VP Flex Sp. z o.o.

Elbląg

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 16 ocen.

VP Flex Sp. z o.o.
3 16 6 1

Opinie o VP Flex Sp. z o.o.

Pomocna !!

Moje zdanie jest takie, owszem (usunięte przez administratora) na mieszkaniach robią ludzie ale jak przyjeżdżasz na "nowe mieszkanie" i musisz je sobie na wstępie ogarnąć to już nie halo. Nie możesz mieć własnego zdania, upominać się o swoje bo skutkuje to zwolnieniem z pracy które dodatkowo potraktowane będzie jako porzucenie pracy a porzucenie natomiast oznacza brak wypłaconych pieniędzy. Pracownicy w biurze hm tutaj najlepiej przekonasz się co oznacza "polak polakowi wilkiem" Kasia pomocna dłoń kto był ten wie. Ale owszem jedź "ile ludzi tyle opinii" wszystko to prawda ale czy w życiu też opierasz się na tylko na swoich doświadczeniach czy może skoro jest tyle negatywnych opinii tak dużo kosztuje poszukać czegoś normalnego ?? Moje sugestie dla VP Flex Sp. z o.o.: Uciekajcie jak najdalej, no chyba że naprawdę chcecie !! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Złe wrażenie zatrzeć trudno, przede wszystkim mówić prawdę i obiektywnie analizować problemy. Może i wypłacanie zaległych pieniędzy było by rozwiązeniem.

Demsey

Witam :) wyjezdza ktos na poczatku Listopada? jezeli tak prosze o kontakt na cluubowy@gmail.com :)

Kasikk...
Zweryfikowany użytkownik

WITAM wszystkich. 12.10.18r wyjeżdżam do pracy przez tą agencje, ktoś też się wybiera?!. Chciałabym poznać jakieś opinie, bo większość jest mało pozytywna. Może się coś zmieniło?!. Ostatnimi czasy nie mam jakoś szczęścia do takich agencji. Mówią, jedz i zobacz, więc....

Zły

(usunięte przez administratora) Nie wypłacają pieniędzy. Dawają kary za byle co. Mieszkania brudne. Totalne rozczarowanie. Moje sugestie dla VP Flex Sp. z o.o.: Oszukują ludzi, są nie wypłacalni. Mieszkania brudne. Dawają kary pieniężne za byle co. Uciekać od tej agencji. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić wszystko i zacząć być szczerym i przestać kłamać pracownikom prosto w oczy.

anonymous

zastanawiamy się z chłopakiem czy jechać do pracy przez ta firmę,bo już nie chcemy się sparzyć co do pracy. czy mogę jakieś opinie prosić osób co pojechalo w ciągu ostatniego miesiąca?

gosiach43

Witam Właśnie dzisiaj wyrąbali nas w powietrze ! Od trzech dni wysyłałam tylko same papiery od skanów dowodów po podpisane zobowiązania i umowy .Wyjazd miał być 01.08.2018 i co ? I g...no dzisiaj zadzwoniłam aby upewnić się że e-mail doszedł ? a dowiaduję się że niestety będzie to nieaktualne bo wiek nie ten /za starzy jesteśmy/ choć w ogłoszeniu nie było "bez ograniczeń wiekowych ".Zastanawiam się teraz czy oni nie są zwyczajną grupą przestępczą ? Bo zebrali wszystkie dane osobowe od skanów dowodów osobistych po nr kont bankowych ,peseli itd... Poważnie zastanawiam się czy nie zgłosić teraz tego do prokuratury ? Bo zbyt mi tu śmierdzi przekrętem .Wcześniej wysyłałam CV więc wiek był jak byk wpisany i dopiero jak przesłałam nasze wszystkie dane to okazało się że nasz wiek jest nieodpowiedni (usunięte przez administratora) i ŁGARZE

opatsznosc boska
@gosiach43 27.07.2018 14:13

powiem tylko: ciesz sie i dziekuj Bogu ze tak wyszlo

Przeciwnik lewej agencji VP
@gosiach43 27.07.2018 14:13

Dokładnie tak ;) masz szczescie ze nie wyjechales z tą agencja, ja nie miałem tyle szczescia i wyjechalem na tydzien około bo nie dostałem pracy a mieszkanie tylko na chwile teraz jestem w polsce :)

wwwwm
@gosiach43 27.07.2018 14:13

firma jest prawdziwa lecz przekrety byl program o tej firmie jak wykorzystuja I oszukuja polakow dzis zabieralem chlopaka z tej firmy ktory mieszkal z cpunami alkoholikami na wlasne oczy widzialem chlopak mowi mial przyjechac na kontenery a dali go na szklarnie

Anonim
@gosiach43 27.07.2018 14:13

Właśnie mam z dziewczyna ten sam problem. Wysłałam w piątek skany dowodów adres zamieszkania wszystkie ale dosłownie wszystkie dany, zastanawiałam się po co im aż tyle tego wiec zdzwonilam aby zapytać ponieważ nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim czyms w żadnej agencji. Pani stwierdziła że do kontraktu jest to potrzebne. Sprawa była zamknięta w piątek miał zadzwonić do na kordynator abyśmy mogly isc w Poniedziałek do pracy nikt się nie odezwal dzwonie od rana do Pani z biura nie wie co się dzieje kordynator twierdzi ze jakaś Pani Kasia ma się tym zająć... cały czas ktoś obiera i mówi że P. Kasia zadzwoni za pół godziny za chwile ze za 40 min i tak cały czas nie wiem co mam o tym myślę.... :-/

Jadę!

Jedzie ktoś 23 września? Ja jadę pomimo opinii jakie tu są. Bo to co powstawiane to pisali nieroby, mam parę znajomych którzy tam są już rok na pomidorach w szklarni i nie zamierzają się rozstać jak na razie z tą firmą.

milka
@Jadę! 30.08.2018 22:40

moglibyśmy około 1-2 pazdziernik :)

jadę!
@milka 02.09.2018 15:27

Czyli tydzień po mnie :) ja już mam termin zapisany na 24.09 mam być na miejscu

Rafallllll
@Jadę! 30.08.2018 22:40

Siemka ja bym chcial jechac pod koniec wrzesnia na co jedziesz i czy jestes z elblaga razem by bylo razniej ja chlopak 32 lata

Marek
@Rafallllll 03.09.2018 16:05

Ja mogę jechać kontakt e-mail Marek.pielecki@199503gmail.com

anonymous
@Jadę! 30.08.2018 22:40

Witam. Dzisiaj rozmawiałam z agencją vp flex w sprawie wyjazdu do pracy, ale 30 września. Proszę o kilka uwag, jeśli ktoś ma. Bo z opinii to agencja do niczego

jadę!
@anonymous 05.09.2018 11:44

Każda agencja ma złe opinie i to co usłyszysz od agencji też może się sprawdzić lub nie. Wszystko zależy od tego gdzie trafisz i czy będziesz chciała tam robić. Często ludzie nie trafiają tam gdzie chccieli, pokazują że nie chcą tam pracować a z przeniesienia na razie nici bo nie ma miejsca, to agencja takich się pozbywa. I stąd właśnie takie opnie się tworzą. Jakie uwagi? Weź wszystkie osobiste rzeczy i jedź z pozytywnym nastawieniem bez względu na to gdzie trafisz :)

jadę!
@Rafallllll 03.09.2018 16:05

Jadę 23 z koleżanką, która się jednak zdecydowała z Lublina.

anonymous
@jadę! 05.09.2018 14:58

Bardzo dziękuję za odpowiedz. Masz rację- pozytywne nastawienie i tylko to się liczy

anonymous
@jadę! 05.09.2018 14:59

Ja zdecydowałam się jechać 30 września , ale bardzo możliwe , że pojadę tam z wami. Proszę o kontakt: oliwiabis@gmail.com lub tel 796644083 Monika

Nika123
@Jadę! 30.08.2018 22:40

Jest duże prawdopodobieństwo, że Ja też pojadę 23 września. Aczkolwiek nie jestem pewna w 100% , ponieważ jechalabym sama i nikogo tam nie znam :/

anonymous
@Nika123 05.09.2018 19:38

Ja też wybieram się sama. Zadzwoń 796644083. Monika

jadę!
@anonymous 06.09.2018 13:50

Skąd jedziecie dziewczyny?

anonymous
@jadę! 06.09.2018 17:15

Ja jadę z Katowic

AAA
@jadę! 03.09.2018 09:46

Ja tez wtedy mam jechac

jadę!
@AAA 18.09.2018 13:01

jesteś na miejscu?

Stepollo xd

Cześć wraz kolega też zdecydowaliśmy się na wyjazd wyjeżdżamy 23 września z Krakowa. Jeśli ktoś jedzie dajcie znać kolega 23 lata ja 22

Stepollo xd
@Stepollo xd 19.09.2018 10:51

Nr 690650520

Kaśka
@Stepollo xd 19.09.2018 10:51

Ja z koleżanką również na ten termin :)

Kaśka

Planuje wyjazd w połowie września. Wybiera się ktoś w podobnym terminie?

milka
@Kaśka 29.08.2018 21:33

1-2 pazdziernik byłoby ok

DamianJBL
@Kaśka 29.08.2018 21:33

siemanko, ja bym jechał a nawet i wcześniej może być ten weekend

anonymous
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Ja planuję wybrać się w terminie 30 wrzesień

Lukasartur
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Ja myślę jechać 16go jest wykazdr, ślad jesteś? Zostaw whats app to pogadamy.

Dorota1234
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Hej, Ja jadę 16 września

Kaśka
@Dorota1234 12.09.2018 15:06

Możesz dać znać jak tam Twoje pierwsze dni będą wyglądały :)

Angelika
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Ja bym też pojechała. Ale najlepiej we dwie zawsze raźniej.

Kaśka
@Angelika 15.09.2018 18:48

Jadę z koleżanką, dała się namówić :)

anonymous
@Kaśka 29.08.2018 21:33

Hej my wyjeżdżamy z chłopakiem teraz w czwartek ktoś mi powie czy firma iflex jest wypłacalna i czy nie sa kłamczucha mi

Radii
@Kaśka 29.08.2018 21:33

21 lub 28 jest wykaz jakie masz plany

Kaśka
@Radii 17.09.2018 15:28

my będziemy na 24.09 na miejscu :)

krzysztof

jade 09.09 na fejsie krzysztof pilp

Radii
@krzysztof 07.09.2018 14:14

Jestes już na miejscu może coś napiszesz

Radii

Kto jedzie 21 lub 28 wrzesien

DamianJBL

Jedzie ktoś 9.09?

grr

i tak sie znajdzie zawsze jakiś głupi co pojedzie, naiwny co myśli że zarobi nie wiadomo ile a prawda taka że agencja żeruje tylko na takich naiwnych. którzy tak jak ja pojechali z myślą o dorobieniu a wrócili z niczym!!! i jeszcze na minusie a nerwów z szarganych nikt mi nie zwróci

anonymous

Czy kogoś agencja straszył adwokatem ???

ciekawyy
@anonymous 31.07.2018 17:12

a dla czego straszy cię adwokatem?

Anula

Kto jedzie 3 sierpnia?

Weronika
@Anula 23.07.2018 10:39

No właśnie ja z chłopakiem się zastanawiamy nad pojechaniem 3 sierpnia

WLK
@Anula 23.07.2018 10:39

Nie jedzcie przez tą agencje... zaufajcie :) przeszedłem przez dosłownie piekło

ciekawyy
@WLK 29.07.2018 13:03

Opowesz coś więcej?

Dawid

Z doswiadczenia powiem ze to najgorsza agencja pracy z jaka miałem do czynienia. Brak organizacji, na miejscu okazuje się ze mamy mieszkać w jakims szałasie. Bo normalnymi pokojami to sie nie da tego nazwać. Jeden wielki (usunięte przez administratora) !! Potem sie okazuje ze pracy nie ma dla nas. Siedziałem raz dwa tygodnie i bez niczego. Jak chcielismy wyjasnien to pani z Elbląga rzuciła słuchawka. Nie polecam !!!!!

ciekawski

To chyba bez sensu skoro mówia że jest duże zapotrzebowanie a teraz czytam że ludzie siedzą bez pracy??? To dla czego mieliby szukać nowych pracowników? Może mi ktoś to wytłumaczyć

Neshok

Nie polecam tego biura. Kieruje pracowników do VoornePutten B.V, a to jest jedna z najgorszych agencji holenderskich. Proszę sobie zobaczyć nawet w Google na opinie o tej agencji. My z narzeczoną jesteśmy od niedawna, ale już szukamy innej agencji. Umowa Polska i holenderska to tak jak woda i ogień. Nie wiele się pokrywa w tych dokumentach. W Holandii dostajesz umowę i koordynatorka pokazuje tylko gdzie się podpisać, bez żadnego wyjaśnienia co podpisujemy. Aktualnie jest za dużo osób i nie ma gdzie mieszkać. My mieszkamy w pokoju jakiejś pary co pojechała na urlop i płacą 105€ tygodniowo za rezerwację mieszkania. Stan mieszkania opłakany. Bardzo odradzam to biuro. Jak ktoś ma jakieś pytania to zapraszam pod e-mail: kburdzel0@gmail.com

ciekawy1
@Neshok 23.07.2018 08:07

jest za dużo osób? to czemu ciągle wystawiają ogłoszenia i jak dzoniłem tam to mówili że jest duże zapotrzebowanie na ludzi..........

Anka

Kto planuje wyjechać w sierpniu do Holandii?

Andzia
@Anka 14.07.2018 09:37

Ja się zastanawiam. Planuję jechać razem z koleżanką. Proszę o kontakt do osób, które są już na miescu. Zależy mi na poznaniu warunków pracy i zakwaterowania, a najważniejsze czy firma jest uczciwa

Kasia

Kto jedzie teraz w piątek?

Patrycja
@Kasia 23.07.2018 08:19

Miałam jechać teraz w piątek z narzeczonym ale przelozyli nam na 3 niewiem co myśleć czy wogle się nastawić na ten wyjazd? ????????????

Kira
@Patrycja 23.07.2018 14:56

Nie jedzcie, mam kontakt z osobą, która pojechała w piatek z tą agencją. Pracy nie ma, warunki mieszkaniowe masakra. P.S Negatywne oceny są automatycznie usuwane, więc ocena 4/6 jest podkoloryzowana

Patrycja
@Kira 23.07.2018 22:24

Dzisiaj do mnie zadzwonili że jedziemy na 100 procent w piatek..

Nowy pracownik
@Kasia 23.07.2018 08:19

Nie jedź tam... ja właśnie jestem nie mam pracy mieszkanie znaleźli mi po calym dniu... ogólnie jest masakra warunki, praca, kontakt z nimi

jaa
@Patrycja 23.07.2018 14:56

To jest Voorneputten!!!! poczytajcie opinie i na tvn program jest o nich

mp

Mam pytanie do par, czy jak jechaliście razem to były jakieś problemy żeby mieć wspólny pokój czy razem pracować?

jaa
@mp 06.07.2018 23:44

Hotel w Hadze bez internetu za pranie sie płaci zero wyposarzenia

Karolina

Witam, kto jedzie do pracy w połowie sierpnia?

Beata

pół roku byłam w holandii z vp i moge powiedzieć, że wypłata nawet dobra, ale w sumie stawki standardowe jak na NL. trzebabyło odliczyć jakies 20 euro na ubezpieczenie i mieszkanie jakies 100, ale i tak sporo zostawalo.. nigdy nie było opóźnień wypłaty więc nie trzebabylo sie martwic aaaa no i przez caly okres mialam stałą firmę wiec dla mnie to byl wielki plus bo wyrobilam sobie jakis swoj schemat pracy i potem szlo szybciej (pracowalam na produkcji) a jak kiedys kumpel opowiadal ze jak byl z inną agencja to praktycznie co tydzien byl na innej firmei to nigdy nie mogl sie wdrozyc w robote na stale, takze ja po pol roku moge polecic vp

Bartek
@Beata 06.04.2018 20:38

Ile da się zarobić za 2 miesiące?

anonymous
@Beata 06.04.2018 20:38

A kolego dostałeś swoje nadgodziny i wakacyjne ze tak chwalisz ja juz czekamam 9 tygodni i dalej nic te dziewczyny w biurze to kłamią razem ze swoim szefem Turkiem sprawa u prawnika (usunięte przez administratora)

XxxxX

Ktoś jedzie 20 lipca?

Ann
@XxxxX 16.07.2018 23:39

XxxxX:Tez jadę, mam nadzieję że wszystko zdążę ogarnąć. Jak się skontaktujemy? Może email?

XxxxxX
@Ann 17.07.2018 09:21

mateusz2907@wp.pl odezwij się :) właśnie jadę sam i to pierwszy wyjazd fajnie będzie kogoś poznać

Kasia
@XxxxX 16.07.2018 23:39

My we dwoje z narzeczonym pierwszy raz :)

Sylwia

Poszukuję osoby na wspólny wyjazd koniec lipca? We dwie zawsze raźniej;)

mkrs
@Sylwia 09.07.2018 15:38

Razem z dziewczyną planujemy wyjechać w lipcu

anonymous
@mkrs 16.07.2018 12:16

Ja z moją dziewczyną także planujemy wyjechać w lipcu

Maja
@Sylwia 09.07.2018 15:38

Hej, ja planuje ;-)

Sylwia
@Maja 17.07.2018 15:05

Oo to fajnie byłoby się jakoś poznać wcześniej. Może email?

Maja
@Sylwia 17.07.2018 22:56

Jasne, podaj mi swój ;-)

Maja
@Maja 18.07.2018 09:28

Własnie zastanawiam się nad 20 lub 27 lipca, ale fajnie byłoby wcześniej kogoś poznać ;-) Wiesz co, podam Ci swój alternatywny mail, bo obawiam sie pisać tak na forum: gigix173@gmail.com. Pisz śmiało ;-)

Kaska
@Maja 18.07.2018 09:32

Heej ;) ja jade 20lipca :)

Pola
@Kaska 18.07.2018 16:22

Szkoda ze nie 27 lipca.. Podaj email to napiszesz jak jest

Paweł

Może jakiś wspólny wyjazd w czerwcu? Kto planuje jechać w czerwcu?

radek
@Paweł 03.05.2018 07:23

Planuje wyjechać na początku lipca.

Bartek
@Paweł 03.05.2018 07:23

Owszem, ja planuje ale co z tego wyjdzie to nie wiem. A w jakim wieku jesteś? Bo ja mam 17, dlatego też właśnie czerwiec. Jadę z 6 ziomkami

Klaudiaaa
@Paweł 03.05.2018 07:23

Ja planuje jechać 15 czerwca jak narazie na 3 miesiące a jak tam będzie to się okaże na miejscu nie ma co gbybać za wczasu...jest ktoś z okolic Włocławka na wyjazd chętny 15 czerwca???

Bart_86
@Paweł 03.05.2018 07:23

Ja też może wyjdę właśnie teraz, ale nie wiem z jaką firmą jeszcze i czy na 100%... fakt, lepiej z kimś...

Klaudiaaa
@Bart_86 07.06.2018 22:28

Skąd jesteś?

Michał
@Klaudiaaa 07.06.2018 23:42

Ja wyjeżdżam jutro. Okolice Torunia Golub-Dobrzyń

Carolina
@Michał 28.06.2018 19:37

@Michal napisz wiadomosc jak Ci tam jest

GREGR
@Paweł 03.05.2018 07:23

NIE JECCIE TAM BOTO ZLODZIEJE I OSZUSCI ZERUJO NA LUDZIACH

Pola

Ktoś chętny na wspólny wyjazd 27 lipca?

Maja
@Pola 17.07.2018 10:39

Ja;-) Mail: gigix173@gmail.com

Patrycja

Jadę wraz z narzeczonym 27 lipca ktoś opowie jak zakwaterowanie i to wszystko wygląda ? Rotterdam praca przy warzywach szklarnie itd ;) pozdrawiam !

BRW

Poszukuje osoby do wspólnego wyjazdu 20 lipca. Fajnie jakby byla to osoba do 25 lat :D

Michał
@BRW 17.07.2018 13:26

Daj namiar to odezwę się :)

BRW
@Michał 17.07.2018 14:35

577223229 napisz SMS jak to zobaczysz to usunę numer z forum

Damianooo

Witam jest ktoś kto będzie jechał w okolice Hagi jutro w piątek 06.07???

Ilona
@Damianooo 05.07.2018 06:01

Nie wiem jaka okolica ale tez wyjazd 06.07

Zostaw opinię o VP Flex Sp. z o.o. - Elbląg

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VP Flex Sp. z o.o.