EKO OKNA
3 579 6 1

Opinie o EKO OKNA

V. X

2500 podstawy co to jest na dzisiejsze czasy za nocki żadnego dodatku , za sobotę 25 zł więcej niedziel robić nie dają żadnej rewelacji tam nie widzę. No ale są tacy dla których to spełnienie marzeń.. amerykański sen.

Nowy
@V. X 18.12.2018 17:53

25 zł więcej? Z tego co wiem jest 150zł + dzień do wybrania

Grzegorz

Polecam pracę w eko

JedenDwaTrzy
@Grzegorz 17.12.2018 19:56

Dlaczego tą pracę tam tak polecasz??

Oo

Teraz pytanie do pan, gdzie kupujecie spodnie, by jakoś wyglądać, i nie mieć wstydu idąc z busa czy po drodze z pracy do sklepu haha

Harnaś
@Oo 17.12.2018 11:51

Najlepiej będziesz wyglądać w obcisłych leginsach, przynajmniej w robocie będzie na czym oko zawiesić.

Oo
@Harnaś 17.12.2018 18:10

Serio pytam, w robocie się robi a nie oko zawiesza Drogi Harnasiu ;-) Obcisłe legginsy to na siłownię ;-)

Harnaś
@Oo 17.12.2018 23:16

Oj tam oj tam , w tej pracy taka monotonia że należy się chwila przyjemności zerknąć na jakieś fajne nóżki , lub trochę wyżej, Ha ha.

Shshs
@Oo 17.12.2018 23:16

Kiedy zaczynasz i na która? Tez jestem kobieta ;-)

Niema lipy.

Firma może i solidna ale co z tego jeżeli rządzi tobą brygadzista który w ogóle nie nadaje się do tej funkcji jest ignorantem i cwaniakiem za którym trzeba pół dnia biegać żeby coś załatwić to opinie większości pracowników na moim dziale . Na dzień dzisiejszy daje temu panu szansę i zachowam jego anonimowość mając nadzieję że przeczyta tę opinie i zmieni swoje zachowanie jest to pan z zakładu nr 3 . Jak to nie pomoże poleci imię ,nazwisko i nitka wtedy mam nadzieję kierownictwo coś z tym zrobi i gość wróci z powrotem gdzie jego miejsce czyli na produkcję.

Polek
@Niema lipy. 15.12.2018 08:55

Z ktorej zmiany ?

Zxz
@Niema lipy. 15.12.2018 08:55

Prawie wszyscy brygadziści mają manię wyższość ważne to jak magi w zupie

Nick
@Niema lipy. 15.12.2018 08:55

Rolą brygadzisty lub kierownika jest wspieranie swojego zespołu i praca razem z nim. Nie rozumiem jak brygadzistą lub kierownikiem może zostać pierwszy lepszy z brzegu gość. Co więcej to, że jest ktoś wydajny w pracy, ma pojęcie o tym co robi nie świadczy o tym, że bedzie potrafił przekazać tą wiedzę podwładnym a co dopiero dogadać się z nimi a więc taka osoba może nie być dobrym kierownikiem czy brygadzistą bo nie będzie potrafił pokierować ludźmi. Tu liczy się takie umiejętności jak dogadywanie się z ludźmi odpowiedzialność za swój zespół i za całą pracę jaką zespół wykonuje, a jak słyszałem jakie osoby są na wyższych stanowiskach to aż mi ręce opadają... chyba trzeba by było nauczyć też co niektorych pracowników jaka jest funkcja kierownika czy brygadzisty zamiast gadać ze "h.. robi a kase bierze" bo niestety taka jego rola a nie kazdy sie w niej spełni nawet jakby był wszechwiedzący na produkcji to dobrym kierownikiem nie będzie. Każdy nadaje się do wyznaczonej pracy i nie zawsze z asa na produkcji czy inaczej najlepszego inzyniera na zakladzie zrobi sie super dyrektora czy kierownika bo zwyczajnie może po prostu się do tej roli nie nadawać. Także chętni na funkcje kierowników czy brygadzistów jeśli uważacie że bedziecie w rej roli lepsi spróbujcie wtedy zobaczycie czy faktycznie to nagle wy nie staniecie sie tymi bardzo zalatanymi cwaniakami i ignorantami.

Nowy

Cześć ! Jutro idę na rozmowę.Chciałbym się dostać na produkcję.Czy ktoś orientuje się na jakie linie i halę przyjmują ?

On

W żadnej firmie nie ma miodu ale tu przynajmniej można fajnie zarobić. Jak jesteś pracowity to nie masz na co narzekać. A jak przychodzisz by siedzieć na facebooku lub youtubie to lepiej zostań w domu i nie blokuj stanowiska innym

Matrix

Witam pracowalem dlugo eko oknach nie polecam tej firmy wykorzystywanie czlowieka na maksa teraz pracuje w austri zarabiam 3 razy wiecej niz smieszna wyplata z eko zatrudnilem sie na wozek widlowy pierwszy dzien pracowalem jako pakowacz tez dla mnie bylo wielkie nie porozumienie jak dlanie brygadzisty porozumienia z ludzmi wielkie zero ciesze sie ze nie pracuje w tej firmie gdy pracowalem na noce to sie zdziwilem jak zobaczylem ile ludzi bylo zjaranych tylko dla takich osob ta praca

Evv

Zamówiłam bilet online na autobus i nie wiem co dalej???? ktoś pomoże? ????

Tik tok
@Evv 15.12.2018 17:42

No i wchodząc do autobusu odbijasz swój identyfikator a kasę za bilet odliczą ci z wypłaty i to wszystko

Tommy
@Evv 15.12.2018 17:42

Chyba normalnie odbijasz sie w autobusie tą dyskietką. Najlepiej spytaj jutro w kadrach tam na dole.

Anthem
@Evv 15.12.2018 17:42

Za bilet zostanie odjęte z wypłaty . Jeśli jesteś nowa to z wypłaty styczniowej.. nic się nie martw.

Minniemouse
@Anthem 16.12.2018 16:17

A jeśli chciałabym wykupić jednorazowy to jak? Po prostu wchodzę bez wykupionego biletu do busa, odbijam kartę i później z wypłaty odciągają np te 5 zł za 5dni?

Xxx
@Evv 15.12.2018 17:42

A gdzie zamówić bilet? I czy w pierwszym dniu można już jechać busem ?

Dimpel

Dzień dobry panowie Jak z normami panowie stoicie ?

Anthem
@Dimpel 15.12.2018 15:24

A o co chodzi?

kom

Witam. Chciałbym się dowiedzieć o pracy jako inżynier utrzymania ruchu.? Jak praca wygląda ? Czy trudno się dostać? Ile się zarabia?

rex

Witam Jak wyglada praca na magazynie?Na jakich wozkach pracujecie spalinowe czy elektryczne?Jest wysoki sklad?

Przemek
@rex 14.12.2018 16:07

Też się chętnie dowiem

rex

Witam Jak wyglada praca na magazynie?Wozki spalinowe czy elektryczne?Jest wysoki sklad?

Anonim

Polecam jak najbardziej pracę w Eko Okna tak jak było napisane 2500 jest na star jeśli ktoś mówi że 1 wypłaty nie można mieć przeszło 3100 to się myli jeśli zrobisz sobotę niedzielę da się wyjść. Tym bardziej że dają szansę na zarobienie . Praca nie jest ciężka wiadomo pracować trzeba ale niema gonitwy tak jak inni tutaj piszą . Jeśli ktoś nie jest nauczony pracy to wiadomo nigdzie sobie nie poradzi za stanie nie płacą! Jestem po okresie próbnym i z całego serca mogę polecić pracę w tej firmie

Tik tok
@Anonim 14.12.2018 06:33

Zgadzam się z tobą. Takie głupoty piszą tylko ci co im się nie chce robić i myślą że kasę dostaną za dłubanie w nosie. Pozdrawiam

Przemek

Praca na magazynie jest ciężka, na widlaku?

Psycholog

Czujniki metalu, alkomaty, ciągły monitoring, normy do wyrobienia , zakaz rozmowy z kolegą w pracy, zakaz odebrania telefonu, presja i stres. To Niewolnictwo 21 wieku ,w białych rękawiczkach odebrana wolność człowiekowi. Ci co tego nie rozumieją nie wiedzą jak wygląda praca i życie w normalnym kraju szkoda że nie w naszym.

Pan z eko
@Psycholog 11.12.2018 10:20

Ty teraz napisałeś o Eko?? Bo chyba z konkurencji piszesz A to wsumie moze byc normalne :):)

Psycholog
@Pan z eko 12.12.2018 09:20

Jesteś dowodem tego komentarza , tego od tych małp.

Ktoś
@Psycholog 11.12.2018 10:20

Zastanawia mnie co ludziom przeszkadza w tym, że są czujniki metalu? To, że nie mogą wynosić złomu? W alkomatach? To, że nie mogą pracować wstawieni? Jeśli dla Ciebie wynoszenie czegoś z pracy i chodzenie do roboty po spożyciu to norma a zakaz niewolnictwo to gratuluję

Michał
@Psycholog 11.12.2018 10:20

Szkoda, że nie napisałes że jestes niewolnikiem pieniądza bo jak się chajs na koncie zgadza to nikt nic nie mówi a jak w du... miodu zaczyna brakować to się wszystkiego czepiasz. Otwórz swoja firme, pij ile wlezie, gadaj z kolega, zatrudnij kogos kto cie bedzie okradal i zobaczymy czy dalej bedziesz mowil o niewolnictwie i bialych rekawiczkach.

Tik tok
@Michał 13.12.2018 21:26

Święte słowa

Ala

Beda od stycznia jakies wieksze przyjecia dla kobiet ???

Xxx
@Ala 12.12.2018 19:15

Cały czas trwa rekrutacja .

Michał
@Ala 12.12.2018 19:15

Większe były w grudniu. Pełno kobiet przyszło. Wyślij cv i czekaj chyba że masz dużo pary i będziesz z nami okna nosić????

Ala

Czy od stycznia beda przyjecia dla kobiet ???

Xxx

Przyjęcie od stycznia, są szafki ubraniowe?

SR.
@Xxx 12.12.2018 00:25

Robię od 13 listopada szafki nimam

Xxx
@SR. 12.12.2018 09:15

A gdzie rzeczy osobiste? Dokumenty? Cokolwiek? Jeździsz w arbaju?

Kruk
@Xxx 12.12.2018 19:14

Rzeczy osobiste i dokumenty trzymasz przy sobie, i tak jedzi sie w arbaju

SR.
@Xxx 12.12.2018 19:14

Jadę w arbaju wracam w arbaju , kurtkę torbę i inne pierdoły wieszam na czym popadnie najbliżej mojego stanowiska, okularów do cięcia też nie mam choć mówiłem brygadziście. W tej firmie licz na siebie bo nikt ci w niczym nie pomoże musisz sam za wszystkim biegać . Dzwoniąc z jakimśkolwiek pytaniem do kadr zawsze ta sama odpowiedz z tym proszę do swojego kierownika idziesz do niego on mówi nie mam czasu, nie wiem idź do brygadzisty i tak w koło.

Xxx
@SR. 13.12.2018 07:53

To nie za fajnie, odnośnie braku szafek zima ..

Xxx

Utrata premi za L4 jest całkowita, czy procentowa od dnia?

Karolina
@Xxx 13.12.2018 00:26

Całkowita utrata.

Xxx

To jak z szafkami? Pracujecie w zimowych butach? Kurtkach? Można ciuchy gdzieś schować?

zainteresowany

Czy można mieć słuchawki w uszach w trakcie pracy?

Pan z eko
@zainteresowany 11.12.2018 22:55

Nie

tfujstary
@zainteresowany 11.12.2018 22:55

niby nie ale i tak połowa osób chodzi w nich xD

Zainteresowany

Może ktoś powiedzieć jak wygląda dojeżdżanie busami? Bus staje w jednym miejscu i wysiadka czy rozwozi pracowników?

Andrzej
@Zainteresowany 11.12.2018 08:38

Na początek jest 2500 zl netto poźniej dochodzi premia.

Pan z eko
@Zainteresowany 11.12.2018 08:38

Normalnie piszesz mu dzien prędzej esemesa I podjeżdża pod twoj dom czy blok wychodzą trzy ładne panie z posilkiem i ciepłą kawa czy tam herbata ... zapier.... na przystanek jak chcesz isc do roboty rozpozna jest na np. Eko społeczność

Gorol

Widzę w pracy wiele fajnych i mądrych ludzi , Natomiast widzę również osobniki co zachowaniem nie wiele różnią się od małp (nie obrażając małp) Pytanko czy to zakład pracy częściowo chronionej bo nie wypada się śmiać z chorych . Pytam poważnie ponieważ mam lekko upośledzonego kolegę i chciałem mu pomóc tam załatwić pracę . Proszę o przemyślane komentarze i się nie śmiać z mojego pytania.

Rybnik

Czy słyszeliście coś o otworzeniu filii w Rybniku w hali po Praktikierze koło Tesco?

Xx
@Rybnik 09.12.2018 12:44

Tez to słyszałam

Lew2018

Pytanie mam odnośnie pracy w biurze: Jak wygląda praca? Czy jest odczuwalny wyścig szczur? Jak atmosfera? Wiem, że może się to różnić w zależności od kierownika ale jestem ciekawa, bo zastanawiam się nad zmianą pracy. Płaca kusząca.

Kamil

Jak ktoś chętny to mam 3miejsca jutro wolne z Rydułtów na 6 rano na szkolenie

Ciekawy

Witam jak z pracą na aluminium na drzwiówce? Jaka stawka na start i czy z premią ? Mam doświadczenie ponad 6-letnie Pozdro

Andrzej7707

Kto z Kędzierzyna w środę rano jedzie z nowych pracowników i czy można wrócić busem który bierze ranna zmiane? Bo innej opcji nie ma raczej

Andrzej7707

Kto w środę jedzie z Kędzierzyna ale z nowych pracowników? Ja mam przyjechac z badaniami i mam pytanie czy da rade potem wrocic tym samym busem bo raczej innej opcji nie ma

Minimini

Jak tam wygląda sprawa przerw?

joanna
@Minimini 10.12.2018 17:50

15 minut zgodnie z Kodeksem pracy

Pan z eko
@Minimini 10.12.2018 17:50

Normalnie jak w każdej pracy 15 min

Zostaw opinię o EKO OKNA - Kornice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA