Madiff

Careers

Contact

Tło
  • Ciechanów

5. Opinie o Madiff Sp. z o.o.

Opinie o Madiff Warszawa

Nie przegap nowości o Madiff Sp. z o.o.!

16.07.2021 10:48

W miniony czwartek mieliśmy przyjemność sponsorować i uczestniczyć w BET Tank, z ekscytującymi startupami z Portugalii.

Brawa dla wszystkich startupów za ich ciężką pracę oraz specjalne gratulacje dla Zharty, zwycięzcy tej edycji.

Wspaniale było dowiedzieć się więcej o tym innowacyjnym ekosystemie w Portugalii!

Dowiedz się więcej o tym wydarzeniu tutaj:http://www.betventures.org/betank.html

12.07.2021 11:08

Odwiedź naszego bloga, gdzie znajdują się najnowsze wiadomości ze świata IT i dowiedz się czegoś nowego!

Nie poleca

27.05.2021 12:37

Jestem zniesmaczona brakiem profesjonalizmu tej firmy. Przeszłam kilka rozmów z prezesem. Po wielu rozmowach mój proces rekrutacyjny został pozytywnie zakończony, uslaliliśmy stawke i główne warunki współpracy, ustnie zatwierdziliśmy rozpoczęcie współpracy,że otrzymam jeszcze dodatkowe dokumenty i po odesłaniu kilku drobnych zmian kontakt sie urwał całkowicie. Wlaściciel przestał odbierać telefon i odpisywać na SMSy. Całkowity brak kontaktu. Nie poważne traktowanie człowieka. Odradzam jakąkolwiek współprace z ta firmą. Brak profesjonalizmu i strata czasu. Odradzam!
    Michał

15.02.2021 19:49

Najgorsza rekruterka (usunięte przez administratora) Najprawdopodobniej moje CV zostałe przekazane innej firmie, niż do której aplikowałem. Chyba ta pani na lewo sobie w tej firmie dorabiała. Wstyd dla tej firmy, że takie osoby zatrudnia.
    Paweł

27.02.2021 08:49

To przecież jest niedopuszczalne. Ja jak czuję, że rekruterka nie wie o czym mówi czy też mało wie o stanowisku na które rekrutuje to się rozłaczam i zrywam kontakt. Współczuje, że masz takie doświadczenia. Ja kilka lat temu miałem kontakt z madiff i był w miarę ok. Natomiast ostatnio słyszałem od znajomych że się wszystko pogorszyło, i zrobiła się tak zwana łapanka na programistów przez małowiedzące rekruterki.
    Siedlecka

28.01.2021 12:01

Ktoś miał kłopot z poleceniem służbowym założenia Linkedin Premium i brakiem zwrotu przez Madff opłat za to konto?
    Alicja

30.10.2020 12:42

Współpracę z Madiff oceniam pozytywnie - duże tempo pracy, które przynosi oczekiwane wyniki i rezultaty. Miejsce ukierunkowane dla osób ,które lubią dużą dynamikę pracy i liczą na realne sukcesy. Firma dobra zarówno dla Juniorów (porządny strat w karierze) jak i Seniorów nastawionych na realizację targetów. Duża pula klientów i projektów do realizacji. Dla mnie również plusem jest międzynarodowe środowisko pracy :)
    kandydatka

15.01.2021 12:25

A dlugo tam pracowalas?
    almostcontractor

12.01.2021 16:49

Nie polecam. Panie rekruterki z profesjonalizmem nie mają wiele wspólnego, chyba, że mówimy o ghostingu, wtedy prezentują najwyższy poziom. Kontakt w celu przedstawienia oferty jak to bywa w przypadkach takich agencji - znakomity, potem proces rekrutacji, rozmowa jedna, druga. Pozytywna opinia klienta i informacja i informacja, że przekażą wyniki do agencji niezwłocznie. Jednak wtedy kontakt z Paniami które wcześniej były tak nachalne i nagabujące się urwał... tak jakby kontraktowania madiff przestała istnieć, panie rekruterki nabrały wody w usta, zero informacji spadaj, było ok czy pocałuj nas pani w cztery literki. Ja rozumiem, że klient mógł się rozmyślić, bo spadł z rowerka w wyniku covid i nie ma kasy, ale rany boskie ludzka przyzwoitość zwłaszcza w takiej profesji wymaga poinformowania kandydata o tym. Czy osoby na stanowiskach rekruterskich mają umiejętności interpersonalne na poziomie pantofelka, że nie są w stanie przekazać informacji? Kogo Wy zatrudniacie? Szanujmy się nawzajem, a brak jakiekolwiek odpowiedzi świadczy o tym, że działacie na zasadzie budki z piwem. Przyjdz raz i nie wracaj. z perspektywy czasu dobrze, że nie nawiązaliśmy kontaktu bo pewnie kwestia wypłacalności kontraktu wyglądałaby podobnie. Omijajcie ta kontraktowanie szerokim łukiem, bo 20-30% prowizji za tak przeprowadzany proces to jakaś kpina. Nie dziwne , że ludzie z it mają takie mniemanie o rekruterach...jako, że mam sporo znajomych w branży którzy interesują się b2b to z chęcią będę im odradzał współpracę z madiff.
    Patrycja

22.12.2020 14:31

Czy nadal ciężko się z firmą skontaktować ?

23.12.2020 13:32

Dzień dobry Pani Patrycjo, Jeżeli chce się Pani z nami skontaktować prosimy o wysłanie wiadomości poprzez formularz znajdujący się na naszej stronie internetowej. https://madiff.eu/contact/#inquiry Madiff Sp. z o.o.

09.12.2020 14:37

Bardzo nieprofesjonalne podejście, trudny kontakt z osoba prowadząca rekrutacje (poczta, nieodbieranie telefonów). Po informacji o dostaniu pracy i ustnej ofercie brak jakiegokolwiek kontaktu
    DavidK

25.09.2020 11:21

From the beginning of our cooperation, we had very good contact, before the finalization of the project, we managed to complete everything as we expected
    Rekruter

22.09.2020 14:01

Nie polecam tego miejsca. Długie godziny pracy, brak płatnych nadgodzin i bardzo ciężka komunikacja z zarządzającymi.
    DavidD

15.09.2020 15:09

The company has the most innovative projects in Poland as well as internationally. Great contact with managers and the best team of specialists
    Dwayne Wright

15.09.2020 15:08

I recently worked with Madiff on some very high profile projects. From start to finish Madiff exemplified quality, dedication and always delivered the highest calibre of work. Not only would I recommend Madiff I thoroughly look forward to work with them in the future.

25.05.2020 11:54

Czy w Madiff Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
    Tmsh

10.09.2020 20:55

Nie, nie ma szkoleń wewn. Jak jesteś na B2B to samemu trzeba płacić, dodatkowo każą brać wolny dzień - skoro nie pracuje się dla klienta. Generalnie polecają webinary, kursy i samodzielną naukę. W taki sposób trudno stać się ekspertem.
    Kamil

09.09.2020 11:36

Ja właśnie skończyłem u nich projekt, i stwierdziłem że wracam na kolejny, większy. Polecam

08.09.2020 10:28

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Madiff Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
    Mark

08.09.2020 12:08

Tak chętnie zatrudniają, najlepiej z zagranicy - tak żeby nie mogli dochodzić swoich praw :-( poza tym dają im szczególnie niskie stawi....ale coś za coś...
    Karol11

02.09.2020 11:36

Jestem w madiff w mniejszym projekcie od 2 ,miesiecy nie ma żadnych problemów. Cieszę się, że tutaj trafiłem.
    Paweł

27.08.2020 10:52

Spoko, można się wiele nauczyć. Jak zaczynałem pracę to było trudno, sporo się musiałem uczyć ale zawsze można liczyć na pomoc kolegów z projektu. Teraz jest duużo łatwiej a i sam widzę że moje skille są dużo lepsze niż na początku
    maszek

08.11.2019 16:16

Firma krzak. Tak najkrocej mozna ja okreslic Odradzam juz kilkanascie osob wystapilo z pozwami.Madii usuwa tez negatywne wpisy z forum wiec nie macie pelnego obrazu biedy i rozapczy tej firmy.
    kaszti

19.12.2019 10:48

Pracuje w madiff dwa lata. Nigdy o żadnych pozwach nie słyszałem
    Mat

26.08.2020 12:59

Poczekaj jak zarbiaja na Tobie wszystko jest ok placa na czas i nie ma problemow, a gdy sie zaczynaja problemy zachowuja sie jak najgorsze swinie
    Kamil S

13.08.2020 17:08

Bardzo ciekawe projekty, współpraca się bardzo dobrze układa. Pracuje z Madiff juz od 13 miesięcy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Madiff?

Kontakt - Madiff Sp. z o.o.

Domaniewska 47 02-672 Warszawa

Branża główna: Rekrutacja i HR

XIconLinkedinIcon

13.08.2020 16:47

Polecam współprace.Bardzo dużo ciekawych projektów można złapać fajne doświadczenie, dobrą pozycje w cv.

13.08.2020 16:45

Pracuję na kilku projektach równolegle z Madiff . Rozwija się dość szybko = Z płatnością nigdy nie było problemu, projekt jest długoterminowy (pierwszy kontrakt rok temu). Szczerze mówiąc mam dobre wrażenia ze współpracy i mogęi ich zdecydowanie polecic
    Adaz

06.07.2020 15:28

Zacząłem pracę jako programista poprzez Madiff. Proces rekturacjj przebiegł szybko i sprawnie. Początek współpracy bardzo pozytywny.
    Kasia S.

07.05.2020 18:32

Polecam wszystkim Madiff ! ;) profesjonalny zespół i mega poztywna energia!
    Brise

04.05.2020 14:35

Byłem na rozmowie jakiś czas temu, ale długo się nie odzywali i myślałem że zrezygnowali. Jakiś czas temu zadzwonili, ale już jestem gdzie indziej. No cóż, szkoda, na rozmowie wyrobiłem sobie bardzo dobre wrażenie. Może kiedy indziej ;)
    Fazo

13.12.2019 16:34

Pracowałem rok a projekcie i nawet spoko wspominam chociaż nie wiem czy takie roczne projekty są dla mnie. Niemniej jak komuś pasuje taki system to polecam
    Fifi

04.05.2020 09:32

Noo to na pewno fajna opcja dla kogoś kto nie chce się na długo wiązać z jednym miejscem, tj nie chce siedziec na etacie.
    Ik

01.04.2020 17:36

Spoko, mozna się wiele nauczyć. Jak zaczynałem pracę to było trudno, sporo się musiałem douczyć ale zawsze można liczyć na pomoc kolegów z projektu. Teraz jest duużo łatwiej a i sam widze że moje skille są dużo lepsze niż na początku
    Ernest_

22.04.2020 10:43

Ja jak zaczynałm pracę to ojjjj było ciężko, miałem chwile zwątpienia ale z perspektywy czasu widzę że dało mi to dużo więcej niż nauka samemu, rzucenie się na głęboką wodę mimo że było cięzkie to nie żałuję ani trochę. teraz już jestem na etacie w innej firmie i mimo małego doświadczenia to widzę że umiem sporo ;) nie przechwalając się haha
    iks_dee

03.05.2020 17:17

też mam podobne odczucia. outsourcing to specyficzna forma pracy, ale daje sporo możliwości. można też zajmować się swoimi projektami, łatwo znaleźć na to czas
    Chipslet

03.05.2020 17:03

Pracuję jako java developer, jestem zadowolony. Praca w porządku, ludzie też ok, można się zawsze doradzić i pomogą. To co mnie najbardziej motywuje to oczywiście pieniądze, a tutaj wypłata jest miarodajna do włożonej pracy, co ostatnio jest coraz rzadziej spotykanym zjawiskiem w Warszawce.
    Que

27.04.2020 14:27

Jestem w madiff w mniejszym projekcie, jako dodatkowy zarobek i powiem wam że zwłaszcza w dzisiejszych czasach ratuje mi to skórę ;) wypłata na czas, wszystko omawiane online, nie ma żadnych problemów. Cieszę się, że tutaj trafiłem.
    Be

23.04.2020 11:30

Polecam pracodawcę. Jestem pozytywnie zaskoczony
    Melon

30.03.2020 12:38

ja jestem bardzo zadowolony! W fajnym projekcie pracuje :D zespół mistrzowski
    Marcel

13.04.2020 18:39

zespół to już połowa sukcesu. u mnie wszyscy sobie pomagają co jest naprawdę motywujące i budujące
    Szczepan

12.04.2020 18:14

Można w naprawdę ciekawych projektach się zakręcić, warto zaaplikować i sprawdzić jakie mają projekty
    Rozczarowany

03.04.2020 19:16

Drodzy pracownicy Madiff, jeżeli umawiacie się z kimś na telefon, deklarujecie że oddzwonicie lub napiszecie maila w określonym czasie - róbcie to. Niestety dołączacie do grona firm, które mają w (usunięte przez administratora) ludzi, dużo obiecujecie a mało robicie. Przestańcie wiecznie wystawiać posty, że poszukujecie programistów skoro po próbie kontaktu z 5-cioma osobami od Was każda zadeklarowała, że się odezwie i na tym koniec.
    Karmi

10.04.2020 11:04

hmm nie chcę bronić, ale zarówna ja jak i mój znajomy (który mi polecił pracę tutaj btw) nie mieliśmy takich problemów. właściwie kontakt oceniłbym na 5. może to całe zamieszanie z wirusem jest problemem….

14.02.2020 09:55

Czy Madiff Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?

19.03.2020 13:46

różnie w sumie, ja zazwyczej wolałem wcześniej przyjść żeby i wcześniej wyjść :P Nie mniej i tak jest to sporo udogodnienie bo zazwyczaj masz ściśle napisane 8-16 i tyle
    Arnold

27.03.2020 10:32

No dosyć elastycznie jest, powinno się być 8h/dziennie, ale przyjście/wyjście nie jest mocno pilnowane. No ale to chyba wiadomo, zależy od klienta. U mnie tak czy siak było dosyć luźno w tym temacie
    Taro

25.03.2020 17:34

Ja się cieszę że złapałem tu pracę dwa miesiące temu. Teraz są wszędzie kryzysy, u mnie jest stabilnie, nie ma żadnych większych zmian w projekcie. Projekt jest roczny, więc mam całe szczęście zagwarantowaną pracę…
    Łukasz

25.03.2020 09:04

Można się zakręcić na jakiś mniejszy projekt jako dodatkowa praca. IMO warto dla rozwinięcia umiejętności i dodatkowego źródełka dochodu
    Vinco

17.03.2020 10:34

Skończyłem projekt 2 miesiące temu, bimbam sobie od tego czasu i myślę czy by się znowu nie zakręcić u nich, bo w sumie nawet ok było. Czy ktoś z was teraz też aplikuje do nich może?
    Versacci

27.02.2020 10:37

Dzwonili, proponowali mi różne projekty w projekt manager. Skusiłem się na jedną z propozycji, niedługo zaczynam projekt. Zobaczymy jak będzie, stawkę proponują dobrą...
    W

16.03.2020 16:44

no ja pracuje na tym stanowisku i moim zdaniem spoko, warto. zresztą sam zobaczysz, pewnie projekt już ruszył więc powodzenia tam ;)
    Filipe

02.03.2020 16:09

Spoko. Zadzwonili do mnie, zaprosili na rozmowę. Potem face to face, pytania o doświadczenie, stawki itd. Rozmowa przebiegła ok, teraz czekam na wiadomość ale myślę że pracę raczej mam gwarantowaną, dobrze się rozmawiało :)
    Pjoter

20.01.2020 15:03

Praca jest jaka jest, wiadomo dni bywają różne ale zarobki są ok, nawet jak na warszawę
    Bratt

24.01.2020 12:30

No mnie zarobki przytrzymały w madiff na drugi rok na kolejny projekt. Trzeciego już raczej nie będzie, bo chcę iść normalnie na etat, ale nie powiem, można sporo odłożyć pracując tutaj
    aevink

02.03.2020 15:57

Pracując dwa lata faktycznie sporo zaoszczędziłem, dobrze wspominam ten czas w madiff.

Zostaw merytoryczną opinię o Madiff Sp. z o.o.