VP Flex Sp. z o.o.

Adres: Henryka Nitschmanna 30-32, 82-300 Elbląg

NIP: 5783126463 KRS: 0000687292

VP Flex Sp. z o.o.
3 18 6 1

Opinie o VP Flex Sp. z o.o.

Marian

Witam. Ktoś szuka może też pracy , na wyjazd w Lutym ? W grupie raźniej. Elbląg Nowe Miasto Lubawskie

Bartek
@Marian 18.01.2019 14:33

ja jestem zainteresowany wyjazdem ale z Lublina 01.02.2019 do hagi na szklarnie

nick name

dla mnie ta agencja jest super, najlepsza agencja z jaką byłam, świetne warunki mieszkaniowe i wypłaty zawsze na czas a ci co piszą złe opinie to nieroby, sama widziałam sytuację jak osoba która próbowała ukraść towar na magazynie wyleciała z pracy i potem gorzkie żale

nickk
@nick name 07.12.2018 10:05

a możesz powiedzieć czym się tam zajmujesz

Kot

Pracowalem w tym (usunięte przez administratora) oszukali mnie na pieniondzach niestety zglaszam sprawe do prokuratury i do prawnika w hadze szczeze nie polecam tego syfu prosze mi wyjasnic gdzie sie podzialy moje pieniondze muj mejl to:elzbietasidor@poczta.fm i gdzie som pieniondze pana krzysztofa prawie 700euro zondam wyjasnien jezeli nie to inaczej sobie pogadamy jak wspomniane bylo wyzej prawnik unijny w hadze

Były pracownik VOORNE

To jest teraz VP FLEX a tak naprawde to VOORNEPUTTEN nie polecam banda złodziei i oszustów wiem co mówie pracowałem unich może praca nie była zła, ale to jakie mają podejśćie do ludzi i w jaki sposób ich traktują to masakra! Ale prędzej czy póżniej i tak bedą mi musieli zapłacić zaległe pieniądze itd..itp! Tak że uważajcie na nich i najlepiej z daleka pozdro :-)

po co nick

zakwaterowanie jak w jakimś wigwamie, praca fizyczna jak to praca nic żadnych fajerwerków ale zobaczymy jak będzie dalej

Pytajnik

Można prosić o jakiegoś konkretne opinie o VP Flex? Czy są wypłacalni? Jak z zakwaterowaniem? Jak ogólne warunki

Pawweeel

Witam wybiera sie ktos na poczatku listopada do miejscowosci Maasland przez to biuro ?;) prosze o maila na pawelf153@gmail.com

Demsey

Witam :) wyjezdza ktos na poczatku Listopada? jezeli tak prosze o kontakt na cluubowy@gmail.com :)

Wicio1995
@Demsey 16.10.2018 15:52

Ja jadę z kobieta

Pomocna !!

Moje zdanie jest takie, owszem (usunięte przez administratora) na mieszkaniach robią ludzie ale jak przyjeżdżasz na "nowe mieszkanie" i musisz je sobie na wstępie ogarnąć to już nie halo. Nie możesz mieć własnego zdania, upominać się o swoje bo skutkuje to zwolnieniem z pracy które dodatkowo potraktowane będzie jako porzucenie pracy a porzucenie natomiast oznacza(usunięte przez administratora) Pracownicy w biurze hm tutaj najlepiej przekonasz się co oznacza "polak polakowi wilkiem" (usunięte przez administratora)pomocna dłoń kto był ten wie. Ale owszem jedź "ile ludzi tyle opinii" wszystko to prawda ale czy w życiu też opierasz się na tylko na swoich doświadczeniach czy może skoro jest tyle negatywnych opinii tak dużo kosztuje poszukać czegoś normalnego ?? Moje sugestie dla VP Flex Sp. z o.o.: Uciekajcie jak najdalej, no chyba że naprawdę chcecie !! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Złe wrażenie zatrzeć trudno, przede wszystkim mówić prawdę i obiektywnie analizować problemy. (usunięte przez administratora)

głupek
@Pomocna !! 17.10.2018 14:09

Ta firma pracuje dla największej firmy (usunięte przez administratora) w Holandii VOORNEPUTTEN byłem widziałem byłem ja rozumiem że myślicie co on wie ja ostrzegam nie wierzyłem w komentaże to pojecie i wspomniecie moje słowa to prowadzą turcy co mają polaków za nic

Kasikk...
Zweryfikowany użytkownik

WITAM wszystkich. 12.10.18r wyjeżdżam do pracy przez tą agencje, ktoś też się wybiera?!. Chciałabym poznać jakieś opinie, bo większość jest mało pozytywna. Może się coś zmieniło?!. Ostatnimi czasy nie mam jakoś szczęścia do takich agencji. Mówią, jedz i zobacz, więc....

Zły

(usunięte przez administratora)awają kary za byle co. Mieszkania brudne. Totalne rozczarowanie.

anonymous

zastanawiamy się z chłopakiem czy jechać do pracy przez ta firmę,bo już nie chcemy się sparzyć co do pracy. czy mogę jakieś opinie prosić osób co pojechalo w ciągu ostatniego miesiąca?

gosiach43

Witam Właśnie dzisiaj wyrąbali nas w powietrze ! Od trzech dni wysyłałam tylko same papiery od skanów dowodów po podpisane zobowiązania i umowy .Wyjazd miał być 01.08.2018 i co ? I g...no dzisiaj zadzwoniłam aby upewnić się że e-mail doszedł ? a dowiaduję się że niestety będzie to nieaktualne bo wiek nie ten /za starzy jesteśmy/ choć w ogłoszeniu nie było "bez ograniczeń wiekowych ".Zastanawiam się teraz czy oni nie są zwyczajną grupą przestępczą ? Bo zebrali wszystkie dane osobowe od skanów dowodów osobistych po nr kont bankowych ,peseli itd... Poważnie zastanawiam się czy nie zgłosić teraz tego do prokuratury ? Bo zbyt mi tu śmierdzi przekrętem .Wcześniej wysyłałam CV więc wiek był jak byk wpisany i dopiero jak przesłałam nasze wszystkie dane to okazało się że nasz wiek jest nieodpowiedni (usunięte przez administratora) i ŁGARZE

opatsznosc boska
@gosiach43 27.07.2018 14:13

powiem tylko: ciesz sie i dziekuj Bogu ze tak wyszlo

Przeciwnik lewej agencji VP
@gosiach43 27.07.2018 14:13

Dokładnie tak ;) masz szczescie ze nie wyjechales z tą agencja, ja nie miałem tyle szczescia i wyjechalem na tydzien około bo nie dostałem pracy a mieszkanie tylko na chwile teraz jestem w polsce :)

wwwwm
@gosiach43 27.07.2018 14:13

firma jest prawdziwa lecz przekrety byl program o tej firmie jak (usunięte przez administratora)polakow dzis zabieralem chlopaka z tej firmy ktory mieszkal z cpunami alkoholikami na wlasne oczy widzialem chlopak mowi mial przyjechac na kontenery a dali go na szklarnie

Anonim
@gosiach43 27.07.2018 14:13

Właśnie mam z dziewczyna ten sam problem. Wysłałam w piątek skany dowodów adres zamieszkania wszystkie ale dosłownie wszystkie dany, zastanawiałam się po co im aż tyle tego wiec zdzwonilam aby zapytać ponieważ nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim czyms w żadnej agencji. Pani stwierdziła że do kontraktu jest to potrzebne. Sprawa była zamknięta w piątek miał zadzwonić do na kordynator abyśmy mogly isc w Poniedziałek do pracy nikt się nie odezwal dzwonie od rana do Pani z biura nie wie co się dzieje kordynator twierdzi ze jakaś Pani Kasia ma się tym zająć... cały czas ktoś obiera i mówi że P. Kasia zadzwoni za pół godziny za chwile ze za 40 min i tak cały czas nie wiem co mam o tym myślę.... :-/

Jadę!

Jedzie ktoś 23 września? Ja jadę pomimo opinii jakie tu są. Bo to co powstawiane to pisali nieroby, mam parę znajomych którzy tam są już rok na pomidorach w szklarni i nie zamierzają się rozstać jak na razie z tą firmą.

milka
@Jadę! 30.08.2018 22:40

moglibyśmy około 1-2 pazdziernik :)

jadę!
@milka 02.09.2018 15:27

Czyli tydzień po mnie :) ja już mam termin zapisany na 24.09 mam być na miejscu

Rafallllll
@Jadę! 30.08.2018 22:40

Siemka ja bym chcial jechac pod koniec wrzesnia na co jedziesz i czy jestes z elblaga razem by bylo razniej ja chlopak 32 lata

Marek
@Rafallllll 03.09.2018 16:05

Ja mogę jechać kontakt e-mail Marek.pielecki@199503gmail.com

anonymous
@Jadę! 30.08.2018 22:40

Witam. Dzisiaj rozmawiałam z agencją vp flex w sprawie wyjazdu do pracy, ale 30 września. Proszę o kilka uwag, jeśli ktoś ma. Bo z opinii to agencja do niczego

jadę!
@anonymous 05.09.2018 11:44

Każda agencja ma złe opinie i to co usłyszysz od agencji też może się sprawdzić lub nie. Wszystko zależy od tego gdzie trafisz i czy będziesz chciała tam robić. Często ludzie nie trafiają tam gdzie chccieli, pokazują że nie chcą tam pracować a z przeniesienia na razie nici bo nie ma miejsca, to agencja takich się pozbywa. I stąd właśnie takie opnie się tworzą. Jakie uwagi? Weź wszystkie osobiste rzeczy i jedź z pozytywnym nastawieniem bez względu na to gdzie trafisz :)

jadę!
@Rafallllll 03.09.2018 16:05

Jadę 23 z koleżanką, która się jednak zdecydowała z Lublina.

anonymous
@jadę! 05.09.2018 14:58

Bardzo dziękuję za odpowiedz. Masz rację- pozytywne nastawienie i tylko to się liczy

anonymous
@jadę! 05.09.2018 14:59

Ja zdecydowałam się jechać 30 września , ale bardzo możliwe , że pojadę tam z wami. Proszę o kontakt: oliwiabis@gmail.com lub tel 796644083 Monika

Nika123
@Jadę! 30.08.2018 22:40

Jest duże prawdopodobieństwo, że Ja też pojadę 23 września. Aczkolwiek nie jestem pewna w 100% , ponieważ jechalabym sama i nikogo tam nie znam :/

anonymous
@Nika123 05.09.2018 19:38

Ja też wybieram się sama. Zadzwoń 796644083. Monika

jadę!
@anonymous 06.09.2018 13:50

Skąd jedziecie dziewczyny?

anonymous
@jadę! 06.09.2018 17:15

Ja jadę z Katowic

AAA
@jadę! 03.09.2018 09:46

Ja tez wtedy mam jechac

jadę!
@AAA 18.09.2018 13:01

jesteś na miejscu?

Stepollo xd

Cześć wraz kolega też zdecydowaliśmy się na wyjazd wyjeżdżamy 23 września z Krakowa. Jeśli ktoś jedzie dajcie znać kolega 23 lata ja 22

Stepollo xd
@Stepollo xd 19.09.2018 10:51

Nr 690650520

Kaśka
@Stepollo xd 19.09.2018 10:51

Ja z koleżanką również na ten termin :)

Kaśka

Planuje wyjazd w połowie września. Wybiera się ktoś w podobnym terminie?

milka
@Kaśka 29.08.2018 21:33

1-2 pazdziernik byłoby ok

DamianJBL
@Kaśka 29.08.2018 21:33

siemanko, ja bym jechał a nawet i wcześniej może być ten weekend

anonymous
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Ja planuję wybrać się w terminie 30 wrzesień

Lukasartur
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Ja myślę jechać 16go jest wykazdr, ślad jesteś? Zostaw whats app to pogadamy.

Dorota1234
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Hej, Ja jadę 16 września

Kaśka
@Dorota1234 12.09.2018 15:06

Możesz dać znać jak tam Twoje pierwsze dni będą wyglądały :)

Angelika
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Ja bym też pojechała. Ale najlepiej we dwie zawsze raźniej.

Kaśka
@Angelika 15.09.2018 18:48

Jadę z koleżanką, dała się namówić :)

anonymous
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Hej my wyjeżdżamy z chłopakiem teraz w czwartek ktoś mi powie czy firma iflex jest wypłacalna i czy nie sa kłamczucha mi

Radii
@Kaśka 29.08.2018 21:33

21 lub 28 jest wykaz jakie masz plany

Kaśka
@Radii 17.09.2018 15:28

my będziemy na 24.09 na miejscu :)

krzysztof

jade 09.09 na fejsie krzysztof pilp

Radii
@krzysztof 07.09.2018 14:14

Jestes już na miejscu może coś napiszesz

Radii

Kto jedzie 21 lub 28 wrzesien

DamianJBL

Jedzie ktoś 9.09?

grr

i tak sie znajdzie zawsze jakiś głupi co pojedzie, naiwny co myśli że zarobi nie wiadomo ile a prawda taka że agencja żeruje tylko na takich naiwnych. którzy tak jak ja pojechali z myślą o dorobieniu a wrócili z niczym!!! i jeszcze na minusie a nerwów z szarganych nikt mi nie zwróci

anonymous

Czy kogoś agencja straszył adwokatem ???

ciekawyy
@anonymous 31.07.2018 17:12

a dla czego straszy cię adwokatem?

Anula

Kto jedzie 3 sierpnia?

Weronika
@Anula 23.07.2018 10:39

No właśnie ja z chłopakiem się zastanawiamy nad pojechaniem 3 sierpnia

WLK
@Anula 23.07.2018 10:39

Nie jedzcie przez tą agencje... zaufajcie :) przeszedłem przez dosłownie piekło

ciekawyy
@WLK 29.07.2018 13:03

Opowesz coś więcej?

Dawid

Z doswiadczenia powiem ze to najgorsza agencja pracy z jaka miałem do czynienia. Brak organizacji, na miejscu okazuje się ze mamy mieszkać w jakims szałasie. Bo normalnymi pokojami to sie nie da tego nazwać. Jeden wielki (usunięte przez administratora) !! Potem sie okazuje ze pracy nie ma dla nas. Siedziałem raz dwa tygodnie i bez niczego. Jak chcielismy wyjasnien to pani z Elbląga rzuciła słuchawka. Nie polecam !!!!!

ciekawski

To chyba bez sensu skoro mówia że jest duże zapotrzebowanie a teraz czytam że ludzie siedzą bez pracy??? To dla czego mieliby szukać nowych pracowników? Może mi ktoś to wytłumaczyć

Neshok

Nie polecam tego biura. Kieruje pracowników do VoornePutten B.V, a to jest jedna z najgorszych agencji holenderskich. Proszę sobie zobaczyć nawet w Google na opinie o tej agencji. My z narzeczoną jesteśmy od niedawna, ale już szukamy innej agencji. Umowa Polska i holenderska to tak jak woda i ogień. Nie wiele się pokrywa w tych dokumentach. W Holandii dostajesz umowę i koordynatorka pokazuje tylko gdzie się podpisać, bez żadnego wyjaśnienia co podpisujemy. Aktualnie jest za dużo osób i nie ma gdzie mieszkać. My mieszkamy w pokoju jakiejś pary co pojechała na urlop i płacą 105€ tygodniowo za rezerwację mieszkania. Stan mieszkania opłakany. Bardzo odradzam to biuro. Jak ktoś ma jakieś pytania to zapraszam pod e-mail: kburdzel0@gmail.com

ciekawy1
@Neshok 23.07.2018 08:07

jest za dużo osób? to czemu ciągle wystawiają ogłoszenia i jak dzoniłem tam to mówili że jest duże zapotrzebowanie na ludzi..........

Anka

Kto planuje wyjechać w sierpniu do Holandii?

Andzia
@Anka 14.07.2018 09:37

Ja się zastanawiam. Planuję jechać razem z koleżanką. Proszę o kontakt do osób, które są już na miescu. Zależy mi na poznaniu warunków pracy i zakwaterowania, a najważniejsze czy firma jest uczciwa

Kasia

Kto jedzie teraz w piątek?

Patrycja
@Kasia 23.07.2018 08:19

Miałam jechać teraz w piątek z narzeczonym ale przelozyli nam na 3 niewiem co myśleć czy wogle się nastawić na ten wyjazd? ????????????

Kira
@Patrycja 23.07.2018 14:56

Nie jedzcie, mam kontakt z osobą, która pojechała w piatek z tą agencją. Pracy nie ma, warunki mieszkaniowe masakra. P.S Negatywne oceny są automatycznie usuwane, więc ocena 4/6 jest podkoloryzowana

Patrycja
@Kira 23.07.2018 22:24

Dzisiaj do mnie zadzwonili że jedziemy na 100 procent w piatek..

Nowy pracownik
@Kasia 23.07.2018 08:19

Nie jedź tam... ja właśnie jestem nie mam pracy mieszkanie znaleźli mi po calym dniu... ogólnie jest masakra warunki, praca, kontakt z nimi

jaa
@Patrycja 23.07.2018 14:56

To jest Voorneputten!!!! poczytajcie opinie i na tvn program jest o nich

mp

Mam pytanie do par, czy jak jechaliście razem to były jakieś problemy żeby mieć wspólny pokój czy razem pracować?

jaa
@mp 06.07.2018 23:44

Hotel w Hadze bez internetu za pranie sie płaci zero wyposarzenia

Karolina

Witam, kto jedzie do pracy w połowie sierpnia?

Beata

pół roku byłam w holandii z vp i moge powiedzieć, że wypłata nawet dobra, ale w sumie stawki standardowe jak na NL. trzebabyło odliczyć jakies 20 euro na ubezpieczenie i mieszkanie jakies 100, ale i tak sporo zostawalo.. nigdy nie było opóźnień wypłaty więc nie trzebabylo sie martwic aaaa no i przez caly okres mialam stałą firmę wiec dla mnie to byl wielki plus bo wyrobilam sobie jakis swoj schemat pracy i potem szlo szybciej (pracowalam na produkcji) a jak kiedys kumpel opowiadal ze jak byl z inną agencja to praktycznie co tydzien byl na innej firmei to nigdy nie mogl sie wdrozyc w robote na stale, takze ja po pol roku moge polecic vp

Bartek
@Beata 06.04.2018 20:38

Ile da się zarobić za 2 miesiące?

anonymous
@Beata 06.04.2018 20:38

A kolego dostałeś swoje nadgodziny i wakacyjne ze tak chwalisz ja juz czekamam 9 tygodni(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o VP Flex Sp. z o.o. - Elbląg

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VP Flex Sp. z o.o.