Prevac
2 145 6 1

Opinie o Prevac

Filtruj opinie po kryteriach:

Krzychu80
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Chciałbym zapytać w jakich godzinach pracują pracownicy umysłowi.

Pomocna?
TakNie
Wiesław
 Opinia

Witam serdecznie. Na jaki zarobek może liczyć spawacz Tig w firmie Prevac ? Chodzi mi o podanie przynajmniej przedziału od do... Z góry dziękuję za rzetelne odpowiedzi ????

Pomocna?
TakNie
S.R.
 Opinia
@Wiesław 04.02.2019 09:04

Umowa zlecenie i najniższa stawka. Ja zanim zdobyłem dobra prace to tez wybrzydzałem, bo perspektywa zarobienia 9zł za godzinę i umowa zlecenie to raczej nie jest coś co sprawiało że się paliłem do roboty, bo więcej to można zarobić siedząc na (usunięte przez administratora) w domu np handlując na OLX.

Pomocna?
Jasny
 Opinia
@Wiesław 04.02.2019 09:04

Idź na kopalnie albo do eko okien więcej zarobisz.

Pomocna?
Wiesław
 Opinia
@Jasny 13.02.2019 15:50

Dziękuję za Jasny za jasną odpowiedz :) pozdrawiam :)

Pomocna?
Rogau
 Opinia

krótki poradnik na temat: Jak dostać szansę w firmie Prevac (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Zaciekawiony
 Opinia
@Rogau 01.03.2018 00:37

Przypuszczalnie poradnik o dostawaniu w firmie szansy okazał się zbyt bliski prawdy. I na wniosek firmy o której mowa... został usunięty przez administratora. Powszechna to praktyka likwidowania niewygodnych dla pracodawców wpisów. Szkoda, że przez takie akcje ten serwis traci na wiarygodności.

Pomocna?
Paweł
 Opinia
@Zaciekawiony 24.09.2018 11:40

Jeśli część jakiejś wypowiedzi została usunięta przez administratora, to najwidoczniej rażąco naruszała obowiązujący tu wszystkich na forum regulamin (zachęcam do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin ). Opinie, nieważne czy pozytywne, czy też negatywne, napisane w kulturalnym tonie, nieobrażające nikogo, zawierające rzeczowe argumenty nie są usuwane z forum GoWork.pl.

Pomocna?
TakNie
Arek
 Opinia

Może wiecie coś o aktualnej ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Pomocna?
TakNie
Tom
 Opinia
@Arek 14.08.2018 16:25

Robota fachowa a zarobki niskie. O dodatkach możesz zapomnieć bo ich w firmie nie ma. Niektóre firmy oferują karty multisport, opiekę zdrowotną i inne benefity pozapłacowe ta firma poza niskimi płacami nie ma nic więcej do zaoferowania. Jak masz rodzinę na utrzymaniu to po pracy idziesz do drugiej bo z tej pensji nie utrzymasz rodziny. Popatrz ile jest ofert pracy na tej stronie, nikt nie chce przyjść jak w Czechach bez problemu zarobisz 3500 zł bez żadnych kwalifikacji a tutaj 1800 złotych jako fachowiec. Na rozmowie kwalifikacyjnej dużo potrafią dużo naobiecywać ale po czasie zdajesz sobie sprawę jaki jesteś naiwny. Wyzysk pracowników, straszenie zwolnieniami, kumoterstwo. Generalnie jak lubisz pracować dużo a zarabiać mało to zapraszamy, takich pracowników poszukujemy.

Pomocna?
Jasiek
 Opinia

Szkoda brudzić sobie CV pracą w tej firmie. Nie pracowałem tam, ale jestem użytkownikiem kilku sprzętów z tej firmy. Profesor ostrzegał mnie wielokrotnie przed zakupami sprzętów firmy Prevac, ale jakoś tak wyszło, że wylądowaliśmy z tą kupą złomu. Serwis beznadziejny, chaotyczny montaż, toporny soft, nieprzemyślane rozwiązania. Już nawet Scienta Omicron pochodzi poważniej do sprawy pomimo tego, że musiałem samodzielnie dorabiać części do ich sprzętu, ponieważ sklecili na kolanie reaktor z dwóch, nie do końca kompatybilnych serii urządzeń.

Pomocna?
Ooo
 Opinia
@Jasiek 10.04.2018 13:11

Dziwne że twoja wiedza kończy się tylko na polskich producentach. Typowa antyreklama.

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@KieroKiero, czy to znaczy, że Twoje aktualne warunki zatrudnienia są wynikiem awansu w Prevac? Jeżeli tak, to proszę Cię o napisanie tego jak w tej firmie wygląda ścieżka zdobywania awansu? Czy był to wynik Twoich wyników w pracy czy może przepracowanego okresu i nabytego doświadczenia? Proszę Cię o kilka słów uściślenia w tej kwestii.

Pomocna?
TakNie
KieroKiero
 Opinia

Ja pracuję i sobie chwalę. 6k netto po kilku latach pracy plus premie, zero sobót, zero nadgodzin, z urlopem też nie ma problemu.

Pomocna?
TakNie
Gość
 Opinia

Witam, proszę o szczerą odpowiedź. Na jakie zarobki, może liczyć tokarz/frezer z 5 letnim doświadczeniem, całkowita samodzielność obsługi zarówno na obrabiarce manualnej jak i numerycznej (proces technologiczny od podstaw, programowanie numeryków od a do z) nie wiem jak w firmie wygląda praca tokarza czy frezera jednak wydaje mi się, że fachowiec to całkowicie samodzielny pracownik a nie tylko znajomość rysunku technicznego. Liczę na szczerą odpowiedź.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Gość 27.01.2018 17:17

Myślę, że 2800netto to maxx

Pomocna?
TakNie
Gość
 Opinia
@pracownik 16.03.2018 15:21

Dziękuję za odpowiedź, myślę, że powinniście powalczyć o podwyżki :)

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Gość 26.03.2018 14:21

Niestety ale tu jest się docenianym dopiero jak się przyjdzie z wypowiedzeniem, przykre ale takie są realia.

Pomocna?
Gość
 Opinia
@anonymous 28.03.2018 09:55

Może zacznijcie coś robić w tym kierunku żeby to zmienić ? Dobry pracownik jest bezcenny, wiem co mówię, osoby rządzące widzą często tylko czubek własnego nosa, zapominając o tym, że w rzeczywistości trzon firmy to pracownicy. Dobry fachowiec kosztuje, a gdyby tak nagle każdy ograniczył się tylko do swoich obowiązków i nie robil nic ponad ?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Gość, nikt jeszcze nie zareagował na pytania zawarte w Twoim poście. Byłeś lub jesteś w dalszym ciągu zainteresowany zatrudnieniem w Prevac. Czy pomimo wszystko złożyłeś swoje CV do tej firmy? Podzieliłbyś się swoją decyzją dotyczącą rekrutacji w Prevac?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Pracownik czy sytuacje, o których napisałeś w swoim poście, dotknęły Cię bezpośrednio? Wspomniałeś o niespełnionych obietnicach przez Prevac. Możesz rozwinąć tę myśl? Będzie ona niezwykle istotna dla osób, które zastanawiają się nad złożeniem swojego CV do tej firmy.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Sztuczne uśmiechy, obgadywanie za plecami, słabe zarobki... Na rozmowie lubią naobiecywać dużo ale jak juz zaczniesz pracować to mają cie za zwykłego robala... Tragedia- nie polecam tej firmy

Pomocna?
mrówka
 Opinia

Prezes o typie charakteru choleryka pod pozorem sympatycznego i opiekuńczego niezwykle często wybucha gniewem, nie przebiera w wulgaryzmach oraz seksistowskich żarcikach. Prezes kreujący się na ultra specjalistę we wszystkich dziadzinach życia nie dopuszcza do innego stanowiska niż jego własne. Przypisuje sobie autorstwo wszystkich sukcesów oraz pomysłów jakie pojawią się w firmie, równocześnie sprytnie odcinając się od tych nietrafnych które najczęściej od niego samego pochodzą. Firma z właścicielem na czele uwielbia "szukać winnych", obniżać wartość ludzi oraz wpędzać pracowników w poczucie winy. Jest sporo grono donosicieli oraz osób których intencje są niejasne. O podwyżkę i dobre pieniądze niezwykle trudno, a jeśli się ją dostaje to są to pojedyncze 100. O premiach proporcjonalnych do zysków firmy - zapomnijcie. Pomimo tego wszystkiego w firmie pracuje dużo kulturalnych i sympatycznych osób. Zakres działalności firmy może sprawić wiele satysfakcji z pracy. Można być dumnym z tego nad czym się w firmie pracuje. Oraz odczuwać stabilizację wynikającą z systematycznych wypłat.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@pracownik Rozumiem, że uważasz część komentarzy za nieprawdziwe. Zawsze istnieje możliwość zgłoszenia konkretnych komentarzy do naszego administratora, który przeanalizuje je i podejmie stosowne kroki. Proces reklamacji jest dokładnie opisany w Regulaminie, który znajduje się na dole każdej podstrony serwisu. To ważna informacja, że w firmie wiele osób pracuje przez długi czas. Jako wieloletni pracownik mógłbyś przedstawić to jak Ty postrzegasz Prevac jako pracodawcę? Co uważasz za największe plusy pracy w firmie?

Pomocna?
pracownik
 Opinia

Witajcie, jestem kilkuletnim pracownikiem firmy i patrząc na niektóre wpisy apeluję do zarządzających aby obelżywe wpisy które się pojawiły w stosunku do zarządzających ale i nas pracowników były ścigane z mocy prawa. Kategorycznie nie zgadzam się z nimi i godzą w dobre imię firmy i nas pracowników z wieloletnim stażem.... a jest nas naprawdę dziesiątki. Niestety w wielu przypadkach osoby które odchodzą nie radzą sobie z postawionymi wymaganiami. Tak potwierdzam wymagania są wysokie bo taka jest branża i działalność gospodarcza firmy a poziom efektywności nie taki jaki powinien być niestety...... Rozumiem rzetelne opinie ale nie te obelżywe....

Pomocna?
TakNie
Obiektywna
 Opinia
@pracownik 08.05.2017 08:34

Nie rozumiem dlaczego twierdzisz ,ze ktoś tu obraza pracownikow. Z tego co tu wycztałam to mowa głównie o kadrze zarządzającej a nie o pracownikach. Według mnie każdy ma prawo do wypowiedzi zarówno dobrej jak i złej. Tu chyba nie chodzi o to żeby były tylko dobre opinie. Najczęściej jest tak ze te dobre opinie sa od pracowników długoletnich a złe od byłych. Prawda jest często taka: byli mówią źle bo spotkało ich coś złego a po zmianie pracodawcy uświadomili sobie ze tak byc nie powinno bo w innych miejscach może byc lepiej a długoletni pracownicy mają juz znieczulice i uważają ze standard ich pracy jest na wysokim poziomie bo nie zdają sobie sprawy jak byc powinno.

Pomocna?
Były
 Opinia

Firma tragedia, nie polecam nikomu. Zarobki na poziomie zerowym. Brak szacunku dla ludzi. Ciagłe napinanie sie co to nie jest za swiatowa firma a w rzeczywistości chaos i kompromitacja. Zarabiają tylko dyrektorzy i właściciel który ordynarnymi odzywkami bije wszystkich na głowę. Jest takie stare powiedzenie: Firma jest tak bogata jak jej pracownicy. To powinno wam dać do myślenia. Jedyny plus to stała praca.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@Merke..jesteś pracownikiem firmy? Chętnie bliżej poznamy Twoją opinię na temat pracy w firmie i oferowanych warunków zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie
Merke..
 Opinia

Ten od którego zależy wysokość wynagrodzenia ma takie pojęcie o rzeczywistości go otaczającej jak dziecko co dopiero przyszlo na świat. Dla niego liczy się tylko osobisty zysk to najbardziej wyrazista postać w świecie skner, dusi groszy,skąpców. Dla niego te przywary niewątpliwie obelżywe wiążą się z oszczędnością i niema w słowniku niemiecko polskim określenia które usprawiedliwiałoby takie poczynania.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Nic dziwnego że zarobki pracowników to tajemnica firmy bo kto chciałby się nimi chwalić? A jak pójdziesz zapytać się o podwyżkę to Ci powiedzą że możesz szukać pracy gdzieś indziej. To jest jakaś kpina chyba każdy chciałby sobie odłożyć na wakacje raz do roku. Sprzęt rzeczywiście nowoczesny ale wydaje mi się czasami że to kosztem wypłat pracowników. To jest jakiś żart to już zarobki w upadających kopalniach są wyższe.

Pomocna?
Zielona
 Opinia

Lepiej ominąć tą firmę z daleka jeszcze tam pracuje i uciekam stamtąd jak najdalej. Jest wiele firm dookoła wartych uwagi. Po mimo zarobkow na poziomie zerowym panuje tam totalny syf i balagan az dziwne ze sanepid jeszcze tego nie zamknął. Wyzysk i arogancja na porządku dziennym. Na zachodzie takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma. Ludzie ogarnijcie się żyjemy nadal w komunizmie. firma zamiast isc do przodu to sie cofa i to wielkimi krokami. Ludzie ambitni mający swoje zdanie nie są tam mile widziani. Nie polecam tej firmy osobom, które naprawdę chcą się czegoś nauczyć. Duża rotacja pracowników, bardzo zła atmosfera pracy, kiepskie zarobki i spory bałagan.

Pomocna?
John
 Opinia
@Zielona 20.01.2017 11:24

Znam tę firmę i wiem że tworzą ją ludzie więc do ludzi ewentualne pretensje. Fakt że sporo niedociągnięć jest z powodu braku szacunku do pracowników ale szacunku którego brak polakom, brak im również serdeczności, brak też tolerancji. Itp. Sposób w jaki kadra zarządzająca wymaga czy też wymusza wykonawstwo jest nie do przyjęcia choć nie każdemu to przeszkadza bądź uwłacza. A poza tym firma ok.

Pomocna?
TakNie
Back
 Opinia

W tym momencie Prevac nie zatrudnia do Wodzisława Śląskiego, wydaje mi się, że firma jest jedną z lepszych w tej branży, mam nadzieję, że to potwierdzicie i utniecie plotki że tak nie jest moi drodzy, pozdrawiam

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Pracuje w tej firmie sporo lat.... i pewnie zaskoczę tych z negatywnymi komentarzami że takich jak ja z długoletnim stażem jest bardzo wielu.... a to chyba nie do końca pokrywa się z tymi negatywnymi wpisami na tym forum. Ktoś kto ma wiedzę, chce się uczyć i jest rzetelny znajdzie tu miejsce i gwarantuje że zostanie w tej firmie za wcale nie takie złe pieniądze o jakich się pisze.... - tak jak wszędzie na różnych stanowiskach są różne stawki......pieniądze? oczywiście zawsze mogą być większe. Jeśli zarabia się 2 tyś. chce się mieć 3 tyś kiedy 5 tyś to 7 tys i tak dalej i tak dalej...... Firma jest przede wszystkim kopalnią wiedzy i tej na pewno się można tu nauczyć.... wiele osób przychodzi zaraz po szkole czy studiach i nie oszukujmy się wiedzy to od nich jakiejś super nie można oczekiwać ale firma stara się przyuczać a pamiętajmy to też kosztuje....... i nigdy nie ma gwarancji ze ta osoba najzwyczajniej w świecie zaskoczy...... Wszędzie można doszukiwać się nie dociągnięć czy spraw które można by poprawić.... ale jednoznacznie stwierdzam oczywiście z mojego punktu wiedzenia że gdy parę lat temu przyszedłem do tej firmy zaraz po nie najgorszych studiach wydawało mi się że umiem wszystko a co najmniej dużo..... zderzenie się z praktyką szybko mnie ocuciło że teoria to tak na dobrą sprawę podstawy.... i dobrze żeby choć ta teoria była na wysokim poziomie.......... zakasałem rękawy i dziś powiem szczerze że jestem dumny że w tej firmie pracuje..... nauczyłem się wiele ale i daje wiele.... czuję że wspólnie tworzymy te firmę, każdy z nas może coś do niej wnieść, że wkładam swoje małe ziarenko do jej rozwoju..... Odniosę się do tych negatywnych wpisów..... Zastanawiam się co Wami kieruje że jesteście tak agresywni w swoich wypowiedziach, pewnie wam się nie udało w tej firmie wiec trzeba komuś nie ładnie mówiąc "dowalić"..... oczywiście to forum jest do podzielenia się swoimi odczuciami ale robicie to w sposób dla mnie niezrozumiały i niestety w wielu przypadkach wasze opinie są niezgodne ze stanem faktycznym co tylko potwierdza Waszą gorycz i złość.... Wszystkim życzę powodzenia a tym którzy chcę aplikować do naszej firmy zapraszam i nie powiem że będzie łatwo. Trzeba się nastawić na rzetelną i efektywną pracę .......

Pomocna?
Coś mi to przypomina :)
 Opinia

Irena Eris uczy młodych przedsiębiorczości. Marcin Makowski: nie tędy droga "Dzisiaj przychodzi młody człowiek i pyta: 'Ile zarobię na rękę? Co od was dostanę?'. Za moich czasów to wyglądało inaczej" - mówi w wywiadzie polska milionerka, dr Irena Eris. Warto, aby ktoś powiedział na głos, że tamte czasy nie wrócą. Albo w końcu najbogatsi zadbają o pracownika, albo spiłują gałąź, na której siedzą - pisze Marcin Makowski dla WP Opinii. Fakt, że żyjemy w świecie, w którym dysproporcje w posiadaniu dóbr osiągnęły poziom krytyczny nikogo już dzisiaj nie dziwi. Wystarczy przypomnieć, że 1 proc. najbogatszych skumulował majątek przewyższający stan posiadania reszty ludzkości. Razem wziętej. Również poglądy głoszące, że istnieje konieczność upodmiotowienia finansowego reszty obywateli - nawet kosztem ogromnych obciążeń podatkowych względem najbogatszych - nie jest nazywany skrajnym socjalizmem, czy wręcz neomarksizmem. To dziejowa konieczność. Pisał o niej m.in. Thomas Pikkety w "Kapitale XXI-wieku" polecanym nawet przez Jarosława Kaczyńskiego. O czym jest ta książka? W dużym skrócie francuski ekonomista udowodnił, że problem nierównomiernej dystrybucji bogactwa i nierówności dochodowych z czasem będzie się tylko pogłębiał. Dzieje się tak dlatego, że przez lata w krajach rozwiniętych dochody z kapitału wyprzedzały tempo wzrostu gospodarczego, a beneficjentami tego wzrostu była nieliczna kasta monopolistów gromadząca środki, które nie przekładały się na wzrost poziomu życia reszty obywateli. Rozwiązanie kryzysu, które zaproponował, jest radykalne, ale być może jedynie skuteczne - należy wprowadzić globalny podatek od zysków kapitałowych, czyli rodzaj "solidarnego" podzielenia się dochodem z resztą świata. Tak wygląda punkt wyjścia dzisiejszych problemów makroekonomicznych. Jakbyśmy nie traktowali podobnych postulatów, w takim świecie żyjemy. Szef dużej firmy jest znacznie bogatszy od wszystkich zatrudnionych pracowników i nikogo to nie dziwi. Jak doszliśmy do podobnego pata? W dużej mierze - choć to oczywiste uproszczenie - odpowiadał za niego wyż demograficzny i nadmiar rąk do pracy, który sprawiał, że to pracodawca dyktował warunki swojemu pracownikowi. Do tego stopnia, że normą zrobiła się patologia nieustannego cięcia wynagrodzeń i wiszącej nad głową groźby, że jak się nie podoba, to "na twoje miejsce jest 40 innych chętnych". Mniejsze koszty stałe, to większy zysk. I tak kręciły się gospodarki państw oraz kumulowały majątki. Dzisiaj, wraz z niżem demograficznym dynamika uległa zmianie. Ale nie zmienił się styl myślenia większości milionerów - nadal chcieliby budować swoje przedsiębiorstwa przede wszystkim kosztem przykręcania śruby w kadrach. Dlatego budują swoje fabryki tysiące kilometrów od biur prezesów. Właśnie w tym duchu odczytuję wywiad, którego dr Irena Eris udzieliła "Business Insiderowi". Choć sam w sobie nie jest wybitnie kontrowersyjny, ale w teoretycznie banalnych stwierdzeniach kryje się istota problemu od którego zacząłem. "Dzisiaj przychodzi młody człowiek i pyta: 'Ile zarobię na rękę? Co od was dostanę?'. Za moich czasów to wyglądało inaczej" - mówi jedna z najbogatszych Polek, której majątek szacuje się na ponad 500 mln zł. "Rynek pracownika w Polsce jest już namacalny. Sami mamy duży problem z zatrudnieniem osób" - dodaje. Jak w takim razie odpowiedzieć na podobny kryzys? Zdaniem businesswoman należy współpracować ze szkołami zawodowymi i tam wyławiać przyszłego pracownika, który skuszony „silną marką” będzie chciał zmniejszyć swoje wymagania finansowe na rzecz wskoczenia na "trampolinę do dalszej kariery", ponieważ „(…) dr Irena Eris dobrze wygląda w CV”. Na pytanie dziennikarza, czy nie lepiej po prostu podwyższyć płace, słyszymy szczerą do bólu odpowiedź: „Niestety, nie możemy za bardzo konkurować płacami, ponieważ hotelarstwo jest bardzo ciężkim biznesem. Nasze placówki są na bardzo wysokim poziomie. Poprzez właśnie hotelarstwo staramy się budować markę, która później przekłada się także na biznes kosmetyczny. Czym to skutkuje? Olbrzymimi kosztami stałymi. Dlatego też nie możemy szaleć z płacami. Nie związalibyśmy końca z końcem”. Cóż, hotelu w Polsce nie można „outsorsować”, pracownik nie przyjedzie z Azji, więc koszta rosną… Znamienne jest to, że Irena Eris opisując proces "dbania o markę" i jej ekspansję, za oczywiste uznaje, że musi się on odbywać kosztem redukcji wynagrodzeń. Właśnie tak wygląda aksjomat rozwoju biznesu w głowach ludzi, którzy budowali go w okresie boomu gospodarczego i możliwości szafowania tanią siłą roboczą. Dla nich wzrost "prestiżu" oznaczał niższe koszty stałe. To mentalność XX wieku, w której tkwi nawet gałąź gospodarki, uznawana tradycyjnie za innowacyjną. Zdziwienie, że pracownik chce wiedzieć, ile ma zarabiać i przekonanie, że firma rozwija się kosztem redukcji jego wynagrodzenia, a nie poprzez

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
życzliwa
 Opinia

Koleżanko żal mi Cię.Właśnie o to mu chodzi jesteś maszynką do zarabiania pieniędzy nie dla siebie żecz jasna. Ale jest nadzieja(matką głupich)że niechybnie po kilkudziesięciu latach pracy PÓJDZIESZ NA EMERYTURE,(HURA,HURA)I MOŻE NAWET CO MIESIĄC BĘDZIESZ OTRZYMYWAĆ OD LISTONOSZA CAŁE TYSIĄC ZŁ,(HURA,HURA)CZY ŻYCIE NIE JEST PIĘKNE?DLA TEGO TYSIĄCA-MOŻE,WARTO WYPRUWAĆ SOBIE ŻYŁY.TAK ŻE GŁOWA DO GÓRY NIEDŁUGO WYPŁATA Z CZEGO ZAFUNDUJESZ RODZINIE PODROŻ DO OKOŁA ŚWIATA Z ATRAKCJAMI,TYLKO PRZED TYM NIE ZAPOMNIJ WZIĄĆ KREDYTU BO ANI NA BILET W JEDNĄ STRONĘ CI NIE WYSTARCZY.Możesz też wziąć swoje życie w SWOJE ręce.Powodzenia.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
NEKROBLACK
 Opinia

Ślepa? Nie czytasz wcześniejszych postów? Zresztą i tak te najbardziej wiarygodne opinie i tak trafiają do kosza. Andreass bardzo się stara żeby ukryć swoje grzeszki i tajemnice.

Pomocna?
Juliusz Cezar
 Opinia

Prosiłbym o konkret bez głupich komentarzy - ile zarabia konstruktor w Prevacu (oczywiście netto)? 2k, 4k, 6k...?

Pomocna?
TakNie
CZORNY
 Opinia
@Juliusz Cezar 20.05.2016 06:11

Julek nie odwracaj kota ogonem

Pomocna?
Juliusz Cezar
 Opinia
@CZORNY 30.05.2016 12:54

Możesz mi wyjaśnić o co Ci chodzi? Bo odpowiedzi na swoje pytanie od Ciebie nie uzyskałem...

Pomocna?
TakNie
e
 Opinia

Witam, proszę o opinię jak wygląda atmosfera w działach IT?

Pomocna?
frick
 Opinia
@e 25.04.2016 09:46

Jest bezbarwna,bezwonna,jednakże zapachem przypomina malizne.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
stazi
 Opinia

Uważaj,nie spoufalaj się zbytnio bo potrafię dać w ryj. Tym bardziej że wiem komu.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
stazi
 Opinia

Masz rację wydaje Ci się.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
stazi
 Opinia

No jesteś zabawny co najmniej @czarek# ja nie widzę tutaj wpisów zadowolonych. Twój profil psychologiczny jest nad wyraz jasny i szczerze wszysy którzy tutaj piszą wiedzą kim jesteś.######################################dr.id#o#o.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
stazi
 Opinia

Jasne podejmij tę pracę właśnie Andrzej zbiera na nowego mercedesa za 1 mln zł. Im szybciej zbierze tym lepiej oczywiscie dla niego lepiej.Tobie musi wystarczyć prestiż oglądania nie posiadania to zabronione Bóg jest tylko jeden no ale jeśli bardzo się postarasz to może może trafisz do jego straży przybocznej.Powodzenia w marnowaniu sobie życia!

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia

Cały czas szukamy osób do działu handlowego jednak z wiedzą techniczną, znajomość zagadnięć z zakresu fizyki i chemii jest mile widziana ;)

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Prevac - Rogów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prevac

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.