VP Flex Sp. z o.o.

Elbląg

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 13 ocen.

VP Flex Sp. z o.o.
413

Opinie o VP Flex Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VP Flex Sp. z o.o.

anonymous

Siema. Zadajecie milion pytań. Odpowiem na nie. Nudzi mi się, wchodzę sobie na forum poczytać co piszą o POŚREDNIKU, który skierował mnie do pracy tutaj. A więc zaczynamy: -Powyżej wymieniona firma to tylko posrednik, który załatwia Ci transport do biura na Maasland. - Firma w której pracujecie to VoornePutten( Jedna z największych agencji pracy w Holandii - To gdzie trafisz, na jakie trafisz warunki, na jaką pracę to loteria - Na początku zawsze jest praca i tylko od Ciebie zależy jak potoczą się Twoje losy, poniżej przedstawię 2 przyklady: -Nie chodzenie do pracy, częste choroby, wypadki, problemy itp. równają się z brakiem wysłania do stalego zakładu co skutkuje brakiem godzin, brakiem pieniędzy na Twoim koncie i wiadomo - Codzienne uczęszczanie do pracy zgodnie z planem równa się z otrzymaniem stałej pracy gdzie mamy stale godziny, wypłatę, wtedy już mamy fajnie. Trójka z przodu można żyć - Większość prac nie jest łatwa, szklarnie, pakownie, hale, to nie jest łatwa praca, przygotuj się na 40-55 h tygodniowo. Szczególnie w sezonie. Są normy. Trzeba je robic. Jest zapieprz, nie jedziecie tu na WAKACJE - Gdy już okaże się, że jesteś ok, nie sprawiasz problemu, chodzisz codziennie do pracy to pytasz o miejsce na hotelu jak od razu go nie dostaniesz. Uwierzcie, że serio lepiej. - Dodatek kierowca 20€ tygodniowo. Średnio ale zawsze coś. Ale zapomnieć można o wypadach prywatnych autem. - Brak jednego koordynatora tylko każdy od każdego. Od aut, mieszkań, finansów itd. -Co więcej powiedzieć. W sumie napisać. Nie jestem osobą z biura która to pisze. Jak tu przyjechałem nie pomyslalby, że coś takiego napiszę. Nie mówię że jest źle. Trochę tu siedzę. Z czasem będzie i może nawet lepiej, bo i tak dużo się zmieniło na plus. Ale akurat biura z Elbląga i Sosnowca nie mają pojęcia co się tu dzieje. To od Was zależy wybór. Cytując klasyka. ,,Nikt nie powiedział że będzie łatwo" Ja w sumie polecam jak będziecie chcieli pracować i zarabiać :) Pozdrawiam Gall Anonim

Jakub

@Janka, pytałem ostatnio jak ludzie oceniają firmy podległe VP Flexowi, i widzę, że Ty masz jakieś informacje. Możesz powiedzieć co się dokładnie wydarzyło i na jakiej umowie Twoja córka wyjechała za granicę?

Janka

niech do piekla pójdą ci co zaganiają tam Naszych Rodaków moja Corka jest tam i płacze. wydała oszczednosci na dojazd i nie ma teraz pracy musi wracać a za co?

Magda

Szukam osoby do wspolnego wyjazdu ( kobietę do lat 40 ). Jest ktos chetny?

Para
@Paweł 05.05.2018 17:26

Siemka , skąd ruszacie my z dziewczyną ( 21 19 ) planujemy 1-5 czerwca ruszać ;)

KatMonic

Witam czy pracuje ktos przez ta agencje.. Mozecie napisać jak wyglada praca i zakwaterowanie w Hadze?

Roksana

Witam, wyjeżdżamy z chłopakiem 20 kwietnia 2018 jedzie ktos wtedy? Jedziemy własnym autem możemy kogoś zabrać ze sobą

Marzenie
@Roksana 13.04.2018 12:13

Witam. Proszę mi napisać czy agencja vpflex jest ok? Pozdrawiam Marzena

Jakub

Witam serdecznie na wątku dotyczącym agencji VP Flex. Z tego co widzę wielu z Was planuje wyjazd za granicę do firmy rekomendowanej przez VP Flex. Jak oceniacie w takim wypadku firmy jej podległe? Czy praca w miastach do jakich jedziecie pracować, oferowane przez agencję są godne polecenia i warunki jakie tam panują są właściwie przestrzegane przez pracodawców?

alik
@Jakub 09.05.2018 14:01

Wystarczy poczytać co nieco w internecie

Beata

pół roku byłam w holandii z vp i moge powiedzieć, że wypłata nawet dobra, ale w sumie stawki standardowe jak na NL. trzebabyło odliczyć jakies 20 euro na ubezpieczenie i mieszkanie jakies 100, ale i tak sporo zostawalo.. nigdy nie było opóźnień wypłaty więc nie trzebabylo sie martwic aaaa no i przez caly okres mialam stałą firmę wiec dla mnie to byl wielki plus bo wyrobilam sobie jakis swoj schemat pracy i potem szlo szybciej (pracowalam na produkcji) a jak kiedys kumpel opowiadal ze jak byl z inną agencja to praktycznie co tydzien byl na innej firmei to nigdy nie mogl sie wdrozyc w robote na stale, takze ja po pol roku moge polecic vp

Bartek
@Beata 06.04.2018 20:38

Ile da się zarobić za 2 miesiące?

Paweł

Może jakiś wspólny wyjazd w czerwcu? Kto planuje jechać w czerwcu?

Bartek
@Paweł 03.05.2018 07:23

Owszem, ja planuje ale co z tego wyjdzie to nie wiem. A w jakim wieku jesteś? Bo ja mam 17, dlatego też właśnie czerwiec. Jadę z 6 ziomkami

Natalia

Ktoś wybiera się w maju na pakowanie przez tą agencję?

madziulak
@Natalia 23.04.2018 11:54

Natalia, jedziesz sama? Kiedy?

nina

Czy was też proszono o wysłanie skanu dowodu osobistego?

Paweł
@nina 03.05.2018 10:34

Tak dostalem maila z wszystkimi informacjami

Tomek

niedawno wróciłem z żoną,pracowaliśmy pół roku w szklarni i w czerwcu znowu chcemy wyjechać. ktoś planuje wyjazd w czerwcu z okolic Kielc?

Paweł
@Tomek 06.04.2018 11:16

Ja planuje w czerwcu...

anonymous

VP flex sp. z o.o. biuro w Sosnowcu mam pytanie czy ktoś był z taj agecija i czy poleca

antonymous
@anonymous 16.04.2018 10:28

my jestesmy w trakcie i nie jest tak zle kiedys bylismy z biurem co nazwa zaczyna sie na C i zdecydowanie bylo gorzej

Edyta

Ja tam na wakacje dorobic byłam. Na sadzionkach. Pokoj dobry. I kontakt z firmą tez. Ci od złych opini to robić im się nie chce. Sama na oczy widzialam.

Ogrodniczka

Jestesmy z kolezanka w pracy na szklarniach i na razie jest ok. Wiadomo ze trzeba sporo pracowac i jest ciezko i przychodzi sie zmeczonym szczegolnie jak sa nadgodziny a tu na nast. dzien znowu trzeba do pracy ale w szklarniach jest nawet przyjemnie. jest ten plus ze praca przy kwiatach jest przyjemniejsza niz praca w sklepie jak do tej pory w Polsce no i oczywiscie zarobki zupelnie inna bajka

Kon niewielki

W zeszłym roku pojechalem tam na owoce, nis sluchajcie tych co piszom złe opinie, było fajnie i znowu pojechać chce

Dudek
@Kon niewielki 10.04.2018 20:39

Nawet pisać nie umiesz po Polsku Turku z VPojebiecie :)

opinio twórcza

Ja bylam zarobic z tym biurem pojechałam na zarobek i był z******l ale i tak wiecej niz w polsce obsranej g*****m nie narzekam i nie było tak zle ważne że zarobek był dziękuję Obsłudze Biura vp flek

Klaudia

OTRZEGAM! Ostrzegam wszystkich którzy chcą wyjechać przez tą firmę! Najbardziej złodziejska firma, odciągają za wszystko i okradają wszystkich i za wszystko. Jestem tu wraz z chłopakiem i stąd uciekamy, bo życie z tygodnia na tydzień nas przeraża. Przyjechaliśmy tu odłożyć ale się tu nie da. Te umowy co podpisujemy w Polsce w tej agencji potem się tylko nadają do podcierania (usunięte przez administratora) żałujemy że wszystkich rozmów nie nagrywaliśmy z tą agencją, bo jest zupełnie inaczej niż miało być. Pokój w hotelu jednoosobowy na dwie osoby za 1000euro miesięcznie, nic nie jest zapewnione, pranie jednorazowe 3euro z czego jakie pranie brudne wkładasz takie wyciągasz, żenada. Internetu na hotelu brak a większość informacji przychodzi na maila. Gdy wracasz po pracy musisz czekac do poznego wieczora az wszyscy się wykąpią bo nie ma ciepłej wody(musi sie zagrzac). Jesli macie prawo jazdy nie przyznawajcie się, bo was wpierdolą w auto za 15euro dodatkowo tygodniowo(z czego dopierdalają kary za wszystko, jesli się ma prawo jazdy a nie chce się wziąć auta straszą zerwania umowy), transport do pracy też jest porażką, w busie w którym powinno jechać 10 osob uchają do 15, trzeba siedzieć innym na kolanach. Mają straszny (usunięte przez administratora) Na zakładach wyciagaja z człowieka 200%, a zysku nie widać. Wiecej wkurwiania niż co warte. Bardzo żałujemy, że zdecydowwaliśmy się jechac z tej firmy. I nie piszę tego, bo mi sie nie chce pracować czy coś, po prostu pisze tak jak jest tutaj, zresztą to nie tylko moje zdanie. Ta agencja jak i VOORNEPUTTEN nadaje się do programu w telewizji bo to co tutaj się dzieje to jest porażka!!!

anonymous
@Klaudia 10.04.2018 07:10

Jak sie nie zgodzicie na jazde autem w 15 osob na kolanach upakowani jak walizki za komuny w pks-e to uslyszycie tylko czytuje"fuck off!!!!", druga opcja jeste taka ze bedziecie jezdzic rowerem za kare , a trzecia jest taka ze nie przyznawajcie sie ze posiadacie prawo jazdy bo wtedy jest jeszcze gorzej czyli praca od 2 w nocy do 21 i to zalezy bo wszystko jest ruchome jak schody w markecie.

Klaaaudia

Witam wyjeżdżam wraz z chłopakiem po raz pierwszy przez te biuro 6 kwietnia proszę o informację jak tam jest i czy jest sens ryzykować bo z obecnych opinni średnio to wygląda

anonymous
@Kingaa 04.04.2018 16:32

każda agencja odtrąca pracownikom część wypłaty bo z tego zarabia, tak samo jak sprzedawcy sprzedają towar po cenie dwukrotnie wyższej niż w hurtowni. nie podoba ci się to załatwiaj sobie pracę na własną ręke, prawda jest taka że większość ludzi którzy jadą przez takie agencje nie mogą złożyć zdania nawet w swoim języku a co dopiero w holenderskim czy angielskim

pawloo

czy ktos jedzie z Warszawy 13 kwietnia? pierwszy raz mój wyjazd powie ktos jak tam jest

xxxcfg

zlodziejstwo nie polecam

29.

Polecam i jeszcze raz polecam,napoczatku niewrozylo rewelacji ale jest dobrze, a negatywy zawsze beda wystawiac nieroby i Ci co nosza wysoko glowe, taka prawd, niepasuje to do polski,tam stoj w pracy jak widly w gnoju, tu sie zapie... I wiadomo za co, dzieki za uwage

Karol

Hej, poszukuje osoby która wyjeżdża 6kwietnia z prawo jazdy mam samochód ale brak prawka.

anonymous

Jedzie ktoś teraz 23??

anonymus
@anonim 20.03.2018 12:32

tak, również pierwszy wyjazd

Tamii

Witam.Czytam i wyciagnełam w nioski z tego co napisali wszyscy,jestem przekonana tym,ze lepiej samemu na własnej skórze sie przekonac co i jak,jak bym słuchala sie wszystkich to nigdzie nie znalazłabym pracy. Taka prawda. Pojade zobacze i sie przekonam. Pozdrawiam.

pracownik1

wyjechalem z dziewczyna i wszystko jest jak w ofercie,zakwaterowaniem jestesmy mile zaskoczeni, pokoj ma wysoki standard jak na hotel pracowniczy, jedyny minus to ze trzeba brac swoja posciel i sanemu sprzatac pokoje i lazienke, wyplaty na czas, praca jak to praca czasem bywa ciezko ale nie narzekamy w innej agencji jak mielismy wyjazd to ciagle bylo brak godzin do wyrobienia

Henryk
@pracownik1 15.03.2018 10:15

kiedy wyjechaliscie??

Xx

Po raz kolejny przenieśli wyjazd z 23 na 2 marca. Co myślicie o tej firmie ? Bo jest to jakieś dziwne

Sławomir
@Xx 20.02.2018 14:40

Tak samo jak u mnie jak 23 teraz nie wyjade to wyjezdzam z inna agencja

ktoś taki

Początek rekrutacji wszystko fajnie, podpisujesz umowe, mowia date wyjazdu i z beda sie kontaktowac. Zbliza sie data wyjazdu a tu nawet telefonu agencja nie wykonała, po rozmowie z panią z agencji przełożono wyjazd na nastepny tydzien i teraz nie wiadomo czy czekac, czy jechac z inna agencją, nie dzwonią, nie infomują ehh. Niby dobre ma opinie ta agencja a tu prosze bardzo taka skucha na samym początku. Zobaczymy co dalej, a na razie szukam innej agencji.

mirek

Nie polecam nikomu tej firmy.tutaj nie ma pracy.cały tydzień siedzimy na hotelu.Nie ma żadnej informacji na temat pracy.Nie przyjezdzajcie.Nie warto.każda inna firma lepsza

Alojzy

Omijajcie z daleka szkoda czasu byłem dwa dni pracy trzy na domku.Dopłacicie do interesu Vorne Puten nie polecam.

Zostaw opinię o VP Flex Sp. z o.o. - Elbląg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VP Flex Sp. z o.o.