pluspharma

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 135 ocen.

Opinie o pluspharma

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pluspharma

Natej

Wiesz co, no ja nie wiem skąd ludzie mają informacje o rotacji, być może chodziło o to, że sa po prostu wyrzucani, nie wiem, naprawdę nie mam wiedzy, dziwna sytuacja moim zdaniem, ale co zrobić innego, skoro pewne procedury musza być zachowane tak sądze

Mateusz

Witam, jestem pierwszym przedstawicielem w +pharmie (dolnyslask). Chetnie sie dowiem co dalej dzieje sie w mojej starej firmie. Czytam forum i az łezka sie zakręciła w oku. Sądze ze w miedzyczasie przewinęło sie z milion osób, ale Rysiek POZDRAWIAM!

anonim

(usunięte przez administratora)

qwerty

Hahahahahaha hihihihihih hehehehehe :-) Kit to my a nie nam :-)

wieloletni

ciekawe...trzeba napisać, że ciekawe :) chyba Cię zwolnili ostatnio? :)

hfghhgg
@wieloletni 08.04.2015 14:41
ciekawe...trzeba napisać, że ciekawe :) chyba Cię zwolnili ostatnio? :)

Słaba firma z biurem w baraku. Dobrze ze ucieklem z tego syfu juz dawno...

Xyx

Misiek i serd otóż mogę wam powiedzieć co sie dzieje

Xyx
@Xyx 02.04.2015 16:44
Misiek i serd otóż mogę wam powiedzieć co sie dzieje

Nic dobrego,jest tak jak piszą wszyscy to jak było na początku tak jest i teraz,firma krzak co to trochę sie ustawiła w urologii dzieki kasie i tyle ale i tak krzakiem pozostanie ... Biuro to zakompleksione i nie znające sie na prowadzeniu firmy medycznej ludzie ,w chwili obecnej promuje chyba z 13lekow i jeszcze jeden ma dojść w tym roku,także ogarniasz 3 specjalizacje i 13 leków oraz apteki zamówienia itp,firma nastawiona tylko na zyski i nic z siebie nie daje oprócz badań dla lekarzy

buka

Pluspharma jest częścią austriackiej firmy farmaceutycznej Genericon Pharma, która od 1986 roku jest jedną z z największych firm w Austrii zajmujących się dostarczaniem leków o naprawdę wysokiej jakości w jak najlepszej cenie.. Jako swoją bazę w naszym kraju obrali Kraków i wiem , ze są zadowoleni z tego własnie wyboru

wesołek

mnie się podoba :)

zainteresowany

na stanowisku przedstawiciel medyczny, jaka podstawa?- tylko konkret proszę

anonim

(usunięte przez administratora)

aśka

Ja wiem, że niestety dużo osób nie umie się kulturalnie wypowiadać ale w firmie. Forum jest w dużej mierze okrojone a faktów nikt nie koloryzował. Ewentualnie Rafałek koloryzował swoje straszenie przedstawicieli prokuratorem. Jak się kiedyś idiotów zatrudniało, to trzeba czerpać efekty ich pracy do dzisiaj.

Jeremi

Pojawiło się ogłoszenie rekrutacyjne. Po tym co tu przeczytałem na temat pracy w tej firmie raczej tam swojej aplikacji nie wyślę.

były

popieram w całej rozciągłości :) tzn tylko to co złe.z dobrych aspektów to banda kapitalnych ludzi - na początku. Pierwsza, prawdziwa, [usunięte przez moderatora] ekipa. z [usunięte przez moderatora] BUMem i repami.wszystko to co potem - komedia :)

anonim

(usunięte przez administratora)

edwdwd

strasznie złe zarządzanie przede wszystkim, straszenie repów prokuratorem, rotacja co 2 miesiące... nie polecam generalnie - leki także do d... starocie już dawno wypadły z rynku. A co teraz dokładnie promujecie?

xxcwcl

i jak firma?nadal funkcjonuje?co teraz promujecie? siedziba nadal w baraku w Krakowie? Kiedys pracowalem - leki totatnie( usunięte przez administratora )nikt tego nie pisal chyba ze cos z tego bylo....

Rysiek z Białegostoku

Cóż to za zaszczyt, że po tylu latach ktoś o mnie pamięta. W marketingu, jest taka zasada: byle jak, byle by się mówiło. Jeśli ktoś o mnie pisze i przejmuje się moim losem to miło. Ps. po latach sprawdziłem czy to forum jeszcze żyje, a tu taka niespodzianka... poprawił mi się od razu humor...

xxxxxxxx

[usunięte przez administratora]zawsze maja szczescie.... mialem nieprzyjemnosc z nimi pracowac 2 lata temu ale na szczescie ucieklem [usunięte przez administratora] i teraz jest dobrze,,,, co tam teraz w tej [usunięte przez administratora] firemce sie dzieje? nadal siedziba w baraku?

anonim

Ta firma jeszcze istnieje??!!

zainteresowany

a ilu teraz firma ma przedstawicieli i jakie linie promocyjne? jak dokladnie nazywaja sie Wasze leki (+molekuły)? duza rotacja w firmie?

anonim

na szczęście nie miałem okazji tam pracować, i całe szczęście.

anonim

kmicic - 2011-04-11 19:19:26 wszyscy na orce w terenie plany realizują! i tak połowa towaru im nie wyjedzie z hurtowni z powodu braków hehe

kmicic

wszyscy na orce w terenie plany realizują!

życzliwy

Ludzie pracujacy w tej firmie - mam tu na myśli kierownictwo - są kompletnie niekompetentni, [usunięte przez administratora]. Pracuję już parę lat w tej branży i nie polecam! Lepiej szukać innej pracy!!

anom

Składam szczególne gratulacje dla jednej z cegieł w Warszawie za sprzedaż dwóch opakowań Hyplafinu :)

anonim

anonim - 2011-03-21 16:35:18 były - 2011-03-20 22:32:21 to forum powinni usunąć bo tak naprawdę informacje które się tu znajdują tylko ujmują firmie która tak naprawdę w fazie rozwoju i dzieje się w niej bardzo dużo. ja osobiście uważam że jeżeli chodzi o prace w tej firmie wszytko w najlepszym porządku... po prostu trzeba pracować a nie leżeć jak to robią inny wtedy wyniki na pewno będą widoczne. Nawet jak bedziesz pracowac to i tak wylecisz niewazne czy masz wyniki czy nie. Tak sie sklada, ze ludze w tej pseudi dirmie pracuja po kilka mies glownie 9 :D. Czyli co 9 mies nowe dziecko i tak w kolko. Starego sie pozbywaja bo robi sie niewygodny czas na swiezynke, ktora nie podskoczy. Tak, ze wczesniej czy pozniej wyleciszi i wyniki nie pomoga! to dziwne...ja pracuje dwa lata..

anonim

były - 2011-03-20 22:32:21 to forum powinni usunąć bo tak naprawdę informacje które się tu znajdują tylko ujmują firmie która tak naprawdę w fazie rozwoju i dzieje się w niej bardzo dużo. ja osobiście uważam że jeżeli chodzi o prace w tej firmie wszytko w najlepszym porządku... po prostu trzeba pracować a nie leżeć jak to robią inny wtedy wyniki na pewno będą widoczne. Nawet jak bedziesz pracowac to i tak wylecisz niewazne czy masz wyniki czy nie. Tak sie sklada, ze ludze w tej pseudi dirmie pracuja po kilka mies glownie 9 :D. Czyli co 9 mies nowe dziecko i tak w kolko. Starego sie pozbywaja bo robi sie niewygodny czas na swiezynke, ktora nie podskoczy. Tak, ze wczesniej czy pozniej wyleciszi i wyniki nie pomoga!

były

to forum powinni usunąć bo tak naprawdę informacje które się tu znajdują tylko ujmują firmie która tak naprawdę w fazie rozwoju i dzieje się w niej bardzo dużo. ja osobiście uważam że jeżeli chodzi o prace w tej firmie wszytko w najlepszym porządku... po prostu trzeba pracować a nie leżeć jak to robią inny wtedy wyniki na pewno będą widoczne.

pan dr
@były 20.03.2011 22:32
to forum powinni usunąć bo tak naprawdę informacje które się tu znajdują tylko ujmują firmie która tak naprawdę w fazie rozwoju...

pewnie napisał sam Pan dyrektor hehe

anonim

Firma ma nowatorską strategia działania - dążą do równie wysokiej rotacji pracowników jak produktów w aptekach:D Widać, że przynosi to już efekty, bo rotacja pracowników bije rotacje produktów na łeb na szyję:D

anonim

Dobrze Przemyslana Koncepcja hmm... to to cos czego brak +pharmie

anonim

To ta firma jeszcze istnieje? :) Nikt o niej nie slyszal, a co ciekawe nikt nie wie jakie leki promuje.

anonim

gość - 2010-12-21 16:39:02 A możecie chociaż napisać jaką kwotę brutto proponują. zalezy jak lezy. Mowie powaznie. stawka jak PH na marketach.

gość

A możecie chociaż napisać jaką kwotę brutto proponują.

anonim

anonim - 2010-12-15 18:59:08 wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma... chyba wszedzie lepiej niż w plusph.....

anonim

wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma...

anonim

tylko szkoda ze ci przedstawiciele dzieki ktorym firma zdobyla pozycje w niektorych miastach juz nie pracuja.

Smok

Nic sie nie zmienilo, jest jak bylo. Ciagle rotacja zwalniaja ludzi, wlasnie szukaja kolejnych na wlkp. Straszenie odpowiedzialnoscia karna, papiery dali do podpisania. Jak dobrze pojdzie to to po nowym roku robie out z tej "firmy". Nie polecam, lepiej zalapac sie gdzies gdzie przynajmniej firtam znana i maja wiekszy szacunek.

sdqwsq1

jak tam jest w firmie teraz?kiedys pracowalem i byla porazka wiec ucieklem dalej.... ffm Ci sami? cos sie zmielolo?

anonim

Sie pracuje to sie ma. Przynajmniej fajne fury dali.

obiektywny

Jak czytam te wszystkie wpisy to jedno przychodzi na mysl, w tej firmie pracuja same [usunięte przez moderatora]. Jaka firma tacy pracownicy, zal mi was wszystkich. Tylko wspolczuc.No coz, moge stwierdzic jedno sami zapracowaliscie sobie na taka opinie w[usunięte przez moderatora]. Nikt nie traktuje firemki powaznie, jeden wielki kabaret.

psychol

przynajmniej ostatnio jest smiesznie, no bo jak ma nie byc jak jest! pozatym super załoga, zwłaszcza ffm-y. dla nich szczególne pozdrowienia. olee!

swistak

Zgadzam sie. A wlasnie ponoc podzielili na dwie linie, a nie na trzy? Troche gabinetow weterynaryjnych jest :D, no chyba, ze dziennie jednego weterynarza kazdy ma odwiedzic to jeszcze jako tako moze dadza rade :D

---

praca w tej firmie to jazda bez trzymanki, absolutnie nie polecam!

Były Żołnierz +Pha

Kto został zwolniony???

beret

Faktycznie sa zmiany. Cyklowka plazowa otworzyla mi oczy na pewne sprawy. Nie polecam firmy.

fran

To zwalniają wszystkich?

JAY Z

Zmiany, zmiany, zmiany. Juz niedlugo caly zespol idzie na wymianke. Ale czego sie spodziewac po tej firmie!!!

anonim

skoro pracujesz w plusie to znaczy ze nie trafiła Ci się żadna inna propozycja i musisz siedziec w tym bagnie. Osoby które coś potrafiły i dostały propozycję z innych firm już dawno sie zmyły i są wdzieęczni że zakończyli kariere w tej "korporacji"

aD

a co tam sie teraz dzieje? kiedys tam pracowalem - nie polecam nikomu takiego gowna - wstyd sie przyznawac ze sie tam pracowalo... cos sie zmienilo? nadal fffffyyymmmmyyy rzadza.... kaaaaaamyy te same??? wspolczuje wszystkim

anonim

swieta prawda !!!

anonim

cisza bo wszyscy sie modlą zeby jeszcze troche w tym http://www.fifa.com/worldcup/players/player=196791/index.html?cid=google_playeroneboxpopracować.

anonim

spragniony - 2010-08-26 21:47:38 cisza!!! cisza jak na mszy !!! Ciekawe kto jest tym prowadzacym?

spragniony

cisza!!!

Zostaw opinię o pluspharma

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pluspharma