Opinie o Polmarkus Sp. z o.o.
prawda stoi po środku- jak to zwykle bywa-są tacy co mają dobrze i zero odpowiedzialności za wynik- ale odpowiedzialni za sprzedaż i wynik nie mają już tak różowo- tak jest zresztą w każdej handlowej Firmie
Ale cisza, a było tyle opini... Chyba ktoś sie obawia prawdy o pracy w tej firmie. A prawda sie różni od tych opinii, które sa tutaj napisane. Prawda w oczy kole ?
a jak w firmie traktowani są kierowcy ciężarówek ?
Lepiej idz do savpolu w gliwicach tam dopiero szkołe życia dostaniesz !
macie namiary na jakieś zródło gdzie mogę sprawdzić na jakie wolne stanowiska się można u nich załapać i kogo konkretnie potrzebują? no i ważne dla mnie jaka forma umowy i czy jest dobre ubezpieczenie bo bez tego to wiecie że strach do roboty iść. będę wdzięczny za odpisania i prosze o pilną odpowiedź pozdrawiam stefek K
Zalety =0 Wady= 100 %
Pracowałam prawie 4 lata. Do emerytury powinni mi za to zaliczyć OSIEM!!! Wiele, , bardzo wiele mogłabym konkretów tu podać. Samo wspomnienie jest jednak trudne...
Mógłbyś rozwinąć trochę ten koment? Bo sama ocena to troszkę mało.. Jakieś zalrty i wady pracy w polmarkusie by sie przydały :)
na 10 punktów daje 0
no i tyle byłoby z powyższego chwalenia Polmarkusa :) możesz jeszcze kolego powiedzieć skąd ta surowa ocena?
Cztery lata temu jeszcze dało się tam pracować (usunięte przez administratora)
te złe znikają
Witam napiszcie coś więcej o tej firmie
Jeździłem tam po towar. Miło i fajne panie w biurze.
JAK SIE PRACUJE?
Firma Polmarkus to pracodawca, o którego warto zawalczyć. Świetna atmosfera, każda osoba jest traktowana indywidualnie, rewelacyjne warunki pracy. Przestrzeganie wszelkich zasad. Polecam tego pracodawcę
Jak się pracuje w Polmarkus Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Polmarkus Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 17.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Polmarkus Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 3 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!