Market Access

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 63 ocen.

Market Access
2 63 6 1

Opinie o Market Access

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Pracownik

Lipa. Poślizgi z wypłatami 2 tygodnie i to nagminnie. Kontakt zerowy, numer kontaktowy na stronie firmy fikcyjny. Najlepsze są pozytywne opinie które sami sobie piszą.

Edi

Ludzie odradzam stanowczo jeśli nie chcecie walczyc o swoje pieniądze.

anonymous

Firma jest dobrze zorganizowana, jak potrzebne są jakieś informacje lub pojawiają się pytania to można liczyć na rzetelne odpowiedzi, ogółem na mnie zrobili pozytywne wrażenie :)

janosik

Też jestem bardzo zadowolony. Poleciła mi ich znajoma, która sama szukała pracy, a było jej ciężko to pogodzić z wychowywaniem małych dzieci. Tak jak mówiła, w umowie jest wszystko jasno i przejrzyście, a jej warunków dotrzymują, wynagrodzenie atrakcyjne, zawsze na czas, nie muszę martwić się o swoje bezpieczeństwo, ubezpieczenia. No naprawdę dbają o pracowników, to dobra i zaufana firma.

Robercik

Ja jestem bardzo zadowolony. Godziny pracy są elastyczne co było dla mnie mega ważne i dzięki temu pogodziłem pracę z życiem prywatnym. Polecam tę agencję, można jej zaufać

jogo

Pracowałam z pół roku. Wcześniej pracowałam też przez inne agencje, ale to już nie to samo. Dają dobre zarobki. Grafik pracy spoko i warunki też. Mogę polecić tę firmę.

Daniels

Spóźniona wypłata z lipiec wpłynęła mi dopiero 10.09,następna wypłata za sierpień podobno ma być w terminie. I dobrze że z tą firmą miałem tylko umowę na wakacje bo nigdy więcej nie podpisałbym umowy gdzie wypłata jest 25 następnego miesiąca. Ogólnie nie polecam chyba że komuś pasuje wypłata tak jak wyżej napisałem,również z opóźnieniami jakie mogą zaistnieć.I jest to tylko moja opinia na ten temat, może innym dobrze się z tą firmą współpracuje.Pozdrawiam.

xyz

Jestem rozczarowana, pomimo,że firma, początkowo zapowiadała się bardzo solidnie. Z dnia na dzień czar pryskał...Pani, z którą miałam podpisać umowę odwlekała to przez 3 tygodnie. Przez pewien czas ta Pani nie odbierała telefonu, później okazało się,że była na urlopie (dodam tylko,że w chwili, kiedy była na urlopie byłyśmy umówione kolejny raz na podpisanie umowy, niestety nie poinformowała mnie o tym,że ma wolne, a ja czekałam w miejscu spotkania). Z wypłaceniem wynagrodzenia też są problemy. Pieniążki miały być przelane do 25 sierpnia za lipiec... czekałam do 3 września - nadal ich nie było. Tego samego dnia skontaktowałam się z Panią, z którą wreszcie udało mi się podpisać umowę. Poinformowała mnie,że osoba, która dokonywała przelewu popełniła błąd przy wpisywaniu numeru konta oraz obiecała,że pieniążki pojawią się w piątek (tj. 7.09). Jest 10.09 pieniędzy nadal nie ma. Rozmawiałam z innymi osobami zatrudnionymi przez tę firmę, z dłuższym stażem pracy. Powiedziano mi,że na początku współpracy zawsze tak to wyglada, a mianowicie, że pieniądze nie są przelewane na czas. Jestem bardzo zniesmaczona zachowaniem firmy, ponieważ, uważam,że jest to brak szacunku w stosunku do pracownika oraz niewywiązanie się z umowy.

Xxx
@xyz 10.09.2018 21:30

Mi też mówili że dziś pieniądze i taki CH** kasy nie ma , to jest śmieszne niech chociaż prawdę mówią, że nie wysłali albo niech swoje pensje kuurwa dadzą bo oni pewnie mają na czas ...

Xyz
@Xxx 10.09.2018 23:14

Dokladnie. Czuję się oszukana przez tę firmę. I myślę, że reszta pokrzywdzonych osób również.

anonymous

Również nie mam na co narzekać, hajs zawsze terminowo wpływa na konto, firma wywiązuje sie z umowy

jakdlamniespoko

tak się zastanawiam kto jest taki biedny ze kasy nie dostaje, chyba pracujemy w dwoch roznych firmach albo moze to od miasta zalezy?????????? ja pracuje od poczatku roku i jedyna obsowe jaka mialem to jak 25 wypadl w niedziele to dostalem kase we wtorek :O:O:O:O

odniedawna

Pracuję od niedawna, chcę sobie zdobyć trochę doświadczenia, na razie wszystko jest ok :)

Iga

Ja pieniądze otrzymałam i wszystko było zgodnie z umową także jak dla mnie wszystko pozytywnie :)

JFK
@Iga 05.09.2018 13:33

Ale ściemiasz.

Iga
@JFK 06.09.2018 13:42

Nie wiem co Cię łączy z firmą, ale wobec mnie byli w 100% uczciwi i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Wywiązali się z umowy tak jak było mówione.

Ola

Ja też czekam na wynagrodzenie za lipiec i dostałam dzisiaj przed chwilą dosłownie informację że przelewy mają wyjść od nich 7 września.

JFK

Wszyscy poszkodowani przez Market Access, składajcie skargi do Państwowej Inspekcji Pracy. https://warszawa.pip.gov.pl/pl/formularz/155

Azła

Nadal nie ma pieniędzy za lipiec????

Daniels
@Azła 04.09.2018 18:25

U mnie na koncie powinny już być a dalej pustki są .

Azła
@Daniels 04.09.2018 18:28

I chyba zbyt szybko ich nie będzie

Daniels
@Azła 04.09.2018 18:41

Ja osobiście poczekam jeszcze 2 dni jak nic nie będzie to zgłaszam to do pip lub sądu pracy.Bo teraz to oni dysponują sb naszymi pieniędzmi.

Beata
@Daniels 04.09.2018 20:26

To są umowy cywilno prawne sad pracy nic nie poradzi tylko sąd cywilny. Też się nad tym zastanawiam jak się wszyscy zbiorą to będzie lepiej

Beata

I gdzie są pieniądze.

Azła

Nadal brak wynagrodzenia za lipiec. Nie polecam.

Beata
@Azła 03.09.2018 15:02

Prawdopodobnie dziś poszły przelewy bankowe więc jutro powinny być na koncie. Zobaczymy po żyjemy.

-
@Beata 03.09.2018 22:41

Pieniądze powinny być na koncie dnia dzisiejszego. Proszę sprawdzić sesje przelewów przychodzących w swoim banku.

Martyna

Brak wypłaty za lipiec...

JFK

Brak wypłaty za lipiec. Te pozytywne opinie to pisze chyba właściciel. A tak na poważnie, sprawa zgłoszona do PIP + e-skarga. Nie polecam.

anonymous
@JFK 31.08.2018 13:48

Potwierdzam i podpisuje się pod tym

Daniels
@anonymous 31.08.2018 14:54

Powiedzieli że koło wtorku może być przelew za lipiec ale nie chce mi się w to wierzyć.Proponuje pozew zbiorowy to zawsze większe szanse.

Daniels
@Daniels 31.08.2018 16:40

2 miesiące ciężkiej pracy i nawet wypłaty za lipiec nie widać.

tajemniczy_pracownik

Niby firma z Warszawy, pełna kulturka by się wydawało a tu taki psikus.... takich rzeczy bym się po was nie spodziewał, prędzej zdejme sobie majtki przez głowe zanim doczekam się na wygrodzenie od was hahah... nie pozdrawiam i nie polecam !!!! a telefon jest po to żeby go odbierać wydaje mi się a nie żeby był wyłączony no helou przepraszam bardzo

Aaaaa
@tajemniczy_pracownik 30.08.2018 10:12

Racja sama racja , jeszcze telefon wyłączają , trzeba oszustów zgłosić na policję niech się biorą za nich

anonymous
@tajemniczy_pracownik 30.08.2018 10:12

(usunięte przez administratora) oddajcie nasze ciężko zarobione wypłaty!!!

Kala

Market Access to solidna firma, zajmuję się planowaniem i organizacją różnych wydarzeń zlecanych przez klientów. Praca jest bardzo ciekawa, trzeba być dobrze zorganizowanym, ale sama forma pracy bardzo mi się podoba

anonymous
@Kala 28.08.2018 08:42

Oszustami jesteście

Zbyszek

Takiej firmy szukałem od dawna. Współpraca z nimi to czysta przyjemność, wywiązują się ze swoich obowiązków, w razie nieporozumień nie stanowi problemu kontakt, więc wszystko działa prężnie i szybko. Można na nich polegać

Jogo

Kontaktując się z nimi nie byłam przekonana co do nich, ale z perspektywy czasu cieszę się, że to zrobiłam bo naprawdę Market Access jest rzetelną firmą

seef

Market Access to solidna firma, z czystym sumieniem mogę ich polecić ;)

klaudyśka

Również jestem zadowolona i śmiało mogę polecić Market Access tym, którzy jeszcze się zastanawiają :)

Sylwia

@Kaśka, w jakich kwestiach Market Access Tobie pomogła? Czy otrzymałaś zatrudnienie w oczekiwanym przez Ciebie miejscu? Czy korzystałaś kilkukrotnie z pośrednictwa firmy? Rzetelne wypowiedzi w tym temacie są niezwykle cenne dla osób poszukujących pracy tymczasowej.

Kaśka
@Sylwia 22.08.2018 19:59

Potrzebowałam pracy, ale mniej więcej wiedziałam czego chcę, więc można powiedzieć, że otrzymałam zatrudnienie w oczekiwanym przeze mnie miejscu ;) na razie korzystałam z Market Access raz, ale z chęcią w przyszłości znów w razie potrzeby się do nich zgłoszę

Kaśka

Niektórzy narzekają, ale nie nie mam o co się doczepić, mi bardzo pomogli

Mikołaj

Pilnie poszukiwałem pracy, wszystko było załatwione w ciągu tygodnia! Byłem bardzo zaskoczony, polecam ich bardzo ;D

coś na szybko
@Mikołaj 21.08.2018 09:47

Widzę, że miałeś ten sam problem co ja teraz, dzięki za opinię, zachęciłeś mnie do skontaktowania się z nimi :D

Karolinex

Agencja bardzo profesjonalna. Dobrze wspominam współpracę z nimi ;) z każdym się dogadałam na spokojnie, bez stresów i nieporozumień, jasne warunki zatrudnienia i fajna pensja, polecam ;)

Marta

Mi współpraca z agencją układała się dobrze. Nie miałam problemów z grafikiem no i pensja również była na czas ;)

Zostaw opinię o Market Access - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Access