INTER-TEAM

Nagrody/ Wyróżnienia

• Skierniewice
Częstochowa - INTER-TEAM CZĘSTOCHOWA
Gdynia - INTER-TEAM
Kwidzyn - Inter-Team Sp. z o.o.
Łódź - INTER-TEAM
Natolin - Inter Team

5. Opinie o INTER-TEAM Sp. z o.o.

Opinie o INTER-TEAM Warszawa

Nie przegap nowości o INTER-TEAM Sp. z o.o.!

Nieznajomy xx

11.08.2017 19:50

Mam pytanie dotyczące oddziałów z okolic Krakowa. Jaka atmosfera oraz czy stawka wynosi tyle samo co wszedzie ?:)
    nieznajomy

11.08.2017 15:37

Mam Pytanie dot. oddziałów z okolic Krakowa. Jaka atmosfera ? Płaca jak wszędzie ?
    Bazyliszka

31.07.2017 11:06

Czy stanowisko specjalisty ds. kadr i płac jest jeszcze aktualne? Może ktoś mógłby podpowiedzieć mi kilka informacji o firmie i atmosferze w pracy?Dzięki
    Inter-Team

21.08.2017 08:37

Jakich informacji na temat firmy i atmosfery poszukujesz? Postaramy się odpowiedzieć.
    Norbi

16.07.2017 22:38

Wszędzie pracują ludzie a później się okazuję, że to firma jest zła. Sami sobie robimy piekło w pracy!!!!
    gsm

15.07.2017 01:31

Niskie pensje,zła atmosfera,(usunięte przez administratora)Odradzam
    Obiektywny

13.07.2017 13:24

Czy tylko narzekać wypada na tą firmę.? Szkoda, że nikt nie widzi jak firma się rozwija, jak poszerza swoją działalność i w ten sposób dają szansę na pracę dla wielu ludzi. Czasami może coś nie jest idealnie ale to wystarczy korygować i będzie ok. !
    nick

07.07.2017 16:17

Odział Wieliczka porażka
    muni

07.07.2017 16:10

Witam wszystkich odział Wieliczka obiecują cuda a wychodzi lipca poprostu kolesiostwo odradzam
    Bonia

20.06.2017 18:20

Bardzo chciałabym dostać pracę jako specjalista ds. zarządzania zapasami. Czy ktoś słyszał lub wie coś w tym temacie?
    Anonimus

16.03.2017 10:08

Ja pracuję w IT juz ponad 5 lat i jestem zadowolona. Firma mysli o pracownikach. Mozliwosc rozwoju. Zarobki dobre. Mila atmosfera. Polecam tym ktorym sie chce pracować
    piotkolo

03.03.2017 12:18

Zaczynałem w W-wie na magazynie (2004) i po jakimś czasie doszedłem do sprzedawcy (Natolin). Ja bym pracował tylko nie mam już prawka :-( Pozdrawiam Piotr K.
    Iwona

02.03.2017 13:04

@drewniak dziękujemy za Twoją perspektywę na temat szkolenia wstępnego. Długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat świadczeń socjalnych, które zapewnia firma?
    drewniak

10.03.2017 08:22

O świadczeniach oferowanych przez firmę: http://www.kariera.inter-team.com.pl/benefity
    Niak

01.03.2017 15:54

Nie polecam. Nawet na stanowiska kierownicze rekrutacja wygląda tak samo. (usunięte przez administratora) Co więcej? Firma z perspektywami, chce się rozwijać ale oszczędza więcej niż na wszystkim. Ciężko cokolwiek zmienić. Stagnacja. Skostniałe struktury.(usunięte przez administratora) Pracowałem w lepszych miejscach, dlatego szukam dalej.
    drewniak

02.03.2017 11:50

@Niak - ja pracuję już w Inter-Team od kilku lat i zupełnie inaczej odbieram kwestię szkolenia wstępnego. Mi nie przeszkadzało to, że trzeba było "skakać po magazynie i pracować fizycznie". Wręcz przeciwnie, na co dzień siedzę za biurkiem, więc to była tak naprawdę miła odmiana. Poza tym biorąc pod uwagę specyfikę firmy nie wyobrażam sobie tego, by zacząć pracę bez poznania tego, jak firma naprawdę funkcjonuje. Pracujesz w centrali czy w oddziale? Jeśli w centrali, to przecież musisz wiedzieć, że magazyn, lada, przedstawiciele to właśnie codzienność w każdym z oddziałów Inter-Team w kraju! Jak chcesz bez zrozumienia chcesz cokolwiek zmieniać? Mówisz, że firma na wszystkim oszczędza, a wziąłeś pod uwagę ile firma zainwestowała w ciągu ostatnich lat? Wiesz, jakie koszty idą za otwarciem, zatowarowaniem nowych oddziałów? Ile kosztują samochody dla pracowników? Ile firma wydaje na świadczenia socjalne dla pracowników? Nie sztuka wydawać nie swoje pieniądze i narzekać, że to wciąż za mało. Powodzenia w poszukiwaniach, oby udało Ci się znaleźć pracę w miejscu, które spełnia Twoje wszystkie wymagania.
    STARY_pracowniK_IT

16.03.2017 23:32

Między innymi dzięki tym szkoleniom IC tak chętnie szuka swego narybku w pracownikach IT.
    erni

21.02.2017 14:59

witam czy ma ktoś informacje nt stanowska regionalnego kierownika sprzedaży, jakie opinie i wrażenia,ludzie atmosfera itp..pozdr
    Brat

16.02.2017 08:57

Znam Inter-Team z opowiadań kuzyna i pamiętam, że bardzo wychwalał pracę u nich. Ja złożyłem teraz swoje cv na stanowisko magazyniera i czekam na rozmowę. Mam trochę obawy czy dostanę pracę ponieważ mam dosyć małe doświadczenie.
    Magda123

14.02.2017 17:14

Cześć, mam pytanie, może ktoś mi odpowie mam nadzieję :) Mam 20 lat, jestem studentką bez żadnego doświadczenia w takich dziedzinach jakimi zajmuje się inter-team. Czy mam w ogóle szansę na pracę jako magazynier, czy raczej lepiej odrzucić taki pomysł?
    Magda123

14.02.2017 17:13

Marian

30.01.2017 14:33

Jak zarobki dla magazyniera?
    Marian

30.01.2017 14:28

Jak zarobki dla magazyniera?

20.01.2017 01:03

Bliźniak

25.01.2017 08:48

Ja jestem w Inter-Teamie od dawna i jest super dobrze!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INTER-TEAM?

Kontakt - INTER-TEAM Sp. z o.o.

Daniszewska 4 03-230 Warszawa

NIP:5240301927

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Bliźniak

05.01.2017 11:37

Jak ja lubię czytać takie biadolenie. Wyciągam z tego wniosek, że jak firma jest dobra i chce utrzymać wysoki poziom to stawia pracownikom wymagania. Słabeusze i leniuchy mają problem, niestety się wykruszają.
    Kamil mi

23.11.2016 13:28

Witam. Jakie zarobki na magazyniera w Inter team na sam początek ?
    Kamil

23.11.2016 12:44

witam. Orientuje się ktoś jakie zarobki proponują na magazyniera w Inter-Team Warszawa?

08.11.2016 12:12

Pracuje w firmie od kilku miesięcy, jesli chodzi o ludzi u mnie w oddziale są dobrymi współpracownikami chętni zeby pomoc nowej osobie, kierownik na poziomie z dobrym podejściem do pracownika. Zarobki dla DOBRYCH pracowników sa adekwatne do pracy.
    stasiek

19.10.2016 11:07

Na pewno u nich jest praca jako Zastępca Kierownika Magazynu Centralnego dobra, bo można się rozwijać z tego co widze tak naparwde, wiec to jest na pewno na plus.
    tuki

21.09.2016 15:54

Słuchajcie, a co powiecie na tą ofertę jako Lokalny dostawca usług transportowych? bo wymagań to na pewno jest troche - m.in. trzeba mieć własny samochód o DMC do 3,5t (typ: Partner, Kangoo itp.) – warunek konieczny no i do tego zarejestrowana działalność gospodarcza no i prawo jazdy kat. B.
    kris

14.09.2016 20:55

Witam, a jak wygląda praca kierownika magazynu bo jest teraz rekrutacja na Bielsko - Białą. Ktoś cis może wie na ten temat? Z góry dzięki za odpowiedź
    JG

14.09.2016 20:39

Wiele opinii jest moderowanych wystarczy się wczytać . Jak się tylko otworzy nowa filia w J. Górze warto będzie opisać politykę pozyskiwania pracowników .
    JG

14.09.2016 20:39

21.06.2016 08:10

Artur

21.06.2016 15:29

Pakiet socjalny to 200zl na gwiazdkę! Karnet multisport i medyczny musisz sobie wykupić ! We

14.06.2016 15:39

Marcin

17.06.2016 08:47

Rozwijanie to byłoby gdyby firma tworzyła nowe miejsca pracy a nie tygodniami szukała chętnych na dotychczasowe.
    Ryjek

13.06.2016 20:00

Wszyscy z doświadczeniem uciekają z Inter-Teamu - szkoda marnowania życia. olx.pl /oferty/uzytkownik/1Kzgr/
    sceptyk

14.06.2016 09:32

A od kiedy ilość prowadzonych rekrutacji źle świadczy o firmie? Według mnie to znaczy tyle, że firma stale się rozwija i szuka odpowiednich osób na te stanowiska.
    ....

23.05.2016 10:13

wbrew temu co się tu pisze nie jest tak źle , natomiast zarobić można jak się realizuje plany sprzedaży. Duże możliwości leżą w dodatkowych akcjach czasowych gdzie można wyrwać niezłą kasę
    ostry

20.05.2016 19:52

Witam, Właśnie dostałem propozycje pracy Przedstawiciel Handlowy Wrocław.Można prosić o jakieś subiektywne opinie ?Jakie są w tej firmie realne zarobki bez wchodzenia komuś tam w d..... bo za stary jestem na takie rzeczy.Dziękuję za informacje

29.04.2016 12:19

julek

29.04.2016 21:30

to że dużo ofert może znaczyć wiele, może ze względu na rozwój a może ze względu na ciągłą rotację
    xxx

04.05.2016 12:34

Raczej to drugie...niestety
    Julek

28.04.2016 20:50

Witam . Slyszalem ze Inter-Team poszukuje pracownikow na rozne stanowiska do obu Poznańskich oddzialow ( kierowcy, magazynierzy ), czy mają plany takiego rozwoju czy nagly desant obecnej kadry. Pracuje w branzy i zastanawiam sie nad zmiana pracodawcy
    Kris

21.04.2016 15:43

Witam IT Poznań magazyn zarobki 9zl na rękę za godzinę możesz pracować nawet po12h dziennie ale jest tyle roboty że po 8godzinach masz dość! Praca na 3/zmiany!(usunięte przez administratora)
    doinformowany

10.01.2016 20:08

Intercars i etat he he dobre. W IC jeszcze żaden PH nie widział umowy o pracę... A na działalności gospodarczej żaden nie widział również umowy o współpracy he he

01.01.2016 13:28

a w jakiej lokalizacji mieszkasz?
    ph

29.12.2015 12:36

Zależy co kto oczekuje, jednemu wystarczy 1500,- na dyskoteki bo rodzice utrzymują , a innemu na rachunki to nie wystarczy, podstawa i premia to nie wszystko, zawsze są plany do wykonania, cele miesięczne, planowania, opisy, itp., a za wszystko można dostać kary od 10-100, bo zawsze jest się do czego przyczepić, tylko tego nikt już nie mówi.

Zostaw merytoryczną opinię o INTER-TEAM Sp. z o.o.