JAREXS
2 242 5 1

Opinie o JAREXS

Filtruj opinie po kryteriach:

Ja
 Opinia

Co narzekać ja to do roboty idę się wyspać.

Pomocna?
Tak3Nie
Adaś
 Opinia
@Ja 27.01.2019 21:13

Sam bym tak popracował ,w mlekowicie na zmianie 16godz.z 2 grupą 2 wartowników jeden śpi,a drugi pilnuje ,tak zarabiają na inwalidać i gdzie tu inspekcia pracy

Pomocna?
Tak3Nie1
Pik
 Opinia
@Ja 27.01.2019 21:13

Wienerberger to się dobudzic ochrone trudno. Jaja jak berety.

Pomocna?
TakNie1
Renata
 Opinia
@Pik 09.03.2019 15:11

Tak to prawda że Winerber to ochrona to jacyś pajace , idą spać zamiast pracować, już dawno powinni wymienić firmę a nie trzymają takich śpiochów

Pomocna?
Tak1Nie
Tao
 Opinia
@Pik 09.03.2019 15:11

W Wienerberger Oleśnica jak ostatni tir wyjedzie to w ruch idą bety : łóżka polowe kołdry podusie telewizor hula cała noc bo lepiej się śpi. Bramy nie otworzą bo bida ich dobudzic. To jest prawdziwa ochrona nie wejdziesz na zakład. Ale oni mają znaczą niepełnosprawnosc i jeszcze psychiczną. Ale w sprzedaży też robi ciekawa osoba to co wymagac od ochroniarza po podstawówce. Kabaret.

Pomocna?
TakNie
Wolna Ukraina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tao 03.05.2019 16:37

Polska to dziwny kraj. Jeden drugiemu zazdrości ,że śpi w nocy. A ludzie się dziwią ,że takie niskie płace. Jeden na drugiego kabluje i to publicznie tak żeby wszyscy wiedzieli o kogo chodzi. My ,pracownicy z Ukrainy zarabiamy więcej od was.

Pomocna?
TakNie
Wolna Ukraina
Nazwa działu: Zarząd
 Opinia
@Renata 29.04.2019 00:03

A Ty masz jakiś problem ze spaniem? Może byś odwiedził (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Wolna Ukraina
Nazwa działu: Zarząd
 Opinia
@Renata 29.04.2019 00:03

Pajac to jest z Ciebie, że publicznie kapujesz na kogoś. Chyba powinieneś odwiedzić miejsce gdzie Cię wyprostują.

Pomocna?
TakNie1
Wolna Ukraina
Nazwa działu: Zarząd
 Opinia
@Renata 29.04.2019 00:03

Jaki to trzeba reprezentować sposób myślenia żeby publicznie kablować?

Pomocna?
TakNie1
Anty cieć
 Opinia
@Wolna Ukraina 08.05.2019 17:21

Wygląda na to że jesteś z planety Rzeszów a to dużo tłumaczy. Pamiętaj że w tym kraju jest wolność słowa.

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

JAREXS to dynamicznie rozwijająca się firma o stabilnej pozycji na rynku. Ponadto, jest ona doskonałym miejscem do rozwoju personalnego. Do swoich struktur poszukuje obecnie kandydata na stanowisko Pracownika Utrzymania Czystości. Oferowana jest umowa o pracę, a więcej informacji znajdziecie tutaj: http://jarexs.pl/praca Czy ktokolwiek z Was będzie aplikować do firmy?

Pomocna?
TakNie4
były wartownik
Nazwa działu: Zarząd
 Opinia
@Agata 06.02.2019 08:27

Pani Agato, czy prężna i dynamiczna firma o ustabilizowanej pozycji na rynku nie była w stanie wypracować jakichkolwiek procedur, które ratowałyby życie swoich pracowników, np. pracowników ochrony pełniących służbę w przyczepach kempingowych ?

Pomocna?
Tak3Nie
Wolna Ukraina
Nazwa działu: Zarząd
 Opinia
@były wartownik 12.02.2019 20:27

To jest tak dynamicznie się rozwijająca firma,że jak menela przyjmują do pracy. Który popracuje miesiąc to dostanie komplet nowych ubrań . Łącznie z butami a pracownik który pracuje kilka lat nie może się ubrań doprosić żeby wyglądać jak człowiek w pracy. Ta firma dobrze wygląda na głównej swojej stronie i tutaj poprzez osoby moderujące tekst aby jakoś to wyglądało.

Pomocna?
Tak2Nie
Zag
 Opinia

Jedna z lepszych firm dla niepełnosprawnych. Nie pracowałem w lepszej firmie. Kierownictwo super.

Pomocna?
Tak4Nie
Pracownik Jarexu
 Opinia
@Zag 06.12.2018 22:43

Kierownictwo w Legnicy jest ok! Gorzej z koordynatorami ,którzy kłamią i nic nie robią dla pracowników,oprócz grafiku co miesiac

Pomocna?
Tak5Nie
Artur
 Opinia
@Zag 06.12.2018 22:43

A ty nie jesteś przypadkiem z kadry kierowniczej? He?

Pomocna?
TakNie
Naro
 Opinia

Pracowałem w Firmie 2 lata. Wypłata zawsze Terminowa raz było opóźnienie 1 dniowe ale przez błąd systemu. Jedyny problem jaki panuje w firmie to traktowanie osób z grupą oraz nie zwracanie za dojazdy do miejsca pracy tym bardziej,że 45km w 1 stronę robi swoje ;) po wielu prośbach, odpuściłem sobie pracę w Jarexie ze względu na brak zwrotów za dojazdy oraz za nie płacenie za nadgodzinny. Po za tym, ubranie nowe, Koordynator Jeden bardzo w porządku traktuje ludzi jak kolegów z pracy a nie z góry sam pracował kiedyś tak jak my jako ochroniarz więc rozumie ludzi. Nastomiast drugi niestety robi problem ciągle proszenie się o coś.

Pomocna?
Tak9Nie
max
 Opinia
@Naro 24.12.2018 21:09

To dziwne, mi za dojazdy płacą od samego początku.

Pomocna?
Tak3Nie
Naro
 Opinia
@max 27.12.2018 14:26

Tobie płaca a mi nie dlatego nie pracuje u nich nie żałuje tej decyzji święty spokój mam ;)

Pomocna?
Tak1Nie
Pablo
 Opinia

Do tej pory nie dostałem umowy o pracę a mamy 16 stycznia

Pomocna?
Tak2Nie
Bicz
 Opinia
@Pablo 16.01.2019 06:16

napisz do inspekcji pracy

Pomocna?
TakNie
Kazimierz
 Opinia
@Pablo 16.01.2019 06:16

Jak długo pracujesz już w firmie JAREXS bez podpisanej umowy o pracę? Czy Twoja obecna praca jest okresem próbnym, który zaoferował Ci pracodawca? Ciekawi mnie również, czy próbowałeś dowiedzieć się od pracodawcy, jak długo będziesz jeszcze pracować bez podpisanej umowy?

Pomocna?
TakNie
Pablo
 Opinia
@Kazimierz 20.01.2019 17:04

Dostałem umowę ale po przez agencjię pracy około 17 stycznia na 3 miesiące

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

JAREXS udostępniła na swojej stronie internetowej liczne referencje za fachowość wykonywanych usług i poszanowanie wspólnych interesów wszystkich zainteresowanych współpracą stron. Czy taka współpraca z partnerami uzależniona jest od tego, że firma zapewnia swoim pracownikom dostęp do szkoleń lub kursów podnoszących kwalifikacje? Czy stosowane są właśnie takie praktyki, aby zwiększyć efektywność zespołu i poprawić jakość oferowanych usług? Jak kwestia rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych kadry pracowniczej wygląda w firmie JAREXS?

Pomocna?
TakNie1
ZDZICH
 Opinia

Kasa na czas, praca w nienajgorszych warunkach. Mogliby więcej płacić, ale więcej i tak w ochronie nigdy nie miałem a pamientam bo warunki i gorsze bywały w innej firmie i na zlecenie robic kiedys trzeba było a tu umowa o prace od razu i bez problemów.

Pomocna?
Tak2Nie2
Heris
 Opinia

Czy czy komus gdzies dali na swieta czy tez nie i przelozony nie zglaszal zeby uczestniczyc w wigilii w zakladzie ktorym sie pracuje i ochrania traktuja nas jak smieci mogli by docenic nasz wklad premie sami se wezma na swieta pfron powinien nam doplacac a nie tym zlodziejom bo nas wykorzystuja na kazdy sposob mozliwy trzeba zaczac strajkowac bo to jest niedopuszczalne czy ktos sie tym interesuje nikt jestesmy zdani na siebie niebojmy sie musimy walczyc o swoje pokazac im ze mozemy duzo zrobic

Pomocna?
Tak11Nie
wkurzona
 Opinia
@Heris 20.12.2018 08:21

Witam pracuje pan nadal?mam pare pytań.

Pomocna?
TakNie
Heris
 Opinia
@wkurzona 11.01.2019 21:11

Tak pracuje nadal ale czasem mam dosc

Pomocna?
Tak2Nie
młodszy wartownik
 Opinia

Nie mam zastrzeżeń do tej firmy. Byłem jej pracownikiem przez przeszło dwa lata. Charakteryzuje ją profesjonalizm wykonywania usług i dbałość o wywiązywanie się z obowiązującego minimum wobec pracowników. Jedynym mankamentem jest dobór kadry nadzorującej pracę niepełnosprawnych - brak im podstawowej wiedzy o pracy z inwalidami. Pieniądze miałem zawsze na czas; także mundur, koszule i obuwie. To dużo wobec mojego poprzedniego i obecnego pracodawcy .

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik Jarexu
 Opinia
@młodszy wartownik 27.11.2018 16:06

Tu się zgodzę.Firma powinna z pracownikiem potwierdzac przepracowane godziny i dawac wydruki z wyplaty co miesiac.Koordynatorzy to banda .Patrza tylko na siebie

Pomocna?
Tak7Nie
Heris
 Opinia
@Pracownik Jarexu 17.12.2018 16:22

Racja powinni konsultowac z nami godziny a nie dawac na ucisk i zaklejac dziury kazdy ma dom rodziny zdrowie i lapac z partyzanta

Pomocna?
Tak1Nie
Tom
 Opinia

Wiadomo, branża nie jest najlepiej płatna, ale JAREXS jest ok. Pieniądze na czas, a nawet wcześniej no i stabilnie.

Pomocna?
Tak2Nie
gak
 Opinia

Firma okey. Dobrze się w niej pracuje, dobrze wypełnia powierzone zadania. Lubię atmosferę w JAREXS za: współpraca i stosunki międzyludzkie

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Mateusz
 Opinia

Miałem dodać że Pracuje że Wrocławiu

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia
@Mateusz 01.12.2018 23:38

Na tego człowieka każdy narzeka nikt znim nie chce pracować stoi podobno na Obiekcie we Wrocławiu na Hubskiej i Pracownicy Firmy też Bardzo narzekają że co chwilę i zawsze zostawia po sobie brudną Portiernię i nie reaguję na otwieranie Szlabanu itp....

Pomocna?
TakNie
Precz z kablami i pomówieniami
 Opinia

Publiczne zniesławienie , pomówienie. Powinien Cię oddać do Sądu za takie pomawianie z imienia i nazwiska. Chory psychicznie jesteś,że publicznie pomawiasz. Do póki Sąd nie da wyroku jest domniemanie niewinności. Powinieneś karę ponieść to byś jadaczką nie klepał na prawo i lewo w dodatku z imienia i nazwiska. Patrz na siebie.

Pomocna?
Tak3Nie
Anonim
 Opinia

Moje sugestie dla JAREXS: Nie jest źle

Pomocna?
Tak1Nie
MARIUSZ DUPOWŁAZ
 Opinia

MARIUSZ ile razy dziennie robisz laskę ....Trochę ciężko bo twój szef ma lustrzycę, ale czego się nie robi dla kasy :)

Pomocna?
TakNie
MARIUSZ

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Piszą bzdury porządna firma chcę tam pracować.

Pomocna?
Tak7Nie
MARIUSZ

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Solidna firma chciałbym tam pracować

Pomocna?
Tak3Nie
Pawel
 Opinia

Masakra firma która upadła ludzi Moje sugestie dla JAREXS: Niech płacą za pracę Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kierownika

Pomocna?
Tak8Nie
kloc
 Opinia

czy Jarexs ma jakieś obiekty ochraniane we Włocławku ?

Pomocna?
TakNie
Rejon Polkowic
 Opinia

Trwa kontrola ZUS, i zawiadamiam ze Oddzial Legnica biuro Polkowice tez nie moze spac spokojnie, na odcinkach S3 jest tragicznie, Okregowy Inspektorat Pracy niedlugo zajmie sie tymi sprawami

Pomocna?
Tak4Nie
Prezes
 Opinia
@Rejon Polkowic 09.10.2018 11:28

Nic nam nie zrobią haha

Pomocna?
TakNie1
Albert
 Opinia

Dajcie cynka co tam wuszlo z tej kontroli ZUS

Pomocna?
TakNie
Obsrewator
 Opinia

Drodzy pracownicy Jareksu Plus ( czyli odnogi Jareksu ), właśnie trawa kontrola ZUS-u w tej firmie i pracownicy są wzywani na przesłuchania do ZUSU w Legnicy. Macie teraz okazje udowodnić, iż te wszystkie złe rzeczy, o których piszecie na internecie są prawdziwe. Wystarczy, że opowieci o nich w ZUSIE i będziecie się domagać sprawiedliwości i wypłacenia WAM wszystkich należnych pieniędzy, na przykład za to, że byliście zatrudnieni na umowę zlecenia a powinniście być zatrudnieni na umowę o pracę i nie płacono WAM za nadgodziny, za należny urlop, wyższą należną WAM pensję, za składki emerytalne, rentowe, wypadkowe i zdrowotne itp. Bo jeżeli tego nie zrobicie, to znaczy, że kłamaliście i bezpodstawnie pomawialiście firmę Jareks ( tutaj Jareks Plus ) choć to to samo !

Pomocna?
Tak4Nie
Optymista
 Opinia
@Obsrewator 28.09.2018 22:39

Popieram "obserwatora". Nadgodziny placone na zleceniu to omijanie przepisow. Pracownicy ciesza sie, ze zarobia wiecej niz stawka z umowy o prace, bo ZUSu nie musza placic. Ale gdyby placili WAM nadgodziny to dostalibyscie wiecej a przy okazji mielibyscie skladki placone. Pamietajcie ze ZADNA firma nie placi nadgodzin na zlecenie aby WAM bylo lepiej. Robia tak bo maja nizsze koszty. Policzmy oszczednosc tylko 150 zl /osobe razy tylko 400 takich zlecen miesiecznie. To masa pieniedzy. A jak zlecen jest wiecej?? Tez jestem ciekaw jak wszystkie osoby do tego podejda. Jesli to olejecie to administracja powinna wykasowac wszystkie negatywne wpisy na temat firmy.

Pomocna?
TakNie
Napalony
 Opinia
@Optymista 29.09.2018 21:54

Nalezy jeszcze przypomniec., ze to nie pierwsza firma legnicka ktora ZUS zlapal na nie placeniu zusu. Nie dajcie sie zastraszyc, ze jak firma przegra i bedzie musiala zaplacic zalegle skladki to wy bedziecie musieli im oddac skladki ktore powinny byc potracone wam. To firma jest odpowiedzialna ze naliczenie zusu i jego zaplacenie nie wy. Skoro tego nie zrobila to ona zlamala przepisy nie wy. Zreszta nie slyszalem prztpadku gdzie firma musiala zaplacic zalegle skladki i pracownicy musieli cos zwracac. Tak wiec do boju.

Pomocna?
TakNie
JAREX
 Opinia

pracuje w odziale pomorskim TORUN BYDGOSZCZ DYREKTOR GLOWNY JAREXSU POWINNIEN WRESZCIE SIE ZATEN (usunięte przez administratora) WZIASC .MACHLOJE,KTORE ODCHODZA KOORDYNATORZY OSZUKUJA SWOICH PODWLADNYCH NA PIENIADZACH.MOZE GLOWNY DYREKTOR JAREXS PLUS WRESZCIE RUSZY SIE Z FOTELA AROBI ZEBRANIA Z LUDZMI KTORZY NA NIEGO PRACUJA.PRZERWIJMY PAKT MILCZENIA I POWIEDZMY CO SIE DZIEJE .KOORDYNATORZY TRAKTUJA NAS JAK SMIECI GROZA ZWOLNENIAMI.NIE JESTESMY GLOWNIAZAMI TYLKO DOROSLYMI LUDZMI.ZADNYCH ZACHET PREMII.DOJEZDZAMY NA OBIEKTY PO 60KM.JEDEN NA OBIEKCIE DOSTAJE ZA DOJAZDY PREMIE ZAPOMOGI BO DONOSI DO PRZELOZONEGO DRUGI (usunięte przez administratora) TAK SAMO I MA GOLA PENSJE ZKTOREJ MA KUPIC BILET.JESTESMY WSZYSCY NIEPELNOSPRAWNI I PEFRON ZWRACA ZA DOJAZD.JEDNI DOSTAJA NOWE UBRANIA DRUDZY STARE PO KIMS.CO TO ZA WYROZNIANIE.CZUJEMY SIE POKRZYWDZENI I CHCEMY ABY DOCENIANO NASZA PRACE.NA JEDNYM OBIEKCIE SIE LEZY NA DRUGIM (usunięte przez administratora) ZE KIEDY KONCZY SI SEZON MA SIE DOSC.MOZE DYREKTOR W LEGNICY WRESZCIE ZADBA O SWOICH PODWLADNYCH BO TO DZIEKI NASZEJ PRACY PANA FIRMA ISTNIEJE I PRZYNOSI ZYSKI.

Pomocna?
Tak4Nie
nik
 Opinia
@JAREX 10.09.2018 07:32

to bzdura

Pomocna?
TakNie
Jarexik
 Opinia
@nik 20.09.2018 12:00

Żadna bzdura

Pomocna?
Tak1Nie
Radek
 Opinia

Czy w 21 wieku na posterunku może być telewizor na nocnej zmianie? Są komputery, monitoring, telefony komu przeszkadza telewizor? Jak powinny być liczone nadgodziny? Według mnie zakład w potrzebie powinien częściowo ponosić koszty i za takie godziny do zwrotu powinno być 1,5 lub dodatkowa premia za gotowość.

Pomocna?
Tak4Nie
anonymous
 Opinia
@Radek 21.09.2018 19:03

Piękny sen

Pomocna?
TakNie
Nikolas
 Opinia

Czy zapłacili wszystkim kase za zlecenia?

Pomocna?
TakNie
karol
 Opinia
@Nikolas 18.09.2018 14:25

znika kasa za zlecenia i nikt nic na to nie poradzi.nawet nie ma na co liczyc

Pomocna?
TakNie
Toldi
 Opinia
@karol 19.09.2018 18:42

U mnie nikt nie dostal nic za zlecenia nadgodziny tylko wolne albo urlopy

Pomocna?
TakNie
Nikolas
 Opinia
@Toldi 21.09.2018 13:15

Za zlecenie nie masz dostac wolnego bo tam placi sie za kazda godzine. Zgodnie z przepisami za nadgodziny z umowy o prace masz dostac wolne lub zaplate w ramach umowy o prace (50 lub 100% dodatku). Wczesniej wiele firm omijalo platne nadgodziny podpisywaniem umow zlecen. Wyglada na to ze firma zrezygnowala z nadgodzin na zleceniech ( co bylo omijaniem prawa) oddawaniem dni wolnych. Ale co z osobami ktore mialy podpisane umowy zlecenia i powinny dostac zaplate?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

Dlaczego podpisujemy puste miejsca tzw inblanco za zlecenia?To jezeli z Naszej winy nie mozrmy otrzymac wynagrodzenia za zlecenie niech firma Jarexs wystawi stosowne dokumenty.Czarno na białym.Wypłata za zlecenia w ratach to jakis absurd!Prosze bardzo żadacie pracy na kazde zawołanie to prosimy o wynagrodzenie.Od kiedy w Firmie Jarexs jedni otrzymuja wynagrodzenie,drudzy nie.Niech Dyrektor wytłumaczy.Czy Inspekcjs Pracy ma to zrobic.Dowody wykonanej pracy posiadamy

Pomocna?
Tak4Nie
Kowal
 Opinia
@Ja 03.09.2018 22:36

Jak masz dowody to nie wiem po co tez zale na forum. Zamiast tego polec do PIP i napisz dla innych jak rozwiazac ta sprawe. Wszyscy duzo gadaja a du. py nikt nie ruszy. A ppznie znowu zale ze nie placa, ze to czy tamto. Pamietajcie - to na wlasne zyczenie.

Pomocna?
Tak4Nie
nik
 Opinia
@Kowal 12.09.2018 00:03

Dokładnie tak.

Pomocna?
TakNie
Tak pracuje jarexs
 Opinia

Mają ludzi za idiotów.Najlepsze rozwiązanie iść naL-4 może wtedy Jarexs zrozumie,że nie robi się ludzi w h...Czekać na kasę za zlecenie 2 mce to jaja!Na drugi raz sami niech staną.

Pomocna?
Tak12Nie
Neo
 Opinia
@Tak pracuje jarexs 06.08.2018 18:00

Dwa miechy czekać na kase za pracę?? To już są jaja. Powinni wypłacić odsetki za zwłokę. Niech każdy napisze na piśmie żądanie wypłaty odsetek i niech wyśle poleconym lub osobiście dostarczy do biura. Ważne aby mieć potwierdzenie otrzymania przez firmę tego pisma. A z ciekawości to wcześniej wypłacali normalnie co miesiąc kase ze zlecenia? Od kiedy lecą w kulki?

Pomocna?
TakNie
dejwid
 Opinia
@Tak pracuje jarexs 06.08.2018 18:00

są tutaj jacys z Rybnika?

Pomocna?
Tak1Nie
anonymous
 Opinia
@dejwid 11.08.2018 07:24

Ale w jakim sensie?

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik Jarexu
 Opinia
@Tak pracuje jarexs 06.08.2018 18:00

Kasa dawno u kierownika w kieszeni,wydana na jego potrzeby

Pomocna?
Tak2Nie
Dejw
 Opinia
@Tak pracuje jarexs 06.08.2018 18:00

Najlepsze jest to, że jak pracujesz w jarexs 1 na umowe o pracę i robisz więcej godzin niz wynosi limit i masz za nie płacone na umowę zlecenie w Jarexs 2 to z palcem w (usunięte przez administratora) można to udowodnić przed PIP ewentualnie Sądem i żądać zapłaty jako nadgodziny (50 lub 100%). Nie dajcie się robić w jajo. Firma ma albo płacić nadgodzina albo dawać dni wole a nie płacić na zlecenie.

Pomocna?
Tak3Nie
max
 Opinia
@Dejw 09.09.2018 23:37

pewnie kazdy z nas ma kazdy grafik i moze udowodnic godziny pracy ,obiekt nadgodziny i sluzby dodatkowe

Pomocna?
Tak1Nie
Karaluch
 Opinia

Koordynator zapomnial ze ludzie wszystko sobie powiedza.Jakie luki w prawie sa dla jednych omijane ,a dla drugich nie.Temat dla kontroli zewnetrznej w Jarexsie

Pomocna?
Tak4Nie
Siwy
 Opinia
@Karaluch 03.09.2018 22:43

Wyśmiewa swoich ludzi a nie raczy załatwić ich problemów.Woda dwa razy była przez całe lato jak kropla w morzu!!!

Pomocna?
Tak2Nie
trie
 Opinia
@Siwy 06.09.2018 12:42

zapomnial jak sam robil tak jak my a teraz nic nie robi dla ludzi

Pomocna?
Tak1Nie
Karaluch
 Opinia

Trzeba byc kapusiem lub kochanka kierownika wtedy ma sie wypłacone z nadwyzka!Ktos powinien sie za to wziasc!Porazka totalna .Kpina ,zeby oszukiwac na wynagrodzeniach.

Pomocna?
Tak4Nie
Pracownik Jarexu
 Opinia
@Karaluch 03.09.2018 22:40

Bo kasę dzielą na spółkę

Pomocna?
TakNie
eden
 Opinia
@Karaluch 03.09.2018 22:40

norma ona dostanie kase i podziela po polowie a z ludzi beda sie smiac

Pomocna?
TakNie
EDEN
 Opinia

KOORDYNATOR NIE DBA O TO ABYM MIAL WYPLATE NA CZAS BO JESTEM ODDELEGOWANY DO INNEGO ODDZIALU.I TAK JEST CO MIESIAC .KOLEDY BIORA WYPLATE 7 LUB 9 A JA ZAWSZE MUSZE SIE O SWOJE UPOMNIEC .TAKIE ZANIEDBANIE NIE POWINNO MIEC MIEJSCA

Pomocna?
Tak3Nie
JAREXS
 Opinia

KOORDYNATOR BIERZE FAJNE WYNAGRODZENIE I FAJNE DODATKI WIEC POWINIEN WYKAZYWAC SIE W SWOJEJ PRACY.ROBIC COS DLA PDWLADNYCH A NIE TYLKO DBAC OWLASNE INTERESY I KORZYSCI.TO SA JEGO ZASRANE OBOWIAZKI ZA KTORE DOSTAJE WYZSZE WYNAGRODZENIE Z PROFITAMI

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o JAREXS - Legnica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAREXS