Market Access

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 31 ocen.

Opinie o Market Access

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Access

Zlapracownica

Ja z kolei nie polecam. Nie można się dodzwonić do agencji, grafik nie zawsze jest określany na czas. Ludzie tam pracujący maja pracowników gdzieś. Także nie polecam!

Mateusz
@Zlapracownica 11.01.2018 09:54

Może trafiłeś na problem z siecią ? hmm dziwne bo pracuje tam już ponad rok a nigdy nie było problemów z dodzwonieniem się :)

Paulina
@Mateusz 12.01.2018 10:32

Dokładnie

Kasia

Polecam tego pracodawce, kasa zawsze na czas !

Mwwoo

Ja pracuje na Pawiej i nigdy nie było problemu ani z dogadaniem się co do grafiku czy też dostaniem pieniędzy. Polecam super koordynatorka. Ja jestem zadowolona.

nowa
@Mwwoo 01.12.2017 10:21

ja tam pracuję odniedawna i tez polecam.

Miki

Co sie robi z nadwyzkami na kasie w Carrefour . Czy pracownik to dostaje do wyplaty

Asiaa0099
@Miki 05.12.2017 15:47

Nie dostaje

Agnieszka
@Asiaa0099 13.12.2017 19:31

Asia0099 , a w jakim Carrefourze pracowałaś / pracujesz ? Ja za każdym razem dostawałam premie za nadwyżki w kasie. Może trafiłaś na wrednego kierownika

Katrina

Pieniadze zawsze dostaje na czas.

Ola Kraków

Słuchajcie ja wspolpracuje jakieś 6 miesiecy z tą firmą i naprawdę jest ok. Grafik mam układany tak jak chcę, nie ma problemu z dogadaniem się z koordynatorem. Jednym słowem jest dobrze.

Bob

Bardzo jestem zadowolony. Super ludzie i atmosfera. Pieniądze też nie najgorsze i przede wszystkim na czas. A jak wam się nie podoba to są przyjęcia do Policji za 1800 zł i jeszcze kulkę w gratisie możesz dostać!

Asiaa0099
@Bob 27.11.2017 12:21

Tyle ludzi pisze ze problem z kasą, ja slyszalam ze nieprzyjemne sytuacje. Jak tam z grafikiem?

Bob
@Asiaa0099 27.11.2017 17:13

Wszystko do uzgodnienia!

Marta

Super praca, jestem bardzo zadowolona. Mili koordynatorzy i współpracownicy. Aż chce się przychodzić do pracy. Polecam! Lepiej niż w biedrze i lidlosie, pracowałam to wiem!!! ???? ???????? ???? ????

ak

Macie jakiś kontakt do nich oprócz numeru z końcówką -648?

hugo
@ak 20.10.2017 11:09

507545120

Pracownik

(usunięte przez administratora)Jako źródło stałego zarobku beznadziejne. Jako fucha może być. Problemy ze zmianami grafiku.

anonim

(usunięte przez administratora)

koleszka

hej a dostales może pensje za maj bo ja wciąż czekam

anonim

(usunięte przez administratora)

candy

mi tez tak mowili zrezygnowalam z tej pracy juz 22 lutego odezwij sie (usunięte przez administratora)

megi

ja tez bende zatrudniona przez toł agencje i ciesze sie bardzo ze to bendzie moja pierwsza praca na wykładaniu towaru.bardzo jestem zadowolona.

oslo

Hej, ja byłem zatrudniany przez agencję pracy tymczasowej i wydaje mi się że to na początek najlepsza forma poszukiwania pracy i zatrudnienia. Ja byłem zatrudniony przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i gorąco polecam :)

Zostaw opinię o Market Access - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Access