ING Services Polska sp. z o.o.

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 72 ocen.

Opinie o ING Services Polska sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ING Services Polska sp. z o.o.

były IT Ekspert

Pracowałem w 2014 w ING Services na stanowisku Eksperta. Pensja jaką udało mi się wychaczyć to było 9k brutto. Z tego jak robiłem rozeznanie w tamtych czasach był to prawie max jaki można było dostać. TIP and Trick: podawajcie pensję o 1000 zł większą. Bo i tak zaproponują Wam o 1k mniej.

Mark

Niestety, ISP to kołchoz. Korzystają z tego, ze na Śląsku nie ma konkurencji. No, jest IBM i to tyle. Poda mi ktos widelki eksperta it ? (Pff, kro to wymyslil, ekspert it lol) . Obstawiam, ze ok 7 netto, zgadza sie ?

Robert

Nie wiem ile osób faktycznie pracuje w ISP co tu pisza. Kultura organizacyjna bardzo fajna. Zarobki też dobre. Jeżeli ktoś się stara to naprawde bardzo dobre. Ogólnie dużo benefitów dopłata do Multusporta 40 a nie 80 jak przedmówca pisał. Elastyczne godziny pracy do dogadania sie zawsze. Serio pracowaliście tutaj? Firma ma 4 departamenty może ktoś miał pecha i trafił do dziwnego zespołu, bo co roku firma powiększa się o około 100 pracowników. Ogólnie w skali 10 stopniowej, gdzie 10 to rewelacja dałbym tej firmie 7-8. Naprawde jest ok.

Para_w_gwizdek
@Robert 22.03.2017 14:37
Nie wiem ile osób faktycznie pracuje w ISP co tu pisza. Kultura organizacyjna bardzo fajna. Zarobki też dobre. Jeżeli ktoś się...

Kolego Robercie (manager?). To Paprochy niestety mają rację. Wiem co mówię (piszę) Przechodzą do ISP bo dają więcej, a inni do IBM bo dają więcej. Jak tak można :)

iamleavingtomorrowormaybenextmonth
@Robert 22.03.2017 14:37
Nie wiem ile osób faktycznie pracuje w ISP co tu pisza. Kultura organizacyjna bardzo fajna. Zarobki też dobre. Jeżeli ktoś się...

Po poniższym cytacie z postu Roberta aż się uśmiechnąłem: "... dopłata do Multusporta 40 a nie 80 jak przedmówca pisał" To jest właśnie jakość naszej kadry. Nic więcej nie trzeba mówić Generalnie wszystko zostało już wcześniej dobrze opisane. W ISP panuje dziwna zasada że na stanowiska zarządzające, wybiera sie osoby młode, bez doświadczenia, z brakami w kulturze osobistej a jeśli jeszcze do tego skończyły studia humanistyczne a nie techniczne, to już ideał. Firma dobra tylko na start kariery, bo biorą, praktycznie każdego. Potem to już tylko zacisnąć zęby, poczekać rok, maks dwa lata i lepiej zacząć powoli szukać czegoś normalnego.

Wszedzie pelno paprochow

Nie popełniajcie tego błędu który ja popełniłem zatrudniając się w tej firmie. Zarządzanie totalne dno. Młodziaki myślące że są bogami, zero doświadczenia. Wymagania nierealne, targety nie do opanowania. Programiści z tego co mówili totalnie zdezelowani, ogólnie każdy pracownik jest eksploatowany do maksimum. Stawki jedne z najniższych w branży, sa daleko w tyle za konkurencja. Nie ma co liczyć tez na rozwój bo ludzie po 5 lat jako specjaliści za 5 brutto siedzą.Do karty multisport ponad 80zl dopłaty, parking oczywiście dodatkowo płatny, ogólnie socjal bardzo marny.

hgf

atmosfera w pracy ejst jednak bardzo waznym elementem..sam mysel and zatrudnieniem sie u nich jako sepcjslsita do spraw automatyzacji w w Katowicach wymagana jest bardzo dobra znajomość Linux Red Hat oraz dobra Windows Server

anonim

(usunięte przez administratora)

otoja

Wiesz @Wojo, ja o dziale IT, nie jestem handlowcem. Może stąd dysproporcje :/ Zobaczymy jak będzie dalej

otoja

Absolutnie serio piszę. Chyba ze to IBM mnie w bambuko zrobił ze stawką. No wiem, że po 4 latach doświadczenia w IBM moja stawka była typowa dla stanowiska na moim projekcie. Przechodząc do ISP szok, że dali te półtora koła brutto więcej. Może po prostu miałem szczęście :-/

pytanko

Wie ktoś może na ile można liczyć minimum na stanowisku Specjalisty ds. Zarządzania Tożsamością? (+ ew. widełki w zależności od umiejętności). Dzięki.

programista

I ogólnie jak Wam się pracuje jako programista w tej firmie? Czy jest duże ciśnienie? Dużo stresu? Czy programiście też mają te dyżury nocne?

programista

Mam pytanie do programistów. Jak oceniacie swoje projekty pod kątem rozwoju? Czy jest jakaś różnorodność? Czy dzień w dzień klepie się te same taski? Jak to wygladą ze szkoleniami? Czy coś ponad to firma oferuje? np subskrypcje do pluralsight itp? Jak wygląda sprawa z certyfikatami? Czy firma funduje? Czy sa wtedy lojalki?

TseTse

@Bartosz: W zasadzie odpowiedziałeś sobie sam na to pytanie. Dzwonią i jedni i drudzy. Dzwonią też serwisanci nie wiedząc że akurat nie jesteś na dyżurze. Nie twierdzę że nagminnie ale zdarzało się. Tak, można wyłączyć telefon służbowy :)

vir

Aplikowałem do firmy ING Services Sp. z o.o. na stanowisko IT Specialist - VMware. Okazuje się, że po krótkiej rozmowie telefonicznej można zweryfikować co to jest za firma. Pytanie: Czy zna Pan VMware ? Proszę ocenić w skali od 1 do 5. Ja zadałem Pani pytanie: konkretnie - jaki produkt, bo przecież VMware to firma, która posiada swoje narzędzia. Pytanie: Czy na Pan bazy danyh Oracle ? Proszę ocenić w skali od 1 do 5 ? A co ma wspólnego Oracle z VMware? Chyba tylko to, że produkty Oracle można osadzić na warstwie VMware. Pytane: Czy zna Pan system AIX? Proszę ocenić w skali od 1 do 5 ? Każde kolejne pytanie naprawdę zaczęło mnie irytować - pytania nie były zgodne ze stanowiskiem na które aplikowałem. Podsumowując Widać, że chcą ograniczyć koszta, zatrudniając człowieka "orkiestrę". Testują rynek, żeby sprawdzić na ile mogą sobie pozwolić w zatrudnieniu specjalisty od wszystkiego. Na pewno się następnym razem zastanowię, czy aplikować do tej firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

TseTse

Zdarza sie też że dzwonią poza dyżurem. Zależy co rozumiesz pod dobrymi warunkami. Czy multisport i medicover za który trzeba płacić więcej niż u konkurencji? Czy parking pod chmurką również płatny. Czy okazjonalne wypady na weekend na które nie sposób się zapisać bo miejsca znikają błyskawicznie? Wszystko zależy jaki jest punkt odniesienia

Bartosz

"Zdarza sie też że dzwonią poza dyżurem." Możesz rozwinąć to zdanie to znaczy kto dzwoni poza godzinami pracy - przełożony czy klient? Z godnie z Kodeksem Pracy pracodawca nie ma prawa zawracać głowy ci po godzinach pracy - to karalne jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

TseTse

Jeśli szukasz pracy w IT, która nie koliduje z życiem prywatnym to wiedz że w IT są tzw. dyżury i ISP nie jest wyjątkiem. Tydzień w miesiącu lub częściej, odbierasz telefon i reagujesz w zależności od rodzaju zgłoszenia.

tera

Nie polecam pracy w tej firmie. Bardzo słabe merytorycznie kierownictwo, właściwie towarzystwo wzajemnej adoracji, w większości młodzi ludzie bez praktycznej wiedzy. Bardziej zainteresowani plotkami w firmie niż zarządzaniem biznesem. Zarobki słabe w porównaniu z konkurencją, socjal również słaby. Opieka medyczna podstawowa, jak z NFZ, a parking w 100% płatny. Nie ma szans na rozwój. Jeśli ktoś pisze pochwalne opinie, to robi to samo kierownictwo.

Tomasz85
@tera 25.12.2015 16:23
Nie polecam pracy w tej firmie. Bardzo słabe merytorycznie kierownictwo, właściwie towarzystwo wzajemnej adoracji, w większości...

Jaki koszt takiego parkingu? Czy są jakieś premie świąteczne?

joe
@tera 25.12.2015 16:23
Nie polecam pracy w tej firmie. Bardzo słabe merytorycznie kierownictwo, właściwie towarzystwo wzajemnej adoracji, w większości...

widać ofensywa rekruterów IBM nawet tu się objawia

Tomek

W jakiej cenie jest parking i benefit?

lolit

Dziękuje za odpowiedź, możesz mi jeszcze powiedzieć jakie są benefity płacowe? ile kosztuje benefit, ile parking? czy oprócz tych rzeczy są jakieś dodatkowe rzeczy? zniżki, szkolenia, angielski itp? Czy praca jest naprawdę tak stresująca jak piszą w komentarzach?

Romek

Witam Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda tam praca 24/7 na 3 zmiany? Co ile sobota i niedziela wypada wolna? Ogólne czy podoba wam się taki system pracy czy jest też bardzo męczący? Czy ciężko wdrożyć się do firmy?

michal

Witam, Jak obecny w isp jest angielski? Czy jest on mocno na co dzień? czy "tickety" są po angielsku?

Miecz Jedi

Paproch, ty myślisz, że taki sprytny jesteś, łatwo można cię znaleźć

Pik

Kate a co ty trolu udajesz, w kółko piszesz to samo pod różnymi nickami, a i tak wiadomo kto Jedna sfrustrowana osoba a tyle hejtu ISP jest fajne

kate

Tez mialem ta "przyjemnosc" otrzec sie o ING Services Polska i niestety musze zgodzic sie z przedmowca. Kadra managierska nie majaca pojecia o zarzadzaniu ludzmi. Dziwi mnie polityka ING, do zarzadzania infrastruktura klienta zatrudniaja specjalistow, ale do zarzadzania ludzmi zatrudniaja mlodziakow bez pojecia i umiejetnosci pracy z ludzmi. Taka przypadlosc korporacji w Polsce. W pracy panuje ciagla presja na zamkniecie tiketa. Zrob cokolwiek aby czarne zniknelo z tablicy i bierz sie za nastepnego. Nikogo z magagierow-poganiaczy nie interesuje rozwiazanie problemu byle tylko w raportach nie bylo przeterminowanych tiketow. Benefity firmy, np parking jest platny. Multisport - platny (doplata duza), podstawowe ubezpiecznie zdrowotne. Generalnie wolalbym zarabiac wiecej bez tych "benefitow".

Paproch

Ogólnie rzecz ujmując, nie polecam pracy w ING Services Polska. Pracowałem tutaj przez 3 lata. Kryteria wyboru kadry managerskiej są bardzo nie w porządku - managerami zostają bardzo młodzi ludzie tyle co po studiach, którzy nie mają pojęcia o zarządzaniu zespołem pracowników: wulgaryzmy, krzyki, publiczne wytykanie niedociągnięć - zapewne chcą się pokazać bo przecież szef musi być ostry i każdy ma się go bać! :) sorry, ale tak może było w PRL. Brak profesjonalizmu. O jakąkolwiek pomoc musisz prosić dniami, po czym na koniec z ogromną łaską ktoś ci odpowie - nie daj Boże jeśli ma wyższe stanowisko od ciebie! Wszędzie zaganiają do pracy - najlepiej gdyby wszyscy pracowali po 12 h dziennie. Ciągle tylko szybciej, więcej, szybciej, więcej - i tak jest w każdym zespole. Wyjdziesz co godzinę na 5 minut do toalety - od razu: -Gdzie ty ciągle wychodzisz? -Mało masz pracy? -Może dać ci dodatkowe zlecenie do zrobienia? Żenada! Wstaniesz z miejsca = nudzisz się. Zarobki bardzo słabe jak na branżę. Specjalista może liczyć na 5 brutto, ekspert na 9. Konkurencja jest jakieś 4-8 k brutto miesięcznie wyżej :) Nieważne czy IBM czy Zabierzów - dają nawet 2 razy więcej za tą samą robotę, dlatego zmieniłem pracodawcę ponieważ miałem dosyć ciągłego narzekania i bycia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Poznałem też ludzi którzy zostali bo jest im dobrze - mają 4 brutto i klepią od kilku lat w kółko to samo, w tym samym okienku windowsa, z tymi samymi kolorami :) Wszystkie "benefity" dodatkowo płatne.

otoja
@Paproch 29.09.2015 09:48
Ogólnie rzecz ujmując, nie polecam pracy w ING Services Polska. Pracowałem tutaj przez 3 lata. Kryteria wyboru kadry manager...

Ciekawe... W IBM jako Specjalista miałem 1500brutto mniej niż w ING

Popo

Zycze im powodzenia w poszukiwaniach :)

typ

Nic specjalnego. Siedzisz klepiesz co musisz wkurzasz się na ogólne wymogi z góry i tak codziennie. wszyscy stąd uciekają.

anonim

(usunięte przez administratora)

Trolololo

Jak sie ktos zwalnia, to moze trzeba kogos zatrudnic ? ;)

zainteresowany

Witam. Czy można się dowiedzieć jak wygląda sprawa pracy w firmie. Jakie są godziny? Od do czy ruchome? Jak wygląda sprawa z dzieleniem się wiedzą na poziomie współpracowników? Nie bardzo rozumiem początki rozmowy na temat ticketów. Czy są nadgodziny, jeśli tak to jak to wygląda (ochotnik-ochotnik, czy ochotnik-mianowany). Czy praca jest też w weekendy. Czy można podnieść swoje kwalifikacje (kursy) czy trzeba liczyć na samokształcenie. Jestem zainteresowany pracą ISP ale czytając ten wątek mam mieszane uczucia. Pozdrawiam

Trolololo
@zainteresowany 27.05.2015 15:24
Witam. Czy można się dowiedzieć jak wygląda sprawa pracy w firmie. Jakie są godziny? Od do czy ruchome? Jak wygląda sprawa z d...

Z tego jak piszesz wnioskuje, ze nie pracowales w corpo jeszcze. ISP to takie samo corpo jak inne, po jakims czasie zaczna Ci rozne rzeczy przeszkadzac. Tylko to zalezy od Ciebie czy bedzie to wczesniej czy pozniej, pojawia sie te wlasnie mieszane uczucia. W ISP jest specyficzny managment, kiedys narobili kwasu/robia dalej i sie to ciagnie teraz za nimi po dzis dzien :). Wynika to z calego watku, jak przeczytales. Z tego co rozmawiam raz od czasu ze znajomymi, to dalej sa czasami smiesze sytuacje. W sumie managment zostal taki sam...... Moja rada : ISP na pozycje juniora na rok, pozniej uciekac stamtad i nie wracac.

spec
@Trolololo 02.06.2015 22:51
Z tego jak piszesz wnioskuje, ze nie pracowales w corpo jeszcze. ISP to takie samo corpo jak inne, po jakims czasie zaczna Ci r...

Tylko ze za tego multisporta to musisz sobie zaplacic min 80zl miesiecznie. A medicover to ladny tylko z nazwy bo masz minimalne swiadczenia. Taki bogaty socjal ze tylko skakac z radosci.

splitowiec

Spoko. Dotacje sie skoncza, zaczna sie zwolnienia. Firma podupadnie, kiepska opinia sprawi ze nikt sie nie zatrudni. Tak wiec sorry, indie!

onet.pl

@rafi Zapytaj bezpośrednio kogoś kto pracuje w ISP. Takie widełki są jawne dla każdego pracownika. Tutaj na forum publicznym nikt Ci z oczywistych względów takich informacji nie udzieli :)

rafi

hej! możecie podać przybliżone widełki dla hierarchii stanowisk którą onet.pl podał wyżej ?

onet.pl

@debuk Tutaj jest problem, ponieważ stanowisko "Administrator (...)" nie istnieje w ISP w oficjalnej nomenklaturze i równie dobrze może to być inżynier, jak i ekspert. Tak jak już wcześniej pisałem wszystko zależy kto jest potrzebny (w sensie doświadczenia i umiejętności) oraz do jakiego zespołu.

debuk

@onet.pl - dzieki ostatnie pytanie a administrator = specjalista?

onet.pl

@debuk o ile jest przewidziane na tym stanowisku to tak, ale to wszystko zależy kogo potrzebują i jaki mają budżet na nowego pracownika. Hierarchia stanowisk, a co za tym stoi wynagrodzeń jest taka: operator it (już chyba nie ma takiego stanowiska) < inżynier < specjalista

debuk

@onet.pl - czy jest szansa jak startuje na stanowisko zwyklego administratora czy specjalisty ze dostane starszego specjaliste ? ps. inzynier jest podobnie platny?? pozdro

anonim

(usunięte przez administratora)

pikok

@marko - super pakiet socjalny! za multisporta musisz sobie płacić, za parking musisz sobie płacić albo nie zaparkujesz wcale ( lub zaparkujesz w miejscu, gdzie wybiją Ci szybę ), pakiet medicover - najtańszy, nic za to nie zrobisz. podwyżki były - musiały być, bo przy konkurencji IBM byliśmy tak w tyle, że chyba nawet firmie było wstyd przed pracownikami wypłacając takie śmieszne pieniądze. drogi marko, zapraszamy, po prostu korpo jak każde inne.

poszukujący

@Donald - akurat IMO to, że ktoś nie jest stricte po kierunku IT wcale go nie czyni gorszym, znam ludzi ze środowiska IT, którzy nie mają wcale takowego wykształcenia, ba nawet w ogóle ukończonych studiów a pracują na baaardzo wysokim poziomie eksperckim bądź mają świetnie prosperujące firmy, także nie generalizowałbym, bo akurat w IT dużo do powiedzenia maja osobowość oraz dążenie do pogłębiania i przyswajania wiedzy.

Donald

W ING Bank zatrudniają specjalistów głównie po szkołach prywatnych, zresztą sporo ludzi w pionie IT to osoby nie wykształcone po IT. Także odpowiedz sobie sam, czy faktycznie są tutaj najlepsi specjaliści. Atmosfera jest słaba, nawet trochę prywatności. Słabe inwestowanie w pracowników, mało lub brak szkoleń. I również osoby wykonują te same obowiązki, a jest potężna różnica w wynagrodzeniu tym bardziej, gdy zatrudnia się ludzi przez outsourcing - którzy zarabiają grosze.

Kaczor
@Donald 04.03.2015 08:15
W ING Bank zatrudniają specjalistów głównie po szkołach prywatnych, zresztą sporo ludzi w pionie IT to osoby nie wykształcone p...

Nie mylmy ING Bank Slaski z ING Services Polska. To sa dwie rozne firmy i dwa rozne "IT", rozniace sie miedzy soba diametrlanie na kazdym poziomie. W szczegolnosci kadra zarzadzajaca w calej rozpietosci, gdzie BSK wypada lepiej. ISP dostaje pale w tej dzialce.

Ingowiec

Wolac to mozna nawet 15k. Tyle, ze jak Ci pojdzie kiepsko rozmowa, to zrobisz z siebie idiote nawet z 10 letnim doswiadczeniem.

ingowiec

mysle ze z 5-7 letnim spokojnie mozesz startowac na eksperta wtedy mozesz spokojnie wolac o 9 brutto.

onet.pl

@poszukujący kasa jest realna, ale musiałoby to być stanowisko starszego specjalisty.

poszukujący

@admin w ing A jako Specjalista IT VMWARE, Windows, ect. realne jest np. 7.5 k brutto przy np. 5-7 lat doświadczenia w danych technologiach?

admin w ing

Nowy sciemnia piszac "Dostalem oferte pracy po studiach za dobra kase 8-9k brutto" Czyli na umowie o prace ma napisane kwote 8-9k ? Jeszcze nie widzialem takiej umowy z widelkami miedzy x a y. Pracuje w ING jako IT Ekspert z pensja 9k a mam ponad 5 letnie doswiadczenie. I wiem, ze takich pieniedzy nie oferuje sie swiezakom po studiach nawet jakbys skonczyl uniwersytet MIT.

onet.pl

@Nowy 8-9k zaraz po studiach to są nierealne pieniądze w ISP, coś ściemniasz;)

Nowy

Witam, Dostalem oferte pracy po studiach za dobra kase 8-9k brutto. Warto sie tam zatrudniac ? Jak atmosfera ? Slyszalem, ze zatrudniaja samych najlepszych specjalistow. Jednak czytajac te komentarze, troche trudno mi sie zdecydowac. Prosze doradzcie.

It

Hihi, a ja wiem kto to pisze !

byczy

hej hej "ale o co chodzi"czy Ty mieszkasz nie w Polsce??? Wyrażamy opinie jakie mamy w Polsce w naszym kraju!!! Nie wybieramy się gdzie indziej i chcielibyśmy pracować w organizacjach gdzie będziemy mogli krzewić polską kulturę więc o co Tobei chodzi???? To że tak piszę to nie znaczy że mam dobrą opinię o firmie ale nie wrozumiem Twojej aluzji.... "ale o co chodzi...."

aleocochodzi

Widzę sporo frustratow na tym forum. Może ktoś się podzieli złotymi środkami jak te wszystkie problemy rozwiązać? Każdy z Was ma pewnie olbrzymie sukcesu na polu zarządzania?  Firma rzeczywiście bardzo szybko się rozwinęła i nie wszystko jest idealne. Niezdrowa jest wewnętrzna rywalizacja między departamentami - tu jest sporo do zrobienia dla managerów.  Mnie również razi korporacyjna propaganda. Z plusów to na pewno jest stabilnie (pewnie nikt z Was nie pracował w firmie gdzie wypłaty nie były na czas?). Odchodzący mają też zupełnie inna pozycję na rynku dzięki certyfikatom za które firma płaci.    Można się w tej firmie rozwinąć tylko trzeba cos od siebie dać. Masz głupia I malpia robotę to zautomatyzuj te zadania. Nie znosze tez personalnych ataków. Rozumiem, że Ci wszyscy pieniacze podzielili się swoimi uwagami w trakcie ostatniej rozmowy przy wypowiedzeniu? Czy odwagi starcza tylko na forum? I nie, nie jestem z managementu. Troche juz po prostu przepracowalem w życiu. Najlepiej jest prowadzić swój własny biznes. Spróbujcie sił.

arto
@aleocochodzi 07.11.2014 06:53
Widzę sporo frustratow na tym forum. Może ktoś się podzieli złotymi środkami jak te wszystkie problemy rozwiązać? Każdy z Was m...

Kolego aleocochodzi. My nie jestesmy od tego aby dzielic sie zlotymi srodkami aby te problemy rozwiazac. Nam placi sie za zamykanie tiketow a nie za dzielenie sie zlotymi srodkami jak rozwiazac problemy. Po pierwsze nikt z managierow nas nie slucha. Kiedys rozmawialem ze swoim manago o tym jak jest to otrzymalem odpowiedz, ze wg niego wszystko jest ok, nikt nie zglasza mu problemow i o nic nie widzi. No skoro biega od spotkania do spotkania to nic nie widzi. Ot i tyle. To, ze firma bardzo szybko sie rozwinela i "nie wszystko jest idealne" ( a tak naprawde niewiele jest rzeczy zrobionych dobrze) to nie jest zadne wytlumaczenie. Jesli managerami zostaja ludzie przypadkowi, bez doswiadczenia i umiejetnosci zarzadzania to czego tu sie spodziewac. Aby byc managerem nie wystarczy zalozyc obcisle leginsy i bluzeczke z dekoltem (wiadomo o kogo chodzi). To troche za malo ale w ISP sprawdza sie doskonale. To, ze firma placi na czas to raczej normalne i nie zamierzam za to calowac pani Agnieszki w rasie. Jesli autobus przyjezdza na czas to ja nie dziekuje za kazdym razem panu kierowcy.

aleocochodzi
@arto 07.11.2014 10:00
Kolego aleocochodzi. My nie jestesmy od tego aby dzielic sie zlotymi srodkami aby te problemy rozwiazac. Nam placi sie za zam...

"Nam płaci się za zamykanie tiketow" Chyba dotknales istoty problemu I tego co Was tak na prawdę boli. Do tego się sprowadza praca w dużej organizacji. Ale to jest problem filozoficzny modelu działania korporacji. ISP jest w połowie drogi między firmą prawie rodzinna, a ustabilizowana korporacją. Tiket jest jednostką pracy do wykonania. Jeżeli nie jest sensowny walcz żeby takich więcej nie było, jeżeli jest to głupia i manualna czynność zautomatyzuj.   Gdyby manager nie wspierał Cię w tej pracy to jest to godne potępienia. Ja się osobiście nie spotkałem. Zgoda, że nie wszyscy mają wiedzę techniczną. Jak już tych wszystkich zwolnimy I zlikwidujemy tikety to będzie raj?  ISP ma wyzwanie przed sobą, zwłaszcza ten konkretny departament. Gdyby bankowość otworzyła się na chmure publiczna to nie jesteśmy w stanie konkurować. Dodaj do tego Continous Integration I Continous delivery. To jest dobry kierunek, ale do tego trzeba mieć zdolnych ludzi. Fajnie jest o takich tematach podyskutować, ale rzucanie uwag nt wyglądu I to otwarcie w Internecie to przesada. Oprócz tych leginsow to coś jeszcze jest?  Sprowadzamy dyskusje do takiego poziomu, że ciężko polemizować. To takie polskie :(

jackoś

Muszę się zgodzić, że managerowie i dyrektorzy ISP to ludzie z szybkiej łapanki nie mający żadnego pojęcia o ludziach tu pracujących (jest ich tylu ile szeregowych pracowników). Do tego kolesiostwo zżera tą firmę do cna. Przykładem jest to, że jeśli się nie zda egzaminu z budżetu szkoleniowego to prosta była zasada, że przy następnej powtórce płaci się z własnej kieszeni połowę, ale przydupasów kadry zarządzającej to nie dotyczy, bo po cichu "zarządzający tą firmą" wykładają całą kasę na następny egzamin tylko dla swoich "oczek w głowie" (nie dowierzając, że nie zdali) tworząc zasadę równi-równiejsi dając tylko połowę "średnio znanym", a mojej koleżance dziś zabrali busa dowożącego ją do pracy choć ponoć wysyłają ludzi na podróże służbowe do USA (większej niedorzeczności nie widziałem w życiu :D ). Oczywiście ISP teraz tylko jedzie na kłamstwach i słabych managerach/dyrektorach/ i extra słabych ekspertach, którzy w parę miesięcy stali się z najniższych stanowisk ekspertami tak jak słyszałem to od bezpieczników :D . Ja polecam tę firmę dla szukających pierwszego doświadczenia, ale nie ma co się babrać tu dłuższy czas, bo jest wiele bardziej przyjaznych firm człowiekowi, w które warto ryzykować nawet stanowisko managerskie ISP.

localhost aka 127.0.0.1

Tak czytam te Wasze komentarze, jako byly pracownik i powiem ,ze to bardzo lektura na sen :). Widze, ze im bardziej ISP poszla sama swoja droga w security i konflikty, rozchodzac sie z Bankiem Slaskiem, tym wieksze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie tam robi i nie wroze nic dobrego tej firmie. Jak jeszcze caly management mial korzenie w BSK i ISP raczkowalo to bylo jako tako.

Bzdury

Ponoć zarząd mocno zaniepokojony tym co się dzieje na tym portalu... Brudy ISP ujrzały światło dziennie i nie ma ochotników na rekrutację? Ależ zapraszamy!! Każdego, któremu samotność doskwiera tak bardzo, że posiedzi codziennie do 20:00 i z chęcią pouzupełnia jakieś niepotrzebne tabelki, porobi nieistotne zestawienia, POKAŻE SIĘ ! Nagroda roczna murowana. Reszcie - ludziom myślącym, chcącym popracować nad czymś ciekawym w kompetentnym zespole z kompetentnym managerem - szczerze odradzam. Pozdrawiam.

byly isp
@Bzdury 05.11.2014 18:55
Ponoć zarząd mocno zaniepokojony tym co się dzieje na tym portalu... Brudy ISP ujrzały światło dziennie i nie ma ochotników na...

Jezeli zarzad jest tak bardzo "zaniepokojony" flustracja bylych i obecnych pracownikow to moze powinien przyjrzec sie jakich to managierow zatrudnia sie do ISP. Jak ktos wczesniej slusznie napisal. Dopoki pani Agnieszka i jej wierny sluga Toudi Krzysztof K. beda zarzadzac spoleczka to ja wielkiej przyszlosci ISP nie wroze. Nie wspomne juz o managierach poszczegolnych zespolow poniewaz niecenzuralne slowa sa usuwane przez administratora. Takze Kochany Zarzadzie, czas otworzyc oczy na to co sie dzieje w pracy poniewaz niezadowolenie pracownikow nie biedze sie znikad. Gdzies musza byc jego przyczyny. Pozdrawiam Byly i szczesliwy.

Zostaw opinię o ING Services Polska sp. z o.o. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ING Services Polska sp. z o.o.