Pracuję tutaj już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że to miejsce jest inne niż większość firm, w których wcześniej byłam. Od samego początku czuć, że tutaj chodzi o coś więcej niż tylko o zysk. Zarząd naprawdę ma na uwadze jakość usług, widać to w każdej decyzji, w każdym projekcie, jaki realizujemy. Czuć, że misja firmy to coś realnego, a nie tylko ładnie brzmiące hasło na stronie internetowej. Pani kierownik bardzo dba o firmę. Jasne, kontroluje nas, czasem nawet dość szczegółowo, ale to wszystko ma sens. Widać, że chce, żeby wszystko działało na najwyższym poziomie. Nie jest to zawsze łatwe, bo czasami czuję, że oczekiwania są wysokie, ale z drugiej strony wiem, że taka kontrola pomaga nam utrzymać jakość i porządek. Członkowie Zarządu to też klasa sama w sobie. Są wymagający, wiadomo, ale przy tym naprawdę lojalni wobec firmy i troskliwi wobec nas, pracowników. Od pierwszych dni pracy czułam, że się nami interesują, pytają, czy wszystko w porządku, dają wsparcie, kiedy trzeba, i nie traktują nas jak trybików w maszynie. Oczywiście, nie jest idealnie. Zdarzają się trudniejsze momenty, czasami czuję presję, ale dzięki atmosferze i temu, że wiem, że wszyscy tutaj dążymy do wspólnego celu, łatwiej jest przez to przejść. To nie jest "zakład pracy" jak w marketach, gdzie liczy się tylko wynik. Tutaj naprawdę widzę, że firma stawia na ludzi i jakość tego, co robimy. To miejsce, w którym można się rozwijać i czuć, że jest się częścią czegoś ważnego.