Kreativia Sp. z o.o. Sp. K
2 1007 6 1

Opinie o Kreativia Sp. z o.o. Sp. K

El dżudżu

Świetna firma i ludzie w niej pracujący. Trzeba (usunięte przez administratora) ale za to są wymierne pieniądze. Z takim parkiem maszynowym i produktami znaleść klientów nie problem.

Nicky
@El dżudżu 15.09.2018 08:44

Świetna firma i ludzie w niej pracujący. Tak, pełna zgoda- niestety zarządzanie pozostawia wiele do życzenia. Możesz za....ać ale i tak nie masz pewności, że zrealizują zlecenie jakościowo i terminowo. Park maszynowy jest rewelacyjny ale sam na siebie nie zarobi a ludzie nie maja czasu się go nauczyć. Rotacja w firmie taka, że już nawet emigranci ze wschodu nie chcą pracować.

Interested

Jak wygląda praca w sprzedaży na eksport? Czy firma jest przygotowana (możliwości, materiały, wzorniki, cenniki w j. angielskim) Będę wdzięczna za konstruktywną odpowiedź.

Verite
@Interested 16.09.2018 12:43

Produkcja nie zawsze wyrabia ale mówią że będzie lepiej. Co do materiałów to masz pełne spektrum w kilku językach Zobacz stronkę jest tam kilka katalogów, materiały dobrze przygotowane

Adam
@Verite 17.09.2018 22:22

Od wielu miesięcy mówią , że będzie lepiej.Niestety nie wiele się zmienia. Firma ma wielki potencjał ale nie wiedzieć czemu wszystko dzieje się z problemami. Długie terminy realizacji, jakość losowa ( raz cudownie a raz tragicznie) może przez rotację pracowników- trudno powiedzieć tak na 100% czemu. Klienci po pewnym czasie zaczynają rozumieć ze za ceny jakie proponuje firma powinno być znacznie lepiej z terminami i jakością i wtedy przechodzą do konkurencji tak jak my.

Były

Dlaczego na tym forum obowiązuje cenzura i są usuwane posty, które wiele mówią o firmie? Wiele z nich było bardzo stonowanych ale krytycznie mówiło o firmie. Bartek zachowuje się jak kapryśne dziecko

Nick

Jak to się stało że ze z ponad 180opinii nagle zrobiło się 115?

Fick
@Nick 17.09.2018 16:12

Może Trollowe wpisy ciężko było nazwać opiniami.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik Kreativii

Pamiętam twój wcześniejszy wpis o tych tajnych pracownikach, którzy tak btw nie są tajni już od paru miesięcy. I co zaskakuje to fakt, że lubisz chłopców, ale jakoś parę miesięcy temu nie było przytyków do sprzedawania gaci i upadłej firmy, mimo że reszta wpisu to zwykłe kopiuj-wklej. Ty masz naprawdę problem ze sobą, skoro twoerdzisz, że kogoś lubisz i jednocześnie z czasem zaczynasz mu pojeżdżać. Czy to może wynikać z tego, że ci dwaj chłopcy, podobnie jak cały dział handlowy brechtają na codzień z tych wpisów i zachodzą w głowę, kto też z byłych pracowników pilnie potrzebuje konsultacji psychiatrycznej? Zaleźli ci jakoś za skórę? Obecnym pracownikiem to ty nie jesteś, bo nic nie wiesz o tym co się w tej firmie dzieje.

Nick

Patrząc na zakładkę kontakty w Kreativii Pan Naczelny Hejter może odtrąbić pierwszy sukces. Brakuje dyrektor Anny.

anonim

(usunięte przez administratora)

morcin

Czy dyrektor handlowa a.I. jeszcze tam rządzi?

Nick

Patrząc na zakładkę kontakty w Kreativii Pan Naczelny Hejter może odtrąbić pierwszy sukces. Brakuje "dyrektor" Anny.

Tadziu

Firma Bartgrafic i Kreativia to to samo - 2 spółki prowadzone przez te same osoby, czyli guru CEO i żonę z pomocą 2 dyrektorów. Jeśli szukacie opinii o firmie Kreativia wejdźcie równiez na opinie Bartgrafic i będziecie mieć klarowną sytuację, oraz powinna zapalić się czerwona lampka- nie nie żółta, lecz czerwona: stop, to nie jest firma z która mogę wiązać przyszłość.

A-K.C

Jak Wam jest tak źle, to zmieńcie pracę. Nie ma co się męczyć, jak nie widzicie żadnych pozytywów w firmie w której pracujecie. Lubię swoją pracę, lubię większość ludzi z którymi pracuję. W firmie mi się podoba. Przychodzę do pracy i robię swoje, bo za to mi płacą. I mam co robić. Nie interesują mnie plotki o stanie finansowym firmy od osób, które o tym pojęcia nie mają.

Optymistyczna
@A-K.C 04.08.2018 09:49

i prawidłowo ;)

A-K.C

1. Nie mam żadnych kompetencji do zwalniania ludzi. 2. W mojej wcześniejszej wypowiedzi nie było napisane "jak się nie podoba to za drzwi, bo firma polityki nie zmieni". Chodziło mi bardziej o "nic na siłę". Po co się męczyć, po co żyć w stresie i frustracji, przecież stres, zwłaszcza długotrwały jest szkodliwy dla zdrowia. Lepiej się rozejrzeć za czymś innym, zmienić otoczenie i zapomnieć o "złej" Kreativi.

Merry

Witam! mam pytanie do osób pracujących czy po tych komentarzach w firmie coś się zmieniło i czy te pseudo wykształcone osoby są nadal na swoich stanowiskach i jest tak jak jest czy coś się poprawiło bo chciałam aplikować do pracy ale jeśli jest tak jak tu opisane to chyba podziękuję.

Bolesław
@Merry 18.07.2018 14:37

Marry, ocenianie czyjegoś wykształcenia na podstawie wpisów na goworku- gratuluję podejścia. Pytanie tendencje i w kontekście zatrudnienia, chyba bez sensu. A w firmie cały czas się coś zmienia, rozwija się, rośnie. Standard raczej. Aplikuj - sprawdzisz.

Adela
@Merry 18.07.2018 14:37

Merry. Odpuść sobie. Poszukaj czegoś innego bo tu jest coraz gorzej. (usunięte przez administratora)Nie polecam. Niebawem też sie zwijam tylko czekam na potwierdzenie nowej roboty

Merry
@Bolesław 18.07.2018 16:36

Bolku, Bolesławie mój Drogi. Czytając twoją wypowiedź zastanawiam się czy ty w ogóle uczęszczałeś na lekcje polskiego. Brak ładu i składu Twoich wypowiedzi powoduje u mnie skok ciśnienia. W kontekście zatrudnienia się w każdej firmie ogromne znaczenie mają kompetencje ludzi tam pracujących. Widać nigdy nie aplikowałeś do żadnej firmy i jesteś raczej na stanowisku z mianowania, a nie z konkursu CV.

as

A jak traktują grafików? też tam źle się pracuje?

anonim

(usunięte przez administratora)

Spiskowiec

Twój umysł jest przenikliwy. Zobacz co masz nad swoim postem: "Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej." Dlatego może przeczytaj regulamin i dowiesz się dlaczego twoje wpisy znikają. Pracodawca nie ma prawa ingerować we wpisy i tego nie czyni. Jesteś nudny. Pewnie wierzysz też w płaską Ziemię i reptylian, którzy odpowiadają za to, że dostajesz w restauracjach zimne posiłki, co pewnie ogłaszasz wszem i wobec na goworkowym profilu każdej knajpy, którą odwiedzisz. Ach, ci wstrętni reptylianie. Z Bogiem!

anonymous

Jak dla mnie to cały dział handlowy do zwolnienia. (usunięte przez administratora) przepych, buta i rozpasanie. Wymagania wygórowane w stosunku do tego co prezentują swoją osobą. Myślą, że są kompetentni ale to tylko ich chora wyobraźnia. Zlepek ludzi z przypadku bez doświadczenia w branży. Dopinguję Zarządowi aby zrobił z tymi pseudo handlowcami porządek. Panie Bartoszu nie znam Pana ale jak bym był na PAna miejscu to podziękowałbym takim pracownikom co tu wypisują. P.S. Park maszynowy robi wrażenie.

anonim

(usunięte przez administratora)

True

To żałosne i podłe, pokazuje tylko jak słabą jesteś istotą. Piszesz cały czas te same bzdury, a co najgorsze, obrażasz wielu ludzi. Nie pracuję już w Kreativi od jakiegoś czasu. Rozstaliśmy się z należytym szacunkiem, choć moje odejście na pewno nie było firmie na rękę. To co opisujesz to tylko Twoja wybujała i niestety chora wyobraźnia i nie sądzę, aby cokolwiek co znaczące było zgodne z prawdą. Może zostałeś w tej firmie skrzywdzony, może postąpiono z Tobą nie fair, ale nie wyobrażam sobie, aby skrzywdziło Cię tak wiele osób, które Ty obrażasz. Ekipa, trzymam za Was kciuki i nie dajcie się zastraszyć nieprawdziwymi opiniami. Ps. Panamerę pamiętam, bajka auto, z tego co mi wiadomo leasing skończył się przed moim odejściem, a auto było na sprzedaż już wtedy. I takie masz właśnie informacje.

Były prawcownik

Zgadzam się z większością co tutaj pisze. Sam pracowałem w tej firmie ale zostałem zwolniony ponieważ była redukcja pracowników oraz to że zamykali produkcje liter. Pieniądze czasami nawet były na czas a czasami musiałem czekać po weekendzie. Przenieśliśmy się do nowej hali a tam było gorzej niż w starej. Pracowałem przy literach a chcieli ze mnie zrobić montażystę w delegacjach na co się nie zgodziłem ponieważ uzgadniałem wcześniej jakie stanowisko i jakie obowiązki będę miał. I podkreślałem że delegacje mnie nie interesują przy takich śmiesznych dietach które mi zaproponowano. Koniec z końcem odradzam ludzią pracy w tej firmie nie ważne czy na produkcji czy jako handlowiec. Handlowce jak przyjeżdżali cały czas narzekali jak to kiepsko się wszystko rozwija i w ogóle... (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Kosz Marek

Ponawiam, bo ... ha ha ha ha, po prostu nie mogę że śmiechu. Śmieszku - Ty to potrafisz rozbawić do łez. Jesteś tak zabawny jak krowi placek na środku Kaponiera. Obcy, nieznany nikomu język... ależ to przekomiczne. I ten awans Łukasza- no boki zrywać... I ta tajemniczość... Tak, nie ułatwiaj zadania. Jesteś jak, kurna, Zorro! Tylko mały skrawek czarnego materiału wielkości stringów 12-letniej chinki dzieli świat od odkrycia wielkiej tajemnicy - kim jesteś. Tak trzymaj. Brawo

Obserwator

Czytam te wszystkie wiadomości z pewnym zakłopotaniem. Bo z jednej strony rozumiem gorycz i złość powodowaną bezsilnością po stronie pracowników, ale i jestem w stanie zrozumieć strach przed zmianami po stronie osób zarządzających tym przedsięwzięciem. Osobiście moja rada jest taka, każdy niezadowolony powinien przygotować się merytorycznie następnie iść na spotkanie z szefem i wygarnąć punkt po punkcie wszytko w twarz. Jeśli szef jest osobą wywarzoną, to z pokorą przyjmie wasze argumenty i jesteście wygrani. Natomiast jeśli nie przyjmie waszych uwag to i tak niczego nie tracicie, bo przecież nie jesteście zadowoleni i uważacie, się za "ofiary pewnego układu" który tam funkcjonuje. A jak wiadomo pracy na rynku jest w bród i zaufajcie mi, że jeśli macie wiedzę i chęci to pracę znajdziecie w 1 dzień. Sami cały czas szukamy pracowników. Na koniec powiem tylko, że kibicuję pracownikom jak i Właścicielowi. powodzenia

Pokusa
@Obserwator 06.06.2018 16:47

Apeluje do Ciebie byś przestał z tym bo wiemy że pracujesz w tej firmie i tu wypisujesz broniąc firme. Już to zrobiłeś pod Bartgrafic https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,780232 Żałosne. Nie macie lepszych pomysłów na siebie? Popieram Fabiana, Idyllę i resztę tych co tu piszą prawdę!!!

Obserwator
@Pokusa 06.06.2018 17:50

Zdziwił/a byś się.

a
@Obserwator 06.06.2018 16:47

Praca jest, wystarczy wysłać cv do obojętnie jakiej drukarnii wielkoformatowej. Już tu przewinęło się kilka nazw firm. Nie ma co czekać jak komuś nie odpowiada praca w Krativii, wysyłajcie CV na ogólne adresy, nawet jak nie poszukują na swojej stronie pracowników. Ja tak zrobiłem, miałem 4 spotkania na 5 wysłanych cv. No i to ja wybierałem gdzie chce pracować :)

Ucho Prezesa
@Pokusa 06.06.2018 17:50

Idź na plac apelowy

anonim

(usunięte przez administratora)

Fabian

Femina, kocham cię

Kosz Marek

Ponawiam swój post bo... na rany Chrystusa... muszę ponawiać. Nie mogę bez tego normalnie funkcjonować. Tak jak obiecałem wcześniej, już niedługo pełna lista ponad 678 932 ukrytych pracowników Kreativii. Podam pełne dane, foty, screena, a nawet rozmiary butów. I jeszcze coś: zatrudniają lub zatrudniali dzieci. Przeczytajcie posty poniżej- toż to przedszkole. Ujawnię Wam takie sekrety, że poluzują się Wam gatki w kroku. A... I nie byłbym sobą jakbym nie dodał coś o językach obcych. No ... drama. Nie umiejom. Klienty z zachranicy chcą gadać, a tu cisza... No i te derektory... źli, bardzo źli. Jak zsumować ich imiona i nazwiska i pomnożyć przez liczbę złych rzeczy, które uczynili to wychodzi 666. To nie przypadek. A... jeszcze standardowy tekst o biednym Condzim... ale to może w następnym poscie. Już niedługo będę znów ponawiał. CTRL+V....

Wham
@Kosz Marek 14.06.2018 18:26

Mistrz, po prostu mistrz

Kosz Marek

Po prostu ponawiam... Taaak. Masz rację Femina, tylko błaznują i nic więcej. Nie to co my i nasze powielone po stokroć te same posty. Zrobimy z nimi porządek. Cwaniaki. Myślą, że uciszą renegata Fabiana i innych mu podobnych bojowników jedynie słusznej sprawy. O nie... hmm. Dobra - nie wiem co dalej, więc może coś z klasyki... Aniu, Łukaszu - ech, szkoda słów ...... (w miejsce kropek proszę sobie wstawić coś o językach bardzo obcych - oczywiście dla nich, bo przecież nie dla nas; co nie, Femina?) ... Tak dzisiaj sobie siedzę w zło-firmie i ... nagle olśnienie. To było jak powiew świeżo rozrzuconego gnojownika po polu. Jak ptasi "placuszek" spływający po czole po zadarciu głowy w niebo... i lecę w te pędy do CEO... Chopie, mówię, la Femina i gringo Fabiano - oni są remediumem na nasze problemy. Znajom rynki polskie i co ważniejsze, zachramaniczne, znajom języki wszelakie w mowie, piśmie, śpiewie i slangu - tak by byznesy nawet ze Streetpipolami mogli robić. Generalnie- znajom się na rzeczy, kurde. CEO'niu, nie daj się prosić, daj im stery tej karaweli i niech żeglują po oceanie byznesu...A CEO tylko opuścił brew i zaklął: ech, do djaska, nie daje tym ludziom żadnych szans, spodziewać się mogę fiaska...Och źle, źle, jakże źle będzie teraz dalej ale jest jeszcze małe światełko w oddali...jesteście Wy: Femina i Koszmarny Fabiano, no i oczywiście ja. Głardy sprawiedliwości, ostatni prawi ..

Kosz Marek

Ponawiam... Śmieszku czy jak Ci tam Pajacyku... no co Ty. Odkurzacz Ci psa przejechał, czy co? Swojaka krytykujesz. Przecież razem kurs klauna-kuglarza kończyliśmy, a teraz na mnie nadajesz? Błaznujesz a innym zabraniasz? Po czyjej jesteś stronie? ...kupili Cię? Za ile? Dali się "karnąć" porszawą? Nie...O to szkoda... i jeszcze żyganko Cię bierze? Ojej. Od głupoty powiadasz? To chyba żygasz już od urodzenia, bo bystry to Ty zawsze byłeś... jak potok moczu w pisuarze. Daj lepiej spokój tym wojenkom i skupmy się na hejtowaniu innych. To takie fajne i ...łatwe.

Kosz Marek

UWAGA! Kreativia usuwa posty. Wszystkie posty. Usuwają generalnie wszystko. Wyglądam przez okno-stoi źle zaparkowany samochód... patrzę za 5 minut... już go nie ma. Usunęli dranie. Ale nie ze mną te numery. Już niedługo... pełna "Lista Kosz Mara". Ja im pokażę... A ... jak zwykle jakiś mega skandaliczny tekst... może dzisiaj coś co pisałem tylko 125 razy...Marcin, no chłopie nie pozwól by Twoje zdjęcie było na ich stronie. No ej. No. Przecież, to skandal. Dam Ci namiar na takiego prawnika (mistrz nad mistrze w swoim fachu - udowodnił udział Ghandi'ego w aferze podsłuchowej), że im buty pospadają...

Ktoś tam

Koszmar, Tak, tak, spisek i (usunięte przez administratora) Czytaj ze zrozumiem: regulamin portalu i ochrona danych osobowych. Jak ty gdziekolwiek pracowałeś z takim podejściem do tematu?? chyba coś w mózgu przeskoczylo i tak już zostało. I do tego jeszcze, ciągle się przegrzewa.. Tylko współczuć, ani wymienić ani wyrzucić????????

anonim

(usunięte przez administratora)

Kosz Marek

Ponawiam swój post ponieważ ... spędziłem dwa tygodnie na pisaniu moich wypocin i stworzyłem największy dokument tekstowy w swoim życiu nie po to, by go teraz nie wklejać do opinii. Przez najbliższe 25 lat nie spodziewajcie się niczego nowego, po prostu nic więcej nie wymyślę - taki tępy już jestem... Aha, zapomniałbym... oni są źli, a najgorsi z nich, no to wiadomo już kto. I jeszcze te lizusy, co to piszą te pozytywy - też wiadomo kto. Ja, ja, ja ich wszystkich zdemaskuję, bo wszystko wiem. Nie wierzycie? Byłem dzisiaj na 178 zebraniach. Co wam podesłać? Screena z kalkulatora. Rany, ale czadowo. A Wy nawet nie wiecie kim jestem. Jejku, ależ bombowo, czuję się jak agent. No dalej. Co chcecie wiedzieć? Gdzie pracują nieślubne dzieci Papieża? Czym goli nogi Królowa Elżbieta? No dalej...

Kosz Marek
@Kosz Marek 13.06.2018 18:28

Ponawiam swój post, bo co prawda jeszcze go nie usunęli ale już wyczuwam, że bardzo źli ludzie (wiadomo kto) chcą to zrobić. Nie ze mną te numery. CTRL +C już odpaliłem i jestem w gotowości, by zrobić to czego obawiacie się najbardziej: CTRL + V. Bójcie się...

Kosz Marek
@Kosz Marek 13.06.2018 18:46

Ponawiam swój post, bo... uwielbiam ponawiać swoje posty. Osaczają mnie. Wyczuwam to, ale się nie dam. Posiadam tak tajne informacje o firmie, że nawet mój mózg broni mi do nich dostępu. Kreativia ukrywa pracowników. Setki tysięcy, może nawet miliony pracowników (W następnym poście opublikuję pełną listę + stopki adresowe + dane, które wstrząsną światem) Szok, prawda? Aha... jeszcze muszę dorzucić jakiś swój stały tekst o językach obcych. No... cóż- nie umiejom. Wstyd. Przyszła na rozmowę pani na rynek Środkowo-Wschodnio-Sumeryjski i ... nic. Oczywiście - nie dogadali się. Siedzieli w ciszy 8 godzin - ach te dyrektory i ich języki...

wdr

Koszmar ponawiasz te swoje posty, łamiesz regulamin i dziwisz się że usuwają, przestań pisać nazwiskami i post zostanie. Ps. Obdzwoniłem wszystkich handlowców i jakoś nikt nie chciał podjąć tematu zmiany pracy więc rzeczywiście wszyscy chcą uciekać ....

Koszmar

Jak mogłeś obdzwonić wszystkich pracowników, skoro sam jesteś pracownikiem Kreativii. Przejrzyj swoje wcześniejsze " mało konstruktywne " posty. Sam się w nich sprzedałeś jako pracownik. Tyle już ich napisałeś, że ciężko jest już się połapać, prawda??

wdr
@Koszmar 14.06.2018 14:32

Koszmar serio ???? Z produkcji owszem dostałem 2 cv ale biuro nie narzeka, dzwoniłem i nikt nie chce odejść. Nawet warunków nie podałem, zaraz było nie dziękuje. Jak widac ludzie odchodzić nie chcą. Kilka wątków niżej masz maila, sa linki do ogłoszeń, wymienione sa firmy z nazwy które poszukują pracowników. I co ? I nikt nie odszedł.

Markotna

Czy ktoś się orientuje jak wygląda praca na szwalni w Kreativia chciałam tam się dostać na szycie i tak dalej ale niewiem czy warto i czy jest ciężka praca a także jakie są tam zarobki. Pozdrawiam. Proszę bez głupich komentarzy

Dariusz222

Kreativia zawsze z rana niema zbytnio pracy a jak już się zbliża godzina do wyjścia do domu nagle się pojawią tyle zleceń że nie nadążamy odbierać i robić. Masakra jakaś.

Ciocia dobra rada

Koszmar dam ci dobra rade .Odpier... Sie od spraw firmy o ktorej nie masz pojecia To co tu piszesz nikogo nie obchodzi. Czemu nie zajmiesz sie swoja upadajaca firma w ktorej panuje toksyczna atmosfera (usunięte przez administratora) i kumoterstwo na maxa. Wiem dobrze jak w twojej firmie traktuje sie pracownikow i nie spotkalm wiekszego (usunięte przez administratora) i syfu .

Śmieszek

Racja, ośmieszyłem się ale jestem przecież anonimowo , mogę wszystko napisać hi hi Nie bierzcie tego na serio hi hi hi hi

Bleee

Śmieszek, stary, a może pisz chłopie, za siebie???

anonim

(usunięte przez administratora)

wdr

załóżcie związki zawodowe albo zmieńcie pracę

Taki sobie ktoś

Fabian, Pokusa, Idylla - czy jaki tam nick sobie wpiszesz kolejnym razem - przeczytaj regulamin tego portalu, wyjaśni ci kwestię usunieć administratora, to raz, a dwa, może zrozumiesz też, po co jest ten portal, przynajmniej w założeniu. Tak dużo też piszesz o szacunku, którego, jak twierdzisz,zabrakło ci w firmie i którego tak się domagasz, a czytając twoje posty jako zupełnie osoba patrząca z boku na wątek, widzę, że ty sam siebie nawet nie szanujesz,już o tym, co i jak piszesz o innych, nawet nie wspomnę. Jak małym musisz być człowiekiem i jak słabym, żeby rekompensować sobie frustrację i bezsilność tutaj. To smutne. Czy jesteś byłym pracownikiem, czy obecnym, o czym tak usilnie próbujesz tutaj innych przekonać, to przecież tylko od ciebie zależy, co zrobisz dalej, jak zajmiesz się swoim życiem i swoimi problemi. Tutaj nikt nie chce już czytać twoich wynurzeń,przeklejonych postów po raz tysięczny, w tej lub innej formie. Podajesz zasłyszane fakty, przekręcasz je, trochę tu trochę tam, żeby wyglądało wiarygodnie, plus wlasna twórczość kwiecista, jak wyżej widać, inwigilujesz stronę www, ogłoszenia o pracę. Wylewasz na firmę, zarząd ale także na innych pomówienia, niesmaczne porównania, wręcz żenujące przy samym czytaniu dla kulturalnego człowieka są twoje określenia i całe zdania, co chcesz pokazać, że byłeś świetny i cię zwolnil, bo są debilami? Naprawdę??? Cokolwiek napiszesz i tak przecież nie przyjmą cię spowrotem. Jest ci lepiej jak powylewasz pomyje na innych? Może pomysl, żeby wyjść z domu, piękna pogoda, pobiegaj, spotkają się z przyjaciółmi, jeżeli ich masz, zajmij się dziećmi, żoną.. Bo przecież nie jest sensem życia dla ciebie chyba siedzenie tutaj? A jeżeli jeszcze pracujesz, to co robisz w tej firmie, skoro tak strasznie ci źle? I nasuwa się jeszcze jedno pytanie, czego się tak bardzo boisz? Rozmowy, konfrontacji ? Obserwator napisał neutralny i merytoryczny post, zrównałeś go z ziemią, o co? Bo zaproponował rozmowę? Powtarzam, czego tak bardzo się boisz? Może tego, że firma wie kim jesteś i grunt ci się pali pod nogami? Może dyrektorki, skoro tak ją tutaj z każdej możliwej strony obrażasz? Liczyłeś na cos w firmie i nie wyszło, bo byłeś za cienki? Zmierz się sam z sobą, jeżeli jeszcze pracujesz - idź do zarządu, skoro dyrektora nie jest jest dla ciebie konwersarzem (swoją drogą, kobieta musiała mieć anielską cierpliwość mając takich ludzi jak ty w firmie, jeżeli zwolniła cię od razu lub szczerze jej współczując jeżeli nadal gdzieś jej się w zespole ukrywasz i udajesz kogoś innego) powiedz, co ci leży na wątrobie, przecież cię wysłuchają, bo to normalni ludzie. Firma może nie jest idealna, jak wiele na rynku, podobnie jak zarząd, ale idzie bardzo do przodu i wyciąga wnioski, uczy się na błędach.Daje też taka samą szasnę każdemu, kto chce pracować i się rozwijać. Że czasami boryka się z problemami? To też normalne przy tak szybkim tempie wzrostu. Weszła na rynek w dwa lata, to świetny wynik i zasługa ludzi, którzy w niej pracują. Naprawdę myślisz, że możesz to zniszczyć nawet setkami kretyńskich wpisów? Popsujesz może innym atmosferę pracy na jakiś czas, bo nikt nie lubi czytać pomyj na swój temat, może też odstaszysz jednego czy dwóch potencjalnych kandydatów i może tym właśnie żyjesz, tylko człowieku, po co? Przecież twoja sytuacja i tak się nie zmieni. Życzę ci powodzenia, strasznie żal mi takich ludzi jak ty, bo nigdy się niczego nie uczą, karmią tylko własną frustrację i złość. Tylko wiesz, to najbardziej szkodzi tobie, bo to nie firmę niszczysz i ludzi w niej pracujących, a siebie. To tylko twoja złość i frustracja, twoje porazki i tylko twoja decyzja, co z nimi zrobisz dalej. Może poszukaj u siebie, tego co nie działa, wyciągnij wnioski i idź dalej. Dobra rada. Powodzenia.

Fabian

Sorki znowu mi odpier....lo Nie wiem co sie ze mna dzieje .... :( Cos jest ze mna nie tak WYBACZCIE musze chyba naprawde zglosic sie do psychiatry ...

Zostaw opinię o Kreativia Sp. z o.o. Sp. K - Przeźmierowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kreativia Sp. z o.o. Sp. K