GO Sport

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 33 ocen.

Opinie o GO Sport

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GO Sport

Były

Nie polecam pracy w siedzibie takiego (usunięte przez administratora) nie ma w żadnej firmie. Praca na zasadzie masz tu program i sobie radz. A już napewno nie polecam księgowości drentwo sztywno i jedna dziewczyna rozwala cały zespół szefowa słucha się jej jak najmadrzejszej osoby to od tej dziewczyny wszystko zależy premie stanowiska oraz donoszenie

Rajca

@(usunięte przez administratora)_kierownik Masz dużo racji w swojej wypowiedzi. Bardzo dużo zależy od ludzi i to nie tylko na poziomie kierowników ale również pracowników.

ccc

Czy ktoś poleca pracę w Go w Blue City? Zaprosili mnie na rozmowę, nie chcę się wpiep... w (usunięte przez administratora).

Cham_kierownik

Siemka ;) W go sport pracuje 2 lata. Rok jako sprzedawca i rok jako kierownik. Czy poleciłbym tą pracę komuś innemu? Tak, ale tylko takiej osobie, która by mi wstydu nie przyniosła :P Czy komuś obcemu? Powiedziałbym, że ja jestem zadowolony w 100%, ale to nie oznacza, że Ty będziesz. Dlaczego? Obecnie w Polsce jest prawie 40 sklepów GO + siedziba, w każdym z nich trafisz na innych kierowników, dyrektora, sprzedawców i klientów ;) Nie będę tutaj konkretnie wskazywał sklepu, w którym zaczynałem, ale tam trafiłem na dobrą, pomocną ekipę na każdym poziomie, od samego początku byłem szkolony w wielu aspektach, dużo sam też zdobywałem wiedzy, bo miałem zajawkę, udzielałem się tam, gdzie inni sprzedawcy już mieli wszystko w nosie(Dzwonienie do managerów jakiegoś rynku żeby zamówić dla klienta towar spoza asortymentu itp.) i po roku zostałem polecony przez naszego Dyrektora do innego sklepu na stanowisko kierownicze. Praca po 12h, wyzysk, ciśnięcie na wyniki? Zdarzały się 12h, najwięcej 3 pod rząd jako jeszcze sprzedawca, ale zawsze za moją zgodą, a sam grafik pisany również pod moje potrzeby(studia zaoczne), poza tym im więcej 10 i 12 tym więcej dni wolnych. Zdarzało mi się mieć nawet po 6-8dni wolnego z rzędu na 3/4 etatu. Ciśnięcie na wyniki, karty stałego klienta, sprzedaż itp. występuje w każdym sklepie, taka prawda ;) Ale ja jakoś nie odczułem się wyzyskiwany, może dlatego, że działy na których sprzedawałem "robiły" robotę :P poza tym większe obroty - większa szansa na premię, która mi się dość często zdarzała Zarobki? Od razu, nawet na okres próbny dostaje się umowę o pracę, a na niej najniższą krajową. Po okresie próbnym dostałem umowę na 2 lata z wyższą stawką(podniesiono najniższą krajową), a później stałą podwyżkę już taką zasłużoną, nie pamiętam ile dokładnie, ale fakt jest taki, że na tamten moment, pracowały ze mną osoby o dłuższym stażu(nawet kilka lat) i niższej stawce, także nie mogę się zgodzić z tym, że podwyżek się nie dostaje :P Premie? Są i to w kilku formach. Po 1 za obrotu sklepu jako całości. Z tym że tutaj uczulam, ze przez 3 pierwsze miesiące się ich nie dostaje i pamiętajcie, że każdy sklep ma swoje własne progi do zrealizowania - większe sklepy(WWA, KAT) mogą mieć ciężej pod tym względem. P o 2 za pracownika miesiąca, na zasadzie głosowania - tutaj ponownie w większych sklepach jest mniejsza szansa z powodu większej ilości pracowników, ale jest to faktyczna premia, ale w formie bonu Go Sport(łatwo go spieniężyć tak czy siak) Po 3 premie okresowe - na święta Bożego Narodzenia oraz Wielkanoc zawsze była dodatkowa premia w formie przedpłaconej karty płatniczej, którą można wykorzystać w każdy dowolny sposób, poza wypłaceniem gotówki(ja np. wydałem tą kasę na doładowanie na Steam i jakieś zakupy z AliExpress). Po 4 Indywidualne premie sprzedażowe - co roku jest akcja premiowa na rowery oraz sprzęt fitness, gdzie po spełnieniu odpowiednich warunków 1% wartości paragonu był dodawany do premii danego pracownika. Z tym, że nie każdy ma okazje sprzedawać te produkty ;) Po 5 Gifty, szkolenia - Co roku odbywa się kilka większych szkoleń wyjazdowych, gdzie nie dość, że na koszt firmy masz okazję nocować(i to nie w pensjonacie u bożeny), jeść, szkolić się i testować produkty to jeszcze liczy się to jako czas pracy, a także dostajesz tam często jakieś produkty już dla siebie na zawsze do testowania(obuwie, ubrania itp.). Z jednego takiego szkolenia przywiozłem produkty o łącznej wartości ponad 1000zł(po cenach sprzedaży w GO Sport) Po 6 Dodatki - jest możliwość taniego założenia karty multisport, a także wykupienia opieki medycznej. Firma też działa mocno z prawem, co w moim przypadki poskutkowało zwrotem 50% kosztów okularów ze względu na czynnik niebezpieczny w pracy jakim jest praca przy monitorze. Jestem na prawdę zadowolony, że zdecydowałem się zacząć pracę w Go Sport(w Środę wysłałem CV, w Czwartek do mnie zatelefonował kierownik, w Piątek byłem na rozmowie i kilka h później miałem info zwrotne, że dostałem pracę) i szedłem tam z pewnymi obawami, bo sam przejrzałem opinie tutaj zawarte, jednak teraz wiem, że nie były one uzasadnione ;) P.S. Teraz zauważyłem, że chodzi o Warszawę, jednak ze względu na to, że w google po samym "go sport praca opinie" wyskakuje ta stronka to zostawiam mój post ;)

Kandydat007

Nie polecam firmy GO SPORT nikomu. Brak profesjonalizmu. Pracownicy Centrali nie dotrzymują terminów. Pomimo obietnic kontaktu zapadają się pod ziemię, nie reagują na maile, telefony. Zero informacji zwrotnej i szacunku do kandydata.

janina

Pracowałam go sport przez okres ponad roku jako kasjerka. Żadnych szkoleń (to czego się tam nauczyłam to wszytsko dzieki swoim chęciom, bo pracodawca nie zapewnił szkoleń sprzedażowych) i oczywiscie kierownicy mają nie mają szacunku zwłaszcza do dziewczyn z kas. Najlepiej, żeby pracownik przerobił robotę

Zawiedziony

Witam Aplikowałem do GO Sport na stanowisko z obuwiem i pozytywnie nakręcony faktem iż mam dużą szansę zajmować się tym co lubię zostałem szybko sprowadzony na ziemię. Okazało się iż stanowisko z obuwiem jest już zajęte i mogę zostać zatrudniony na dział techniczny, no cóż, myślę sobie że trudno, no ale spróbuje swoich sił na tym dziale i później jak będzie okazja pójdę na inny. Miałem dostać telefon albo maila 15.05.17 lub 16.05.17 jednakże zostałem olany i żadnej odpowiedzi nie dostałem. Czyli suma summarum, aplikowałem na ogłoszenie A, zostałem zaproszony do ogłoszenia B, telefon miałem mieć konkretnego dnia a nie dostałem nic. Widocznie szacunek do drugiego człowieka jest obce w tej firmie, także nie polecam jej.

Agnieszka

@yhy, a Ty jesteś zatrudniony w GO Sport? Jakie masz doświadczenia z firmą?

yhy

Hejka Powiem Wam szczerze, że jestem w szoku opinii. O których sklepach mówicie, że są tacy kierownicy?

licky guy

Chciałbym poruszyć temat, który znam od podszewki od ponad roku. Pracowałem w firmie która zatrudnia ludzi około 470 osób tylko oczywiście wiedzę jaką mają co poniektórzy serwisanci i sprzedawcy wyrzucił bym do śmietnika i nawet nie patrzył ....są też tacy sprzedawcy którzy pracują w GO i mają naprawdę wielką wiedzę tylko że nie mogą jej przekazać bo nie można rozmawiać między sobą na sklepie (moim zdaniem powinni oni mieć płacone więcej!!!!!!)...owszem są szkolenia ale to za mało....np. jeżeli chcesz sprzedać rower za 6 tyś. to musisz mieć wiedzę.....tu raczej słabo z takimi rzeczami lepiej sprzedać 250 bawełnianych podkoszulek niż bieżnie za 3.500 czy rower za 6 tyś., Ludzie z centrali- bardzo fajni łącznie z dyrektorem generalnym,regionalnym, finansowym. Co jest denerwujące????kierownicy -brak szacunku dla człowieka(przynajmniej co poniektórzy )Dyrektor sklepu jest bardzo w porządku człowiekiem (młody, inteligentny, doświadczony) Generalnie jeżeli jesteś człowiekiem po dwóch kierunkach studiów i to będzie twoja pierwsza praca i będziesz w stanie wytrzymać 2-3 lata jako sprzedawca i mooooooże uda ci się być kierownikiem to polecam, zgrana ekipa i w ogóle, jednak jeżeli chcesz wysłuchiwać codziennie tego samego( że OH BRUTTO nie zostało zrealizowane i jest ciśnienie i że karty feel good musisz założyć codziennie jedną i że dzień dobry musisz powiedzieć osobie której już mówiłeś 5 razy, nie można gadać ani siedzieć na sklepie, nie można rzuć gumy, trzymać rąk w kieszeniach, odebrać telefonu,nie można stać w miejscu jak się nic nie dzieje i nie ma klientów , tylko musisz chodzić i udawać że porządkujesz dział bo przecież od 5 h nic innego nie robisz) praca dla bardzo cierpliwych ludzi którzy sobą gardzą .....jak nie będzie wyników finansowych to przyczepią się, że masz krzywo sznurówki zawiązane. Pozdrawiam wszystkich pracowników GO walczcie o swoje !!!!!!to chyba nie ostatni mój post......

amelia
@licky guy 23.12.2016 03:39
Chciałbym poruszyć temat, który znam od podszewki od ponad roku. Pracowałem w firmie która zatrudnia ludzi około 470 osób tylko...

to jest prawda trzeba mieć stalowe nerwy i cierpliwość do kierowników brak szacunku dla pracownika #Pracuję, bo lubię 7 lat w go

Ktoś:-)

No zgodzić sie musze ze w firmie tzn. nie w siedzibie,bo siedziba-ludzie ktorzy tam pracują zrobili na mnie bardzo dobre wrazenie tylko w sklepach są zatrudniane osoby,które nie mają odpowiedniego wykształcenia,a kierownicy sie panoszą,trzeba szczerze powiedzieć sobie ze wykorzystują swoją władze.Jeśli chodzi o sprzedawców to zawsze trafiłem na fajnych ludzi.Co do pensji to rzeczywiscie na chwile obecna za 1,850 brutto jeszcze ktos popracuje,ale powoli brakuje ludzi do pracy wiec niebawem nie znajdą pracownika proponująć taką sumke na tkzw. podpaski:-).No i co rowniez trzeba zwrocic uwage,ze kiedys byly osoby ktore pracowaly i mialy niesamowitą wiedze i doświadczenie,teraz nie ma kto nowym osobom przekazac to co bezcenne. Pozdrawiam Wszystkich ktorzy pracowali w GO Sporcie jakim kolwiek:-)

Czarny

Nie polecam nikomu zakupów w sieciach sklepów go sport jak chce się zwrócić towar to zabierają oryginalny paragon co nie jest zgodne z prawem konsumenta inspekcja handlowa się tym zajmie !!!!!!!!!!!!

Gość

Zakompleksiony kierownik K.. z 206 powinien przejsc psychotesty przed podjeciem pracy. Gora chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co on wyprawia z pracownikami. brakuje mu kompetencji aby obejmowac kierownicze stanowisko...

Fan football

Wykupilem steam na mecz ltory kosztowal ponad 30 zl a meczu jak nie zobacze tak nie zobacze. Jaja sobie robicie po co przysylacie jakies kody do weryfikacji skoro i tak ogladac nie moge. Oszukujecie i tyle platne steamy robienie kasy na naiwnych.... K..wy

Sprzedawca

Pracowałam tam długo. Na plus pozytywni ludzie z którymi pracowało się na dziale oraz szkolenia dużo można się na nich dowiedzieć, czasami premia jak zrealizuje się obrót. Minus pensja, zero podwyżek, grafik (czasami praca po 12 godz oraz nocki ), kierownicy, którzy myślą że sprzedawca jest jego własnością, chamscy, bez wykształcenia a kierownikami są bo mają znajomości. Brak rozwoju, jak nie masz znajomości to zostajesz tylko sprzedawcą. Atmosfera na linii kierownicy dyrektor sprzedawca zła ( wszyscy donoszą na siebie) Praca dobra na początek,ale nie na dłuższą metę, dużo można się nauczyć przez szkolenia. Niestety mały szacunek dla człowieka. Powodzenia

anonim

(usunięte przez administratora)

omen

podstawowych informacji w zasadzie. nigdy nie pracowałem w sklepie takiego typu i ciekawi mnie jak wygląda to od środka, jak również wymiar godzin, praca w weekendy, początkowa płaca. Z góry dzięki za odpowiedzi.

omen

jest ktoś z Lublina? bądź aplikował?

Łukasz1990

lalus czy Twoim zdaniem jest sklep sieciowy , który płaci na stanowisku kierowniczym najniższą krajową , która notabene wynosi 1850zł? 1850 brutto Go Sport płaci sprzedawcą. Myślę , że ciężko byłoby zrekrutować kierownika za 1850zł brutto.

Lukasz1990

Kuba , czytaj ze zrozumieniem 2000zl podstawa. Premia max 500zl

anonim

(usunięte przez administratora)

Łukasz1990

Znam temat z autopsji. I wpływów na konto. Co do premii oczywiście w tedy wyjdzie nam 2500zł w tym 500zł premii. Podstawa powiedzmy 2000zł...każdy niech oceni sam czy to dużo czy mało na stanowisku kierowniczym. Natomiast jeśli chodzi o podstawę 2500zł netto/ to muszę Was zmartwić ale na początek możecie tylko pomarzyć;/ Oczywiście każdy z nas ma inne oczekiwania i co innego go satysfakcjonuje. Ja tylko pisze jak jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

Łukasz1990

Gozik, 2,5 netto w górę, może po 6latach pracy.

Xam

I jak tam?

nick

Pracowałem w Go przez dłuższy czas i muszę powiedzieć, że zadziwiają mnie niektóre opinie. Wiadomo że z ludźmi pracuje się różnymi i kierownicy tez bywają różni, ale moje doświadczenia są jak najbardziej pozytywne. Od początku umowa o pracę - praktycznie wszyscy pracownicy w moim sklepie pracowali na umowę. na zlecenie pracowały tylko osoby zajmujące się przyjęciem dostawy. W sprawach grafikowych zawsze można się było dogadać. Tryb pracy równoważny - zdarzało się pracować po 12 godzin, za to potem miało się wolne. Mnóstwo szkoleń, sprzedażowych, produktowych, zdażały się również szkolenia "w terenie" - szczęśliwcy jeździli na testy rowerowe lub na lodowiec do Austrii testować sprzęt zimowy. Mogli by płacić więcej, ale jak na pierwszą pracę było ok.

sportowiec

wszystko zależy od sklepu i kierownika ja miałam tak że pracowałam 5 dni po 12godzin a potem w pizdu wolnego

karbon

Ktos wspominal o pracy 10-12 godzin. A jaki macie rodzaj umowy? Czy nie powinno byc tak ze obowiazuje 40 godzinny tydzien pracy? Czyli np 4 dni po 12 godzin przez 2 tygodnie, 3 dni po 12 godzin w trzecim tygodniu, albo pracujecie 6 dni z rzedu a pozniej macie wiekszosc tygodnia wolnego. Jak to jest w gosporcie?

Gość

Pensja wydaje się być mało śmiesznym żartem ze strony pracodawcy. Nie polecam.

gosc

Po pierwsze zeby sie dostac do go sportu musisz przejsc przez szereg glupich pytan na rozmowie wstepnej. Jesli nie znasz sie na sporcie i nie uprawiasz go, to zapomnij ze cie zatrudnia. Na okresie probnym nie dostaniesz wiecej niz 1200zl na caly etat, pozniej 100zl podwyzki. Znizki pracownicze masz 25 procent ale tylko na produkty ktore nie byly przecenione. Nie wiem czy masz jakies zycie prywatne bo jesli tak to Mozesz o nim zapomniec jak bedziesz peacowal w tej firmie. Ja sie zwolnilem bo mialem dosyc wiecznych humorkow kierowniczki, i ciaglego pracowania np. 10-20. Bo nie mialem na nic czasu, nawet zeby odpoczac. A najgorsze w tej pracy bylo podpierdalanie dyrektorowi I obrabianie tyłka przez kierownikow. Jesli chcesz tam pracowac bo lubisz kontakt z klientem to zapomnij o go sporcie... obiecuja zlote gory, a klienta obslugujesz tylko wtedy kiedy ma byc tajemnicZy klient a reszta to przebudowy i inne hujemuje. Jak sie nanosisz tych wszystkich ciezkich mebli to jedyne o czym mazysz po powrocie do domu to odpoczynek. A nastepnego dnia znowu na 10 godzin lub 12. I po takim tygodniu chodzisz jak cień czlowieka. Nie masz czasu, ani sily nawet sie z dziewczyna spotkac w dzien wolny.Mimo ze sprzedawcy tam to naprawde zajebista ekipa, to ciesze sie ze podjolem decyzje o odejsciu.

ester

Hej, myslę, czy nie zaaplikowac do Go sport w moim mieście, ale najpierw szukam informacji o panujących tam warunkach, jest ktoś w stanie coś napisać? Interesuje mnie szczególnie ile oni proponują na stanowisku związanym z obsługa klienta? Czy zapewniają pracownikom jakieś zniżki? Pozdrawiam i dzięki za informacje.

pra

ostatnia sytuacja w pracy z kierownikiem -reakcja na info o tym ze czwarta niedziela powinna być wolna bo tak jest w kodeksie pracy to uzyskałam odpowiedz w adp nic mi nie wyskoczyło i co wy na to

kaczor

tak samo

Ania_Z

Czytam Wasze opinie na temat pracy w Go Sporcie i szczerze powiedziawszy nie wiem o czym mówicie. Pracowałam tam przez ostatnie 1,5 roku i bardzo dobrze wspominam ten czas. Ekipa w sklepie była bardzo fajna. Z kierownikiem też dało się dogadać bez większych problemów. Jeśli chodzi o zarobki… wiadomo, że najlepiej byłoby zarabiać jak najwięcej, ale uważam, że trzeba brać pod uwagę polskie realia. Ekipa w Go Sporcie to w 90% studencie, którzy dopiero zaczynają swoją „karierę” ,wiec trzeba się liczyć z tym, że na początku płace nie będą powalające. Na podwyżkę można liczyć po okresie próbnym. Ogólnie uważam, że praca tam jest naprawdę w porządku.

Robert

Nie wiem czy wiesz ale w GO często oszukują ludzi. Pracowałem tam i było fatalnie! Nie mówię o ludziach pracujących ze mną bo znaczna większość - spoko ludzie. Chodzi mi o politykę i standardy tego sklepu! Pani kupiła buty do biegania - bardzo drogie po ok 1 miesiącu system który trzyma nogę popruł się i wyobraź sobie że kierownik kas przyjął reklamację po 14 dniach zadzwonił do Pani i poinformował że to wina jej i noszenia buta prawda była taka że buty nigdy nie zostały wysłane do rzeczoznawcy. Pracowałem w innym sklepie i tam było znacznie lepiej. W gdańsku kantują na godziny, jeśli jesteś na zwolnieniu L4 i wracasz to przygotuj się na mierzenie wzrokiem przez kierowników a ja naprawdę byłem chory i miałem 5 dni zwolnienia. OKROPNIE TAM JEST! Lepiej jakiś Rossmann albo CCC - wiem od koleżanki :)

...

anonim - 2010-05-13 14:12:47 Aaaahaa, i tak najsmieszniejsze jest to że ludzie wydaja tak po 320 pln za dres a Go kupuje to za bezcen, tak jest marza nawet 250% i to nie jest zart czesto mowilem Klientom ze tu jest mega drogo!z poziomu klienta stwierdzam , że ceny w tym chorym państewku są kosmiczne nie tylko w go sport , a w większości sklepików ... popieram piętnowanie takich praktyk jak marże rzędu 250% + ... zaręczam , że można kupić w normalnych cenach rzeczy które w tym państewku traktowane są jak towar luksusowy (np.w USA - ale mentalnie daleko wam to ich standardów) ...

kaja

Nie wiem czy wiesz, że takich rzeczy nie wolno mówić nikomu?! A poza tym to nie wiem czy pracowałaś kiedykolwiek w jakimś innym sklepie, ale wszędzie tak jest! Myślisz że nike sprzedający dres za np.300zł kupuje go za 250?! Opanuj się! Jedziesz na pracodawców a mówiąc klientom takie rzeczy nie wiem kto był bardziej nie w porządku Ty w stosunku do pracodawcy,który zatrudniając Cię obdarzył zaufaniem-czy on w stosunku do Ciebie. Co do płac-rzeczywiście płacą marnie. Co do atmosfery uważam, że tworzą ją ludzie a nie sklep. Słyszałam, że w niektórych GO jest hardkorowo,ale u mnie w "moim" go są mega fajni ludzie, co do kierowników kazdy ma swoje fochy,ale zawsze można się dogadać, grafiki przez parę lat mojej pracy zawsze mi pasują, weekendy zawsze 2 wolne! Czasem jak sie dobrze wykombinuje to ma sie i 3/4 dni w tyg wolne. Ale jednak niska pensja jest ogromnym minusem :( pozdrawiam!

anonim

odradzam wszystkim prace w go bo nie szanują ludzi i manipuluja a jeszcze na dodatek kantuja ludzi na godz pracy, płaca marnie a umowy daja tylko na 1/2 etatu bo fima ma małe zyski i jeszcze te bujdy o elastycznym grafiku robisz za sprzataczke a kurze to wycierasz godzinami bo kier ma takie[usunięte przez administratora] na punkcie czystosc

czak

wlasnie tam pracowałem niestety wynagrodzenie to jest jakies nieporozumienie biora ludzi na 1/2 etatu płaca marne pieniadze a nadodatek kantuja zmieniajac listy kiedy sie pracowało

anonim

Aaaahaa, i tak najsmieszniejsze jest to że ludzie wydaja tak po 320 pln za dres a Go kupuje to za bezcen, tak jest marza nawet 250% i to nie jest zart czesto mowilem Klientom ze tu jest mega drogo!

K
@anonim 13.05.2010 14:12
Aaaahaa, i tak najsmieszniejsze jest to że ludzie wydaja tak po 320 pln za dres a Go kupuje to za bezcen, tak jest marza nawet...

Jeśli z podanej marży usuniecie to zero na końcu, to będzie prawie zgodna z rzeczywistością.

byly pracownik w Jankach pod wawa

zgodze się z tymi wypowiedziami kierownicy to tatalni debile którzy awansowali po kilku latach pracy są bez szkoly matur nawet nie mają idioci. maja dziwne humory i zarty są bardzo prości w slowach i wyglądzie a jeśli chodzi o wynagrodzenie to smiech na sali tak samo szkolen nie ma ani nic co by czlowieka motywowało do pracy z nimi jak chce ktoś zobaczyc ten cyrk to jedynie polecam dla rozrywki i pośmiania się z nich troche

elda

a jak sie to ma do dekoratorów w tym sklepie, ile zarabiaja i w ogole? bo jestem umoiwona na rozmowe na to stanowisku i sie zastanawiam po przeczytaniu rożnych opinie czy warto.

Mmmmmag

Ja też tam pracowałam, byłooo... SŁABO! Wypłata to grosiki a kierowniczka przy rozmowie obiecywała kokosy! Podwyżek nie ma jak pracujesz na 3/4 etatu to premii też nie ma! Pracujesz jak nie normalny, przerwa 15 minut, zostań 16 to zaraz dostaniesz upomnienie! na 3/4 etatu to jakieś 850 zl a na cały 1100... Jest tam strasznie brudno, jeśli masz uczulenie na pyłki i kurz to nie praca dla Ciebie! Kierownicy są troche... dziwni?(mało powiedziane) Nie ma co z nimi zadzierać bo zachowują się jak dzieci, okropne spojrzenia i upomnienia itp. Jak podpadniesz to nagle pracujesz 4 weekendy do 20-21!

m
@Mmmmmag 19.04.2010 11:36
Ja też tam pracowałam, byłooo... SŁABO! Wypłata to grosiki a kierowniczka przy rozmowie obiecywała kokosy! Podwyżek nie ma ja...

Nie pisz głupot. Zależy może w jakim sklepie. ja pracuje już rok i jestem mega zadowolona. Płaca super ,ludzie extra i reszta też. Polecam!!!!!;)

tomi
@m 10.07.2015 00:59
Nie pisz głupot. Zależy może w jakim sklepie. ja pracuje już rok i jestem mega zadowolona. Płaca super ,ludzie extra i reszta t...

ha ha ha ha kierwniczka bez szkoły się odezwała

MKKF

Pracowałam tam 10 m-cy. Byłam zmuszona bo zarabiałam na szkołe... Naszczęście się zwlniłam!! Kierownicy to jacyś debile! Bez szkoły poprostu pracuja tam po 7 - 5 lat i zostają kierownikami. W gda kier mag nie zna języków gdy miał obsługiwać jakiegoś typa to uciekł :/ haha był jeszcze karakan co jak podstawówka wyglądał... Jeśli chcesz tam pracować.... to bardzo Ci współczuje!

J
@MKKF 19.04.2010 11:27
Pracowałam tam 10 m-cy. Byłam zmuszona bo zarabiałam na szkołe... Naszczęście się zwlniłam!! Kierownicy to jacyś debile! Bez...

A od kiedy ukończenie "szkół" świadczy o poziomie człowieka? Zwłaszcza tych dzisiejszych studiów, które niczego nie uczą... A ocenianie kogoś po wyglądzie nie świadczy dobrze o oceniającym.

Zostaw opinię o GO Sport - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GO Sport