Ochnik S.A.

Adres: Stacyjna 8B, 08-400 Garwolin

NIP: 8260000780 REGON: 5176399 KRS: 0000604045

Ochnik S.A.
2 179 6 1

Opinie o Ochnik S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Lajla90
 Opinia

Lublin znów poszukuje pracownika do "zacnego" grona. Albo wezmą kogoś ze swojej paczki, albo zupełnie zielonego żeby łatwo było rządzić. Swoją drogą cwane są. Trzy koleżanki obstawiły się na kierowniczych stanowiskach i hulaj dusza piekła nie ma. Robią z ludźmi co chcą i kiedy chcą:/

Pomocna?
Były pracownik
 Opinia
@Lajla90 10.06.2018 21:32

Layla90 Jest dokładnie tak jak napisałaś trzy koleżanki tam rządzą za przyzwoleniem regionalnej. Jak przyszłam tam do pracy to zostałam bardzo źle przyjęta na sam start a później było już tylko gorzej. Obmawianie, zła atmosfera, telefony do regionalnej, w takiej atmosferze nie da się pracować. Tam cały czas szukają pracownika bo nikt tam nie wytrzymuje w takiej atmosferze. Będą szukały dotąd aż znajdą taką samą jak one czyli złośliwą i pustą istotę.

Pomocna?
Sylwia
 Opinia
@Były pracownik 01.01.2019 14:40

Nie wiem o którym salonie jest mowa, ale termin dodania komentarza pasuje czasowo do momentu, kiedy w Atrium poszukiwany był pracownik. I zupełnie się nie zgodzę z tymi uwagami. Ekipa jest tam przemiła, zgrana i pomocna. Mało tego - to zróżnicowana grupa, więc nie ma tu mowy o "trzech koleżaneczkach". Jestem ostatnią z zatrudnionych tam osób i nie powiem złego słowa na temat przyjęcia mnie do grona (i nie, nie znałam dziewczyn wcześniej, ani nie jestem "złośliwą istotką"). Ktoś jest też chyba słabo poinformowany bo kierowniczka regionalna się zmieniła w międzyczasie, więc dosyć nierzetelne informacje zostają przedstawione w różnych odstępach czasu. Dziewczyny jak mają swoje uwagi to bezpośrednio poruszają problematyczne tematy, nie ma więc mowy o obawianiu za plecami by robić na złość i pokazywać wyższość. Osobiście polecam pracę w tej ekipie, która za sprawą relokacji się rozrasta, ale mam nadzieję, że zostanie nadal tak zgrana jak do tej pory :)

Pomocna?
TakNie
Wiosenna.dziewczyna
 Opinia
@Sylwia 21.02.2019 17:32

Co do trzech koleżaneczek to chodziło o kierowniczki wszystkich lubelskich salonów, a nie trzy z atrium. Być może w atrium atmosfera jest teraz dobra. Może kierowniczka zmieniła swoje postępowanie, tego nie wiem. ... Prawda jest taka, że wcześniej zmieniały się osoby bardzo często z powodu intryg kierowniczki. Dobry kierownik jeśli coś jest nie tak to porozmawia z osobą, a nie dzwoni ze skargą do regionalnej i jeszcze dołoży bzdur żeby pozbyć się niewygodnych osób. Tak się nie robi. Z resztą kto miał z nią do czynienia to wie jak było....

Pomocna?
willow
 Opinia

Widzę, ze nic się nie zmieniło. A nie ma mnie w firmie od 3 lat. Walka o klienta, zero współpracy, wzajemnie złośliwości. Ale hitem jest zwolnienie dziewczyny, która spodziewała się dziecka i termin jej porodu wypadł z terminem końca umowy. Kierownik regionalny poinformował ja, ze firma nie ma zamiaru przedłużać z nią umowy i właściwie po urodzeniu dziecka pozostaje bezrobotna. Nadmienię, ze dziewczyna była długoletnim pracownikiem z awansami

Pomocna?
Aleksander
 Opinia
@willow 24.01.2019 18:23

Z tego, co udało mi się zauważyć, firma Ochnik poszukuje pracowników na stanowisko doradcy klienta. Widzę, że pracowałeś w tej firmie kilka lat temu, więc może napiszesz, jak wyglądają w rzeczywistości obowiązki osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Po upływie okresu wdrożenia można negocjować z pracodawcą ewentualną podwyżkę wynagrodzenia? Chciałbym, abyś napisał coś na ten temat i pomógł zarówno mi, jak i innym użytkownikom odwiedzającym ten wątek.

Pomocna?
TakNie
Postażu
 Opinia
@Aleksander 29.01.2019 10:02

Obowiązki tak jak w komentarzach poniżej :). Dużo papierologi, odpowiedzialności za nią i za rzeczy, pilnowanie salonu i ludzi i nieprawidłowości wiecznie w dostawach, przecenach, cenach itd., obsługa zgodnie ze standardami (sprzed epoki, jak klient był bogaty i selekcjonowany bo na takich przecież początkowo nastawiona była firma, teraz nie da rady przejść wszystkich kroków ich idealnej sprzedaży, kiedy musisz na raz obsłużyć 3 osoby i co jedna to gorzej kapryśna. Im mniej ma wydać tym bardziej roszczeniowa. A klienci tej firmy to już każdy, a nie tylko grupa patrycjuszy). Codzienne sprzątanie, dbanie o ekspozycję, dokładanie towarów, ciągłe zmiany VM czyli dźwiganie kilkukilogramowych podestów, półek i innych kanad + przekładanie towarów, ubieranie manekinów. Dbanie o oznaczenia targowiska (wywieszki).Robienie paczek, zamówień biurowych, odbieranie dostaw - najbardziej denerwujące te małe, torebkowe, portfelowe, najgorsze te ciężkie walizkowe - paczka po 20 kg to norma (kilka walizek w sobie). Na bieżąco trzeba tłumaczyć się klientom z tego, ze produkt się popsuł chociaż miała być super jakość, robienie dobrej miny przy reklamacjach, albo bezsensownych nieuznaniach reklamacji. Informowanie klientów, że "Nie, nie można negocjować ceny" to także standard tej pracy, starzy klienci byli przyzwyczajeni chyba do czego innego :). Zresztą dużo osób myśli, że to nadal biznes otwarty, a nie sieciówka, więc są przekonani, że sprzedawcy mogą coś od siebie rzucić, a tu taki zonk, że czasami to nawet pracownikowi na swój rabat nie opłaca się kupować produktów - to trochę śmieszne ze strony firmy. Podwyżka jest tak stała, że nie ma opcji na jakiekolwiek negocjacje. Każdy pracownik za każdy swój tytuł ( ekspert, kierownik) i dodatek ma odpowiednio doliczone sumy + procent od utargu. Ogólnie nie licz, że dodatki te dają jakieś sumy za które można odłożyć. Zazwyczaj wychodzi z tego po prostu średnia kwota, której oczekuje się od przeciętnego pracodawcy w galerii za 160 przepracowanych godzin. Idąc na wyspę zarobi się tyle samo, a ma się 20x mniej obowiązków i nieprzyjemnych klientów. Tylko ten sklep ładniej później w CV wygląda :) Jak coś zostało pominięte to proszę o korygowanie

Pomocna?
Aleksander
 Opinia
@Postażu 29.01.2019 23:46

Dziękuję za odpowiedź i wyjaśnienie kilku kluczowych kwestii, patrząc z poziomu potencjalnego pracownika. Mógłbyś do swojej wypowiedzi dodać jeszcze, jak wygląda praca w tym miejscu pod względem ustalanego grafiku? Chodzi mi o to, czy pracownik może dostosować grafik pracy w firmie Ochnik do swoich ewentualnych pozasłużbowych obowiązków? Załóżmy, że są sytuacje, gdzie pracownik wolałby wyjść wcześniej z uwagi na wizytę np. u dentysty, wtedy firma nie robi żadnych przeszkód i daje taką możliwość. Jestem ciekaw, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
Postażu
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Aleksander 06.02.2019 08:58

To wszystko zależy od tego w jakiej ekipie pracujesz. Jeżeli masz akurat się z kim zamienić lub obowiązki pozwalają czy reszta załogi po prostu chce to nie ma wtedy z tym problemu. Ale na większą elastyczność ciężko liczyć w tej pracy. Za mało etatów do ilości pracy na sklepie.

Pomocna?
pracownikmiesiąca
 Opinia

Pracowałam w Ochniku ponad 3 lata. Zaczynałam w momencie, gdzie Ochnik był jeszcze salonem ekskluzywnym z takim też asortymentem. Widać było dbałość o szczegóły przy produkcji każdej z rzeczy. Było produkowane mniej, ale lepiej i dokładniej. Po czym coś się zaczęło psuć. Jak wiadomo ryba psuje się od głowy, więc i w głowę coś się stało prezesowi. Z luksusowego salonu, na własne życzenie zrobił sieciówkę. Z każdą rzeczą z Ochnika którą kupiłam podczas swojej pracy coś się dzieje. W torbach zielenieją zamki, portfele pękają, paski od toreb brudzą ubrania (zatarte na czarno na amen, nie da się uratować) ale najgorsze są kurtki. Jakość jest na poziomie Zary. Ceny na poziomie nadal luksusowego salonu. Powtarzające się modele kurtek zimowych co sezon robione są gorzej, taniej i na odwal, a sprzedawane są coraz drożej. Puchu coraz mniej, napy powszywane za luźno, wychodzą nitki. Ja swoją kurtkę kupiłam na rabat świąteczny -60%, zapłaciłam za swoją kurtkę prawie 900 zł, cena pierwsza to prawie 2000. Abstrahując od tego, że kurtka brzydko się znasza i zaczyna wyglądać jak (usunięte przez administratora) rozchodzi się zamek. Wodzik nie radzi sobie ze ściskaniem zamka. Jeśli byłabym klientem który wydał za taki szajs 2000 zł byłabym bardzo zła. Bardzo bardzo zła. Ja wydałam prawie 900 wiec jestem tylko zła. Dla mnie to jest istny śmiech na sali jakość produktów w porównaniu z ceną jaką sobie pan Ochnik życzy za ubrania. Walizki również są robione jak najniższym kosztem, pękają, odpadają kółka, zamki się psują, ale te przynajmniej są tanie. Nie kupię tam już nic więcej i odradzę to każdemu kto kiedykolwiek zapyta mnie od zdanie na temat tych produktów.

Pomocna?
Anita
 Opinia

Ochnik, Forum Gliwice - praca jak każda dużo roboty, masa papierków, mega odpowiedzialność za towar a salon duży - grafiki układane tak że 1 osoba bywa na salonie sama przez 2-3h ( standard ) lub nawet cała zmianę. Grafik zawsze zostaje zatwierdzony przez regionalną a potem wąty o braki na stanie. Za co zostajesz obciążona. Co do zespołu porażka, zakłamanie wprowadzane przez pracownice długoletniego stażu, salon samo-zarządzający wiec one rządzą. Nie odpowiadasz im - wylatujesz. Panie same w sobie na pozór miłe ale to tylko kamuflaż tak naprawdę liczą się tylko one a błędy wynikłe z ich winny zwalają na "nowych pracowników" aby być czyste. Bo kasa i awans najważniejszy. Co do kasy od 2-3tys zależy od awansu,stażu, premii utargowej. Więc teoretycznie fajnie ale czy za taką kasę chce Ci się użerać z starym zespołem do którego w życiu się nie dopasujesz bo masz np swoje zdanie?! Ps. W ciągu 1 roku 6 nowych pracowników i żaden z nich już nie pracuje.

Pomocna?
Anita
 Opinia

Ochnik, Forum Gliwice - praca jak każda dużo roboty, masa papierków, mega odpowiedzialność za towar a salon duży - grafiki układane tak że 1 osoba bywa na salonie sama przez 2-3h ( standard ) lub nawet cała zmianę. Grafik zawsze zostaje zatwierdzony przez regionalną a potem wąty o braki na stanie. Za co zostajesz obciążona. Co do zespołu porażka, zakłamanie wprowadzane przez pracownice długoletniego stażu, salon samo-zarządzający wiec one rządzą. Nie odpowiadasz im - wylatujesz. Panie same w sobie na pozór miłe ale to tylko kamuflaż tak naprawdę liczą się tylko one a błędy wynikłe z ich winny zwalają na "nowych pracowników" aby być czyste. Bo kasa i awans najważniejszy. Co do kasy od 2-3tys zależy od awansu,stażu, premii utargowej. Więc teoretycznie fajnie ale czy za taką kasę chce Ci się użerać z starym zespołem do którego w życiu się nie dopasujesz bo masz np swoje zdanie?! Ps. W ciągu 1 roku 6 nowych pracowników i żaden z nich już nie pracuje.

Pomocna?
Noname
 Opinia

Mam już kilkumiesieczny obraz tej pracy i niestety, ale nie mogę wyrazić się jednostronniczo obiektywnie. O ile dziwią mnie informacje o zespole - mój jest świetny (wiadomo, pracownice z długim stażem zawsze będą dominować i narzucać swój styl pracy) to nigdy nie odczułam żebym była wykorzystywana, poniżana czy z niechęcią wdrażna. Przeciwnie, co do tego nie mam zastrzeżeń. Chociaż słyszałam pogłoski o takich sytuacjach wewnątrz organizacji. Faktycznie totalny bałagan robi wprowadzanie samorządzania. Firma jest bardzo zbiurokratyzowana, narzuca pilnowania milionów papierów i zgodności, a dodatkowe obowiązki dopełniają całości w nadmiarze - nie wyobrażam sobie, żeby nie było jednej osoby, która to kontroluje. Ciekawe czy sami sobie zagwarantują chaos czy się z tego wycofają :). Co do płacy - żenada. Jak weźmiesz 2200 na rękę to jest dobrze. A ile się nameczysz z klientami, papierami i dostawami to już Twoje. Panie w biedronce więcej zarobią, a czasami mam wrażenie że przerzucamy kilogramy towarów jak one, tylko one nie muszą jeszcze pracować psychicznie w relacji z klientem (a dobrze każdy wie, że bywają Ci super, jak i Ci bezczelni i marudy). Za te wszystkie trudny rozpakowania 25 paczek walizek po kilkanaście kg, dostaw pierdolniczków z którymi jest babrania się i jeszcze sprawdzanie czy aby na pewno magazyn dobrze zrobił dokumenty dostawy. Silowanie się ze zmianą wystroju co dwa tygodnie... W zamian za to dostajesz jeszcze tajemniczego klienta, testy jedne, drugie, sprawdzanie sprzedaży ilościowo, wiązanej, check listy salonu. Wymagania jakby płacili tu co najmniej 3 tysiące na rękę podstawy. Haruje się czasami jak wół do wykończenia, a czasami dzień jest pusty. Dostawy z magazynu dają albo wszystkie na raz do zawalenia, albo nie dostaje się tydzień nic. Logistyka i magazyn trochę leży. Zmień wystrój wnętrza, pooznaczaj wszystko czerwonymi zawieszkami i dodawaj na bieżąco (no czasu na taką pierdołe naprawdę trzeba, żeby zrobić cały salon) - a efekt cudny! Targ jak się patrzy. Produkty coraz częściej wracają na reklamację, a Ty masz je sprzedawać będąc przekonanym o świetnej jakości. Produkty czasami z magazynu przychodzą w stanie tragicznym. Jak odkopane z otchłani po latach. Pozabezpieczane tak, że 5 minut schodzi się z rozpakowaniem jednej torebki (z ekoskóry!), oznaczeniem, zabezpieczeniem, ometkowaniem. Zrób 5 takich pudeł to się dostaje szału i odrzuca od tej roboty. Nikt nie nie interesuje chyba co ma salon - maja czegoś dużo to rozsylaja. Masz dużo tego towaru - dostaniesz więcej. Nie masz miejsca - nie ich problem, nie wolno odesłać. Co do celów to nie powiem złego słowa. Są ustalane realnie, chociaż wiadomo, że czasami nie da się go osiągnąć bo jest gorszy miesiąc, ale to naprawdę rzadkie. Ciekawa jestem momentu aż ktoś wytoczy sprawę Ochnikowi o uszczerbek na zdrowiu za to dźwiganie albo zdarzenie z udziałem drabiny i nie dostosowanie warunków do tego. Oszczędzają na etatach, nie dadzą dodatkowego pracownika, a Ty się zamęcz, ale nadgodziny się nie zdarzają. Po prostu trzeba się wyrobić ze wszystkim samemu. W grudniu można stracić rozum jak się ma tysiące wejść i dostaje wielkie uzupełnienie magazynu, a do tego zmianę vm (w dodatku te niektóre pomysły osób, które to wymyślają to jak z kosmosu - jakby nigdy w sklepie nie były). Współpraca między salonami średnia. Słaby kontakt, słaba integracja. Sklep internetowy kolejna tragedia. Ktoś nie przemyślał tego tworu, robią tylko pod górę stacjonarnym sklepom. Praca generalnie jak się ma dobry zespół - do wytrzymania, są też fajne momenty :) . Jak liczycie tylko na pracę z klientem psychiczną to zapomnijcie. Przejściowo można popracować. Nic na dłużej. Mozna znaleźć pracę o zarobkach ma tym samym poziomie a o wiele mniej wymagającą. Minimalna dla Warszawy - współczucie, po opłacie mieszkania zostaje biedowanie ;p. Kreują się ma markę wyższą, wymagają, testują i szkolą i jak dla mnie to jeden wielki śmiech na sali do tych ich wyimaginowanych sprawdzeń pracowników. Co do kierowników regionalnych - żadnych nieprzyjemnych odczuć. Czasami zdarza się gdzieś w biurze ktoś niewydarzony, ale zazwyczaj są to osoby naprawdę w porządku. Niestety wydaje mi się, że robi się z tego sieciówka i traci dużo na prestiżu, pracownicy nie są doceniani, więc muszą liczyć na z rotacją. - taki rynek. Plus za umowy o pracę i dodatki z funduszu :). Ale przydałoby się przemyśleć kilka kwestii, żeby przywrócić świetność organizacji

Pomocna?
Edyta
 Opinia
@Noname 14.01.2019 12:32

Dziękuję Ci za tak rozbudowany komentarz. Jest on rzeczowy i wyjaśnia bardzo wiele kwestii związanych z zatrudnieniem w Ochnik. Z wpisu wynoszę, że pracowałaś w dziale sprzedaży, czy tak? Mogłabyś napisać coś więcej o swoim stanowisku? Wspomniałaś też o dodatkach, co dokładnie wchodzi w ich skład?

Pomocna?
TakNie
olson
 Opinia

Nigdy w zyciu nie pracowalam w gorszym (usunięte przez administratora) Gdansk to najgorsze niezorganizowanie, chaos i kierownictwo regionalne, z jakim mialam nieszczescie miec do czynienia - motywujace(usunięte przez administratora) ze jestes wazny blablabla, a tak na prawde na gadce sie konczy, bo chca zrobic z ciebie jedynie robota. Wieczne nadgodziny - kierownicy chyba wzbraniaja sie od zatrudnienia nowych osob w wyniku czego praca siega nawet ponad 200 h miesiecznie !! a nadgodzin oczywiscie w wyplacie nie zobaczysz, gdyz sa one rozbijane kwartalnie, wiec kierownik ulozy grafik na kolejne miesiace tak, aby przypadkiem nie bylo wiekszej wyplaty; wieczna walka szczurow o premie oraz ilosc produktow na paragonie, zwlaszcza w forum gdansk - tam ''starzy'' pracownicy niemal zazynaja sobie gardla o sprzedaz. w galerii baltyckiej ciagla rekrutacja, poniewaz pracownicy, ktorzy sa nieswiadomi tego wszystkiego, gdy odczuja na wlasnej skorze co sie tam wyprawia, szybciutko uciekaja. Wymogi jak z kosmosu a tak na prawde firma nie warta niczego.przestrzegam kazdego o zdrowych zmyslach przed wyslaniem tam CV.

Pomocna?
Były pracownik
 Opinia
@olson 02.10.2018 15:30

Ja tez nie dostałam pieniędzy za nadgodziny, tym powinna się zająć Inspekcja Pracy, bo wykorzystują ludzi i nie płacą za to. Wstyd a to polska firma !!!!

Pomocna?
anonymous
 Opinia

Prosze o opinie sklepu Radom.Dlaczego caly czas szukaja pracownika czyli co 3 miesiace zmieniaja?Chyba cos musi byc nie tak.

Pomocna?
anonymous
 Opinia

albo przez pracownice a jest tam taka

Pomocna?
Ela
 Opinia
@anonymous 13.02.2018 10:23

Zarobki niskie musisz samemu wypracować sobie najniższa krajowa później może jakieś 100zl premii ci zostanie . A wymogi wielkie .

Pomocna?
Emi
 Opinia
@Ela 21.02.2018 09:58

Zarobki wcale do niskich nie należą. Ludzie w tej firmie pracują latami. No chyba ze komuś nie chce się pracować to "jaka praca taka płaca"

Pomocna?
elisee
 Opinia
@Emi 29.03.2018 19:02

wysokie zarobki mówisz ?? 2200 netto to są smieszne pieniądze w warszawce

Pomocna?
Teretete
 Opinia
@elisee 23.05.2018 18:13

Nie wiem Kto jest taki „normalny” ze uważa ze 2200 to godne zarobki? Chyba ktoś z centrali jest odpowiedzialny za odpisywanie tu na posty. Na wyspie zarabiają więcej niż 2200 a maja mniejsza odpwoeidzialnosc i mniej pracy.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@anonymous 13.02.2018 10:23

Salon w Radomiu nie szuka pracowników co 3 miesiące :) totalne bzdury ktoś tu wypisuje i to nie tylko na ten temat

Pomocna?
TakNie
Nie polecam
 Opinia
@Pracownik 02.07.2018 18:09

A na jaki temat jeszcze ktoś tu bzdury wypisuje? Co nieco słyszałam o tej firmie... niestety z opinii jakie usłyszałam nie chciałabym tu pracować. Plany jak w sieciówkach typu Zara, chyba komuś się we łbie poprzewracało, mobbing i łamanie prawa pracy to w tej firmie normalne praktyki. Wstyd OCHNIK!!! A Pani EDYTA i LAJLA90 to chyba z działu HR tej firmy. Tą sztuczność czuć z daleka Pierw trzeba poprawić warunki pracy pracownikom to i opinie będą pozytywne . Nie polecam

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Nie polecam 05.08.2018 15:47

Na bardzo wiele tematów. Plany sprzedażowe i pracę na wskaźnikach ma większość ceniących się na rynku firm, zresztą nie tylko w handlu pracuje się na wskaźnikach, zarówno nauczyciele jak i urzędnicy również mają wytyczone cele do których mają dążyć. Dzisiejsze społeczeństwo jest nauczone lenistwa i myśli że w pracy to się siedzi, pachnie i kawę pije. Do roboty LENIE!!!!!!! Wsadźcie głowy w komputery, telefony i tablety i wypisujcie dalej negatywne opinie. Chcecie luksusu? Sami sobie bądźcie szefem, a i to nie jest lekki kawałek chleba.

Pomocna?
Sidi
 Opinia
@Emi 29.03.2018 19:02

1800 to twoim zdaniem duże pieniądze+200 za awans który dostaniesz jak zdasz testy .Czyli 2000 a wymogi i roboty tyle że nie wiadomo w co ręce wyłożyć.Chodzi o Droadcow na Salonach z miesiąca na miesiąc więcej

Pomocna?
@nie
 Opinia

Paranoja! Sama praca nie jest zla. Ale zespol do bani. Kiedys podobno byl lepszy nastroj. Kasa marna a narobic sie trzeba. Kazdy kabinuje jak sobie "dorobic". Skądś się jednak te opinie biora.

Pomocna?
Kurteczka
 Opinia

Mam podobne odczucia. Duza czesc starych pracownikow jest maloprzychylna, zawistna oraz nie wdraża. Przekonaly mnie opinie o najlepszym pracodawcy 2015. Niestety od tej pory najwyraźniej duzo sie zmienilo. Duzo pracy, zarobki stanowczo nieaadekwatne do wkladu pracy. Co lepsi i inteligentniejsi pracownicy odchodza i szukaja czegos z jakimis szansami. Plus na wyplacalnosc, oraz godziny pracy.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Przed rozpoczęciem pracy nie czytałam opinii żeby się nie uprzedzać, ale okazuje się że wszystko co jest tu napisane o tej firmie to prawda. Dziwię się że klienci tam jeszcze kupują. Obsługa jest opryskliwa, małe zarobki nieadekwatne do ogromu pracy, starzy pracownicy są zawistni i nie pomagają nowym osobom wdrożyć się do pracy. Kto jest inteligentny ten natychmiast z tamtąd ucieka, zostają tylko desperaci którzy nie mogą znaleźć lepszej pracy. Zdecydowanie nie polecam tej pracy i firmy .

Pomocna?
007
 Opinia

Centrala- dużo roboty, kasa słaba. Co lepsi uciekają. Brakuje systemu nagradzania dobrych pracowników.

Pomocna?
3X
 Opinia
@007 13.10.2018 11:38

Również mam takie spostrzeżenia. Pieniądze bardzo słabe, dużo roboty. Dużo nowych "ułomnych osób" i nie koniecznie uczciwych, chaos i brak konkretnej ekipy dowodzącej, która by nad tym zapanowała. Ja szukam juz nowej pracy, podobnie chyba jak i ini. Byłem na rozmowie, usłyszałem, że 60% aktualnych CV jakie firma dostała to obecni pracownicy Ochnika. Bardziej ogarnięci sami odchodzą. Również mam takie zdanie, że firma wykorzystuje lokalizacje, stara się "jechać na prestiżu" ,oraz zagrywki psychologiczne. Chyba to się opłaca firmie zatrudniać nowych i ich uczyc, zamiast starych dobrych pracowników nagrodzic i zatrzymać. Jeśli nie zmienią systemu i nie zatrzymają dobrych pracowników lub nie ściągną starych dobrych już wyszkolonych to skończą jak AVO....

Pomocna?
Alona
 Opinia
@007 13.10.2018 11:38

Wiecie może ile zarabia kierownik regionalny ?

Pomocna?
TakNie
Ndndjdk
 Opinia

Żenada. Firma masakra,a obsługa tragedia w Cuprum Arena w Lubinie

Pomocna?
Pyton
 Opinia

Spodziewałem się czegoś więcej po tej firmie. Moje wrażenie, że jadą na prestiżu "bo Ochnik" oraz wykorzystują lokalizacje. Zarobki za słabe. Ogarnięte osoby ostatnio odchodzą bo nie są za to wynagradzanie. Ktoś pisal o złym dziale. Tak jest taki. Ciężka praca i zle zarządzanie. Był okres, ze tam jakoś funkcjonowało ale ktoś odszedł i lepiej unikać tego miejsca. Firma ma dobre strony ale i zle. Najlepiej jak ktoś sam sprawdzi, to moje wrażenia.

Pomocna?
Kubota
 Opinia

Czy ktoś z was mógłby wypowiedzieć się rzetelnie o warunkach pracy w siedzibie firmy? Już kilkukrotnie kontaktowano się ze mną w sprawie poszukiwania projektanta galanterii

Pomocna?
TakNie
Bolek
 Opinia
@Kubota 08.08.2018 23:25

Myślę że dla projektanta to ciekawe miejsce żeby zdobyć doświadczenie pracy ze skórą. Ale musisz wiedzieć, że w centrali albo godzisz się na zjawiska kumoterstwa i cichy mobbing, albo szukasz sobie kolejnego miejsca - tak jak pewnie zrobił poprzedni projektant. O metodach manipulacji, jakie stosuje szef tak zwanego: importu, można ponoć książki pisać. Ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz.

Pomocna?
TakNie
3X
 Opinia

Pracuje w tej firmie. Firma sama w sobie nie jest najgorsza . Główne kierownictwo w centrali jest ok. w szczegolnosci dzial kadr oraz kierownik logistyki. Niestety zarobki są za niskie. Nie adekwatne do włożonej pracy. Oczywiście dla szeregowych (obcych)pracowników. Jak nie potrzebujesz kokosow to jest nawet dobrze. Są świadczenia. Ktoś się odnosił do mobbingu. Aby uniknąć problemów zaznaczam, że to moje zdanie. Był przypadek który rozwiązano na jednym dziale. Aktualnie sadze, ze firma by nie straciła gdyby przyjrzala sie lub chciala to zrobic dzialowi w ktorym stanowisko brygadzisty objął mlody chlopak. Wg mnie oraz pogłosek stosuje bardzo silny mobbing. W innych działach raczej nic nie słychać o takich praktykach.

Pomocna?
Kreo
 Opinia
@3X 21.08.2018 20:57

Cześć, na którym magazynie panuje mobbing? Wysłałem cv i nie wiem czy dalej w to brnąć..

Pomocna?
TakNie
Piotrek
 Opinia
@Kreo 23.08.2018 06:38

Witam. To ja się wypowiem jak ja sądzę. Wg mnie jest duzo nowych i nie doświadczonych pracownikow. Czy mobbing? Ale zły klimat i zła osoba na złym stanowisku jest na dziale skór, kazdy to wie ale nikt glosno nie mowi. Ogólnie poza małymi zarobkami firma jest ok. Takie jest moje prywatne zdanie.

Pomocna?
Ziko
 Opinia

hej, jak wyglądają zarobki, jaki system premiowy i harmonogram prac. Chodzi mi o region Ślaski. Jak to wygląda w salonach i sklepach samo utrzymujących się? Chciałabym się przenieść do innej firmy ale nie chce przejść z bagna do bagna- teraz ten swój bałagan już znam. Proszę o odpowiedz

Pomocna?
TakNie
Donata
 Opinia
@Ziko 01.09.2018 16:43

Ziko - skoro piszesz , że pracujesz w bagnie - dostosuj się - podpatruj naturę .. np. Królak bagienny - królik bagienny] (Sylvilagus aquaticus) – gatunek ssaka z rodziny zającowatych (Leporidae). Zamieszkuje głównie bagienne i podmokłe tereny południowych stanów USA. Jest zwierzęciem roślinożernym. Buduje gniazda powyżej poziomu wody z roślin i własnej sierści. Potrafi pływać. Aby chronić się przed wrogami, zdarza się, że całkowicie zanurza się w wodzie, wystawiając tylko nos nad powierzchnię .

Pomocna?
TakNie
Ziko
 Opinia
@Donata 06.09.2018 10:05

a kto pisze że nie dostosowałam się o.0, ale gdy chce zmieniać warunki pracy to nie pcham się poniżej ale kieruje się wyżej. Aczkolwiek dziękuje za lekcje zoologii, która w tym wątku jest bezużyteczna i nie odpowiada na zadane pytania

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia
@Ziko 06.09.2018 15:58

Czesc Ziko. Pracowałam co prawda w centrali. Generalnie firma jest jedną z lepszych pod względem traktowania pracownikow oraz wypłata na czas. Minus wynagrodzenie. Nie należy do najwyższych. Pracując tam był spokój. Niestety nie wiem jak to wygląda w salonach. Nie wiem jakie masz doświadczenia i czego oczekujesz. Odnośnie centrali jest dobrze pod względem warunków a niestety za małe finanse.

Pomocna?
Martaaa
 Opinia

Czy mozecie cos powiedziec na temat pracy i atmosfery w Ochnik w Galerii Katowickiej. Prosze o informacje poniewaz zostałam zaproszona na rozmowe rekrutacyjną, chcialbym wiedziec czy warto starac się o tą pracę.

Pomocna?
TakNie
zainteresowana
 Opinia
@Martaaa 20.06.2018 16:48

Marta, rozumiem, że się nie dostałaś? bo rekrutacja znowu ruszła. Możesz napisać coś więcej? jak wyglądało spotkanie oraz jakie warunki mają w Kato?

Pomocna?
przepiekna
 Opinia
@zainteresowana 04.07.2018 15:38

warunki w każdym salonie/mieście masz takie same. W małej galerii mało się pracuje, to i wyłata niska. a w lepszej jak np Silesii jest sporo pracy ale i wypłata godna :)

Pomocna?
TakNie
Alicja
 Opinia

OCHNIK Galeria Kazimierz w Krakowie, czy ktoś może coś napisać na ten temat?

Pomocna?
TakNie
przepiekna
 Opinia
@Alicja 07.07.2018 12:24

Praca całkiem ok. Tylko że wypłata zależy od obrotu. Galeria kazimierz pustoszej to i utargi sa niskie, a co za tym idzie niska wypłata zwłaszcza w sezonie wakacji.

Pomocna?
TakNie
Edyta
 Opinia

@Lajla90, to, w Twoim przypadku była jedyna możliwość uzyskania premii w OCHNIK? Czy funkcjonuje w tym miejscu premia kwartalna lub podwyżki? Proszę Cię o zajęcie zdania jeszcze na ten temat, który jest istotny dla innych użytkowników forum.

Pomocna?
TakNie
Lajla90
 Opinia
@Edyta 25.06.2018 17:33

Jest premia za wyrobienie planu sprzedazowego i premia indywidualna za sprzedaż. Nie wiem jak jest teraz ale premie wchodziły w skład najniższej krajowej. Moje pensje kształtowały się na poziomie 1600 -1700 zł. Może teraz jest lepiej.

Pomocna?
TakNie
Edyta
 Opinia

@Lajla90, w sklepach sieciowych takie praktyki często mają miejsce, mam tu na myśli zatrudnianie osób z polecenia. I możliwe jest to, że jak się te osoby znają również prywatnie to w pracy będą panowały między nimi, mimo określonych zasad, inne stosunki. Napisałaś również, że OCHNIK organizuje testy z wiedzy o produktach. Czy za ich pomyślne zdanie, pracodawca przewiduje jakieś gratyfikacje, np. w postaci premii?

Pomocna?
TakNie
Lajla90
 Opinia
@Edyta 19.06.2018 12:55

Tak 200 zł do pensji jeśli się zda pomyślnie. Trzeba jeszcze tajnego klienta zaliczyć i mieć odpowiedni procent w utargu.

Pomocna?
TakNie
Edyta
 Opinia

@Lajla90, pracowałaś w OCHNIK mieszczącym się w Lublinie? Jeżeli tak, to mogłabyś dokładniej przedstawić swoje całe doświadczenie wynikające ze współpracy z tym pracodawcą? Kilka słów o atmosferze i relacjach między pracownikami będą również ważne dla osób planujących aplikowanie w najbliższej przyszłości do tej firmy.

Pomocna?
TakNie
Lajla90
 Opinia
@Edyta 13.06.2018 09:22

Tak pracowałam. Sama firma jest w porządku. Wiadomo wszędzie są wymagania jak to w pracy. Duże wymogi do obsługi klienta, dwa razy w roku testy z wiedzy produktowej, zarządzeń itp. Wszystko do przeżycia. Niestety ludzie, którzy są tam na kierowniczych stanowiskach to pomyłka. Tak jak można przeczytać w poprzednich komentarzach to jedna wielka klika. Imprezuja razem, pozatrudniały swoje kolezanki. Osoby z poza kliki są eliminowane no chyba, że nie mają własnego zdania. Dużo osób się przewinęło to już o czymś świadczy. Na porządku dziennym jest kopanie dołków pod innymi, dokuczanie, a nawet poniżenie. Najbardziej przykre jest to, że regionalna dała na to wszystko przyzwolenie. Podsumowując pracę w firmie polecam. Może teraz zmieniło się coś na lepsze aczkolwiek wątpię w to.

Pomocna?
Edyta
 Opinia

@Teretete, czy w czasie, w którym pracowałaś w OCHNIK mogłaś oczekiwać od pracodawcy na jakiś system premiowy? Np. premie kwartalne? Co również mogłabyś powiedzieć w kwestii ewentualnych podwyżek w tej firmie? Te informacje będą bardzo ważne dla innych użytkowników forum interesujących się współpracą z tym pracodawcą.

Pomocna?
TakNie
Teretete
 Opinia

Ja osobiście nie polecam pracy w tej firmie. Wymagania jak przy sprzedaży złota, a płaca jak za sprzątanie toalet. Coraz większe wymagania, testy.milion dostaw (kurier ostatnio powiedział, ze inne sklepy maja takie dostawy przy zmianie kolekcji), nie interesuje ich że jest na sklepie np 7 takich torebek bo się nie sprzedadzą ale nie maja co na magazynie z nimi robic to wyślą człowiekowi jeszcze 5. Jak posiadasz swoje zdanie i domagasz się swojego jesteś niewygodnym pracownikiem, którego trzeba się pozbyć. Nie ma szans na podwyzki, umowy skonstruowane tak żeby były wygodne dla firmy nie dla pracownika, brak możliwości brania urlopu od września do stycznia. Sami sobie odpowiedzcie czy chcecie pracować w takiej firmie....

Pomocna?
BylaOchnikowa
 Opinia
@Teretete 17.05.2018 14:18

Zgadzam się z tym, że jak pracownik jest niewygodny, zbyt dużo wie tego czego nie powinien np. przekręty kierowników, brak wiedzy, kompetencji itp. to zrobią wszystko żeby się takiej osoby pozbyć. Kierownicy są w stanie podłożyć świnię. Najgorsze jest to, że regionalni są tak wpatrzeni w kierowników salonów, że nie widzą tego co się dzieje. Nawet gdy pracownik chce coś przekazać to i tak kierownik traktowany jest jako święty a niestety tak nie jest. Przekręty są na porządku dziennym.

Pomocna?
Teretete
 Opinia
@BylaOchnikowa 21.05.2018 07:13

Nawet nie chodzi o prZekrety kierowników, chodzi o to ze jeżeli domagasz sie swojego, masz odwagę powiedzieć ze coś jest nie halo ze strony firmy to ci nie przedłużają umowy albo nastawiają na ciebie wszystkich jaki to jesteś fe bo masz własne zdanie i chcesz byc traktowany z szacunkiem.

Pomocna?
Edyta
 Opinia

@Teretete, czego od swoich pracowników wymaga OCHNIK S.A.? Czy zatrudnia zazwyczaj osoby mające doświadczenie w sprzedaży, czy istnieje możliwość na przejście szkolenia przygotowującego do wykonywania obowiązków? Czy są jakieś plusy wynikające z zatrudnienia w tej firmie? Proszę Cię o pozostawienie kilku słów na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Teretete
 Opinia
@Edyta 22.05.2018 11:58

Nie ma żadnego szkolenia, jedynie jak Cię zepsol dobrze przygotuje do sprzedaży i znajomosci asortymentu to tyle. Po czasie jest szkolenie sprzedażowe ale nie zawsze ono wypada na początku Twojej pracy. Jeżeli chodzi o plusy to chyba tylko to ze możesz trafić do naprawdę fajnego zespolu, bo raczej od firmy nic pozytywnego Cię nie spotka. No chyba ze zadawala Cię nasyłanie tajnych, pisanie testów, częste zmiany vm oraz wieczne chack listy.

Pomocna?
TakNie
Toni
 Opinia

Na stanowisku sprzedawcy niskie zarobki Warszawa i 2200do ręki to mało śmiechu warte

Pomocna?
gnom
 Opinia
@Toni 22.01.2018 22:09

to są dobre zarobki. Niektórzy i tyle nie zarabiają. Nie mówię teraz o pracy w Ochniku

Pomocna?
elisee
 Opinia
@gnom 12.02.2018 16:14

smiech na sali dobre zarobki hahhaha 2200

Pomocna?
Edyta
 Opinia

@ANANA18 czyli warunki zatrudnienia oferowane przez OCHNIK S.A. są dla Ciebie zadowalające? To brzmi dość zachęcająco, możesz jednak napisać szczegóły? Mniej zachęcająco brzmi jednak informacja o tym, jak jest się traktowanym przez zespół z Lublina - o jakich zachowaniach mówisz?

Pomocna?
ANANA18
 Opinia

Sama firma jest ok. Polecam tam pracę. Musi być tylko dobry zespół. Natomiast nie polecam pracy w Lublinie. Jak ktoś nie jest z paczki potrafią człowieka zniszczyć.

Pomocna?
Edyta
 Opinia

@Emi a jak długo pracujesz w OCHNIKU? Zastanawiam się, czy warunki zatrudnienia zmieniają się wraz ze stażem pracy w firmie? Czasami firmy prowadzą politykę wynagrodzeń w ten właśnie sposób, że Ci wieloletni pracownicy mogą liczyć na wyższe stawki.

Pomocna?
TakNie
ObiektywnaOna
 Opinia

Praca sama w sobie nie jest zła. Gorzej jak trafi się na klikę to wtedy ciężka sprawa. Najlepszy przykład to Lublin. Kierowniczki to kolezaneczki od wspólnych imprez. Pozbyly się wszystkich niewygodnych dla siebie osób i pozatrudnialy swoje kumpele. Niestety firma tego nie widzi, albo nie chce widzieć.

Pomocna?

Zostaw opinię o Ochnik S.A. - Garwolin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochnik S.A.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.

Dane kontaktowe

Pracowałeś w tej
firmie?
Zostaw opinię!