Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

Szczerość to podstawa

26.03.2026 14:40

Polowe kierownictwa powinni wypieprzyć z eko, bo to same kolesiostwo i (usunięte przez administratora) wysługujący się pracownikami dla swoich korzyści. Między innymi pan Sebastian D. i stojący na czele wszechświata eko Kamil Le. Jeden po podstawówce a drugi pewnie po gimnazjum i takie ich wykształcenia co widać w rzeczywistości funkcjonowania.
    lol

05.04.2026 09:54

najlepszy jest koles zdziwiony ze szef firmy nie sprzedał a on by sprzedal 😂 i jeszcze tu pracuje lol
    …,

30.03.2026 09:55

Witam prosze zrobic porzadek z brygadzista ze zm C linia 2 bardzo agresywny i wulgarny. Ile razy sprawa ma byc zglaszana wyzej nikt z tym nic nierobi chyba bedzie trzeba uderzyc odrazu na kadry .Jest bardzo duzo osob ktore to potwierdzi .
    Brak słów

02.04.2026 12:13

Z nim od samego początku z tego co wiem są problemy. Juz raz zrobił z siebie głupka zdegradował sie na 2 dni hahaha a potem zwalił winę na całą linię. A teraz z tego co widać chodzi marudzi o wynik itp ale żeby jakoś pomóc i zmotywować to nie woli przy komputerze stać i przeglądać social media co idę w tamtą stronę to widzę jak przegląda a jak sie ktoś zbliży to wyłącza 🤣🤣 super brygadzista super linii 😊 nic dziwnego ze normy nie wyrabiają. Słyszałem ze ma plecy i kierownika R. wiec dalej będą darmozjada trzymać na stanowisku na które sie nie nadaje.
    lol

05.04.2026 09:49

tak samo jak wszyscy np uposledzeni wozkowi bez matury, gdyby nie chodzili za reke z kierownikiem na mecze to nie mieliby gdzie pracowac xD
    Zniesmaczona

30.03.2026 18:36

Witam. Może ktoś w końcu zareaguje na dziwne zachowania jednego z pracowników SWD szyby typowe linia 5 - mianowicie wulgarne odzywki (nadmierne pobudzenie - biały proszek) kolega nie potrafi funkcjonować bez tego… praca z nim na jednej linii jest męcząca. Kilkakrotnie informacje dostawał brygadzista jak i kierownik o tym że pracownik jest pod wpływem środków odurzających… nic sobie z tego nie robiąc - skoro jest wydajny to dobrze…
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

01.04.2026 13:30

Stara (usunięte przez administratora) Z gorolowa zajmij się swoim mężem który razem ze mną na ćpał biały proszek, a nie na dobrych chłopaków głupoty wypisujesz nierobię jeden.Co Ty myślisz że my nie widzieliśmy jak na GoWork-u w czasie pracy siedzisz stara (usunięte przez administratora) !!

05.04.2026 09:30

Jeśli zgłosiłaś to kierownikowi , brygadziście a on nie reaguje to wylecą z pracy ! Zgłoś to do dyrektora albo napisz maila do prezesa ! Obojętnie czy jest super wydajny czy nie ! Nie powinien pracować pod wpływem środków odurzających!

04.04.2026 13:25

Cześć, czy prośby o umowy na stałe są aktualnie przyjmowane czy nie przedłużają umów na czas nie określony?
    Wojtek

01.04.2026 20:43

Zastanawiałem się czy nie aplikować do eko okien ale tak czytam komentarze i nie mogę wyjść ze zdziwienia jaka tam pracuje patologia. Dewoty, podp***cze, kombinatorzy, ćpuny. Wy zamiast zająć się pracą obserwujecie, knujecie, kombunujecie i zastanawiacie się jak drugiemu podłożyć nogę. Z im większym hukiem pierd***nie tym większy uśmiech na twarzy. Doskonały przekrój polskiego społeczeństwa :)

03.04.2026 10:43

I tak nie ma przyjęć do pracy. To prawda co piszesz. Na Z8. Tam też jest jedna wielka szczujnia jeden na drugiego z KJ na czele.
    Kcin

01.04.2026 20:15

Ponoć sprzedane do 2 tyg ktoś może potwierdzić? Bo wiadomo że plebs dowie się na końcu
    Szczur

01.04.2026 18:01

Cyrku ciąg dalszy. Czemu nagle nie można mieć kurtki powieszonej na jakimś haczyku na hali? Na przerwę masz zejść równiutko co do minuty, broń Boże 1 lub 2 minuty szybciej. Skoro tak się chcą bawić to trzeba będzie się zacząć odbijać o 5:59 i g0wno mnie obchodzi, że mam być na stanowisku szybciej.
    Nikt..

30.03.2026 11:41

Z tymi ubraniami wcale sie niedziwie na Zm B Panie ze zgrzewarek linia 1 i 8 non stop ubrane w obcisle swoje ubrania .Na lini 1 jeszcze niewidzialem zeby ta Pani miala kiedykolwiek bluzke z eko .Wcale fajnie niewyglada w tych swoich ubraniach w pracy tym bardziej ze ma juz swoje lata .
    ekoludek

01.04.2026 13:22

Ta pani teraz nawet w bluzce z eko wygląda zajebiście. A czemu nie zwrócisz uwagi innym dziewczynom, którym gacie się w (usunięte przez administratora) wpinają? Pewnie nawet tobie, bo nie wierzę że to facet napisał

01.04.2026 17:21

To nie są ubrania robocze ! To jakieś odpady z szmateksu! Te ubrania krepują ruchy a po praniu nadają się tylko do kosza !Spodnie nie chronią przed niczym a buty są tak niewygodnie że po pierwszym dniu nie mogłem normalnie chodzić ! Dużo pracowników woli kupić za swoje i czuć się w pracy lepiej bo jakby nie było to większość życia muszę je nosić ! Dlatego każda szanująca się firma kupuje markowe ubrania robocze 🤷🏻‍♂️

01.04.2026 16:04

Różnicy między żydem ,a katolikiem jest taka , że żyd może gromadzić majątek ,a katolik musi wykupić sobie Łaskę Pańską przez kościół , który gnije od środka - taki wstęp do nowej wizji gdzie umowy przedłuża się tylko do końca roku i zagadka jaki to zakład ? . W sumie co można się spodziewać po właścicielu ,który uważany jest za zbawcę ziem raciborskich i okolic jak w geście szlachetności oddaje za pół darmo nieruchomości po zaniżonych cenach rynkowych ,a we własnej firmie buduje psychozę , że produkcja jest nieopłacalna i niestety trzeba robić jeszcze więcej dostając mniej lub nic. Jak można się porównywać do jakiś zachodnich firm , które wypracowały przez lata przewagę na na wdrażaniu pomysłów obserwacją co idzie nie tak na produkcji ,ale można np. iść na przekór podchodząc do tematu tak jak w przypadku brygadzistów , których zakresem obowiązków jest szklenie , montaże, noszenie ram , poprawki itp. itd. ,a planowanie i pilnowanie ,aby wszystkie działało bez postojów ( słowo postój to jest taki stan , którym zawalona jest produkcja - dla kierowników takie objaśnienie bo inteligencja nie przeszycie ). Średnio inteligenta małpa powinna się kapnąć na dzień dobry że jesli chodzi o zarządzanie strukturami , organizacja pracy to tego NIE MA ,ale ścieżka awansów też jest Eko,- im większy głąb , który siedzi cicho tym dalej zajdzie 🫵👍 . Krzyże na łażniach 🙏🙏 ,ale kto bogatemu zabroni i jeśli czytają to osoby , które są zainteresowane pracą tu to musicie przeżyć na własnej skórze tego najlepszego pracodawcę w Polsce bo fantazja krzyżówki Macierewicza z Kaczyńskim ma odloty takie , że załoga odprawia msze w intecji ,ale jaki kraj takie terrorysty .
    Olo

31.03.2026 11:09

Czy ja mam wrazenie czy jak chodzi o mobbing i ogolne problemy to tu zawsze pisze sie o z3 albo z7? Ktos ma pomysl dlaczego tak jest?

31.03.2026 18:30

Bo to chodzi o dzial szyb. Na z7 pozostałe działy działają prężnie
    Pracownica

31.03.2026 12:54

Jako pracownik dziękuję Panu Mateuszowi Kłoskowi za miejsce pracy , godne zarobki i nowoczesne przedszkole publiczne dla moich dzieci.
    Yolo

30.03.2026 23:56

Czy są przyjęcia do eko okien? Wysłałem już 4 CV a nadal cisza nie wiem czy jest sens tam dalej aplikować 😂
    wlo

31.03.2026 05:00

jak oni chca zredukowac zatrudnienie z 14 tys do 12 tys ludzi a ty o przyjeciach gadasz haha

26.03.2026 18:12

Pysio

28.03.2026 14:07

Uszanowanie Mały Gamoniu drogi "W czym mogę pomóc" chyba bardziej "Jak tobie możemy pomóc". Wiem że robisz na tiokolu "końcowa", więc twoim obowiązkiem jest ściągnięcie szyby i zawałkowanie i tyle, a nie jeszcze świecenie na każdą i szukać kija w du*e ,od tego jest kontrola. Słyszałem również w busie że lubisz kręcić szybami (brać na łape),lepiej dla bezpieczeństwa osób w twoim otoczeniu ,pokręcić sobie ch**em w ręce. Wiem że pracownicy z twojego otoczenia nic nie powiedzą, ale człowiek Myj się bo jebi*sz gorzej niż żul spod biedronki, więc dobrze że nie muszę z tobą robić. Więc człowieku pomyśl lepiej co ty tam odpier*alasz na stanowisku
    Pysio

30.03.2026 20:32

Witam Powiem ci tak, robię na hali nr.7 na tiokolu. Początkowo nie wiedziałem który taki mądry wpada na takie dłupie pomysły,bo mogą zaglądać na niego a później będą chcieli wymagać od nas tego samego, ale z czasem dowiedziałem się który to. Wiem że On jest uparty jak osioł. Z nim się nie dogadasz dla niego najważniejsza jest cyfra i wszystko będzie robił dla cyfry,a później przez takich mamy zwiększane normy oraz więcej obowiązków

24.03.2026 18:55

Ja tak tutaj pracuje przez parę lat i dostrzegam jedno!Dyrektorzy i kierownicy nie chcą trzymać mądrych ludzi którzy coś wiedzą o pracy w tak dużym zakładzie ! Jak ktoś ma więcej w głowie to od razu się go pozbywają na inne stanowisko żeby nie zagrażał …😉Widzicie sami kim są otoczeni dyrektorzy.Wybieraja specjalnie tych którymi można łatwo i bezpiecznie manipulować!Pierwszy przykład to pseudo dyrektor MWG! Widzicie kogo wybrał na stanowisko kierownika w Wodzisławiu Śląskim!Najwybitniejszego głąba pod słońcem !EL testosteron (usunięte przez administratora) ! Popatrzcie kogo (usunięte przez administratora) wybadał na swoich kierowników /brygadzistow !Jeszcze większych głąbów którzy nic nie robią tylko przesiadują w biurze i piją kawę 🤣🤣🤣To jest jakaś komedia proszę państwa ! I teraz pytanie do wszystkich???Jak w Naszej firmie ma być dobrze jak rządzą nami najwięksi kretyni z okolicznych wiosek?🤣🤣🤣🤦🏻‍♂️
    #AsystentPrezesa

26.03.2026 15:12

Dobrze mówisz. Na stanowiskach brygadzistek i brygadzistów są niedouczone głąby i tępaki, którzy nawet poprawnie zdania nie potrafią napisać, tylko z błędami ortograficznymi i bez ładu i składu. Nie mają również zielonego pojęcia o pracy. Za to wiedzą jak skutecznie pozbyć się dobrego pracownika, żeby nie zagrażał.
    Fru

30.03.2026 17:44

Masz rację, mądry to zagrożenie dla nich dlatego awansują tępaków jak np na kompletacji MWG. Jedna jest brgadzistką swojego męża więc pilnuje aby krzywda mu się nie stała jeśli chodzi o premię, druga babcia trzyma się kurczowo młodego bo sama sobie nie radzi a że to kumel Chinola to nic jej nie grozi a trzecia nawiekssza podpadziocha zapatrzona na swoje paznokcie to całkowite nieporozumienie ale tak jak piszesz one gęby nie otworzą więc to im pasuje.
    Xxx

30.03.2026 17:33

Myślę nad powrotem do eko. Konkretnie hala 3, średnio wspominam wtedy swoją zmianę, dlatego chciałem zapytam kto tam teraz zarządza i gdzie najbardziej opłaca się iść ?
    Ana

30.03.2026 15:28

Witam czy ktoś wie jak jest na dziele handlowym z niemieckim w Wodzisławiu Śląskim?
    Ameba

28.03.2026 05:08

Marnotrawstwie nie materiału jest na poziomie systemu kaucycjnego w Polsce. Prezes nie zmieni patologi, która trawi firmę od 15 lat. Marnotrawstwie profili aluminium to jest największym złem tej firmy zaraz po niedouczonej i niekompetentej kadrze zarządzającej zasobem wykwalifikowanych pracowników. Tyle.. Jedno jest pewne. Ta firma nigdy nie osiągnie statusu Pro jeżeli nie będzie jasnych zasad premiowania.
    oooo

27.03.2026 10:26

Co z romansem na Z3? uspokoiło się już? Czy dalej drążony temat jest?
    #PracownikProdukcji
    oooo

27.03.2026 10:23

jeżeli chce się przenieść na inną halę, a kierownictwo nie chce się zgodzić, co w takiej sytuację zrobić? kadry?
    #PracownikProdukcji

21.03.2026 04:00

Xxxxxx

24.03.2026 18:58

Tylko cwany w necie i ma sporo do gadania a tak to pseudonimem się osłania
    ALFA

27.03.2026 08:57

Mówi się że z ludźmi, których zasób słów sprowadza się do inwektumyw nie warto dyskutować, ale cóż... 99% ludzi na tym forun pisze pod pseudonimem, ale to ja jestem cwaniakiem, bo nikogo nie obrażając stwierdziłem tylko fakty. Na brak argumentów najleoszy atak? Typowe... obserwuje te strone od ponad roku, gdyż liczyłem przeczytać trochę rzetelnych opinii na temat firmy, której zatrudnić się chce moje dziecko. Prócz wybiórczych "kulturalnych" opinii zauważyłem regularne agresywne ataki na nie jaką panią "dziką". Każdy spod pseudonimu , każdy wulgarnie ją obraża... nie chce nikogo pouczać ale warto pomyśleć jaką krzywde możecie komuś w ten sposób robić. Nie wiem czy ta "pani" sobie zasłużyla czymś na to, ale to nie miejsce na tego typu "kolokwialne" przepychanki, takie rzeczy normalni cywilizowani ludzie wyjaśniają sobue w oczy... Ale może ja starej daty jestem i sie nie znam ;) Na koniec nawiązując do tych komentarzy polecan ciekawą lekturę, z którą co po niektorzy powinni sie zaznajomić "K.k. art. 212"

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Branże: Poligrafia i druk

Xxx

26.03.2026 11:41

A może by tak zainteresować się palącymi osobami na z3 ? Chodzenie co godzinę do kibla trochę słabe palenie na liniach plecami do kamery również słabe.

21.03.2026 07:17

Pikuś

25.03.2026 15:20

W Wodzisławiu też się nie źle bawią w tym temacie nawet kochanka podpieprza kierownika że pracuje z rodziną na zmianie do kadr bo jej kochasiowi brygadziście robi pod górkę haha co ten pomarańcz nie robi z kobietami lekich obyczajów powodzenia
    Zgredek2

26.03.2026 04:34

W odniesieniu do komentarza, czy mozna poprosić o linki do filmików, ponieważ jestesmy zainteresowani tego typu amatorskim kinem kręconym w naszej formie

04.03.2026 16:22

Może ktoś wziąłby się za tych co już 14:05 siedzą w autobusie z Z2 i Z1 i Z3 przebrani w czyste ubrania. Jak to jest możliwe, że o tej godzinie już zdążą się przebrać i dojść na autobus z Z1, Z2 i Z3 na autobus obok Z6 ??? O której to się schodzi ze stanowiska pracy??? Jak to jest, że niektórzy muszą do 14:00 być na stanowisku pracy, a niektórzy zaledwie parę minut już zdążą z Z1 dojść do autobusu na Z6 przebrani???

11.03.2026 08:18

Taki pustak może tylko pracować na produkcji 🤣🤣🤣 My w biurze uwielbiamy takie akcje.
    Bambo

25.03.2026 22:12

No tak na z3 kończenie o równej nie dotyczy się Panów z suwnic i pieców ze zm B...
    Góra

25.03.2026 14:25

Witam chciałem się odnieść do usuniętej wiadomości o stosowaniu mobingu na dziale szyb zespolonych każą nam pracować na 7 lin a ludzi jest na 5 pomysł pana Eryka sz
    Praca na produkcji

25.03.2026 12:16

Jak to jest z tymi grafikami? Na portalu soboty wolne DW5(dzień wolny wynikający z zasady przeciętnie pięciodniowego tygodnia pracy) a w gablotkach na halach zmuszanie z każdy weekend na I i III zmianach dodatkowe soboty. Ktoś kto robi te grafiki podstawówkę skończył. Chcę podkreślić,że jeden weekend może pracodawca potrzebować pracownika do pracy a nie np. trzy. Nie dajcie się ludziska, poza tym jesli kogoś brygadzista wywala na wolne za nadgodziny to pamiętajcie o tym, że za dzień przypada Wam 1,5 dnia wolnego i co do zasady, za dwa dni jeśli wam każe iść na wolne, należy się aż 3 dni wolnego. Warto znać trochę kodeksu i pozdrawiam.

24.03.2026 08:42

Pryszczaty

24.03.2026 15:51

Alkohol czyni cuda, Ulubieni brygadziści,mają lepszą robotę na Linich,reszta jest traktowana jak gó.....
    Kuzyn

24.03.2026 20:33

Rzetelny ból (usunięte przez administratora) Pewnie dostałeś 100zl mniej premii niż miesiąc wczesnej..
    Anonim20

20.03.2026 08:55

Jak to jest ze firma przechodzi trudne czasy, premie ucinają o połowę, nie wiadomo co z przedłużaniem umow, a powstają nowe stanowiska kierownicze np na Swd. Za chwilę i na Z7 bedzie nowe stanowisko kierownicze. Jest nowy kierownik prawie wszystkich magazynow. Dlaczego Góra nie weźmie sie właśnie za sprawdzenie kierowników? Większość ich jest nie potrzebna i sa to tak zwane fikcyjne stanowiska. Ich stanowiska wiążą sie z kosztami niepotrzebnymi, takiemu trzeba dac większą podstawę inna premie dodatek kierowniczy. Skoro firma nie ma kasy na pełne premie to skąd jest kasa na nowe stanowiska kierownicze kto na tym ucierpi wiadomo wezmą niebieskim bo komu innemu . Niech ktoś w końcu zrobi porządek bo to juz jest przesada. Na samej H3 jest około 9 kierownikow i na co ? Panie prezesie niech sie Pan temu przyjzy
    Kuzyn

24.03.2026 20:29

Ale Ty masz niską świadomość kadry której zazdrościsz.. Pan dyrektor najlepiej wie, ilu i po co ma kierowników..
    Eko

24.03.2026 12:27

Czytam i czytam kazdy tu kurde jest analitykiem i chyba ktoś sie minął z powołaniem nie wiecie piszcie więcej takich głupot ile kto powinien zarabiać itd to sie zwolni i jako samotny czy żywiciel rodziny wypowiedzcie sie gdzie dostaniecie więcej na rękę A druga sprawa ci co się wypowiadają to albo właśnie stoją na stanowisku i klikają w tel albo jedzą po kontach cukierki zamiast robić albo pracują w kornicach i narzekają na swd Prawda jest taka ze swd dobrze funkcjonuje i gdyby go nie było pracowaliście by w systemie cztero brygadowym Firma kilka razy w ubiegłych latach do teraz ma ciężka sytuację ale co premie macie albo jak nie macie to potem oddaje co jako mężczyźni byście robili jak nie eko zarobicie to co macie ...
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

23.03.2026 11:06

Zasadniczo wprowadzony fundusz socjalny przykrywa zabrane premie i dodatki , które w skali roku były większe niż ochłap jednorazowy ,którego kryteria patrząc jak płacą premie nigdy nikt nie przekroczy oczywiście mowa o niebieskich bo brygadziści ( mają inaczej ) gdzie jak każdy się pyta dlaczego robimy więcej za mniej to nie potrafią udzielić logicznej odpowiedzi wzrokiem uciekając w sufit czy używając spychologi jaka panuje pytaniem odsyłając do kierowników . Ludzie jeżeli są pieniądze na wdrażanie nowych rozwiązań jakim jest roleta między wkładami szybowymi, gdzie tego trzeba będzie się nauczyć za te same pieniądze to premii uznaniowej w tej firmie nie ma bo jedynymi osobami , które widziały jak kto pracuje byli brygadziści doceniają w zależności od zaangażowania . Nowa polityka firmy to bełkot i bzdet , który miał wywołać psychozę ,a ta cała sprzedaż miała zakryć te ich personalne rozgrywki na górze jak w każdej korporacji gdzie nikt nie stawia hal w ciemno jeśli nie potrafi zarobić na ich utrzymanie ,ale wiara w zabobony to kolejny chwyt . Dobra firma ,- chyba według opłaconego wywiadu z mediów , które czytasz za swoje gdzie w euforii dla człowiek ,który nawet nie wie jak wyglądasz masz się spalać i zarzynać ,- widzieliście kiedyś biednego przedsiębiorce czy milionera bo niejeden co szarpał jedyne co dostał to full pakiet chorób ,a jak się już nie nadawał to był zbędny. Zamiast pisać kto kogo pucuje na łażniach jak ostatnie prymitywny i troglodyci zacznijcie mówić na głos na liniach w jakim to kierunku idzie bo solidarnie nas ładują wszystkich bez wyjątków w ... ( sami możecie dopisać co miałem na myśli ). Brak reakcji jest przyzwoleniem bo zakład pracy stał się gułagiem jeśli osoby , które zarządzaniem nie poniosły żadnej odpowiedzialności za stan obecny ,a powinny podpisać aneksy o obniżeniu wynagrodzenia jako finał bilansu zysków i strat bo większą odpowiedzialność biorą w tej firmie osoby , które zarabiają mniej ,a spada na nich cała presja, - właściciel to facet bez jaj ,a listy niech do Mikołaja wysyła bo nawet ich samodzielnie nie pisał ,ale " dobrze , że jesteś" .
    Kevin

24.03.2026 00:10

Mało wiesz brygadzisci juz dawno nie mają wypłacanego dodatku,mój brygadzista zarabia mniej niz ja

24.03.2026 08:09

Ja piszę o premii ,a dużo "wiesz " odpisuje o dodatkach 🫵👏👏👍👍👍, rozumie ,że nocki otępiają zmysły ,ale rozbiłeś bank komentarzem. Kołtuniartswo i wazeliniarstwo prawdę mówiąc poznać po tym , że o sobie ktoś wypowiada się za kogoś ,ale z taką kadrą zarządzającą i podległymi im oklejonymi od rzeczywistości pracownikami , która w drodze selektywnej promocji za wkład we wspólne dobro liczy na coś bo " dobrze , że jesteś" ,a finałem takiej hierarchii awansów jest przyzwolenie na stanie przed czytnikami 20 min przed zakończeniem pracy czy tolerowanie stania i opieranie się o stoły , piły czy zgrzewarki . Patrząc jak te towarzystwo wzajemnej adoracji umoczyło się na SWD ,a Kędzierzyn zatopili to tylko się potwierdza ,że nieszczęścia chodzą parami jak jeden z drugim dostanie się do zarządu ( zakład z 13 tys. ( +,-) osób licząc stawkę godzinową to jest 1/3 wygenerowanych dziennych sztucznych kosztów , które trwały cały zeszły rok i to potentat w branży ,ale czego ?. Sam chciałbym poznać model biznesowy jak oni to wszystko wrzucają , że wysokie przychody po odliczeniu generują słabe dochody ,ale to materia , której w życiu nie ogarniesz ,ale " dobrze , że jesteś ". Ten pion kadry , która efektywne i sprawne zarządza zasobami ludzkimi chociaż patrząc , że tu wszystko idzie jak "krew z nosa" programy na zgrzewarkach ( położenie ram względem nawiertnic są na odwrót pisane i urządzenie ich nie rozpoznaje) to faktycznie okręt (SWD)tonie i to na każdym polu ,ale ważne , że chłopaki dziewczynom zdążyli pozałatwiać umowy na czas nieokreślony przed " sprzedażą " po kolejnej wizji bezradności właściciela 👏👏👏👍👍. Kefin pisz może kto kogo pucuje ,a mnie nie molestuj komentarzem lub znajdź sobie kogoś komu będziesz zwierzał się z waszych intymnych relacji z brygadzistą/ tką ,- romans w pracy z przełożonym trochę to infantylne i niesmaczne Kefin 😆.
    Łukasz z Dołu

21.03.2026 20:15

Co powiecie ciekawego o hali z4? Lakiernia/okleina
    Annka

21.03.2026 12:16

Słyszeliście że na hali nr pięć Pani E… Zwana laleczką z zmiany od Pana Kry….. Się pruje z pracownikem ponoć jest filmik Ponoć ją zwolnili bo już jej nie ma tydzień 🤔
    WTF

19.03.2026 13:31

Wczoraj 18.03.26, godzina lekko po 22.00, parking na z6/z7. Koleś rusza z miejsca parkingowego i zaczyna zryw po czym słychać hamulce i stuk. Co to stuknęło? Ano koleś najechał na człowieka, ot tak. Bo postanowił sobie przyspieszyć. Bo przecież nic się nie stało. Dorosły facet został zwalony z nóg i nie mógł dobrą chwilę się podnieść. Normalne? W świecie niektórych tak. Ogarnijcie się ludzie!!!! Karma wraca a kamery pracują całą dobę...

20.03.2026 04:37

Na tych parkingach to jest dramat! Na Z2 autobusy wjeżdżają na parking z pełną prędkością!Nad ranem jest ciemno i słabo widać !Pózniej po pierwszej zmianie większość rusza z taka prędkością że strach przechodzić przez ulicę ! To tylko kwestia czasu aż dojdzie do tragedii! Już nie wspomnę o wyścigach ciężarówek w poniedziałkowy poranek,ci to wgl nie patrzą na drogę !

19.03.2026 16:31

Zdecydowanie stanowczo za dużo jest kierowników i brygadzistów. Na palcach jednej ręki idzie policzyć pomocnych i kompetentnych brygadzistów. Reszta do wywalenia! Kompletnie na niczym się nie znają, stosują dziwne podteksty i mobbingi. Myślą że są nie do ruszenia!
    Diokolasz

19.03.2026 06:53

Wprowadzić wejście do toalety na rcp. 1/3 tam tylko przychodzi posiedzieć na telefonie i robią sobie dodatkowe przerwy lebry.

19.03.2026 16:28

Na innych halach z toalet zrobili sobie szatnie. Tam się przebierają i wcześniej schodzą ze stanowisk pracy
    Xzy

19.03.2026 07:14

Po co było te spotkania z prezesem i był poruszany temat premii jak już nie istnieje takie coś, że jak pójdziesz na np. 5 dni to i tak dostaniesz permie ale mniej

19.03.2026 13:16

Bo tutaj jest tylko jedna stala zasada: nowy prezes nowe zasady

19.03.2026 03:10

Ktoś wie co dalej z wnioskami o przedłużenie okresu wypowiedzenia? Coś cicho się zrobiło a wypadałoby jakaś odpowiedź dać...

17.03.2026 08:45

Firma nie upadnie bo przynosi dochody ale restrukturyzacja jest potrzebna. Za dużo stanowisk kierowniczych. Ludzi na produkcji też trzeba postawić do pionu a przynajmniej poszczególne działy. Na SWD np. Dział drzwi to tragedia. Tam jest inny świat. Reklamacje się sypią i nikt sobie z tego nic nie robi. KJ nie ma tam nic go powiedzenia bo ukrywają błędy a później KJ za to płaci. Brygadzistka z KJ i jej przydupasy robią co chcą. Bawią się po kontach telefonami i maja wszystko gdzieś. Aż kole w oczy. Wiola i Kasia jej prawa ręka siedzą cały dzień w biurze i ciągle telefon w ręku. Wiola brygadzistka KJ jak już wyjdzie z tego baraka to tylko z pretensjami. Dwie lewe ręce do roboty i potrafi tylko straszyć ale nic nie robi żeby coś usprawnić. Jest fałszywa jak mało kto. Ciągle zmyśla i straszy kierownikiem ponieważ sama nic nie potrafi ogarnąć. Już w Kornicach mieli o niej złe zdanie i cieszyli się że poszła na SWD. (usunięte przez administratora) afery i pysk na pół hali. Jak tacy ludzie dostają posady brygadzistki to jak ta firma ma dobrze funkcjonować.
    Łukasz

18.03.2026 20:33

Przyjdź jak masz jaja czekam a nie piszesz głupoty,jeszcze prubujesz wszystkich poróżnić miedzy sobą,

18.03.2026 22:32

Same brednie, dlaczego wypowiadasz się w imieniu innych? Pierwsze słyszę żeby komuś z powodu Wioli nie chciało się przychodzić do pracy. Ona jest właśnie powodem dzięki któremu można wierzyć że miejsce pracy może być lepsze. Mówisz o braku kompetencji? Może jednak to Ty ich nie posiadasz, tak samo jak odwagi skoro wypisujesz takie rzeczy w internecie. Przykro mi, że masz takie doświadczenia, chociaż i tak nie mam pojęcia jakim cudem skoro na KJ nie dzieje się źle. Może warto zrobić sobie porządny rachunek sumienia i się zastanowić zanim kogoś tak bezczelnie i bez zastanowienia obsmarujesz w internecie. Życzę powodzenia i więcej pokory. Pozdrawiam. ☺️

16.03.2026 06:12

ju

16.03.2026 14:43

Kicia jak masz problem z brygadzistą to właśnie od tego są związki zgłoś powiedz co i jak
    Kicia

16.03.2026 09:20

Badać brygadzistów i brygadzistki prostytutki narkomanki na obecność i problem stanowisk się rozwiąże może zostanie parę osób reszta dyscyplinarka.
    Kicia

16.03.2026 09:12

Demokratos-wladza ludu Cały Wodzisław idzie na zwolnienie lekarskie lub większość .Powinno odbyć się zebranie kloska z pracownikami z pominięciem bandytów którzy zarządzają tzn okradają zakład prowadząc do problemów finansowych trzeba działać.

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.