Miałam przyjemność pracy w Armaturze Kraków S.A w dziale eksportu. Moja subiektywna ocena to 3 z małym minusem. Firmę polecam ludziom, którzy chcą zdobyć doświadczenie w dziale eksportu. Ogólnie atmosfera w dziale wydaje się w porządku ( ma się wrażenie, że pracują właściwi ludzie na właściwym miejscu, co niestety w wypadku niektórych okazuje się kompletnym nadużyciem a szkoda). W firmie można zdobyć naprawdę rzetelne doświadczenie, biorąc pod uwagę obowiązki jakie wykonuje się na stanowisku specjalisty ( te zarówno sprawiające przyjemność i czarną pracę). Niestety idzie za tym bardzo przeciętne wynagrodzenia + marna kwartalna premijka ( no cóż nie dziwne skoro firma ma 3 prezesów), ale tyle ci się należy i koniec, a "odwalasz" całą czarną pracę oraz wykonujesz, niektóre obowiązki export managerów ( niestety jak się ich o coś poprosi, to pierwszą odpowiedzią jest, to nie należy już do moich obowiązków. Podsumowując, to można tam zdobyć cenne doświadczenie, ale po roku już lepiej szukać innej pracy,