CGS drukarnia sp. z o.o.

Mrowino

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 104 ocen.

Opinie o CGS drukarnia sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CGS drukarnia sp. z o.o.

tomek

obecnie jest rekrutacja na stanowisko jako Operator maszyn falcujących, zastanawiam się jeszcze czy nie wiecie jak można u nich inaczej zarobić, czy zdarzają się na przykład nadgodziny?

radek
@tomek 04.07.2016 13:52
obecnie jest rekrutacja na stanowisko jako Operator maszyn falcujących, zastanawiam się jeszcze czy nie wiecie jak można u nich...

omijaj szerokim łukiem!!!!:)

specjalista
@tomek 04.07.2016 13:52
obecnie jest rekrutacja na stanowisko jako Operator maszyn falcujących, zastanawiam się jeszcze czy nie wiecie jak można u nich...

dobry specjalista - dobrze zarobi

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik
@Ubawiony tą gadunią 04.07.2016 11:25
Problem w tym że na hali jest klimatyzacja :)

tak jest, nawiew z zewnątrz :) latem upalne powietrze, zimą zimne pozdrawiam mitomana ;)

j.g
@pracownik 25.11.2016 19:48
tak jest, nawiew z zewnątrz :) latem upalne powietrze, zimą zimne pozdrawiam mitomana ;)

klimatyzację to mają w biurach, na hali jest nawiew z zewnątrz czyli pracownicy uzależnieni są od temperatury panującej aktualnie na zewnątrz tzn, jeśli jest zima i temperatury minusowe to na hali jest bardzo zimno, natomiast latem przy upałach "wpuszczane" jest gorące powietrze z zewnątrz.. ot, taka klimatyzacja :D

były pracownik

ogólnie po kilku latach pracy nie polecam firmy. Wymagają bardzo dużo, natomiast płacą bardzo mało, myśląc że za minimalne stawki pracownik przerobi produkcje za pół miesiąca :))) latami mamią i tylko obiecują podwyżki, grają na zwłokę póki nie znajdą po prostu kolejnego "jelenia" któremu naobiecują złotych gór :) tak więc jeśli masz stabilną pracę lub na oku inną ofertę to raczej nie zatrudniaj się w CGS ,bo to raczej stracony czas, a ilość negatywnych opinii o firmie nie bierze się znikąd. Dobre warunki finansowe mają tylko znajomi zarządzających. pozdrawiam

Czesiu23

Nie szukam pracy ale tak z ciekawośći jestem maszynistą offsetowym od dwóch lat (mam 23) pracuje na maszynach Japońskich (KOMORI) w mojej firmie są też maszyny niemieckie ale z uwagi na napięty grafik i brak operatów nie mogę przejsć tam na szkolenie. Ciekaw jestem czy z obecnym doświadczeniem mogę szukać pracy w takiej Drukarni jak CGS.

gosza
@Czesiu23 18.09.2017 01:08
Nie szukam pracy ale tak z ciekawośći jestem maszynistą offsetowym od dwóch lat (mam 23) pracuje na maszynach Japońskich (KOMOR...

jest oferta na drukarza https://www.gowork.pl/oferta/drukarz-maszynista-offsetowy,6678555

Karolina

@Czesiu23 na samego maszynistę nie widzę ofert pracy w CGS drukarni, ale jest oferta na pomocnika takiego maszynisty: https://www.gowork.pl/oferta/pomocnik-drukarza-maszynisty-offsetowego,6678556 Ale gdybyś chciał być na wyższym stanowisku to najlepiej jakbyś się skontaktował z firmą i zapytał czy poszukują osób na to stanowisko.

Karolina

@nick kontaktowałeś się z pracodawcą CGS? Już wiesz na jaką umowę zatrudniają w firmie CGS drukarnia? Chciałbyś się podzielić tym z innymi osobami, które szukają tam pracy? @Hehe pracowałeś w CGS drukarnia? Chciałbyś się wypowiedzieć na temat warunków pracy?

nick

Zastanawiam się nad pracą w CGS Gądkach, Sadach i Wronkach ... Przyjdę do pracy tylko na umowę o pracę (zleceń nie przyjmuję) ile dajecie na start ? Podobna ludzie pracują na akord / godzinę to prawda ?

Rozbawiony tymi frustratami

Twoje misiu niedoczekanie :)

upadek

takie g.... powinno upasc. niech upada. Amen

Ubawiony tą gadunią

Jest i działa. Jak się komuś robić nie chce to wymyśla pierdoły. Najlepiej to przyjść do roboty na 8h papieroska ...

anonim

(usunięte przez administratora)

Marika

Nie wiem czy nie ma rotacji, na pewno jest duza rotacja zeleniowcow, a z Uk nie można od tak zerwać umowy bo pieniądze idą od Państwa, ulgi. - wykorzystywani bo pracują 12h - lepiej traktowani bo maja lżejsza pracę jak się podliżą liderką itp, wiecej przerw bo 15min to za mało aby wyjść na papierosa w Amazonie jest dłuższa przerwa i lżejsza praca i większa kasa. Ludzie na zlecenie to mięso armatnie do zatyrania na maxa. Zleceniowca można zajechać i wymienić wykorzystać do najcięższych prac 0 praw + wymianka. brak stałych zleceń, robisz tylko nocki bo ekipie tam pracującej nie chce się pracować w nocy, zleceniowiec wiec popracuje za nich, zostanie wykorzystany do najciezszych prac. O tej rotacji wspomnij zenek o tej i o tym jak traktuje sie ludzi na zlecenie. Na nockach liderki przy stole urządzają sobie pogawędki 1 godzinne i wychodzą na papierosa średnio 5-6 razy. A człowiek na zleceniu nie ma prawa zjeść chleba, 0 praw !!!! taki O...Z stworzyliście.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marika

Nic, ale w wykorzystywaniu ich i traktowaniu lepiej niz rodakow jest ....

anonim

(usunięte przez administratora)

Marika

W 50 stopni ciepla na hali, hehe. Pisze o wszystkich stanowiskach. Skonczcie z autoreklama i tak nie znajdziecie falcarza z takim podejsciem do ludzi. Niech inni pracownicy produkcji tez zmienia podejscie do nowych pracownikow, na nockach sie obijaja sami swoi a reszta za.... Na nich. Przypomina mi to O...z Pracy rodem z 2 wojny swiatowej. Firma przyjmuje ukraine a dla rodakow nie ma miejsca, odzierzy roboczej nic konpletnie nic.

pracownik
@Marika 03.07.2016 14:54
W 50 stopni ciepla na hali, hehe. Pisze o wszystkich stanowiskach. Skonczcie z autoreklama i tak nie znajdziecie falcarza z...

święta prawda , omijać szerokim łukiem, zwalniają za wymyślone przez nich przewinienia, jak tylko przestajesz być "wygodny". układy, układy i jeszcze raz układy! wejdz w du..ke pani zarządzającej produkcją to stanowisko zachowane, reszta to tania siła robocza

Aaa

Ludzie pracują w cgs po 10 lat i więcej to chyba aż takiej tragedi nie ma ogólnie wiadomo że w drukarniach ciężka robota ale chcieć to moc

UK
@Aaa 05.05.2016 10:22
Ludzie pracują w cgs po 10 lat i więcej to chyba aż takiej tragedi nie ma ogólnie wiadomo że w drukarniach ciężka robota ale ch...

Tutaj nawet sąsiedzi z ukrainy nie chcą pracować, zatryrani na maxa, jest masakrycznie

Black Mamba

8 tys

grazzany

a ile zarabia drukarz ??

Mrowka z CGS

Na nockach pojawił się akord, zgodnie z lista norma jest na tyle wysoka że jest nie dowyrobienia nawet przez osoby pracujace 5 lat i dłużej. Zarobisz 35 zł na nocce. Przerwa jest jedna 15 min. Liderki - masakra, socjotechnika i rzucanie ludzi ktorzy sa zatrudnieni na zlecenie do najciezszych i najbardziej wyczerpujacych prac. Liderki ucinaja na nockach 1h godzinne pogawedki z ukraincami a ty tyrasz bez przerwy. Zaczna sie upały i przy odbieraniu padniecie ja muchy. Omijać z daleka, współczuje ludzią którzy dali się wrobic w prace w CGS. Najlepsza jest parka liderka + meska zabawka erotyczna mlodsza o 10 lat :D czego sie nie robi aby przetrwać w CGS.

wojtek

powiem szczerze, że jest wiele innych lepszych drukarni w okolicy gdzie docenili byłego cgsowca. polecam sie rozejrzeć

Ona

Witam. Ktoś się zatrudnił w Drukarni CGS ostatnio przez Agencje? Chciałam zapytać o opinie, atmosferę w pracy i co się robi. Pozdrawiam

saduś

tak na prawde to cgs specjalizuje sie w roznego rodzaju drukach, ostatnio sprawdzalem ich oferte bo potrzebowalem informacji na temat cen i maja nawet calkiem konkurecyjne ceny. mam nadzieje, ze jest mi ktos w stanie opisac jak wygladalo jego zamowienie i czy byl zadowolony z uslug cgs introligatornia

Hehe
@Rozbawiony tymi frustratami. 26.11.2016 14:58
Misiu kolorowy, w lutym instalacja maszyny UV więc o te mityczne zabrudzenia nie musisz już się obawiać :-)...

Nie zmienia to faktu że do tej pory ,,wciskaliście"ten syf swoim klientom:) jedna maszyna nowa a o pozostalych pomilczymy ;)

Hehe
@Rozbawiony tymi frustratami. 26.11.2016 14:58
Misiu kolorowy, w lutym instalacja maszyny UV więc o te mityczne zabrudzenia nie musisz już się obawiać :-)...

Nie zmienia to faktu że do tej pory ,,wciskaliście"ten syf swoim klientom:) jedna maszyna nowa a o pozostalych pomilczymy ;)

tomek

jasne, że dobrze byłoby, żebyś sam do nich zadzownił i zapytał co i jak.. ale jeszcze wydaje mi się, ze dobrym pomysłem byłoby już zaplikowanie do nich, bo wiesz ile ofert pracy teraz jest dookoła i ilu chętnych na jedno miejsce. rynek pracy niestety nas nie rozpieszcza tak naprawde, więc warto już działać.

iujk

Czy myślicie, że warto wysłać maila (ewentualnie zadzwonić) do tej firmy z zapytaniem czy proces rekrutacyjny jest już zakończony, czy lepiej czekać cierpliwie, a może po prostu przyjąć, że proces rekrutacji na to stanowisko się już zakończył? jak to jest w tej firmie dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie wszystkich

rafi

Całkowita racja! Nie twierdze, że CGS to jakaś szczególnie ZŁA firma na tle innych (wszyscy kradną kasę, wszyscy oszukują pracowników itp.) niemniej chyba lepiej sobie dać spokój z tym grajdołem... chyba, że jesteśmy do muru przyciśnięci... to na chwile można tam coś zrobić

Ewju

Sam dodam od siebie opinię na temat tej firmy. Pracowałem na introligatorni jako zwykły pomocnik, woziłem palety, zbierałem książki z taśmy, zgrzewałem paczki z prasą, książkami, podręcznikami, woziłem do krajaczy papier, do drukarzy itd. Moja wypłata to minimalna pensja. Stawka podstawowa to 8 zł netto plus 10 procent premii. Czyli 8.80 zł za godzinę. Nadgodziny liczone po tej stawce (żadne 50% za dwie nadgodziny i 100% za kolejne) co jest zwykłym oszustwem karno-podatkowym. Firma robi naprawdę spore przekręty na tych składkach, jestem pewien, że gdyby ZUS i US zrobiły pełną kontrolę to z tych kar właściciele nie wygrzebaliby się do końca życia. Praca jest praktyczne całą dobę, na trzy zmiany, sobota i niedziela również, jak nie chcesz przyjść to krzywo patrzą. Ta firma to kompletne nieporozumienie, nie będzie przesadą kiedy powiem, że to tak naprawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Poważnie! Atmosfera wśród pracowników (pomijając drukarzy czy operatorów maszyn którzy mają całkiem przyzwoite stawki) jest w miarę dobra tylko najgorsza jest kadra kierownicza, zmuszanie niepełnosprawnego pracownika do ciągnięcia palety która waży przeszło pół tony gdzie to łatwo o uraz kręgosłupa. Miałem cierpką przyjemność tam pracować ale na szczęście tylko kilka miesięcy i powiem, ze to była moja najgorsza praca w całej mojej dotychczasowej karierze zawodowej. Lepiej już w McDonaldzie kanapki robić bo przynajmniej czysto i ekipa często świetna.

Staszek

@gibon, mam ten sam problem, jedynie napisałem co mi sie spodobało w CGS szukając o nich informacji liczac, że jakis pracownik to skomentuje. Tez szukam u nich pracy, byłoby miło gdyby ktos coś konkretnego napisał.

anonim

(usunięte przez administratora)

DanceBoy

Wypłata jest na czas -jedyna rzecz która jest dobra w tej firmie... A no i , że masz umowę...A jeśli chodzi o zarobki i zmuszanie do nadgodzin.... żeby chociaż za nadgodziny płacili więcej ( to wierzcie Mi ludzie by przychodzili z chęcią,a tak to przychodzą bo się boją o pracę)i pracują "za darmo" w weekendy-bo taka jest prawda (bez żadnych dodatków...) Nie mogę pisać więcej bo dość dużo tego jest np. na temat " brygadzistów zmianowych" którzy potocznie nazywani są "pieskami"...Powiedzmy wprost kobiety w tej firmie nie są szanowane, są jak popychadła.............

...

...wypowie się ktoś, jak się pracuje z ludźmi od [usunięte przez moderatora] (słyszałam, że większość stamtąd przyszła), i jacy są kierownicy?

fiorella

te cztery dodatkowe godziny liczone sa po tej samej stawce co zwykłe 8 ;) zero dodatku:)

denis

witam wtrace sie troche w temat wypowiem sie iest to firma jak wiele co istotne na prace i place nie morzna narzekac jesli ktos twierdzi ze malo placa niech idzie do ochrony tam jest 3.5 h oprucz stania nic sie nie robi powracajac do tematu firmy brutalnie potraktowali moja znajoma a mianowicie kiedy urodzila dziecko a w trakcie skonczyla sie umowa nawet nie byli sklonni poinformowac ja ze zostaje zwolniona a byla jednym z lepszych pracownikow bylo zostac dluzej po godzinach nie robila problemu kadry to powinny docenic i odczekac te 6 miesiecy asz powruci lub zapytac w prost jej czy chce dalej pracowac oczywiscie to jest moja opinia i moje zdanie pozdrawiam wszystkich wlacznie z zarzadem

?

powiem tak kierownicy są super i bardzo serdecznie ich pozdrawiam ale pozytywów na tym będzie koniec jak chcesz dużo zarobić i możesz cale dnie i noce spędzić w pracy to jest miejsce dla ciebie jednak jeśli myślisz ze po ośmiu godzinach wyjdziesz do domu to nic bardziej mylnego praca jest po 12 godzin dziennie cały tydzień z weekendami włącznie niema socjalnego ani dodatków za nocki ani godziny nadliczbowe ludzie jak to ludzie są różni i podłużni jedni fajni inni mniej wnioski wyciągnijcie sami

rowniez pracodawca

trafiłem na to forum przypadkiem.Nie jestem w zaden sposób zwiazany z firmą CGS. Przerażajacy jest poziom niektórych wypowiedzi,jak i ich agresywność. Mam wrazenie,że pracownicy zawsze maja poczucie niesprawidliwości i chcieliby partycypować w zyskach firmy nie ponoszac kosztów,ryzyka i trudu jej tworzenia. Kazdy ma prawo do spóbowania własnych sił w biznesie ale to droga długa i wyboista i nie zawsze zakończona sukcesem. ale o tym żaden pracownik nie myśli. Tak samo,jak nie przejmuje sie tym skąd biora się pieniądze na wyplate.Podejmując prace przyjmuje się okreslone warunki i już.Inna droga jest proba wlasnych sił.Wszystkim życze powodzenia.

zatroskany

Wszyscy przedpiścy nie mają pojęcia o czym się wypowiadają!!! Sądzicie może nieroby, że BMW są za darmo? Sadzicie może roszczeniowcy, ze wakacje w USA same się finansują??? Bylibyście radzi, gdyby szefostwo CGS płaciło wam uczciwie i nie mogło jechać na wymarzone wakacje na innym kontynencie? Czym byście się chwalili rodzinie jak nie wystrzałowymi szefami??? Zastanówcie się! Apeluję do was!!!

szef

Chłopie po co ty dyskutujesz z proletariatem? Myślisz, że coś zmienisz? Jak moim ludkom się coś nie podoba, to cytując brygadzistki "torybka i do domu". Mnie wystarcza obserwowanie jak się miotają, bo się auto popsuło, dziecko chce na podręczniki albo lodówka po babci umarła. Te ich dramaty to jest cyrk. Niech plują za plecami. Muszą odreagować żonę, która żyć nie daje bo głupek nie może zarobić na to, czy na tamto.

freak

ta,zwłaszcza jak się Pan odgrażał że cytuję " na zbity ryj z pracy wyrzuci" hehe ,chyba jakaś amnezja dopadła:)

ózekJ

Zgoda! Zdradz jednak jakie tego przyczyny. Np. Szef czytal w gimnazjum Lalke a robol byl w tym czasie na wagarach? Bo chyba wiecej by jumać ZUS nie trzeba co?

też szef

Zerknąłem sobie na to forum i wiem jedno - robol będzie zawsze robolem. Śmieszy mnie przekonanie robola za pięć złotych, że od szefa różni go tylko to, że szef ma a on nie. A prawda jest taka, że od najgłupszego szefa nadal dzieli cię pajacu przepaść intelektualna. Tylko szkoda twoich dzieci gdy płaczą w markecie bo tata nie kupi zabawki. A nie kupi bo jest za głupi żeby na nią zarobić.

szef

info prawne - 2013-04-22 17:01:57 szef - 2013-04-21 21:54:36 Ja miałem też takiego związkowca u siebie. Trochę bruździł ale inspekcja też ludzie. Efekt jest taki, że już 3 rok jest bez pracy. Jak jakąś znajdzie to dzwonię sobie do właściciela i opowiadam moją smutną historię. Zawsze działa. To działa do czasu aż dostaniesz wyrok sądowy za zniesławienie i sie w paputy nie zmieścisz jak zapłacisz odszkodownie Nie strasz, nie strasz bo się [usunięte przez moderatora], cwaniaczku. Pozwij, wpłać vadium i jeszcze wygraj. Lubię takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co szabelką walczą w domu zza monitora.

info prawne

szef - 2013-04-21 21:54:36 Ja miałem też takiego związkowca u siebie. Trochę bruździł ale inspekcja też ludzie. Efekt jest taki, że już 3 rok jest bez pracy. Jak jakąś znajdzie to dzwonię sobie do właściciela i opowiadam moją smutną historię. Zawsze działa. To działa do czasu aż dostaniesz wyrok sądowy za zniesławienie i sie w paputy nie zmieścisz jak zapłacisz odszkodownie

szef

Ja miałem też takiego związkowca u siebie. Trochę bruździł ale inspekcja też ludzie. Efekt jest taki, że już 3 rok jest bez pracy. Jak jakąś znajdzie to dzwonię sobie do właściciela i opowiadam moją smutną historię. Zawsze działa.

Inna drukarnia z okolicy

Tak sobie przy meczyku czytam i mówię wam ludzie, że tego kapusia trzeba namierzyć. Poinformujcie wszystkie zpchr-y w okolicy. Ta gnida będzie pewnie aplikować, a takie szumowiny trzeba elimonować. Swoją kadrową już poinformowałem. Wam też to proponuje zrobić. Koleś widać że jest nastawiony na robienie obory. No po prosu nie znoszę kapusiów. To tak jest jak zwykły pomocnik co dosłownie nic nie umie, chce zarabiać tyle co maszynista na SM-ce. Idź se chłopcze do Żabki na kasę. To dopiero w dupsko dostaniesz, gnojku. Masz czelność [usunięte przez administratora] punkty wystawiać! Co za bezczelny bucek. No gdybyś do mnie trafił to na zwolnieniu by się nie skończyło!

ŁYSY

W co ty wierzysz w garbate aniołki ze te bez orzeczenia maja te sama stawke co te z orzeczeniem!!!!!!!!!!! A która pani ci powie prawde ile tak naprawde ma na godz.no pokaz mi chodz jedna zdrowa i prawdomówiaca. A te z orzeczeniem zapierdalaja jak koniki za 7 zł. bo na reke maja 1250 do 1300. Za 7 zł rzadna by nie była taka chetna do pracowania ciagłych nadgodzin no i warto by było ten watek dobrze ale to dobrze przemyslec kolego.A batoniki a drożdżoweczki cukiereczki dla kol. operatorów to co za te marne 7 zł?????? Czy może to nazwac po prostu wchodzenie nam w tyłeczki, czy tez moze sama zwykła rzyczliwosc od serca????????Odpowiedz sobie sam bo ja juz ZNAMMMMMMMM....

Pudzian

Jak widze to nie jesteś pracownikiem tej Drukarni, więc co Ty możesz wiedzieć co i jak i jacy tu pracują, więc nie wtykaj się w nie swoje sprawy.Bo gdzie sie nie czyta ogłoszen o prace to przeważnie widnieje słowo że z orzeczeniem 2 lub 3 stopnia zatrudnia. A dlaczego to już sam sobie odpowiedz na to pytanie z pewnoscia ci to nie sprawi rzadnego problemu na tak mądrą główkę.

Trep

Bla Bla Bla Bla Bla. Jak się lewe orzeczenie załatwiło po to aby dodatkową kasę mieć, to krew zalewa, no nie. W tym kraju nigdy nie będzie dobrze z takimi nygusami. Dlaczego ZUS nie przeglądnie tych wszystkich lewych orzeczeń? To są jaja. To potwierdza dlaczego nikt nie chce zatrudniać niepełnosprawnych. Tylko same problemy. W tym CGS są głupkami jak tego jeszcze nie zauważyli. Ja wypierdzieliłem już dawno wszystkich, bo dotacja z pefron to grosze na frytki i kupa roboty.

wp

ot cały CGS :)

CGS

Mam nagranie jak Owy pan ładnie sie odzywa na hali pracy to juz o nim widocznie świadczy . A Ty nie masz odwagi sie przedstawić pewnie po kontach sie szlajasz i puszczasz a tu mądra jesteś . a kto powiedział ze teraz bedzie kontrola . CGS jest zakładem pracy chronionej kontrole mogą wpadać co tydzien nawet i nie będą wiedzieli co i jak bo zamiast w ludzi inwestować to we własną kieszeń wkładają . a ty widać zarabiasz sporo wiec bronisz tej firmy . Technologię maja swietną ale w chinach lepiej traktója ludzi . Widać mamusia cie nauczyła ubliżać bo pierwsza zaczełaś wiec dla mnie jestes zwykła (S.......) i możesz mnie cmoknąć w 4 litery po S....

Info

Pracownik - 2013-04-04 18:42:37 Pracownica - 2013-04-04 17:45:45 Śmigielski - 2013-04-04 12:16:34 Witam. To co pisze ta osoba to typowe pomówienia, i tu widać piszą same bzdury . Pan [usunięte przez administratora] po części ma racje. I nikt nie pójdzie na rozmowe bo wyleci. A to co bylo pisane na mój temat to pomówienia. Fakt jest taki ze zgłosiłem sprawę do PIP . Ale na tym nie skończę , bo cgs lamia wszelkie prawa pracy .Od razu mówiłam szefom że to jakiś dziwak. Jak on może mieć zaświadczenie o niepełnosprawności jak on silny jak młody byczek jest. Pewnie mu tatuś załatwił. Trzeba go podać do ZUS aby sprawdzili. A jak ma papiery to chyba tylko na głowę, co tu pokazuje. Przychodzi taki, nic nie umie a chce tyle zarabiać co ludzie z doświadczeniem. Głupku widać że nie znasz tej firmy. U Pana [usunięte przez administratora] albo [usunięte przez administratora] byłam na rozmowie parę razy i zawsze pomogli. Nie pisz tu więcej bo się ośmieszasz. Za uczciwą robotę się weź.Byłaś na rozmowie w sprawie obciagania hahaha . Prosze Bardzo czekam na zus na pewno grupy nie zabiorą . Po to jest praca by się w niej nauczyć . Jan nie zazdroszcze drukażą czy operatorem maszyn bo wykonują kawał dobrej roboty i wiele musieli sie uczyć do tego by tak dojść . Ale Pan [usunięte przez administratora] nie szanuje pracowników Ten drugi Pan Jest Bardziej Tolerancyjny . Ale Kontrole ich nauczą ze pracownika sie szanuje a nie wykożystujeCzłowieku zamilcz i się dalej nie pogrążaj. Jak ty szanujesz innych ludzi to tu ładnie pokazałeś. Nigdy z [usunięte przez administratora] nie gadałeś a tu go oceniasz. Potraktował cię nie odpowiednio? Daj przykład. Twoje słownictwo i nastawienie do świata świadczy, że jesteś psychicznie chory. Obrażasz kobiety w chamski sposób. Żyj w tym wyimaginowanym świecie donosów, kontroli itp. Łomem jesteś, a ortografi to się w szkole powinieneś nauczyć a nie w pracy. Żal mi ciebie.

freak

hahahaha,dobre,jezdzi pewnie samochodem ponieważ autobus jest tylko dla dojezdzających z Poznania,pracownicy z okoloc muszą dojeżdzac we własnym zakresie-o tym nie pomyślałeś?

Drwal

Ty, to masz chyba za dużo wolnego czasu, jak w robocie możesz na internecie siedzieć. No chyba że blefujesz i w domku już przebywasz, kolego :)

CGS

Szkoda tylko że się nie podpisałeś z imienia i nazwiska. Sam sobie zaprzeczasz. Dlaczego płacisz te 400 zł jeśli piszesz że jest autobus? Co królewicz musi swoim samochodem jechać bo z innymi nie może? Za autobus płaci w 100% firma, teraz zakupiono nowy. Widać że po prostu robić Ci się nie chce, że wychodzisz z założenia że jak jesteś niepełnostprawny to wszystko się należy ale robić nie trzeba. Zwolnij się i idz robić tam gdzie to wszystko dostaniesz za samo przychodzenie do roboty nierobie. Po co siedzisz w CGS? A wycieczki personalne to już przesada, szkoda że nie wspomniałeś tylko że główny właściciel jeździ VW golfem czy czymś takim. Jak dorobisz się takiej firmy to kupuj sobie nierobie co chcesz, a nie krytykuj. A za podsumowanie że za kasę Dla niepełnosprawnych szef na wycieczki jeździ to jak cię dorwę to w ryj dostaniesz - frajerze.

great

Firma, jak firma. Płacą na czas, za nadgodziny też. Do pracy dowożą, bo poza miastem. Nie ma darcia ryja, są nowi kierownicy. Ci co kradną i się obijają no to faktycznie niech do angli jadą. Jak się robi na falcerce to gdzie awansować? Na większą czy szybszą? Maszyny super nowe, fajne w obsłudze. A tego szefa co był delikatnie mówiąc szują, to już faktycznie, bogu dzięki nie ma.

Zostaw opinię o CGS drukarnia sp. z o.o. - Mrowino

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CGS drukarnia sp. z o.o.