Xdisc Polska Sp. z o.o.

Adres: Jagiellońska 82, 03-301 Warszawa

NIP: 1132450605 KRS: 0000383408

Xdisc Polska Sp. z o.o.
2 19 34 5 1

Opinie o Xdisc Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Xdisc Polska Sp. z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Administrator 21.06.2018 10:20

Oczywiście, atmosfera w pracy jest bardzo ważna. Każdy z pracowników, a przede wszystkim kierownicy dbają o jak najlepszą atmosferę. Zależy nam, aby pracownicy mieli dobre warunki pracy i lubili do niej przychodzić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tak jest
 Opinia
@anonymous 05.10.2018 11:33

Hahaha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julia
 Opinia
@Tak jest 25.11.2018 20:32

Motywacja Twojego wpisu pozostaje całkowicie niezrozumiała. Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale Twój post niewiele wnosi do dyskusji o Xdisc Polska jako o pracodawcy. Jesteś pracownikiem wspomnianej firmy, czy wypowiadasz się jedynie jako jej obserwator? Na ich stronie widnieje informacja, że szukają między innymi kierownika produkcji: http://www.xdisc-panele.pl/praca/ Orientujesz się, czy aby podjąć pracę w na tym stanowisku, trzeba mieć doświadczenie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kierownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Julia 21.01.2019 12:13

Moim zdaniem odpowiedź Haha odnośnie tego co napisano powyżej jest bardzo rzeczowa i nie trzeba nic dodawać.

Pomocna?
TakNie
Wanda
 Opinia
@kierownik 22.05.2019 22:09

Chyba nie można Ci przyznać racji w tej kwestii. Powtórzę jeszcze raz to co @Julia - na forum wchodzą osoby, które poszukują merytorycznych i konkretnych informacji odnośnie Xdisc Polska jako pracodawcy. A zatem tak lakoniczne odpowiedzi w żaden sposób im nie pomogą - miej to na uwadze. Dlatego to może Ty zechcesz powiedzieć, czy od potencjalnych pracowników wymagają tam wcześniejszego doświadczenia w podobnej branży?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
The beściak
 Opinia
@Administrator 21.06.2018 10:20

Na produkcji zatrudniają ludzi, którzy leczą się psychiatrycznie. Taki jeden szajbus popala sobie ciągle marihuanę i jest szczęśliwy. Raz udaje pawiana, raz gołębia, a kierownik udaje, że nic nie widzi. Twierdz, że siedzi w nim Gaco.

Pomocna?
TakNie
Rozczarowany
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracowałem na produkcji płyt winylowych. dzwonili z Xdiscu, a potem się okazało, że w tej firmie jest x spółek, ale należące do tych samych właścicieli. - dziwne. Na umowie masz najniższą krajową, a resztę dobijają premią. Jestem zszokowany, bo pracowałem w hali, która jest ruiną bez przepływu świeżego powietrza, a maszyny jeszcze pamiętają czasy Chruszczowa. Te stare poradzieckie maszyny ledwo pracują, ciągle były awarie, więc można było się wykończyć, ale wiadomo polaczek wie jak kasę zarabiać, podobno największe skarby są na wysypisku śmieci i do tego pyskaty kierownik. Wystawiam pałę tej firmie

Pomocna?
Tak5Nie
Oburzony
 Opinia
@Rozczarowany 11.05.2019 08:30

Firma uważa się za profesjonalną, a mają siedzibę w baraku, a działy produkcyjne to zwykłe prowizorki ( W Indiach już lepiej wyglądają działy produkcyjne). Płyty, winyle i panele produkowane są z najgorszego dziadostwa, które dawno powinno wylądować na złomie. Nie polecam pracy na produkcji.

Pomocna?
Tak3Nie
Zażenowany
 Opinia
@Rozczarowany 11.05.2019 08:30

Ktoś tu nie umie liczyć albo czytać. Jeżeli miał Pan umowę to proszę sprawdzić ile wynosi minimalna a ile miał Pan na umowie. A może Pan pomylił jakieś działy ze sobą? A może Pan w ogóle nie pracował w XDiscu i bajki wypisuje?

Pomocna?
Tak1Nie2
EL Chapo
 Opinia

Znalazłem ogłoszenie na pracuj.pl na pracownika produkcji, czytam: atrakcyjne wynagrodzenie. Skoro tak to od razu wysłałem CV. Ku mojemu zdziwieniu na 2 dzień zaprosili mnie na rozmowę, a tam na rozmowie TYP mi mówi, że atrakcyjne wynagrodzenie to 1500 netto (czyli do ręki) - nie mogłem się powstrzymać ze śmiechu i do tej pory nie mogę przestać się śmiać z tego ATRAKCYJNEGO wynagrodzenia, już nie mówiąc o premii motywacyjnej co mi wciskał kit. Niech sobie szukają roboli na Ukrainie albo w Bangladeszu. Kto szuka normalnej pracy to nie polecam tych wyzyskiwaczy.

Pomocna?
Tak5Nie
Denis
Nazwa działu: IT
 Opinia
@EL Chapo 14.05.2019 21:14

No tak dla firmy ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE to 1500 do ręki. Po co przenosić fabryki do Chin jak tanią siłę roboczą można znaleźć w Polsce.

Pomocna?
Tak3Nie
Tadzik
 Opinia

Jaka jest obecna atmosera w firmie ? Na jakim poziomie są zarobki na stanowiskach kierowniczych i pracowników lini/magazynu ?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
 Opinia
@Tadzik 25.01.2019 08:53

Nie polecam pracy w tej firmie. Kiedyś tam pracowałem i jest wyzysk niesamowity. Ciągle psujące się maszyny, a BHP - owiec w ogóle nie interesuje się bałaganem na produkcji.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
karo
 Opinia

trzeba być ostrożnym jeśli chodzi o obietnice i perspektywy. nikt nie da tyle ile xdisc obieca

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia

Xdisc Polska ma opinię dobrego pracodawcy. Żeby otrzymać takie wyróżnienie trzeba na nie zapracować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Co możecie powiedzieć o warunkach pracy w Xdisc Polska Sp. z o.o.? Jakie są zalety tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Administrator 19.05.2018 11:50

Moim zdaniem wszystko zależy od tego, z jakim nastawieniem przychodzisz do pracy, jeżeli się starasz i dobrze wykonujesz swoje obowiązki na pewno zostanie to docenione. Ludzie są sympatyczni i pomocni, przełożeni wyrozumiali. Atmosfera panująca w XDISC sprzyja wykonywaniu swoich obowiązków.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

A czy macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o pracę w firmie Xdisc Polska Sp. z o.o.? Czy firma zapewnia benefity?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
XDISC
 Opinia
@Administrator 18.04.2018 10:56

Jakie konkretnie benefity ma Pan na myśli?

Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje? Warto starać się, bardzo różnie piszecie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
XDISC
 Opinia
@Zainteresowany 25.02.2018 14:41

Zawsze warto się starać :) obecnie nie prowadzimy żadnej rekrutacji, ale zachęcam do obserwowania ogłoszeń na portalu pracuj.pl, gumtree i olx.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zadowolona
 Opinia

Witam, po przeczytaniu opinii na temat firmy XDISC postanowiłam napisać coś od siebie, ponieważ mam zupełnie inne odczucia. Pracuje w XDISC-u ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona, zarówno z warunków pracy jak i z fantastycznej atmosfery jaka tutaj panuje. Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii, które są mocno przerysowane i mam wrażenie, że wygłaszane po złości (mało profesjonalne).

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byla
 Opinia

Polecam PV kiedyś było ostro ale ok a teraz słyszałam ze rzadzi rodzinka.pl :) Pzd.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
komarek
 Opinia

dzięki za opinie. Coś w tym jest co piszecie, sam interesowałem się stanowiskiem KAM. Ogłoszenie na pracuj pojawia się od początku roku i po 30 dniach wygasa aby znowu sie pojawić, taka rotacja albo warunki maja słabe

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
piotrek
 Opinia

praca na dwie umowy zlecenia 16 brutto...ponadto mydlenie oczu o wspaniałości tego miejsca, a nie ma tam komu pracować...po zadaniu pytania, dlaczego jest tak mało osób usłyszałem, że wszyscy są na urlopie hahaha...a po pytaniu jaki jest przewidywalny okres pracy na umowie zlecenie usłyszałem od brygadzisty-ja pracowałem 3 lata i dopiero dostałem...żenada, dno, cyrk i kabaret

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
brak słów
 Opinia

Brak słów co tam sie dzieje. DNO nic więcej. Jak nie skaczesz koło brygadzistów to jestes na przegranej pozycji. Mozesz dobrze pracowac wykonywac zetelnie prace bez zadnych zastrzezen . A nie przypadniesz KOMUŚ do gustu to juz aut. Skreslony. tam pracownikow oceniaja po wygladzie i po tym czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus lize..

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia

SUPER FIRMA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bbb
 Opinia

Nie dam się - pozdrawiam Cię.... :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rzetelny
 Opinia

wszystko ok rzeczowo na czas i zgodnie z ustaleniami. w każdej firmie występują problemy ok, xdisc to dobry pracodawca

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WAWA
 Opinia

dziś pracujesz za chwile nie pracujesz możesz być dobry w tym co robisz a i tak Cie wywala bo tam trzymaja tylko takich ludzi,którzy donosza i wchodza pod biurko żeby tam zostać. Tam jest jeden wielki burd...... nic wiecej i Pan M..... do tego doprowadzil bo udaje ze nie widzi co tam się dzieje!!!!!!!!!!!!!Wogóle nie wiem po co go tam trzymaja przez niego i reszte ta firma upadnie NIE POLECAM TAM PRACY

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xxxxx
 Opinia

nie polecam pracowników tratują jak s........

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PIotr
 Opinia

Witam, Polecacie pracę w firmie X-disc? Jaka jest atmosfera i średnie zarobki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
admin
 Opinia

Witam wszystkich, dawno nikt nie dodawał opinii w sprawie atmosfery i zatrudnienia. Czy ktoś posiada aktualne informacje o firmie Xdisc Polska Sp. z o.o.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Xdisc Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej