20.04.2018 18:37

Potwierdzam. Sabre to genialna firma i doskonały pracodawca. Sabre prowadzi teraz bardzo ciekawe projekty, dwa najciekawsze z nich to "layoff" i "outages". Udział w tym pierwszym na pewno doceni każdy pracownik, ten drugi to przebój na rynku GDS, powodujący coraz większe zainteresowanie linii lotniczych takich jak COPA, LATAM, czy ostatnio Philippine Airlines.

Ravi's Bijacz
@Zachwycony pracownik 20.04.2018 22:32

@HRy pod roznymi nick'ami. Postarały byście się trochę. Aż wstyd czytać wasze wypowiedzi. Drażnicie tylko nas, pracowników i wprowadzacie w błąd nowe osoby. Piszcie jak jest. A jest nie najlepiej. N lat temu dostac sie do Sabre to bylo cos. Teraz wszyscy sie pakuja (no zaprzeczcie, #śmiało).

na
@Ravi's Bijacz 21.04.2018 17:26

Ja nie rozumiem polemiki z narzekającymi na firmę osobami. HRom oraz wszystkim którzy z pracy w Sabre są zadowoleni rekomenduję żeby się nie odzywali na tym forum. To jest przestrzeń jak widać konkurencji, trolli, byłych pracowników którzy z różnych powodów zostali zwolnieni i nie mogą się z tym pogodzić. Prosiłbym więc o nie wchodzenie w polemikę z niezadowolonymi, to jest ich przestrzeń!! Swoimi wypowiedziami psujecie tylko samopoczucie tym nieszczęśliwym ludziom którzy poświęcają swój wolny czas żeby hejtować Sabre.

ref

czy ktoś może powiedzieć coś o Air Shopping jaka praca, atmosfera, możliwości rozwoju z góry dziękuję

Me How
@ref 16.04.2018 14:04

Zależy gdzie trafisz. Zespołów i projektow jest trochę. W kazdym znajdziesz cos fajnego. Ale tez nad tym wszystkim jest korpo bulszit, który skutecznie odbiera chęci. Mozesz sie mocno podciągnąć w doświadczeniu zawodowym bo jest od kogo sie uczyć. Biznesowa cześć dla nowego jest trudna do ogarniecia na poczatku, ale pomoc jest zawsze pod ręką. Jesli potrafisz olac niekompetentny management i nie przejmować sie tym jak ci ostatni sa marionetkami najwyższej kasty z Dallas, to sobie poradzisz.

Zostaw opinię o Sabre Polska Sp. z o.o. - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sabre Polska Sp. z o.o.