Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa

Adres: Nowogrodzka 31, 00-511 Warszawa

NIP: 5342427402 KRS: 0000406290

Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa
2 241 86 5 1

Opinie o Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa

Filtruj opinie po kryteriach:

Były pracownik
 Opinia

Pani Dyrektor pokazała co ich wyróżnia... Nie ma kobieta wstydu kłamiac w żywe oczy pouczając a samemu nie reprezentując żadnej godnej naśladowania postawy. Dla mnie ta Pani jest największą przegraną.

Pomocna?
Tak7Nie
Robert
 Rekomendacja
@Były pracownik 17.08.2018 07:48

nic bardziej mylnego. ta pani jest największa wygraną póki co. co do kłamstw - to idealny opis.

Pomocna?
TakNie
były pracownik
 Opinia

Ciekawe jak pani Renata (prezes przed rodzicami i nauczycielami, a w papierach nie wiadomo kto), ureguluje wszystkie zaległości z wpłatą do ZUS, bo obiecywała, że prędzej czy później to zrobi i poświadcza to swoim MAJĄTKIEM haha. Szkoda Dzieci i Rodziców, choć kto był mądry już dawno pożegnał się z tą 'elitarną placówką'. Mam nadzieję, że 'pani prezes' odpowie za wszystko i zostanie potraktowana tak samo jak rodzice, dzieci i nauczyciele.

Pomocna?
Tak3Nie
Fatum
 Opinia
@były pracownik 16.08.2018 09:37

Panie "zarządzające" dały sobie trochę więcej czasu na szukanie nowej szkoły dla swoich pociech...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olo
 Opinia
@Fatum 16.08.2018 19:07

Nie tylko panie zarządzające, ale również niektórzy rodzice blisko związani z Panią prezes

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@były pracownik 16.08.2018 09:37

majątkiem się jeszcze zainteresujemy jako posiadacze obligacji, które nie zostały spłacone. to co tutaj czytam to śmiech na sali. Firma przeprowadziła się do nowej siedziby między innymi ZA MOJĄ KASĘ z akcji i obligacji. Było tego kilka milionów złotych i tyle również jest zadłużenia i niespłaconych długów obecnie. Sprawa u prokuratora i na policji. jak czytam że był uśmiech i fantastyczna dyrekcja - krew mnie zalewa! mam nadzieję, że niedługo wyrok i odsiadka.

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

Witam, pracuje w szkole Argonaut od pół roku i nadal będę z przyjemnością. Atmosfera w szkole jest bardzo miła. Grono Pedagogiczne zaprzyjaźnione i współpracujące. Poziom nauczania jest na wysokim poziomie. Nauczyciele są ciepli i wymagający. Warunki pracy są korzystne. Można mieć umowę o pracę, zlecenie, kontrakt. Dyrekcja jest otwarta na dialog i współpracę. Wspiera nauczycieli, docenia. Zaangażowanie w rozwój dzieci jest widoczne. Dziecko jest najwyższą wartością. Wielokulturowość to bogactwo tej szkoły na wielu wymiarach: rozwoju kulturowego, społecznego, duchowego. Jest to miejsce gdzie przenika się wiele światów i wartości. Humanizm jest jest jego nadrzędną wartością. Można się realizować w swojej pracy zawodowej oraz rozwijać dzieci na wielu płaszczyznach. Wynagrodzenie jest adekwatne do wysiłku, terminowe. Dzieci są bezpieczne. To nieduża kameralna szkoła gdzie dzieci mogą wyjść na świat z wiedzą i doświadczeniem współpracy. Indywidualne podejście jest cenione. Szkołę tworzą ludzie i tu bliskość i odpowiedzialność są istotne i ważne. Polecam Rodzicom i pracownikom.

Pomocna?
Tak18Nie
Wyśmiewacz :)
 Opinia
@Agata 11.07.2018 14:56

Skoro szkoła jest taka super to czemu ogłosiła bankructwo i zostawiła nauczycieli bez wypłaty a dzieci bsz szkoły? :) Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu nowego miejsca pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Agata 11.07.2018 14:56

Dostałam wczoraj informacje ze szkoła Na Skraju jest w likwidacji!! kpina z ludzi!!! Dwa tygodnie przed początkiem roku!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mama_ucznia
 Opinia
@Agata 11.07.2018 14:56

To już Pani nie popracuje, bo z dnia na dzień zamknęli placówkę informując rodziców tylko mailem. Skandal i żenada

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mama uczennicy
 Opinia
@Agata 11.07.2018 14:56

Właśnie udowodnili jaką wartością jest dla nich dziecko. Zgadzam się, że kadrę Argonaut tworzą lub też tworzyli bardzo wartościowi ludzie. Mam nadzieję, że sprawa znajdzie szczęśliwy finał dla każdego z nas. Niemniej tego co zafundowała nam Pani Prezes z pewnością długo nie zapomnimy i obyśmy tylko wyciągnęli właściwe wnioski z całej sytuacji. Proces upadku szkoły Argonaut obserwowaliśmy na przestrzeni trzech ostatnich lat. Nie sądziliśmy jednak, że Panie zachowają się w tak bezwzględny, perfidny i nieodpowiedzialny sposób wobec nas i naszych dzieci i zmarnują taki potencjał. Przerażające z kim mieliśmy do czynienia.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elita
 Opinia
@Agata 11.07.2018 14:56

To szukaj sobie pilnie inną prace,naiwniaczko

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Rekomendacja
@Agata 11.07.2018 14:56

toś mnie pan rozbawił - sam to napisałeś, czy dyrektorka dyktowała? proszę o kontakt na prive - porozmawiamy o prokuratorze i policji na karku. Podpowiem - nie moim.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Wczoraj dostałam informacje ze Szkoła Argonaut Na Skraju jest w likwidacji!! Dwa tygodnie przed rozpoczęciem roku. Zero propozycji przesunięcia dzieci do innych placówek. Kpina z ludzi!

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dyrektor szkoły PWN
 Opinia
@anonymous 14.08.2018 20:34

Serdecznie zapraszamy do Dwujęzyczne j Szkoły Podstawowej PWN! Zdajemy sobie sprawę z trudnej sytuacji,w jakiej się Państwo znaleźliście, chętnie pomożemy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kasia
 Opinia
@Dyrektor szkoły PWN 15.08.2018 07:42

od września rusza szkoła Moracz - zapraszamy!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mama
 Opinia
@anonymous 14.08.2018 20:34

Szukam rodziców oszukanych przez Panią Trojanowską i spółkę. Jak wielu osobą szkoła Argonaut jest winna pieniądze? Szkoła zamknièta, brak rozliczenia, zero kontaktu i zero kilku tysięcy w moim przypadku !!!!!!!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukani
 Opinia
@Mama 28.08.2018 13:11

Proszę skontaktować się z nauczycielami i nauczycielkami przebywającymi na L4 z powodu ciąży, urlopach macierzyńskich oraz wychowawczych ich sprawa nadal się toczy. Sprawą powinny zainteresować się media

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
robert
 Opinia
@Mama 28.08.2018 13:11

Kupiłem 4 lata temu obligacje / akcje tej firmy. Takich osób jest kilkanaście. O tym też możemy porozmawiać bo to długa opowieść. widzę że szkoła zwinęła żagle. to było jasne i oczywiste już od ponad 2 lat

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukana
 Opinia
@robert 04.10.2018 13:58

oszukana 16 .10.2018 Ja również kupiłam obligacje tej firmy.Nie mogę odzyskać pieniędzy.Takich osób jest więcej.Czekam już ponad 3 lata a spółka Argonaut nie wypłaca pieniędzy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Rekomendacja
@Mama 28.08.2018 13:11

kilkadziesiąt tysięcy w moim przypadku; jutro po raz kolejny zeznaje na policji w tej sprawie; może jakaś tajna grupa na FB byłaby lepsza?

Pomocna?
TakNie
0.
 Opinia

Czy ktokolwiek z Państwa sprawdzał jak funkcjonuje ta firma. Spółka ma zarząd, rade nadzorczą, obowiązek składania corocznie raportów finansowych, jeżeli we właściwym czasie zarząd nie podejmie działań naprawczych, to odpowiada całym swoim majątkiem za działania firmy. Czy w chwili obecnej spółka jest w likwidacji, złożono wniosek o upadłość?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia
@0. 17.10.2018 12:18

Z tego co powszechnie wiadomo, Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa została niestety zamknięta na stałe. Widać, że jesteś bardzo zainteresowany tą instytucją. Może powiesz nam z jakiego powodu?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Rekomendacja
@Joanna 08.11.2018 16:44

ja mogę powiedzieć - bo zainwestowałem w nią swoje pieniądze tak jak wiele innych osób. Nie mam jak ich odzyskać. To wystarczający powód?

Pomocna?
TakNie
dziekan
 Opinia

Moze ktoś ma jakieś newsy o szkole? Może podzieli sie na tym wątku?

Pomocna?
TakNie1
Robert
 Rekomendacja
@dziekan 16.04.2019 15:57

Ja mam. szkoła zbankrutowała. Zostawiła poza rodzicami i dziećmi - mnie i wiele mi podobnych osób jako obligatariuszy i akcjonariuszy bez swoich pieniędzy. To kilka MILIONÓW złotych długów.

Pomocna?
TakNie
Mama
 Opinia

Drodzy Państwo, jestem rodzicem dziecka w szkole w Józefosławiu- pod koniec września poinformowano nas, o tym, że nowym Dyrektorem zostanie Pani Sylwia. Ponieważ w naszej szkole już pojawiły się poważne problemy - poszukałam trochę w necie i znalazłam inf o poprzednim miejscu pracy naszej nowej dyrektor - tak trafiłam tu.... Nawet nie jestem wstrząśnięta, bo nasze dotychczasowe doświadczenia z dyrekcją potwierdzają wszystkie Państwa wpisy nt. sposobu pracy, podejścia do problemów itd.. Szukamy niestety nowej szkoły. Wiem, że w innej klasie też tak jest. W szkole wszyscy rodzice mają zakaz rozmawiania pomiędzy rodzicami na tematy związane z uczniami, z problemami pomiędzy nimi.. Już wiem dlaczego.. Życzę Państwu powodzenia i determinacji w działaniu. Sobie też..

Pomocna?
Tak17Nie
Paweł Gajewski
 Opinia

Jako były nauczyciel tej placówki, pamiętam dobrze jej początki... to była naprawdę szkoła wyjątkowa. Świetna koleżeńska i zgrana kadra. Dobrze zorganizowana Pani Dyrektor. Dzieciaki uśmiechniete i zadowolone. Rodzicie życzliwi i pomocni. Zainteresowanie było tak wielkie, że nie można już było pomieścicić wszystkich w małych budynku przy Radarowej. Wtedy zapadła decyzja o przeneisieniu placówki do budynku Na skraju w Raszynie (niby Warszawa). Wszyscy byli w szoku. To był pierwszy samobój Pani Prezes. Od tego momemntu wszystko zaczeło się sypać. A szkoda, bo Szkoła miała naprawdę ambitne plany, tylko niestety zabrakło rozsądku. Współczuję wszystkim pokrzywdzonym ale mi jest szkoda. Trzymałem mocno kciuki, żeby jednak wyszło dobrze.

Pomocna?
Tak21Nie
Początki
 Opinia
@Paweł Gajewski 31.08.2018 00:37

Jakoś nie przypominam sobie początków z panem w pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rodzic
 Opinia
@Początki 01.09.2018 21:53

Byl taki nauczyciel od wf

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mama
 Opinia
@Paweł Gajewski 31.08.2018 00:37

A my pamiętamy... świetnego Pana Pawła od WF.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
paweł
 Opinia
@Paweł Gajewski 31.08.2018 00:37

a wie Pani że kilkanaście osób zainwestowało w tą szkołę i od 4 lat nie mogą odzyskać żadnych pieniędzy? przenosiny do innej lokalizacji odbyły się również za moje pieniędze. ok. 1,5mln złotych z obligacji i akcji. więc o samobójach Pani prezes mogę pani opowiedzieć znacznie więcej. wszystko dobrze zaplanowane.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia
@paweł 04.10.2018 14:07

Bardzo chętnie dowiemy się więcej. Proszę się zapoznac z tą historią: (usunięte przez administratora) Myślę, że na Pana/ Pani przygodę ze szkolą Pani redaktor też znajdzie miejsce w gazecie. Zachęcam do podzielenia sie z nia ze wszystkimi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Matka
 Opinia

Z prawdziwą satysfakcją czytam, że szkoła upadła. Moje dziecko chodziło tam półtora roku i zabrałam je z dnia na dzień. Mobbing w klasie, bicie, wyzwiska i zastraszanie, w klasie dzieci z ADHD, autyzmem, zaburzeniami zachowania, nie diagnozowane i nieleczone. Bierni nauczyciele, dyrekcja myśląca wyłącznie o kasie. Wiedziałam, że to się tak skończy. Oby dyrektorka i prezes zapłaciły słono za krzywdę mojego dziecka.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były rodzic
 Opinia
@Matka 23.09.2018 21:19

Calkowicie zgadzam się z Tobą,zabrałam dziecko 4lata temu i mam satysfakcje że ta pseudoszkola upadla.W innej szkole od pierwszego dnia czuliśmy wielką ulgę że pożegnaliśmy tej niby szkoły

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

@Miłe złego początki Zgadza się, masz całkowitą rację. Jak myślisz, co sprawiło, że zamknięto na stałe Argonaut? I czy można było temu w jakiś sposób zapobiec? Chyba że ktoś z obecnych na forum chciałby jeszcze coś dodać odnośnie tej firmy. Jeśli tak - to zapraszam do ostatnich opinii o tym pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

@Paweł Gajewski To ważne, żeby poznać również danego pracodawcę z perspektywy upływającego czasu - dziękuję Ci zatem za ten wpis. A jak dawno tam pracowałeś w Argonaut? Może od tego czasu sytuacja tam się zmieniła - jak myślisz? @Początki Też pracowałeś w tej szkole od samego początku? A może posiadasz aktualne informacje na jej temat? Warunki zatrudnienia są korzystne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miłe złego początki
 Opinia
@Joanna 21.09.2018 19:35

Droga Joanno, czy dotarło do ciebie, że szkoła przestała istnieć?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dyrektor szkoły TE Vizja
 Opinia

Szanowni Rodzice, Postanowiliśmy włączyć się w dyskusję ponieważ jest nam znana, trudna sytuacja w jakiej znaleźli się Rodzice Dzieci, które uczęszczały do szkoły Argonaut. Zapraszamy Państwa do Międzynarodowej Szkoły Podstawowej Towarzystwa Edukacyjnego Vizja (ul. Gładka 31, Ochota): https://gladka.tevizja.pl/ Nasza szkoła przygotowała specjalną ofertę dla dzieci przechodzących do nas ze szkoły Argonaut. Wielu rodziców już zdecydowało się na przeniesienie swoich dzieci do naszej placówki. Dzięki temu, wielu uczniów od 1. września spokojnie będzie kontynuowało naukę już w Szkole Te Vizja. Nasza oferta dotyczy uczniów od klasy startowej do VIII klasy szkoły podstawowej oraz liceum. Jeśli nie dotarła do Państwa jeszcze informacja o naszej placówce i chcieli by Państwo uzyskać więcej szczegółów jestem do Państwa dyspozycji. z poważaniem, Agata Kwaśniewska dyrektor Międzynarodowej Szkoły Podstawowej Towarzystwa Edukacyjnego Vizja, Warszawa – Ochota tel.: 663-000-500 e-mail: a.kwasniewska@tevizja.pl Sekretariat TE Vizja: tel.: +48 721-722-732 e-mail: ochota@tevizja.pl

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja.
 Opinia
@Dyrektor szkoły TE Vizja 26.08.2018 13:46

Polecam szkołę TE Vizja, bez problemu udało się przepisać do niej Moje dziecko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rodzic
 Opinia

Szukam oszukanych przez szkołę Argonaut rodziców. Szkołę zamknięto, umów nie rozwiązano, wpłacone wczeßniej pieniàdze zniknęły. Kontaktu brak.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukani
 Opinia
@Rodzic 28.08.2018 13:56

Może warto zebrać wszystkich oszukanych tj. rodziców, nauczycieli i nauczycielki będące na zwolnieniach z powodu ciąży, urlopach macierzyńskich bądź wychowawczych i zrobić materiał na ten temat w tv. W grupie siła.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dyrekcja WBSchool
 Opinia

Warsaw Bilingual School im. Bartoszewskiego (ul. Radarowa 6) serdecznie zaprasza uczniów szkoły Argonaut do kontynuacji nauki w naszej szkole. Mamy jeszcze wolne miejsca w klasach: 1, 3, 4, 5, 6 i 7. Jesteśmy placówką stabilnie działającą od 10 lat. Pracujemy autorskim programem dwujęzycznym, zapewniając edukację polską i angielska na wysokim poziomie. Dla uczniów szkoły Argonaut przygotowaliśmy atrakcyjną ofertę. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu z sekretariatem: tel. 509 934 577 e-mail: szkola@wbschool.pl SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dyrektor i Grono Pedagogiczne Międzynarodowej Szko
 Opinia

Drodzy Państwo, Forum GoWork.pl stało się miejscem wymiany opinii nt. naszej Szkoły. Każda krytyka jest dla nas ważna, a każda pochwała miła i mobilizująca do dalszego wysiłku. Prosimy jednak uszanować pracę i godność osób związanych ze Szkołą Argonaut – jej Uczniów, ich Rodziców oraz Nauczycieli, Pracowników administracji i obsługi technicznej. My sami jesteśmy dumni z tego, że naszą Szkołę współtworzą wspaniali Rodzice – osoby otwarte, chętne do współpracy, z którymi możemy góry przenosić (także niemal dosłownie, bo w ubiegłe wakacje przenieśliśmy Szkołę do nowej siedziby). Uroczyste chwile w życiu Szkoły, ale i prozaiczna codzienność, przekonują nas, że nasze Dzieci mają wspaniałe wzorce, a wspólnie mamy ogromną szansę odkryć i rozwinąć talenty drzemiące w najmłodszych. Jeżeli są Państwo Rodzicami poszukującymi Szkoły dla swych Pociech, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku, w godz. od 8:00 do 18:00, w budynku naszej szkoły przy ul. Na Skraju 32. Zachęcamy też do kontaktu telefonicznego: 504 509 504. Poznając naszą Szkołę, Pracowników i atmosferę w niej panującą, łatwiej będzie Państwu wyrobić sobie opinię na jej temat i podjąć odpowiedzialną decyzję. Z wyrazami szacunku, Dyrektor i Grono Pedagogiczne Międzynarodowej Szkoły Argonaut

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
leon
 Opinia
@Dyrektor i Grono Pedagogiczne Międzynarodowej Szko 13.01.2015 18:28

No cóż, z przykrością usłyszałem o zamknięciu szkoły ponieważ zostało tam wcześniej przyjętych kilku uczniów którzy powinni się uczyć w placówkach specjalnych abo trafić od razu do domów poprawczych, a teraz ruszą do innych szkół i będą tam psuć "atmosfrę". Przyjmowanie wszystkich którzy zapłacą musiało przynieść taki efekt , że wielu rodziców pozabierało swoje dzieci żeby ich nie narażać, a szkoła niestety nie radziła sobie ani z trudnymi uczniami ani a rodzicami "cudownych" pociech.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Z
 Opinia
@leon 22.08.2018 19:08

Doskonale pamiętam, który z rodziców wypowiadał się w ten sposób o innych uczniach. Obrażając dzieci wystawia Pan tylko sobie świadectwo. Życzę wszystkim dzieciom, które były w Argonaut i tym, które muszą odnaleźć się w nowych szkołach, wszystkiego dobrego. Powodzenia również dla nauczycieli, a było tam wielu bardzo wartościowych i oddanych swojej pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Z 23.08.2018 11:11

Zgadza się. Większość rodziców pamięta te wypowiedzi. Wszystkiego dobrego dla tych którzy odeszli wcześniej (Pan Leon), a przede wszystkim dla szukających nowych szkół.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Pięknie wyselekcjonowane komentarze na korzyść szkoły. Na szczęście przestali widniec jako "Szkoła". Była to jedynie pralnia brudnych pieniedzy. Najgorsze w tym wszystkim jest to że kosztem Dzieci i ich Rodziców którzy ślepo wierzyli pustym słowom Dyrekcji. Karma wraca a ja życzę Państwu dobrych wyborów dla Dzieci, droższe nie zawsze znaczy lepsze. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Selekcjoner
 Opinia
@Były pracownik 15.08.2018 22:35

Za odpowiednią kwotę wszystko można pięknie wyselekcjonować. Ale jak widać - do czasu...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anka
 Opinia

Nie rozumiem jak "osoby zarządzające szkoła" mogli postąpić w ten sposob, jakby mieli sumienie, ostrzegli by w czerwcu, rodzice mieliby czas na poszuka nie szkoły, a nauczyciele pracy. Ale w sumie, decydując się zostać w miejscu, gdzie tak wykorzystano młode matki, mogli przypuszczać, że w końcu i oni będą na ich miejscu. Niektórzy nauczyciele całe życie poświęcili pracy w szkole, od rana do wieczora i co z tego mają? Wielkie nic,taka niespodziankę 2 tygodnie przed końcem wakacji... A osoby związane ze szkołą, że też się nie wstydzą, chociażby ze względu na swoje rodziny, dzieci, znajomych, przecież to zachowanie już krąży na mieście, a będzie coraz gorzej... Może są bezkarni prawnie, ale ludzie widzą i rozumieją. Mając dzieci wstydzulabym się tak postępować, jaki przykład się pokazuje tak postępując? A poza tym karma wraca, jak nie teraz, to jeszcze zdąży... :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
O
 Opinia
@Anka 16.08.2018 14:06

Nie są bezkarni karnie, prokuratura, urząd skarbowy , sąd gospodarczy zapukaja do nich.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

Posiadacie nowe wiadomości dotyczące zatrudnienia oraz rozwijania się firmy Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa? A może wiecie coś w temacie warunków pracy i benefitów? Zapraszam Was do udzielenia nam odpowiedzi, najnowsze wieści dotyczące tego pracodawcy będą tu bardzo pomocne dla innych! Przypominam Wam również o przestrzeganiu regulaminu serwisu gowork, komentarze łamiące regulamin będą usuwane przez administratora!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dominika
 Opinia

Czy szkoła potrzebuje może pracowników? Wiecie coś w tym temacie?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracodawca zapewnia jakieś pozapłacowe benefity?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Możecie opisać nową sytuację Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

Pracujesz w Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były pracownik
 Opinia
@Joanna 04.04.2017 14:08

Należy się bardzo, bardzo zastanowić zanim się podejmie współpracę z pracodawcą. W trakcie pracy czeka pracowników kilka niespodzianek. Do rozważenia podam tylko propozycję zawarcia dwóch umów (korzystne dla pracodawcy, ale nie pracownika). Dlatego kto chce podjąć współpracę z tą FIRMĄ dobrze by to mocno przemyślał.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolny wybór
 Opinia

Czasy PRL-u minęły a w Argonaut wciąż Kalisze i Kwaśniewscy na ścianach ściskają się na fotkach z "zarządzającymi" ;)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
JJmOt
 Opinia

Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa to dobry pracodawca, co zresztą chyba nie powinno nikogo dziwić, dzieci są łatwe do "poskromienia" kasa jest niezła, wymagania nie są jakieś specjalnie ciężkie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Na skraju
 Opinia

Firma, właśnie to tylko firma NIE SZKOLA

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Vbv
 Opinia

Boże co dzieje sie w tej szkole. A właśnie miałam ta wysyłać swoje CV, dobrze czasem poczytać fora. Szkoda mojego czasu na taka szkole.....

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Odp
 Opinia

Co dzieje sie w szkole Argonaut? Nic dobrego, nic dobrego.....

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Franciszek
 Opinia

@Lerona, a co ten cały Aurus ma wspólnego z Argonaut, bo doprawy nie wiem dlaczego to napisałas. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zosia
 Opinia

nie - podpiszą z tobą umowę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Argonaut Międzynarodowa Szkoła Podstawowa - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej