CLAR SYSTEM

• Czapury
  • Kicin
Bydgoszcz - CLAR SYSTEM
Kalisz - Clar system
Katowice - Clar System S.A.
Kraków - Clar System
Łódź - CLAR SYSTEM S.A ZPCH
Warszawa - Clar system
Wrocław - Clar System

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o CLAR SYSTEM

Opinie o CLAR SYSTEM Poznań

Nie przegap nowości o CLAR SYSTEM!

jolki polki

31.03.2018 21:37

w Nowym Sączu faktycznie popłynęli na przetargach np.NEWAG czy ZUS który wygrali za śmieszną kwotę mniejszą jak 3 lata temu bulą kary ile wlezie powód za mało pracowników za dużo roboty pracownicy to minimum 2 grupa inwalidzka a najlepiej specjalna a wymagania szok wywalili kogo się da z 3 grupą solidnych pracowników i nic poza minimalną nie oferują nawet zwrot za leki już nie płacą ludzi nie szanują firma to typowy''(usunięte przez administratora)''

11.09.2017 03:57

Po prostu firma clars system w pozaniu nie nadajie sie zeby zlecenia brac za trudniajiom alkocholików do pracy do szpitala tak jest zeczywistos na szpitalu na gruwaldzkiej
    bbtoggy

18.03.2018 19:00

Polecam W Jeleniej Górze DWS

31.03.2018 12:30

Zatrudniając pracownika nie wiemy czy on pije na rozmowę przychodzi trzeźwy i pachnący dopiero jak przyjdzie do pracy wczorajszy podejrzewamy że pije nikt nie jest ideałem.
    anonymous

27.03.2018 13:00

Witsm. Dochdz mnie słuch że pracownicy nowi są źle traktowani przez bespośrednich przełożonych. Któży som tskimi samymi pracownikami jak inni, tylko nadzoruj grupy czyli są brygadzistami. Wyszajsie i stosuj mobink wobec osób z orzeczeniem o niepełno sprawności i ponirzaj takie osoby przy wszyskich. Szczegulnie ta rzecz ma miejsce w firmie Brcston. Cz kordynatorzy zdają so sprawe że to zasuguj na kare. Jak i zle swiatcz o firmie. Jest to nie zgidne z kodeksm pracy, kodksem karnym pr. Cwilneg oraz Uni Europejskiej. Z powarznim mieszkanc Poznania
    znudzony

21.03.2018 09:12

potrzebuję opini o clar system szczecin ktoś coś

07.03.2018 23:48

Irena

12.03.2018 03:17

To samo z wyplata mialam w Poznaniu. Nikomu nie polecam tej firmy.
    Pracus

14.02.2018 01:48

Dobre zarobki same zalety i i dbaja o pracownikow jak o rodzine !!!
    Czarna

09.03.2018 18:30

Hahaha ...normalnie chyba pęknę ze śmiechu...
    Pracus

14.02.2018 01:57

Clar System w Poznaniu sprzatanie powierzchni plaskich w termach maltanskich jest super !!! Polska nr 1 w europie pod wzgledem ofert pracy,sprzetu,dbania o konfort pracownikow i ich rodzin,inne osoby,wynagrodzenie jest w polskich zlotych !!!.Zawsze na czas im wiecej roboczogodzin to wiecej masz !!!.Proste jak drut wam sie juz robota to madrota !!!

09.12.2017 23:38

Mam pytanie ... jaką kwotę firma CLAR SYSTEM przeznaczyła na gwiazdkowe dla kazdego pracownika ? Pochwalcie sie.
    śmiech

18.01.2018 08:32

Ha ha ha
    jaworek

13.02.2018 19:54

Nie ma szans. Zbyt mały zysk w stosunku do tak dużej liczby pracowników. Za wszystko i tak musialby placic klient, ktory zatrudnia tego typu firmy z oszczednosci lub przetargu publicznego.
    Jolanta

10.02.2018 00:52

Mam 54 lata i chwalę sobie współpracę z Clar System.Pracuję tam od 17 miesięcy.Wypłata na czas i koordynatorka jest normalna tylko prace mało kto teraz szanuje.
    mopek 2

20.12.2017 08:59

pracowalem 1.5 roku w tym czyms co mozna nazwac firma brak szacunku dla pracownikow szczegolnie tych z grupami oszukuja na wyplatach brygadzistka tylko szuka pretekstu do wypisywania nagan brak towaru oszczedzaja na wsztstkim nawet na rekawiczkach ta firma powinna zajac sie inspekcja pracy
    Czytający

10.01.2018 00:33

pracowałeś 1,5 roku, i było ci tak źle to czemu nie zmieniłeś pracy??? Napisz za co cie zwolnili i czemu teraz wylewasz żale. Jeżeli cie oszukiwali na wypłacie to jest coś takiego jak sąd pracy, tylko żeby wnieść tam sprawę to trzeba mieć podstawy.
    mopek 2

31.01.2018 17:21

witam pracowalrm 1.5 roku w tej firmie zeruja na niepelnosprawnych wymagaja podpisania zgody na 8 godzin pracy w zamian nie oferuja nic zwrot za leki mozna zapomniec zatrudniaja przez agencje pracy tymczasowej co skutkuje skroceniem urlopu do 24 dni nie polecam tej firmy szukajcie innej

25.01.2018 02:48

Lubię pracę na termach maltańskich w poznaniu.Praca jest lekka tylko maszynom myjką lejemy wodą po kafelkach w około basenów i ustawiamy leżaki powiem tak że na wet za często schodzimy na przerwy na kawkę i herbatę ciastka!!!.A o godzinie 5.00. Idziemy na stacje benzynową za tory tramwajowe do sklepu kupić sobie piwka Angelika lubi pić procentowe trunki wtedy jest w swym żywiole!!!.
    Andrzeeej

22.01.2018 16:32

Nikomu nie polecam tej firmy, przyjmując się do firmy, zostałem poinformowany, że są zwroty kosztów dojazdu, zwrot za leki, które przyjmuje się na stałe, dofinansowanie do opiekunki na dziecko w kwocie około 350 zł pracuję w firmie 4 miesiące i oprócz wypłaty nie zobaczyłam ani złotówki więcej, wiecznie problem z księgową, ktoś na urlopie i ciągle coś. Wykorzystają osoby z grupą inwalidzką, za nadgodziny płacą jak kot napłakał, sprzątasz dany obiekt w którym masz przykładowo 10 pokoi, 4 łazienki, robisz za kogoś zastępstwo to samo i dostajesz za to 23 zł. Śmiech na sali, Przykro mi za osoby niepełnosprawne są tak wykorzystywane przez tą firmę. Jestem zawiedziony, mogłem przyjąć się do innej firmy ale tam nie tak ładnie zachęciła.

02.10.2017 19:44

Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej ,firma bardzo fajna .Po godzinie zadzwoniła Pani i zaprosiła mnie na piątek na szkolenie wdrażające.jeśli chodzi o wynagrodzenie to też(jak dla mnie)jest okey.Podstawa normalna,ale są zawrotne premie.No i dobrze ile dasz siebie,tyle masz .A marketingu zawsze tak było.Co do reszty nie wypowiadam się.
    Julita

14.01.2018 21:02

To nie jest firmą szkoda słów . My się nie daliśmy i oddaliśmy sprawę dalej
    Iza

18.01.2018 08:28

mam takie samo zdanie o tej firmie.

02.06.2017 00:05

Uwaga ❕ Powiem krótko zwięźle i na temat, z tego co czytam to większość ma rację. Jeśli się SZANUJECIE to z dala od tej firmy sami oszuści zakłamana władza.Firma oferuje najniższą krajową bez żadnej premii gdzie wymagania duże i dokładają coraz więcej pracy . Brygadziści nieżyczliwi, traktują cię z góry i szydzą z ciebie. A dokładnie p. T.B.na obiekcie Cargill w Kiszkowie potrzebne mu SZKOLENIE z - CZŁOWIECZEŃSTWA - empatii - jak mówić prawdę - szacunku dla drugiego człowieka. Mobbing to u niego podstawa. Oferuje śmieszne miesięczne i dwumiesięczne umowy, są też osoby, które pracowały bądź pracują jeszcze bez umów i zdolności do pracy. Po każdej przepracowanej umowie trzeba wykorzystać urlop, bo następna umowa będzie z innej spółki. Pracownicy nie otrzymują pasków wynagrodzeń. Jako,że jest duża rotacja pracowników odzież ochronną jeden nosi po drugim. Nie ma szafek śniadaniowych, więc śniadanie trzeba przechowywać w pomieszczeniu ze środkami chemicznymi.Środki czystości typu mopy, trzonki, wózki do sprzątania wszystko to jest na pograniczu, a najlepiej gdybyś kupił sam. Firma "doi " PEFRON aż miło, a pracownik ma zero jakiegokolwiek pakietu socjalnego, brak zwrotów za recepty i za przejazd.WYZYSK TOTALNY !!! Ja się więc pytam gdzie kontrole PIP, PEFRON-u itp ??? Wysoce nierzetelni wyzyskiwacze ... czas najwyższy poinformować prokuraturę.

14.01.2018 22:05

Ludzie którzy tam pracują po prostu sie boją, są zastraszani, Większość z nich nie ma czym bądź jak dojechać do innej pracy . Byłem tam, wiem co tam się dzieje zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie.
    Irena

18.01.2018 08:18

dokładnie mam takie samo zdanie. na przykładzie takiej firmy widać jak w naszym kraju traktuje się człowieka i jak działają wszelkie instytucje kontrolujące np. Inspekcja Pracy i oczywiście PEFRON. Miałam styczność z tą firmą dwa razy i stwierdzam że koordynatorzy to ludzie bez cech człowieczeństwa, szkoleni do gnębienia pracowników.

15.01.2018 14:46

UWAGA !!! NIEROZUMIEM Z KAD TYLE NEGATYWNYCH WPISOW NA CLAR SYSTEM MIESZCZACEJ SIE NA DZIELNICY JEZYCE W POZNANIU !!! PRACOWALEM JAKO POZADKOWY NA TERMACH MALTA BASEN SPRZET SPRAWNY ! SIERODKOW CZYSTOSCI TO TAKA ILOSC NIEJEDEN ZAKLAD PRACY MAZY !!! CHODZILEM TAM DO PRACY NA NOCNA ZMIANE NAWET SCIEMNIALEM I NIKT MNIE NIE ZACZEPIAL ZE (usunięte przez administratora) ROBILEM DUZO BRACI ZE WSCHODU PRACUJA AZ PO SUFIT AZ PRACA SIE IM PALI W REKACH KIEDY NADCHODZI 8 GODZINOWY KONIEC CZASU PRACY TO EKIPA PRACOWNIKOW IDZIE NA CPN ZA TOROWISKIEM OD TRANWAI I PIJA PIWKA NA ZDROWKO !!! I SA PODEKSCYTOWANI/PELNI SZCZESCIA ZE MAJA PRACE KTORA BYLA DLANICH ZECZA NIEMOZLIWA I POZAZASIEGIEM !!! POZDRAWIAM ANGELIKE KOCHAM CIE ZA TO CO ROBISZ !!!
    Panek

02.10.2017 11:00

Sądzę, że każdy musi sam ocenić czy chce tu pracować. Na forum jak widzę to aktywne są dwie osoby i tyle w temacie.
    Julita

14.01.2018 21:16

Nie dwie osoby tylko dużo więcej i te dwie osoby mają rację bo właśnie taka jest prawda . Każdemu kto tam chce iść do pracy a go znam to mu to odradzam . Ludzie z grupami a maja pracować więcej niż normalny pracownik i pełno nadgodziny bo niema komu pracować a jak się upomniesz o oddanie nadgodziny to usłyszysz że jak ci za ciężko to się zwolnij bo o zapłatę za nadgodziny to niema szans ! A co do premi to oczywiście na kwitku niby jest tylko gdzie idzie tego to nikt nie wie bo do pensji to jej niema wogule jak dostaniesz kwitek . Ja tam pracowałam trzy lata to dostałam jeden . A wykończona psychicznie że szkoda mówić . Sprawa trafiła do inspekcji a nawet i dalej.
    Pracownik gospodarczy

10.01.2018 00:48

Przyszły pracownik

Przebieg rekrutacji miła pani w dziale zatrudnienia. Konkretne pytania i udzielenia jasnych informacji na temat miejsca i pracy do wykonania, jak również wynagrodzenia jakie otrzymam. Pytania przebieg pracy, moje preferencje i możliwości co do godzin pracy.

#PracownikGospodarczy

17.12.2017 10:12

@NiCki @ pracownik to co Wy jeszcze robicie w tej "firmie" bo nie rozumiem . Jest tyle dobrych firm, które dbają o pracownika - pełen pakiet socjalny, medyczny, zwroty za leki i paliwo ... no i nie trzeba dopłacać do wigilii.Pracowałem w tej "firmie" 5 miesięcy i jednoznacznie stwierdzam,że to najgorsza praca jaką miałem w swym zyciu.
    NiCki

11.12.2017 22:48

Jak takie cos mozna nazwac firma ? To jedno wielkie dno oszusci nic wiecej oszzedzaja na wszystkim czasami bywalo tak ze towaru nie bylo i trzeba bylo sama wodo myc albo szefowa cie prosila zebys kupila jakis srodek a ona ci odda (usunięte przez administratora) nie oddala ludzi wykorzystuja starsze kobiety oszukyja na urlopach oszukuja kase odcinaja czasami tak bywa z wyolaty brak szacunku do ludzi to dno powinno byc zamkniente i tak sie stanie bo gdzie glowa jeszcze do wigili doplacac 20zl :) wstyd zajma sie wami oszusci pozdro!

29.09.2017 09:26

Nie każdy może pracować na kierowniczym stanowisku ale każdy musi mieć środki na życie i Clar system to stwarza!!
    hendrak

02.12.2017 22:07

ale jakim sposobem stwarza te warunki pracy pracownik zamawia towar dany który mu jest potrzebny do mycia a przychodzi inny towar który wcale nie jest potrzebny nie traktują pracownika ok tylko gnębią go niech ktoś z dyrekcji przyjdzie przepracować choć jeden miesiąc i zobaczy jaka to jest przyjemnośc sprzątać z każdej strony sprzatacz- czka są gnębieni przez pracowników danej firmy oraz przez kierownictwo które robi zdjęcia i skarży na każdym kroku i podlizuje się swojemu kierownictwu bo muszą się wykazać bo ich zwolnią to najlepiej skarżyć na sprzątaczki odradzam tą pracę w tej firmie zastanówcie się zanim tam pójdziecie pracować jeśli nie wierzycie to idzcie tam pracować to się przekonacie i będziecie grubo żałować lepiej iść do innej firmy pracować z lepszą płacą oraz z premią za wykonaną pracę

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CLAR SYSTEM?

Kontakt - CLAR SYSTEM

Janickiego 20 B 60-542 Poznań

Olka

28.11.2017 07:46

Pracowałam w tej firmie 3 tygodnie na umowę zlecenie zero kontaktu z przełożonym nie odbiera telefonu zero ubrań ochronnych brak potrzebnych rzeczy do pracy. Odeszlam z dnia na dzień. Oczywiście nie dzwoniłam się do nikogo jak szef się dowiedział napisał smsa z pytaniem co się stało? Zastanawiam się czy dostanę pensję za wykonaną pracę. Oczywiście podpisałam umowę zlecenie ale nic nie mam przy sobie wszystko zabrał pseudo kierownik.
    M

18.11.2017 19:45

Mi zniszczyli zdrowie. Mają teraz sprawę w sądzie

20.10.2017 08:37

Pracowalem jako sprzatacz obiektu basen w tej firmie na nockach na termach maltanskich w poznaniu 3000 netto umowa pelen etat super atmosfera wspaniali wspolpracownicy mozliwosc awansu premie kasa zawsze na czas nawet czasem wczesniej !!!

23.10.2017 23:51

Jednym słowy ... nic więcej tylko się zatrudnić ;) .. hehehe ..ŻENADA

20.10.2017 08:35

19.10.2017 11:30

Zastanawiające jest dla mnie dlaczego firma ma tak długa listę ofert pracy? Czyżby jacyś nowi klienci, powiększanie rynku? Napiszcie kilka info w temacie.

19.10.2017 00:11

Iksik

Przebieg rekrutacji Miło serdecznie pozdrawiam Pytania Zarobki

Telemarketer

02.10.2017 20:02

Bulinka

Przebieg rekrutacji Bardzo miła atmosfera.Jasne,rzeczowe informacje o firmie.Czego oczekuje od pracownika i co daje w zamian.Realne premie i umowa o pracę. Pytania Jak sobie radzę z "trudnym klientem"? Czy mam orzeczenie o niepełnosprawności?Nie mam ,ale to nie jest warunek niezbędny dla tej firmy.

#Telemarketer

29.09.2017 11:58

Przeczytałam wpisy i teraz nie wiem co zrobić.W poniedziałek idę na rozmowę kwalifikacyjną.Aplikowałam na konsultanta telefonicznego,zaprosili na poniedziałek....ale z tego co tutaj wyczytałam to chyba sobie odpuszczę.Proszę o wpis osoby,która pracuje w tej firmie jako konsultant telefoniczny w Poznaniu.Z góry dziękuję.
    [email protected]

24.09.2017 12:28

W Jasionce pani majster steierdziła,że skoro ktoś nie ma autobusu na Borga,to przecierz nie musi pracować w tej firmie,a pani kierownik niejaka Mikosz-Polak(z wykrztałcenia fryzerka)stwierdziła ,że to nie onóz pracy i nikogo na siłę nie będą tu trzymać.Ale najlepsze jest ,to , co przeczytałem ostatnio w ogłoszeniu o pracę;zwracają pieniądze za dojazdy i dokładają się do kupna leków.ŚMIECHU WARTE,przez pół roku ,pracowałem we własnym ubraniu i butach.A to tylko kropla w morzu ,co firma Clar,wyprawia z pracownikami.Osobiście pokazałem palec,to chcieli całą ręke,no i jeszcze jedna sprawa,pozwalali kraść pracownikom (palety,aluminium itp,a przy zwróceniu uwagi,usłyszałem odpowiedż ,że praconik jest biedny i jeśli pan chce ma pan również przyzwolenie na kradzież.Tak właśnie wygląda cała prawda o pracy w w/w firmie.Ogólnie firma DNO ,Charakteryzuje ją złodziejstwo,kombinatorstwo i nieróbstwo.A pani Majster,niejaka Marysia -faworyzuje swoich pracowników i tworzy z nimi klikę.Dlatego na koniec zczerze, FIRME CLAR OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKEM.Z tak beznadziejną firmą ,jeszcze się nigdy nie spotkałem.To firma dla ludzi dorabiających do renty,gdzie pracują ludzie ponad siły i tzw;kliki.JEDNYM SŁOWEM FIRMA ZŁODZIEJSKA,KOMBINATORSKAW RZESZOWIE JEST WIELE INNYCH FIRMPOZDRAWIAM
    [email protected]

17.09.2017 09:16

Clar serwis to firma dno.Kierowniczka zakręcona9zresztą co można wymagac po byłej fryzjerce),Na stabowisku majstra,kobieta nieogarnięta, mająca problem ze sobąś i swoją głową.Firma niezorganizowana(najniższa krajowa wyzysk i mobbing ludz z grupami,brak środków czyszczących-zakup raz w miesiącu,jak brakuje ,to masz sobie kupić sam).Jedna wielka n-mafia,układy na lini pracownik -majster,a kierowniczka no cóż,byle by kasa się liczyła i dostatnie życie to spa-hotel diamond,to siłownia.Żyć nie umierać.Dlatego ,ktokolwiek będzie miał oferte z borga z firmy Clar , niech ją omija szerokim łukiem.Lepiej być biedny i mieć swój honor ,niż dostawać grosz(najniższa krajowa)i (usunięte przez administratora) jak to powiedział klasyk na wysokości lamperii.Podsumowując firma Clar -jeden wielki bajzel,dno i kupa mułu!!!!!!!!!!
    jagr

12.09.2017 08:37

Clar - firma dno ,stanowiska majstrów zajmują ludzie niekompetentni,ZERO organizaccji , mobbing i wykorzystywanie pracownika.Ludzie chorzy z grupami , nieczęsto pracują ponad własne siły , a kierownictwo nie robi nic.Ma to za przeproszeniem w (usunięte przez administratora) Oszczędność na wszystkim,pracując przez pół roku w/w firma nie zaopatrzyła mnie nawet w ubranie robocze,nie mówiąc o butach.SOCJAL ZERO ,Tylko wyzysk i nastawienie na łatwe pieniądze!Jednym słowem Żenada,DNO i KUPA MUŁU.MOJA RADA OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!!!
    Pacynek

10.09.2017 21:05

Ja wiem jedno, że Clar system to dobra firma i tyle w temacie.
    Jacek

08.09.2017 07:52

W IKEA Poznań mamy kolesiostwo na maxa. Koordynatorzy ciągle walczą ze sobą myśląc że to ich prywatna firma.Zmieniają się i ciągle to samo. Nawet ekonomia pracy się nie liczy.Coraz więcej osób z Ukrainy i ciągłe zmiany.Sprzeczki,bluznierstwa,bałagan. Dziwi mnie że IKEA się jeszcze na to godzi bo czasami ręce opadają.Kolesiostwo i układy na maxa.Trzeba szukać czegoś normalniejszego i stabilnego.
    Dfghjk

08.09.2017 19:43

Nie koordynatorzy tylko chyba brygadziści! Z resztą trzeba się zgodzić.Myślą ze to ich prywatne i wszystko mogą. Te ciągłe narzekania na kogoś.W kantynie i palarni ciągle wojenki i narzekania.Same bluzganie i presja jeśli nie jesteś akurat w tym obozie.
    nikt

03.09.2017 16:42

Filia w Białymstoku ,NIE polecam innym !! Koordynatorzy to cichociemni ,tak kantują na umowach ,dzisiaj podpisujesz jedną a za dwa tygodnie inną z inną firmą która jest w tak zwanej grupie ,co roku zmieniają umowy o pracę mając 4 firmy w jednej !!! Koordynatorzy nie patrzą na wykonywaną pracę i jak ludzie pracuję i harują, fakt za nędzne wypłacane w terminie pieniądze ,pół etatu ,3/4 etatu itp ,najniższe stawki ,ale to się zmieni jeszcze nie jedna osoba pozwie ich do sądy i wówczas się okaże kto jest górą
    Maria

10.09.2017 08:01

Ja pracuje w Białymstoku już ok. 3 lat na jednym z większych obiektów w obsługiwanych przez Clar System, nie miałam nigdy żadnych zastrzeżeń do pracy osób nadzorujących , wypłaty są na czas, praca jest stała, a zarobki jak wszędzie w firmach sprzątających, kwestia negocjacji z kierownikiem. Polecam Maria.
    nikt

03.09.2017 16:42

Patrycja

29.08.2017 13:24

Z ogłoszeń o pracę wynika, że firma jest otwarta na zatrudnianie osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Na stronie internetowej Clar system oraz w treści oferty nie ma jednak informacji na temat tego na jakie warunki zatrudnienia można liczyć, ani w jakich godzinach i jakim systemie odbywa się praca. Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat?
    Ignas

19.10.2017 00:08

Zależy gdzie chcesz na stanowisko trafić bywa i po 24 po 16 12 i 10 zależy co chcesz robić ja polecam pracowałem nie jest źle
    Tymon

25.08.2017 09:54

Nie ma idealnego pracodawcy, wszędzie mogą zdarzyć się kłopotliwe sytuacje. Może potrzeba więcej spokoju?
    Nikt

24.08.2017 19:25

Witam ,firma cichociemna w niej pełno innych firm ,nie wiadomo do jakiej firmy Cię zatrudnią ,czasami nawet sami nie wiedzą co robią ,nie wiem dlaczego jeszcze za nich nie wzięła się izba skarbowa i przetrzepała im nosa ,Koordynatorzy którzy nie patrzą jak człowiek pracuje za ich marne grosze a to co usłyszy od innych (podpierda,,,,,,,,,, ) pracowników w lużnych z nimi rozmowach jest dla nich najważniejsze ,dziwie się że tacy ludzie którzy wyrwane z kontekstu słowa uważają je za najważniejsze i deklasują tym pracowników ,brak słów ,za sprzęt który się np zepsuł od pracy na nim potrącają z wynagrodzenia ,dziwne ,wciskają ciemnotę że niby samemu się naprawiało gdy nawet do tego po awarii się nie dotykała ,życzę aby ta firma jak najszybciej była na dnie
    Olka

19.08.2017 13:20

Szkoda, że niektóre osoby nie potrafią pogodzić się z pracą jaką wykonują. Żadna praca nie hańbi a ta którą wykonują niektóre osoby jest bardzo potrzebna. Mam wielki szacunek dla osób sprzątających.!
    Edek

17.08.2017 18:24

Witam, w dniu jutrzejszym mam spotkanie rekrutacyjne na Referenta ds. kadr i płac, ale jak czytam te wszystkie wypowiedzi to aż strach mnie obleciał. Czy ktoś pracował w tej firmie na zbliżonym stanowisku i jest w stanie coś na ten temat powiedzieć?

Zostaw merytoryczną opinię o CLAR SYSTEM