Market Access
2 76 6 1

Opinie o Market Access

Market access to zło

W oświadczeniu pisemnym widniala informacja, ze wynagrodzenie zostanie wysłane najpóźniej do 14 grudnia, pieniędzy jak nie było tak nie ma, telefonicznie skontaktować się nie da. Bardzo nierzetelna, i niepowazna firma. Ponad trzy tygodnie spóźnienia z wypłatą to skandal. Nie polecam.

Monika. Wkurwiona

Ale oszusty !! Jak można tak perfidnie oszukiwać ludzi ze będzie do 14 .12 .2018 wypłata jak dalej jest tak samo !!! (usunięte przez administratora) chu.....e !!! Ta firma okrada pracowników !! Do dnia dzisiejszego dalej nie widzę wypłaty a jak chce Zapytać czemu dalej nie ma to wola chu.....e nie odbierać telefonu !!! To banda złodzieji !!!!!!

Smutna

14 grudzień i narazie cisza nic nie widać żeby pieniądzem były na koncie za październik... dodzwonić tez sie nie da

Tinkiłinki
@Smutna 14.12.2018 12:02

Obawiam się że każdy ma ten sam problem :/

Piotr
@Smutna 14.12.2018 12:02

Podaj proszę nr do siedziby w Wa-wie jeśli masz

Nie znajoma.
@Smutna 14.12.2018 12:02

Ja od kilku dni czekam na zaświadczenie odnośnie rezygnacji do pup mi potrzebne i nadal nic. A co za tym idzie? Nawet podjąć stażu nie mogę bo kurŁa ciężko im to zrobić. A fakt, idą święta kasy brak, a pomyślcie jak ktoś dodatkowo choruje?..... Co za ludzie, a żeby doznali głodu i biedy za to robią. Bo taka duża firma to awarię techniczna ma jeden dzień... Dwa to i tak za dużo a nie miesiąc.. A oby tylko miesiąc. Ja już nawet nie liczę że cokolwiek dostanę, prędzej z chorób w szpitalu wyląduje z braku kasy na leki.

Smutna
@Piotr 14.12.2018 13:09

508 915 058 to jest nr do Pani która to wszystko niby ogarnia

xxx
@Smutna 14.12.2018 19:09

Jakie informacje przekazała Ci ta pani ? ja dziś dzwoniłam pod ten numer i próbowano mi wmówić że carrefur nie przelał im pieniędzy na wynagrodzenia, oraz że pracownicy agencji też niby nie dostali wynagrodzeń i ogólnie jak to wszyscy jedziemy na jednym wózku bo oni też czekają na wypłatę.... poszłam do carrefura i okazało się że pieniądze przelali już dawno i już z nimi nie współpracują wlasnie z powodu takich opóźnień

xxx

Czy ktoś próbował zgłaszać do PIP i czy to działa ? nie wypłacili mnie za październik, dostałam informację że wynagrodzenia ma być najpozniej do 14 grudnia z rekompensatą 50 zł (haha) za opóźnienia z powodu awarii systemu księgowego, nie dostałam nic. dzwoniłam tam dziś od rana wiele razy , w końcu ktoś odebrał , babka próbowała mi wmówić że carrefur nie przesłał pieniędzy na wynagrodzenia co nie jest prawdą ponieważ carrefur przelał pieniądze już dawno ... dodatkowo cerrefur rozwiązał z nimi umowę, boje się że nie dostanę tych pieniędzy w ogóle ... nie wiem już gdzie mam ich zgłosić policja, pip, sąd ?

Tinkiłinki

Taka firma że aż Carrefour postanowił przestać z nią współpracować. Nie polecam!

zimny jak lód
@Tinkiłinki 11.12.2018 16:47

Ciekawe skąd masz taką informację, ale nie wnikam, pracowałem kiedyś właśnie w kerfie i nie było źle, obecnie jestem w innym miejscu. Szału nie ma, ale też mi odpowiada.

Tinkiłinki
@zimny jak lód 12.12.2018 11:59

Informacja z pewnych zródeł :)

Smutna
@Tinkiłinki 12.12.2018 16:52

Carrefour gdzie pracuje tez zmienił firmę bo Ci są nie wypłacalni

Wkurzony pracownik

Dostał ktoś wypłatę bo już tyle czasu minęło a za październik ani grosza nie dostałem:/

Tinkiłinki
@Wkurzony pracownik 13.12.2018 10:05

Również nie otrzymałem.

Piotr
@Tinkiłinki 13.12.2018 13:18

Niby do 14 grudnia mają wypłacić. Ja jutro idę do PIP. Dno i tyle!

Smutna
@Piotr 13.12.2018 17:10

Wypłaca niby w poniedziałek przelewem natychmiastowym :) juz nie wierze w te ich bajki

Koko

Wypłaty miały być dziś do 14 grudnia, pieniedzy jak nie było tak nie ma. To jest szczyt wszystkiego, żeby przed świetami zostawić ludzi bez środków do życia. Nikt nie odbiera telefonów albo skrzynki są pełne. Nie polecam.

Smutna
@Koko 14.12.2018 12:45

Dzwoniłam i wypłaty będą niby w poniedziałek co nuz w to nie wierze czuje ze nie wypłaca wcale

Koko
@Smutna 14.12.2018 13:03

Mieli zrobić przelewy do 14 grudnia nie do 16.

Smutna
@Koko 14.12.2018 13:43

Mówiłam to samo . Powiedziałam ze bedzie zgłoszone do pip i powiadomiona telewizja i tak będzie . Koniec żartów ja na darmo pracowałam i dla przyjemności

Ola

Proponuje wszystkim poszkodowanym spodkac sie pod siedziba Market Access w Warszawie wezwac telewizje i radio. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niech pracodawca wyplaci namto nasze wyplaty za październik

anonim

(usunięte przez administratora)

LAra

Wypłaty będą do 14 grudnia czyt. Po 14 grudnia

prac828
@LAra 03.12.2018 18:07

u mnie w zeszłym miesiącu była terminowo więc na razie sie nie martwie, lubie tą prace i nie chciałbym jej straci ć

od dawna
@prac828 04.12.2018 13:38

Mam podobnie, nie współpracuję z tą firmą od dziś, więc wiem, że poślizgi się zdarzają, ale ogółem rzecz bior,ąc złego słowa na ich nie powiem, znaleźli dla mnie prace, gdy najbardziej tego potrzebowałam.

Piotr
@od dawna 10.12.2018 09:57

To ciekawe co piszesz. Co to za firma która nie wypłaca wynagrodzenia w terminie???? Jutro składam na nich skargę w PIP i na Carefourem też,niech się potłumaczą jakie zewnętrzne firmy podtykaja swoim pracownikom na umowy zlecenie.

Ja
@Piotr 13.12.2018 17:21

Zamierzam zrobić to samo .

Wojciech
@Piotr 13.12.2018 17:21

Z tego co wiem PIP nic nie może z tym zrobić, bo umowa zlecenie nie jest umową o pracę, tylko umową cywolnoprawną, a tego ich kompetencje nie obejmują.

Tinkiłinki
@Wojciech 14.12.2018 01:17

Jeśli chodzi o Carrefour to przestali oni zatrudniać już przez tą firmę, ponieważ są nie wypłacalni. Dlaczego dopiero teraz? Bo dopiero teraz jest pierwszy przypadek z aż tak długim opóżnieniem. Bynajmniej u mnie.

Wojciech
@Tinkiłinki 14.12.2018 12:01

Ja miałem kiedyś tydzień opóźnienia z wypłatą i zero kontaktu wtedy było

oszukanypracownik

Jutro 14... obiecany dzień wypłaty zaległych wynagrodzeń.. ahhhh ciekawe jaka awaria tym razem przeszkodzi wam w wysłaniu pieniędzy...

Azła

Dzisiaj jest 8 październik , a (usunięte przez administratora), i co Wy na to?

kruk
@Azła 08.10.2018 21:48

ktoś bezczelnie usunął wpis, a wypłaty nie ma

zdobywamdoświadczenie
@kruk 05.12.2018 22:37

Z tego co wiem usuwane są wpisy wulgarne, więc nie ma sie co dziwić, a co do samej firmy to nie do końca rozumiem o co tyle hałasu, hajs przesyłają, część osób już dostałą, więc trzeba jeszcze chwile poczekać i tyle

Maćko
@zdobywamdoświadczenie 07.12.2018 13:24

Powinni wszystkim wraz wypłacać a nie jednym tak a drugim nie i tak zwlekać w nieskończoność

niezadowolony pracownik
@zdobywamdoświadczenie 07.12.2018 13:24

Mój wpis nie zawierał nawet jednego wulgarnego słowa, a również ostał usunięty bo był negatywną opinią o agencji... a co do "hałasu " to błagam ... (usunięte przez administratora) nie jest ani trochę normalne, a poczekać jeszcze chwilę to mogę w kolejce w markecie a nie na wypłatę ...

Pani
@zdobywamdoświadczenie 07.12.2018 13:24

Tylko niektórzy musza opłacić rachunki za coś nakarmić dzieci

mikołajka

Ludzie :D dostałam wypłatę!!!!!!!!!!!!!!

Agnieszka

Dlaczego negatywne opinie o agencji są usuwane z forum? Parę dni temu opisałam jak wygląda moja sytuacja, problemy z uzyskaniem wynagrodzenia i nagle wpis usunięty ... Szanowna agencja zamiast samemu pisać sobie pozytywne opinie od "wniebowziętych pracowników", którym nie przeszkadza czekanie na pieniądze tygodniami bo " lubią swoją pracę " powinna poświęcić czas na wypłaty dla pracowników lub na naprawę tego słynnego już programu księgowego który psuje się regularnie co miesiac koło 25 gdy mają wychodzić przelewy ....

LAra

Dzwoniłam dziś do szanownej firmy i powiedzieli ze opóźnienia będą do 14 grudnia

kruk
@LAra 03.12.2018 17:46

standardowo

123

A mi się dobrze współpracuje z tą firmą, znaleźli mi szybko pracę, z której jestem zadowolona i mam satysfakcję z tego co robię, wreszcie na uczciwych warunkach, nie muszę się martwić o ubezpieczenie chociażby

Lalala
@123 05.12.2018 10:56

Jeżeli wypłata ma być w dniu zapisanym w umowie to ma wtedy być wypłacona i kropka, a nie tak jak to ma miejsce w tej firmie 2 lub 3 tygodnie później i to w ratach ...xD my do pracy spóźnić się nie mozemy, a oni z zapłatą już tak i to nie parę dni a TYGODNI i Ty piszesz, że nie masz do nich zastrzeżeń ?? ???? Ten komentarz wygląda mi na nieudolną próbę ratowania i tak już leżącego wizerunku szanownej agencji ... no ale jakoś trzeba zwabić kolejnych naiwnych szukających pracy ludzi ....

kruk
@Lalala 05.12.2018 11:26

zgłoś sprawę do PIP

Wkorwiony mąż
@123 05.12.2018 10:56

(usunięte przez administratora) uczciwych że ludziom pieniędzy nie zapłacili którzy ich potrzebują z takimi firmami to już dawno państwo polskie powinno zrobić porządek do więzienia woda i suchy chleb

anonim

(usunięte przez administratora)

riko

mi już wpadła, nie martw się na zapas, mają poślizg, ale jak ja dostałem to znaczy, że coś się rusza do przodu

Ala

Czy ktoś już dostał wypłatę ?

Dominika
@Ala 29.11.2018 17:35

Nie....

ponczek
@Ala 29.11.2018 17:35

u mnie pieniądze już na koncie :D

Dominika
@ponczek 30.11.2018 11:45

Dziś dotarły??

Nie ważne

Dostał ktoś już wkońcu wypłatę od ,,Szanownej Firmy" ?

Ala
@Nie ważne 28.11.2018 23:10

Nie

Dominika

U mnie dalej nic...

miodzio

jak dla mnie ok

okey

Ja pieniądze zawsze miałam na czas, ludzoie w pracy też spoko więc jestem wdzięczna market access że dzięki nim mam taką fajną prace

radek

Jak dla mnie warto przekonać sie samemu co i jak. Ja byłem zadowolony i polecam, dobre warunki dają

miętówka

Pracę ogarniają szybko, nie ma do czego sie przyczepić bo na prawdę jest spoko

plackizjabłkiem

nie ma do czego sie przyczepić, ja pieniądze zawsze dostawałem, a i sama praca była w porządku, elastyczny grafik - tak jak chciałem, więc miód malina polecam!

ambitnie

Jak dla mnie dobra firma i mógłbym polecić. Wydawałoby sie, że jestem w sytuacji beznadziejnej, a jednak bardzo mi pomogli i szybko znaleźli prace. Na pieniądze nie narzekam.

ok
@ambitnie 19.11.2018 13:53

Potwierdzam, wszystko załatwiają szybko i solidnie!

Pracownik

Współpracuje z market access już chyba z pół roku i w sumie nie jest źle, czasem pieniądze są z opóźnieniem, ale zawwsze docierają, mi sama praca odpowiada, więc nie szukam nic innego :)

Monta13

Moje sugestie dla Market Access: Ta firma to jakaś pomyłka. (usunięte przez administratora) ludzi i zwodzą z kontaktem! Nie mówiąc o wypłacalności. (usunięte przez administratora) Mimo iż nie współpracuje z Nimi od ponad roku to nadal widnieje u nich jako ich pracownik. Może ktoś w końcu weźmie się za nich i porządnie skontroluje. Ja tego tak nie zostawię. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niech nauczy się szanować pracowników. I tak wiem że nic z tym nie zrobicie. Porażka

pracuś

Polecił mi znajomy i jestem mu za to wdzięczny, bo znaleźć tak dobrą i profesjonalną firmę nie jest łatwo :)

Marcin

Nie mam uwag, wszystko tak jak powinno być, pieniądze nie najgorsze, a najlepsze jest to, że pracę znaleźli mi niemal natychmiastowo

pracownik

Działają szybko, więc nie trzeba czekać długo żeby zacząć zarabiać, hajs też się zgadza, więc polecam

zadowolony
@pracownik 15.10.2018 14:28

Potwierdzam! Pilnie szukałem pracy i byłem w szoku jak szybko udało się wszystko załatwić. Opłacało się z nimi skontaktować

Zostaw opinię o Market Access - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Access