VP Flex Sp. z o.o.

Elbląg

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 16 ocen.

VP Flex Sp. z o.o.
3 16 6 1

Opinie o VP Flex Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

anonymous

Czy kogoś agencja straszył adwokatem ???

ciekawyy
@anonymous 31.07.2018 17:12

a dla czego straszy cię adwokatem?

Anula

Kto jedzie 3 sierpnia?

ciekawyy
@WLK 29.07.2018 13:03

Opowesz coś więcej?

gosiach43

Witam Właśnie dzisiaj wyrąbali nas w powietrze ! Od trzech dni wysyłałam tylko same papiery od skanów dowodów po podpisane zobowiązania i umowy .Wyjazd miał być 01.08.2018 i co ? I g...no dzisiaj zadzwoniłam aby upewnić się że e-mail doszedł ? a dowiaduję się że niestety będzie to nieaktualne bo wiek nie ten /za starzy jesteśmy/ choć w ogłoszeniu nie było "bez ograniczeń wiekowych ".Zastanawiam się teraz czy oni nie są zwyczajną grupą przestępczą ? Bo zebrali wszystkie dane osobowe od skanów dowodów osobistych po nr kont bankowych ,peseli itd... Poważnie zastanawiam się czy nie zgłosić teraz tego do prokuratury ? Bo zbyt mi tu śmierdzi przekrętem .Wcześniej wysyłałam CV więc wiek był jak byk wpisany i dopiero jak przesłałam nasze wszystkie dane to okazało się że nasz wiek jest nieodpowiedni (usunięte przez administratora) i ŁGARZE

Przeciwnik lewej agencji VP
@gosiach43 27.07.2018 14:13

Dokładnie tak ;) masz szczescie ze nie wyjechales z tą agencja, ja nie miałem tyle szczescia i wyjechalem na tydzien około bo nie dostałem pracy a mieszkanie tylko na chwile teraz jestem w polsce :)

Dawid

Z doswiadczenia powiem ze to najgorsza agencja pracy z jaka miałem do czynienia. Brak organizacji, na miejscu okazuje się ze mamy mieszkać w jakims szałasie. Bo normalnymi pokojami to sie nie da tego nazwać. Jeden wielki (usunięte przez administratora) !! Potem sie okazuje ze pracy nie ma dla nas. Siedziałem raz dwa tygodnie i bez niczego. Jak chcielismy wyjasnien to pani z Elbląga rzuciła słuchawka. Nie polecam !!!!!

ciekawski

To chyba bez sensu skoro mówia że jest duże zapotrzebowanie a teraz czytam że ludzie siedzą bez pracy??? To dla czego mieliby szukać nowych pracowników? Może mi ktoś to wytłumaczyć

Neshok

Nie polecam tego biura. Kieruje pracowników do VoornePutten B.V, a to jest jedna z najgorszych agencji holenderskich. Proszę sobie zobaczyć nawet w Google na opinie o tej agencji. My z narzeczoną jesteśmy od niedawna, ale już szukamy innej agencji. Umowa Polska i holenderska to tak jak woda i ogień. Nie wiele się pokrywa w tych dokumentach. W Holandii dostajesz umowę i koordynatorka pokazuje tylko gdzie się podpisać, bez żadnego wyjaśnienia co podpisujemy. Aktualnie jest za dużo osób i nie ma gdzie mieszkać. My mieszkamy w pokoju jakiejś pary co pojechała na urlop i płacą 105€ tygodniowo za rezerwację mieszkania. Stan mieszkania opłakany. Bardzo odradzam to biuro. Jak ktoś ma jakieś pytania to zapraszam pod e-mail: kburdzel0@gmail.com

ciekawy1
@Neshok 23.07.2018 08:07

jest za dużo osób? to czemu ciągle wystawiają ogłoszenia i jak dzoniłem tam to mówili że jest duże zapotrzebowanie na ludzi..........

Anka

Kto planuje wyjechać w sierpniu do Holandii?

Andzia
@Anka 14.07.2018 09:37

Ja się zastanawiam. Planuję jechać razem z koleżanką. Proszę o kontakt do osób, które są już na miescu. Zależy mi na poznaniu warunków pracy i zakwaterowania, a najważniejsze czy firma jest uczciwa

Kasia

Kto jedzie teraz w piątek?

jaa
@Patrycja 23.07.2018 14:56

To jest Voorneputten!!!! poczytajcie opinie i na tvn program jest o nich

mp

Mam pytanie do par, czy jak jechaliście razem to były jakieś problemy żeby mieć wspólny pokój czy razem pracować?

jaa
@mp 06.07.2018 23:44

Hotel w Hadze bez internetu za pranie sie płaci zero wyposarzenia

Karolina

Witam, kto jedzie do pracy w połowie sierpnia?

Beata

pół roku byłam w holandii z vp i moge powiedzieć, że wypłata nawet dobra, ale w sumie stawki standardowe jak na NL. trzebabyło odliczyć jakies 20 euro na ubezpieczenie i mieszkanie jakies 100, ale i tak sporo zostawalo.. nigdy nie było opóźnień wypłaty więc nie trzebabylo sie martwic aaaa no i przez caly okres mialam stałą firmę wiec dla mnie to byl wielki plus bo wyrobilam sobie jakis swoj schemat pracy i potem szlo szybciej (pracowalam na produkcji) a jak kiedys kumpel opowiadal ze jak byl z inną agencja to praktycznie co tydzien byl na innej firmei to nigdy nie mogl sie wdrozyc w robote na stale, takze ja po pol roku moge polecic vp

anonymous
@Beata 06.04.2018 20:38

A kolego dostałeś swoje nadgodziny i wakacyjne ze tak chwalisz ja juz czekamam 9 tygodni i dalej nic te dziewczyny w biurze to kłamią razem ze swoim szefem Turkiem sprawa u prawnika (usunięte przez administratora)

XxxxX

Ktoś jedzie 20 lipca?

Kasia
@XxxxX 16.07.2018 23:39

My we dwoje z narzeczonym pierwszy raz :)

Sylwia

Poszukuję osoby na wspólny wyjazd koniec lipca? We dwie zawsze raźniej;)

Pola
@Kaska 18.07.2018 16:22

Szkoda ze nie 27 lipca.. Podaj email to napiszesz jak jest

Paweł

Może jakiś wspólny wyjazd w czerwcu? Kto planuje jechać w czerwcu?

GREGR
@Paweł 03.05.2018 07:23

NIE JECCIE TAM BOTO ZLODZIEJE I OSZUSCI ZERUJO NA LUDZIACH

Pola

Ktoś chętny na wspólny wyjazd 27 lipca?

Maja
@Pola 17.07.2018 10:39

Ja;-) Mail: gigix173@gmail.com

Patrycja

Jadę wraz z narzeczonym 27 lipca ktoś opowie jak zakwaterowanie i to wszystko wygląda ? Rotterdam praca przy warzywach szklarnie itd ;) pozdrawiam !

BRW

Poszukuje osoby do wspólnego wyjazdu 20 lipca. Fajnie jakby byla to osoba do 25 lat :D

BRW
@Michał 17.07.2018 14:35

577223229 napisz SMS jak to zobaczysz to usunę numer z forum

Damianooo

Witam jest ktoś kto będzie jechał w okolice Hagi jutro w piątek 06.07???

Ilona
@Damianooo 05.07.2018 06:01

Nie wiem jaka okolica ale tez wyjazd 06.07

Jakub

@Michał a jak wygląda sytuacja z dodatkowymi, pozapłacowymi benefitami? Orientujesz się jak wygląda kwestia z aktualnymi rekrutacjami, czy obecnie są prowadzone? Czy po okresie próbnym możesz liczyć na premię do podstawy? Daj znać, wielu osobom się przyda ta wiedza.

Carolain

Czy ktoś jest obecnie w pracy w agencji? Jakie opinie

Asiula

Hej , czy ktoś się wybiera do tej firmy w lipcu ? Woj. Lubuskie

sara
@Andzia 17.06.2018 21:26

Ja również jak zdąze wszysto ogarnac to z chlopakiem 29.06 :) z poznania

Zainteresowana

Jedziemy z chłopakiem(19,27) w piątek mógłby ktoś napisać jak tam jest i jak z wyplacalnoscia?

Oktawian

Ktoś jeszcze chce zarzucić sobie pętle na szyję jadąc tam? Wróciłem po 3 tygodniach, wypłaty jak nie było tak nie ma i zamierzam oddać sprawe do sądu

Klaudiaaa26

Jest ktoś chętny na wyjazd 25 czerwca z okolic Włocławka jestem...proszę o odpowiedzi

Wojtek
@Klaudiaaa26 07.06.2018 23:45

Ja chętny

Angelika

Czy ktoś planuje wyjazd na lipiec? Chcę wyjechać na początku lipca przez tą agencje może akurat udałoby się z kimś zgrać :)

Monika
@Angelika 04.06.2018 15:20

Podam Ci namiar na siebie, bo ja obecnie cały czas szukam odpowiedniej oferty a szczególnie odpowiedniej agencji, więc jak będę coś ciekawego miała, bądź Ty to się wymienimy informacjami. Wyślij mi tylko maila a jak coś konkretnego będzie, to się odezwę. E-mail: monika.usa.2016@gmail.com.

Sebastian

Witam. Jakie są zarobki, bo zamierzam jechać w lipcu. :)

Jakub

@anonymous, dziękuję za takie przedstawienie faktów na temat pracy załatwianej przez VP Flex. Zastanawiam się jedynie, czy wyjeżdżając można liczyć na jakiekolwiek wsparcie ze strony polskiej agencji? Właśnie jeśli coś przytrafi nam się ze zdrowiem, itp.?

Magda

Szukam osoby do wspolnego wyjazdu ( kobietę do lat 40 ). Jest ktos chetny?

Monika
@Magda 05.05.2018 14:15

Magda, kiedy planujesz wyjazd i do jakiej pracy?

Wściekła

Czegoś to pojąć się nie da, jedni zachwalają i robotę i noclegi niczym w pałacu, inni, nie polecam, odradzam bo to (usunięte przez administratora) kanty, brak pracy, grosze zostają w portfelu

anonymous

Siema. Zadajecie milion pytań. Odpowiem na nie. Nudzi mi się, wchodzę sobie na forum poczytać co piszą o POŚREDNIKU, który skierował mnie do pracy tutaj. A więc zaczynamy: -Powyżej wymieniona firma to tylko posrednik, który załatwia Ci transport do biura na Maasland. - Firma w której pracujecie to VoornePutten( Jedna z największych agencji pracy w Holandii - To gdzie trafisz, na jakie trafisz warunki, na jaką pracę to loteria - Na początku zawsze jest praca i tylko od Ciebie zależy jak potoczą się Twoje losy, poniżej przedstawię 2 przyklady: -Nie chodzenie do pracy, częste choroby, wypadki, problemy itp. równają się z brakiem wysłania do stalego zakładu co skutkuje brakiem godzin, brakiem pieniędzy na Twoim koncie i wiadomo - Codzienne uczęszczanie do pracy zgodnie z planem równa się z otrzymaniem stałej pracy gdzie mamy stale godziny, wypłatę, wtedy już mamy fajnie. Trójka z przodu można żyć - Większość prac nie jest łatwa, szklarnie, pakownie, hale, to nie jest łatwa praca, przygotuj się na 40-55 h tygodniowo. Szczególnie w sezonie. Są normy. Trzeba je robic. Jest zapieprz, nie jedziecie tu na WAKACJE - Gdy już okaże się, że jesteś ok, nie sprawiasz problemu, chodzisz codziennie do pracy to pytasz o miejsce na hotelu jak od razu go nie dostaniesz. Uwierzcie, że serio lepiej. - Dodatek kierowca 20€ tygodniowo. Średnio ale zawsze coś. Ale zapomnieć można o wypadach prywatnych autem. - Brak jednego koordynatora tylko każdy od każdego. Od aut, mieszkań, finansów itd. -Co więcej powiedzieć. W sumie napisać. Nie jestem osobą z biura która to pisze. Jak tu przyjechałem nie pomyslalby, że coś takiego napiszę. Nie mówię że jest źle. Trochę tu siedzę. Z czasem będzie i może nawet lepiej, bo i tak dużo się zmieniło na plus. Ale akurat biura z Elbląga i Sosnowca nie mają pojęcia co się tu dzieje. To od Was zależy wybór. Cytując klasyka. ,,Nikt nie powiedział że będzie łatwo" Ja w sumie polecam jak będziecie chcieli pracować i zarabiać :) Pozdrawiam Gall Anonim

Zostaw opinię o VP Flex Sp. z o.o. - Elbląg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VP Flex Sp. z o.o.