Madiff

Careers

Contact

Tło
  • Ciechanów

5. Opinie o Madiff Sp. z o.o.

Opinie o Madiff Warszawa

Nie przegap nowości o Madiff Sp. z o.o.!

Bukaj

29.01.2020 14:58

Firma bardzo uczciwa, profesjonalnie podchodzi do pracowników. Umowa jasna i klarowna, żadnych niewiadomych. Praca generalnie na zasadzie indywidualnych projektów, ale nie oznacza to, że nie można liczyć na żadną pomoc - wręcz przeciwnie. Zarobki bardzo w porządku. Duże pole do popisu i do podniesienia swoich umiejętności.
    Bozydda

01.03.2020 13:41

Ja pracę w madiff zakończyłem rok temu ale bardzo dobrze wspominam ten okres. Sporo się nauczyłem, teraz jak już pracuje na etacie przydaje mi się ta wiedza
    Mattt

03.02.2020 00:33

Szerokie pole działań, możliwość wdrażania swoich pomysłów, brak nudy i ogromne możliwości podnoszące dotychczasowe umiejętności. Atmosfera w biurze dość przyjemna, pracownicy bardzo mili i pomocni. Wypłaty zawsze na czas.

05.11.2019 09:18

Czy Madiff Sp. z o.o. narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?
    Choleryk

12.01.2020 19:54

Jest też opcja zatrudnienia na UOP jeżeli Ci zależy i się dogadasz. Ja osobiście jestem na B2B ale wiem ze są osoby którym się udawało normalnie na umowę
    Tibro

31.01.2020 12:45

Też slyszałem że jest opcja, więc jak komuś zalezy to pewnie trzeba dopytać
    Normik

28.01.2020 15:58

Praca wymagająca, ale bardzo interesująca. Zarobki adekwatne do wykonanej pracy. Duży plus za możliwość pracy zdalnej, praktycznie większość pracy można wykonać "z domu". Fajna praca dla osób, które cenią sobie niezależność.
    Michał

24.01.2020 11:48

Klarowna rozmowa / Przyjemni ludzie / Wszystko powiedziane na 1ej rozmowie i tak samo proces wyglądał / zaczynam pracę za tydzień. Mój projekt bardzo ciekawy technicznie w zakresie moich wymagań technologicznych. Nie wiem jak wyglądać to będzie dalej, ale proces rekrutacyjny do rozpoczęcia był 10/10.
    Bart

23.01.2020 13:39

Byłem na rozmowie ale mnie nie przyjęli :/ Niemniej rozmowa przebiegła w porządku, warunki omawiane na rozmowie takie jak w ogłoszeniu. Jakbym miał większe doświadczenie to pewnie bym się zakręcił no ale...
    WWa

14.01.2020 10:48

najgorsze jest to, że czasami cięzko dogodzić klientowi. Zależy jak się trafi tak naprawdę, ale jeżeli chodzi o kierownictwo to nie mam na co narzekać akurat, starają się zeby wszystko było jasne i przejrzyste
    Baban

10.01.2020 09:39

Ogólnie warunki zatrudnienia są dobre. Ja podpytałem osoby ktore na linkedin miały wpisane madiff i zapytałem jak wyglądała praca, opinie były zazwyczaj ok więc też się zarekrutowałem. Pomijając długi czas odpowiedzi to nie mam na co narzekać, a póki co pracuję od pół roku. Wypłata zawsze na czas jest
    ffid

07.01.2020 17:52

Nie polecajcie tam ludzi bo guzik kasę zobaczycie.
    Platypus

13.11.2019 11:45

Najwieksza wada to chyba to chyba to, że trzeba sporo na odpowiedź czekać. Prawie się zniechęciłem, ale odpowiedzieli i oto jestem :P Po 2 miesiącach pracy mogę powiedzieć że mi się podoba
    Marks

03.12.2019 12:54

A ile czekałeś? Ja jestem 2 tygodnie po rozmowie która była ok i bardzo nastawiłem się na pracę w Madiff.
    Platypus

11.12.2019 14:23

Coś koło 3 tygodni do miesiąca. Niemniej moim zdaniem warto było, dlatego jeżeli to czyta ktoś kto ma zamiar się zniechęcić po takim czasie to radzę jeszcze chwilę poczekać i dać szansę
    Macias

09.12.2019 17:22

typowy outsourcing. nie narzekam, chociaż czasami klient bywa trudny no ale cóż… taka branża
    Zakori

31.10.2019 22:50

Fajna praca dla osób które cenią niezależność. Zarobki dokładnie takie jakie podali w ogłoszeniu. Zwłaszcza ok dla osób które szukają pracy na b2b
    Zakori

06.11.2019 12:44

chodzi mi o to że projekty są zazwyczaj roczne, dobrze płatne, dodatkowo jest opcja pracy zdalnej. Zanim do Madiff trafiłem to długo siedziałem na etacie i czułem się niejako przywiązany do jednego miejsca. Z madiff na ten moment jestem związany na rok a potem zobaczymy ;) może zostanę na kolejny projekt, może nie. Kto wie
    Thier

05.12.2019 15:10

Ja dwa lata temu skończyłem u nich projekt, miałem ponad rok przerwy i stwierdziłem że wracam na kolejny, większy. Jest cięzko ale nie żałuję, chociaż po tym już chyba właśnie na etat wejdę :P
    Elko

12.11.2019 15:33

pracuje przy mniejszym projekcie, jest to dodatkowy zarobek do mojej regularnej pracy. jest ok
    Gregor

27.11.2019 13:26

Ja akurat zakręciłem się w projekcie rocznym i jest to moja główna praca. Przyznam szczerze ze jest wymagająca i sporo czasu muszę poświęcić na projekt… Wiem że były też mniejsze projekty ale porwałem się na to. Pieniądze są miarodajne do pracy, jednak w następnym roku już biorę coś dużo spokojniejszego
    bi developer

08.11.2019 15:03

Ta firma to chyba jaki swoisty zart na rynku. Mialem rozmowe rekrutacyjna jakis czas temu i byl to niezly ubaw. Najpierw rozmowa w biurze we Wroclawiu pokoj gdzies na poddaszu ,wygladalo to jak kawalerka wynajmowana przez studenta politechniki i rekrutant , ktory zachowywal sie jakby byl jakims niespelnionym programista. Bylo to 2 lata temu wiec sporo mi umknelo ale zaczal mowic cos o jakis zgodach wartych kilkadziesiat tysiecy i o wspolpracownikach ktorzy musza placic. Potem rozmowa telefoniczna z czlowiekiem, ktory ledwo mowil po polsku , naprawde komicznie i chyba udawal jakiegos wysoko postawionego managera. Rozowa techniczna tez smieszna bo TL chyba nie znal sie za bardzo na technologii. Ogolnie oceniam to na niezly kabaret.
    Hinat

26.11.2019 11:46

Sam sie rekrutowałem w tym roku i moje odczucia są zupełnie inne. Może firma się po prostu rozwinęła w tym czasie, bo u mnie było profesjonalnie - najpierw rozmowa rekrutacyjna u nich w biurze taka ogólna, potem już bardziej szczegółowo stricte do danego projektu. O tych zgodach to nie wiem o co może chodzić XD ja po 3 miesiacach pracy jestem zadowolony. Rekrutowałem się na Wrocław, biuro jest małe ale idzie to do przodu
    Watermelon

25.11.2019 14:53

jestem nawet zadowolony. prace oceniam na 7/10, może zostanę na dłużej ale nie wiem, zobaczymy jak będzie wyglądał rynek jak skończę projekt. mimo wszystko jest fajny zespół i benefity. projekt biznesowy satysfakcjonujący. minusem jest to, że czasami klient jest trudny, nieraz procesy bywały szybsze, ale też wiem, ze ludzie są po prostu zawaleni robotą
    Krzysiewicz

18.10.2019 12:51

Czuć profesjonalizm od strony kierownictwa, umowa jest jasna. Jestem w połowie projektu i zastanawiam się czy po zakończeniu nie załapać się na jakiś kolejny ale zobaczę jak wyjdzie
    Ra-V

08.11.2019 15:07

Mam podobne odczucia… ja skończyłem i jestem na drugim. wiadomo praca jak praca, typowy outsourcing. Nie są to gruszki na wierzbie ale nie mam co narzekać
    Satur

29.07.2019 14:05

Dłuugo się czeka na odpowiedź. Niemniej zgodzili się na moje warunki i niedługo zaczynam projekt. Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało. Co do rozmowy rekrutacyjnej to przebiegła ok.
    odd

28.10.2019 12:40

nie, nie da się dogadac na uop :)
    czemu?

04.11.2019 09:02

Czemu ma się nie dac? Znajomy brał normalnie
    Liza

27.08.2019 09:36

Cześć :) Trafiłam do Madiff bo znajomy polecił pracę. Zatrzymałam się tutaj w projekcie rocznym i jestem w trakcie jego realizacji. Poprzednio pracowałam w innej firmie przez dwa lata, ale potrzebowałam takiego “odświeżenia” dlatego zmieniłam pracodawcę. Póki co jestem zadowolona. Czuję że trochę podciągam swoje umiejętności tutaj, praca ode mnie tego wymaga, ale to dobrze bo widzę że nie stoję w miejscu :)
    Goran

16.10.2019 12:54

Jest ubezpieczenie zdrowotne. Poza tym co jakiś czas są wyjścia na miasto firmowe
    Truskawkowy

29.10.2019 09:55

Mam dokładnie to samo, trochę się zasiedziałem w poprzednim miejscu i dopiero tutaj poczułem że rozwinąłem skrzydła. A trafiłem zupełnie przez przypadek, napisali do mnie na linkedin i zaproponowali rozmowę, poszedłem tam bez większych oczekiwań a tu proszę
    Wania

21.10.2019 12:21

dobre zarobki jak na tą branżę w wawce ;)
    Adrian

03.09.2019 06:01

Ja jestem zadowolony z projektu u nich, skończyłem dosłownie miesiąc temu. Wypłata przyszła na czas
    Gregi

27.09.2019 14:52

Ja właśnie niedawno skończyłem, wypłaty jeszcze nie mam, ale dobrze wiedzieć, że bedzie na czas :D co do samej pracy zgadzam się, super mi się pracowało z nimi, gdyby nie wyprowadzka z miasta to starałbym się jakoś zakręcić na dłużej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Madiff?

Kontakt - Madiff Sp. z o.o.

Domaniewska 47 02-672 Warszawa

Branża główna: Rekrutacja i HR

XIconLinkedinIcon
    Minion

06.09.2019 14:14

Często widzę ogłoszenia na linkedin, chcę aplikować. Znajomy który był u nich rok mówił że nawet spoko jest i że sporo się firma rozwinęła. No zobaczymy co z tego wyjdzie ????
    ciekawksi

27.09.2019 13:41

Ja właśnie zaczynam pierwszy projekt, i na razie jest faktycznie fajnie, atmosfera super, da się pogadać z ludźmi. Mam nadzieje, że już tak zawsze będzie :D
    aplikacja

18.09.2019 13:23

cześć, chciałbym zaaplikować do firmy, ale to prawda że nie można umowy o pracę? Jak atmosfera? jak w typowym korpo czy w miarę luźna?
    dzony

25.09.2019 18:23

Nieeee, luźno możesz umowe o pracę, z tego co wiem, to oni proponują b2b ale jak nie chcesz to nie. Więc pod tym względem luźno :D
    roki

27.09.2019 13:03

Co do atmosfery to jest mega luźna, nie ma żadnej korporacyjnej sieczki. Praca jest intensywna ale bez przesady. Da się od czasu do czasu luźno pogadać.
    Sebastian

22.07.2019 19:47

Fatalna firma (usunięte przez administratora)
    klocu

19.09.2019 19:54

To pewnie zależy jaki projekt :) ja robiłem częściowo zdalnie, a częściowo w biurze. Ogólnie bywało tak, że trzeba było się naprawde spiąć i przyłożyć do projektu bo gonił termin. Czasami było luźno. To zależy tak naprawdę od klienta też
    kuban

25.09.2019 13:43

Bez przesady, nie jest źle. Praca projektowa rządzi się swoimi prawami, ale tu akurat jest całkiem znośnie. Niedługo kończę swój drugi projekt.
    Zevrin

29.08.2019 14:40

Przez gowork trochę się bałem iść na rozmowę. Ostatecznie się zdecydowałem i poszedłem i wcale nie było źle, standardowa rozmowa. Teraz czekam na info czy mnie przyjeli ;)
    mati

17.09.2019 16:03

i jak tam, przyjeli Cię? ;) ja byłem na spotkaniu gdzie opowiadali o projektach i pracy w firmie ogólnie, fajne wrażenie to na mnie zrobiło bo nie spotkałem się wcześniej z takim podejściem do kandydata ;) ostatecznie jednak zatrudniłem się na stałe w innej firmie, ale nie wykluczam że kiedyś się z madiff zwiążę
    Pati

01.09.2019 12:35

Czy jest możliwość zatrudnienia na umowę o prace czy tylko b2b?
    Maruda

01.09.2019 21:21

niestety tylko b2b, będą przekonywać że lepiej, a tak na prawdę pracownik na b2b jest mniej chroniony.
    rosiek

11.09.2019 22:22

no nie jest to prawda akurat. to fakt, preferowane jest zatrudnienie na b2b, ale jezeli ktoś chce, to można też normalnie mieć umowe o pracę. ja akurat wole na b2b za to mój znajomy od którego z polecenia tu przyszedłem był normalnie na uop. kwestia dogadania
    K4cper

29.07.2019 10:24

Pracuje w madiff na mniejszym projekcie i jest to moja dodatkowa praca. jako dodatkowe zrodlo zarobku sprawdza sie super. nie wiem jak jest na wiekszych projektach ktore pochlaniaja wiecej czasu ale tutaj wszystko przebiega dobrze i milo a wyplata jest miarodajna do wykonanej pracy. jestem zadowolony
    K4cper

06.08.2019 23:21

Można pracować na niepełny wymiar czasu, ale zdalnie odpada - jestę programistą i nie dało rady... koniecznością jest praca u klienta albo w wynajętym biurze na białołęce - ale tam też pilnują "wydajności" żeby projekt nie posypał się...
    Zielin

25.08.2019 00:19

no nie do końca bo to zależy tak naprawdę od klienta. ten, u którego ja pracuję się zgodził bez problemu i pracuję zdalnie. poza tym to chyba nic dziwnego że pracodawca sprawdza czy pracownik dobrze wypełnia swoje obowiązki? ;)
    Adrian

23.08.2019 18:20

Firma jest bardzo ok i fair w stosunku do ludzi Mój projekt się kończył i zaoferowali mi nowy, na który przystałem. Jest nawet lepszy niż poprzedni. Żadnych negatywnych sytuacji
    Kawalier

07.07.2019 22:07

Napisali do mnie sami na linkedin i zaproponowali współpracę. Rozmowa przebiegła ok, w tym momencie biorę udział w projekcie juz 4-ty miesiąc i jestem zadowolony. Jeżeli chodzi o pensję to to akurat spory atut, można negocjować warunki, na moje przystali bez większego problemu
    Jakub

22.08.2019 12:48

Hej, ja pracowałem w biurze w centrum. Było całkiem miło, atmosferę tworzą ludzie wiadomo, ale trafiłem na fajny zespół ;) Zdarzyło mi się pomóc innym, tak samo i sam potrzebowałem pomocy to miałem na kogo liczyć. Ogólnie wspominam ten czas dobrze, zarówno pod kątem rozwojowym jak i finansowym
    Magneto

22.08.2019 11:37

Pracowalem dla tej agnecji, jednak oszukali. Projekt był zakontraktowany na 1,5 roku wraz z relokacja do innego miasta. Na miejscu już drugiego dnia dowiedziałem się bezposrednio od klienta, że szukali bodyshopperów na 11 miesięcy. Ogolnie do samego konca nie bylo wiadomo, czy klient przedłuży zamówienie czy nie. Prawda jest taka, że dostałem informację z Madiff, że przedłużają zamówienie na konsultanów, jednak po 3 dniach okazało się że nie. Gdybym wiedział, że tak będzie, to nie podejmowałbym współpracy z relokacją, gdyż spowodowało to dużo problemów.
    Michau Bułka

20.08.2019 08:09

Zarobki są w miarę ok w madiff ale nie o tym chcialem pisac. plusem jest calkiem szerokie pole dzialań. nie nudziłem się, dodatkowo czuję że trochę podciągnąłem swoje umiejętności, mozna wdrażać swoje pomysły. Nie wszędzie się tak da
    Endrju ;)

12.08.2019 09:23

Byłem na spotkaniu w biurze ostatnio, przebiegło mega fajnie. Opowiadali mi o firmie, rozmawialiśmy o projektach czy tendencjach na rynku, troche takie “pizza&beer” :D nie spotkałem sie z czymś takim wcześniej, plusik leci :D
    Pawlak

26.06.2019 15:31

Jakis czas temu zakończyłem prace w projekcie z madiff. wypłata przyszła na czas i nie było żadnych nieprzyjemności. na ten moment jednak odpuszczam takie projekty ale chciałbym sobie w razie czego zostawic furtke do powrotu, ktoś moze ma info czy madiff przyjmuje do nowych projektów jak ktoś kilka miesiecy wcześniej zakonczył współprace?
    mast

28.06.2019 10:08

no skoro w takich dobrych relacjach odszedles to moze warto zapytac bezposrednio... a może jednak nie bo nikt ci nie odpisuje lub nie odbiera telefonu od ciebie ;)
    Pawlak

25.07.2019 13:38

Jakby tak było to bym pewnie nie pytał o możliwość powrotu do nich ;) Po prostu mam dobre wspomnienia z tej pracy i luźno myślę nad możliwością powrotu, ale nie pytam ich bo po co, skoro to tylko luźne plany
    Planck

22.07.2019 12:45

Ja jestem zadowolony, po roku współpracy mogę powiedzieć że umiem o wiele więcej niż na początku przygody.
    Konrad

19.06.2019 16:29

Byłem na rozmowie wczoraj ;) narazie odczucia mam pozytywne, zobaczymy czy się odezwą
    Zywiecki

28.06.2019 19:08

Java developer. Pytania typowe na początku rozmowy, dopiero przy rozmowie z klientem są bardziej szczegółowe pytania odnośnie zdolności technicznych... Oprócz tego pytanie o to, dlaczego się zwolniłem z poprzedniej pracy, moje oczekiwania co do nich, stawka itd. Mocno typowo, podobne miałem zadawane jak zatrudniałem się w poprzedniej pracy. Było ogólnie spoko
    Zywiecki

17.07.2019 21:54

Odezwali się jakiś czas temu, zaproponowali współpracę :) warunki były omówione na rozmowie
    Marian

04.07.2019 19:33

Więkoszść wpisów/opinii moderowana. Proponuję zapytać osoby na linkedin, które miały styczność z Madiff. Osobiście po 1,5 roku współpracy szczerze odradzam. Lepiej trzymać się dużych firm - ITKontrakt, ITDS, Relayon, Conectis, Natek, SII... nie ma co ryzykować naprawę...
    Oleksy

15.07.2019 10:17

No jest to mega ciekawe co piszesz, bo pracowałem w jednej z firm o których napisałeś, z grzeczności nie powiem w której bo wystarczy na gowork danej wejść żeby się przekonać. Rotacja w tej firmie na tak wysokim poziomie ze oszaleć idzie, umowa niby na okreslony czas ale w połowie tego czasu sie okazuje ze jednak nie i trzeba innej pracy szukać bo klient zrezygnowal. Zero profesjonalizmu od strony kierownictwa. W madiffie sie nigdy z czyms takim nie spotkalem i mam tu jakas stabilizacje, wiec kompletnie sie nie zgadzam z tym co napisałes.
    Krzysztof_B

05.07.2019 13:27

nie mam dużego doświadczenia, tutaj się tak naprawę zacząłem rozwijać. projekt w którym pracowałem był fajny, sporo się nauczyłem i cieszę się że tu trafiłem. teraz już pracuje w innej firmie ale wspomnienia z tą mam dobre. nawet poleciłem znajomemu żeby wysłał cv tutaj
    Martin_Sheeit

03.07.2019 18:57

Warto. Takie moje zdanie
    Dawid

28.06.2019 12:47

Mam średnie wspomnienia z poprzedniej pracy w małej firmie gdzie trzeba było walczyć o wyplaty na czas a warunki umowy byly mocno niejasne. tutaj jest ok, wszystko jest wyjasnione zawczasu a podejscie mają profesjonalne. Mam nadzieję zostać tu na dłużej niż na jeden projekt, zobaczymy jak wyjdzie. Jak narazie mam nadzieję że wszystko będzie tak jak do tej pory. przede wszystkim w koncu nie ma problemów z pieniędzmina koncie tak jak to wczesniej miałem, jak mówiłem jestem trochę zrażony po poprzednim pracodawcy dlatego to dla mnie miła różnica działająca zdecydowanie na korzysc madiff...
    Kubrick

25.06.2019 12:14

Długo dosyć się na odpowiedź czeka i to fakt, można stracic cierpliwość. Ja w tym czasie znalazłem inną pracę, ale jak dostałem odpowiedź to dowiedziałem się że zgodzili się na moją stawkę więc jak ktoś nie szuka pracy na TERAZ jak ja wtedy to chyba warto poczekać bo zarobki są fajne
    marcin

05.06.2019 00:28

Firma chyba sporo się rozwinęła. Jeszcze rok temu się nad tym zastanawiałem, ale nie było tak dużo ofert, dla mnie nic interesującego. Teraz widze, że ciągle potrzebują kolejnych osób, na linkedin często wrzucają ogłoszenia
    Scofield

24.06.2019 11:49

No mnie zwerbowali wlasnie przez linkedin. Pani sama do mnie napisała. Poza tym mają serio całkiem sporo projektów, szukają ludzi i jest z czym wybierać więc fajnie

Zostaw merytoryczną opinię o Madiff Sp. z o.o.