Kreativia Sp. z o.o. Sp. K
1 1372 6 1

Opinie o Kreativia Sp. z o.o. Sp. K

Lalamido

Moja subiektywna opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać: Firma z wielkim potencjałem i możliwościami. Atmosfera w dziale handlowym luźna, bez napinki ale co zrozumiałe liczą się wyniki i są one weryfikowane przez przełożonych, co również uważam za normalne. Problemy codzienne, mniejsze większe, normalnie. Koleżeństwo, całe spektrum, od wyboru do koloru i po prostu fajnie się z nimi pracuje, do tego balujemy po godzinach :-)

Dudek
@Lalamido 23.10.2018 19:11

Zgadzam się, problemy są jak wszędzie ale plusów znacznie więcej niż minusów. Do tego zespół bardzo zróżnicowany, młodzi uczą się od doświadczonych. Dla mnie wartość dodana.

Alek
@Lalamido 23.10.2018 19:11

Potencjał, atmosfera miedzy pracownikami jest bardzo dobra, weryfikowanie wyników również jest normalną sprawą. Problemy też są wszędzie i to nie problem. Zamiast pisać sami o sobie opinie drodzy zarządzający popatrzcie na swój sposób działania. Problemem nie jest to czy występują awarie tylko jak je się rozwiązuje. Dudek (po twoim wpisie widać że jesteś z zarządu lub działasz na jego zlecenie.) Pięknie opisaliście co działa ale problemem jest to co nie działa. Nerwówka wprowadzana przez ciągłe pytanie ile dziś przyniosłeś, chaos wprowadzany przez kaprysy prezesa który z dnia na dzień potrafi zmienić zasady bez wyjaśnienia powodów (bo przecież małym żuczkom nic do tego). Najgorsze jest to, że zespół jest obwiniany za rzeczy które wynikają ze złego zarządzania zespołem i złych decyzji szefów. Jeszcze kilka miesięcy temu mieliście 3x większy skład niż dziś i co? Pracownicy wylecieli a sposób działania pozostał. Nic się nie zmienia w sposobie prowadzenia biznesu. Znów zatrudnicie jakiś łosi za 2,5 tysiaka i znów bez zmiany zarządzania będzie skutkowało tym że się "nie sprawdzą". Dobra atmosfera to plus ale ona zależy od tego jak firma działa. To że się pracownicy lubią to jedno ale nie lubią jak działa firma.

Dudek
@Alek 25.10.2018 10:06

Nie wiem po czym wnioskujesz Alosiu że jestem z zarządu. Piszesz jakieś dyrdymały. Nie spotkałam się w tej firmie z jakimkolwiek obwinianiem zespołu, a jedynie z wyrozumiałością zw ewentualne popełnione przez nas błędy, czego nie spotkałam w poprzedniej pracy. A co do tego jak piszesz o wielkości zespołu to ewidentnie pokazuje że nie masz o nim zielonego pojęcia, albo wiem, na pewno działasz na czyjeś zlecenie ;-) bo w zespole handlowym jak i na produkcji jest jeszcze więcej osób niż miesiące temu o czym się łatwo przekonać. Pozdrawiam.

Alek
@Dudek 25.10.2018 22:13

Wyjaśniając. Wnioskuję że jesteś z zarządu po tym, ze zdrabniasz moje imię. Tania technika deprecjonująca rozmówce o odmiennych poglądach. Za bardzo zależy Ci na wybieleniu firmy jak na pracownika. Większość ludzi nie byłoby ta zaangażowanych.

Dudek
@Alek 26.10.2018 12:57

Alosiu, zdrabniam Twoje imię bo jestem taka milutka i należę do tych naprawdę zaangażowanych. Daję od siebie przynajmniej tyle ile dostaję.

Alek
@Dudek 27.10.2018 19:36

To albo masz na nazwisko tak samo jak prezes i dużo z siebie dajesz albo nie wiele z siebie dajesz w myśl tego co piszesz. "Daję od siebie przynajmniej tyle ile dostaję".

były pracownik

Firma oferuje handlowcom śmiesznie niskie warunki płacowe. W nowej firmie zarabiam niemal dwukrotnie więcej. Dziwię się, że jeszcze ktokolwiek chce w tej firmie pracować jako handlowiec lub opiekun klienta.

bolo
@były pracownik 05.10.2018 16:39

To jest pytanie: czy firmie opłaca się bardziej zatrudnić na długie lata kompetentnych handlowców z doświadczeniem, płacąc im sensowne pieniądze, czy ciągle zatrudniać za małe pieniądze handlowców bez doświadczenia, którzy i tak, odkrywając, że inni płacą więcej, po krótkim czasie odejdą, zabierając ze sobą część klientów. Pytanie, co się bardziej opłaca.

bolo
@były pracownik 05.10.2018 16:39

To jest pytanie: czy firmie opłaca się bardziej zatrudnić na długie lata kompetentnych handlowców z doświadczeniem, płacąc im sensowne pieniądze, czy ciągle zatrudniać za małe pieniądze handlowców bez doświadczenia, którzy pracując mniej efektywnie, z czasem i tak, odkrywając, że inni płacą więcej i odchodzą, zabierając ze sobą dużą część klientów firmy.

Clock
@były pracownik 05.10.2018 16:39

I cóż chciałeś wnieść swoją wypowiedzią? To że pracujesz teraz w innej firmie i zarabiasz więcej i chciałbys się podzielić swoim sukcesem odniesionym w swojej karierze zawodowej? Zatem szczerze ci gratuluję i życzę powodzenia. Co do wynagrodzenia działu handlowego w Kreativia: hmmm.... zawsze przydałoby się więcej, ale wydaję mi się, że płacą więcej niż inni w tej branży. Dla czego o tym piszę? Może teraz szefostwo zmieni system wynagradzania, choć nie sądzę. Ale ciśnie mi na usta gdy czytam takie bzdury. @bolo, to jest ta dodatkowa wartość pracodawcy, kiedy nie mając większego doświadczenia możesz pracować w takim miejscu i szkolić się z takimi ludźmi. Pa pa.

kimmy
@Clock 11.10.2018 18:58

Nie da się ukryć, że polityka właścicieli firmy jest bardzo krótkowzroczna i na pewno w skali globalnej bardzo dużo tracą.

Alek
@Clock 11.10.2018 18:58

Jak czytam te wszystkie opinie to mam wrażenie , że twierdzenie "to jest ta dodatkowa wartość pracodawcy, kiedy nie mając większego doświadczenia możesz pracować w takim miejscu i szkolić się z takimi ludźmi." nie jest tu dobrym argumentem i już na pewno nie wartością dodaną.

Kreativia Sp. z o.o. Sp. K
pracodawca
@Alek 12.10.2018 12:35

Oczywiście że jest wartością i przekonują się o tym Ci, którzy dobzespołu dołączają. Warunki pracy, oferta, możliwości, to wszystko w standardzie.

ktoś
@Kreativia Sp. z o.o. Sp. K 13.10.2018 10:26

Co za bełkot. Każda normalna osoba wie, że dobrze opłacany doświadczony handlowiec generuje obroty 4-5 razy większe od niedoświadczonego handlowca, który później, widząc, że zarabia mniej niż w innych firmach, odchodzi, przy okazji zabierając ze sobą część klientów. dlatego doświadczenie handlowcy są rozchwytywani na rynku pracy, (usunięte przez administratora)Ale najważniejsze są zaoszczędzone pieniądze, któe wcale nie są zaoszczędzone, ponieważ porządny handlowiec generuje zyski kilkakrotnie większe..

Iza
@Kreativia Sp. z o.o. Sp. K 13.10.2018 10:26

Ciekawe, czy firma Kreativia pisząc coś takiego, pokazuje, że ma poczucie humoru czy piszą tak na serio. Nie sądziłam, że mogą istnieć jeszcze firmy z tak anachronicznym podejściem do pracy handlowców. W dobie, gdy porządne firmy zabiegają o porządnych i doświadczonych handlowców, płacąc im minimum 8 tys. netto, ta firma bawi się w zatrudnianie absolwentów za pewnie 2500-3000 PLN. W taki sposób firma nigdy nie odniesie sukcesu. To tak jakby syzyfowa praca i ciągłe rozpoczynabie od nowa z nowymi handlowcami.

Baltazar
@Iza 23.10.2018 13:17

Dobrze to opisałaś Izka, własnie tak jest w Kreativii.

qwerty

Atmosfera w pracy spoko, fajnie pracowało się z niektórymi osobami. Największe minusy to kierownictwo i właściciel oraz nadgodziny, za które nie odprowadza się żadnych świadczeń

Pracownik

Uczciwy pracodawca i uczciwi ludzie

Optymistyczna
@Pracownik 02.10.2018 21:16

Zgadzam się :)

Polecam!

Zacznę może od tego jaka jest firma Kreativia i jaka była od podstaw. Została stworzona wiele lat temu przez młodego i ambitnego człowieka, który do dziś choć przybyło mu juz trochę lat nadal żyje realnymi ambicjami. Od samego początku realizuje swoje cele i ciagle sie rozwija… Przez ostatnie 2 lata firma zaczyna stopniowo zamieniać sie w potęgę na rynku. Dlaczego im uda sie osiągnąć aż taki sukces? Po: 1. Szef(usunięte przez administratora) Można powiedziec o nim wiele, jak każdy człowiek ma swoje wady i zalezy. Tylko pomyślmy przez chwile… Jakiego szefa chcielibyśmy miec? Uczciwego? Pomocnego? Wymagającego? Wyrozumiałego? Szczerego? Zapewniam ze to wszystko Bartek posiada. Da sie z nim godadac, zawsze ma drzwi i serce dla ludzi otwarte, a telefon zawsze w potrzebie odbierze. 2. Szefowa(usunięte przez administratora) cudowna kobieta. Z początku poświęciła sie całkowicie dzieciom ale w momencie w którym firma zaczęła iść do przodu to włożyła 100% siebie w firmę i drugie 100% w dzieci. Potraficie tak? To przysięgam ze ta kobieta potrafi. Jest tak samo pomocna jak jej mąż, nigdy nikomu krzywdy nie zrobiła, ma ogromne serce nie tylko dla ludzi. Czym wiec zasłużyła sobie na takie zakłamane opinie o firmie? Dlaczego niektórym tak łatwo przychodzi zniszczenie czyjejś ciężkiej pracy w oczach innych? Jak bardzo trzeba być zawistnym żeby robić cos takiego? 3. Pracownicy- o każdym nie da sie opowiedzieć i nie zamierzam tutaj wymieniać żadnych osób. Ogółem firma potrzebuje pracowników którzy robią to co lubią ale przedewszystkim sie w to angażują w tylu % ilu tylko mogą. Najeżdżanie na dyrektorów firmy jest totalnie żałosne i dziecinne, przedewszystkim dlatego ze są oni swietnie wyszkoleni i perfekcyjnie posługując sie językami obcymi- myśle ze gdyby nie to to firma nie miałaby tylu klientów zagranicznych ;)) Ale przecież to był tylko mały szczegół :) 4. Jesli szukasz pracy w ktorej dobrze sie poczujesz, w ktorej poczujesz ciepło, zrozumienie, szacunek ale tez bedziesz osiągał wyniki i wymagał trochę od samego siebie to ta firma jest dla Ciebie idealna pod każdym względem. Chcesz słuchać opini innych? Nie lepiej ocenić cos samemu? Przyjdź, sprawdź i samemu ocen- moze sie okazać ze bedzie to firma twoich marzeń i ze za kilka lat bedziesz pracował w potędze kraju, jak nie jeszcze wyżej. Ta firma da Ci ogromne możliwości rozwoju a ty możesz je wykorzystać jesli tylko chcesz. Dodatkowe słowa chciałabym pokierować do osoby, która nie ma swojego życia. Co masz na celu? Zrujnowanie opinii firmy która zapewne dala Ci szanse na rozwój? Powiem krótko- ta firma daje ogromne szanse aby każdy sie rozwinął, daje do dyspozycji jedne z najlepszych sprzętów i maszyn na całym świecie. Jesli Ty nie skorzystałeś/łaś z tekiej szansy i po prostu sie nie przykładałeś/łaś to przykro mi ale takie jest życie. Skoro masz tyle wolnego czasu żeby wymyślać tyle bajeczek i do tego je pisać to widocznie nadal nie jestes nigdzie zatrudniony a przynajmniej nie w firmie która traktuje prace powaznie tak jak Kreativia. Twoje zachowanie przypomina fochy dzieci z gimnazjum- gdy cos Ci nie pasuje w kimś to zniszczysz mu opinie choćbyś miał mowić o nim same kłamstwa tylko po to by miec satysfakcję z tego ze go zrujnowałeś w oczach innych. Jednak z tą firma to Ci sie nie uda, wiesz dlaczego? Możesz sobie pisać te wyssane z palca opinie, możesz nadal żyć nienawiścią i nadal tracić czas na ta firmę zamiast o niej zapomnieć skoro dla Ciebie była taka zła. Tylko po co to robisz? Żeby odstraszyć ludzi? Prosze Cie, to jest żałosne! Daj szanse kazdemu poznać firmę samemu, jesli jemu tez aż tak sie nie spodoba to bedziesz miał jeszcze większa satysfakcję niż teraz- zapewniam Cie. Jednak ryzyko jest takie ze dla innych ta firma bedzie drugim domem i wyjdzie ze sie mylisz :)) Pozdrawiam serdecznie!

Nicky
@Polecam! 20.09.2018 18:30

Po uważnym przeczytaniu jestem pod ogromnym wrażeniem tekstu. Dużo pracy kosztowało napisanie takiej laurki. Tak mi się skojarzyło od razu to polecę cytatem, który idealnie w moim odczuciu pasuje: "Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszego klubu przemęcza, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu „Tęcza”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – Jarząbek." Cytat dla jasności z filmu MIŚ

Pszczółka
@Polecam! 20.09.2018 18:30

Ciężarówka z miodem się wylała tutaj:)

Optymistyczna
@Polecam! 20.09.2018 18:30

Zgadzam się z większością :)

El dżudżu

Świetna firma i ludzie w niej pracujący. Trzeba (usunięte przez administratora) ale za to są wymierne pieniądze. Z takim parkiem maszynowym i produktami znaleść klientów nie problem.

Nicky
@El dżudżu 15.09.2018 08:44

Świetna firma i ludzie w niej pracujący. Tak, pełna zgoda- niestety zarządzanie pozostawia wiele do życzenia. Możesz za....ać ale i tak nie masz pewności, że zrealizują zlecenie jakościowo i terminowo. Park maszynowy jest rewelacyjny ale sam na siebie nie zarobi a ludzie nie maja czasu się go nauczyć. Rotacja w firmie taka, że już nawet emigranci ze wschodu nie chcą pracować.

Go
@Nicky 18.09.2018 11:42

O jakiej rotacji Ty piszesz? Widać, że nie masz o tym żadnego pojęcia. Wiele jeszcze do zrobienia bo firma to proces, ale progres jaki zrobili przez dwa lata jest niesamowity. Ps. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić teściową

anonymous
@Go 19.09.2018 22:12

Prawda, wiele do zrobienia. Po pierwsze szacunek do pracownika, po drugie mniej buty to nie będzie problemu z obsadzeniem etatów. Rotacja pewnie już teraz mała bo została garstka ludzi a nowi nie wala już drzwami i oknami. Firma urosła na kredyt a potem już było tylko gorzej i zaczęło się zamykanie nowo otwartych działaów i wywalanie ludzi. Przeciez za nie przemyślane decyzje szefow musial ktoś ponieść konsekwencje. Firme to trzeba prowadzic odpowiedzialnie . Ps. Również pozdrawiam Twoją teściową

Nick
@anonymous 20.09.2018 13:30

Nie masz absolutnie pojęcia o tym o czym piszesz, a piszesz kompletne bzdury. Wywalili cię i słusznie i to ponad rok temu, a widać nadal się nie pozbierałeś. Jaka szkoda

Interested

Jak wygląda praca w sprzedaży na eksport? Czy firma jest przygotowana (możliwości, materiały, wzorniki, cenniki w j. angielskim) Będę wdzięczna za konstruktywną odpowiedź.

Verite
@Interested 16.09.2018 12:43

Produkcja nie zawsze wyrabia ale mówią że będzie lepiej. Co do materiałów to masz pełne spektrum w kilku językach Zobacz stronkę jest tam kilka katalogów, materiały dobrze przygotowane

Adam
@Verite 17.09.2018 22:22

Od wielu miesięcy mówią , że będzie lepiej.Niestety nie wiele się zmienia. Firma ma wielki potencjał ale nie wiedzieć czemu wszystko dzieje się z problemami. Długie terminy realizacji, jakość losowa ( raz cudownie a raz tragicznie) może przez rotację pracowników- trudno powiedzieć tak na 100% czemu. Klienci po pewnym czasie zaczynają rozumieć ze za ceny jakie proponuje firma powinno być znacznie lepiej z terminami i jakością i wtedy przechodzą do konkurencji tak jak my.

Były

Dlaczego na tym forum obowiązuje cenzura i są usuwane posty, które wiele mówią o firmie? Wiele z nich było bardzo stonowanych ale krytycznie mówiło o firmie. Bartek zachowuje się jak kapryśne dziecko

Nick

Jak to się stało że ze z ponad 180opinii nagle zrobiło się 115?

Fick
@Nick 17.09.2018 16:12

Może Trollowe wpisy ciężko było nazwać opiniami.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik Kreativii

Pamiętam twój wcześniejszy wpis o tych tajnych pracownikach, którzy tak btw nie są tajni już od paru miesięcy. I co zaskakuje to fakt, że lubisz chłopców, ale jakoś parę miesięcy temu nie było przytyków do sprzedawania gaci i upadłej firmy, mimo że reszta wpisu to zwykłe kopiuj-wklej. Ty masz naprawdę problem ze sobą, skoro twoerdzisz, że kogoś lubisz i jednocześnie z czasem zaczynasz mu pojeżdżać. Czy to może wynikać z tego, że ci dwaj chłopcy, podobnie jak cały dział handlowy brechtają na codzień z tych wpisów i zachodzą w głowę, kto też z byłych pracowników pilnie potrzebuje konsultacji psychiatrycznej? Zaleźli ci jakoś za skórę? Obecnym pracownikiem to ty nie jesteś, bo nic nie wiesz o tym co się w tej firmie dzieje.

Nick

Patrząc na zakładkę kontakty w Kreativii Pan Naczelny Hejter może odtrąbić pierwszy sukces. Brakuje dyrektor Anny.

anonim

(usunięte przez administratora)

morcin

Czy dyrektor handlowa a.I. jeszcze tam rządzi?

Nick

Patrząc na zakładkę kontakty w Kreativii Pan Naczelny Hejter może odtrąbić pierwszy sukces. Brakuje "dyrektor" Anny.

Tadziu

Firma Bartgrafic i Kreativia to to samo - 2 spółki prowadzone przez te same osoby, czyli guru CEO i żonę z pomocą 2 dyrektorów. Jeśli szukacie opinii o firmie Kreativia wejdźcie równiez na opinie Bartgrafic i będziecie mieć klarowną sytuację, oraz powinna zapalić się czerwona lampka- nie nie żółta, lecz czerwona: stop, to nie jest firma z która mogę wiązać przyszłość.

A-K.C

Jak Wam jest tak źle, to zmieńcie pracę. Nie ma co się męczyć, jak nie widzicie żadnych pozytywów w firmie w której pracujecie. Lubię swoją pracę, lubię większość ludzi z którymi pracuję. W firmie mi się podoba. Przychodzę do pracy i robię swoje, bo za to mi płacą. I mam co robić. Nie interesują mnie plotki o stanie finansowym firmy od osób, które o tym pojęcia nie mają.

Optymistyczna
@A-K.C 04.08.2018 09:49

i prawidłowo ;)

A-K.C

1. Nie mam żadnych kompetencji do zwalniania ludzi. 2. W mojej wcześniejszej wypowiedzi nie było napisane "jak się nie podoba to za drzwi, bo firma polityki nie zmieni". Chodziło mi bardziej o "nic na siłę". Po co się męczyć, po co żyć w stresie i frustracji, przecież stres, zwłaszcza długotrwały jest szkodliwy dla zdrowia. Lepiej się rozejrzeć za czymś innym, zmienić otoczenie i zapomnieć o "złej" Kreativi.

Merry

Witam! mam pytanie do osób pracujących czy po tych komentarzach w firmie coś się zmieniło i czy te pseudo wykształcone osoby są nadal na swoich stanowiskach i jest tak jak jest czy coś się poprawiło bo chciałam aplikować do pracy ale jeśli jest tak jak tu opisane to chyba podziękuję.

Bolesław
@Merry 18.07.2018 14:37

Marry, ocenianie czyjegoś wykształcenia na podstawie wpisów na goworku- gratuluję podejścia. Pytanie tendencje i w kontekście zatrudnienia, chyba bez sensu. A w firmie cały czas się coś zmienia, rozwija się, rośnie. Standard raczej. Aplikuj - sprawdzisz.

Adela
@Merry 18.07.2018 14:37

Merry. Odpuść sobie. Poszukaj czegoś innego bo tu jest coraz gorzej. (usunięte przez administratora)Nie polecam. Niebawem też sie zwijam tylko czekam na potwierdzenie nowej roboty

Merry
@Bolesław 18.07.2018 16:36

Bolku, Bolesławie mój Drogi. Czytając twoją wypowiedź zastanawiam się czy ty w ogóle uczęszczałeś na lekcje polskiego. Brak ładu i składu Twoich wypowiedzi powoduje u mnie skok ciśnienia. W kontekście zatrudnienia się w każdej firmie ogromne znaczenie mają kompetencje ludzi tam pracujących. Widać nigdy nie aplikowałeś do żadnej firmy i jesteś raczej na stanowisku z mianowania, a nie z konkursu CV.

as

A jak traktują grafików? też tam źle się pracuje?

anonim

(usunięte przez administratora)

Spiskowiec

Twój umysł jest przenikliwy. Zobacz co masz nad swoim postem: "Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej." Dlatego może przeczytaj regulamin i dowiesz się dlaczego twoje wpisy znikają. Pracodawca nie ma prawa ingerować we wpisy i tego nie czyni. Jesteś nudny. Pewnie wierzysz też w płaską Ziemię i reptylian, którzy odpowiadają za to, że dostajesz w restauracjach zimne posiłki, co pewnie ogłaszasz wszem i wobec na goworkowym profilu każdej knajpy, którą odwiedzisz. Ach, ci wstrętni reptylianie. Z Bogiem!

anonymous

Jak dla mnie to cały dział handlowy do zwolnienia. (usunięte przez administratora) przepych, buta i rozpasanie. Wymagania wygórowane w stosunku do tego co prezentują swoją osobą. Myślą, że są kompetentni ale to tylko ich chora wyobraźnia. Zlepek ludzi z przypadku bez doświadczenia w branży. Dopinguję Zarządowi aby zrobił z tymi pseudo handlowcami porządek. Panie Bartoszu nie znam Pana ale jak bym był na PAna miejscu to podziękowałbym takim pracownikom co tu wypisują. P.S. Park maszynowy robi wrażenie.

anonim

(usunięte przez administratora)

True

To żałosne i podłe, pokazuje tylko jak słabą jesteś istotą. Piszesz cały czas te same bzdury, a co najgorsze, obrażasz wielu ludzi. Nie pracuję już w Kreativi od jakiegoś czasu. Rozstaliśmy się z należytym szacunkiem, choć moje odejście na pewno nie było firmie na rękę. To co opisujesz to tylko Twoja wybujała i niestety chora wyobraźnia i nie sądzę, aby cokolwiek co znaczące było zgodne z prawdą. Może zostałeś w tej firmie skrzywdzony, może postąpiono z Tobą nie fair, ale nie wyobrażam sobie, aby skrzywdziło Cię tak wiele osób, które Ty obrażasz. Ekipa, trzymam za Was kciuki i nie dajcie się zastraszyć nieprawdziwymi opiniami. Ps. Panamerę pamiętam, bajka auto, z tego co mi wiadomo leasing skończył się przed moim odejściem, a auto było na sprzedaż już wtedy. I takie masz właśnie informacje.

Były prawcownik

Zgadzam się z większością co tutaj pisze. Sam pracowałem w tej firmie ale zostałem zwolniony ponieważ była redukcja pracowników oraz to że zamykali produkcje liter. Pieniądze czasami nawet były na czas a czasami musiałem czekać po weekendzie. Przenieśliśmy się do nowej hali a tam było gorzej niż w starej. Pracowałem przy literach a chcieli ze mnie zrobić montażystę w delegacjach na co się nie zgodziłem ponieważ uzgadniałem wcześniej jakie stanowisko i jakie obowiązki będę miał. I podkreślałem że delegacje mnie nie interesują przy takich śmiesznych dietach które mi zaproponowano. Koniec z końcem odradzam ludzią pracy w tej firmie nie ważne czy na produkcji czy jako handlowiec. Handlowce jak przyjeżdżali cały czas narzekali jak to kiepsko się wszystko rozwija i w ogóle... (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Kosz Marek

Ponawiam, bo ... ha ha ha ha, po prostu nie mogę że śmiechu. Śmieszku - Ty to potrafisz rozbawić do łez. Jesteś tak zabawny jak krowi placek na środku Kaponiera. Obcy, nieznany nikomu język... ależ to przekomiczne. I ten awans Łukasza- no boki zrywać... I ta tajemniczość... Tak, nie ułatwiaj zadania. Jesteś jak, kurna, Zorro! Tylko mały skrawek czarnego materiału wielkości stringów 12-letniej chinki dzieli świat od odkrycia wielkiej tajemnicy - kim jesteś. Tak trzymaj. Brawo

Obserwator

Czytam te wszystkie wiadomości z pewnym zakłopotaniem. Bo z jednej strony rozumiem gorycz i złość powodowaną bezsilnością po stronie pracowników, ale i jestem w stanie zrozumieć strach przed zmianami po stronie osób zarządzających tym przedsięwzięciem. Osobiście moja rada jest taka, każdy niezadowolony powinien przygotować się merytorycznie następnie iść na spotkanie z szefem i wygarnąć punkt po punkcie wszytko w twarz. Jeśli szef jest osobą wywarzoną, to z pokorą przyjmie wasze argumenty i jesteście wygrani. Natomiast jeśli nie przyjmie waszych uwag to i tak niczego nie tracicie, bo przecież nie jesteście zadowoleni i uważacie, się za "ofiary pewnego układu" który tam funkcjonuje. A jak wiadomo pracy na rynku jest w bród i zaufajcie mi, że jeśli macie wiedzę i chęci to pracę znajdziecie w 1 dzień. Sami cały czas szukamy pracowników. Na koniec powiem tylko, że kibicuję pracownikom jak i Właścicielowi. powodzenia

Pokusa
@Obserwator 06.06.2018 16:47

Apeluje do Ciebie byś przestał z tym bo wiemy że pracujesz w tej firmie i tu wypisujesz broniąc firme. Już to zrobiłeś pod Bartgrafic https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,780232 Żałosne. Nie macie lepszych pomysłów na siebie? Popieram Fabiana, Idyllę i resztę tych co tu piszą prawdę!!!

Obserwator
@Pokusa 06.06.2018 17:50

Zdziwił/a byś się.

a
@Obserwator 06.06.2018 16:47

Praca jest, wystarczy wysłać cv do obojętnie jakiej drukarnii wielkoformatowej. Już tu przewinęło się kilka nazw firm. Nie ma co czekać jak komuś nie odpowiada praca w Krativii, wysyłajcie CV na ogólne adresy, nawet jak nie poszukują na swojej stronie pracowników. Ja tak zrobiłem, miałem 4 spotkania na 5 wysłanych cv. No i to ja wybierałem gdzie chce pracować :)

Ucho Prezesa
@Pokusa 06.06.2018 17:50

Idź na plac apelowy

anonim

(usunięte przez administratora)

Fabian

Femina, kocham cię

Kosz Marek

Ponawiam swój post bo... na rany Chrystusa... muszę ponawiać. Nie mogę bez tego normalnie funkcjonować. Tak jak obiecałem wcześniej, już niedługo pełna lista ponad 678 932 ukrytych pracowników Kreativii. Podam pełne dane, foty, screena, a nawet rozmiary butów. I jeszcze coś: zatrudniają lub zatrudniali dzieci. Przeczytajcie posty poniżej- toż to przedszkole. Ujawnię Wam takie sekrety, że poluzują się Wam gatki w kroku. A... I nie byłbym sobą jakbym nie dodał coś o językach obcych. No ... drama. Nie umiejom. Klienty z zachranicy chcą gadać, a tu cisza... No i te derektory... źli, bardzo źli. Jak zsumować ich imiona i nazwiska i pomnożyć przez liczbę złych rzeczy, które uczynili to wychodzi 666. To nie przypadek. A... jeszcze standardowy tekst o biednym Condzim... ale to może w następnym poscie. Już niedługo będę znów ponawiał. CTRL+V....

Wham
@Kosz Marek 14.06.2018 18:26

Mistrz, po prostu mistrz

Kosz Marek

Po prostu ponawiam... Taaak. Masz rację Femina, tylko błaznują i nic więcej. Nie to co my i nasze powielone po stokroć te same posty. Zrobimy z nimi porządek. Cwaniaki. Myślą, że uciszą renegata Fabiana i innych mu podobnych bojowników jedynie słusznej sprawy. O nie... hmm. Dobra - nie wiem co dalej, więc może coś z klasyki... Aniu, Łukaszu - ech, szkoda słów ...... (w miejsce kropek proszę sobie wstawić coś o językach bardzo obcych - oczywiście dla nich, bo przecież nie dla nas; co nie, Femina?) ... Tak dzisiaj sobie siedzę w zło-firmie i ... nagle olśnienie. To było jak powiew świeżo rozrzuconego gnojownika po polu. Jak ptasi "placuszek" spływający po czole po zadarciu głowy w niebo... i lecę w te pędy do CEO... Chopie, mówię, la Femina i gringo Fabiano - oni są remediumem na nasze problemy. Znajom rynki polskie i co ważniejsze, zachramaniczne, znajom języki wszelakie w mowie, piśmie, śpiewie i slangu - tak by byznesy nawet ze Streetpipolami mogli robić. Generalnie- znajom się na rzeczy, kurde. CEO'niu, nie daj się prosić, daj im stery tej karaweli i niech żeglują po oceanie byznesu...A CEO tylko opuścił brew i zaklął: ech, do djaska, nie daje tym ludziom żadnych szans, spodziewać się mogę fiaska...Och źle, źle, jakże źle będzie teraz dalej ale jest jeszcze małe światełko w oddali...jesteście Wy: Femina i Koszmarny Fabiano, no i oczywiście ja. Głardy sprawiedliwości, ostatni prawi ..

Kosz Marek

Ponawiam... Śmieszku czy jak Ci tam Pajacyku... no co Ty. Odkurzacz Ci psa przejechał, czy co? Swojaka krytykujesz. Przecież razem kurs klauna-kuglarza kończyliśmy, a teraz na mnie nadajesz? Błaznujesz a innym zabraniasz? Po czyjej jesteś stronie? ...kupili Cię? Za ile? Dali się "karnąć" porszawą? Nie...O to szkoda... i jeszcze żyganko Cię bierze? Ojej. Od głupoty powiadasz? To chyba żygasz już od urodzenia, bo bystry to Ty zawsze byłeś... jak potok moczu w pisuarze. Daj lepiej spokój tym wojenkom i skupmy się na hejtowaniu innych. To takie fajne i ...łatwe.

Kosz Marek

UWAGA! Kreativia usuwa posty. Wszystkie posty. Usuwają generalnie wszystko. Wyglądam przez okno-stoi źle zaparkowany samochód... patrzę za 5 minut... już go nie ma. Usunęli dranie. Ale nie ze mną te numery. Już niedługo... pełna "Lista Kosz Mara". Ja im pokażę... A ... jak zwykle jakiś mega skandaliczny tekst... może dzisiaj coś co pisałem tylko 125 razy...Marcin, no chłopie nie pozwól by Twoje zdjęcie było na ich stronie. No ej. No. Przecież, to skandal. Dam Ci namiar na takiego prawnika (mistrz nad mistrze w swoim fachu - udowodnił udział Ghandi'ego w aferze podsłuchowej), że im buty pospadają...

Ktoś tam

Koszmar, Tak, tak, spisek i (usunięte przez administratora) Czytaj ze zrozumiem: regulamin portalu i ochrona danych osobowych. Jak ty gdziekolwiek pracowałeś z takim podejściem do tematu?? chyba coś w mózgu przeskoczylo i tak już zostało. I do tego jeszcze, ciągle się przegrzewa.. Tylko współczuć, ani wymienić ani wyrzucić????????

anonim

(usunięte przez administratora)

Kosz Marek

Ponawiam swój post ponieważ ... spędziłem dwa tygodnie na pisaniu moich wypocin i stworzyłem największy dokument tekstowy w swoim życiu nie po to, by go teraz nie wklejać do opinii. Przez najbliższe 25 lat nie spodziewajcie się niczego nowego, po prostu nic więcej nie wymyślę - taki tępy już jestem... Aha, zapomniałbym... oni są źli, a najgorsi z nich, no to wiadomo już kto. I jeszcze te lizusy, co to piszą te pozytywy - też wiadomo kto. Ja, ja, ja ich wszystkich zdemaskuję, bo wszystko wiem. Nie wierzycie? Byłem dzisiaj na 178 zebraniach. Co wam podesłać? Screena z kalkulatora. Rany, ale czadowo. A Wy nawet nie wiecie kim jestem. Jejku, ależ bombowo, czuję się jak agent. No dalej. Co chcecie wiedzieć? Gdzie pracują nieślubne dzieci Papieża? Czym goli nogi Królowa Elżbieta? No dalej...

Kosz Marek
@Kosz Marek 13.06.2018 18:28

Ponawiam swój post, bo co prawda jeszcze go nie usunęli ale już wyczuwam, że bardzo źli ludzie (wiadomo kto) chcą to zrobić. Nie ze mną te numery. CTRL +C już odpaliłem i jestem w gotowości, by zrobić to czego obawiacie się najbardziej: CTRL + V. Bójcie się...

Kosz Marek
@Kosz Marek 13.06.2018 18:46

Ponawiam swój post, bo... uwielbiam ponawiać swoje posty. Osaczają mnie. Wyczuwam to, ale się nie dam. Posiadam tak tajne informacje o firmie, że nawet mój mózg broni mi do nich dostępu. Kreativia ukrywa pracowników. Setki tysięcy, może nawet miliony pracowników (W następnym poście opublikuję pełną listę + stopki adresowe + dane, które wstrząsną światem) Szok, prawda? Aha... jeszcze muszę dorzucić jakiś swój stały tekst o językach obcych. No... cóż- nie umiejom. Wstyd. Przyszła na rozmowę pani na rynek Środkowo-Wschodnio-Sumeryjski i ... nic. Oczywiście - nie dogadali się. Siedzieli w ciszy 8 godzin - ach te dyrektory i ich języki...

wdr

Koszmar ponawiasz te swoje posty, łamiesz regulamin i dziwisz się że usuwają, przestań pisać nazwiskami i post zostanie. Ps. Obdzwoniłem wszystkich handlowców i jakoś nikt nie chciał podjąć tematu zmiany pracy więc rzeczywiście wszyscy chcą uciekać ....

Koszmar

Jak mogłeś obdzwonić wszystkich pracowników, skoro sam jesteś pracownikiem Kreativii. Przejrzyj swoje wcześniejsze " mało konstruktywne " posty. Sam się w nich sprzedałeś jako pracownik. Tyle już ich napisałeś, że ciężko jest już się połapać, prawda??

wdr
@Koszmar 14.06.2018 14:32

Koszmar serio ???? Z produkcji owszem dostałem 2 cv ale biuro nie narzeka, dzwoniłem i nikt nie chce odejść. Nawet warunków nie podałem, zaraz było nie dziękuje. Jak widac ludzie odchodzić nie chcą. Kilka wątków niżej masz maila, sa linki do ogłoszeń, wymienione sa firmy z nazwy które poszukują pracowników. I co ? I nikt nie odszedł.

Markotna

Czy ktoś się orientuje jak wygląda praca na szwalni w Kreativia chciałam tam się dostać na szycie i tak dalej ale niewiem czy warto i czy jest ciężka praca a także jakie są tam zarobki. Pozdrawiam. Proszę bez głupich komentarzy

Dariusz222

Kreativia zawsze z rana niema zbytnio pracy a jak już się zbliża godzina do wyjścia do domu nagle się pojawią tyle zleceń że nie nadążamy odbierać i robić. Masakra jakaś.

Zostaw opinię o Kreativia Sp. z o.o. Sp. K - Przeźmierowo

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kreativia Sp. z o.o. Sp. K