Madiff Sp. z o.o.
3 301 6 1

Opinie o Madiff Sp. z o.o.

Kontaktowy

Współpracuje z firma od roku i jestem bardzo zadowolona ze względu na projekty, które realizuje. Bardzo fajne, innowacyjne projekty przy których dużo się można nauczyć. Kontakt z firma na dobrym poziomie

uni

Ludzie, wystarczy zacząć podchodzić do swojej pracy trochę bardziej odpowiedzialnie... Po pierwsze, czytajcie umowy, bo z tego wynikają wasze problemy. Po drugie może weźcie pod uwagę, że oni współpracują firmami z zewnątrz i to normalne, że muszą się zabezpieczać przed nagłym odejściem pracowników. A jak chcecie odejść, to najpierw normalnie porozmawiajcie z pracodawcą, w Madiff spokojnie można się dogadać.

miodek
@uni 29.12.2018 21:08

to co piszesz jest bzdurą. znam przypadki gdzie ludzie żegnali się z firmą podaniem dłoni, a później i tak byli straszeni sądem.

Uni
@miodek 02.01.2019 16:47

Trochę cię poniosło chyba. Niby czemu ktoś był straszony sądem? Znam dużo osób z branży które pracuja albo pracowały w madiff i wiem ze to ściema

miodek
@Uni 17.01.2019 00:01

absolutnie nie mam zamiaru cię przekonywać i nie poniosło mnie. współpracujcie sobie z kim chcecie, ale jak przyjdzie do rozwiązania umowy nie szukajcie potem pomocy tu bo wszyscy z madiff przestaną odpowiadać na wasze maile i telefony, a dodatkowo skontaktował się z wami ich prawnik. powodzenia.

noworoczne pozdrowienie

Czy firma nie regulująca należności upadnie? skoro nie mają kasy na bieżące zobowiązania? sprawa jest już w sądzie....

tttedex
@noworoczne pozdrowienie 02.01.2019 12:23

Kolejna plotki, a firma tak jak miała, dalej ma sie dobrze.

Podwykonawca

Co za bzdury - tyle jest różnych firm zajmujących się outsourcingiem ale akurat Madiffowi się trafiają niepoważni kontraktorzy którzy nie umieją czytać umów? Zastanówcie się co piszecie

damian
@Podwykonawca 30.12.2018 17:47

A niby ile tych kontraktorów? Jak sobie tutaj dobrze poczytasz to na pewno zauważysz, że komentarze dotyczące kar w umowie są pisane cały czas przez jedną, może dwie osoby. 
I nawet oni nie zaprzeczają, że wszystko jest jasno określone w tych umowach.

7878artu

Wczoraj byłem na rozmowie i mam nadzieję, że mnie przyjmą. Zgodzili się na moją stawke bez problemu, przedstawione projekty i to jak wygląda współpraca bardzo mi odpowiada. Czekam na odpowiedź.

cichy

Bezproblemowa współpraca. Pieniądze są dobre, właściwie zawsze przed czasem. 
 Wywiązują się z wszystkich warunków umowy.

grick

Podpisałem umowe lekko ponad rok temu i przez cały ten rok nie było żadnych problemów.
 Polecam pracę w tej firmie.

nntr

Wysłałem cv i dopiero jak zostałem zaproszony na rozmowę, to spojrzałem 
 tu na gowork no i zastanawiałem się, czy tego nie odwołać. Ostatecznie byłem
 I nie wiem, gdzie ludzie widzą problem. Klasyczna rozmowa rekrutacyjna, 
 przyjęli mnie i w tym tygodniu podpisuje umowe

MaRCEL
@nntr 16.12.2018 22:58

spoko, idź ale nie pisz potem, że nie byłeś ostrzegany.... dopóki jesteś źródłem przychodu to będzie ok, jak będziesz chciał zmienić to pomyśl dwa razy....

Podwykonawca
@nntr 16.12.2018 22:58

A czego się spodziewałeś, "dzień dobry jesteśmy Madiff i lubimy nie płacić ludziom, to kiedy Pan może zacząć pracę"? Wróć tu jak będziesz odchodził, ciekawe co wtedy napiszesz

nntr
@Podwykonawca 30.12.2018 18:18

Tak jak pisałem - byłem dopiero po rozmowie, a na temat samej rekrutacji już się tutaj dużo naczytałem, nic z tego nie okazało się być prawdą.

Podwykonawca2
@nntr 04.01.2019 23:40

Wspomnisz nasze słowa ;)

dante

Współprace oceniam jako udaną. Bardzo podoba mi się, że pracuję nad czyms, 
 co mnie interesuje, bo projektów do wyboru dużo. Widać, że mają spooro klientów.

ikon_

Polecam prace w Madiff

89898989

Rekrutacja trochę się przeciągała, ale ostatecznie przyjęli mnie bez problemu. 
 Fajne warunki współpracy i dobra kasa.

panpablo

Jestem chyba jednym z pracowników najdłużej związanych z firmą, 
kilka projektów już za mną, myślę, że obie strony są zadowolone z tej współpracy :)

dietrich_

Generalnie polecam. Firmę polecił mi kolega, który sam współpracuje z firmą dłuższy czas i nie miał zastrzeżeń. U mnie z rekrutacją nie było problemów, ale mam dość spore doświadczenie, może dlatego decyzja była szybka. Każda faktura na czas, dobry kontakt z firmą, w razie problemów pomagają.

Wilhelm

Słyszałem że firma ma problemy z płynnością po tych akcjach z kontraktorami... ciekawe kiedy się okaże że są niewypłacalni? - może za mało obciążają ich "karami" - ciekawe jak wygląda egzekucja tego? czy tylko straszą? Lepiej żeby zadbali o bieżący "biznes" ... zamiast wykorzystywać bieżących i byłych pracowników...

Windykator
@Wilhelm 22.11.2018 09:38

Raczej wpis do KRD zablokował im linie kredytową...

tadeo
@Wilhelm 22.11.2018 09:38

,,Słyszałem, że” - czyli klasyczne wciskanie pierdół w internecie. 
 Kto Ci to niby naopowiadał?

Wilhelm
@tadeo 11.12.2018 17:18

Jeden z "jeszcze" pracujących kontraktorów ...

tadeo
@Wilhelm 13.12.2018 08:34

Tak, jeszcze pracuje. Ale firma została mi polecona przez kogoś, który przeniósł się w inne miejsce. O żadnych akcjach nawet nie słyszałem.

tadeo
@tadeo 14.12.2018 17:45

Pracuję u klienta, w sumie może dlatego nikt mi nic nie mówi? .... o zatrudnieniu agencji PR też nikt nie będzie jawnie informował (żeby odzyskać "dobre imię") :-/ - a zgodnie z zasadami dobrego biznesu to jednak powinni płacić, po co się ciągać po sądach, nie?

marcin
@tadeo 15.12.2018 14:25

@Tadeo i mam uwierzyć, że to pisze jedna osoba? Masz problem - miałeś szanse sie wypowiedziec, to daj te szanse też innym.

xpadion_90

Współpraca od 2 lat i nie ma problemów. Pieniadze sensowne, zawsze na czas.
 Całkiem ciekawe projekty.

domino

Nie bardzo rozumiem Wasze problemy związane z umowami, zapisami w umowie, karami. Tak jak większość tutaj byłem na rozmowie, ale umowy nie podpisałem. Nie było tam nic aż tak nadzwyczajnego, gdybym miał inny tryb pracy to bym się pewnie zdecydował, ale tu nie wszystko mi pasowało. Trzeba umieć czytać umowy, dużo firm ma podobne zapisy do tego co ma madiff, wiadomo, ze nie każdemu to będzie odpowiadać.

kiniex8989

Współpracowałem z Madiff przez niecałe 1,5 roku i jestem zadowolony. 
Dla mnie oczywiste było, że jeżeli chcę zerwać współpracę, to muszę się 
wywiązać z warunków w umowie. Jest okres wypowiedzenia i trzeba się 
go trzymać, to normalne. W żadnej firmie nie da się odejść z dnia na dzień.

Mikoto9292
@kiniex8989 03.12.2018 13:45

@kiniex8989 - jak zakończyła się Twoja współpraca? zmieniałeś firmę czy zostałeś bez pracy pozostawiony sam sobie? - odróżnij zerwanie współpracy od rozwiązania jej. (usunięte przez administratora)

kiniex8989
@kiniex8989 03.12.2018 13:45

Rozstałem się z firmą bez większych problemów

Bor
@kiniex8989 07.12.2018 09:13

Jak możesz się uwiarygodnić?

dobry
@Bor 07.12.2018 14:31

No trochę chyba przesada. A jak Wy tutaj wypisujecie to wszystko to też musicie ,,sie uwiarygadniać”? Przypominam, że nie tylko hejterzy są w internecie anonimowi.

BoRR
@dobry 10.12.2018 12:15

Dobra, racja zagalopowałem się, niemniej dla zastraszonych mam radę - art.5 KC - Kara rażąco wygórowana, co stanowi naruszenie zasady współżycia społecznego i jako takie nie może być podstawą do zasądzenia kwoty "kary" - w sumie dlaczego nie wpisali 1 mln zł ? - jak szaleć to szaleć.... ? Wyjaśnię w sądzie, to napiszę ile dostałem odsetek :-)

xxxxxxxxxxxxx

tak tylko wspomnę o paniach z rekrutacji - jak się człowiek zgłosi i napisze że jest zainteresowany, to piszą, chcą dzwonić, rozmawiać itd. ale gdzieś po drodze nagle przestają się kontaktować - a czy to tak dużo napisać " niestety nie spełnia Pan/Pani naszych oczekiwań, szukamy kogoś bardziej doświadczonego/cokolwiek". Tylko tyle i aż tyle.

Ostrzeżony

Tak to wygląda, bo jak dotąd żadnej sprawy nie oddali do sądu, a z tego co wiem to mają już kilka nakazów zapłaty....pewnie taką mają wiarę w swoje racje ;-( Cóż.... kolejna firma której nie udało się na rynku, choć może raczej to na własne życzenie / postępowanie. Zapalmy świeczkę (*)

Byczy Bobb

Polecam wzięcie urlopu od początku miesiąca do zapłaty faktury i ucieczkę do innego projektu... śmierdząca sprawa, Jak z głaskaniem tygrysa - przyjemność żadna a ryzyko duże ...

expata
@Byczy Bobb 13.11.2018 15:26

jeżeli odchodzisz z uwagi na utratę zaufania... ryzykujesz bardziej jak zostaniesz i bedziesz pracować za darmo...

Magik

Jestem na projekcie dopiero 4 miesiące jako fullstack i jak narazie nie mam żadnych zastrzeżeń. Trochę czekałem na odpowiedz przy procesie rekrutacyjnym, ale myśle, ze ta decyzja w dużej mierze należała do klienta końcowego, a nie wewnętrznego. Jeśli chodzi o płatności, to wszystko ok. Nigdy nie spotkałem się z sytuacja, żeby przelew był później niż do dziesiątego. Polecam

Zeus
@Magik 20.05.2018 18:05

Potwierdzam. Pracuje już 13 miesięcy i wszystko w porządku. Polecam.

expata
@Magik 20.05.2018 18:05

spróbuj odejść...

madiff

Zgodnie z k.p. i orzecznictwem SN, jeżeli osoba wykonuje obowiązki osobiście w sposób ciągły, w podporządkowaniu wobec pracodawcy i za wynagrodzeniem, to łączy ich umowa o pracę (bez względu na to, jaki kontrakt podpisali).

firek
@madiff 15.10.2018 09:05

no niestety, nie możesz odmówić bo bedzie kara i kompensata a w wyniku bye bye money .... ale zawsze można robić "do portfolio"

Madiff Sp. z o.o.
pracodawca
Made in Wrocław 2018


17 października 2018 roku odbyła się konferencja Made in Wrocław we Wrocławskim Centrum Kongresowym. I to już druga edycja! Wydarzenie pokazuje społeczny i biznesowy potencjał Wrocławia, co nie może nie zaskoczyć!


Tym razem też mieliśmy okazje dotknąć do światu innowacji i wynalazek


I oto kilka ciekawych faktów:

- 26 000 osób zatrudnione w blisko 110 wspólnych centrach usług we Wrocławiu

- więcej mieszkań rocznie kupuje się we Wrocławiu niż w Berlinie

- setki startupów, wśród których XTPL może przekroczyć granicę miliarda dolarów



Z niecierpliwością czekamy na następną edycję!
   
Gamer

Fajne wydarzenie bylo! Do zobaczenia w kolejnym roku.

Marian
Zweryfikowany użytkownik

Wszystkich przestrzegam przed firmą Madiff. Działają nie etycznie, łamiąc reguły konkurencji. Dwa razy czytajcie umowy. Kary są jednostronne. Przewinienia typu nie wpisanie na linkedin faktu współpracy - 25 tys., rozwiązanie umowy przed końcem zamówienia - 25 tys. i inne. Wszystko jest ok dopóki nie chce kontraktowiec odejść. Jak zgłasza np. telefonicznie to następuje brak kontaktu ze strony Madiff. Osoba zatrudniona w tej sytuacji próbuje dogadać się z klientem i tym samym wystawia się Madiffowi. Z mojego doświadczenia i znajomych dwie ostatnie faktury niewypłacają, wymierzają kary 25-50 tys. pln i dokonują kompensat. Straszą wcześniej karami i zadośćuczynieniem. Większość ludzi odpuszcza a Madiff za pomocą prawnika straszy portale takie jak gowork pozwami w związku z tym złe wpisy znikają. Ludzi omijajcie szerokim łukiem i przekażcie znajomym....

anonim

(usunięte przez administratora)

ciekawy

ciekawe czy firma jakkolwiek ustosunkuje się do takich informacji publicznie ?????

Assesor
@ciekawy 17.07.2018 14:28

Ja się zastanawiam jak taka firma utrzymała się 3 lata na rynku... osobom które nadal pracują w Madiff już są zatrudnieni na B2B radzę sprawdzić kto podpisał Umowy w imieniu Madiff. Pan CEO nie jest Prezesem wg KRS i nie był nigdy. Zatem Umowy są nieważne i ich straszenie również...

ciekawy
@Assesor 19.07.2018 15:32

a może pełnomocnictwa? wiadomo coś?

Lawyer
@ciekawy 19.07.2018 20:42

Jeżeli jest pieczątka CEO to nie miżna naprawić reprezentacji pełnomocnictwem. Taka umowa jest bezwzględnie nieważna.

k_27

Byłem w projekcie 11 miesięcy i wszystko było ok, kasa na czas bez żadnych problemów. fakt, kontakt z firmą miałem niewielki ale skoro wszystko szło płynnie w kontekście pracy, to nie widzę powodów aby to było dziwne. Uczestniczyłem w kilku spotkaniach integracyjnych z innymi konsultantami i wspominam to pozytywnie. Kontakt z managerami też w porządku. Druga sprawa, kompletnie nie rozumiem Waszych problemów dotyczących 'kar' itp. Wszyscy macie oczy i umiecie czytać to co podpisujecie, jeśli nie wywiązujecie się z umowy to może w ogóle nie powinniście pracować w tej branży? Mój projekt ustawowo trwał 24 miesiące, po 8 miesiącach musiałem odejść z prywatnych względów i nie było z tym żadnego problemu. Ale! porozmawiałem, ustaliliśmy datę odejścia i uścisnęliśmy dłonie po wyznaczonym terminie, proste, i nie ma tu żadnej czarnej magii w tym wszystkim. Natomiast jeśli z jakichś względów ktoś chce odejść za 2 tygodnie, w dodatku robi to za plecami, to niech się później nie dziwi, że wychodzą krzywe sytuacje, znowu wracając - WIDZĄC CO PODPISUJE. Jak czytam te wszystkie wypociny to śmiać mi się chce, może czas pracować na UoP a nie B2B skoro nie umiecie podejść do tego odpowiedzialnie. Reasumując, wspomnienia dobre, kontakt z firmą mały jednak wystarczający, widać, że się starają jak jesteś wobec nich w porządku. Polecam

Marian
@k_27 08.10.2018 17:07

Sorry ale chyba w innym Madiff pracowałeś lub jestem z nimi powiązany. Umowę można różnie interpretować i np. Madiff twierdzi że zamówienia nie można wymówić tylko umowę co jest oczywiście bezprawne.(usunięte przez administratora) Zatem idź prawić propagandę gdzie indziej. A ludzi przestrzegam...

it

Nie wiem, o jakich problemach ludzi tutaj piszą. Mam kompletne inne doświadczenie z rozwiązaniem umowy z Madiff przed czasem: przyszedłem do menedżera, powiedziałem, że chcę odejść. Dostałam informacje, że oni ze swojej strony muszą najpierw uzgodnić wszystko z klientem. Za jakiś czas odezwali się i powiedzieli, że muszę skończyć projekt i za 3 miesiąca możemy rozwiązać umowę. Wszystko było zgodnie z ustaleniami i umową, dostałem wszystkie wypłaty. Mam przyjemne wspomnienie od współpracy z Madiff, myślę nawet wrócić do nich . Kolega nadal z nimi współpracuje (ja skończyłem pracę rok temu), mówi, że firma się rozwija i mają dość pozytywne zmiany i sporo projektów. Więc polecam rozważyć Madiff jako potencjalnego pracodawcę! A jeśli nie przestrzegać warunków umowy, to wszędzie będą problemy

Head
@it 10.09.2018 15:31

No to jesteś chyba jedyny. Na 8 osób które znam i pracowały poprzez madiff... wszystkie łącznie ze mną mieli/mają problemy z ostatnimi wypłatami. Umowy nie mają wpisanej reprezentanta a CEO nie jest prezesem tylko ktoś innym... odsyłam do KRS i jeszcze raz przestrzegam wszystkich.

Kontraktor
@Head 12.09.2018 16:34

Ja dostałem wszystkie przelewy i na czas. 0 problemow

mentor
@it 10.09.2018 15:31

niech madiff zmieni w końcu copywritera bo te opinie wszystkie wygladaja tak samo...

ciekawski
@Kontraktor 12.09.2018 20:55

a pracujesz jeszcze?

Chwytam i uciekam!
@mentor 13.09.2018 13:13

madiff!!!111one!!one , OGARNIJCIE SIĘ! - tak daleko nie zajedziecie..... (usunięte przez administratora) dziekować nie trzeba.... Czy napisać powyższe też po angielsku dla łatwiejszego zrozumienia?

Kontraktor

Nigdy nie miałem problemu z Madiff. Pieniądze zawsze przed czasem, dobra atomosfera i kontakt. Ostatnio otrzymałem nawet podwyżkę. Wystarczy po prostu przestrzegać warunków umowy. Polecam!!!!

planet
@Kontraktor 08.09.2018 00:50

nawet? podwyżka to normalna kolej rzeczy a po tym co tutaj przeczytałem to nawet pieniądze nie byłyby znaczące

Kontraktor

Wystarczy przestrzegać warunków umowy

Uczciwy
@Kontraktor 12.09.2018 20:55

Otóż nie, nie wystarczy przestrzegać warunków umowy. Można robić wszystko jak należy a i tak się kończy niezapłaconą fakturą i straszeniem wymyślonymi karami umownymi. Tak się kończyła historia każdej znanej mi osoby która tam pracowała, niezależnie od tego jak przebiegło rozstanie.

Prawniczek
@Kontraktor 12.09.2018 20:55

Czy niepłacenie faktur to przestrzeganie warunków umowy ??? Czy najpierw był brak zapłaty czy zła opinia? Czy opinia pojawiła się jako przyczyna czy rezultat niezapłacenia faktury?

znudzony uporem, będą odsetki
@Uczciwy 28.09.2018 21:43

Pewnie zmiana nazwy firmy w tym przypadku wystarczy? a może powinniśmy podać kto firmą kieruje? kto podpisuje umowy z konsultantami?

On
@Kontraktor 08.09.2018 00:50

Podwyżka w IT, no tego to się nie spodziewałem

Pozytywny

Jak mam zgoła zupełnie inna opinie. Jestem zakontraktowany już ponad pol roku. Pieniądze zawsze przed czasem. Wobec mnie wywiązano się ze wszystkich obietnic.

Rolo
@Pozytywny 15.05.2018 13:01

A jak długo trwał proces rekrutacyjny?

krol
@Rolo 16.05.2018 01:04

Od pierwszej rozmowy do otrzymania oferty trwało około 4 dni. Miałem rozmowę techniczną w kolejnym dniu po pierwszym spotkaniu. Ale to tez pewnie zależy od projektu.

Autobot
@Pozytywny 15.05.2018 13:01

A na jakiej pozycji pracujesz?

Pozytywny
@Autobot 16.05.2018 07:36

Analityk systemowy, u mnie było 2 tygodnie ze względu na proces u klienta

.
@Pozytywny 15.05.2018 13:01

spróbuj zmienić pracę ;-)

Gosc

Uczestniczyłem w ich procesie rekrutacji. Nie szukałem specjalnie nowych ofert ale podczas rozmowy telefonicznej wspomnieli o jakimś laboratorium, zgodzili się na moją stawkę, a siedziba firmy była niedaleko, myślę czemu nie. Wpadam do umówionego miejsca o umówionej porze, podchodzę do recepcji i mówię do jakiej firmy i jakiej osoby, na recepcji odpowiadają że oni nie wiedzą co to za firma, że na piętrze biurowca jest wielu najemców. Podejrzane ale myślę ok, przedzwonię do człowieka z którym się umówiłem, telefon nie odpowiada. Siadam i czekam. Po 5 minutach wybiega dziewczyna i prosi o parę minut cierpliwości, czekam 15 i zaczynam wychodzić, ponownie wybiega dziewczyna i zaprasza mnie za sobą, w końcu pokazuje pufę na korytarzu i mówi że kolega już idzie. Po kolejnych 5 minutach przychodzi jakiś francuz - gość z którym nie byłem umówiony, rozmowa odbywa się na ... korytarzu, laptop, papiery leżą na podłodze. Rozmowa po angielsku gość prosi o opowiedzenie gdzie dotychczas pracowałem, w końcu pyta jakie znam technologię, odpowiadam że wszystko ma w CV, on że nie ma mojego CV i czy mogę mu je podesłać, ja z laptopem na podłodze loguję się do internetu z własnego hotspotu na telefonie (oczywiście wifi dla gości to burżujstwo), CV po polsku, gość mówi że polskiego nie zna i czy mogę mu przetłumaczyć albo wysłać angielską wersję, patrzę na CV -> jakieś 10 procent słów polskich typu adres, data urodzenia, uczelnia, ponownie patrzę na gościa, wskazuję długopisem technologie które znam. W końcu zadaje pytanie czy znam java script, ponownie spoglądam na moje CV - pierwszy punkt java 8+, spring i wszystkie najnowsze zabawki backendowe, odpowiadam że tak coś robiłem, zadaje kolejne pytanie czy znam ... html, mocno zirytowany wskazuję na CV. W końcu pyta o stawkę, mówię tą co początkowo czyli medianę dla javowca w Warszawie, gość odpowiada że za tyle to może zatrudnić absolwenta prestiżowej uczelni we Francji a nie polibudy w Warszawie, nie znajdzie dla mnie projektu i proponuje ... dokładnie połowę stawki jaką powiedziałem, dodaje żebym pomyślał bo to duże pieniądze są w Polsce. Na tym nasza rozmowa się zakończyła. Podsumowując byłem na dziesiątkach rozmów ale czegoś takiego jeszcze nigdy nie doświadczyłem.

anonymous
@Gosc 19.09.2018 22:29

Tzn ile?

mud
@anonymous 20.09.2018 20:14

to najwazniejsze w calym tym opisie?

anonymous
@mud 21.09.2018 09:17

Niby nie, ale jestem ciekawy ;)

Zostaw opinię o Madiff Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Madiff Sp. z o.o.