EKO OKNA
3 537

Opinie o EKO OKNA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA

Blue 28

W tej firmie żeby coś dostać trzeba wogole nie korzystać z L4 i UŻ. Jakim prawem pozbawiacie aneksu do umowy za jeden urlop na żądanie? To jest jakaś kpina... Nie dość że premie zabieracie za urlop na żądanie to jeszcze pozbawiacie aneksu. Przeciez aneksy miałbyc dla wszystkich. Wcale nie jest tak różowo jak się zapowiadało. Obiecują a rzeczywistość jest inna. Jeszcze długo będą szukać ludzi... Zawsze we wszystkim jest jakiś haczyk. Aneksu nie dali, pracować też nie ma czym bo od pół roku już narzędzia są zamówione i idą chyba "na piechotę".

   
EKO OKNA
pracodawca
@Blue 28 21.06.2018 18:44

To nie zmiana decyzji, tylko zasady. Nie oczernia się firmy na forum, tylko takie sprawy się wyjaśnia. Takich pracowników jak Pan/Pani jest więcej i jakoś potrafili podejść i aneksy otrzymali. Widać Pana/ią bardziej zadowala wylewanie żalów na forum.

   
Diego

Witam. Pracuje ktoś jako mechanik w Kornicach? Jak praca, atmosfera, zarobki itp?

   
Pracownik

Dobra praca za godziwe wynagrodzenie.

   
kazimierz
@Pracownik 20.06.2018 04:47

O jakiej stanowisku mowa? Tymczasem nikt nie odpowiada na zadane przeze mnie na tym forum przed tygodniem pytanie: Są propozycje pracy we Wrocławiu na stanowisko Specjalista ds. Exportu z językiem obcym. Czy mógłby ktoś napisać jaka atmosfera i jakie warunki pracy? Gdzie konkretnie mieści się to biuro we Wrocławiu?

   
Aneta

@Nina Widzę, że jesteś bardzo zainteresowana rozpoczęciem pracy w firmie EKO OKNA. Jeśli nie uda Ci się tutaj uzyskać niektórych informacji, to zawsze możesz napisać do nich bezpośrednio [email protected] Informuj nas o swoich poczynaniach.

   
Niebieska

Moim zdaniem wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Lecą w kulki z premia, a co z tymi aneksami?

   
Nina34
@Niebieska 11.06.2018 08:42

Ponoć alfabetycznie ruszyło

   
Fasola

Hej. Czy dla kobiet na produkcji praca jest ciezka lub skomplikowana? Idzie sie szybko nauczyc ? Pozdrawiam.

   
kazimierz

Są propozycje pracy we Wrocławiu na stanowisko Specjalista ds. Exportu z językiem obcym. Czy mógłby ktoś napisać jaka atmosfera i jakie warunki pracy? Gdzie konkretnie mieści się to biuro we Wrocławiu?

   
Nina

Witam, czy mogę prosić o opinię na temat pracy biurowej ze znajomością języka? Jak atmosfera, wynagrodzenie, czy podpisuje się lojalke, itp? Będę wdzięczna, pozdrowionka

   
Aneta

@Nina34 Dziękuję Ci za tę uwagę. A może napiszesz coś jednak? Dlaczego dokładnie polecasz pracę w firmie EKO OKNA? @Niebieska Wspominasz o premiach - a czy podczas podpisywania umowy była w ogóle o nich mowa? @Allo @Loren Takie pytanie radziłabym Wam kierować już bezpośrednio do pracodawcy https://ekookna.pl/eko-okna-pvc-aluminium-drewno/kontakt Jestem pewna, że tam udzielą Wam od razu odpowiedzi. Informujcie nas o rozwoju sytuacji.

   
Loren

Czy to prawda, że jak sie wam odmówi, gdy zadzwonicie z zaproszeniem na rozmowę to na stałe skreślacie go z listy kandydatów?

   
Allo

Witam. Mam pytanie. Parę lat wstecz wysyłałem do firmy Cv. Byłem wtedy na początku swoj kariery zawodowej. Odezwali się Państwo do mnie w momencie gdy nie byłem już zainteresowany ofertą. Czy to oznacza, że trwale straciłem możliwość zatrudnienia przez firmę? Proszę o odpowiedź.

   
Aneta

@wilk @Dariusz To dobrze, że zdecydowaliście się wziąć udział w dyskusji, jednak czy moglibyście chociaż trochę rozwinąć swoje wypowiedzi? Dlaczego polecacie pracę w firmie EKO OKNA? Jakie warunki zatrudnienia oferuje ten pracodawca? Wasze uwagi mogą okazać się pomocne dla tych, którzy zainteresowani są aplikowaniem tam.

   
Nina34
@Aneta 08.06.2018 09:52

Aneta radze samej spróbować i się przekonać. . Zawsze można zrezygnować gdyby praca nie odpowiadała. Ja osobiście polecam.

   
Dariusz

Polecam prace w tej firmie.

   
Marek

Cześć wszystkim. Jak wygląda praca w weekendy na szybach w sezonie?

   
Marek
@Pracownik Eko 06.06.2018 20:34

Bardziej mi chodzi o to czy każą ci iść i koniec

   
Iriis

Witam czy dojeżdża ktos z Niewiadomia ?

   
Jjj
@Iriis 02.06.2018 14:09

A to niestety nie ta zmiana

   
wilk

polecam ta firmę.

   
Aneta

@#### Dziękuję za Twoje zdanie na temat pracodawcy, jakim jest firma EKO OKNA. Czy oprócz wynagrodzenia, które Ci odpowiada, są jeszcze jakieś inne pozytywne aspekty pracy tam? Warto aplikować? @atreyu Jesteś zatrudniony w tej firmie? Co zatem mógłbyś powiedzieć o warunkach pracy tam?

   
atreyu

Jak ktoś chce pracować w tej branży to nie znam lepszej firmy w Polsce.

   
Pytanie

Czy to prawda że zmuszają ludzi do podpisania "lojalki" przez rok nie można zatrudnić się w innej firmie z braży

   
Xxxxxxxxx
@Xxy 30.05.2018 02:02

Z batem? Nie...ale dobrze wiesz ze tylko ci pracuja co podpisali. A nowi vo przychodza to maja na dzien dobry lojalke do umowy. A co moze jestes podplavona/y zeby slodko pisac. Takarzeczywistosc. Idac tam do pracy trzeba podpisac, ale z drugiej strony patrzac na to to i dobrze. Duzo poodchodzilo i szlo do konkurencji nidzczac pewne fajne uklady. A tak jest pewne ze firma dalej funkcjonuje. Ten kto chce na dluzsza mete pracowac to podpisuje. Firma ma potencjal.

   
####

Dobra praca za godziwe wynagrodzenie.

   
Fasola

Hej. Ile od rozmowy rekrutacyjnej oczekuje sie na telefon zeby przyjsc po Papiery na badania itp na produkcji? Czekam juz tydzien od rozmowy i cisza. Ciekawi mnie dlaczego odrazu na rozmowie nie daja papierow skoro potrzebuja tylu pracownikow...

   
Gwiazdka
@Fasola 25.05.2018 23:17

Sama też czekam ,a byłam 10 Maja na rozmowie i do dzisiaj nic.

   
Aneta

@anonymous Dziękuję za Twoją opinię o EKO OKNA. Jesteś zatrudniony w tym miejscu już dosyć długo. Na jakim stanowisku pracujesz? Czy pracodawca zapewnia jakieś pozapłacowe benefity? @#### Serdecznie dziękuje za Wasze głosy o tym pracodawcy. Jednak czy moglibyście rozwinąć swoje komentarze? Te zdają się niewiele mówić osobom szczególnie zainteresowanym pracą w tej firmie. @Gustek A zgłosiłeś te wykroczenia odpowiednim osobom? Może warto byłoby zacząć właśnie od tego? Jak długo pracujesz w EKO OKNA?

   
anonymous

nie wiem czy polecać, pracuje tam 6 rok, i zarabiam podobnie co ludzie z rocznym stażem, nie db się tam o starych,

   
####

Firma która daje dobrą pracę.

   
Gustek

Witam pracuje w eko na zakładzie nr 2 niedziała klimatyzacja jest tam jak w sałnie i się pytam czemu bhp nic z tym nie robi!!a jeszcze niema takich upałów.Jeżeli nic się niezmieni ludzie będą odchodzić bo w takich warunkach nieda się pracować!

   
@@@@

Firma daje dobrą pracę i płace. Warto spróbować i dać sobie szanse.

   
Heniek

Jak długo należy czekać na rozmowę o pracę?? Z góry dziękuję za odpowiedź

   
Heniek
@ank 22.05.2018 16:11

A wysylales tylko jedno CV?

   
pracownik

Moim zdaniem odpowiednia praca dla każdego.

   
####

Znam tą firmę i mogę polecić ją każdemu kto szuka pracy w tej branży.

   
Krisss89

Pracuje juz 3 tydzien w firmie przy produkcji szyb zespolonych na myjce,kiedy moge zglosic sie po nowa koszulke i spodnie konkretne?bo koszulka ma juz dziury z szkla a moje spodnie. Te co sobie kupilem Tez juz poprzecinane z szyb

   
gosiad
@ron 04.04.2018 22:50

na myjce na tym dziale pracują też kobiety czy raczej tylko mężczyźni?

   

Zostaw opinię o EKO OKNA - Kornice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA