Opinie o Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca I Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne & Uniestetica Centrum Chirurgii Plastycznej Rekonstrukcyjnej i Medycyny Estetycznej Małopolskie Kliniki Specjalistyczne Spółka z Ograniczoną O Kraków
Nie przegap nowości o Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca I Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne & Uniestetica Centrum Chirurgii Plastycznej Rekonstrukcyjnej i Medycyny Estetycznej Małopolskie Kliniki Specjalistyczne Spółka z Ograniczoną O!
Praca co prawda pod dużą presją czasu (co jest naturalne w tego typu placówkach), ale owiana wieloma nieścisłościami.
Pracując tam doświadczyłem niepotrzebnego i toksycznego mieszania życia prywatnego z zawodowym - zostałem pododawany do 5 grupek na Messengerze związanych z tym miejscem pracy. Nie było jednego, spójnego kanału komunikacji odnośnie wszelkich spraw związanych chociażby z przekazywaniem zmiany. Informacje, do których KAŻDY mial się dostosować były przekazywane poprzez właśnie messengera (nawet będąc poza godzinami pracy doswiadczałem zatem spam'u informacji, których znajomości wymagano ode mnie w dniu następnym).
Generalnie (usunięte przez administratora) Nie wspomnę już nawet o braku ujednoliconych procedur. W sytuacji zapytania o postępowanie w danej sytuacji - jedna kierowniczka swoje, druga kierowniczka swoje.
Oczywiście, zgadzam się całkowicie z osobami tutaj wypowiadający się na temat braku szacunku, ze strony Szefowej. Nie wspomnę już nawet o tym, że do obowiązków osób pracujących na Rejestracji należy pytanie każdego lekarza o to, czy chce kawkę, czy herbatkę, z cukrem, czy bez. I przynoszenie tych napojów osobiście do ich gabinetów. Było to szczególnie uciążliwe w sytuacji, gdy pracy było multum.
Podsumowując - praca wymagająca, w toksycznym środowisku. Słysząc o tym, co działo się kiedyś, oraz o tym, co działo się po moim zwolnieniu utwierdzam się w przekonaniu, że nie jest to miejsce przyjazne pracownikowi. Serdecznie odradzam pracy tam.
#WarunkiPracy
#KulturaOrganizacyjna
Zigi
24.08.2024 07:40
Jest tu w ogóle szansa na to żeby dali solidniejsza podwyżkę? Ktoś spekulował nad podwójną stawka rynkowa a za taka kasę sam może bym ich jednak przetestował
Chisako
26.08.2024 09:26
Musisz spełniać dogodne warunki, żeby stanąć do walki o każdą złotówkę+ , czyli np.: a) do 26 r.ż. b) być dobrym znajomym/znajomą dr S.
Nie licz na umowę o pracę po trzech miesiącach, będziesz się bujał na zleceniu ile się da, a każda Twoja prośba o przedyskutowanie warunków umowy będzie traktowana jak "nagabywanie".
Przychody i zysk Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca I Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne & Uniestetica Centrum Chirurgii Plastycznej Rekonstrukcyjnej i Medycyny Estetycznej Małopolskie Kliniki Specjalistyczne Spółka z Ograniczoną O
Przychód netto [PLN]
123,0 tys
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Nigdy więcej
22.08.2024 18:36
Unicardia? Tam prawie wszyscy donoszą jeden na drugiego po to żeby się podlizać przełożonym. Nawet gdyby mi zapłacili podwójną stawkę rynkową to nigdy bym tam nie wróciła do pracy. Atmosfera dramat. Nigdy nie byłam w gorszym środowisku pracy
Pracując w Unicardii, miałem trudne doświadczenia związane z atmosferą pracy. Osobiście czułem się pod dużą presją i miałem wrażenie, że panuje tam niezdrowe środowisko, gdzie brak szacunku do pracownika jest na porządku dziennym. Po zakończeniu współpracy nie czułem się bezpiecznie, otrzymywałem nieprzyjemne wiadomości, które były dla mnie bardzo stresujące. Uważam, że każdy powinien dokładnie przemyśleć decyzję o podjęciu pracy w tej firmie.
zirytowana
25.02.2024 23:51
w tym miejscu to powinni kręcić trudne sprawy zamiast leczyć ludzi bo to co liczy się najbardziej to krzyk i mówienie pani doktor do kogoś kto nie jest ani lekarzem ani nie ma ani jednej publikacji naukowej - bo wystarczy poszukać w sieci i nie znajdzie się nic..xdddd poszłam na rozmowę, mimo ze ostrzegała mnie znajoma, która już tam kiedyś pracowała baaa złe opinie słyszałam nawet od pracujących tam lekarzy którzy gdyby nie lokalizacja obok szpitala już dawno by odeszli biuro zarządu omijają szerokim lukiem
mimo ze dostałam ofertę i byłam już umówiona na podpisanie umowy moje spotkanie było przekładane wielokrotnie i z 5-minutowym wyprzedzeniem zmiana lokalizacji itp zero szacunku dla pracownika potencjalnego szczególnie ze strony pani "asystentki zarządu" która również nie ma zielonego pojęcia o tym co robi i o medycynie a nawet nie umie odbierać telefonu co każdą asystentka chyba umieć powinna
w skrócie żenada i jak tak dalej pójdzie to będą sobie same pracować we dwie, cieszę się ze nie będę w tym uczestniczyć
Zmarnowany czas
26.02.2024 11:47
Czytam twoją opinię i przeżywam deja vu. Mam dokładnie takie same wspomnienia związane z tym miejscem. Szefowa która podszywa się pod tytuł lekarski, krzyki, brak profesjonalizmu i asystentka która odbiera telefon tylko kiedy jej pasuje i uważa się za Boga w tej firmie i niszczy ludzi, a de facto powoduje największy chaos. W żadnym miejscu pracy nie spotkałam gorszej atmosfery niż tam. A pieniądze marne i tylko mydlenie oczu o możliwych podwyżkach @Pracodawca
Ręce opadają
04.09.2023 10:59
Atmosfera fatalna, ciągła praca w stresie bo pracownicy są zastraszeni przez kierownictwo. Panuje donisicielstwo żeby ratować własny (usunięte przez administratora), brak pomocy i odpowiedniego szkolenia tylko ruganie za pomyłki. Jeśli ktoś lubi być kijem motywowany do pracy, a nie marchewką to jest firma właśnie dla niego.
Były niewolnik
09.05.2023 23:39
Ludzie trzymajcie się z daleka od tego (usunięte przez administratora)miejsca. Kierownictwo traktuje pracownika jak niewolnika i (usunięte przez administratora). Trzeba pisać z własnego konta na fb fałszywe komentarze reklamujące firmę, prezesowa nie liczy się z nikim, kontaktuje się nawet w środku nocy, kasa jest marna. Nie wiążcie z tą firmą długodystansowych planów, bo nikt spoza kliki która tam się zasiedziała nie wytrzyma dłużej niż 3 miesiące. Dziewczyny z rejestracji donoszą kierownictwu o każdym potknięciu i pomyłce nowych osób. Po to żeby się podlizać i żeby samemu nie zostać posadzonym. Dramatyczne miejsce do pracy. Ta firma opiera się na fikcyjnym PR-że więc zapewne za chwilę po moim negatywnym komentarzu kierownictwo napisze kilka komentarzy pozytywnych. Nie dajcie się nabrać, nie marnujcie swojego czasu
Joanna
22.05.2023 19:40
Tak czytam,czytam i czytam te wszystkie "gorzkie żale" i wiecie co?
Dajmy sobie spokój,jest tyle naprawdę fajnych,otwartych miejsc,pozytywnych ludzi, którzy cieszą się na zmiany w firmie,na nowe osoby,ciekawe projekty, wspólne cele etc.
Jest atmosfera,nie ma spiny,a przede wszystkim nie ma fałszu zarówno ze strony kolegi, koleżanki jak i szefa,kierowniczki.
Krótka piłka,kawa na ławę pasuje Ci ok,nie lezy?może da się z tym coś wspólnie zrobić?
Nie siada?
Podajemy sobie łapy i idziemy dalej.
Znalazłam fantastyczny filmik,z którym chciałabym się z Wami nim podzielić (teraz, dziś, jutro,za tydzień, miesiąc, za pół roku) i i zatrzymać Was na moment w tym miejscu.
Przestańmy na siłę forsować miejsca, środowiska które nie są nam przychylne,w których cały czas jest coś nie styka.
Gdzie nie ma radości z bycia mała cząstka zespołu, który gra,tak gra! zawsze do tej samej bramki.
Zacznijmy wchodzić w te uliczki, które prowadzą do drzwi dla Nas otwartych;)
Pozdrawiam
Joanna
Malwina
22.01.2018 21:02
Najgorsza praca w jakiej KIEDYKOLWIEK byłam!!!!!
(usunięte przez administratora) praca po godzinach za którą nie usłyszysz nawet "dziękuje", na etacie rejestratorki medycznej jesteś również sprzątaczką, i niekiedy pielęganiarką,(usunięte przez administratora) ( a może to i lepiej że nie dają jej w takim miejscu). I wiele, wiele innych...
Jedyne co wyniosłam z tej pracy to perfekcyjna odporność na stres.
Bardzo dziękuję moja noga NIGDY tam już nie postanie nawet w roli pacjnta, ponieważ nie ukrywam że ceny też są tam kosmiczne. Wizyty u tych samych specjalistów w innych placówkach można znaleźć o wiele taniej...
Duo man
03.02.2023 07:29
Tak. Kazdy dostaje i dostawal umowe o prace jesli obie strony sie dogadaly. Co jest normalne. Tylko studenci sa na UZ
07.05.2023 23:19
Zdecydowana większość to umowy zlecenie.
1 że względu na studentów
2 umówić pracę dopiero po 3 miesiącach od rozpoczęcia współpracy
Aja
04.05.2023 21:40
Firma jak każda inna, dużo mówią o akceptacji różnorodności,o tolerancji,empatii a w gruncie rzeczy niechętny zatrudniają osoby niepełnosprawne. Czekałam na miejsce w firmie ponad dwa miesiące,, przeszłam 3 etapy rekrutacji ( jak żaden inny pracownik) na końcowym etapie wymagano ode mnie znajomość usług świadczonych przez centrum oraz znajomości specjalistów (ok.150) bez żadnej gwarancji zatrudnienia.
Po niespełna miesiącu pracy 23 zł brutto( 16 na rękę) również najniższa płaca z całego zespołu ) zostałam podmieniona znajomą osoby pracującej w rejestracji.
Nie obyło się bez podkładania świń etc.. hitem był argument pani Aleksandry Ż ,powiedziała",bo się pani nie uśmiecha..."( obowiązek noszenia maseczek nieustanie obowiązywał), równie dobrze można było podać argument " bo zupa była za słona".
2 dni przed operacją dostałam wilczy bilet w jedną stronę z jałmużną dokładnie 16.16 zł netto za 1 h).
Przy czym wszyscy inni pracownicy dostawali zgodnie z kalkulatorem min 18 zł netto przy 23 brutto,studenci 20-25: zł netto,na umowę o pracę znacznie więcej.
Sami wyciągnijcie wnioski,dla mnie strata 3,5 mca czasu,zarobek śmieszny tym bardziej w dzisiejszych realiach.
Nie miałam żadnej taryfy ulgowej bo też takiej się nie domagałam, wszystkie obowiązki jak każdy inni w pełni sprawowałam.
Przy czym znaczną część personelu stanowiły osoby z polecenia.
życie ;/kropka
Aya
18.01.2023 12:45
Strasznie przykro czytać takie opinie...
Nigdy bym w ten sposób nie pomyślała, rozmowa rekrutacyjna 3 etapy jak sądzę służyła po to,by poznać wzajemne oczekiwania.
Potraktowałam proces rekrutacji bardzo poważnie solidnie przykładając się do nauki o specjalistach,usługach tam świadczonych nie mając jednocześnie żadnej gwarancji że zostanę przyjęta.
Decyzja pozytywna to miłe,niemniej oczekiwanie na rozpoczęcie pracy jest "niepokojące..."
Czas pokaże, czy opinie są zgodne z prawdą, wierzę że jednak są pisane przez osoby, które poprostu w jakiś sposób nie spełniały oczekiwań pracodawcy...
Run Forrest, Run...
07.03.2023 13:29
Opinie negatywne są w 100 proc.zgodne z prawdą. Szefów jest właściwie 4-5, bywa że dostajesz kompletnie sprzeczne komunikaty. Poczekaj az każą Ci pisać z prywatnego FB fałszywe opinie polecające lekarzy na grupach. Poobserwuj. Te peany pochwalne tu o "cudownych ludziach, nauczyłam się empatii, o Boże jak mi pomogli" pisze szefowa lub znajomi. A jak tylko pojawi się negatyw, pojawiają sie teksty o zazdrosnej konkurencji (ktora serio ma gdzieś ta firme). Na rozmowie do rany przyłóż, poczekaj parę dni. Pozdrowienia i duzo siły psychicznej.
Monika
01.03.2023 14:14
Polecam w 100%. Bardzo miła i profesjonalna obsługa medyczna - taka od serca :)
Mateusz
06.02.2023 10:59
Chodzę tu już dobrych parę lat i uważam że opieka jest na wysokim poziomie. POLECAM
Strata czasu
23.12.2022 12:02
Atmosfera w tym miejscu jest tragiczna. Jeszcze w żadnej pracy nie miałam takiego poziomu stresu co tam
Dobrzański W.
18.11.2022 00:07
zdecydowanie miejsce dla rodzin z dziecmi, przemile panie w rejestracji, bardzo dobrzy lekarze, mila atmosfera i zaskakujaca ilosc dyplomow i medali w poczekalni. dzieki temu czujesz sie bezpiecznie, ze jestes w dobrych rekach, masz mozliwosc ogromnego wyboru specjalistow. Dzieki profesorowi i calej unicardii nie musisz sie bac, ze w razie potrzeby jest takie miejsce, gdzie znajdziesz zawsze pomoc.
Hahhaha
22.12.2022 16:21
To jest portal do pisania opinii o PRACODAWCACH, a nie peanów na cześć dyplomów i medali - od razu widać, że pisało to szefostwo :D
Rykzy
19.05.2022 19:25
Bardzo fajne miejsce, chodzę regularnie z dzieckiem. Obsługa bardzo profesjonalna i bardzo miła. Polecam.
Dobrzański
18.11.2022 00:04
bardzo cenie to miejsce, profesjonalizm, bardzo mila kadra , empatia dla pacjenta i co najcenniejsze, jesli masz pilna sprawe zdrowtna to personel w rejestracji staje na glowie, by ci pomoc. wielokrotne dzieki
30.01.2022 22:13
Nie życzę tam pracy najgorszemu wrogowi. Do tej pory widząc to miejsce odczuwam niepokój i najśmieszniejsze, że człowiek boi się napisać cokolwiek więcej na temat tej firmy - a mógłby książkę. Zdecydowanie nie polecam.
co za bullshit ten portal
17.11.2022 23:59
odwalcie sie zazdrosne zawistniki, mierne zawistne polaczki, zrobisz cos to sie pochwal (usunięte przez administratora), bo na razie anonimie oprocz zawisci nic soba nie prezntujesz. Obrzydliwa kanalio! zglaszamy was na policje miernoty.
milion $
18.11.2022 00:01
szkda czasu na komentowanie bajorka jakim jest gowork
PrzeoranyPsychicznie atmosferą
17.05.2022 21:00
Ostrzegam przed tą firmą, w której byłam poniżana, wykorzystywana i doświadczyłam szereg sytuacji, które niejeden sąd uznałby za mobbing. Właścicielka to osoba, która wyciska ludzi jak cytrynki po czym wyrzuca na śmietnik i bierze kolejne. Po pracy w tej firmie przez wiele miesięcy odbudowywałam się psychicznie. Ja byłam w miarę wytrwała i odporna, ale przeżyłam kilkoro pracowników, którzy popracowali od kilku dni do kilku tygodni i odchodzili bo nie wytrzymywali chorej atmosfery i presji ze strony kadry zarządzającej. Awantury, epitety, kilka ośrodków decyzyjnych i przez to wyznaczane sprzeczne zadania, potem pretensje, potem zwalanie odpowiedzialności z powodu błędów na pracowników, powszechne wśród personelu (usunięte przez administratora) do szefostwa żeby się przypodobać, powszechny strach przed włąścicielką i wiele wiele innych chorych akcji. Jeśli chcesz przetestować wytrzymałość swojej psychiki to to jest najlepsze miejsce.
Kilka smaczków: każdy pracownik jest dołączony do grup na messagerze, gdzie są przesyłane bieżące informacje związane z pracą. Nie ważne czy jesteś w pracy czy jesteś po, czy jest weekend, czy masz urlop, czy jest środek nocy - czy chcesz czy nie chcesz otrzymujesz wiadomości. A jak ich nie czytasz bo jesteś po pracy czy na urlopie to potem zjebka, że czegoś nie wiesz.
Panuje zero szacunku dla prywatności pracowników. Przychodnia teoretycznie pracuje do godziny 22, ale często lekarze przeciągają przyjęcia pacjentów i wychodzisz o 23. Nigdy nie wiesz o której skończysz. Zapomnij że ktoś zapłaci za nadgodziny.
Każdy pracownik jest zmuszony żeby ze swojego konta prywatnego na facebooku robić marketing szeptany na grupach medycznych gdzie pacjenci poszukują lekarzy specjalistów. Musisz udawać osobę która się leczyła u danego lekarza polecać lekarza przyjmującego w Unicardii&Unimedice. A jak sie zaniedbujesz w obowiązkach to zjebka w mailingu na grupie lub lądujesz na dywaniku u szefostwa.
W przychodni panuje chaos bo jest kilka ośrodków decyzyjnych. Nie wiadomo kogo słuchać.
WYNAGRODZENIA: szefowa płaci przeciętnie. Jak na konieczność pracy zmianowej i w soboty - kiepsko. Umowy pracownicy w zdecydowanej większości mają na zlecenie. Ale szefowej wydaje się, że spotkał cię wielki przywilej że pracujesz w takiej fantastycznej przychodni i u takiej ważnej osoby dlatego powinnaś być dumna i się cieszyć.
Szefowa udaje że jest lekarzem i każe się tytułować doktorem nauk medycznych. Wszyscy pracownicy wiedzą że ma kompleks na tym punkcie ale oczywiście jest to temat tabu.
Szok!!
08.06.2022 23:06
Jestem w szoku co przeczytałam, współczuje Ci tego przykrego doświadczenia i dziękuję za wpis, dzięki temu nie wysle tam swojego CV, ludzie boją się mówić prawdy, ale pamiętajcie nieuczciwi pracodawcy- karma wraca !!
16.08.2022 18:12
Hej , też pracowałam w tej "firmie", wytrzymałam trochę ponad pół roku. Później długo męczyłam się z nerwica natręctw i nie tylko. Wszystko co piszesz to smutna prawda razem z "Pania Doktor" na czele, która swego czasu nawet wystawiała recepty podbijając się cudzymi pieczątkami i doradzała pacjentom.. kryminał. Mobbing w bardzo paskudnej postaci byl na porzadku dziennym. Smutne ze nadal tak jest, bo ja pracowałam tam dobre parę lat temu.
Caroline Ca
19.09.2019 00:09
Pracujac w tej firmie nauczyłam się czegoś, czego tak naprawde sie nie spodziewałam - ze Pacjent to Czlowiek przez duże C. Nasza szefowa zawsze nam zwracała na to uwage i prawdę mówiąc początkowo nie do konca to czułam az do dnia kiedy zachorowała poważnie moja babcia. Najpierw próbowaliśmy sami sobie poradzic, ale w swojej bezradnosci i ze wstydem poszłam po pomoc do naszej szefowej. To ile serca otrzymałam od Niej, ile wsparcia dala mojej rodzinie i Pan Profesor to nie da sie opisać. To nie tylko wspaniali szefowie, ale tez najcudowniejsi ludzie na świecie. Nikt nie wie o tym poki nie musisz sie przekonać, ze mój pracodawca okazał sie tez moim przyjacielem i mojej rodziny. Dziękuje za każdy dzień pracy raz łatwiejszy, raz trudniejszy ,ale zawsze wnoszący cos do mojego życia. Dzis cieszy mnie każdy sukces firmy, a udaje nam sie zdobywać ich nie mało. Nasza szefowa, pani dr jest niespożytym wulkanem energii i cały czas rozwija firmę i to tez nas mobilizuje do lepszej pracy. Polecam każdemu kto lubi energetyczne i rodzinne miejsce prace właśnie tutaj.
Hanka
21.05.2021 23:11
No to na pewno pisała Szefowa to jej styl
Masakra
08.06.2022 23:12
Dzień dobry szefowo
Agata S.
22.05.2022 23:54
Szkoda, że robicie z tego portalu bezużyteczne skupisko opinii nie na temat. Dla osób takich jak ja, które naprawdę szukają pracy portal mógłby być bardzo pomocny a niestety nie jest.
Byłam na rozmowie. Była zupełnie normalna. Firma widać, że rodzinna nie moloch, atmosfera raczej spokojna.
o co tu chodzi?
24.05.2022 00:06
Fantastyczne miejsce dla pacjenta to niezaprzeczalny fakt, moze dlatego nie tak dobre dla pracownika zwlaszcza dla tego ktory wzory bierze na państwowej sluzbie zdrowia, to rzeczywiscie tu sie moze męczyc jak ma byc mily a nie jest to jego wlasne.
Jurusia
25.05.2022 09:17
O CO TU CHODZI czy fantastyczne dla pacjenta to nie jestem taka pewna. Ceny w klinice są chore, właścicielka co rusz je podnosi do góry. Niektórzy lekarze są zażenowani, bo sami nie oczekują aż takich wysokich kwot za wizyty, ale nie mają na to wpływu bo właścicielka sama o tym decyduje. A że jest typowym polskim dorobkiewiczem któremu sodówka uderzyła do głowy to nie ma umiaru. Chore jest to że lekarz z tej kwoty otrzymuje tylko niewielką część, a resztę zabiera klinika. Wielu z tych lekarzy przyjmuje w innych poradniach po dużo niższych stawkach więc pacjenci mogliby otrzymać pomoc taniej. Ale wielu z nich o tym nie wie lub wie ale im zależy na jak najszybszym terminie. Można to odebrać jako żerowanie na ludzkiej krzywdzie i chorobie. A całe to gadanie o chęci pomocy pacjentom, misji itp to jest PR budowany przez właścicielkę w celu maksymalizacji zysków. Przecież pracownicy, lekarze i przede wszystkim pacjenci to widzą wyraźnie. Ale kiedy kiedy zdrowie się posypie to płaczą i płacą. Pewnie niejeden emeryt zaciąga długi na wizytę. Bo koszt jednej to równowartość połowy jego emerytury czy renty.
A co do warunków pracy u p. Sadowskiej to wcale nie chodzi o problem z miłym podejściem do pacjenta, ale z toksyczną atmosferą i jaką buduje kierownictwo. I strachem z jakim żyją pracownicy. I chosem jaki panuje na codzień w pracy z powodu niekompetencji kierownictwa i kilku osobach w kierownictwie wydających sprzeczne zadania tym samym pracownikom
18.05.2022 22:00
Bardzo miło wspominam prace dla Unicardii i Unimedici, najcenniejszą naukę jaką wyniosłam to otwartość na innych ludzi, zwłaszcza chorych i szukających pomocy. Na pewno stałam się bardziej wrażliwa na ich potrzeby, nauczyłam się cierpliwości i dobrej organizacji pracy za co muszę szczególnie podziękować właścicielom i kierownictwu, którzy zawsze bardzo nas wszystkich o to "gonili". Było to na tamten czas czasem uciążliwe ale z perspektywy matki dwójki dzieci bezcenne.
Wasp
19.05.2022 18:03
Cóż za zbieg okoliczności że taki komentarz pojawia się zaraz po negatywnym odnośnie pracy w tej firmie :D
wyzysk
23.05.2022 17:47
widać, że dział marketingu i propagandy Unicardii jest czujny i zaraz po negatywnej opinii pojawia się pozytywna. zresztą widząc co się dzieje w mediach społecznościowych w grupach medycznych wiadomo, ze firma kładzie bardzo duży nacisk na dbanie o wizerunek. niestety jest to tylko nieudolne pudrowanie brudu jaki się tam dzieje i na pewno potencjalni pracownicy nigdy tego nie łykną.
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca I Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne & Uniestetica Centrum Chirurgii Plastycznej Rekonstrukcyjnej i Medycyny Estetycznej Małopolskie Kliniki Specjalistyczne Spółka z Ograniczoną O?
18.05.2022 10:18
Jaka umowa obowiązuje w Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca i Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?
Unicardia
18.05.2022 11:11
Wszystkie warunki dotyczące rodzaju umowy oraz jej treści są ustalane bezpośrednio z kandydatem w rozmowie kwalifikacyjnej.
mary
25.11.2021 20:21
Dzień dobry, gdzie można pozostawić u Państwa swoje CV
Czy jest możliwość pracy w Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca i Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne Sp. z o.o. na część etatu?
Dolores
07.01.2022 13:09
W wyjątkowych sytuacjach zdarzało się i się zdarza. Zarząd indywidualnie rozpatruje takie sytuacje, ale jest parę osób tak zatrudnionych.
Magduś
11.02.2021 18:02
Dzień Dobry piszę by ostrzec pacjentów obecnych i przyszłych pacjentów przed korzystaniem z wizyty u kardiologów w Centrum Unikardia . Choruje na nadciśnienie od kilkunastu lat trafiłam po pomoc w kryzysowej sytuacji do Centrum Unicardia przy nagłych skokach ciśnienie , przepisano mi leki objawy ustąpiły na jakiś czas objawy wróciły ponownie byłam prowadzona przez kardiologa ustawiono mi leczenie lekami , twierdząc że to optymalne leczenie jest ustawione dla mnie , wykonano mi echo serca, które nie wykazało żadnych zmian w sercu . Leki zażywałam cały czas , nie było efektu . Parę dni temu doznałam gwałtownego skoku ciśnienia , pomyślałam skorzystać w Prywatnej Klinice Kardiologicznej w Krakowie gdzie przyjęto mnie na badania zrobiono mi dużą ilość badań w tym echo serca. Diagnoza Duże przerosty mięśnia sercowego i niedomykanie przedsionków . Dla mnie ta informacja to Tragedia !!!
Lekarz z Kliniki stwierdził miałam niepoprawnie zrobione echo serca w Centrum Unicardia wykonano badanie niedokładnie twierdząc , że wynik badania nie pokazuje , żadnych zmian . Trafiłam do Prywatnej Kliniki Kardiologicznej w Krakowie całkowicie zmieniono mi leczenie i zlecono dużą ilość badań , sugerując że trafiłam w ostatniej chwili do ratowania Mojego Zdrowia . Odbywam obecnie Pobyt w Klinice Kardiologicznej by wprowadzić profesjonalne leczenie do Mojej diagnozy . Ostrzegam wszystkich przed korzystaniem z wizyty u kardiologów w Centrum Unicardia .
prosze zdrowie
26.11.2021 18:28
przeciez to jest opinia nie na temat!!!!!!! ja tu szukam opinii o pracodawcy, a nie o lekarzach ktora mnie tu nie interesuje. Tym bardziej ze wyglada na stronnicza jak od konkurencji.
dron
27.11.2021 23:17
bo to racja
Zosia
18.10.2021 12:02
Serdecznie nie polecam i odradzam rozmowę rekrutacyjną w Unicardia Kraków. Poziom rozmowy pozostawia wiele do życzenia... Panie Asystentki bez zarzutu, natomiast Pani Prezes...Wymagana wysoka kultura osobista, której u Pani Prezes poważny deficyt .. Pomijam fakt sporego spóźnienia,bez słowa przepraszam. Wisienką na torcie jest szereg pytań dotyczących sfery zakazanej na rozmowie o pracę, a dokładnie o posiadanie dzieci, jak również sposób w jaki zostały zadane... Praca w tej firmie budzi moje wątpliwości,bo skoro odczuwa się brak szacunku dla kandydata to czego można się spodziewać będąc pracownikiem... Oczywiście nie muszę wspominać o braku jakiejkolwiek odpowiedzi zwrotnej,pomimo obietnic ...
ja
30.09.2021 13:20
Dzień dobry
Czy przyjmują Państwo do pracy na stanowisko opiekuna medycznego?
Doris
30.09.2021 21:37
Nie wiemy, bo do tej pory nie bylo takiego stanowiska u nas w klinice, ale zawsze warto zlozyc swoje cv, bo ciagle sie firma rozwija i byc moze szefostwo sie zainteresuje takim stanowiskiem na przyszlosc.
28.09.2021 11:39
Jak wygląda ścieżka kariery w Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca i Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?
doris
28.09.2021 17:00
Dzień dobry , generalnie kariera w U&U jest zdecydowanie jasna i transparentna. zaczynając prace jesteś poinformowany jak wygląda struktura firmy, jakie wynagrodzenie w widełkach dostaje sie na każdym etapie rozwoju. Jesli chcesz tylko awansowac i starasz sie to na pewno szefostwo to zauważa i bardzo docenia. Mamy bardzo rodzinna atmosfere i jesli mamy jakies uwagi i wnioski to zawsze drzwi do zarządu sa otwarte. Dodatkowo jesli masz ambicje awansu to tez warto o tym wspomneic, bo sciezka jest jasna, ale mozna przeskoczyc nawet jakis szczebel jeśli ma sie ku temu predyspozycje. Firma cały czas bardzo dynamicznie sie rozwija i ciągle poszerzamy nasz zespól.
pozdrawiam i zapraszam do zespolu
Zwykły pacjent
29.06.2021 09:53
28 czerwca b.r. Umówiona wizyta. Pani profesor spółźniona 1,5 godziny. Pacjenci pytają w recepcji , brak informacji. Nie spotkałem sie nigdy z podobnaą arogancja i brakiem elementarnego szacunku dla pacjentów- komercyjnych przynoszących " w zębach" 400 pln za 20 min. wizytę. . Zdecydowanie nie polecam
19.06.2021 11:31
Czy urlop w Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca i Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne Sp. z o.o. jest płatny 100%?
Justis
19.06.2021 12:47
Oczywiscie, tak jak wszedzie chyba. Skąd takie pytanie?
Daria
20.01.2021 18:15
@Olga a w jakich godzinach te dwie zmiany?
@Olga
20.01.2021 20:10
7-14 I 14-22
@Olga
20.01.2021 20:13
Sorki 7-15 i 14-22
29.11.2020 09:07
Czy Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca i Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?
Olga
30.11.2020 01:33
tak oczywiście, ze ma - pracujemy na 2 zmiany. mamy możliwość również zamiany , jeśli mamy takie potrzeby, wcześniej tez szefowie zbierają od nas zapotrzebowania - kto kiedy potrzebuje mieć wolne. Jest super wszystko zorganizowane.
Eae
14.10.2020 12:19
Dramat z dodzwonieniem sie ! Nikt nie odbiera telefonu. Po usłyszeniu kilkudziesięciu komunikatów poddałam sie...
Dorota
30.10.2020 00:39
????Witam, Chciałam usprawiedliwić Klinikę, wiem, że jest dużo pacjentów bo sama nie mogłam się dodzwonìć, ale pani oddzwoniła i bardzo przepraszała. Natomiast pomogła mi uzyskać termin do specjalisty do którego nie mogłam się dostać w najbliższym czasie. Obiecała, że będzie pamietać i da znać, jak się zwolni termin. Ku mojemu zaskoczeniu nie czekałam długo i byłam bardzo wdzięczna, że dostałam się i uzyskałam od lekarza długo oczekującą opinie. Polecam Klinikę i pozdrawiam panie w rejestracji. ❤
Dorota S.
13.04.2019 02:03
pacowałam wiele lat w tej firmie , bardzo z nia sie żżyłam i z calym personelem. Cieszyl mniei kazdy sukces firmy, a zdobywalismy ich nie mało. Ciagle nasza szefowa starała sie rozwijac firmę i była dobrym duchem tego miejsca. My uczylismy sie od niej empatii dla Pacjenta, pisania o nim duża literą, bycia pomocnym. Niestety względy chorobowe powiklaly moje plany zyciowe. Musiałam pojsc na rentę. Ale do dzis z rozrzewnieniem wspominam te parę spędzonych tam lat i naszą przeprowadzkę na wariata, ale sie udało!
Marcin G.
17.11.2018 10:42
Jestem po praktyce absolwenta bardzo zadowolony. fantastyczne miejsce, szefostwo firmy bardzo przyjazne. Pani i Pan Dyrektor to ludzie na wysokim poziomie. Praca leci, czlowiek nawet nie wie ze juz ma konczyc. Niestety obecnie nie ma wolnych miejsc pracy w administracji, ale gdyby cos bylo to czekam w kolejce na zatrudnienie. Kasa fajna - więc jesli ktos z moich przed mówcow byl niezadowolony to mozepo prostu nie nadawał sie do pracy z chorymi ludzmi i w przychodni.
Moje sugestie dla Unicardia Przychodnia Chorób Serca Sp z o.o.:
Lubię atmosferę w Unicardia Przychodnia Chorób Serca Sp z o.o. za:
szefostwo firmy bardzo przyjazne. Pani i Pan Dyrektor to ludzie na wysokim poziomie. Kasa fajna - więc jesli ktos z moich przed mówcow byl niezadowolony to mozepo prostu nie nadawał sie do pracy z chorymi ludzmi i w przychodni. J ato lubie, jestem fizjoterapeutą i bardzo chciałbym pracowac w takiej firmiea nie w korporacyjnym molochu.
miki
10.04.2019 10:36
Hm no patrzac na tresć(usunięte przez administratora)
Januszek
15.01.2019 22:06
Lubię atmosferę w Unicardia Przychodnia Chorób Serca Sp z o.o. za:
bardzo jestem zadowolony z odbytej praktyki - zostalem bardzo milo przyjęty, dbano o moje wszystkie przywileje, na dodatek jak czegos nie rozumiałem to cierpliwe bylem wprowadzany we wszystkie zawiłości. Niestety trudno mi bylo opanować tak duza ilosc lekarzy i specjalistów. Ta firma to potęga! Chciałby wrócić tu po obronie licencjatu, ale to jeszcze trochę czasu. Dziękuję Pani dyrektor za mile potraktowanie i szanse na sprawdzenie się.
Marta
09.03.2018 14:37
Witam. Mam w najbliższym czasie rozmowe rekrutacyjna w Unicardia, ale z tego co czytam, to chyba nie bede sie nastawiac pozytywnie... A jakie zarobki? Bo jesli tez mizerne, to juz nie mam po co jechac... Dodam, ze na stanowisko pielegniarki.
12.03.2018 17:11
Jeśli chodzi o wypłaty, moim zdaniem jest to jedyny pozytywny aspekt tej pracy. Wynagrodzenie było bardzo dobre, ale wypłacane do 15 dnia miesiaca. (Nie licząc kar pieniężnych nakładanych za mojej bytności w tej firmie, za absurdalne rzeczy. Zamiast po ludzku zwrócić uwagę.) Firma na początku robi bardzo dobre wrażenie. Ja wychodząc z rozmowy byłam zachwycona. Niestety rzeczywistość dość brutalnie starła się z moimi wyobrażeniami. Szczerze mówiąc nikomu nie poleciła bym tego miejsca. W żadnym tego słowa znaczeniu.
admin
22.10.2015 11:44
Wiesz coś o pracy w firmie Unicardia Przychodnia Chorób Serca Sp z o.o. oraz czy przestrzegają terminowość wypłat? Wiesz coś o warunkach pracy u nich? Czekamy na Twoją opinię.
me
18.10.2017 22:45
Zwykla lapowkarnia . Chcesz tam pracowac zastanow sie nad swija reputacja pozniej ?
Zostaw merytoryczną opinię o Unicardia Specjalistyczne Centrum Leczenia Chorób Serca I Naczyń & Unimedica Specjalistyczne Centrum Medyczne & Uniestetica Centrum Chirurgii Plastycznej Rekonstrukcyjnej i Medycyny Estetycznej Małopolskie Kliniki Specjalistyczne Spółka z Ograniczoną O