VP Flex Sp. z o.o.

Elbląg

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 5 ocen.

Opinie o VP Flex Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VP Flex Sp. z o.o.

Randy

Jedzie jakaś para 2 marca do Hagi?

Robert
@Randy 20.02.2018 15:16

A Ty randy skąd jedziesz?

Randy
@Robert 20.02.2018 21:41

Tak samo :)

Xx

Czy przenieśli komuś wyjazd z 16 na 23 ?

Robert
@Xx 14.02.2018 13:47

Mi również przenieśli wyjazd

Robert
@Xx 14.02.2018 13:47

Tak mi przenieśli na 2 marca masakra

Xx

Po raz kolejny przenieśli wyjazd z 23 na 2 marca. Co myślicie o tej firmie ? Bo jest to jakieś dziwne

Paulina 16

Hej jedziemy 16 do pakowania owoców kto jedzie telefon 516394861

Kaśka
@Paulina 16 14.02.2018 16:39

hej moge zapytac ile czasu zajeło wam od pierwszego kontaktu do wyjazdu ? duzo papierologii?

Paulina16
@Kaśka 14.02.2018 20:30

Nie aby mieli ofertę to skan dowodu podpisać umowę I wysłać numer konta euro

Pola

Hej, jedzie ktoś 2 marca?

Dawid

Siema wszystkim kto chce wyjechać z tej agencji jak na razie to spoko jest z mieszkaniem ja z zona na hotelu pokoje osobne można powiedzieć jak mała kawalerka jutro pierwszy dzień pracy to za jakieś trzy tygodnie podzielę się informacją jakie zarobki

Kuba
@Dawid 11.02.2018 15:57

Witam ja z dziewczyną jade 16 czyli pary, małżeństwa mają pokoje razem ?

Robert
@Kuba 11.02.2018 18:50

A z kąd z Polski wyjeżdżacie?

Robert

Witam jedzie ktoś 16 lutego?

Robert
@lukasz 08.02.2018 19:13

Ja jade z żagania

Łukasz
@Damian 08.02.2018 21:33

A mi powiedzieli ze moge byc w niedziele 19ego

lukasz

jatez mam termin wyjazdu na 16 tylko nie wiem jeszcze gdzie moj nr 597307349 pozdrawiam jak macie wiecej informacji na temat firmy to prosza dzwonic

K&Ł

Czy jedzie ktoś może 9 lutego lub moze już ktoś tam jest i podzieli sie informacjami jak to wszystko wygląda??

K&Ł
@Robert 07.02.2018 18:26

W sumie my chyba tez jednak 16

Robert
@K&Ł 08.02.2018 13:44

A byliście tam już i z kim jedziesz?

Dawid

Witam wszystkich mam zamiar wyjechać z zona powiedzcie jakie warunki i jaka kasa pozdrawiam

Klaudia
@Dawid 03.02.2018 19:53

Tez jesteśmy zainteresowani informacjami mamy jechać 9 lutego

Mariusz

Wszystko nie tak a głównie praca i kasa ktorej za 2 tyg pracy nigdy nie dostaniecie.nawet parę co wykiwali poznałem co przyjechali po kasę po roku czasu.i nie dostali.vp flex nie powiązany w żadnym stopniu z firmą na miejscu!!!

Mariusz

Porażka.zajechalismy i odrazu wróciliśmy! Co innego mówią w Polsce a co innego na miejscu.masakra.1200 zł w plecy za paliwo!

Dawid
@Mariusz 05.02.2018 14:08

A to czemu nie tak mieszkanie czy kasa

anonymous
@Mariusz 05.02.2018 14:08

Panie Mariuszu, proszę napisać co było nie tak, bo to ważne dla przyszłych pracowników ... Każdy ma wątpliwości co do wyjazdu za granicę, a opinie byłych pracowników są nam potrzebne :)

Martaprzemek

Witam. Wyjeżdżam 2 luty wraz z chłopakiem jedzie ktoś może z mazowieckiego.. jak wyglądają tam mieszkania?

Tomek
@Martaprzemek 01.02.2018 13:24

Jedziemy 3 raz ale nie z tej firmy i jedziemy swoim busem.a wy?

Matraprzemek
@Tomek 01.02.2018 17:39

Podajcie nr tel to się zdwonimy mój 608077668

Wojtek

Wszystko wporządku ;)

Tomek
@Wojtek 27.01.2018 05:37

Wojtku,my wyjezdzamy 2 lutego.powiedz jakie warunki co i jak,dzieki pozdro

młody

Witam wyjeżdżam teraz wraz z dziewczyną i chciałem się spytać was jak tam jest naprawdę ? bo z komentarzy to nie za kolorowo

Klaudia
@młody 22.01.2018 14:19

Można prosić o jakieś informacje na temat pracy? Mamy jechać 9 lutego

Onaa

Czy ktos wyjezdza do pracy w styczniu? Jeszcze nie bylam w pracy przez biuro VP flex.

Dawid
@Onaa 19.01.2018 15:54

Ja planuje teraz 26 stycznia Z Wałcza lecz dzwonię do nich maila napisałem się zobaczy. A ty też do Deen Haag

As

Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada kwestia kwater przez firme ? Wiadomo nie oczekuje hotelu 5* ale bylem w jednym kwaterunku z innej firmy to wolalo o pomste do nieba. Melina typowa.

Artur były pracownik

(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) do tej pory nie wypłacili mi pieniędzy za pracę w de poel biuro to gorzej niż przedszkole brak mi słów posiadamy zdjęcia zakwaterowania za 117 euro żal proszę pisać mycio2017@gmail.com to pokaże wam te uczciwą firmę

VP Flex sp. z o.o.
@Artur były pracownik 06.01.2018 08:50

Panie Arturze, zostal Pan oddelegowany przez nasze biuro do pracy w firmie Voorneputten. Gdzie Wspollokatorzy potwierdzili Pana naganne zachowanie. Nie tylko wprowadzil Pan w blad firme nie informujac nas o faktach wykluczajacych z mozliwosci podjecia zatrudnienia, ale takze Pana zachowanie na lokacji bylo wyjatkowo niestosowne w zwiazku z czym zostal Pan zwolniony z tej firmy. Chce rowniez poinformowac, ze sprawa trafi w odpowiednie miejsce. Gdyz my jako firma posredniczaca wywiazalismy sie z umowy. Zarowno Pan jak I pozostale osoby posiadaliscie prace na stalych zakladach. Dobrze wie Pan za co Pan stracil prace. Zostal Pan rowniez poinformowany o konsekwencjach umyslnego oczerniania firmy.

anonymous
@VP Flex sp. z o.o. 08.01.2018 11:33

Pieniądze mi oddajcie za 43 tydzień to pogadamy dlatego się zwolnilem sam inteligeci inspekcjia pracy się wami zajmie oszusci

beata

Pracowalam przez ta firme dla voorneputten, warunki byly takie jak opisano mi w biurze. W marcu planuje wyjechac ponownie.

Bartek O.

Pośrednik okej, załatwili mi spoko pracę w Holandii, dużo lepsza kasa niż w Polsce. Ogólnie wszystkie formalności załatwiane bardzo profesjonalnie. Więc ogólnie jestem zadowolony.

Zostaw opinię o VP Flex Sp. z o.o. - Elbląg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VP Flex Sp. z o.o.