Ochnik

Łódź - Ochnik
Poznań - Ochnik
Radom - Ochnik
Suwałki - Ochnik
Szczecin - Ochnik Sp. z o.o.
Warszawa - Ochnik
Wrocław - Ochnik

3. Opinie o pracodawcach Garwolin
  5. Opinie o Ochnik S.A.

Opinie o ochnik.com - OCHNIK S.A. w Garwolin

Nie przegap nowości o Ochnik S.A.!

dar_bier

23.01.2013 13:52

A właśnie problem w tym, że regionalny nie chciał mnie nawet słuchać. Najgorzej, że zostałam postawiona przed faktem dokonanym i nie miałam nawet jak reagować. Poza tym kiedy regionalny chodzi na kawki prywatnie z kierownikiem salonu, to co można zrobić? A jak chce się zatrzymać prace, bo po prostu potrzebuje się pieniędzy da się znieść naprawdę wiele...
    ABC

21.01.2013 18:43

DLACZEGO NIC WCZEŚNIEJ NIE ZROBIŁAŚ .PISZESZ TERAZ JAK JUŻ ZOSTAŁAŚ ZWOLNIONA? TERAZ TO MOŻE BYC ODEBRANE JAKO POMÓWIENIE,ZEMSTA itd. JEŚLI W SALONIE DZIEJE SIĘ ŹLE,JEST ZŁA ATMOSFERA I KAŻDY PRACOWNIK TO POTWIERDZI KIER.REGIONALNY NA PEWNO WYCIĄGNIE WNIOSKI. NA PRZYSZŁOŚĆ ŻYCZĘ WIĘCEJ ODWAGI,
    była Ochniczka

15.01.2013 18:35

witam, pracę Ochniku odradzam. Brak perspektyw, rozwoju, wkładałam serce w tą prace przy otwarciu oddziału i z dnia na dzień zostałam z niczym, totalna porażka!!!
    aha

06.01.2013 03:35

wystarczy spojrzec na ogloszenia co rusz tonowych szukajdo ochnika jesli ktos popracuje wiecej niz polroku to sukcesbopotem nie przedluzaja umowy bo skladki bymusieli placic
    chyba jestem idiotą

16.10.2012 15:48

bardzo łatwo jest anonimowo obrażać ludzi; zero odpowiedziedzialności za słowa; osobiście nie znam zbyt dobrze warszawskiej regionalnej, ale poziom wypowiedzi świadczy raczej o osobie piszącej
    ktoś

23.01.2012 17:35

Jak wszędzie uważam że zdarzaja sie wyjątki..i nie uczciwe jest wrzucać wszystkich do jednego wora i wystawiać ogólną opinie całej firmie.To są osobiste żale i urazy.
    szkoda słów

21.12.2011 15:51

PISZĘ TO DO WSZYSTKICH CHCĄCYCH PODJĄĆ PRACĘ W OCHNIKU ODRADZAM, ODRADZAM I JESZCZE RAZ ODRADZAM. JEŚLI NIE BĘDZIECIE ODDAWAĆ UTARGÓW SWOIMI KOLEŻANKOM Z PRACY ZOSTANIECIE ZWOLNIENI. TRACĄ NAJLEPSZYCH PRACOWNIKÓW, DZIĘKI KTÓRYM ISTNIEJĄ SALONY. BRAK SŁÓW !!!

Kontakt - Ochnik S.A.

Stacyjna 8B 08-400 Garwolin

Branża główna: Moda, projektowanie

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon

27.06.2011 16:32

taaaa,firma może i ok,ale ta obecna ekipa z Gliwic porażka.cóż wymagać,jaki kierownik taka ekipa,pozdrawiam
    Lady.

10.03.2011 10:40

I tym sposobem znowu mamy "czyste konto".
    jagoda85

27.01.2010 15:59

ja od pół roku pracuje w carry i zarabiam na cały etat 1200 brutto + premia której i tak nie dostaje, bo plany nierealne :( mam koleżankę w ochniku, która mówi, że zarabia dużo więcej niż piszecie, a pracuje już ponad rok. ja chcę zmienić pracę i nie sądzę, żeby chciała mnie wsadzić na minę. poza tym lola, jak tam taka katstrofa, to czemu jeszcze tam pracujesz, co?
    lola

19.12.2009 15:00

No zgadzam sie z Wami....Sama pracuje w jednym z salonow....Wymogi maksymalne a placa minimalna i caly czas straszenie,ze sie kogos tam zwolni jak plan nie bedzie zrobiony hahahah katastrofa odradzam chyba ze ktos ma "noz na gardle"...
    Kaka

01.12.2009 22:43

Firma słynie z tego że od tak wymienia sobie personel na salonach. Dzięki temu bez przerwy zmieniają się pracownicy a co za tym idzie obsługa jest kiepska a personel nie zna towaru który sprzedaje.
    Była pracownica

29.11.2009 16:18

Zgadzam się z przedmówcami. Nie polecam pracy w tej firmie. Jezeli jesteś osobą która uczciwie pracuje to nic dobrego cię tam nie spotka szkoda twojego czasu. Płaca sprzedawcy marna oraz olbrzymie wymogi w każdej dziedzinie pełno zarządzeń książek firmowych itp. Co do stoju firmowego to szkoda słów człowiek stoi jak pajac przez 12 godzin i czeka na klienta. Nie polecam.
    byla pracownica

25.11.2009 15:47

zgadzam sie w 100% , ciekawe czy zarzad wie co sie dzieje na salonach i jakie opinie sa o nich
    N*N*I*N*A

25.09.2009 19:57

zgadzam się z tobą --- w tej firmie to pracują długo tylko ludzie bez wykształcenia,nie kompetentni tylko [usuniete przez admina]> Fashion Hous Gdańsk to idealny przykład.

Zostaw merytoryczną opinię o Ochnik S.A.