Ze co? Ze w bancomie jest dobrze? Ten ostatni komentarz to chyba pisal ktos z kierownicta bo zaden normalny konsultant by takiej bzdury nie napisal. (usunięte przez administratora)... Caly miesiac a te gnidy -tak gnidy czyli kierownictwo (usunięte przez administratora)... Ci stawke godzinowa (usunięte przez administratora)... Wie za co . Wyplat w terminie nigdy nie bylo ,aprzez ostatnich kilka miesiecy to w ratach placa po 300 lub 500zl i oczekuja moze ze im wdzieczni bedziemy ze raczyli wyplacic pieniadze na ktora uczciwie sie zapracowalo. wymagania nie wiadomo jakie,jakies smieszne zebrania ze niby sie na nas zawiedli ,ze wyciekly info z dzialu it- 2informatykow i pies he he. a tak naprawde prawdziwy podpierd...aczto supervizor. Przylezie tu podslucha tam podslucha i tak lazi zamiast do swojej roboty sie wziasc. a nie lenic sie i wlazic kierownictwu w (usunięte przez administratora).. I kablowac. Ogolnie firma do (usunięte przez administratora) . Niby pracujesz a pieniedzy nie masz. tym co zostali- tym normalnym zycze rychłego znalezienia nowej lepszej pracy . Pomyliły mi się wpisy , oczywiście zgadzam się z tą wypowiedzią.Nic dodać nic ująć.No nareszcie ktoś prawdę napisał. Coraz gorzej się dzieję i wszystkim odradzam pakować się w to (usunięte przez administratora) chyba, że lubicie co miesiąc błagać o swoje pieniądze i być na łasce lub niełasce szanowanego kierownictwa. Masz racje trzeba prosić się o pieniądze które się należą. Ludzie odchodzą z pracy z wiadomych przyczyn i muszą wydzwaniać i pytać kiedy łaskawie dostaną wypłatę.Zresztą Ci co pracują też nie mają lepiej , codziennie pytanie kiedy będą pieniadzę i ciągle ta sama odpowiedz ,, Dowiem się i dam wam znać ,, albo ,, klienci nam nie płacą ,, Sytuacja ciągnie się od 5-6 miesięcy i końca nie widać.Pracownicy odchodzą a na ich miejsce chyba chętnych brak.Najgorsze są te obietnice ze bedzie już dobrze. Ze kasa bedzie w terminie. Co miesiąc obiecują, ze za miesiąc kasa bedzie w terminie. Mija miesiąc i nic sie nie zmienia. Nikt nic nie wie. Trzeba sie prosić i żebrac o swoje pieniądze. I znowu obietnica, ze za miesiąc bedzie kasa w terminie. I co? I (usunięte przez administratora) A jak odejdziesz z roboty to dostaniesz kasę po dwóch miesiącach. Do dziś ludzie którzy odeszli nie maja kasy za czerwiec. A jest wrzesień !!!! Więc jeśli ci nie zależy na kasie w terminie to pracuj w bancomie. A jesli umowa ma dla ciebie jakieś znaczenie to Bancom nie jest dla ciebie. Bancom ma w (usunięte przez administratora) terminy zapisane w umowach z pracownikami. Ps. Pozdrowienia dla volvo pana prezesa - jedyne pewne wpływy w tej firmie to do baku limuzyny pana prezesa :)